ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آلـــمـــان , اومدیم فــیــنال

صفحه ها : 1 [2]

david23
30-06-2008, 01:39
ما سه دوره قهرمانی را ديديم،احتياج به خواب ديدن هم نداريم،شما 24 سال داشتين خواب قهرمانی را ميديد.
خوشم ميآد که هنوز پرافتخارترين تيم اروپا آلمان هستش.

قهرمانی تو جامی که 16 تا تیم داره زمین تا آسمون با جامی که 4 و 8 تیم هستن فرق داره

hossein500300
30-06-2008, 01:43
دیگه اینو نگی میخوای چی بگی - میخوای بگی 20 شوت به دروازه زدین . بچه ها راست گفتن ایندفه هم شانس آوردین که آبروتون نرفت

آلمان خوب بازی کرد،يک نآيب قهرمانی هم به افتخاراتش اضافه شد،شما بعد از 24 سال خوش باشيد.

hossein500300
30-06-2008, 01:45
قهرمانی تو جامی که 16 تا تیم داره زمین تا آسمون با جامی که 4 و 8 تیم هستن فرق داره

درهر صورت تو افتخاراتشون هستش.

Actros
30-06-2008, 01:57
دقیقه 90 حق المان خورده شد
اون خطا نبود . تک بک تک شد باستین که روزتی سوت زد . قشنگ گل بود.

jingool
30-06-2008, 02:41
دقیقا....
اصلا خطا نبود تک به تک بود..........

hossein500300
30-06-2008, 03:12

کاملاً موافقم،اصلاً خطا نبود.گل 100% بودش.
خيلی نامردی بود.

taia
30-06-2008, 04:35
:8::8::8::8::8:
آلمان ، اومدیم بیرون از فینال :5:
اسپانیا قهرمان شد

joey jordison
30-06-2008, 06:19
خوب زرافه ها خواهشا پیاده به خونشون بر گردند که لوله شدن رفت شدیدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
به خاطر اینکه نه در هواپیما جا میگیرند!!!
نه در قطار!!!!!!!!!!!!
یه 8 یا 9 تایی رو شاخش بود!!!!!!!!!!!!!

shenhaye_zaman
30-06-2008, 06:44
خطاب به طرفداران آلمان:
افتخار به یورو نیست به تعداد ستاره درج شده روی پیراهنتونه.حالا حالا ها جا دارید تا یه ستاره دیگه اضافه کنید.!!!!!!!:31:

shenhaye_zaman
30-06-2008, 06:50
آلمان مسیر سختی رو تا فینال نداشت.ولی تو همین مسیر آسون هم چند بار پاش لغزید.در جواب اون هوادار اسپانیا که گقت ایتالیا خوش شانسه باید بگم که این حرف کمال بی انصافیه. نا سلامتی ایتالیا با پنالتی روبروی اسپانیا حذف شد و معمولا پنالتی یه نوع شانس به حساب میاد.(راستش خوش شانسه ایتالیا رو اولین باره که میشنوم.شاید ایشون صعود ایتالیا رو از گروه مرگ رو، یه نوع شانس دونستن و اشاره به پنالتی می کنند که بوفون روبروی رومانی گرفت و اصلا به این فکر نمی کنند که در کمال ناباوری گل 100 صحیح ایتالیا در نیمه اول مردود اعلام شد.بین این دو ،یه فرق اساسی هست.اینکه پنالتی رومانی مهار شد ولی گل ایتالیا یه گل بود که میتونست برای ایتالیا توی اون باز یه برد رقم بزنه.به هر حال دوست عزیز ،درسته که فن بوی هستیم ولی انصاف رو هم باید در نظر داشته باشیم.ایتالیا کم مسیر سختی رو توی جام جهانی برای رسیدن به قهرمانی طی نکرد.)

Mojtaba-MCI
30-06-2008, 08:35
یکی از دلایلی که دوست دارم آلمان ببره به خاطره میشائیل بالاکه...من که به شخصه خیلی ازش خوشم می آد!
ولی از طرفی اسپانیا رو هم خیلی دوست دارم!!!
ویا ، فرناندو تورس ، فابرگاس و از همشون بیشتر کاسیاس...
اصلا خوشم نیومد که این دوتا غول با هم افتادن!
به هر حال ته دلم دوست دارم آلمان ببره هرچند که بعید می دونم چون با توجه به بازی هایی که این دوتا تیم از خودشون ارائه دادن می شه یه جورایی حدس زد اسپانیا برنده س...
تبریکات به طرفداران اسپانیا ، از همون اولش هم از هر دو تیم خیلی خوشم می اومد ولی یه جورایی دوست داشتم آلمان ببره هرچند که اسپانیا با بازی فوق العاده ش نشون داد استحقاق این جام رو داره:5:...
البته این فردوسی پور دیشب هی می گفت بعد 44 سال اسپانیا یه جام معتبر برده ولی بعضی از دوستان اینجا هی میگن 22 سال...ما که آخرشم نفهمیدیم کدومش درست تره!!!
در آخر بگم آلمان حقش بود بیشتر هم گل بخوره چون دفاعش واقعا افتضاح بازی کرد و جا داشت یکی دو گل دیگه هم دریافت کنه:20:...

Masoud King
30-06-2008, 08:49
دوستان آلمانی دلگیر نباشن!!
تو جام 2010 حتما با قهرمانی جبران میکته...
در کل اصلا فینال نچسبید و اون حیجان رو نداشت!!!

Ali Pacino
30-06-2008, 09:03
خود یوآخیم لو گفتش همین که تا فینالم اومدیم برامون کافیه!
تو فینال اصلا با برنامه بازی نمی کردن تیمی که شایسته جام بود قهرمان شد
در کل تسلیت می گم امیدوارم فینال آخرتون باشهd:

rvin@
30-06-2008, 09:15
راستی من آخرش نفهمیدم این پودوسکی که یهو دوید به اسپانیاییه کله زد واسه چی رفت پیش داور.

بنده های خدا کم آورده بودن میخواستن دوباره با مرده خوری و اخراج یار حریف برنده بشن :دی

راستی چرا شوان اشنایگر ناپدید شده بود. :دی

راستی چرا هرچی سانتر میکردن توپ فقط به دستای کاسیاس میخورد.

راستی چرا آلمان یه موقعیت گل نداشت ولی اسپانیا بیش از 20 موقعیت گل داشت.

راستی چرا بردیا دیگه اینورا نمیاد:27:

franch
30-06-2008, 09:19
قهرماني اسپانيا رو به طرفداراي اسپانيا(فقط طرفداراي اسپانيا) تبريك ميگم.
به هر حال بازي برد و باخت داره. المان هم نيمه دوم زياد خوب بازي نكرد.
ولي همين جا اعلام ميكنم كه دست تك تك بازيكناي المان رو ميبوسم.

تيم محبوب من المان.:40:

elyartab
30-06-2008, 09:27
تسلیت فوق العاده دردناک برای طرفداران زرافه ها!
اما اگه آلمان یکی دو تا از بازیکن های ترکیه رو اون آخرا میاوردن به طور اورژانسی آلمان رو نجات می دادند!:31:

به هر حال حق اسپانیا بود که ببره!

I3 E L O \/ E D
30-06-2008, 09:45
سلام. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا توهین نکن! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شانس آوردید ایندفعه نوبت باخت بود.(منظورم قضیه ی یکی در میان قهرمان شدن.) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دفعه بعدی برسیم فینال با هر تیمی که باشه بردیم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون نوبت برده! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اون موقع... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

anti_girl
30-06-2008, 10:15
بابا با خطا كردن كه گل زدن كاري نداره چرا داور انقدر يه طرفه داوري كرد ؟
مثلا اخر بازي در حالي كه اشنايدر هيچ كاري به يار حريف نداشت خطاي اونو گرفت واقعا يكي از بهترين موقعيت ها رو از المان گرفت
متاسفانه با اشتباهات داوري المان دوم شد

david23
30-06-2008, 10:22
بابا با خطا كردن كه گل زدن كاري نداره چرا داور انقدر يه طرفه داوري كرد ؟
مثلا اخر بازي در حالي كه اشنايدر هيچ كاري به يار حريف نداشت خطاي اونو گرفت واقعا يكي از بهترين موقعيت ها رو از المان گرفت
متاسفانه با اشتباهات داوري المان دوم شد
شما بازی رو دیدید ؟؟ اونجا خطای اون کوینو گرفت نه اشتایگر

david23
30-06-2008, 10:28
کاملاً موافقم،اصلاً خطا نبود.گل 100% بودش.
خيلی نامردی بود.

بابا به پیر به پیغمبر اونجا او کورانی خطا کرد نه اشتایگر تازه بعدشم که پویول توپو دفع کرد

I3 E L O \/ E D
30-06-2008, 10:59
بابا به پیر به پیغمبر اونجا او کورانی خطا کرد نه اشتایگر تازه بعدشم که پویول توپو دفع کرد
شما مثل اینکه خوب نگاه نکردی! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از این که داور سوت رو زد تازه پویول اومد توپ رو زد که بگه آره ما هم هستیم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطای اشتایگر رو هم داور گرفت! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

I3 E L O \/ E D
30-06-2008, 11:03
اصلا من نمیدونم این کورانی واسه چی اومد تو زمین... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از موقعی که اومد تا آخر تو آفساید بود... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای کاش به اودونکر هم بازی میدادن... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

david23
30-06-2008, 11:09
حالا تو با این خوش باش که بگی خطای اشتایگر رو گرفت که بگی ما هم موقعیت گل داشتیم خدایی یه شوت زدین اونم زمینی حال کردم با دفاع بچه ها نه دفاعی بازی کردن نه زد فوتبال اون بردیا چرا نمیاد (حالا فهمیدی که دروازبان با دست توپ میگیره)

ahmad aghaee
30-06-2008, 11:19
آلمانی ها کارشون درسته .. :46:

franch
30-06-2008, 11:24
المان به تركيب چيني و تعويض هاي اشتباه يواخيم لو باخت.

ahmad aghaee
30-06-2008, 11:27
خیلی عالیه ....

ahmad aghaee
30-06-2008, 11:30
اصلا من نمیدونم این کورانی واسه چی اومد تو زمین... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از موقعی که اومد تا آخر تو آفساید بود... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای کاش به اودونکر هم بازی میدادن... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب شد شما مربی نشدید .:27:

Julian
30-06-2008, 11:37
باریکلا اسپانیا پوز المانیای زرافه رو زد.
حال کردم واقعا دیروز کیف کردم.
من که گفته بودم شما هم حذف میشین!!!
تیمی که پرتغالو حذف کنه سزاش همینه.

sherlockholmz
30-06-2008, 11:38
قهرماني تيم اسپانيا را به طرفداران واقعي اين تيم(داريم؟)تبريك عرض مي كنم.البته نه اونائي كه از اول بازيها تا حالا هي تيم عوض كردندتا بالاخره در فينال طرفدار اسپانيا شدن:31:
خدارا شكر اسپانيا قهرمان شد والا ممكن بود باز رنگ عوض كنندو بگن ما از اولش هم آلماني بوديم.
گرچه انصافا" اسپانيا بهتر از آلمان بازي كرد،اما نمي دانم چرا روزتي عقده حذف حقارت بار ايتاليا راسر آلمانها خالي كرد؟
آن فرصت طلائي شوان هيچ خطائي نبود كه حتي فردوسي پور ضد آلماني هم نتواست توجيهش كنه،در ضمن حركت يار اسپانيا كه به صورت پودولسكي كوبيد عين حركت شوان اشتايگر در بازي با كرواسي بود كه اخراج شداما اينجاپودولسكي بچه بازي در نياورد وخود راروي زمين نينداخت با اينحال روزتي كاملا"صحنه را ديد ولي حتي كارت زرد هم نداد!
در وقتهاي اضافه هم ضربه وحشيانه پويول با زانو را همه ديدند الا داور
ولي مهم نيست.اگر نايب قهرماني ارزشي ندارد پس تيمهاي ايتاليا،هلند،فرانسه و... چه بايد بگويند؟
باتمام اين احوال مجددا"تكرار ميكنم كه اسپانيا بهتر از آلمان بازي كرد وقهرماني مبارك اين تيم و طرفداران اصيلش باشد.:11::11:

franch
30-06-2008, 11:53
كلا داور خيلي به نفع اسپانيا سوت زد. من نميدونم چطوري اين داور رو براي فينال انتخاب كردن. من كه از اون صحنه اي كه بازيكن اسپانيا با سر به پودولسكي زد تعجب كردم. اگه پودولسكي خودشو رو زمين مينداخت مطمئنا بازيكن اسپانيا اخراج ميشد. بعد سرنوشت بازي عوض ميشد.
پس نتيجه اينكه اسپانيا به كمك داور قهرمان شد.

franch
30-06-2008, 11:55
من که گفته بودم شما هم حذف میشین!!!
تیمی که پرتغالو حذف کنه سزاش همینه.
عزيزم ما حذف نشديم .نايب قهرمان شديم.

mehrzad3344
30-06-2008, 12:08
عزیزم تو بازی حذفی و نایب قهرمان وجود نداره اسمشم روشه حذفی نایب قهرمان نداره فهمیدی المانم حذف شد

franch
30-06-2008, 12:15
اينقدر اين اسپانيا تو تورنمنتاي مختلف حذف شده كه ديگه طرفداراش هم معني حذف و كاملا فهميدن.
ولي نه پسر خوب اينطوريا هم كه ميگي نيست. تيمي كه نايب قهرمان ميشه بهش مدال ميدن . ولي تيمي كه حذف ميشه ميندازنش بيرون از مسابقات.
اين و گفتم كه يكم اطلاعات عموميتون بالا بره.

mehrzad3344
30-06-2008, 12:21
نه که المان 5 سال پیاپی قهرمان جام جهانی شده

david23
30-06-2008, 13:20
اينقدر اين اسپانيا تو تورنمنتاي مختلف حذف شده كه ديگه طرفداراش هم معني حذف و كاملا فهميدن.
ولي نه پسر خوب اينطوريا هم كه ميگي نيست. تيمي كه نايب قهرمان ميشه بهش مدال ميدن . ولي تيمي كه حذف ميشه ميندازنش بيرون از مسابقات.
اين و گفتم كه يكم اطلاعات عموميتون بالا بره.

نه عزیزم به گفته آراگونس 20 سال دیگه نمیان بگن آلمان نایب قهرمان یورو2008 شد میگن اسپانیا قهرمان شدددددددد

بردیا
30-06-2008, 13:30
خب منم اومدم
امروز سرم خیلی شلوغ بود.
گل تورس خطا نبود؟
من دیشب ادامه برنامه رو ندیدم.بازی که تموم شد رفتم خوابیدم
تورس دست لام رو کشید و خودشو انداخت جلو
ولی لمن خیلی مسخره اومد جلو.

بردیا
30-06-2008, 13:31
تیمی که نایب قهرمان شد چند میلیون یورو بابت بازیش و صعودش به این مرحله پاداش میگیره
ولی تیمی که تو یک چهارم حذف شده یه پول سیاه هم نمیزارن کف دستش

روزتی خیلی بد سوت زد.بازیکن اسپانیا راحت با سر زد به پودولکسی ولی اخراج شند
گل تورس رو هم من نمیدونم خطا بود یا نبود ولی بتو تصاویر تابلو بودش که دست لام رو کشید و عقبش زد.
اون دقیقه 90 هم که دیگه آخرش بود.موقعیت تک به تک رو داور الکی خطا گرفت

بردیا
30-06-2008, 13:38
دوستان آلمانی اصلا ناراحت نباشند.................
به هر حال مسابقات کودکان زیر 5 سال رو شما میتونید ببرید.........!!!!!!!!!!!!!!
ولی هر وقت اسم آلمان و مسابقات به این بزرگی شد شما یاد این روز بیوفتید که تیمتون مغلوب اسپانیایی شد که بدون ویا آقای گل بازی کرد.........

بزنید گاراژ بابا
تیمشون از نوک دروازه تا نوک حمله پر از بازیکنای میلیونی هستش.
ولی آلمان با یه مشت جوون اومد که تک ستارش بالاک بود
با این حال بازم پرتغالو حذف کردیم تا حالشونو بگیریم
ترکیه رو هم حذف کردیم تا بازم حال طرفدارای پرتغالو که رفته بودن طرفداراش شده بودن بگیریم

بردیا
30-06-2008, 13:50
لمن تو این بازی خیلی بهتر از کاسیاس بودش
انواع موقعیتا رو از بازیکنای اسپانیا گرفت ولی توپای آلمانیا با بدشانسی از کنار دروازه با اختلاف کم رد میشد(اونم وقتی کاسیاس نمیتونست کاری بکنه مثل شوت بالاک)چند بارم که توپ خورد به اینور اونور اسپانیاییها تا کاسیاس یه نفس راحت بکشه
لمن فقط تو صحنه گل بد خودشو ولو کرد ولی توی بقیه صحنه ها نشون داد از کاسیاس خیلی بهتره.کاسیاس فقط توپا رو مشت میکرد اونم خیلی ناجور
هیچ دروازبان حرفه ای توپای ارسالی رو به طرف جلوی محوطه جریمه دفع نمیکنه که یوهو یکی نزنه شوت ولی کاسیاس نشون داد هنوز یه دروازبان کامل نیست.

david23
30-06-2008, 13:55
تیمی که نایب قهرمان شد چند میلیون یورو بابت بازیش و صعودش به این مرحله پاداش میگیره

گل تورس رو هم من نمیدونم خطا بود یا نبود ولی بتو تصاویر تابلو بودش که دست لام رو کشید و عقبش زد.

نه عزیز من اشتباه نکن - حتی تیمی که بازیهای گروهیشم باخته پول میگیره - اسپانیا کلا 15.5 میلیون یورو گرفت هر تیم هم تو مرحله 1/4 اوت بشه نصف تیم برنده پول میگیره - اصلا هر تیمی که وارد این بازیها میشه پاداش مگیره از طرف فیفا
در مورد بازیکنام بگم که دارندگی و برازندگی هست مثلا فکر کردی اون مرته ساکر میتونه تو یه تیم بزرگ بازی کنه

david23
30-06-2008, 14:07
لمن تو این بازی خیلی بهتر از کاسیاس بودش
انواع موقعیتا رو از بازیکنای اسپانیا گرفت ولی توپای آلمانیا با بدشانسی از کنار دروازه با اختلاف کم رد میشد(اونم وقتی کاسیاس نمیتونست کاری بکنه مثل شوت بالاک)چند بارم که توپ خورد به اینور اونور اسپانیاییها تا کاسیاس یه نفس راحت بکشه
لمن فقط تو صحنه گل بد خودشو ولو کرد ولی توی بقیه صحنه ها نشون داد از کاسیاس خیلی بهتره.کاسیاس فقط توپا رو مشت میکرد اونم خیلی ناجور
هیچ دروازبان حرفه ای توپای ارسالی رو به طرف جلوی محوطه جریمه دفع نمیکنه که یوهو یکی نزنه شوت ولی کاسیاس نشون داد هنوز یه دروازبان کامل نیست.

معلوم شد که هیچی از دروازبانی نمیدونی - وقتی توپ با اون سرعت میاد رو دروازه عاقلانه ترین کار مشت کردن توپه نه این که تو اون شلوغی بخوای توپو جمع کنی بعدش یهو توپ لیز بخوره بیوفته دست حریف.. فهمیدی؟؟؟ در ضمن اگه کاسیاس دروازبانی کامل نبود بهترین دروازبان .جام.لالیگا.نمیشد وجاش تو بهترین باشگاه دنیا نبود تازه اون توپایی که کاسیاس مشت کرد میرفت تا نیمه زمین نه محوطه جریمه-در مورد دقیقه نود بگم خطای اون گومز رو گرفت قبل اشتایگر و اگه میگی گل اسپانیا خطا بود باید بگم برات متاسفم هنوز فرق کنار زدنو کشیدنو نمیدونی

بردیا
30-06-2008, 14:08
نه عزیز من اشتباه نکن - حتی تیمی که بازیهای گروهیشم باخته پول میگیره - اسپانیا کلا 15.5 میلیون یورو گرفت هر تیم هم تو مرحله 1/4 اوت بشه نصف تیم برنده پول میگیره - اصلا هر تیمی که وارد این بازیها میشه پاداش مگیره از طرف فیفا
در مورد بازیکنام بگم که دارندگی و برازندگی هست مثلا فکر کردی اون مرته ساکر میتونه تو یه تیم بزرگ بازی کنه

تا اونجایی که یادمه تیمای بازنده پولی نمیگرفتن.فقط تیمای برنده
ولی از مرحله یک چهارم به بعد هر تیمی صعود میکرد چه تو میبرد تو مرحله بعد چه میباخت بازم پول میگرفت.ولی پرتغالیا یه پول سیاهم کف دستشون نزاشتن تا بدبختا پیاده برگردن کشورشون

همون مرته ساکر دیدی که بارها حال اینیستا و بقیه بازیکنایی رو که میخواستن ازش رد بشن گرفت و اجازه نداد
به هر حال با وجود این همه تیم پرستاره تیم جوون آلمان واقعاعالی بازی کرد که تا اینجا رسید و واقعا هم حرفه ای بود.
توی فینال هم اگر روزتی عقده ای نشده بود بازیو برده بودن

بردیا
30-06-2008, 14:10
معلوم شد که هیچی از دروازبانی نمیدونی - وقتی توپ با اون سرعت میاد رو دروازه عاقلانه ترین کار مشت کردن توپه نه این که تو اون شلوغی بخوای توپو جمع کنی بعدش یهو توپ لیز بخوره بیوفته دست حریف.. فهمیدی؟؟؟ در ضمن اگه کاسیاس دروازبانی کامل نبود بهترین دروازبان .جام.لالیگا.نمیشد وجاش تو بهترین باشگاه دنیا نبود تازه اون توپایی که کاسیاس مشت کرد میرفت تا نیمه زمین نه محوطه جریمه-در مورد دقیقه نود بگم خطای اون گومز رو گرفت قبل اشتایگر و اگه میگی گل اسپانیا خطا بود باید بگم برات متاسفم هنوز فرق کنار زدنو کشیدنو نمیدونی

ببین پسر خوب
من 9سال دروازبان بودم تا وقتی که دستم آسیب دید

من کی گفتم باید جمعش میکرد؟
دفع کردن کار عاقلانه ای بود ولی نه دفعی که توپ بیفته پشت محوطه جریمه تا بازیکن حریف فرصت شوت زدن داشته باشه.دفع باید به گوشه های زمین باشه
در ضمن در مورد گل هم گفتم که نمیدونم خطا بود یا نبود چون ادامه برنامه رو ندیدم ولی تورس دست لام رو کشید(پس نتیجه میگیریم تو اصلا پستای منو نمیخونی و فقط میخوای الکی جواب بدی)

amirtoty
30-06-2008, 14:16
اومدیم فینال ولی چه فایده :41:

franch
30-06-2008, 14:33
نه که المان 5 سال پیاپی قهرمان جام جهانی شده
3بار قهرمان شديم . 4بارم نايب قهرمان.(شاخ در نياري فقط)

franch
30-06-2008, 14:38
نه عزیزم به گفته آراگونس 20 سال دیگه نمیان بگن آلمان نایب قهرمان یورو2008 شد میگن اسپانیا قهرمان شدددددددد
اتفاقا ميگن.
همين ديشب 10 بار به اين موضوع اشاره شد كه اين دو تا تيم چند بار نايب قهرمان شدن.

david23
30-06-2008, 14:42
ببین پسر خوب

دفع کردن کار عاقلانه ای بود ولی نه دفعی که توپ بیفته پشت محوطه جریمه تا بازیکن حریف فرصت شوت زدن داشته باشه.دفع باید به گوشه های زمین باشه
در ضمن در مورد گل هم گفتم که نمیدونم خطا بود یا نبود چون ادامه برنامه رو ندیدم ولی تورس دست لام رو کشید(پس نتیجه میگیریم تو اصلا پستای منو نمیخونی و فقط میخوای الکی جواب بدی)

حتی بزرگترین دروازبانای ایران نباید به خودشون اجازه بدن درباره کاسیاس نظر منفی بدن چه برسه به شما .. مثل اینکه داری درباره فینال یورو صحبت میکنی - نه بازی محله های تهران - در ضمن منم 10 سال دروازبان ایران بودم تا اینکه دستم آسیب دید .................................................. .................................................. ........................... به نظرت میشه توپو با اون سرعت به گوشه زمین فرستاد اونم با 2 تا دست که نمیشه به توپ جهت داد (در حالی که توپای دفع شده پشت محوطه نرفت تقریبا تا وسط زمین میرفت) اگه بعد بازی رو ندیدی بگم میفهمم منم تیمم باخته بود میخوابیدم ولی همه گفتن که گل سالم بوده تورس لام رو با سرعت بالاش کنار زد ...

franch
30-06-2008, 14:46
در ضمن منم 10 سال دروازبان ایران بودم تا اینکه دستم آسیب دید
اينجا مثل اينكه همه دروازه بان بودن ما نميدونستيم.:31:

r4pbr4p
30-06-2008, 14:57
بفرستید ترش بابا...

بیخیال دیگه

بردیا
30-06-2008, 15:04
حتی بزرگترین دروازبانای ایران نباید به خودشون اجازه بدن درباره کاسیاس نظر منفی بدن چه برسه به شما .. مثل اینکه داری درباره فینال یورو صحبت میکنی - نه بازی محله های تهران - در ضمن منم 10 سال دروازبان ایران بودم تا اینکه دستم آسیب دید .................................................. .................................................. ........................... به نظرت میشه توپو با اون سرعت به گوشه زمین فرستاد اونم با 2 تا دست که نمیشه به توپ جهت داد (در حالی که توپای دفع شده پشت محوطه نرفت تقریبا تا وسط زمین میرفت) اگه بعد بازی رو ندیدی بگم میفهمم منم تیمم باخته بود میخوابیدم ولی همه گفتن که گل سالم بوده تورس لام رو با سرعت بالاش کنار زد ...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوش به حالت که دروازبان تیم ملی بودی
دست مارو هم بگیر
کلاس گذاشتن و دروغ گفتن تو دنیای مجازی که کسی کس دیگه ای رو نمیشناسه کار راحتیه

کاسیاس حتی توپی رو که روی سر کورانی سانتر شد نتونست یه ضرب بگیره و تو 2ضرب جمعش کرد
در ضمن کاسیاس چندان دروازبان بزرگی نیست اونطوری که غلو میکنی
داشتن یه خط دفاعی خوب خیلی شرطه
اگر جای لمن بود باید میدیدیم میتونست جلوی اون همه توپ وایسه یا نه
اگر به پنالتی گیریه که لمن هم به همه ثابت شده دروازبان پنالتی گیریه.
هم تو آرسنال بارها پنالتی گرفته هم تو تیم ملی(نمونش بازی آلمانم آرژانتین بود که لمن همه توپا رو درست رفت طرفشون همونطوری که ادعا میکنید کاسیاس پنالتی گیره لمن هم هستش)
اگر به شوت گیریه که لمن هم جزو بهترین شوت گیرا هستش.

franch
30-06-2008, 15:22
جام جهاني 2006سوم شديم.
جام ملتهاي 2008دوم شديم.
جام جهاني 2010اول ميشيم.

Masoud King
30-06-2008, 15:31
داشتن یه خط دفاعی خوب خیلی شرطه
کاملا تائید میشه.....

Julian
30-06-2008, 15:34
المان دفاع که نداشت.
خط حملش هم که حسابی مبهوت دفاع بسته اسپانیا شده بود.
ولی جالبتر گلش بود که نه فیلیپ لاهم تونست کاری بکنه نه ینس لمن.
یه دونه هم که زدن تو تیر اول بازی شانس اوردین. المان گل گوچیک بازی میکرد دیروز.

hossein500300
30-06-2008, 18:23
ببین پسر خوب

ولش کن بابا،خودتو ناراحت نکن،بعد از 24 سال پر افتخارترين تيم اروپا را بردن با داوری،حالا نميدونن ديگه چيکار کنن.

hossein500300
30-06-2008, 18:26
خوبه تا يک کلام برديا گفتش که دوازه بان بودم،همه هم اينجا شدن دروازو بان،فکر کنم چند وقت ديگه يکی مياد،
ميگه من خود عابدزاده هستم.

taia
30-06-2008, 19:25
بابا دم شماها گرم.
خود آلمانیها و اسپانیایی ها رفتند تو خونه هاشون خوابیدن، شما هنوز دارید می گید کی خوب بود کی بد!
خوب و بد و بهترین و آقای گل و تیم قهرمان مشخص شده رفت تو تقویم، حالا چه آلمان ضعیف بود یا داور نفع گرفت یا کاسیاس از فلانی بدتر بود یا خط دفاع بد بود ... یا آلمان 10 بار قهرمان شده، اسپانیا 40 سال دیگه قهرمان میشه! ول کنید بابا!
اسپانیا در جام 2008 قهرمان شد شایسته ی قهرمانی هم بود، در جام یورو هم فکر نمی کنم شانس و نفع گیری داور معنی داشته باشه! لیگ برتر ایران که نیست! پرسپولیس رو تا دقیقه 97 بازی بدن تا گل بزنه!!
فکر ایران خودمون باشید که باید با عربستان و کره بازی کنه و خدا به خیر بگزرونه! که دیگه حال و حوصله ی بازی آخر و دقیقه ی نود و گل شانسی رو نداریم!

HakanDu
30-06-2008, 22:51
یکی جریان نژاد پرستی مربی اسپانیا را تعریف کنه ببینیم قضیه از چه قراره.

david23
30-06-2008, 22:52
چرت و پرت میگن جریانی نداشته

david23
30-06-2008, 22:54
جام جهاني 2006سوم شديم
جام ملتهاي 2008دوم شديم.
جام جهاني 2010اول ميشيم.

2006 - شانس زیاد و داوری( بازی با آرژانتین) والبته میزبانی
2008- شانس زیاد
2010 -عمراااااااااااااااااااااا ا

بردیا
30-06-2008, 23:10

اگر اشتباه نکنم به اتوئو بود که سر پوست سیاهش توهین کرده بود که بعدا مجبور به عذرخواهی شد

shenhaye_zaman
30-06-2008, 23:33
ولش کن بابا،خودتو ناراحت نکن،بعد از 24 سال پر افتخارترين تيم اروپا را بردن با داوری،حالا نميدونن ديگه چيکار کنن.
:31:بازم میگم.پر افتخار ترین تیم اروپا اونی نیست که سه ستاره روی پیراهنشه.!:10:

SAEED_BARCELONA
30-06-2008, 23:47
خدا وکیل اصلا حق آلمان نبود که قهرمان بشه
کلا6تا بازی کرد که 5تاشو بد بازی کرد
بازی اول با یه تیم خز بود
بازی دوم خورد
بازی سوم ای بدک نبود
بازی 4 خوب بود
بازی 5 بد بود
بازی 6 افتض بود
اگه آلمان قهرمان میشد باید در جام ملتهارو گل میگرفتن!

hossein500300
30-06-2008, 23:56
خدا وکیل اصلا حق آلمان نبود که قهرمان بشه
کلا6تا بازی کرد که 5تاشو بد بازی کرد
بازی اول با یه تیم خز بود
بازی دوم خورد
بازی سوم ای بدک نبود
بازی 4 خوب بود
بازی 5 بد بود
بازی 6 افتض بود
اگه آلمان قهرمان میشد باید در جام ملتهارو گل میگرفتن!

پس خوبه ،قهرمان نشد،وگرنه از دوره های بعدی جام ملتها نداشتيم،خيلی بد ميشد.
حرف جالبی بود.

franch
01-07-2008, 00:17
اگر اشتباه نکنم به اتوئو بود که سر پوست سیاهش توهین کرده بود که بعدا مجبور به عذرخواهی شد
واقغا چه مربي بيكلاسي بوده اين اراگونس و ما نميدونسنيم.

HakanDu
01-07-2008, 00:46
چرت و پرت میگن جریانی نداشته

خیلی ها می گن. یعنی همه چرت و پرت می گن؟

یادتونه دقیقا چی گفته بود؟

Actros
01-07-2008, 02:02
آقا ما این قد از این جاما بردیم. که دیگه طبیعی شده برامون
این اسپانیا که 44 ساله یه جام نبرده بزا خوش باشه:2:

hossein500300
01-07-2008, 05:08
این اسپانیا که 44 ساله یه جام نبرده بزا خوش باشه:2:

دقيقاً،خوب گفتی،ما از اين جام ها زياد داريم.

SAEED_BARCELONA
01-07-2008, 09:52
این اسپانیا که 44 ساله یه جام نبرده بزا خوش باشه

اگه ایطوریه که برزیل باید فقط بشینه تو همه جاما بازیارو نگاه کنه. اینقد جام برده دیگه پیرنشون شده مثل آسمون از بس که ستاره داره.
ببخشید که این پستم ربطی به تاپیک نداشت

taia
01-07-2008, 09:56

حالا کم کم (و البته اگر به فکر درست کردن تیم نیفتند آلمانیها) به نگرفتن این جامها هم عادت می کنید :27:
----

اگه ایطوریه که برزیل باید فقط بشینه تو همه جاما بازیارو نگاه کنه.
دقیقا اگر به افتخار کردن به گذشته باشه که تیمهای بزرگ (مثل مثلا رئال مادرید اسپانیا :5:) باید بیخیال مسابقات بشوند فعلا.

بردیا
01-07-2008, 10:02
:31:بازم میگم.پر افتخار ترین تیم اروپا اونی نیست که سه ستاره روی پیراهنشه.!:10:

لابد اونیه که 2ستاره روی پیرنشه؟

taia
01-07-2008, 10:04

نه خیر... اونیه که امسال قهرمان شد :8:

بردیا
01-07-2008, 10:06
نه خیر... اونیه که امسال قهرمان شد

خب برادر باهوش من منم همونو گفتم دیگه ولی با کنایه.
تیمی که توی کل تاریخش فقط تونسته 3بار اونم تو فینال اروپا حاضر باشه معلومه که وضعش چه جوریه

بردیا
01-07-2008, 10:10
خیلی ها می گن. یعنی همه چرت و پرت می گن؟

یادتونه دقیقا چی گفته بود؟

این خبرو بخون البته قدیمیه و مال زمانیه که تیری آنری آرسنال بود.البته یه جای دیگه هم خوندم که به هانری توهین کرده بود.
.توی بازی دوستانه اسپانیا انگلیس نگاهای تحقیر آمیزش به اشلی کول باعث شد همه بگن که انگار که به یه برده نگاه میکنه

تیری هانری مهاجم سرشناس تیم آرسنال انگلستان در گفتگو با روزنامه اکیپ چاپ فرانسه با انتقاد از تصمیم سران فوتبال اسپانیا مبنی بر جریمه 3000 یورویی لوئیز آراگونس گفت: واقعا خنده دار است که وی پس از آن توهین های رکیک که حتی در زیر پلهای چرکین لندن هم شنیده نمی شود از سوی سران اسپانیا تنها با 3000 یورو جریمه می شود. من به شخصه منتظر جریمه 30000 یورویی آراگونس و همچنین محرومیت وی از سرمربی گری تیم ملی اسپانیا بودم اما حالا تنها از سران فیفا درخواست می کنم که به قضیه آراگونس رسیدگی کند و وی در ادامه گفت: هر چند که با روح نژادپرستانه مادریدی ها این مسئله و تصمیم خیلی هم دور از انتظار نبود. شما در هر جای مادرید که قدم بردارید متوجه نگاه ها و توهین های نژادپرستانه آنها خواهید شد و آنها حتی در استادیوم ها نیز به بازیکنان سیه چرده توهین های زیادی می کنند. دیدار اسپانیا و انگلستان که منجر به آن جنجالهای قومی و ملیتی شد تنها گوشه ای از سطح فرهنگی بسیار پایین مادریدی ها بود. آنها هنوز در قرن نوزدهم سیر می کنند و توجهی به گذشت 200 سال از آن روزگار ندارند. مشکلاتی که برای سیاه پوستان شاغل در لالیگا وجود دارد در هیچ کشور دیگری وجود ندارد. شما اگر نگاهی به تیمهای مادریدی و خصوصا رئال مادرید بیاندازید متوجه می شوید که حتی یک بازیکن سیاه پوست هم در آنجا وجود ندارد و این خود گواه روحیه نژادپرستانه مادریدی هاست. حالا می فهمم که چرا ماکلله انقدر سری از رئال مادرید جدا شد و به من توصیه می کرد که هیچ وقت به رئال نروم و حتی در ابتدای فصل نیز بارها با ویرا تماس گرفت و از او هم می خواست که به مادرید نرود. تنها در ایالت های شرقی اسپانیا خبری از نژادپرستی نیست چرا که آنها هم خود را بریتانیایی می دانند ولی خیلی تفاوتی برای بازیکنان سیاه پوست اینگونه تیمها ندارد چون آنها هم باید برای انجام دیدارهای خاج از خانه باید به دیگر شهرهای اسپانیا سفر کنند پس از همین جا به این بازیکنان توصیه می کنم که با ترک اسپانیا راهی کشوری دیگر برای ادامه فوتبال خود شوند. و اگر اتوئو و کامنی راه لندن و آرسنال را در پیش بگیرند که بسیار شیرین تر خواهد بود!!!!!!!

franch
01-07-2008, 10:56
حالا کم کم (و البته اگر به فکر درست کردن تیم نیفتند آلمانیها) به نگرفتن این جامها هم عادت می کنید
----

نه عزيز ما برنامه ريزي ميريم جلو . 2006سوم شديم.2008دوم و 2010قطعا اول ميشيم.(مثل اسپانيا كه نيستيم همينجور اتفاقي بيان و قهرمان بشن و بره تا 44سال بعد)

david23
01-07-2008, 11:21
نه عزيز ما برنامه ريزي ميريم جلو . 2006سوم شديم.2008دوم و 2010قطعا اول ميشيم.(مثل اسپانيا كه نيستيم همينجور اتفاقي بيان و قهرمان بشن و بره تا 44سال بعد)

آخه جام جهانی چه ربطی به اروپا داره باید بگی 2002 نایب قهرمان شدیم 2006 با میزبانی سوم 2010 از مرحله گروهی بالا نمیا یم(دیگه دوره شانس و یونان بازی تموم شد) ولی خدایی چقدر عقده داری همه میگن اسپانیا بهترین تیم جام بود بعد میگی شانسی بالا اومد

franch
01-07-2008, 12:02
ببين پسر خوب حرفات واقعا خنده داره. همين الانم دارم به حرفات ميخندم.:31::27:
2002براي ما تموم شد. ما برنامه ريزيمون رو از2006با يه مشت بازيكناي جوون و اينده دارشروع كرديم و تا الانم داريم ادامه ميديم و نتيجشو تو 2010 ميبيني.(هر چند كه تو 2006 هم اگه تيم كم تجربه نبود قهرمان ميشديم)

taia
01-07-2008, 12:17
خب برادر باهوش من منم همونو گفتم دیگه ولی با کنایه.
تیمی که توی کل تاریخش فقط تونسته 3بار اونم تو فینال اروپا حاضر باشه معلومه که وضعش چه جوریه
پس حالا چه با کنایه چه بی کنایه فهمیدید که افتخار یعنی چی :27:
خوب ببین وضع تیم شما چقدر خرابه که از این تیم خورد!

