PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دو تا پلاگین لازم دارم (کی می تونه در اختیارم بزاره ؟)

Ehsan PCbase
25-06-2008, 17:28
سلام
اول از همه من مطمئن نیستم که تاپیکی که زدم درست باشه ... حالا از هر لحاظ
به هر حال ببخشید اگر جای این تاپیک اینجا نیست یا مورد دیگه
والا من از مدیران یکی از انجمن های فارسی زبان هستم
انجمن ما توش کمبود دو تا پلاگین به شدت احساس میشه
که می خواستم اگر براتون ممکنه اینجا یا تو پیغام خصوصی لینکشو بهم بدید
یکی پلاگین مربوط به تابلو اعلانات هست ... مثل همین تابلو اعلانات انجمن پی سی ورلد
و دیگری پلاگین سیستم حذف ، تغییر نام و انتقال هست که تو همین انجمن هم موجوده ... منظورم همین سیستمی هست که به محض اینکه پست کاربری حذف ، تغییر نام یا انتقال پیدا می کنه یه پیغام خصوصی بهش زده میشه و اون رو مطلع می کنه
هر کی داره لطفاً در اختیارم بزاره ... به شدت لازم داریم :11:
پیشاپیش ممنون :11:

Mr.K2
26-06-2008, 01:05
دوست عزیز قرار دادن پلاگین های وی بی که لایسنس داره خلاف قوانینه ...
مگر اینکه به سایت خود jeelo soft لینک داده بشه که کسایی که لایسنس دارند بگیرند ...

xxa
26-06-2008, 02:04
اگه میزارید اینجا بزارید همه استفاده کنن

راستی چرا از وی بی این همه حمایت میکنید >>>؟؟؟<<<

Ehsan PCbase
26-06-2008, 04:53
دوست عزیز قرار دادن پلاگین های وی بی که لایسنس داره خلاف قوانینه ...
مگر اینکه به سایت خود jeelo soft لینک داده بشه که کسایی که لایسنس دارند بگیرند ...
خب اگر اینجا امکانش نیست لطف کنید لینک رو تو پیام خصوصی بهم بدید :11:

Mr.K2
26-06-2008, 20:47
اگه میزارید اینجا بزارید همه استفاده کنن

راستی چرا از وی بی این همه حمایت میکنید >>>؟؟؟<<<

به این علت که اون شرکت اگر متوجه بشه اول میاد به مدیر سایت ایمیل میزنه که برش دارند .. اگر نشد به مدیر سرور میگه تا !!!

Mr.K2
26-06-2008, 21:02
فرستاد پیغام خصوصی ادمین به همه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

================================================== ========
ارسال پیغام خصوصی به طور خودکار هنگام انجام اعمال مدیریتی :

Moderation Auto -Pm

این هک بعد از اعمال مدیریتی مثلا حذف تاپیک ها یا ادیت تاپیک یا بسته شدن و استیکی شدن تاپیک و ... به طور خودکار پیغام خصوصی برای کاربری که تاپیکش بسته یا استیکی ... شده ارسال می کند . ( که می تونه با ذکر دلیل باشه )
از یک طرف هشدار و آگاهی هست برای کاربر ( بسیاری مواقع دیده شده که پس از انتقال تاپیک چون کاربر آن را در جای قبلی پیدا نمی کند مجددا همان تاپیک را ایجاد می کند و .. ) و به نوعی شفاف سازی عملکرد مدیران هم هست . به خصوص در فروم های بزرگ کاربرد فراوانی داره ..
اما موضوعی هم دیده شده در مورد این امکان ! شاید خیلی با فرهنگ و طرز فکر ما ایرانیان جور نباشه ! چون در برخی فروم ها به علت اعتراض بیش از حد و غیر منطقی کاربرانی که اعمال مدیریتی بر روی پستها و تاپیک هاشان انجام شده .. ترجیح دادند که این امکان رو غیر فعال کنند ! نهایتا بر می گرده به جو و فضای فروم !

بعد از نصب این هکه در قسمت vBulletin Option و منوی Moderation Auto Pm گزینه های مختلفی برای تنظیمات هست .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید