مشاهده نسخه کامل
: نظر خواهی : رندره نهایی از A u d i Q 7
سلام دوستان
یه رندره دیگه از audi Q7 گرفتم که خودم گمون میکنم خیلی بهتر از قبلی شده
اول معذرت میخوام که یه تاپیکه دیگه برای کارم زدم
خوب اینو با منتال ری و کار پینت رندر کردم
3dsmax 2009 مدلینگ 2 روز
اینم وایر فریم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان منتظره نظراتتون هستم
ممنون
rozhan_8915
26-06-2008, 17:17
آقا عالی شده
huti_421
26-06-2008, 17:18
سلام هادی جان واقعا عالی شده ( فقط ظاهرا رو گفتم ) ...
فقط رنگش ... یه جوریه ... رنگای تیره یا سفید بهتر نمیشد ؟
موفق باشی ...
من که چیزی حالیم نیست از اینا ...
ولی این جلوش نباید ارم ائودی داشته باشه ؟
رنگ دیگه ای بهتر میشد و رفلکتت رو بهتر نشون میداد مثل سیاه ...
Mostafa 3D
26-06-2008, 17:23
هادی جون این خیلی عالیه
هادی یه سوال شهاب تو رو هم اغفال کرد تو دیگه چرا ناریجی کردی ؟
آقا عالی شده
سلام خوبی علی جان
ممنون
سلام هادی جان واقعا عالی شده ( فقط ظاهرا رو گفتم ) ...
فقط رنگش ... یه جوریه ... رنگای تیره یا سفید بهتر نمیشد ؟
موفق باشی ...
ممنونم دوسته من
فقط میگم من سیاهم رندر کردم اما خودم زیاد خوشم نیومد :31:
من که چیزی حالیم نیست از اینا ...
ولی این جلوش نباید ارم ائودی داشته باشه ؟
رنگ دیگه ای بهتر میشد و رفلکتت رو بهتر نشون میداد مثل سیاه ...
کندم دیگه میخوای یه آرم سایپا بزارم اسپورت شه :31:
چطوری تو
خبری ازت نیست رفیق
ممنون
هادی جون این خیلی عالیه
هادی یه سوال شهاب تو رو هم اغفال کرد تو دیگه چرا ناریجی کردی ؟
مصطفی جان ممنون
شهاب ؟!!!
نه بابا من از تمامه ماشینام از این رنگ رندر گرفتم یه نگاهی به کارام بندازی میبینی رفیق
علاقه دارم به رنگ نارنجی و زرد
خيلي عاليه آقا هادي.
حرف نداره.
موفق باشي..
littledemon
26-06-2008, 18:15
زیبا جادار مطمئن !!!!
خیلی قشنگ شده ..رنگ خوبی داره./....
فقط اگه انعکاس داشت خیلی ماع بود خود ماشینو میگم.
به دل ادم میشینه.
دستت درست
Moh3en_DDD
26-06-2008, 18:16
سلام هادی جان
مدلینگت خوب شده بد نیست ولی ماشین را یجوری ساختی که انگار اصلا وزن نداره رو هواست .
چون ایندقه حواست تو امتحان بوده می بخشمت
ویرایش : این یوزر پایینی چقدر یوزرش مثل منه :d
mohsen3d
26-06-2008, 18:50
هادی جان خوب شده ولی نورپردازیش زیاد جالب نشده و انعکاساشم خوب نشده مخصوصآ رینگ ملی در کل عالیه
SSS_HHH_OOO
26-06-2008, 20:07
بابا گیر ندید به جزییات که چرا پلاک نداره چرا آرم نداره...اصل کار رو بچسپید ببینید چی شده...
هادی خیلی باحال شده....
خيلي عاليه آقا هادي.
حرف نداره.
موفق باشي..
ممنون کورش جان عزیز
زیبا جادار مطمئن !!!!
خیلی قشنگ شده ..رنگ خوبی داره./....
فقط اگه انعکاس داشت خیلی ماع بود خود ماشینو میگم.
