مشاهده نسخه کامل
: حذف ویندوز بدون اسیب رسیدن به اوبونتو
mehdi_349
25-06-2008, 18:44
سلام دوستان
من ابونتو رو از داخل ویندوز نصب کردم و حالا می خوام ویندوزم رو عوض کنم.
چطوری بدون اینکه به اوبونتو اسیب برسه می شه این کار رو کرد. دفعه پیش وقتی این کار رو کردم مجور شدم دوباره از اول نصبش کنم
ممنو از راهنمایی تون
دوست عزیز این کار عملا کار شدنی نیست! چون wubi سیستم رو به عنوان یک برنامه ی تحت ویندوز نصب می کنه و در یک درایو ntfs، با این حال روشهایی پیشنهاد شده که کاربردش و عملی شدنش رو تضمین نمیشه کرد.مانند:
درست کردن یک درایو ext3 و کپی تمام فایلهای ubuntu در آنجا
حذف ویندوز و حذف پارتیشن ویندوز
و حالا بوت کردن سیستم.
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز این کار عملا کار شدنی نیست! چون wubi سیستم رو به عنوان یک برنامه ی تحت ویندوز نصب می کنه و در یک درایو ntfs، با این حال روشهایی پیشنهاد شده که کاربردش و عملی شدنش رو تضمین نمیشه کرد.مانند:
درست کردن یک درایو ext3 و کپی تمام فایلهای ubuntu در آنجا
حذف ویندوز و حذف پارتیشن ویندوز
و حالا بوت کردن سیستم.
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطمئن هستید جواب میده ؟ بوت لودر چی میشه ؟
مطمئن هستید جواب میده ؟ بوت لودر چی میشه ؟
گفتم که هیچ تضمینی نیست :31:
من نمی دونم ساختار wubi چی هست آیا فایل boot ویندوز رو تغییر می ده یا grup می سازه! اینها رو نمی دونم صرفا یک سرچ کردم و بهترین جواب در اون زمینه همون لینک بالا بود.
از نظر خودم هم کار شدنی نیست! چون می دونم که wubi اوبونتو رو مانند مثلا فتوشاپ نصب می کنه! یعنی یک نرم افزار! که طبیعتا باید با پاک شدن ویندوز از بین بره!
ولی جواب قطعی رو نمی دونم! :41:
tux-world
30-06-2008, 11:28
خوب از mbrخودتون بک آپ بگیرید و بعد بذاریدش سرجاش همین. من این کار رو بارها انجام دادم
خوب از mbrخودتون بک آپ بگیرید و بعد بذاریدش سرجاش همین. من این کار رو بارها انجام دادم
چطور باید این کار رو کرد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.