ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در باره انجمن

لوگان
26-06-2008, 11:11
ببخشید یه سوال داشتم.
انجمن متفرقه با انجمن خارج از دنیای کامپیوتر چه فرقی میکنه؟
متشکر میشم اگه جواب بدین

Babak
26-06-2008, 11:15
خارج از اخبار منظور اخباري هستند غير از خبر هايي که براشون تاپيک خاص پيش بيني شده . مثل ورزشي با آي تي
مثلا اخبار اجتماعي ميره در اين زير شاخه

متفرقه مخصوص بحث هاي هست که جايي براشون پيش بيني نشده . فرضا ميخواين تلويزيون بخرين و دربارش دنبال اطلاعات ميگردينما انجمني با اين هويت نداريم . متفرقه در اختيار شماست .

لوگان
26-06-2008, 11:24
خیلی ممنون. پس من الان تاپیکم اشتباه ایجاد کردم در مورد لوازم خانگی بود تو خارج از دنیای کامپیوتر ایجاد کردم!

Babak
26-06-2008, 11:33
جا بجاش کردم عزيز

لوگان
26-06-2008, 11:55
خیلی ممنون ولی تو جای جدید که نمیشه پست داد چی کار کنم؟

Ghaioom
26-06-2008, 12:13
شما عضو جدید هستی نمیشه پست بدی.

Babak
26-06-2008, 14:34
کمی صبر کنید تا دسترسیتون به متفرقه باز بشه .

لوگان
26-06-2008, 21:19
کمی صبر کنید تا دسترسیتون به متفرقه باز بشه .
چشم صبر میکنیم.

لوگان
01-07-2008, 11:32
ببخشید یه سوال دیگه باسم پیش اومده که:
افرادی که تازه عضو میشم بعضی ها رو مینویسه در آغاز فعالیت بعضی ها رو مینویسه عضو جدید. این 2 تا چه فرقی با هم میکنند. از دوستانی که میدونن متشکر میشم اگه جواب بدن.

Ghaioom
01-07-2008, 13:31
ببخشید یه سوال دیگه باسم پیش اومده که:
افرادی که تازه عضو میشم بعضی ها رو مینویسه در آغاز فعالیت بعضی ها رو مینویسه عضو جدید. این 2 تا چه فرقی با هم میکنند. از دوستانی که میدونن متشکر میشم اگه جواب بدن.

در آغاز فعالیت برای اینه که طرف تازه ی تازه عضو شده ولی عضو جدید یکم گذشته فکرکنم به تعداد پست ها و زمانش هست.

Havbb
02-07-2008, 00:07
در آغاز فعالیت برای اینه که طرف تازه ی تازه عضو شده ولی عضو جدید یکم گذشته فکرکنم به تعداد پست ها و زمانش هست.
ولی محدودیتها برای هردو تقریبا" یکسان است

لوگان
06-07-2008, 22:50
یه سوال دارم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:
یه بار یه نفر رو دیدم نوشته بود کاربر فعال انجمن ماهواره ولی من این انجمن رو تو لیست انجمن ها نیمبینم علت چیه؟
باتشکر

S a f a 6 4
06-07-2008, 23:12
یه سوال دارم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:
یه بار یه نفر رو دیدم نوشته بود کاربر فعال انجمن ماهواره ولی من این انجمن رو تو لیست انجمن ها نیمبینم علت چیه؟
باتشکر

قبلا یک همچین بخشی وجود داشت ولی بخاطر سیاست کاری سایت حذف شد

لوگان
06-07-2008, 23:32
قبلا یک همچین بخشی وجود داشت ولی بخاطر سیاست کاری سایت حذف شد
خیلی ممنون از اینکه جواب دادین .

لوگان
08-07-2008, 15:50
ببخشید یه سوال پیش اومده که راهنمایی کنید ممنون میشم.
فرق مدیر ارشد با مدیر سایت چیه؟

zed2
08-07-2008, 16:23
ببخشید یه سوال پیش اومده که راهنمایی کنید ممنون میشم.
فرق مدیر ارشد با مدیر سایت چیه؟
اگر منظور از مدیر سایت ادمین ها است که ادمین ها صاحبان انجمن هستند
مدیران ارشد مدیرانی هستند که امکانات بیشتر از مدیران عادی مثل بن کردن و امکان ویرایش در تمام بخش ها و... رو دارن

Ahmad
08-07-2008, 17:09
چقدر اين لوگان بچه با ادبيه.

