مشاهده نسخه کامل
: كمك در مورد Winfast 8600 GT
Spaniuly
25-06-2008, 13:36
سلام
من يه كارت گرافيك Winfast PX8600 GT TDH GDDR2 خريدم به قيمت 96 تومن.
نميدونم نحوه نصب كردنش رو بلد نيستم يا اشكال از جاي ديگه اي هست.
بازي ها خوب اجرا ميشن ولي تصوير خيلي تاريك هست و اصلا با قبلا كه گرافيكم آنبرد بود هيچ فرقي نكرده.
لطفا كمك كنيد. اشكال از كجاست؟
ضمنا روي قوطيش نوشته 256 MB ولي توي ويندوز كه ميرم نوشته 512 MB. اين اختلاف نشانه تقلبي بودن هست يا نه؟
ali_gamer
25-06-2008, 15:06
كاش Ddr3 مي خريدي
مينتم مي گفتي چي بود بد نبود
تو بازيا تاريكه يا تو ويندوز هم همينتور
Spaniuly
25-06-2008, 22:39
مادر بردم Winfast هست.
توي ويندوز مشكلي نيست ولي توي بازي خيلي تاريكه. يعني هيچ فرقي با قبلا كه با گرافيك آنبرد كار ميكردم نداره.
فعلا تنها راهي كه پيدا كردم اينه كه روشنايي رو زياد ميكنم. ولي با اين كار ويندوز خيلي روشن ميشه و هي بايد عوضش بكنم.
يه چيزه ديگه امكانش هست كه از مانيتور باشه؟ مانيتور من LG TCO 99 هست. نكنه رنگش رفته باشه؟
Kianoosh
01-09-2008, 22:26
سلام
من يه كارت گرافيك Winfast PX8600 GT TDH GDDR2 خريدم به قيمت 96 تومن.
نميدونم نحوه نصب كردنش رو بلد نيستم يا اشكال از جاي ديگه اي هست.
بازي ها خوب اجرا ميشن ولي تصوير خيلي تاريك هست و اصلا با قبلا كه گرافيكم آنبرد بود هيچ فرقي نكرده.
لطفا كمك كنيد. اشكال از كجاست؟
ضمنا روي قوطيش نوشته 256 MB ولي توي ويندوز كه ميرم نوشته 512 MB. اين اختلاف نشانه تقلبي بودن هست يا نه؟
سلام دوست عزیز
اگه مشکل تاریکی دارید که مربوط به قطعی برقه و همه گیر شده!!(شوخی!:31::46:) از Nvidia control panel یا آپشنهای خود بازی Brightness رو زیاد کنید تا به روشنایی مطلوب برسید می تونه مشکل از مانیتور هم باشه دکمه menu مانیتورت رو بزن و مطمئن شو که Brightness Contrast به حد کافی زیاد هست.خیر.خیالت راحت باشه کارتت تقلبی نیست!کارت شما قابلیت توربو کش داره خودش 256 مگ مموری داره 256 مگ هم از رم سیستم برمیداره که اگه بخوای می تونی دیسیبلش کنی.یه عکس از بازی می زاری؟تو تمام بازی ها این جوریه؟
پ.ن: حالا که آخرین پستت رو خوندم بیشتر فکر می کنم می تونه از مانیتور باشه برای این کارتت رو روی یه سیستم و مانیتور دیگه چک کن.تا از سالم بودنش مطمئن بشیم.
:11:
ARASH BAHAL
05-09-2008, 13:14
در این مواقع به نظر من بهترین راه گارانتی!
یه راه دیگه هم هست!
اگه میتونی درایور کارتت رو به روز کن!:10:
H A M E D
14-09-2008, 01:53
مشكل از مانيتوره. خيلي قديميه كنتراستش هم انقدر پايين هست كه نتونه درست جواب بده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.