ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ســـــوال: تالار گفتمان های ParsBoard

alex winson
26-06-2008, 13:55
با سلام به دوستان
جایی تاپیکی برای حل مشکلات مربوط به مدیران تالار گفتمان یا فروم های رایگان پارس برد نبود و من این تاپیک رو زدم.
سوال اول من این بود که چطور میشه لینک باکس یا سایر امکانات و یا تبلیغات رو در صفحات این فروم ها قرار دار؟
بی زحمت کمک کنید

Mr.K2
26-06-2008, 22:42
با سلام به دوستان
جایی تاپیکی برای حل مشکلات مربوط به مدیران تالار گفتمان یا فروم های رایگان پارس برد نبود و من این تاپیک رو زدم.
سوال اول من این بود که چطور میشه لینک باکس یا سایر امکانات و یا تبلیغات رو در صفحات این فروم ها قرار دار؟
بی زحمت کمک کنید

فکر کنم با اضافه کردن کدش به اون قسمت مورد نظرتون بشه ..
البته اگر دسترسی داشته باشید به فایلها .. دسترسی دارید ؟؟

nekooee
27-06-2008, 11:56
دسترسی که وجود نداره هیچ امکان بک آپ گیری هم نداره که بعدا بشه به یک هاست خوب منتقلش کرد. تازه اصلا هم پشتیبانی نداره من بارها ایمیل زدم اما دریغ از یک جواب ....

کافیه یکبار انمنتون بریزه به هم دیگه باید قیدش رو بزنید چون کسی نیست درستش کنه!!!!!!!!!!!

mhm5000
27-06-2008, 23:03
سایت و امکانات خوبیه ولی چون خیلی از دسترسی ها رو نداریم جالب نیست...

tabriz-info
30-06-2008, 15:41
اینا همه از phpbb گرفتن تغییرش دادن

بهتره از همون خود phpbb استفاده کنید تا به راحتی مد هایی که میخواهید روش نصب کنید

Mr.K2
30-06-2008, 20:24
اینا همه از phpbb گرفتن تغییرش دادن

بهتره از همون خود phpbb استفاده کنید تا به راحتی مد هایی که میخواهید روش نصب کنید

این که بعععله بهتره اما به خاطر اینکه دیگه مشکلات نصب و راه اندازی و هاست با ساپورت دیتابیس رو ندارند خیلی ها از پارس برد استفاده میکنند که امکان دسترسی به فایلها برای تغییر دادن رو ندارند ...