مشاهده نسخه کامل
: mp3 پلیر با 90 هزار تومان
سلام دوستان
mop3 player میخوام با حدود قیمت 90 هزار تومان که
ضبط صدای خیلی خوبی داشته باشه
کیفیت صدا ی خفن داشته باشه
تنظیم اکولایزر دستی
رادیو
بشه هر هدفونی رو بهش وصل کرد
بشه پلی لیست درست کرد یا اینکه طبق پوشه بندی داخل حافظه اش بخونه
باتری لیتیومی داشته باشه
سبک و زیبا باشه
حداقل حافظه هم 1 گیگ باشه
برند خاصی را مد نظر ندارم
creative یکی دو مدل خوب در این بازه داره : t200 که تازه اومده و 2 گیگش زیر 80 تومنه ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
zen wav هم خوبه که اسپیکر هم داره ... 2 گیگش حدود 95 تومن ..
اولي عكسش نشون نميده.
دومي هم ال سي دي اش چند اينچ هست؟كيفيت صداش توي اسپيكر چطوره؟بلنديش از كا750 هم بيشتره؟
فيلمهاي Dvd رو هم نشون ميده؟
يه مدل امروز ديدم سامسونگ بود كه دكمه هاي تنظيم صدا و تراكهاش لمسي بود اون چطوره؟اما از كيفيت صداش زياد خوشم نمياد باسش كم بود.دوستم خريده بود حدود 65 تومان يك گيگ
براي من نشان ديدن فيلم زياد مهم نيست آيا مدلهاي ديگري هم هستند كه ارزانتر باشند.
به همون ترتیب که پرسیدی جواب دادم :
آها ... خب خودت خیلی ساده اسمش رو سرچ کن توی سرویس عکس گوگل و یاهو ... بزن : muvo T200
//
1.5 اینچ - قابل قبوله - نمی دونم ، من خودم مقایسه ای نکردم تا حالا ... (احتمالا در همون حد یا حتی کمی پایین تر)
نه - باید تبدیل بشه - وانگهی با اون صفحه کوچیک خیلی فرقی هم نداره و اکثر مدلهای این دامنه ، ویدئو رو به عنوان یه قابلیت جانبی منظور می کنن ..
سامسونگ هم مدل خوبیه ... مدلش چی بود ؟ ...
ارزونتر که زیاده - 30 تومن هم هست .. ولی دیگه کیفیت چندانی در کار نیست و ضمنا آماده باش که در آینده نزدیک خراب بشه ..
من هم همین دستگاه ZEN wave رو تایید میکنم.
اما
یه سری هم به مدلهای سونی بزنی بد نیست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Highbury
29-06-2008, 13:04
شرمنده اشتباهی فرستادم
در مورد اون مورد اولی نگاه کردم دیدم باتری لتیومی نداره پشیمون شدم.
در مورد وو هم باید بگم که چون mp4 هست پشیمان شدم.
اون مدل سامسونگ که گفتم فکر کنم U3 بود اما من از باس صداش راضی نبودم البته ضبط صداش عالی بود.
بین کریتیو و سونی موندم.اون
Sony NWD-E010-2GB چطوریه؟
کیفیت صداش خوبه؟ضبط صداش خوبه؟تنظیم اکولایزر دستیداره؟مگاباس سونی اریکسون رو داره؟
توی کفیت صدا این مدل بهتره یا کریتیو؟
هدفونش چه شکلیه؟مثل واکمن سونی اریکسون لوله ای هستش یا معمولی هست و باید یکی دیگه خرید؟
صدا ها رو با چه فرمتی صبط میکنه؟
-------------------------
یه سوال دیگه داشتم.الان یه مدل اسپیکرهایی هست که واسه موبایل هست و به موبایل وصل میکنی آیا با فیش 3.5 میلی متری این mo3 پلیرها جواب میده؟
اگه مدلهای دیگه از سایر مارکها دارید پیشنهاد کنید/
این مارک UTEX چطوره>ساخت انگلیستان هست
منظور از اولی و دومی چیه ؟ .. همونایی که من گفتم ؟ ... با اسم بگو تا بهتره بشه پیش رفت ... بهرحال اگه منظورت همونه که دلایلی که آوردی خیلی قابل قبول نیست .. چون t200 باتری لیتیومی می خوره و zen wav رو هم mp4 نیست بلکه Mp3 player ای هستش که توانایی نمایش تصویر رو هم داره ؛ حالا شما دوست نداری ، خب ازش استفاده نکن ولی درست نیست که بخاطر داشتن قابلیت های اضافه و بی ضرر بی خیالش بشی ..