به دل ادم میشینه.
دستت درست
به به
به به
مجتبی جان ، چطوری رفیق
آقا اگه به دلت نشسته همینو بپیچم ها ؟ :31:
کادش کنم؟
سلام هادی جان
مدلینگت خوب شده بد نیست ولی ماشین را یجوری ساختی که انگار اصلا وزن نداره رو هواست .
چون ایندقه حواست تو امتحان بوده می بخشمت
ویرایش : این یوزر پایینی چقدر یوزرش مثل منه :d
سلام چطوری
ماشین وزن نداره ! ها ،
به این میگن یه نظره تخصصیا :31:
خوب من موتوراشو نساختم برای همین وزن نداره
راستی برنامه نویس تویی من که نمیتونم وزن بهش بدم :31:
قربانت
هادی جان خوب شده ولی نورپردازیش زیاد جالب نشده و انعکاساشم خوب نشده مخصوصآ رینگ ملی در کل عالیه
ممنون
رینگ ملی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
اگه این رینگ ملیه عوضش کنم ها :31:
بابا گیر ندید به جزییات که چرا پلاک نداره چرا آرم نداره...اصل کار رو بچسپید ببینید چی شده...
هادی خیلی باحال شده....
شهاب !! کی به پلاک گیر داد ، نه بگو گیر داد :31:
قربانت برم مهندس :31:
minizoro
26-06-2008, 23:05
رينگ هاي ماشينه مصنوعيه يعني خيلي خوب نشده و توي رينکا نبايد اون طوري برق بزنه هواکش جلوش زيادي بزرگه(اگه خودت طراحیش کردی) که فکر نکنم (پس به طراح اصلیش گفتم: دی[/FONT])
فکر نمیکنی هیچ که شیشه ماشینای امروزی اینطور نیست که اصلا وجود نداشته باشه یعنی شفاف شفاف ؟؟؟؟؟
اینطور که تو کردیش مثل اینکه کارخونه یادش رفته شیشه هاشو بندازه روش :دی
مات کنشون و نورهایی هم از اون فلاش هایی که باهاش از ماشین عکس انداختن تو آتیله روی شیشه ها بنداز
بچه ها اصلا ناراحت نباشید ماشین هادی جون رنگش متالیک نیس که رفلکس بیرون بده :دی
رنگ معمولیه
تازگیا رنگای ماشینای جدید خیلی عالیه یه رنگی هست مخلوطی از قرمز و نارنجی اووووووووووففففففففف
آقا من اصولا نه تخصصی دارم در این رشته نه چیزی و فقط به چشم یه بیننده که نشسته داره کارتونی رو که تو ساختی و توش این ماشینه رو میبینه
میدونی شبیه need for speed underground 1 هست گرافیکش
آها یه چیزه دیگه شیشه هایی که پس هستند (سمت چپ و عقب) میبینی؟ ماته یعنی درست نیست در حالی که اونا باید با دید خیلی خیلی کمی دیده بشند یعنی شیشه های جلو و راستی نمیذارند که تو اونا رو خوب ببینی اوکی؟
اوه اوه اوه
اینجا رو این چند میلیون کیلومتر راه رفته؟؟؟؟؟؟
چی؟
0 کیلومتره؟
برو بابا ماشین 0 کیلومتر که لاستیکاش آینه نیست....