مثل اسپانيا كه نيستيم همينجور اتفاقي بيان و قهرمان بشن و بره تا 44سال بعد
حالا خوبه شما اتقاقی اومدید بالا کرواسی که ... :27:
ترکیه هم که ... :27:
عجب...:31:

آخه جام جهانی چه ربطی به اروپا داره باید بگی 2002 نایب قهرمان شدیم 2006 با میزبانی سوم 2010 از مرحله گروهی بالا نمیا یم(دیگه دوره شانس و یونان بازی تموم شد) ولی خدایی چقدر عقده داری همه میگن اسپانیا بهترین تیم جام بود بعد میگی شانسی بالا اومد
:5: حالی کردیم

Mamad_Madrid
01-07-2008, 12:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] er_euro_2008_spain_fans_mstu112.jpg

shenhaye_zaman
01-07-2008, 12:56

:31:.پر افتخار ترین تیم اروپا اونی نیست که سه ستاره روی پیراهنشه.!:10:

:31:نه عزیزم ، اونی که چهار ستاره روی پیراهنشه:10:

david23
01-07-2008, 20:23

همچین میگی ما با برنامه ریزی میریم جلو که کسی ندونه فکر میکنه مدیر برنامه - مربی - استعداد یابی چیزی هستی :27::27::27:- برو پسر خوب جام جهانی میبینمت دیگه دوره شانس تموم شده نکنه میخوای بگی 2006 بدون شانس و داوری و میزبانی رسیدید نیمه نهایی:27: همچینم میگی 100 سال دیگه به آلمان نمیرسیم که انگار آلمان کل پیرنش ستارس خوبه با یک اختلاف اوله آلمان در ضمن بازم میگم قهرمانی تو جام 16 تیمی رو با جام 8 تیمی قابل مقایسه نیست...........:19:

david23
01-07-2008, 20:27
این خبرو بخون البته قدیمیه و مال زمانیه که تیری آنری آرسنال بود.البته یه جای دیگه هم خوندم که به هانری توهین کرده بود.
.توی بازی دوستانه اسپانیا انگلیس نگاهای تحقیر آمیزش به اشلی کول باعث شد همه بگن که انگار که به یه برده نگاه میکنه

این ماله چند سال پیشه؟؟ یا همش فیکه :31:یا خیلی هاشو از خودت درآوردی رئال حداقل از 10 سال پیش یه بازیکن سیاه تو تیمش بوده الانم که پر سیاه پوشه -دیارا- مارسلو- درنته- بالبوا - روبینیو- باپتیستا- بازم بگم- همچنین در تیم ملی مارکوس سنا

sinath
01-07-2008, 20:31
اصلا خاک تو سر ایتالیا و اسپانیا و مخصوصا انگلیس :2: .فقط آلمان و عشق است که نژاد برتره .مهم جام جهانیه که آلمان 3 تاشو داره ولی این گاو بازا هیچیشو ندارن.

david23
01-07-2008, 20:45
خاک تو سر اون لمن معلولو هر چی آلمانیه:21:

بردیا
01-07-2008, 21:33
این ماله چند سال پیشه؟؟ یا همش فیکه :31:یا خیلی هاشو از خودت درآوردی رئال حداقل از 10 سال پیش یه بازیکن سیاه تو تیمش بوده الانم که پر سیاه پوشه -دیارا- مارسلو- درنته- بالبوا - روبینیو- باپتیستا- بازم بگم- همچنین در تیم ملی مارکوس سنا

چه ربطی داره به رئال؟
آراگونس که به بازیکنای رئال کاری نداشته
در ضمن الان برای اینکه از خودش رفع اتهام کنه سنا رو بازی میده.ولی این چیزی رو تغییر نمیده که اون یه نژاد پرسته

بردیا
01-07-2008, 21:37
نه عزیزم ، اونی که چهار ستاره روی پیراهنشه

ایتالیا توی سطح اروپا هیچ افتخار خاصی نداره.
در ضمن 2ستاره ازون 4ستاره توی سالهای 1934و48 بوده که هیشکی تو دنیا نمیدونسته فوتبال یعنی چی.

دیوید خان قهرمانی آلمان تو یورو96 هم با حضور 16تیم بوده.
اون دوره هایی هم که با حضور تیمای کمتر قهرمان میشده قبلش باید حتما از دور مقدماتی هم رد میشده.یه کم اطلاعاتتو زیاد کن بعد حرف بزن

hoomaan
01-07-2008, 21:48
بابا چرا با اینا کل کل میکنین ؟

اینا اصلا تا یه ماه پیش اسم بازیکنای اسپانیا رو نمی دونستن . اینا همشون طرفدارای تیمای دیگن .

مثل بچه های دبستانی که تازه می خوان استقلالی یا پرسپولیسی بشن دارن تیم انتخاب می کنن .

نمیدونن که باید طرفدار یه تیم با ریشه و سابقه دار بشن . مثل اینکه یکی طرفدار مثلا بلژ یک باشه .:31:

آخه یه حرفی که می خواین بزنین یه ثانیه بهش فکر کنین تا بهتون نخندن . مگه اینهمه عنوان با شانس به دست میاد؟

سه بار قهرمان جهان . سه بار قهرمان اروپا و ... . لیگ بزرگ و منظم . همه چیز رو حساب و برنامه .

بعد شما فکر کردین با 4 تا حرف مزخرف زدن تو این تاپیک اینها زیر سوال میره ؟

یه کم بزرگ شین . یه کم نگاتونو وسیع تر کنین .

Actros
01-07-2008, 21:48
قهرمانی آلمان در جام جهانی 1990 ایتالیا
هرچی تیم بود از سر راهش ورداشت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

david23
01-07-2008, 22:23
چه ربطی داره به رئال؟
آراگونس که به بازیکنای رئال کاری نداشته
در ضمن الان برای اینکه از خودش رفع اتهام کنه سنا رو بازی میده.ولی این چیزی رو تغییر نمیده که اون یه نژاد پرسته

من حرف اون هانری رو میگم - اراگونسم که رفته حالا دل بوسکه اومده که اسمشم لرزه به تن حریفان میندازه

david23
01-07-2008, 22:32
بابا چرا با اینا کل کل میکنین ؟

اینا اصلا تا یه ماه پیش اسم بازیکنای اسپانیا رو نمی دونستن . اینا همشون طرفدارای تیمای دیگن .

مثل بچه های دبستانی که تازه می خوان استقلالی یا پرسپولیسی بشن دارن تیم انتخاب می کنن

عزیز من بازیکنای اسپانیا تو بزرگترین باشگاهای دنیا بازی میکنن کل دنیا اونا رو میشناسن اون بازیکنای آلمانن که 80درصدشون تو لیگ ضایع آلمان بازی میکنن کسی نمیشناستشون
در ضمن آلمان تنها لیگیه که 18 تیم داره نظمشم دیدم 40 روز وسط لیگ تعطیله بعد میگی منظم . نظم لیگ ایران بهتر از آلمانه

تو که میگی اینا طرفداره تیمه دیگن میخوای 20 صفحه درباره اسپانیا صحبت کنم ؟

واقعا حیف اون عکس که شده آواتارت...........

franch
01-07-2008, 22:38
- - برو پسر خوب جام جهانی میبینمت دیگه دوره شانس تموم شده نکنه میخوای بگی 2006 بدون شانس و داوری و میزبانی رسیدید نیمه نهایی همچینم میگی 100 سال دیگه به آلمان نمیرسیم که انگار آلمان کل پیرنش ستارس خوبه با یک اختلاف اوله آلمان در ضمن بازم میگم قهرمانی تو جام 16 تیمی رو با جام 8 تیمی قابل مقایسه نیست...........
اگه واقعا فوتبال شناسي كه مطمئنم نيستي(از پستايي كه ميدي معلومه:13:)جام جهاني 2006 به گفته اغلب كارشناساي دنيا المان از همه تيمهازيباتر و اماده تر بازي ميكرد و اگه جووني و كم تجربگي نبود حتما قهرمان ميشد.

در رابطه با مورد دومت بايد بگم 100سال كه هيچي 200سال ديگه هم تلاش كنين نميتونين اين همه افتخار تو جهان و اروپا كسب كنين.

اين جام كه از دستتون در رفت ولي جامهاي بعدي ديگه ازاين خبرا نيست.

ok

بردیا
01-07-2008, 22:42
عزیز من بازیکنای اسپانیا تو بزرگترین باشگاهای دنیا بازی میکنن کل دنیا اونا رو میشناسن اون بازیکنای آلمانن که 80درصدشون تو لیگ ضایع آلمان بازی میکنن کسی نمیشناستشون
در ضمن آلمان تنها لیگیه که 18 تیم داره نظمشم دیدم 40 روز وسط لیگ تعطیله بعد میگی منظم . نظم لیگ ایران بهتر از آلمانه

تو که میگی اینا طرفداره تیمه دیگن میخوای 20 صفحه درباره اسپانیا صحبت کنم ؟

باشگاهای زیادی همونطوری که میدونی دنبال بازیکنای آلمانی هستن
آلمان منظم ترین لیگ دنیا هستش.40روزی هم که وسط لیگ تعطیله به خاطر تعطیلات نیم فصل و سرمای شدید هوا هستش. و بعد از پایان تعطیلات نیم فصل مثل همیشه بازیا برگزار میشه و سر موقع هم به پایان میرسه.پس لطف کن نظمشو با هیچ جای دنیا مقایسه نکن مخصوصا لیگ ایران چون حتی اگر برای کل کل هم بوده باشه مزخرف ترین حرف بوده.هیچ وقت هم نشده مثل لیگ اسپانیا توش تهدید به بمب گذاری بکنن یا به بازیکنای سیاه همدیگشون فحش بدن و ....
هیچ وقتم یه ایالت آلمانی نمیاد قانون بزاره که خارج از این ایالت نباید بازیکن بومی بگیرید(مثل باسکیا)
تیم ملیتون یه دل نیستش.باسکیا به فکر خفه کردن مادریدیا هستن و مادریدیا هم در فکر دفع شر باسکیا
در حالی که این وقایع توی آلمان هیچوقت رخ نمیده.وقتی سرود ملی اسپانیا خونده میشه نصفشون اصلا لب باز نمیکنن چون قبول ندارن سرود ملیشون هست الانم که باسک میخواد کم کم مستقل بشه ولی آلمانیا یک دل و یک رنگ هستن با هم دیگه و خیلی چیزای دیگه میشه گفت

david23
01-07-2008, 22:42
یه بار دیگه افتخارات آلمانو میگی دارم ممطمئن میشم که زیر 10 سالته

یه چیز دیگم برام سوال شده باری با آرژانتین تیم برتر زمین کی بود

franch
01-07-2008, 22:54
م - اراگونسم که رفته حالا دل بوسکه اومده که اسمشم لرزه به تن حریفان میندازه
نه عزيز جان همچين بزرگش نكن هنوز يادم نرفته كه چهار سال پيش اونم با چه افتضاحي از رئال انداختنش بيرون.
چهار سالم كه بيكار بود و دربه در به دنبال باشگاه ميگشت. البته يه چند ماهي تو بشيكتاش تركيه مربي گري كرد ولي اونجا هم اينقدر گند زد كه انداختنش بيرون:27:

david23
01-07-2008, 22:54
باشگاهای زیادی همونطوری که میدونی دنبال بازیکنای آلمانی هستن
آلمان منظم ترین لیگ دنیا هستش.40روزی هم که وسط لیگ تعطیله به خاطر تعطیلات نیم فصل و سرمای شدید هوا هستش. و بعد از پایان تعطیلات نیم فصل مثل همیشه بازیا برگزار میشه و سر موقع هم به پایان میرسه.پس لطف کن نظمشو با هیچ جای دنیا مقایسه نکن مخصوصا لیگ ایران چون حتی اگر برای کل کل هم بوده باشه مزخرف ترین حرف بوده.هیچ وقت هم نشده مثل لیگ اسپانیا توش تهدید به بمب گذاری بکنن یا به بازیکنای سیاه همدیگشون فحش بدن و ....
هیچ وقتم یه ایالت آلمانی نمیاد قانون بزاره که خارج از این ایالت نباید بازیکن بومی بگیرید(مثل باسکیا)
تیم ملیتون یه دل نیستش.باسکیا به فکر خفه کردن مادریدیا هستن و مادریدیا هم در فکر دفع شر باسکیا
در حالی که این وقایع توی آلمان هیچوقت رخ نمیده.وقتی سرود ملی اسپانیا خونده میشه نصفشون اصلا لب باز نمیکنن چون قبول ندارن سرود ملیشون هست الانم که باسک میخواد کم کم مستقل بشه ولی آلمانیا یک دل و یک رنگ هستن با هم دیگه و خیلی چیزای دیگه میشه گفت

اون بمبو این جور صحبتا برا این تو آلمان اتفاق نمیوفته که لیگ مهمی نداره - اصلا لیگای برتر اروپا رو به ترتیب بگو ببینم چیزی از فوتبال میفهمی یا نه - حتما لیگ آلمان اوله:27:
لیگای اروپا به ترتیب کیفیت

1- لیگ برتر جزیره
2- لا لیگا
3- ایتالیا
4- فرانسه
5- آلمان
در ضمن میشه ایالت های آلمان و یکی یکی بگی فکر کنم جو گیر شدی :18:

اون قضیه باسکو مادریدو کاتالان هم فکر نمیکنم به تو ربطی داشته باشه

بردیا
01-07-2008, 22:56

اگه منظورت 2006 هستش که بعد از این که آرژانتین گلشو زد آلمان انقدر حمله کرد تا گل تساویو زد
لابد میخوای بگی آلمان دفاع میکرد و آرژانتین حمله و آخر کلوزه شانسی گل زد نه؟

بردیا
01-07-2008, 23:10
در ضمن میشه ایالت های آلمان و یکی یکی بگی فکر کنم جو گیر شدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آخی.
ایالتای بادن-وورتمبرگ و ایالت بایرن(یا باوارایا)ایالتای جنوبی هستن که ایالت بایرن تقریبا به همراه ایالت نیدرزاکسن که ایالت غربی آلمانیا هستش وسیعترین ایالت آلمانیا هستن.
تیمایی مثل هامبورگ یا وردر برمن هر کدوم جزو ایالتای هامبورگ و برمن هستن.
ایالت زارلند به همراه ایالت برلین و برمن جزو کوچکترین ایالتا هستن به طور تقریبی
آلمان کلا16تا ایالت داره.میخوای کلشو برات بگم؟
اینم شعار ملی آلمانا
Einigkeit und Recht und Freiheit (یگانگی، حق و آزادی)

اون بمبو این جور صحبتا برا این تو آلمان اتفاق نمیوفته که لیگ مهمی نداره - اصلا لیگای برتر اروپا رو به ترتیب بگو ببینم چیزی از فوتبال میفهمی یا نه - حتما لیگ آلمان اوله[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیگای اروپا به ترتیب کیفیت

1- لیگ برتر جزیره
2- لا لیگا
3- ایتالیا
4- فرانسه
5- آلمان آخی.نازی
این اتفاقا توی آلمان برای این نمیفته که آلمانا مثل گاوبازا مغزشونو خر نخورده که بخوان مردم بیچاره رو تهدید بکنن اونم مردمی که اومدن بعد از یه هفته سخت و کارکردن میخوان یه فوتبال ببینن.
یادت رفته همین بایرن مونیخ رئال جونتونو زمان کاپلو بردش و همون کاسیاس انواع و اقسام گلا رو خورد.
شوت فن بومل رو که یادته؟(به قول خودتون)دیوار چین چه جوری لوله شده بود.

Actros
01-07-2008, 23:14
طرفداران اسپانیا لطفا کاسیاس رو اینقد گنده نکنید
چون اصا قد این حرفا نیست
یه چیزیه تو مایه های طالب لو:20:

hossein500300
01-07-2008, 23:59

حتماً ميخوای بگی که آرژانتين تيم برتر بود،يا به به قول برديا ،آلمان دفاعی بازی کرد،آرژانتين اگه ميتونست ميبرد،
مطمئن باش.

hossein500300
02-07-2008, 00:00
طرفداران اسپانیا لطفا کاسیاس رو اینقد گنده نکنید
چون اصا قد این حرفا نیست
یه چیزیه تو مایه های طالب لو:20:

از ته قلب اين حرف تاييد ميشه.

hossein500300
02-07-2008, 00:03
در ضمن اين هم بگم،همونطور که برديا گفت،آلمان يکی از با نظم ترين ليگ ها را داره.
در ضمن اينکه با ليگ ايران بخواهيم مقايسه کنيم،جوک قشنگی هستش.

sinath
02-07-2008, 01:21
کیه که داره میگه لیگ آلمان نظم نداره هر کی میگه حتما زیر 2 سالشه.آلمان کشوریه که به نظمش همه قبطه می خورن اصلا نظم با اسم آلمان تعریف میشه.

sinath
02-07-2008, 01:27
حدود صدهزار آلمانی، در حالی که پرچم‌های سه رنگ این کشور را در هوا تکان می‌دادند، در «فن مایله» در برابر دروازه‌ی مشهور «براندنبورگ» در برلین، از تیم ملی فوتبال آلمان استقبال کردند. از اندوه شکست در بازی نهایی در برابر اسپانیا، هیچ اثری دیده نمی‌شد. میشاییل بالاک کاپیتن تیم ملی فوتبال آلمان گفت که ما بدون هواداران هرگز موفق نمی‌شدیم. وی افزود که: «با این همه اندوهناک است که تیمی تا بازی نهایی برسد، ولی جام قهرمانی را تصاحب نکند».