از نظر کیفیت توی اون دامنه از محصولات تفاوت خاصی ندارن این دو مدل و هر دو معتبر و خوب هستن ...
توجه کن که e010 اولا ضبط صدا نداره ، ثانیا باید با نرم افزار سونیک استیج کار کنی که نرم افزار خوشدستی نیست و ضمنا توی این رده ، اصلا دستگاه ها نرم افزار نباید لازم داشته باشن ...
شرمنده که پست بدی دادم
بین این 4 تا مدل موندم.
تی 200 کریتیو
زن استون پلاس اسپیکر دار کریتیو
یو3 سامسونگ
بی 100 سونی
البته مدلهای کریتیو دیگری هم هستند اما از ظاهر این مدل خوشم اومده.
کیفیت ضبط صدای خوب
کیفیت و باس خوب در هدفون
رادیو اف ام.
باتری خوب
ان شالله تا یک هفته دیگه میخرم.
-------------------------------------
یه سوال دیگه ای هم داشتم.آیا از هدفونهای دیگه استفاه کنم کیفیت و بلندی صدا بهتر خواهد شد؟
شما چه هدفونی را پیشنهاد میکنید؟
poria_mc
30-06-2008, 13:14
من منیدونم چرا اینقدر با سونیک استیج مشکل دارید
بابا به خدا نرم افزار خوبیه
اینایی که گفتی همه در یه سطحن و دیگه تفاوت ریزشون به این برمی گرده که چی بخوای و چی نخوای ... مثلا اگه اسپیکر بخوای : استون - ولی دیگه کلا برمی گرده به سلیقه خودت ... ضمنا شاید سامسونگ از نظر کیفیت صدا به سه تای دیگه نرسه ...
من اگه بودم بین دوتا creative یکی رو انتخاب می کردم ... احتمالا استون ..
همه مدلهایی که گفتی معتبر هستن و هدفون های قابل قبولی دارن ...
من منیدونم چرا اینقدر با سونیک استیج مشکل دارید
بابا به خدا نرم افزار خوبیه
دوست خوب ، درسته که سلیقه ها با هم فرق می کنه اما در این مورد دیگه مساله سلیقه و نظر شخصی نیست و یه بحث کلیه ؛ یعنی خیلی سایت های مرجع و منتقدین معتبر هم همین نظر رو دارن ... اگه لازمه لینک بدم ؟ ...
ضمنا مدلی که دوستمون گفت اصلا نیاز به سونیک استیج نداره ..
poria_mc
30-06-2008, 18:05
خیلی ها گفتن به کپی رایت و این چیزا گیر میده ولی تا به حال این مشکل برام پیش نیومده من از نسخه اول این نرم افزار که با سی دی من های سونی اومد دارم استفاده میکنم تا الان که آخرین نسخش اومده
mahyarSAMSUNG
01-07-2008, 01:10
شما فکر کنم کا 3 بخری خیلی خوب باشه . یه ام پی تری پلیر شیک و باریک . صفحه ال سی دی 1.8 اینچ و کیفیت تصویری معادل کیفیت تصویر کا 750 سونی اریکسون ( 176 در 220 ) . دکمه های لمسی و 25 ساعت پخش موزیک
این کا3 توی ایرانه؟قیمتش چقدره؟من نمیخوام زیاد خرج کنم.