دیدی چقدر خود لاستیک و لبه هاشو صاف کشیدی
آفرین یه نقطه قوتی که پیدا کردم اینه که نور پردازیت یکم خوبه یعنی آدم میفهمه که عکاس از طرف گلگیر سمت راست گوشه عکس انداخته و اگه دقت کنی خوب تونستی نشون بدی که جلوی گلگیر عقب روشنتر و عقب گلگیر جلو تاریکه ولی قد عکاس کوتاه بوده در حد 75 سانت چون اصولا اگه بلند تر بود باید کاپوت هم روشن میشد و سقف تاریکتر از اون این در حالیه که ما میبینیم گوشه مقابل تصویر کاپوت و سقف نور سفیدی بهش خورده و یا شایدم خودشون سفید رنگش کردند :دی
اگه این ماشین و راننده ش به هوای برفی بخورند حتما یه اتفاقی میفته
برف پاکناش یادت رفته
این رندر که میگن ینی چی؟ (میگم مثل اینکه آفهام بهت نمیرسه نه؟ خوب اگه میرسه اینو اونجا بگو)
خوب داداش هادی جونم امیدوارم که به عنوان یه بیننده و مثل شرکت های خارجی که از بچه ها برای طراحی ماشیناشون استفاده میکنند تو هم از بچگی من در زمینه انیمیشن و 3D استفاده لازمه رو بکنی چون درنهایت این من و امثال منم که کارتو تو اینور اونور یا تو سینما یا تو PCمون خواهیم دید و اونوقته که بگیم ناکس این خارجیا ببین چی درررررست کردنننننننننننننن (همراه با باز موندن دهان)
و همین ما ها نمیدونیم که بابا عزیز دل برادر یکی از بزرگترین متخصص های دست اندر کار need for speed و خیلی از فیلمای خارجکی ایرانی اند و بازم اینجاست که خارج میخواد بگه بکپ سر جان آهااااان پول بده نفت بده بیا اینم شرک نیگا کردی بیا واسم کار کن چون این تو رو واسم نوکر میکنه
خوب پس تو هم مثل من هدفهای متعالی در سرت بپرورون تا بتونی روزی به اونا برسی و به رسیدن به اونا امیدوار باشی و وقتی به اونا رسیدی نایست و بازم هدف های متعالی تر ی در ذهنت در زمینه کاریت بپرور تا روزی بتونی به این طریق به همه (و نه الزاما ایرانیا) بفهمونی که هههههههههوووووووووووووییی ییییییییییییییی این منم یه ایرانی که شما میخواستید خرش کنید سوارش شید:-P
دیدی من خرت نمیشم من خر خودمو سوار میشم و شما رو خر میکنم :27:
و اون چه رو که درسته رو به مغز مردم تزریق میکنم حقیقت رو چون که خودم به حقیقت رسیدم[/RIGHT][/RIGHT]
[/RIGHT]
رينگ هاي ماشينه مصنوعيه يعني خيلي خوب نشده و توي رينکا نبايد اون طوري برق بزنه هواکش جلوش زيادي بزرگه(اگه خودت طراحیش کردی) که فکر نکنم (پس به طراح اصلیش گفتم: دی)
فکر نمیکنی هیچ که شیشه ماشینای امروزی اینطور نیست که اصلا وجود نداشته باشه یعنی شفاف شفاف ؟؟؟؟؟
اینطور که تو کردیش مثل اینکه کارخونه یادش رفته شیشه هاشو بندازه روش :دی
مات کنشون و نورهایی هم از اون فلاش هایی که باهاش از ماشین عکس انداختن تو آتیله روی شیشه ها بنداز
بچه ها اصلا ناراحت نباشید ماشین هادی جون رنگش متالیک نیس که رفلکس بیرون بده :دی
رنگ معمولیه
تازگیا رنگای ماشینای جدید خیلی عالیه یه رنگی هست مخلوطی از قرمز و نارنجی اووووووووووففففففففف
آقا من اصولا نه تخصصی دارم در این رشته نه چیزی و فقط به چشم یه بیننده که نشسته داره کارتونی رو که تو ساختی و توش این ماشینه رو میبینه
میدونی شبیه need for speed underground 1 هست گرافیکش
آها یه چیزه دیگه شیشه هایی که پس هستند (سمت چپ و عقب) میبینی؟ ماته یعنی درست نیست در حالی که اونا باید با دید خیلی خیلی کمی دیده بشند یعنی شیشه های جلو و راستی نمیذارند که تو اونا رو خوب ببینی اوکی؟
اوه اوه اوه
اینجا رو این چند میلیون کیلومتر راه رفته؟؟؟؟؟؟
چی؟
0 کیلومتره؟
برو بابا ماشین 0 کیلومتر که لاستیکاش آینه نیست....