یواخیم لو مربی تیم ملی فوتبال آلمان گفت که ما به موفقیت بزرگی دست یافتیم و باید احساس غرور کنیم که به بازی نهایی رسیدیم. هورست کوهلر رییس‌جمهوری آلمان به بازیکنان تبریک گفت و اعلام کرد که این تیم قادر است به پیروزی‌های بزرگ‌تری نیز دست یابد. مربی تیم ملی فوتبال آلمان اعلام کرد که با بخش بزرگی از کادر ۲۳ نفره‌ی کنونی تیم ملی فوتبال آلمان، به میدان رقابت‌های مقدماتی برای جام جهانی سال ۲۰۱۰ خواهد رفت.

sinath
02-07-2008, 01:29
طبق یک نظرخواهی از هزار هوادار ورزش فوتبال در آلمان که پس از پایان مسابقات جام ملت‌های اروپا برگزار شد، تیم ملی فوتبال هلند، زیباترین بازی فوتبال را در این دوره از مسابقات به نمایش گذاشته است. در برابر این پرسش که چه تیمی زیباترین فوتبال را در جام ملت‌های اروپا بازی کرد، ۴۸ درصد نظردهندگان، تیم ملی فوتبال هلند را برگزیده‌اند. پس از هلند، تیم‌های ملی پرتغال و آلمان قرار دارند.

در برابر این پرسش که کدام تیم از نظر اخلاق ورزشی و بازی جوانمردانه شایسته‌ترین است، ۴۷ درصد نظردهندگان، تیم ملی فوتبال آلمان را برگزیده‌اند. پس از آن تیم‌های هلند و سوییس قرار دارند.

در برابر این پرسش که بهترین و پرشورترین هواداران کدام هستند، ۳۰ درصد نظردهندگان، ترک‌ها را به عنوان بهترین و پرشورترین تماشاگران برگزیده‌اند. در رده‌های بعدی تماشاگران آلمانی و هلندی قرار دارند.

آلمانی‌ها همچنین در این نظرخواهی، زیباترین لباس ورزشی (تریکو) را لباس تیم ملی خود می‌دانند. پس از آن، لباس ورزشی تیم‌های ملی فوتبال پرتغال و هلند قرار دارد. باید افزود که نظردهندگان از دیدگاه زیبایی بازیکنان، به ترتیب بازیکنان پرتغالی، آلمانی و ایتالیایی را برگزیده‌اند.

david23
02-07-2008, 08:28
ایکر ما انقدر بزرگ هست که احتیاجی نداره شما بگید بزرگه یا کوچیکه در ضمن اگه کاسیای مثل طالب لو هست پس اولی کانم مثل میرزاپوره -اگه کاسیاس بهترین دروازبان دنیا نباشه -دومین دروازبان دنیا 100% هست این حرفای شما ازاین هست که بچه هستید و عقده ای به علت اینکه مغز شما ها باگ های زیادیی داره واقعا نمیشه توقعی داشت از شما.........

بردیا
02-07-2008, 09:35
ایکر ما انقدر بزرگ هست که احتیاجی نداره شما بگید بزرگه یا کوچیکه در ضمن اگه کاسیای مثل طالب لو هست پس اولی کانم مثل میرزاپوره -اگه کاسیاس بهترین دروازبان دنیا نباشه -دومین دروازبان دنیا 100% هست این حرفای شما ازاین هست که بچه هستید و عقده ای به علت اینکه مغز شما ها باگ های زیادیی داره واقعا نمیشه توقعی داشت از شما.........

پس اینجا نیا برای پست دادن.
ما که زورت نکردیم.
بپر تاپیک خودتون.لیگ قهرمانان سال بعد رئال جونتونو مقابل بایرن مونیخ میبینم

.بروبچ فکر میکنم بعد از بسته شدن این انجمن باید مثل سابق تاپیک بایرن مونیخ تو انجمن ورزشی رو گرم نگه داریم

david23
02-07-2008, 10:40
مگه بایرن مونیخم تایپیک داره ؟؟؟آهان یه چیزی یادم رفت اون بازی که گفتی رئال از بایرن انواع گل رو خورد -گل ون بومل که دید کاسیاس و دفاع گرفته بود ولی گل رائول یادت رفته که تحقیرانه به اولی جونت زد تازه تو بازی برگشت هنوز واسه من سواله که گل راموس چرا مردود اعلام شد بایرن قهرمان آلمان شد؟ همون که جامش قالپاقه پیکانه

franch
02-07-2008, 12:11
فكر كنم اين تاپيك ركورد و شكست تو پست دادن.:18:
هر كي طرفدار هر تيمي غير از المان بود اومد تو اين تاپيك عقده هاشو خالي كرد.(مخصوصا اسپانياييها):31:

amirtoty
02-07-2008, 12:47
پیش بینی من : آلمان قهرمان میشه! :31:

Masoud King
02-07-2008, 13:00
مگه بایرن مونیخم تایپیک داره ؟؟؟آهان یه چیزی یادم رفت اون بازی که گفتی رئال از بایرن انواع گل رو خورد -گل ون بومل که دید کاسیاس و دفاع گرفته بود ولی گل رائول یادت رفته که تحقیرانه به اولی جونت زد تازه تو بازی برگشت هنوز واسه من سواله که گل راموس چرا مردود اعلام شد بایرن قهرمان آلمان شد؟ همون که جامش قالپاقه پیکانه

رئال همیشه جلوی بایرن سوسک بوده...
گل ثانیه 6 رو یادت هست که ماکای زد ..

بردیا
02-07-2008, 13:00

آخی.گل رائول که مفت بود.تازه تو ضرب اول نتونست بزنه و شانسی دیگه برگشتی نمیخواست بزنه باید میمرد
توی بازی برگشت هم راموس توپو با دست استوپ کرد.اون پنالتی هم که نیستلروی زد اصلا پنالتی نبود.
گل لوسیو که آخر گل بود.این لوسیو همیشه به رئال گل زده چه وقتی که تو لورکوزن بود چه الان.
شما برید دلتونو خوش کنید که تو لیگ اسپانیا با هوادارای خاندان سلطنتی و داورا قهرمان میشید

برو بچ تاپیک بایرنو بالا آوردم.دیگه با حذف شدن این انجمن باید بریم سراغ اون تاپیک

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Masoud King
02-07-2008, 13:11
رده‌بندي ‌١٠ تيم برتر باشگاهي جهان در ماه جولاي ‌٢٠٠٨:

‌١- منچستر يونايتد انگليس ‌٢٨٦ امتياز
‌٢- چلسي انگليس ‌٢٥٨ امتياز
‌٣- بايرن مونيخ آلمان ‌٢٥٢ امتياز
‌٤- گلاسكو رنجرز اسكاتلند ‌٥/٢٥١ امتياز
‌٥- بارسلونا اسپانيا ‌٢٥١ امتياز
‌٦- رم ايتاليا ‌٢٤٨ امتياز
‌٧- ليورپول انگليس ‌٢٤٣ امتياز
‌٨- آرسنال انگليس ‌٢٣٧ امتياز ‌
٩- بوكاجونيورز آرژانتين ‌٢٣١ امتياز
‌١0- اينترميلان ايتاليا ‌٢٢٦ امتياز
رئال کجای این فهرست هستش؟؟!!!

shenhaye_zaman
02-07-2008, 13:17
دوستان خواهشا به همدیگه توهین نیکنید.بزارید مباحث کمی تخصصی تر پیش بره.به هر حال همه چی تموم شده.بچه های غیر آلمانی هم ،توجه داشته باشند که اینجا فن کلاب آلمانه.یه ذره آ

ایتالیا توی سطح اروپا هیچ افتخار خاصی نداره.
در ضمن 2ستاره ازون 4ستاره توی سالهای 1934و38 بوده که هیشکی تو دنیا نمیدونسته فوتبال یعنی چی.

ببین دوست من،ایتالیا 4 ستاره روی لباسشه.شاید می تونستند این ستاره ها بیشتر هم بشن. یورو هم شانس قهرمانی برای ایتالیایی ها بوده.هلند هم می تونست یه قهرمانی جهان رو داشته باشه و حقش هم بوده و...
ولی این حرف ها ارزشی داره.مهم اینه که الان رو پیرا هن ایتالیا 4 ستاره نقش بسته که ارزش هر ستاره برای مردم و هواداران اون تیم با هیچ جیز قابل قیاس نیست. بدون شک آتزوری پر افخار ترین تیم فعلی اروپا رو دارند.
به نظرت این امکان وجود داره که مردم آلمان حاضر بشن که یکی از ستاره های تیمشون رو به هلند( فینال جام 1974) پس بدن؟واس هاینکه هلند توی اون سالها با کرایف زیبا و افسانه ای بازی میکرد.
به نظرت 1934 هیچ کی تو دنیا نمیدونسته جام جهانی چیه؟ پس این هم تیم واسه چی توی جان شرکت کردند؟ این همه خبرنگار و هوادار چرا سمت ورزشگاه ها رفتند؟ ببین در جام 1934 چه تیم هایی شرکت داشتند:
ایتالیا
آلمان
برزیل
آمریکا
چکسلواکی
بلژیک
اتریش
فرانسه
اسپانیا
سویس
هلند
سوئد
آرژانتین
مصر
هلند
تازه این تیمها از میون 32 تیم که بازی های مقدماتی انجام داده بودند به این مرحله راه پیدا کرده بودند.ولی جدا از همه اینها:10:ایتالیا،اسپانیا،هل ند و انگلیس، قشنگ و بدون سیاست بازی میکنن.هر کدوم این تیمها از روی غریزه و سبک بازیشون وارد میدون میشن.:10:در مورد نظر سنجی آلمان هم باید بگم که سالهاست انواع طرح های مختلف از لباس تیم ملی ایتالیا در شو های فشن استفاد میشه.مسلما هم مشخص بود که اون نظر سنجی در آلمان انجام شده.
موفق باشید.

david23
02-07-2008, 13:34
خاندانو سلطنت ؟؟شوخی جالبی بود .. شما بازی قشنگتر از بازی روون رئال تو اروپا سراغ داری حتما الان میگی بایرن شما که میگی با داوری یکی از اون بازیها رو که با داوری رئال برد و بگو....آخه بایرن مونیخ تو تاریخش بازیکن بالای 40 میلیون خریده ؟؟ همه رکوردا دسته رئال خودمونه رکورد جدیدم در حال زدنه رونالدو با 85 میلیون یورو

david23
02-07-2008, 13:39
دوستان خواهشا به همدیگه توهین نیکنید.بزارید مباحث کمی تخصصی تر پیش بره.به هر حال همه چی تموم شده.بچه های غیر آلمانی هم ،توجه داشته باشند که اینجا فن کلاب آلمانه.یه ذره آ

ببین دوست من،ایتالیا 4 ستاره روی لباسشه.شاید می تونستند این ستاره ها بیشتر هم بشن. یورو هم شانس قهرمانی برای ایتالیایی ها بوده.هلند هم می تونست یه قهرمانی جهان رو داشته باشه و حقش هم بوده و...
ولی این حرف ها ارزشی داره.مهم اینه که الان رو پیرا هن ایتالیا 4 ستاره نقش بسته که ارزش هر ستاره برای مردم و هواداران اون تیم با هیچ جیز قابل قیاس نیست. بدون شک آتزوری پر افخار ترین تیم فعلی اروپا رو دارند.
به نظرت این امکان وجود داره که مردم آلمان حاضر بشن که یکی از ستاره های تیمشون رو به هلند( فینال جام 1974) پس بدن؟واس هاینکه هلند توی اون سالها با کرایف زیبا و افسانه ای بازی میکرد.
به نظرت 1934 هیچ کی تو دنیا نمیدونسته جام جهانی چیه؟ پس این هم تیم واسه چی توی جان شرکت کردند؟ این همه خبرنگار و هوادار چرا سمت ورزشگاه ها رفتند؟ ببین در جام 1934 چه تیم هایی شرکت داشتند:
ایتالیا
آلمان
برزیل
آمریکا
چکسلواکی
بلژیک
اتریش
فرانسه
اسپانیا
سویس
هلند
سوئد
آرژانتین
مصر
هلند
تازه این تیمها از میون 32 تیم که بازی های مقدماتی انجام داده بودند به این مرحله راه پیدا کرده بودند.ولی جدا از همه اینها:10:ایتالیا،اسپانیا،هل ند و انگلیس، قشنگ و بدون سیاست بازی میکنن.هر کدوم این تیمها از روی غریزه و سبک بازیشون وارد میدون میشن.:10:در مورد نظر سنجی آلمان هم باید بگم که سالهاست انواع طرح های مختلف از لباس تیم ملی ایتالیا در شو های فشن استفاد میشه.مسلما هم مشخص بود که اون نظر سنجی در آلمان انجام شده.
موفق باشید.

با بسیاری از حرفات موافقم مخصوصا اون غریزی بازی کردن اون تیما که گفتی و لباس ایتالیا با این که از ایتالیا خوشم نمیاد ولی همیشه پیرنایی که پوما برا ایتالیا میزنه زمین تا آسمون فرقشه با تیمایه دیگهولی به هر حال حاضرم ایتالیا تو جام جهانی 20 تا به اسپانیا بزنه ولی المان بالا نیاد

بردیا
02-07-2008, 13:39
نازی
بایرن اهل خرید بازیکن به هر قیمتی نیست.
مث رئال نیست که دستپخت سایر تیما رو بخوره.
تازه با این همه بازیکن سالهاست تو سطح اروپا هیچ پخی نبوده
سال 2001 که هم تو رفت هم تو برگشت خوردید از رئال
سال بعد بازم تو مونیخ خوردید از بایرن
زمان کاپلو که بازم حذف شدید.
امسال هم وضعتون معلومه
تازه مربیتون هم که آلمانیه.تو اسپانیا سرمربی قحطه و دست به دامان آلمانیا شدید.

Masoud King
02-07-2008, 13:40
آخه بایرن مونیخ تو تاریخش بازیکن بالای 40 میلیون خریده ؟؟ همه رکوردا دسته رئال خودمونه رکورد جدیدم در حال زدنه رونالدو با 85 میلیون یورو
رئال این چند ساله با بازیکنای فقط قیمتی کجا رو تو اروپا گرفت!!!!

شما بازی قشنگتر از بازی روون رئال تو اروپا سراغ داری
این حرف دیگه خیلی خنده دار بود!!!!
یعنی از آرسنال و منچستر قشنگ تر بنزی میکنه!!!!!

david23
02-07-2008, 13:40

رئال کجای این فهرست هستش؟؟!!!

اولا حرفی که میزنی سند نداره دوما رئال یه تیم ثابت شدس این حرفا سوسول بازیه بچه

david23
02-07-2008, 13:43
رئال این چند ساله با بازیکنای فقط قیمتی کجا رو تو اروپا گرفت!!!!

این حرف دیگه خیلی خنده دار بود!!!!
یعنی از آرسنال و منچستر قشنگ تر بنزی میکنه!!!!!

نه که بایرن همه جاما رو گرفته -هرسال به زور قهرمان میشه در ضمن اون منچستر و آرسنال 2 فصل پیش قشنگ بازی میکردن مثل اینکه فصل پیش بازی های رئالو ندیدی

بردیا
02-07-2008, 14:00
اینم خبر کامل

فدراسيون جهاني تاريخ و آمار فوتبال امروز تازه‌ترين رده‌بندي برترين تيم‌هاي باشگاهي جهان را اعلام كرد كه در اين رده‌بندي بایرن مونیخ با 252 امتیاز در رده سوم جهان قرار دارد

بردیا
02-07-2008, 14:14

Masoud King
02-07-2008, 14:37
نه که بایرن همه جاما رو گرفته -هرسال به زور قهرمان میشه در ضمن اون منچستر و آرسنال 2 فصل پیش قشنگ بازی میکردن مثل اینکه فصل پیش بازی های رئالو ندیدی
اتفاقا هر دو تو این فصل خیلی بهتر از گذشته شده بودن
آخه رئال دیدن نداره....

بردیا
02-07-2008, 14:42
آخه این همه ادعای بازی زیبا میکنن جالب اینجاست که چون تو اسپانیا قحطی مربی هستش دست به دامان آلمانا شدن

david23
02-07-2008, 15:18
آخه این همه ادعای بازی زیبا میکنن جالب اینجاست که چون تو اسپانیا قحطی مربی هستش دست به دامان آلمانا شدن

عزیز من باید بدونی که شوستر کل دوران بازیگریشو تو رئالو بارسا اتلتیکو بازی کرده وهیچوقت لیگ آلمان رو در حدی نمیدونسته توش بازی کنه در ضمن اون خودشو هیچوقت یه آلمانی نمیدونه

Majid ²
02-07-2008, 15:22
خب به نوبه خودم قهرمانی اسپانیا رو به طرفداراش تبریک میگم
نمردیم دیدیم این اسپانیا هم یه عنوانی کسب کرد ...

در مورد آلمان هم حرفی نمیزنیم چون همه حرفها زده شده توسط بردیا ( من همشو تایید میکنم )

ولی هنوزم با افتخار میگیم که پرافتخارترین تیم توی اروپا هستیم و تو جهان بعد از برزیل پرافتخارترینیم

david23
02-07-2008, 15:32
نازی
بایرن اهل خرید بازیکن به هر قیمتی نیست.
مث رئال نیست که دستپخت سایر تیما رو بخوره.
تازه با این همه بازیکن سالهاست تو سطح اروپا هیچ پخی نبوده
سال 2001 که هم تو رفت هم تو برگشت خوردید از رئال
سال بعد بازم تو مونیخ خوردید از بایرن
زمان کاپلو که بازم حذف شدید.
امسال هم وضعتون معلومه
تازه مربیتون هم که آلمانیه.تو اسپانیا سرمربی قحطه و دست به دامان آلمانیا شدید.

درباره شوستر که جوابتو دادم

درباره بازیکنم بزار روشنت کنم

رئال بزرگترین باشگاه استعدادیابه اینو من نمیگم بازیکناش میگن- بیش از 800 استعداد یاب داره تو کل جهان الانم پرونده نزدیک 20 تا بازیکن زیر17 سال برزیلی رو میز مدیر باشگاست
1-روبینیو
2- راموس
3- هیگواین
4 - گاگو
5-میگل تورس
از قدیمیام کاسیاس
کاسیاس (در 18 سالگی در فینال لیگ قهرمانان اروپا بازی کرده با پیراهن رئال)
7-که هر کدوم از اینا با پیراهن رئال شناخته شدن
ولی اینو بدون که همون رونالدو رو اگه بایرن 100میلیون براش بده نمیاد تو بایرن چون آینده نداره باید بره همون دنباله علی کریمی بایرن

david23
02-07-2008, 15:34
خب به نوبه خودم قهرمانی اسپانیا رو به طرفداراش تبریک میگم
نمردیم دیدیم این اسپانیا هم یه عنوانی کسب کرد ...

در مورد آلمان هم حرفی نمیزنیم چون همه حرفها زده شده توسط بردیا ( من همشو تایید میکنم )

ولی هنوزم با افتخار میگیم که پرافتخارترین تیم توی اروپا هستیم و تو جهان بعد از برزیل پرافتخارترینیم

چه پرو خوبه ایتالیا 4 تا قهرمانی داره انقدر شاخ شدین تازه یه قهرمانیتونم با نامردی تمام بوده:27:

Benygh
02-07-2008, 15:35
آلـــمـــان , اومدیم فــیــنال
ولی برنده نشدیم ... :((

Masoud King
02-07-2008, 16:44
ولی اینو بدون که همون رونالدو رو اگه بایرن 100میلیون براش بده نمیاد تو بایرن چون آینده نداره باید بره همون دنباله علی کریمی بایرن
بایرن به امسال رونالدو احتیاجی نداره!!!!