امروز خیلی با یو3 ور رفتم خیلی ساده و شیک بود صدای خوبی هم داشت اما به نظرم یه کم باس کم داشت اما استریو بود.
اگه هدفون دیگه ای مثل کریتیو که حدود20 تومان قیمت داره بخرم آیا صداش واقعا بهتر میشه؟
من از این لوله ای هدفون ها دوست دارم تا دو سه روز دیگه mp3 میخرم.
خیلی ها گفتن به کپی رایت و این چیزا گیر میده ولی تا به حال این مشکل برام پیش نیومده من از نسخه اول این نرم افزار که با سی دی من های سونی اومد دارم استفاده میکنم تا الان که آخرین نسخش اومده
بحث کپی رایت که خیلی مهم نیست ... طبیعیه که ما 90% موارد با فایل های Mp3 ریپ شده کار می کنیم که اصلا کپی رایتشون چک نمیشه ... بحث اصلی اینه که یه نرم افزار چقدر کاربرپسند ، خوشدست ، سریع ، سبک و ... هستش ... ظاهرا سونیک استیج نتونسته در این زمینه انتظارات رو برآورده کنه ...
برای مثال اینجا رو ببین از سایت anythingbutipod :
SonicStage is Sony’s Achilles heel when it comes to their line of Network Walkmans. .... It has improved some over the last year but it is still a resource hog hindered by computer authorization schemes locking your music onto your player.
One day Sony will come to their senses and include UMS support for the Walkman
یا مثلا از سایت معتبر Cnet
the B100 not only kisses a hate-filled sayonara to SonicStage,
While this may not be good news for devout Sony fans who naively claim SonicStage is the hound's knackers...
با این حال من همیشه گفتم و باز هم میگم که سلیقه مهمه و اگه شما از یه چیزی راضی باشی دیگه فرقی نمی کنه که فلان سایت چی بگه ...
poria_mc
01-07-2008, 15:36
چه جالب تقریبا میشه گفت نظر خیلی از سایتهای مهم برخلاف نظر منه!
ممنون سیمور جان
mahyarSAMSUNG
02-07-2008, 00:18
این کا3 توی ایرانه؟قیمتش چقدره؟من نمیخوام زیاد خرج کنم.
امروز خیلی با یو3 ور رفتم خیلی ساده و شیک بود صدای خوبی هم داشت اما به نظرم یه کم باس کم داشت اما استریو بود.
اگه هدفون دیگه ای مثل کریتیو که حدود20 تومان قیمت داره بخرم آیا صداش واقعا بهتر میشه؟
من از این لوله ای هدفون ها دوست دارم تا دو سه روز دیگه mp3 میخرم.
کا 3 خیلی وقته اومده . توی تمام نمایندگی های سامسونگ هست . همه رنگش هم هست . من خیلی وقت پیش قیمت کردم 100 تومن :27:
Highbury
02-07-2008, 10:52
مهیار جون منم از این mp3 player خوشم اومده یه کم در موردش بگو چند گیگه و ....
poria_mc
02-07-2008, 12:00
دوستان کسی نمایندگی از سامسونگ سراغ داره که پلیر هاشو برای تست بذاره؟
mahyarSAMSUNG
02-07-2008, 23:11
امروز پی 2 رو قیمت کردم واقعا مفت . اصلا ارزش نداره چیز دیگه ای ادم بخره . 2 گیگش 180 تومن بود . من گفتم الان میشه 280 تومن !!!! .
درباره کا3 هم اگه بخوام بگم خوب کیفیت صدای بالایی داره مثل بقیه ام پی تری پلیرها . باریکی و شیکی که داره چشم همرو در میاره . 2 گیگش فکر کنم الان شده باشه 100 تومن .
اقا اين k3 خيلي باحاله 100 تومن عاليه هفته ي ديگه خريدمش
راستي دوستان بابت عكس ها / راهنمايي ها ممنونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.