دیدی چقدر خود لاستیک و لبه هاشو صاف کشیدی
آفرین یه نقطه قوتی که پیدا کردم اینه که نور پردازیت یکم خوبه یعنی آدم میفهمه که عکاس از طرف گلگیر سمت راست گوشه عکس انداخته و اگه دقت کنی خوب تونستی نشون بدی که جلوی گلگیر عقب روشنتر و عقب گلگیر جلو تاریکه ولی قد عکاس کوتاه بوده در حد 75 سانت چون اصولا اگه بلند تر بود باید کاپوت هم روشن میشد و سقف تاریکتر از اون این در حالیه که ما میبینیم گوشه مقابل تصویر کاپوت و سقف نور سفیدی بهش خورده و یا شایدم خودشون سفید رنگش کردند :دی
اگه این ماشین و راننده ش به هوای برفی بخورند حتما یه اتفاقی میفته
برف پاکناش یادت رفته
این رندر که میگن ینی چی؟ (میگم مثل اینکه آفهام بهت نمیرسه نه؟ خوب اگه میرسه اینو اونجا بگو)
خوب داداش هادی جونم امیدوارم که به عنوان یه بیننده و مثل شرکت های خارجی که از بچه ها برای طراحی ماشیناشون استفاده میکنند تو هم از بچگی من در زمینه انیمیشن و 3D استفاده لازمه رو بکنی چون درنهایت این من و امثال منم که کارتو تو اینور اونور یا تو سینما یا تو PCمون خواهیم دید و اونوقته که بگیم ناکس این خارجیا ببین چی درررررست کردنننننننننننننن (همراه با باز موندن دهان)
و همین ما ها نمیدونیم که بابا عزیز دل برادر یکی از بزرگترین متخصص های دست اندر کار need for speed و خیلی از فیلمای خارجکی ایرانی اند و بازم اینجاست که خارج میخواد بگه بکپ سر جان آهااااان پول بده نفت بده بیا اینم شرک نیگا کردی بیا واسم کار کن چون این تو رو واسم نوکر میکنه
خوب پس تو هم مثل من هدفهای متعالی در سرت بپرورون تا بتونی روزی به اونا برسی و به رسیدن به اونا امیدوار باشی و وقتی به اونا رسیدی نایست و بازم هدف های متعالی تر ی در ذهنت در زمینه کاریت بپرور تا روزی بتونی به این طریق به همه (و نه الزاما ایرانیا) بفهمونی که هههههههههوووووووووووووییی ییییییییییییییی این منم یه ایرانی که شما میخواستید خرش کنید سوارش شید
دیدی من خرت نمیشم من خر خودمو سوار میشم و شما رو خر میکنم
و اون چه رو که درسته رو به مغز مردم تزریق میکنم حقیقت رو چون که خودم به حقیقت رسیدم
سلام!!
خوب من الآن چی بگم ،
خوب اینجا که جای جواب دادن به حرفات نیست ، اما هستم در خدمتت رفیق
خیلی ممنون
صحبتی با دوستان : نگاه کنید ، یاد بگیرید نصفه شما هم باهام رفیق نیست ببینید چقدر نقد آگاهانه همراه با تخصص ، کمی تا قسمتی زیاد میکنه :31:
یاد بگیرید :31:
سلام هادی جان دمت گرم اینم مثل بقیه توپ شده ...
فقط یه ایراد بگیرم...اونم اونم بگیرم یا نگیرم....
هادی به نظر من مدلینگ واقعا عالیه نور پردازی هم همینطور و متریالم همینطور ولی فکر میکنم یکم تنظیمات رندر جای کار داره چون یه مقدار ماشین خفه هستش همچین زنده نیست....حالا بازم نمیدونم برای چیه...
ولی هادی بی تعارف میگم کارات حرف نداره....
linkin_park
27-06-2008, 10:31
ایول هادی خیلی بهتر شده ..... من اشکالی نمیبینم ..... موفق باشی داداش !