رئال بزرگترین باشگاه استعدادیابه اینو من نمیگم بازیکناش میگن- بیش از 800 استعداد یاب داره تو کل جهان الانم پرونده نزدیک 20 تا بازیکن زیر17 سال برزیلی رو میز مدیر باشگاست

خوب از برنامه های آتی باشگاه بگو..
حالا کی رئیس باشگاه میشی...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif

عزیز من باید بدونی که شوستر کل دوران بازیگریشو تو رئالو بارسا اتلتیکو بازی کرده وهیچوقت لیگ آلمان رو در حدی نمیدونسته توش بازی کنه در ضمن اون خودشو هیچوقت یه آلمانی نمیدونه
پس کجایی میدونه!!!؟!؟؟!؟!؟!؟!!!!
اختلاف با سران فوتبال یه که کشور دلیل نمیشه....
میگم کی حالا با شوستر ملاقات کردی که اینا رو میگی
پسر جان اینا حرفا رو نزن ....

Masoud King
02-07-2008, 16:46
در ضمن ادامه بحث باشه تو تاپیک تیم ها!!!
چون فردا یکی میاد اینجا و اخطار و بن و....

sinath
02-07-2008, 17:39
چه پرو خوبه ایتالیا 4 تا قهرمانی داره انقدر شاخ شدین تازه یه قهرمانیتونم با نامردی تمام بوده:27:

آلمان رو که همه قهرمانیاش تو دوران معاصر و فوتبال نوین بوده و کاملا سالم.اون ایتالیا بوده که 2 تا از قهرمانیاش 1930 و 1934 بوده و در زمان موسیلینی که یه دورشم میزبان بودن و خود ایتالیاییهام قبول دارن که به خاطر نفوذ موسیلینی بوده و کاملا نامردی.2006 هم که همه دیدن که چه جور ایتالیا با نا داوری و تبانی و خوش شانسی قهرمان شد.اون هدیه پنالتی از سوی داور به ایتالیا در بازی با استرالیا ,محروم کردن بازیکن کلیدی آلمان در شب قبل بازی نیمه نهایی و ایجاد جنگ روانی و فحش ناموسی به زیدان.واقعا اینجور قهرمان شدن ارزش داره!؟اصلا فیفا می خواست این قهرمانیو به ایتالیا بده تا آبروی نداشتشونو بهشون برگردونه با اون قضیه تبانیو محرومیتهای باشگاههاشون.در ضمن شوستر اگه خودشو آلمانی نمیدونست آلمانیها بهش لقب فرشته موطلایی ژرمنها نمیدادن.حالا باز بیا اینجا به آلمانیها توهین کن.

david23
02-07-2008, 17:48
آلمان رو که همه قهرمانیاش تو دوران معاصر و فوتبال نوین بوده و کاملا سالم.اون ایتالیا بوده که 2 تا از قهرمانیاش 1930 و 1934 بوده و در زمان موسیلینی که یه دورشم میزبان بودن و خود ایتالیاییهام قبول دارن که به خاطر نفوذ موسیلینی بوده و کاملا نامردی.2006 هم که همه دیدن که چه جور ایتالیا با نا داوری و تبانی و خوش شانسی قهرمان شد.اون هدیه پنالتی از سوی داور به ایتالیا در بازی با استرالیا ,محروم کردن بازیکن کلیدی آلمان در شب قبل بازی نیمه نهایی و ایجاد جنگ روانی و فحش ناموسی به زیدان.واقعا اینجور قهرمان شدن ارزش داره!؟اصلا فیفا می خواست این قهرمانیو به ایتالیا بده تا آبروی نداشتشونو بهشون برگردونه با اون قضیه تبانیو محرومیتهای باشگاههاشون.در ضمن شوستر اگه خودشو آلمانی نمیدونست آلمانیها بهش لقب فرشته موطلایی ژرمنها نمیدادن.حالا باز بیا اینجا به آلمانیها توهین کن.

فعلا که تو رده بندیی فیفا اسپانیا اوله آلمان عزیزتون سومه پس دیگه خفه شو

Majid ²
02-07-2008, 18:24

آدمی که شعور و فرهنگ نداشته باشه همین میشه دیگه

sinath
02-07-2008, 18:31

خودت خفه شو صد رحمت به گاو چون نمی تونی جواب بدی به فحش رو آوردی.

hoomaan
02-07-2008, 18:52
فكر كنم اين تاپيك ركورد و شكست تو پست دادن.:18:
هر كي طرفدار هر تيمي غير از المان بود اومد تو اين تاپيك عقده هاشو خالي كرد.(مخصوصا اسپانياييها):31:

ایول . آلمان شده غم و غصه این بیچاره ها . یه حرف باحالی فردوسی پور زد

گفت از بس موفقه دشمن زیاد داره . البته از قدیم گفتن آ دمهای بزرگ دشمنای کوچیک زیاد دارن .

hoomaan
02-07-2008, 18:59

بالاخره ماهیت خودتو نشون دادی .

بچه ها گفتم با اینا کل کل نکنین . اینا فوتبال بارشون نیست که . همش میگه داور . مگه تو داوری ؟:31:

شانس و داور و .... بابا اینا رو قلعه نوعی هم دیگه نمیگه !!

realmadrid-alireza
02-07-2008, 19:09
شما ها اگه میتونید به اول حرف اون دوستمون هم دقت کنید که گفت اسپانیا در رده بندیه فیفا اول هست

sinath
02-07-2008, 19:11
یه حرف باحالی فردوسی پور زد

گفت از بس آلمان موفقه دشمن زیاد داره
کاملا درسته ایشونم یکی از اون دشمنای کوچیک و بی منطق آلمانه نباید باهاش منطقی حرف زد ,آخه کسی که میگه حاضرم اسپانیا 20 تا از ایتالیا بخوره ولی آلمان نیاد بالا معلومه چقدر اسپانیا رو دوست داره دیگه.

sinath
02-07-2008, 19:15
شما ها اگه میتونید به اول حرف اون دوستمون هم دقت کنید که گفت اسپانیا در رده بندیه فیفا اول هست

این رده بندی فیفا رو که همه می دونن کیلوییه یه مدتم ایران از آلمان تو این رده بندی بالاتر بود یا دانمارک بالاتر از اسپانیا پس فوتبال ایران از آلمان بالاتره ؟اگه می گی اره,پس قبول کن که دانمارکم از اسپانیا بالاتره.

بردیا
02-07-2008, 20:02

اگه این رده بندی رده بندی بود ایتالیا که توی این جام افتضاح بازی کرده بود دوم نبود توش

بردیا
02-07-2008, 20:18
این دیوید خان هم بن شد
معلوم نشد قاطی کرد چرا
کسی به این چیزی نگفته بود شروع کرد به این حرفو زدن
بروبچ جایی ازین حرفا شد اصلا جواب هم ندید نقل قول هم نکنید
فقط به مدیرا اطلاع بدید

realmadrid-alireza
02-07-2008, 20:51
خودت خفه شو صد رحمت به گاو چون نمی تونی جواب بدی به فحش رو آوردی.

البته این پست شما هم گزارش داده شد........

realmadrid-alireza
02-07-2008, 20:54
این دیوید خان هم بن شد
معلوم نشد قاطی کرد چرا
کسی به این چیزی نگفته بود شروع کرد به این حرفو زدن
بروبچ جایی ازین حرفا شد اصلا جواب هم ندید نقل قول هم نکنید
فقط به مدیرا اطلاع بدید

البته دیوید به خاطر عقده بازی یک منچستری بن شد اونم موقت .......... البته ما هم به وظیفه خود عمل کردیم و دکمه اخطار جناب shnath رو زدیم

بردیا
02-07-2008, 21:00
جدا؟
کدوم منچستری؟
بچه ها کسی اینجا منچستریه؟
دیوید توی تاپیک آلمانیا پست داد و توهین کرد به شخص سینا در حالی که هیچکسی بهش توهین نکرده بود
در ضمن هیچکسی پیدا نمیشه که طرفدار باشگاه منچستر باشه و تیم ملی آلمان
90 درصد اونایی که طرفدار آلمان هستن طرفدار بایرن مونیخ هم هستن
زحمت گزارش دادن رو هم نکن.بابک خودش اومد و کل پستا رو دید.
اگر قرار بود بن بکنه بن میکرد سینا رو هم ولی هیچکسی اینجا تقصیر کار نبود به جز خود بی ادبش.
بحث سر برند شوستر رو معلوم نشد چرا کشید به فحش دادن.

hossein500300
02-07-2008, 21:06
برديا جان من باهات موافقم،يعنی من خودم شخصاً طرفدار آلمان هستم،طرفدار بايرن هم هستم.

sinath
02-07-2008, 21:07
من اصلا منچستری نیستم .فقط آلمان و بایرن مونیخ.

بردیا
02-07-2008, 21:13
سینا میخواستم تو پروفایلت بنویسم نتونستم.حسین تو هم که دیگه حرفی تو بایرنی بودنت نیست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین تاپیک بایرنه توی انجمن ورزشی.خوشحال میشم از امروز تو هم باهامون باشی

realmadrid-alireza
02-07-2008, 21:28
کسی با شما ها نبود منظور من تو تایپیک منچستر بود ...... از شما که بیشتر از بایرن نمیشه انتظار داشت:27:

realmadrid-alireza
02-07-2008, 21:28
خدایی با یه پست به هم شک میکنید؟؟

بردیا
02-07-2008, 21:32
خدایی با یه پست به هم شک میکنید؟؟

آخی
دیوید به خاطر پستش توی این تاپیک بن شد نه به خاطر تاپیک منچستر
شک داری از بابک بپرس
گزارش هم از همین تاپیک بوده
خواستم از اشتباه درت بیارم که هیچ منچستری گزارش نداده کار دیویدو بلکه یه بایرنی بوده
شمام یه کم داری میزنی
کلا بهتره اینورا نیاید

realmadrid-alireza
02-07-2008, 21:55
آخی
دیوید به خاطر پستش توی این تاپیک بن شد نه به خاطر تاپیک منچستر
شک داری از بابک بپرس
گزارش هم از همین تاپیک بوده
خواستم از اشتباه درت بیارم که هیچ منچستری گزارش نداده کار دیویدو بلکه یه بایرنی بوده
شمام یه کم داری میزنی
کلا بهتره اینورا نیاید

به هر حال چون یاسینم بهش گفته بود که با یوزرت خدافظی کن

به هر حال با شما کل کل نمیکنم فقط بگین نمیدونید تا که بن میشه آخه همین امروز باهاش آشنا شدم خیلی بچه باحالی بود.........:31: تو کارای جالبی بود

hoomaan
02-07-2008, 22:30
سینا میخواستم تو پروفایلت بنویسم نتونستم.حسین تو هم که دیگه حرفی تو بایرنی بودنت نیست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین تاپیک بایرنه توی انجمن ورزشی.خوشحال میشم از امروز تو هم باهامون باشی

بردیا چقدر انتخابهای ما مثل همه . آلمان . بایرن . پرسپولیس .

تو تاپیک بایرن هم بیان بازم له میشن !!!!!!!:5:

Masoud King
02-07-2008, 23:03

ایران هم یه مدت از آلمان بالاتر بود!!!!
خودت بگیر عمق فاجعه در رده بندی فیفا رو!!!!

اگه این رده بندی رده بندی بود ایتالیا که توی این جام افتضاح بازی کرده بود دوم نبود توش
اینم یه نمونه دیگه!!!!

franch
02-07-2008, 23:19
اقا چه بحث داغي شده بود ها.
هرچند كه اخرش يه نفر اين وسط تلف شد.:31:

shenhaye_zaman
03-07-2008, 06:43
دوستان اینجوری صحبت نکنید.درسته که همه اینجا فن بوی یه تیم هستیم ولی بیشتر رو تیم خومون زوم کنیم تا حریف.من طرفدار میلان هستم.رئال الان پر افتخار ترین تیم اروپاست.منتظرم که میلان جاشو بگیره.شما هم اگه تیمتون ستاره کم داره به فکر 2010 باشید. مسلما من که طرفدار ایتالیا هستم به آلمان فکر نمی کنم.بیشتر حواسم به برزیله.(هر چنر عاشق فوتبال آمریکای جنوبی خصوصا برزیل و آرژانتین هستم.چون اونا هم سبک بازی خودشون رو دارند و بدون سیاست و ار روی غریزه فوتابال بازی می کنند.) نا سلامتی تو هر دو جام جهانی اولی که ایتالیا کاپ رو برد آلمان هم بود ولیمیون اون همه تیم قوی حذف شد.همه تیم های سخت دیگه هم تو اون جام بودند. 34 که تو ایتالیا بود ایتالیا قهرمان شد.ولی چرا 2006 که تو خونتون بازی کرد شما قهرمان نشدید؟ پس لطفا از سفسطه استفاده نکنید.الان 4 ستاره روی پیراهن ایتالیا هست و صد در صد و بدون شک پر افتخار ترین تیم اروپاست.اگر قرار باشه جایگاه ایتالیا رو زیر سوال ببرید چایگاه آلمان رو هم میشه نقد کرد.پس به نظر من هم نظر سنجی فیفا یه جای کارش ایراد داشت.اونم جایگاه آلمان که چند سالیه نه تو گروه مرگ میافته نه با 4 تا تیم درست حسابی بازی میکنه.یه بار هم که به تور اسپانیا خورد اینقدر زشت بازی کرد که همه گفتن حق اسپانیا بود. در مورد بایرن هم بگم هوس بازی دو باره با میلان اگر به سرتون زد در خدمتیم.با یه شکست سنگین دیگه چطورید؟:10:حیف که امسال تو جام نیستیم وگرنه تیم خوبی رو بسته بودیم.قراره پسر مالدینی هم در آینده به همون اضافه بشه.دوستان کلا آلمان و تیم های باشگاهیش چندین سال جلوی ایتالیایی ها کم میارن.
ولی بچه ها به هم توهین نکنید .شیرینی فوتبال به همین رجز خونی هاست. من که لذت میبرم اگر محیط دوستانه ای ایجاد بشه.:10:
راستی من یه پسر عمو دارم شدیدا آلمانیه.خفننن.اینقدر سر به سرش میزاریم.مثل شما ها هم طرفدار بایرن مونیخه.نت نمیاد و گرنه اگه میدیدش حسابی باش حال می کردید.کل وسایلی که میگیره ساخت آلمانه.

بردیا
03-07-2008, 06:55
از بس ایتالیاییا خوش شانسن.:d

جام جهانی2006 به خاطر اینکه یه تیم جوون بودیم و کم تجربه نتونستیم قهرمان بشیم وگرنه واقعا آلمان کلینزمن بازیای زیبایی رو انجام میداد
کلینزی هم که الان اومده بایرن
میلان که تیم پیرمردا هستش.به یه بازنگری کلی احتیاج داره.

hoomaan
03-07-2008, 12:12
دوستان اینجوری صحبت نکنید.درسته که همه اینجا فن بوی یه تیم هستیم ولی بیشتر رو تیم خومون زوم کنیم تا حریف.من طرفدار میلان هستم.رئال الان پر افتخار ترین تیم اروپاست.منتظرم که میلان جاشو بگیره.شما هم اگه تیمتون ستاره کم داره به فکر 2010 باشید. مسلما من که طرفدار ایتالیا هستم به آلمان فکر نمی کنم.بیشتر حواسم به برزیله.(هر چنر عاشق فوتبال آمریکای جنوبی خصوصا برزیل و آرژانتین هستم.چون اونا هم سبک بازی خودشون رو دارند و بدون سیاست و ار روی غریزه فوتابال بازی می کنند.) نا سلامتی تو هر دو جام جهانی اولی که ایتالیا کاپ رو برد آلمان هم بود ولیمیون اون همه تیم قوی حذف شد.همه تیم های سخت دیگه هم تو اون جام بودند. 34 که تو ایتالیا بود ایتالیا قهرمان شد.ولی چرا 2006 که تو خونتون بازی کرد شما قهرمان نشدید؟ پس لطفا از سفسطه استفاده نکنید.الان 4 ستاره روی پیراهن ایتالیا هست و صد در صد و بدون شک پر افتخار ترین تیم اروپاست.اگر قرار باشه جایگاه ایتالیا رو زیر سوال ببرید چایگاه آلمان رو هم میشه نقد کرد.پس به نظر من هم نظر سنجی فیفا یه جای کارش ایراد داشت.اونم جایگاه آلمان که چند سالیه نه تو گروه مرگ میافته نه با 4 تا تیم درست حسابی بازی میکنه.یه بار هم که به تور اسپانیا خورد اینقدر زشت بازی کرد که همه گفتن حق اسپانیا بود. در مورد بایرن هم بگم هوس بازی دو باره با میلان اگر به سرتون زد در خدمتیم.با یه شکست سنگین دیگه چطورید؟:10:حیف که امسال تو جام نیستیم وگرنه تیم خوبی رو بسته بودیم.قراره پسر مالدینی هم در آینده به همون اضافه بشه.دوستان کلا آلمان و تیم های باشگاهیش چندین سال جلوی ایتالیایی ها کم میارن.
ولی بچه ها به هم توهین نکنید .شیرینی فوتبال به همین رجز خونی هاست. من که لذت میبرم اگر محیط دوستانه ای ایجاد بشه.:10:
راستی من یه پسر عمو دارم شدیدا آلمانیه.خفننن.اینقدر سر به سرش میزاریم.مثل شما ها هم طرفدار بایرن مونیخه.نت نمیاد و گرنه اگه میدیدش حسابی باش حال می کردید.کل وسایلی که میگیره ساخت آلمانه.

هر کی تو طرفداری هر تیمی آزاده ولی نه اینکه سالی یه تیم باشگاهی و ملی عوض کنه .

بعدش هم یه کم بعیده آدم طرفدار آلمان باشه و بعد طرفدار بایرن نباشه !!! و طرفدار میلان باشه ( قضاوت با بقیه کاربرها!!!)

کلا من اینو فهمیدم تعصبی که طرفدارای آلمان و بایرن به تیماشون دارن خیلی زیاده و خیلی بعیده به اونا پشت کنن !

در مورد توهین نکردن هم حرفتو قبول دارم . اصلا به جای کل کل بحث فنی کنید .

Mamad_Madrid
03-07-2008, 12:13

Mamad_Madrid
03-07-2008, 12:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] er_euro_2008_spain_fans_mstu112.jpg

بردیا
03-07-2008, 12:22

بعدش هم یه کم بعیده آدم طرفدار آلمان باشه و بعد طرفدار بایرن نباشه !!! و طرفدار میلان باشه ( قضاوت با بقیه کاربرها!!!)

کلا من اینو فهمیدم تعصبی که طرفدارای آلمان و بایرن به تیماشون دارن خیلی زیاده و خیلی بعیده به اونا پشت کنن !