خدا خيرش بده.

بقيه هم ياد بگيرن ( ـيم)

ديگه سوال ديگه‌اي نبود لوگان جان ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لوگان
15-07-2008, 20:00
چقدر اين لوگان بچه با ادبيه.

خدا خيرش بده.

بقيه هم ياد بگيرن ( ـيم)

ديگه سوال ديگه‌اي نبود لوگان جان ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون. فعلا سوالی نیست.

لوگان
15-07-2008, 21:12
ببخشید یه سوال پیش اومد. یکی قرار بود به aQoa در خواست دوستی بده. چی شد؟ من اگه بدم چی میشه؟ تورو خدا مسخره نکنید این سوالو جدی پرسیدم.

باتشکر

bahdar
15-07-2008, 21:20
اون رباته.پس تایید نمیتونه بکنه درخواستتو!و اضافه نمیشی!

لوگان
15-07-2008, 21:46
خیلی ممنون. ولی من یه چیزو نفهمیدم این روبات از کجا میفهمه پسته یکی بیهودس؟ حتما باید یکی کنترلش کنه.نه؟

Babak
15-07-2008, 22:22
لوگان گرامی و دیگر دوستانی که درباره هویت آکوآ سوال دارن :

هیچ فردی با نام کاربری آکوآ آن لاین نمیشه و فعالیت نمیکنه . آکوآ از امکانات پنل Vb ه .
هر یک از اعضای تیم مدیریت انجمن ( ادمین , مدیر ارشد , مدیر , همکار ) به هر شکل پست یا تاپیکی رو ویرایش کنند از طریق این نام کاربری گزارشی برای کاربر ایجاد کننده تاپیک یا پست ارسال میشه تا در جریان این موضوع قرار بگیره .
موارد گزارش شامل : مهم یا غیر مهم شدن تاپیک ها , ادغام تاپیک ها , انتقال تاپیک ها , بسته شدن تاپیک ها , حذف شدن پست ها , حذف شدن تاپیک ها , ویرایش متن پست ها , ویرایش عنوان تاپیک ها و ... .

Mohsen EA
15-07-2008, 22:36
پس چرا من اخطار گرفتم هم مدير هم آكوا سراغم اومد
من كاري نكرده بودم تو تاپيك مظخرفترين بازي كه كرديد چي بود اسم يه بازيو نوشتم اخطار كه گرفتم نوشته بود توهين به اعضا

Babak
15-07-2008, 22:49
پس چرا من اخطار گرفتم هم مدير هم آكوا سراغم اومد
من كاري نكرده بودم تو تاپيك مظخرفترين بازي كه كرديد چي بود اسم يه بازيو نوشتم اخطار كه گرفتم نوشته بود توهين به اعضا

سلام
مدیر به شما اخطار داد . این حضور مدیر
و پست شما رو پاک کرد . این آکوآ
شد دو تا .

لوگان
16-07-2008, 12:12
جناب بابک خیلی ممنون که جواب دادین. بعد یه سوال دیگه داشتم:تعداد بازدید های یک تاپیک چطور حساب میشه. بر حسب تعداد بازدید های اعضا یا بازدید های مهمانان هم حساب میشه؟متشکر میشم جواب بدین.

Ahmad
16-07-2008, 17:21
لوگان عزيز اون كه يه جا گفتم براي آكوا درخواست دوستي بفرستم چي ميشه شوخي بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خواستي يه درخواست بده ببين چي ميشه. من كه امتحان نكردم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد هم راجع به سوالت بستگي داره به اينكه اون قسمت از انجمن رو بشه وقتي بصورت مهمان هستي ببيني يا نه .
چون خيليا از طريق سرچ مثلا در گوگل وارد اون قسمت از انجمن ميشن و اونها هم جزو آمار بازديد به حساب ميان. ولي خوب نميتونن پست بدن.
ولي اون قسمتهايي كه فقط جلوي ديد اعضاست خب فقط جلوي ديد اعضاست ديگه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]