سلام هادی جان دمت گرم اینم مثل بقیه توپ شده ...
فقط یه ایراد بگیرم...اونم اونم بگیرم یا نگیرم....
هادی به نظر من مدلینگ واقعا عالیه نور پردازی هم همینطور و متریالم همینطور ولی فکر میکنم یکم تنظیمات رندر جای کار داره چون یه مقدار ماشین خفه هستش همچین زنده نیست....حالا بازم نمیدونم برای چیه...
ولی هادی بی تعارف میگم کارات حرف نداره....
سلام بهزاد خوبی
منم میدونم که رندرش هنوز ایراد داره اما نسبت به رندره قبلی به نظرم بهتر شده حالا بایزم باید روی رندر کار کنم اما فعلا با این ماشین دیگه کاری ندارم
انشالله بعدیا
ممنون
ایول هادی خیلی بهتر شده ..... من اشکالی نمیبینم ..... موفق باشی داداش !
سلام علی جون چطوری؟
این که پره اشکاله ، یکمی دقت کن:31:
ممنون
titane.boy.max
27-06-2008, 13:05
سلام.به نظر من اون قبلی از نظررندر بهتر بود ولی انگار توی این اشکالات مدلینگ رو (کاپوت و زیر چراق تو قبلی) بر طرف کردی ولی جلوی ماشین خیلی تو ذوق میزنه عوضش کنی بهتره.
موفق باشی.
واقعا عالی شده
ایول هادی جان
فقط سایه هاش اشکل داره
سلام.به نظر من اون قبلی از نظررندر بهتر بود ولی انگار توی این اشکالات مدلینگ رو (کاپوت و زیر چراق تو قبلی) بر طرف کردی ولی جلوی ماشین خیلی تو ذوق میزنه عوضش کنی بهتره.
موفق باشی.
خوب عیسی جان من مدلینگو اصلا تغییر ندادم تو قبلیه رندرش باعث شده بود اینطوری بشه اما اینجا گمونم رندر خیلی بهتر مدلینگو نشون داده
ممنونم
واقعا عالی شده
ایول هادی جان
فقط سایه هاش اشکل داره
ممنونم حمید جان انشالله کارای بعدی روی رندر بیشتر کار میکنم
gladiator group
27-06-2008, 16:56
خوب اگ نظر واقعیم رو بخای حال نکردم باهاش مدلینگش خوب شده ولی خیلی خوب نشده.
رندر هم خوبه فقط متریال هاش یه نمه بیشتر کار میخاد.
اون آرم آوودی هم موش خورده که!!!!!!!
خوب اگ نظر واقعیم رو بخای حال نکردم باهاش مدلینگش خوب شده ولی خیلی خوب نشده.
رندر هم خوبه فقط متریال هاش یه نمه بیشتر کار میخاد.
اون آرم آوودی هم موش خورده که!!!!!!!
ممنون مسلم جان
خوب این قبله امتحانا بودو حول حولکی
باشه انشالله توی مدلهای دیگه جبران کنم
مثل همیشه عالی
خدا قوت حرف نداره.
ممنون دوسته عزیز
نظره لطفته
J U N I P E R
09-07-2008, 22:50
در کل خوبه ولی متریال لاستیکت یه جوریه که انگار بعد نداره.
واسه همینم هست که به قول Moh3n_DDD انگار ماشین رو هواست.
منو بگو دارم از کی ایراد میگیرم:31:
ممنون دوسته من باید روی رندر بیشتر کار کنم
رفیق شرمنده كه تا حالا نظر ندادم
همین الان تاپیكو دیدم:43:
مدلینگ كه عالیه ، اما به نظر من رندر هنوز جای كار داره
یه پیشنهاد دارم عزیز:
رنگشو عوض كن - سفیدش كن - احتمالا چیز جالبی بشه
من كه یادم نمیاد كسی سفید رندر گرفته باشه
ممنون مکس جان
راست میگی رندر خیلی جای کار داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.