نه بابا
این کلا طرفدار تیم ملی ایتالیا هستش هومن
طرفدار آلمان نیست به طور کل نه باشگاهی نه ملی

پست بالایی رو نگاه بکن.به این میگن بحث سازنده فنی.واقعا عجب بحثی
برادرای اسپانییایی خودتونو بکشید هم 40سال دیگه طول میکشه تا اسپانیا قهرمان بشه.وقتی موهاتون هم مثل دندوناتون سفید شد انشالله

shenhaye_zaman
03-07-2008, 13:09

:10:هومن جان،دوست عزیز من طرفدار ایتالیا هستم.باهات موافق هستم.منم وقتی ایتالیا حذف شد دیگه طرفدار هیچ تیمی نبودم و بیشتر سعی میکردم از بازی های قشنگ لذت ببرم.حتی بین بازیگن ها هم اونایی رو دوست دارم که بیشتر به باشگاهشون وفا دار باشند و با تعصب بازی کنند.واسه همین از همیشه میلان خوشم میومد.زیاد خرید نمی کنه و از اونایی هم که داره نهایت استفاده رو می بره.

shenhaye_zaman
03-07-2008, 13:54
از بس ایتالیاییا خوش شانسن.:d

جام جهانی2006 به خاطر اینکه یه تیم جوون بودیم و کم تجربه نتونستیم قهرمان بشیم وگرنه واقعا آلمان کلینزمن بازیای زیبایی رو انجام میداد
کلینزی هم که الان اومده بایرن
میلان که تیم پیرمردا هستش.به یه بازنگری کلی احتیاج داره.

بردیا جان:46: خداییش ایتالیا تیم بد شانسیه.یه آمار بگیری و خودتو جای یه هوادار اینالیا بزاری میدیدی که تو این سال ها چقدرداوری به ضرر ایتالیا بوده.تو همین یورو اگر داور گل صحیح روبروی رومانی رو مردود اعلام نمی کرد اینقدر سخت از گروه بالا نمیومدیم.

و اما میلان::10:بگو ماشالا:46: چی میشد هر سه مالدینی الان تو تیم با هم بازی میکردند. پدبزرگ و پدر و پسر !:20:

دیدم توی این تاپیک در مورد دروازبان ها زیاد بحث شد.اما بچه ها به نظرم که هیچ دروازبان افسانه ای دیگه ای مثل یاشین نمیاد.ياشين 150 پنالتی را گرفت و در 270 بازی گل نخورد. هيچيک از اين رکوردها را هنوز دروازه بان ديگری نشکسته است

realmadrid-alireza
03-07-2008, 14:47
بردیا جان:46: خداییش ایتالیا تیم بد شانسیه.یه آمار بگیری و خودتو جای یه هوادار اینالیا بزاری میدیدی که تو این سال ها چقدرداوری به ضرر ایتالیا بوده.تو همین یورو اگر داور گل صحیح روبروی رومانی رو مردود اعلام نمی کرد اینقدر سخت از گروه بالا نمیومدیم.

و اما میلان::10:بگو ماشالا:46: چی میشد هر سه مالدینی الان تو تیم با هم بازی میکردند. پدبزرگ و پدر و پسر !:20:

دیدم توی این تاپیک در مورد دروازبان ها زیاد بحث شد.اما بچه ها به نظرم که هیچ دروازبان افسانه ای دیگه ای مثل یاشین نمیاد.ياشين 150 پنالتی را گرفت و در 270 بازی گل نخورد. هيچيک از اين رکوردها را هنوز دروازه بان ديگری نشکسته است

تایید میشه - تنها تیمی که میتونه با رئال رقابت کنه همین میلانه در ضمن به با اینکه رئالیم همیشه چشم دنبال این کاکا بوده (ایشالا میاد رئال)

بردیا
03-07-2008, 15:11
یاشین که اصلا حرفی توش نیست
ولی خدا بیامرزدش.عقرب سیاه بود لقبش؟
اینجا تاپیک همه تیما شد الا خود آلمان.
باور کن از همون روزی که این تاپیک زده شد افراد متفرقه ریختن اینجا و کل این تاپیک و تاپیک قبلی که قفل شد,شدش کل کل

V A H I D
03-07-2008, 15:17
این یاشین رو عکس ازش می زاری ؟

realmadrid-alireza
03-07-2008, 15:30
این یاشین رو عکس ازش می زاری ؟

به جای اینکه بچه مردم رو بندازی تو زحمت خودت برو سرچ کن:دی

البته چون کیبردت مشکل داره خودم میزارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

realmadrid-alireza
03-07-2008, 15:34

realmadrid-alireza
03-07-2008, 15:40
اینم یه عکس دیگه از مار سیاه ببخشید عقرب سیاه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی خودمونیم قدیما بازیکنا چه هیکلای ضایعی داشتن الان آدم داش راموس و میبینه کف میکنه:40:

franch
03-07-2008, 22:46
داستان ايتاليا مثل داستان رئال مادريديه كه 5 دوره اول ليگ قهرمانان رو قهرمان شده و الان خودشو پرافتخار ترين تيم اروپا ميدونه.
اخه عزيز من اون سالهاي 34 و 38 كه بابا بزرگ منم زنده نبوده . اصلا كي ميدونه اون زمان مردم فوتبال و چطور معني ميكردن.
فوتبال اون زمان كه نه خطا داشته نه داور نه اافسايد نه پنالتي فكر كنم بيشتر شبيه فوتبال محلات خودمون بوده تا يك فوتبال با قانون و مقررات.
چرا ميگي ايتاليا بد شانسه اتفاقا خيلي هم خوش شانسه.
قهرماني با پنالتي دقيقه 94 بازي با استراليا(كه همه كارشناساي داوري دنيا گفتن پنالتي نبود)و بازي با تيم معمولي اكراين تو يك چهارم و گل دقيقه 120 به المان و پيروزي در ضربات پنالتي مقابل فرانسه فكر ميكني خوش شانسي نبوده.
در ضمن المان سال 74 ميزبان بود و بازي فينال هلند مدعي رو شكست دادو قهرمان شد. :8:
سال 90 كه بازيا تو خود ايتاليا بود چرا ايتاليا قهرمان نشد؟(در جواب سوالي كه گفتي چرا المان ميزبان بود و قهرمان نشد):5:

realmadrid-alireza
03-07-2008, 23:01
داستان ايتاليا مثل داستان رئال مادريديه كه 5 دوره اول ليگ قهرمانان رو قهرمان شده و الان خودشو پرافتخار ترين تيم اروپا ميدونه.
اخه عزيز من اون سالهاي 34 و 38 كه بابا بزرگ منم زنده نبوده . اصلا كي ميدونه اون زمان مردم فوتبال و چطور معني ميكردن.
فوتبال اون زمان كه نه خطا داشته نه داور نه اافسايد نه پنالتي فكر كنم بيشتر شبيه فوتبال محلات خودمون بوده تا يك فوتبال با قانون و مقررات.
قهرماني با پنالتي دقيقه 94 بازي با استراليا(كه همه كارشناساي داوري دنيا گفتن پنالتي نبود)و بازي با تيم معمولي اكراين تو يك چهارم و گل دقيقه 120 به المان و پيروزي در ضربات پنالتي مقابل فرانسه فكر ميكني خوش شانسي نبوده.
در ضمن المان سال 74 ميزبان بود و بازي فينال هلند مدعي رو شكست دادو قهرمان شد. :8:
سال 90 كه بازيا تو خود ايتاليا بود چرا ايتاليا قهرمان نشد؟(در جواب سوالي كه گفتي چرا المان ميزبان بود و قهرمان نشد):5:

آقا قبول اصلا -ایتالیا و اسپانیا و رئال مادریدو همه تیمه آشغالین وآلمان و بایرن مونیخ همه جا اوله فقط شما برو به یه مدیر بگو بیاد این تایپیکا که تاریخ مصرفش گذشته رو ببنده هرکی بره تو تایپیک تیم خودش با دوستاش بحث فنی کنه بجای کل کل- فقط در آخر اینو بگم اگه سالای دور کسی نمیدونست فوتبال چیه کسایی مثل یاشین به اسطوره تبدیل نمیشدن موفق باشی:10:

Masoud King
04-07-2008, 01:01
در ضمن المان سال 74 ميزبان بود و بازي فينال هلند مدعي رو شكست دادو قهرمان شد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif
سال 90 كه بازيا تو خود ايتاليا بود چرا ايتاليا قهرمان نشد؟(در جواب سوالي كه گفتي چرا المان ميزبان بود و قهرمان نشد)
تازه به لیست خوش شانسی های ایتالیا باید اضافه کرد که همون سالی که تو یورو قهر مان شدن با سکه رفتن فینال

rvin@
12-07-2008, 12:35
قهرمانی رو به همه آلمانی ها تبریک میگم!!

:18:این دیگه آخر اسپم بود!:21:

بردیا
12-07-2008, 12:42
تبریکتو 2سال زود گفتی عزیز.
راستی میبینم که دستیار فرگوسن شد سرمربی تیم ملی مورد علاقت
ببینیم 2010 چی میشه

amirtoty
12-07-2008, 12:59
منم به شما تبریک میگم!

mohamad23
13-07-2008, 02:56
این تاپیکا تا کی می خواد باشه؟!!!

Majid ²
13-07-2008, 03:18

این انجمن موقتی خواهد بود و چند روز بعد از پایان مسابقات به طور کلی حذف خواهد شد.

بشنو و باور نکن

rvin@
13-07-2008, 11:01
تبریکتو 2سال زود گفتی عزیز.
راستی میبینم که دستیار فرگوسن شد سرمربی تیم ملی مورد علاقت
ببینیم 2010 چی میشه

منظورت بیست سال بود دیگه !البته اگه ما زنده باشیم!:31:
ولی خوب من قصدم اسپم بود . آخه یه دکتری واسم اسپم تجویز کره.
گفته تو تایپیک آلمان بهتر جواب میده!
دستیار فرگوسن هم بدک نیست.
ولی به نظر من پرتقال یه مربی مث گاس هیدینگ لازم داره.

منم به شما تبریک میگم!
اینو خوب اومدی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شوما چیکا به تاپیک مردوم داری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو واسه خوتت تاپیک بزن .

نکته نهایی: مجیتی جون تاپیکت رو آوردم بالا!!!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته نیمه نهایی: اسپم درمانی

نکته رده بندی: واسه اینکه دلجویی از بازندگان بود نزاشتم!

Majid ²
13-07-2008, 14:42
نکته نهایی: مجیتی جون تاپیکت رو آوردم بالا!!!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وای وای
من چجوری این محبتت رو جبران کنم
وای وای
عجب لطفــی کردی تو
وای وای

نکته اول و آخر : ولمون کن بابا :31:

بردیا
13-07-2008, 16:27
اینو خوب اومدی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز اونو به تو تیکه انداخته بود
امیر از طرفدارای آلمان هستش.نمیدونی بدون
در ضمن مجید هستش نه مجتبی
2سال دیگه میبینمت
انقدر مربی قحطیه که میرن دستیار فرگوسنو میکنن مربیشون

sina285
13-07-2008, 16:53
المان نمی تونه خوابشم ببینه که بره فینال چه برسه به قهرمانی

rvin@
14-07-2008, 13:16
فقط می خواستم میزان کینه باقی مونده طرفدارای آلمان رو بسنجم!
ولی مث که این بردیا کینه شتری داره.

داش بردی (همون بردیاس) مجیتی نوشتم نه مجتبی!

من خودم کلا کینه ای نیستم فک میکردم شوما هم اندکی نیز.

ولی خوب طرفدار آلمانید دیگه ازتون بیش از این نمی انتظارند!

خدا رو شکر آلمان بازی آخر رو دیگه شانس نیاورد وگرنه شوما ها خدا رو هم بنده نبودید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حیف این پستای من که تو تایپیک پنگو هدر میشه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Majid ²
14-07-2008, 13:37
فقط می خواستم میزان کینه باقی مونده طرفدارای آلمان رو بسنجم!
ولی مث که این بردیا کینه شتری داره.

داش بردی (همون بردیاس) مجیتی نوشتم نه مجتبی!

من خودم کلا کینه ای نیستم فک میکردم شوما هم اندکی نیز.

ولی خوب طرفدار آلمانید دیگه ازتون بیش از این نمی انتظارند!

خدا رو شکر آلمان بازی آخر رو دیگه شانس نیاورد وگرنه شوما ها خدا رو هم بنده نبودید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حیف این پستای من که تو تایپیک پنگو هدر میشه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کینه ؟؟
آخه عددی نیستین :27: که بخوایم کینه بگیریم
میگفتین نارنگی , که ترکوندیمتون
بعدش گفتین هلند , روسا ترکوندن
بعدش از ترکیه بالا رفتین , اونم ترکوندیم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایشالا جام بعدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

joey jordison
14-07-2008, 14:24
هه هه هه
بازم که المانیها دارن حرف میزنن!!!!!
جمعش کنین بابا!!!!نمیدونستم باختن توی فینال چقدر ادم را زیاد میسوزونه!!!!!!
50 سال بعد المانیها ما میتونیم باز هم به شکوه گذشتمون برگردیم!!!!اره اره میتونیم!!!
خداییش پرتغال هم در بازی فینال دوره ی قبلی باخت این همه گریه نکردند که طرفداران المانی دارن این دوره میکنن!!!!!!!
از الان شعار المانی ها برای جام جهانی 2010 میشه پیش بینی کرد!!!
زرافه ها با تمام وجود شانس بیاورید!!!!!!
یا این هم میشه
زرافه ها خوش شانس یا ارتش نازیها!!!!!

بردیا
14-07-2008, 14:38
بنده خداها هنوز دارن میسوزن که تو یک چهارم حذف شدن و طی 2تا بازی 2بار 3تا از آلمان خوردن.

کلا افتخار تاریختون اینه که یه اوزه بیو داشتید که بردتون نیمه نهایی جام،یه بارم تو خونه خودتون رفتید فینال که 2بار از یونان باختید.خیلی باحاله ها(حالا جدا ازونکه با وحشی گری تو 2006 هلندو حذف کردید و با خرشانسی محض انگلیسیو بردید)

اصلا در حدی نیستید که بخواید در باره آلمان اظهار نظر بکنید.باز اگر ایتالیایی ها بیان یه چیزی بگن میشه قبول کرد ولی طرفدارای پرتغال این طرفا نیان.هر وقت یه قهرمانی گرفتید اون وقت بیاید کل کل

Majid ²
14-07-2008, 15:19
هر وقت یه قهرمانی گرفتید اون وقت بیاید کل کل
خدا بــود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

joey jordison
14-07-2008, 17:04
سلام
ما میسوزیم یا شما که بعد از مدت زیاد که بازیها تمام شده میاید هی مینویسد ما میتوانیم و ما خیلی خوب هستیم!!!به این میگن از اعماق سوختن!!!
شما هم زیاد خودشو ناراحت نکن!!!!
هی بشینید حسرت گذشته را بخورید!!!هی تاریخ بخوانید!!هی بخوانید که ما مثلا فلان سال چه کار کردیم داشتیم کولاک میکردیم!!!باشه تا خوش باشین با خاطرات شیرین گذشته!!!
ایران هم یه زمان بهترین کشور بود حالا چی ما باید مثلا به امریکا بگیم بشین بینیم بابا ما گذشتمون از شما برتر یود!!اینم شد جواب حال کردی چه مثالی زدم!!!
پس دیگه اینقدر گذشته را به رخ نکش که باعث میشه تیم فعلی شما مزخرف بودنش خیلی زیادتر معلوم میشه!!!!

amirtoty
14-07-2008, 17:43
مت هم داریم به آینده نگاه میکنیم یعنی همین 2 سال دیگه!

hoomaan
14-07-2008, 19:57
سلام
ما میسوزیم یا شما که بعد از مدت زیاد که بازیها تمام شده میاید هی مینویسد ما میتوانیم و ما خیلی خوب هستیم!!!به این میگن از اعماق سوختن!!!
هی بشینید حسرت گذشته را بخورید!!!هی تاریخ بخوانید!!هی بخوانید که ما مثلا فلان سال چه کار کردیم داشتیم کولاک میکردیم!!!باشه تا خوش باشین با خاطرات شیرین گذشته!!!
ایران هم یه زمان بهترین کشور بود حالا چی ما باید مثلا به امریکا بگیم بشین بینیم بابا ما گذشتمون از شما برتر یود!!اینم شد جواب حال کردی چه مثالی زدم!!!
پس دیگه اینقدر گذشته را به رخ نکش که باعث میشه تیم فعلی شما مزخرف بودنش خیلی زیادتر معلوم میشه!!!!

با تو کل کل کردن بیفایدست . چون اگه همین فردا بیاین و 6 تا از آلمان بخورین بازم روت کم نمیشه .

داداشی ! دو تا سه تا یادت نره :18:

بردیا
14-07-2008, 21:18
سلام

اینا رو نیگا کن تو رو خدا.
میان اینجا پست میزنن بعد میگن چرا جواب میدید؟
عجب مغالطه کاری هستی.
آلمان بزرگتر از پرتغاله از همه نظر.
برید به ستاره های کاغذیتون بنازید که وقتی پای عمل میاد هیچی نیستن.
2010 میبینمتون البته اگر تونستید از گروهتون بیاید بالا و به جام صعود بکنید

rvin@
14-07-2008, 22:38
کینه ؟؟
آخه عددی نیستین :27: که بخوایم کینه بگیریم
میگفتین نارنگی , که ترکوندیمتون
بعدش گفتین هلند , روسا ترکوندن
بعدش از ترکیه بالا رفتین , اونم ترکوندیم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایشالا جام بعدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هه هه هه هه
نمیدونم بعد از بازی آخر تو و بردیا کجا قایم شده بودید!
البته تقصیری ندارید چون دچار توهم فانتزی شدید:27:
پسر خوب چی میگی تو. من از همون اول گفتم که آلمان تیمی نیست که قهرمان بشه چون بالاخره شانس هم یه جایی ته می کشه.
حالا هم خدا کنه تا جام بعدی عمرjتون قط بده تا بازم ضایع شدن تیمتون رو ببینید.

تیمی که در مقابل اسپانیا هیچ حرفی واسه گفتن نداشت. :2:
جالب اینجاست که همه جور شانس واسه قهرمانی داشت. حتی یه روز هم بیشتر از اسپانیا استراحت کرد. هه هه.
قبل از این که چیزی بنویسی برو همه پست ها رو قشنگ بخون داداش!
همین هلند که میگی و هیچ ربطی هم به آلمان نداره هم اگه با آلمان همگروه بود مطمئن باش به اندازه کل گلهایی که به فرانسه و ایتالیا زد دروازتون باز می شد.
واسه همین خاطر هم آلمان چیزی در مقابل اسپانیا نداشت. چون اسپانیا روسیه رو زد که اونم هلند رو حالا با یکم شانس برد.

ترکیه رو هم که زوری برد!

در وصف زرافه ها هرچی بگم بیهوده است. چون شما ها منطق ندارید!

عزیزم این مثالی که زدی خیلی باحاله . فقط واسه کسی که معنیشو بفهمه نه واسه این بی منطقان:27:
عین اینه که به غضنفر بگی جواد یساری رو ولکن .دیگه فاز نمیده. به نظرت چی جواب میده؟

شما هم این بنده خدا ها رو ولکن .
من خودم فکر کردم دیدم از جهاتی حق دارن.
خوب غضنفر که نمیتونه بیاد آهنگهای یانی رو گوش کنه!

بردیا
14-07-2008, 22:59
نمیدونم بعد از بازی آخر تو و بردیا کجا قایم شده بودید!

هه هه
کلی خندیدم
برو پستای بعد از بازیو ببین من عصر همون روز اومدم شروع کردم به جواب دادن پستای همه.پستای جناب عالی رو هم جواب دادم ولی هیشکی جرات نکرد جوابشو بده.

زیزم این مثالی که زدی خیلی باحاله . فقط واسه کسی که معنیشو بفهمه نه واسه این بی منطقان

ببین جناب،اگر به قول تو افتخارات سالهای گذشته هستش که ما داریم بهش مینازیم که شما همینم ندارید آخه.پس چرا بازم میاید کل کل میکنید؟توی بازی های روبرو هم حرفی برای گفتن ندارید که بگید تیم ما از شما برتره.هر وقت تونستید یه بار ببرید آلمانو(حالا جام بردن پیشکشتون)اونوقت بیاید اینجا به خودتون بنازید.

Majid ²
15-07-2008, 01:29
تیمی که در مقابل اسپانیا هیچ حرفی واسه گفتن نداشت
فکرشو میکردم که الآن هم از اسپانیا بری بالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hossein13
15-07-2008, 01:49
زنده باد آلــــــــــــمــــــــــ ـان پر افتخارترین تیم اروپا :10:

اینم واسه طرفدارای پرتغال و کریس رونالدو:

Majid ²
15-07-2008, 02:03
اینم واسه طرفدارای پرتغال و کریس رونالدو:

خیــلی باحال بــود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

joey jordison
15-07-2008, 11:21
ببین جناب،اگر به قول تو افتخارات سالهای گذشته هستش که ما داریم بهش مینازیم که شما همینم ندارید آخه.پس چرا بازم میاید کل کل میکنید؟توی بازی های روبرو هم حرفی برای گفتن ندارید که بگید تیم ما از شما برتره.هر وقت تونستید یه بار ببرید آلمانو(حالا جام بردن پیشکشتون)اونوقت بیاید اینجا به خودتون بنازید.
ببین اگه به 3 تایی هست که ما از اول 3 تایی تون کردیم:27:خودشم با اختلاف 3 گل!!!
همچین هم میگن انگار 3 بر صفر بردند!!!نه داداش یک گل خوردین یه بار این بار هم 2 تا خوردین اختلاف هم 3 گل نمیشه!!!
شیطونه میگه زنگ بزن برای 2010 سرجیو کنسیسائو را دعوت کنند 3 تا بهتون بزنه مثل یورو 2000!!!!
اول ما 3 تایی تون کردیم یادته عزیزم!!!!
3 بر صفر نه 3 بر 2:27:

rozysara
15-07-2008, 17:49
وای که چی باید بگم یه سری انسان فوتبال نشناس اومدن نظر میدن و به المان قدرتمند توهین میکنن اخه اینقدر که شما میگین اینو شانسی برد اونو شانسی برد پس هر کی ببره شانسی بنابراین اسپانیا هم شانسی برد
{ بماند که خطا گرفته نشد و المان گل خورد و پودولسکی تک به تک رو نزد و خطای هند پنالتی اسپانیا گرفته نشد و ............}

بردیا
15-07-2008, 22:41
ببین اگه به 3 تایی هست که ما از اول 3 تایی تون کردیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خودشم با اختلاف 3 گل!!!
همچین هم میگن انگار 3 بر صفر بردند!!!نه داداش یک گل خوردین یه بار این بار هم 2 تا خوردین اختلاف هم 3 گل نمیشه!!!
شیطونه میگه زنگ بزن برای 2010 سرجیو کنسیسائو را دعوت کنند 3 تا بهتون بزنه مثل یورو 2000!!!!
اول ما 3 تایی تون کردیم یادته عزیزم!!!!
3 بر صفر نه 3 بر 2[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ببین.اگر به اینه که توی عمرتون یه بار تونستید ببرید آلمانو اونم یه تیم پیرو که همه بازیکناش بالای 30 سال بودن و حتی خود آلمانام میدونستن تو اون جام کاری از پیش نمیبرن.

ولی مهم اینه که هیچ وقت جلوی آلمان حرفی برای گفتن نداشتید.توی دنیای فوتبال هم هیچ حرفی برای زدن نداشتید به جز یه مشت بازیکن که هنرشون پا عوض کردن و سرتوپ زدن هستش که اونم توی موقاع حساس به درد نمیخوره.

فکرشو میکردم که الآن هم از اسپانیا بری بالا
آخرش بود مجید.

اینم اضافه کنم که هرچی باشیم از مال تیمای دیگه بالا نمیریم وقتی تیممون با فضاحت از جام حذف میشه

rvin@
15-07-2008, 22:54
تو رو خدا جواباشونو نگاه کن.
یکیشون که فقط از فوتبال بالا رفتن و زیرش موندن رو میفهمه!
اون یکی هم بهش میگی ماست سفیده میگه نه سیاهه .
آن یکی هم با تقلید از کار دیگران واسه ما عکس میزاره.
آخری هم که معلوم نیست یهو از کجا پیداش شده .آهان فهمیدم از کجا پیداش شد! ها ها هو هو

بهشون میگی آلمان مقابل اسپانیا حرفی واسه گفتن نداشت(یعنی رید. شاید اینطوری بهتر منظورمو بفهمید!)
میگن از اون میری بالا. بازم به نظر من آدم طرف تیم خوبی مث اسپانیا رو بگیره بهتر از اینه که سوزنش یه جا گیر کنه!
من طرفدار تیمهای مختلف رو دیدم ولی هیچکدوم اینقدر فکرشون منجمد نبود!
میگی قایم شده بودید میگه بعد از ظهر همون روز اومدم (بعد از ظهر کدوم روز؟ نکنه منظورت فرداشه. تازه اونم بعد از اینکه مطمئن شدی کسی تو انجمن نیست که جوابتو بده ! جل الخالق از این همه رو که شما دارید)

آی بردیا!
یادته اول بازیها چی بهت گفتم. یادته قبل از بازی اسپانیا و آلمان چی بهت گفتم. الانم میخوام نوید یه چیز دیگه رو هم بهت بدم. جام جهانی 2010 آلمانت سوسکه داداش.
یعنی چی؟ یعنی اینکه تیمتون سوکسه. از نوع شاخدار. نوک شاخشون هم دوتا گوله مثل مال زرافه هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من که دیگه اینجا پست نمیدم چون آب در هاون کوبیدنه.
توصیه من به شما برید جلو آفتاب بلکه مختون از حالت انجماد در بیاد!:27:

بردیا
15-07-2008, 23:03
خب منم اومدم
امروز سرم خیلی شلوغ بود.
گل تورس خطا نبود؟
من دیشب ادامه برنامه رو ندیدم.بازی که تموم شد رفتم خوابیدم
تورس دست لام رو کشید و خودشو انداخت جلو
ولی لمن خیلی مسخره اومد جلو.

بزنید گاراژ بابا
تیمشون از نوک دروازه تا نوک حمله پر از بازیکنای میلیونی هستش.
ولی آلمان با یه مشت جوون اومد که تک ستارش بالاک بود
با این حال بازم پرتغالو حذف کردیم تا حالشونو بگیریم
ترکیه رو هم حذف کردیم تا بازم حال طرفدارای پرتغالو که رفته بودن طرفداراش شده بودن بگیریم

تو رو خدا جواباشونو نگاه کن.
یکیشون که فقط از فوتبال بالا رفتن و زیرش موندن رو میفهمه!
اون یکی هم بهش میگی ماست سفیده میگه نه سیاهه .
آخری هم که معلوم نیست یهو از کجا پیداش شده .آهان فهمیدم از کجا پیداش شد! ها ها هو هو

بهشون میگی آلمان مقابل اسپانیا حرفی واسه گفتن نداشت(یعنی رید. شاید اینطوری بهتر منظورمو بفهمید!)
میگن از اون میری بالا. بازم به نظر من آدم طرف تیم خوبی مث اسپانیا رو بگیره بهتر از اینه که سوزنش یه جا گیر کنه!
من طرفدار تیمهای مختلف رو دیدم ولی هیچکدوم اینقدر فکرشون منجمد نبود!
میگی قایم شده بودید میگه بعد از ظهر همون روز اومدم (بعد از ظهر کدوم روز؟ نکنه منظورت فرداشه. تازه اونم بعد از اینکه مطمئن شدی کسی تو انجمن نیست که جوابتو بده ! جل الخالق از این همه رو که شما دارید)

آی بردیا!
یادته اول بازیها چی بهت گفتم. یادته قبل از بازی اسپانیا و آلمان چی بهت گفتم. الانم میخوام نوید یه چیز دیگه رو هم بهت بدم. جام جهانی 2010 آلمانت سوسکه داداش.
یعنی چی؟ یعنی اینکه تیمتون سوکسه. از نوع شاخدار. نوک شاخشون هم دوتا گوله مثل مال زرافه هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من که دیگه اینجا پست نمیدم چون آب در هاون کوبیدنه.
توصیه من به شما برید جلو آفتاب بلکه مختون از حالت انجماد در بیاد!:27:

ببین arvin خان عینک بزن اینا رو نگاه کن تا چشمای مبارکت از حالت روشن دلی در بیادش.
اینا رو من ساعت 2بعداز ظهر همون روز زدم در جواب بقیه.و تا آخر هم ادامه دادم.میتونی خودت بری صفحه29ببینی.

2010 میبینیم که نارنگیتون چطوری دوباره خورده میشه.

چشات روشن شدن یا بازم روشن ترش بکنم با پستای اون روز؟
پس دیگه تو این تاپیک پیدات نشه تا از خجالت و ضایع شدن نمیری یه وقت.کل کل هم میکنی با تحقیق بکن

joey jordison
16-07-2008, 13:52
ببین.اگر به اینه که توی عمرتون یه بار تونستید ببرید آلمانو اونم یه تیم پیرو که همه بازیکناش بالای 30 سال بودن و حتی خود آلمانام میدونستن تو اون جام کاری از پیش نمیبرن.

ولی مهم اینه که هیچ وقت جلوی آلمان حرفی برای گفتن نداشتید.توی دنیای فوتبال هم هیچ حرفی برای زدن نداشتید به جز یه مشت بازیکن که هنرشون پا عوض کردن و سرتوپ زدن هستش که اونم توی موقاع حساس به درد نمیخوره.

مطمئن باش اگه اونموقع هم تاپیک یورو 2000 بود!!شما باز به اون تیم لقب سرور اروپا میدادی!!:27:همین جور یه دنده!!!
مگه شما چند بار تو عمرتون پرتغال را بردین!!!
دیگه هم نگو 3 تایی کردیم به اون تیم میگن 3 تایی کرده که 2 تا نخوره 3 تا زدین 2 تا خوردین تازه یکیشم از شانس خوب که همه میدونن داور گل خطا را قبول کرد!!!:27:
80 دقیقه هم دفاع کردین!!!:27:

Actros
16-07-2008, 16:15
المان 70 دقیقه دفاع کرد !!
خوبه تا دقیقه به 30 نرسیده بود 2 تا خورده بودین.
کاملا بر بازی سوار بود.به ترین بازی المان تو جام همون بازی بود.
============================
پرتغالیها دیگه بیخیال شین بابا نمیتونید با آلمان در بیفتید:31: . آلمان براتون شده یه کابوس بزرگ:5:
مثل کریستیان رونالدو که بعد از حذف تیم رفته دنبال ایاشی خودش شما هم بیخیال باشین:5:

Antonio Andolini
16-07-2008, 16:20
هروقت میام توی انجمن و می بینم این انجمن{اروپا} و این تاپیکا هنوز هستندشون دلم می خواد دستم رو بکنم توی مانیتور و از جا درشون بیارم ... خسته نشدید؟ ... جام جهانی هم این قدر پس لرزه نداره

Hossein13
16-07-2008, 19:31

بیشین بینیم بابا ،تقلید از کی؟! من اولیم بارم بود میومدم این قسمت!

-----------------------------------

این یارو پرتغالی بود؟!! :16::16:
اینا فکر کنم شبا کابوس شواین اشنایگر رو میبینن :27:

mohamad23
16-07-2008, 19:43
اوه اوه اینجا رو نیگا چه خبره , این همه نارنگی تو قلعه عقابها چیکار می کنه!؟

joey jordison
16-07-2008, 21:32
اوه اوه اینجا رو نیگا چه خبره , این همه نارنگی تو قلعه عقابها چیکار می کنه!؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](22).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](22).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](22).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](22).gif
از کی تا حالا به زرافه عقاب میگن!!!!:27:
زرافه که قلعه نداره!!!!

بردیا
16-07-2008, 21:48
بنده خداها تو تاپیک خودشون کسی تحویلشون نمیگیره میان اینجا تا بهشون محل بزارن و احساس سرشکستگی نکنن

Mamad_Madrid
16-07-2008, 23:02
دوران فوتبال آلمان دیگه تموم شده... بدون داشتن یه لیگ خوب و ستاره های بزرگ یه تیم نمیتونه به جایی برسه. تو همین جام اگه ترکیه 8 تا محروم نداشت و دروازه بانشو دو اشتباه فاحش نمیکرد یا اگه گل 100 در 100 خطای بالاک در بازی با پرتغال نبود آلمان تا فینال نمیرسید. یادتون نره که تیم متوسط کروواسی چطور شکستتون داد.

تا 4-5 سال دیگه هیچ اثری از فوتبال آلمان در بین قدرتهای برتر اروپا نخواهد بود چون صنعت بازیکن سازی المان متوقف شده. بجز بالاک 31 ساله کدوم بازیکن آلمان در حد یک ستاره هست؟

فوتبال ملی آلمان همون راهی رو خواهد رفت که بوندسلیگا رفته... از عرش به فرش...

realmadrid-alireza
16-07-2008, 23:07
دوران فوتبال آلمان دیگه تموم شده... بدون داشتن یه لیگ خوب و ستاره های بزرگ یه تیم نمیتونه به جایی برسه. تو همین جام اگه ترکیه 8 تا محروم نداشت و دروازه بانشو دو اشتباه فاحش نمیکرد یا اگه گل 100 در 100 خطای بالاک در بازی با پرتغال نبود آلمان تا فینال نمیرسید. یادتون نره که تیم متوسط کروواسی چطور شکستتون داد.

تا 4-5 سال دیگه هیچ اثری از فوتبال آلمان در بین قدرتهای برتر اروپا نخواهد بود چون صنعت بازیکن سازی المان متوقف شده. بجز بالاک 31 ساله کدوم بازیکن آلمان در حد یک ستاره هست؟

تایید میشه این جواب دندان شکن- جناب بردیا هم انگار داره از خجالت هر روز این امضاشو کوچیک میکنه.

بردیا
16-07-2008, 23:10

در آینده مشخص میشه.فوتبال آلمان همین الانشم لیگ خوبی داره که بازیکنای خوبی رو تحویل تیم ملی میده.این بازیکنا جوون هستن و مسلما برای 2010 خیلی بیشتر و بهتر آماده میشن با تجاربی که از بازیای تدارکاتی فراوان گرفتن.بایرن مونیخ هنوز هم یه قدرته توی سطح اروپا و همونطور که میدونی بارها رئال رو حذف کرده که آخریش زمان کاپلو بود.
توی بازی با پرتغال اگر گل بالاک هم نبود پرتغال نمیتونست بازی رو ببره چون المان تیم برتر بازی بود و وقتی گلا رو زد به اداره کردن بازی پرداخت.
درباره بازی ترکیه هم باید بگم که فوتبال بازی اشتباها هستش.هر تیمی که از اشتباهای حریف استفاده بکنه برنده بازی هستش.اگر هیچ اشتباهی تو بازی نباشه هیچ بازی پیروزی نداره.
همون اشتباهو توی فینال لمن و لام کردن و توپی که هیچ خطری برای آلمان نداشت به خاطر اشتباه این 2تا تبدیل به گل شد.و همون اشتباهو داور مرتکب شد و بازیکن اسپانیا رو به خاطر ضربه زدن به صورت پودولسکی اخراج نکرد و باز هم دقیقه 90 مرتکب اشتباه شد و یه موقعیت گل 100درصد رو از آلمان با یه سوت اشتباه گرفت.

جناب بردیا هم انگار داره از خجالت هر روز این امضاشو کوچیک میکنه.ملت حرف نداره بزنه شروع کرده به مزخرف گویی
به خاطر تذکر مدیرا سایز عکس رو کوچیک کردم.

Actros
17-07-2008, 00:04
بله چرا همه به گلی که بالاک به پرتغال زد میگین خطا
بعد به راحتی از کنار اون خطای بی موردی که داور دقیقه 90 گرفت و 1 گل آلمان رو خراب کرد میگذرین.
اون گل 100% سرنوشت بازیو عوض میکرد

Hossein13
17-07-2008, 00:27

فوتبال آلمان با نسل جدیدش تازه استارت خورده!

جام جهانی 2002>>>> نائب قهرمان
جام جهانی 2006>>>> سوم جهان
یورو 2008 >>>> نائب قهرمان

بکن بائر گفته بود 2008 حکم بازیهای تدارکاتی رو برای آلمان داره هدف اصلی ما جام جهانی 2010 هست.
میانگین سنی ستاره های آلمان ( پودولسکی-شواینی-لام) فقط 24 سال هست!! میانگین سنی این آلمان که نائب قهرمان شد 26 ساله!!
فوتبال آلمان با نسل جدیدش تازه شروع شده!

Hossein13
17-07-2008, 00:30
بله چرا همه به گلی که بالاک به پرتغال زد میگین خطا
بعد به راحتی از کنار اون خطای بی موردی که داور دقیقه 90 گرفت و 1 گل آلمان رو خراب کرد میگذرین.
اون گل 100% سرنوشت بازیو عوض میکرد
اگه یواخیم به اشتباه در بازی با اتریش از بازی اخراج نمیشد و بازی با پرتغال رو نیمکت حضور داشت راحت میتونستیم پرتغال رو 6تایی کنیم!

mohamad23
17-07-2008, 01:05
این جمله ها رو که اینجا می خونم متوجه میشم که این حرفای طرفدارای تیمهای دیگه از 4 تا عمق سر چشمه میگیره ,1 -عمق جهالت (از عدم شناخت آلمان) 2- عمق سوزش (از بابت شکست تیم مورد علاقه شان از آلمان) 3- عمق حسادت (به بزرگی و ایده آل بودن آلمان) 4- عمق نفرت و کینه (که اینم از خیلی چیزای واهی سر چشمه میگیره)

mohamad23
17-07-2008, 01:27
اولا که نسل جدید طلایی فوتبال آلمان در راهه اون دوران عدم توجه به بازیکن سازی و افول فوتبال آلمان تموم شده وآلمان داره قدرت سابقش رو بدست میاره.و زنده باد آلمان که نژاد برتره و حرفی که هیتلر هفتاد سال پیش فریاد می زد الان علم ثابتش کرده البته همون موقع هم ثابت شده بود. و طبق تحقیقات دانشمندان, آلمانیها باهوش ترین مردم اروپا هستند (و شاید هم جهان) و از نظر میانگین قد هم بعد از هلندیها بلند قدترین مردم جهانند از نظر علم و فرهنگ و فلسفه و موسیقی و هنر و صنعت و اقتصاد و ورزش هم که همه چیز مشخصه .ایران خودمونم هم از وقتی که با نژاد عرب مخلوط شد افول کرد. تو فوتبال هم به زودی آلمان بهترین خواهند شد هر چند که با بد ترین تیم تاریخشونم 2002 نایب قهرمان جهان شدن تو این دو سال اخیرم که یه سومی جهان و نایب قهرمانی اروپا رو در چنته دارن.و این نشان از قدرت خون آریاییه

realmadrid-alireza
17-07-2008, 09:18
خدایی شما هنوز تو کف اون دقیقه نوده هستین؟؟؟ کدوم کارشناسی گفت اون خطا نبوده که شما انقدر با قدرت میگی!!!-حالا گیریم که اون بازیکنم اخراج میشد بازم هیچ کاری نمیتونست آلمان بکنه.... آلمان هم لیگش هم کشورش داره از عرش به فرش میرسه به گفته ممد عزیز

Mamad_Madrid
17-07-2008, 10:44
فوتبال آلمان با نسل جدیدش تازه استارت خورده!

جام جهانی 2002>>>> نائب قهرمان
جام جهانی 2006>>>> سوم جهان
یورو 2008 >>>> نائب قهرمان

بکن بائر گفته بود 2008 حکم بازیهای تدارکاتی رو برای آلمان داره هدف اصلی ما جام جهانی 2010 هست.
میانگین سنی ستاره های آلمان ( پودولسکی-شواینی-لام) فقط 24 سال هست!! میانگین سنی این آلمان که نائب قهرمان شد 26 ساله!!
فوتبال آلمان با نسل جدیدش تازه شروع شده!

از جام جهانی 2002 تا یورو 2008 شش فاصله بود و آلمان هیچ پیشرفتی تو این 6 سال نداشته و همش درجا زده

درسته بهترین بازیکنای شما لام و شواینی(!) و پودولسکی هستن و 24 ساله هم هستن. ولی باید به این نکته توجه کرد که اینا فقط بهترین بازیکنای آلمان هستن و دیگر هیچ!

واضح تر بگم شواین اشیتایگر و پودولسکی که 24 ساله هستن کجا و امثال فابرگاس 21 ساله و فرناندو تورس 24 ساله کجا!

شما بازیکنای خوبی دارید ولی فقط خوبن و نه بیشتر!

مقایسه کنید:

فیلیپ لام 24 ------ سرجیو راموس 21

اشتایگر 24 ------- فابرگاس 21

پودولسکی 24 -------- تورس 24

خدایی اگه بخوایم ارزش گذاری کنیم یه سس فابرگاس هر 3تا بازیکن بالا رو که اسم بردی میارزه!

آلمان بجز این بازیکنا بازیکن جوونی که بخواد روشون اتکا بکنه نداره ولی مثلا تو اسپانیا:

داوید سیلوا 22 --- اینیستا 24 --- داوید ویا 26 --- سانتی کازورلا 21 --- :40:کاسیاس:40: 26 و....

در ضمن میانگین سنی تیم اسپانیا تو یورو جوونتر از آلمان بود و فقط روسیه ازش جوونتر بود. پس میبینید که از این لحاظ هم آلمان عقبه!

اولا که نسل جدید طلایی فوتبال آلمان در راهه اون دوران عدم توجه به بازیکن سازی و افول فوتبال آلمان تموم شده وآلمان داره قدرت سابقش رو بدست میاره.و زنده باد آلمان که نژاد برتره و حرفی که هیتلر هفتاد سال پیش فریاد می زد الان علم ثابتش کرده البته همون موقع هم ثابت شده بود. و طبق تحقیقات دانشمندان, آلمانیها باهوش ترین مردم اروپا هستند (و شاید هم جهان) و از نظر میانگین قد هم بعد از هلندیها بلند قدترین مردم جهانند از نظر علم و فرهنگ و فلسفه و موسیقی و هنر و صنعت و اقتصاد و ورزش هم که همه چیز مشخصه .ایران خودمونم هم از وقتی که با نژاد عرب مخلوط شد افول کرد. تو فوتبال هم به زودی آلمان بهترین خواهند شد هر چند که با بد ترین تیم تاریخشونم 2002 نایب قهرمان جهان شدن تو این دو سال اخیرم که یه سومی جهان و نایب قهرمانی اروپا رو در چنته دارن.و این نشان از قدرت خون آریاییه

داداش بحث ما فوتبالی بود...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amirtoty
17-07-2008, 11:15
اینجا چه خبره ! چقد بحث ادامه داره؟؟؟؟؟

Hossein13
17-07-2008, 12:57
از جام جهانی 2002 تا یورو 2008 شش فاصله بود و آلمان هیچ پیشرفتی تو این 6 سال نداشته و همش درجا زده

درسته بهترین بازیکنای شما لام و شواینی(!) و پودولسکی هستن و 24 ساله هم هستن. ولی باید به این نکته توجه کرد که اینا فقط بهترین بازیکنای آلمان هستن و دیگر هیچ!

واضح تر بگم شواین اشیتایگر و پودولسکی که 24 ساله هستن کجا و امثال فابرگاس 21 ساله و فرناندو تورس 24 ساله کجا!

شما بازیکنای خوبی دارید ولی فقط خوبن و نه بیشتر!

مقایسه کنید:

فیلیپ لام 24 ------ سرجیو راموس 21

اشتایگر 24 ------- فابرگاس 21

پودولسکی 24 -------- تورس 24

خدایی اگه بخوایم ارزش گذاری کنیم یه سس فابرگاس هر 3تا بازیکن بالا رو که اسم بردی میارزه!

آلمان بجز این بازیکنا بازیکن جوونی که بخواد روشون اتکا بکنه نداره ولی مثلا تو اسپانیا:

داوید سیلوا 22 --- اینیستا 24 --- داوید ویا 26 --- سانتی کازورلا 21 --- :40:کاسیاس:40: 26 و....

در ضمن میانگین سنی تیم اسپانیا تو یورو جوونتر از آلمان بود و فقط روسیه ازش جوونتر بود. پس میبینید که از این لحاظ هم آلمان عقبه!

بابا تو دیگه کی هستی؟!! اینکه آلمان از سال 2002 تا 2008 همیشه مدعی باشه ، یا دوم شه یا سوم ، در جا زدنه؟!!!!!!!!

در مورد مقایسه هم خدمتت عرض کنم که:

شاید بازیکنهایی که تو گفتی برای ایرانیا به خاطر پخش زنده لیگ انگلیس و اسپانیا شناخته شده تر باشن ، ولی آمار رو ببین و مقایسه کن!!

شواینی 2گل ، 2پاس گل....فابرگاس ( ؟ )

پودولسکی 3گل ، 2پاس گل .... تورس 2گل

درضمن مربی اسپانیا عوض شد و معلوم نیست مربی جدید به این بازیکنا اعتقادی داشته باشه ، مثلا شاید رائول رو جایگزین تورس کرد!! ولی آلمان تا بعد از جام جهانی با مربی جوونه خودش (مغز متفکر فوتبال!) قرارداد داره و این خودش نشون میده آلمان میخواد تیم قوی تری برای 2010 بسازه!

از نظر آمار هم بخوایم نگاه کنیم ، هیچ تضمینی برای موفقیت اسپانیا تو جام جهانی وجود نداره! تیمی که 40 سال 40سال جام میگیره اصلا اینکاره نیست!!!

آلمان با 6 بار حضور در فینال یورو!! و 3 قهرمانی یورو به همراه 3 قهرمانی جهان!! پرافتخارترین تیم اروپاست و همیشه مدعی اول جامهای مختلف بوده حتی سال 2002 که جزء بدترین سالهای فوتبال آلمان بود دوم جهان شد ، مطمئن باش این تیم هیچ وقت تموم شدنی نیست!!

بردیا
17-07-2008, 13:57
شاید اسپانیا ستاره های اسمی بیشتری داشته باشه نسبت به آلمان ولی آلمانا متحدترن.
اسپانیا حتی توی تیم ملیشم دودستگی هستش.باسکیا با مادریدیا دشمن هستن و بالعکس.
در حالی که آلمان یک تیم کاملا متحدن.
معنی امضامو میدونی یعنی چی؟
یک تیم،یک هدف.
اسپانیاییها شاید یک هدف داشته باشن ولی یک تیم نیستن و تا وقتی که قضیه باسک حل نشه یک تیم نخواهند شد.

realmadrid-alireza
18-07-2008, 09:43
خدایی امضات ته خندس با اون زبونه ضایع -در ضمن چیزه دیگه گیر نیاوردی سه پیچ کردی رو این اتحاد عزیزم وقتی یه تیم برنده زمین میشه که اتحاد داشته باشن پس نگو اتحاد نداره - با این حرفت ثابت کردی 10 سالتم نیست و نمیشه کاری کرد

realmadrid-alireza
18-07-2008, 09:47
شواینی 2گل ، 2پاس گل....فابرگاس ( ؟ )

پودولسکی 3گل ، 2پاس گل .... تورس 2گل

ارزش فابرگاس به گل زدنش نیست به قدرت پاسوریش تو زمینه در ضمن فابرگاس تو جام ملتها به روسیه 1 گل زد- تو بازی 2 با روسیم 2 تا پاس گل داد - پاس گل تورس تو بازی اولم مثل اینکه یادت رفته!!!!!!!!

realmadrid-alireza
18-07-2008, 09:52
در ضمن اون پودولسکی هم 2تا از گلاشو به اون لهستان بدبخت زد یکی رو هم به کرواسی اگه عرضه داشت تو فینال گل میزد نه به 2تا تیم در پیت

realmadrid-alireza
18-07-2008, 09:53
سرخیو راموسم که خودت میدونی سالاری میکنه تو زمین -از هافبک دفاعی به هجومی تبدیل میشه

بردیا
18-07-2008, 20:39
نه که دیوید ویا همه بازیاشو گل زد!!اونم 2تا بازی اول گل زد و دیگه تموم
راموس هم که هنوز مونده تا بشه یه بازیکن درست حسابی.

کسی که کم بیاره به همه چی گیر میده الا اصل مطلب.ثابت کردی که افکارت هنوز توی دوران کودکی سیر میکنه.
دیگه هم طرفدارای تیمای دیگه اینجا پیداشون نشه(البته بنده خداها کمبود محبت دارن و سعی میکنن بیان اینجا پست بدن تا بقیه بهشون توجه بکنن و احساس غرور بکنن)
برید تو تاپیک تیم خودتون،فکر کنم نوت که به دنیا بیاد اسپانیا یه بار دیگه قهرمان بشه.

joey jordison
18-07-2008, 23:13
سلام دیگه خواستم نذارم ولی دلم نیومد!!!:41:
با عشق فراوان تقدیم به المانیها!!!!:27::27:

jingool
19-07-2008, 02:35
بابا جمع کنین برین تاپیک خودتون ...
بعد 100 سال یه قهرمانی آوردن جو گرفتتشون...:31:
آخه چی بگم به شما...:41:
اون آقایی که بازیکن بازیکن میکنه...اگه قراره به بازیکن باشه که شما 6ام هم زیادتونه!!!
اگه به بازیکن و ... این حرف ها باشه انگلیس و فرانسه و ایتالیا و ... باید قهرمان میشدن نه باسکیا!!!
یعنی آلمان این افتخاراتو از تو جوب آورده بازیکن نداشته!!!
در ضمن مقایسه بازیکن با بازیکن معنی نمیده مقایسه باید بین 2 تا تیم باشه!!!
جام به جام این 2 تا تیم رو مقایسه کن بیا جلو...
از 10 تا جامی که حضور داشته 6 بار فینال بوده میفهمی یعنی چی؟
یه چیز دیگه من به غیر از برزیل و ایتالیا تیم دیگه ای رو در حد آلمان نمیدونم...
دیگه اسم این تیم هایی که شخصیتشون رو از تو جوب پیدا کردن جلو من نیار...
اصلا در حد مقایسه نمیبینمشون...:27:

mohamad23
19-07-2008, 20:41
زنده باد آلمان :11:

realmadrid-alireza
20-07-2008, 14:25
تو هم با تاریخ مثلا پر افتخارآلمان حال کن -در حالی که نصف اون جاما حقش نبوده

franch
20-07-2008, 14:36
تو هم با تاریخ مثلا پر افتخارآلمان حال کن -در حالی که نصف اون جاما حقش نبوده
اين جاما رو كه ديدي بد جور سوختي نه .
برو عزيز جان اين جا جاي كل كل با تيماي در پيتي مثل اسپانيا و پرتقال نيست. هر موقع اسپانياجونت بزرگ شد بعد بيا اين جا كل كل كن.

mojtaba182003
20-07-2008, 17:46
آقا فقط استقلالو امير قلعه نوعي رو عشقه ..........

سياوش اكبرپورو هم كه اين روزا قرار داد بسته رو عشقه

بردیا
20-07-2008, 18:13
حالت خوشه؟
دیگه هر کسی به خودش اجازه میده بیاد اینجا چرت بگه

mojtaba182003
21-07-2008, 08:10
حالت خوشه؟
دیگه هر کسی به خودش اجازه میده بیاد اینجا چرت بگه

عزيزم آزادي بيان اينه

اينا چرت نيست نظر شخصيه

ادب خواهشا ............

mohamad23
21-07-2008, 08:24
عزيزم آزادي بيان اينه

اينا چرت نيست نظر شخصيه

ادب خواهشا ............

هر سخن جاییو هر نکته مکانی دارد . این جاش تاپیک اس تق لال بود .

rainysky50
21-07-2008, 11:09
چه بی ربط!!!!طرف داره اینجا برای دفاع از ارمانهای المان و اسپانیا و پرتغالش جون میده!!طوری با هم صحبت میکنند هر کی ندونه فکر میکنه طرف المانی یا اسپانیایی هست و فارسی یاد گرفته!!

mojtaba182003
21-07-2008, 12:02
چه بی ربط!!!!طرف داره اینجا برای دفاع از ارمانهای المان و اسپانیا و پرتغالش جون میده!!طوری با هم صحبت میکنند هر کی ندونه فکر میکنه طرف المانی یا اسپانیایی هست و فارسی یاد گرفته!!

شديدا موافقت ميشه با اين صحبت شما

franch
21-07-2008, 13:24
اين معنيش عشقه اگه نميدوني بدون.

بردیا
21-07-2008, 20:05
عزيزم آزادي بيان اينه

اينا چرت نيست نظر شخصيه

ادب خواهشا ............

نظر شخصیشو تو جاش میگن
به این خاطر گفتم چرت چون اصلا امیر قلعه نوعی و اکبرپور ربطی به اینجا ندارن دارن؟
حالا بی ادب کیه؟
خیال میکنید ادب فقط به صحبت کردنه؟

mojtaba182003
22-07-2008, 11:08
نظر شخصیشو تو جاش میگن
به این خاطر گفتم چرت چون اصلا امیر قلعه نوعی و اکبرپور ربطی به اینجا ندارن دارن؟
حالا بی ادب کیه؟
خیال میکنید ادب فقط به صحبت کردنه؟

باهات كل نميندازم پسر چون ..........

بردیا
22-07-2008, 11:29
خیلی خوبه.کل ننداز
برو توی تاپیک استقلال همه این چیزا رو بنویس و هر عکسی دوست داشتی بزار،اگر کسی اومد بهت اعتراض کرد که چرا این چیزا رو اینجا گذاشتی بیا به من بگو بزنم تو گوشش.:d

mojtaba182003
22-07-2008, 11:45
خیلی خوبه.کل ننداز
برو توی تاپیک استقلال همه این چیزا رو بنویس و هر عکسی دوست داشتی بزار،اگر کسی اومد بهت اعتراض کرد که چرا این چیزا رو اینجا گذاشتی بیا به من بگو بزنم تو گوشش.:d

همه اينا كه گفتم شوخي بود برديا جان

اگه ناراحت شدي معذرت

موفق باشي

المانم ايشالاه پيروز باشه استقلالم به همچنين :31::10:

abed1990
27-07-2008, 09:55
mojtaba با هات موافقم

M o h a m m a d
28-07-2008, 08:52
اين معنيش عشقه اگه نميدوني بدون.
عشق به چی ؟؟؟؟؟؟
عشق به ملت سرد و بی روح آلمان ؟؟
عشق به چیزایی که نمی بیننت ؟؟

mohamad23
28-07-2008, 12:10
عشق به چی ؟؟؟؟؟؟

عزيزم با عرض معذرت ولي حيوانات زيادي در جهان وجود داره اعم از خونگرم خونسرد دوزيستان مهره د اران پرندگان چرندگان تخم گذاران پستانداران آبزيان دو زيستان نرم تنان سخت پوستان و ..... مي توني بري طرفدار اونا شي.
در ضمن اينجا بحث فوتباليه اما در اون مورد هم كه گفتي,بايد بگم آلمانيها نزديكترين ملت به ايرانن به خاطر مسائل ن‍‍جادي و غيره و بارها هم اينو تو مسائل مختلف نشون دادن از جمله در زمان زلزله بم كه آلمانيها انسان دوستيشونو نشون دادن و تيم مليشونو به ايران فرستادن و اونم در زماني كه هيچ تيمي حاضر به بازي با ايران نبود.ولي همون زمان از زلزله بم موجودات مثلا خونگرم مد نظر شما ككشونم نگزيد.

Majid ²
31-07-2008, 16:19
عشق به چی ؟؟؟؟؟؟

شمــا از کجا انقدر مطمئن حرف میزنی
خودت بودی ؟؟ تجربه کردی ؟؟ یا نه مثل خیلی از ایرونیای دیگه فقط 4 تا چیز شنیدی و کور کورانه باورش کردی ؟؟

mohamad23
31-07-2008, 16:50
شمــا از کجا انقدر مطمئن حرف میزنی
خودت بودی ؟؟ تجربه کردی ؟؟ یا نه مثل خیلی از ایرونیای دیگه فقط 4 تا چیز شنیدی و کور کورانه باورش کردی ؟؟

دقيقا, واقعا از دست اين همه جهالت هاي جامعه نميدونيم بايد چيكار كنيم.:41:

mostafa.m
31-07-2008, 20:33
آقا یکی ایجا رو قفل کنه ، مثکه دیگه داره دعوا میشه..

franch
31-07-2008, 21:55
المان عشق من:40::40::40::40::40::40::40::40::40:

Benygh
01-08-2008, 15:12
این بخش از انجمن چرا دیگه تعطیل نمیشه ؟

pooyahacker
01-08-2008, 21:50
اوه ،٪﷼×7×^÷~!@#
نتایج رو هنوز اعلام نکردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

abed1990
02-08-2008, 09:45
اقا المان قهرمان شد تموم دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