مشاهده نسخه کامل
: مقایسه فنی جدید ترین گوشی های 5 Mpix
این مقایسه توسط Mobile-review در آخرین Review این سایت که مربوط به گوشی ZN5 هستش نوشته شده
جالب ترین بخشش این جدوله که مشخص میکنه Carl Zeiss از انحصار نوکیا در اومده و موتورولا هم از لنز Carl Zeiss برای گوشی های جدیدش استفاده کرده .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرعت کلی گوشی در کلیه عملیات مربوط به عکاسی مثل سرعت فوکوس اوتوماتیک و یا سرعت فعال شدن بخش دوربین گوشی
اینم نظر سنجی مقایسه 3 عکس از 3 برند مختلف توسط 120 نفر این مقاسیه توسط COMAPNY DATA که بسیار مرجع معروفی هست انجام شده
B L A S T E R
25-06-2008, 08:56
یعنی سرعت دوربین n82 از k820 بیشتره؟!!؟؟
یعنی انقدر Zn5 خفنههههههههههه ؟؟؟؟
SAEED_BARCELONA
25-06-2008, 10:06
خوب معلومه که خفنه. جدیدتر از همشونم هست دیگه!
فقط این pixl new sensor منظورش همون ZN5؟
یعنی سرعت دوربین n82 از k820 بیشتره؟!!؟؟
توی این چارت هر چی مقدار ها کمتر باشه دوربین سریع تره
آره توی همه موارد N82 دوربینش از K820سریع تره و ZN5 از همشون سریع تره.
یعنی انقدر Zn5 خفنههههههههههه ؟؟؟؟
خوب این جدول ها همه چیز رو ثابت میکنه اینهمه زمان که طول کشید فقط به خاطر همین بود
که خوفناک بشه.. :ِ
لنز Carl Zeiss
flash xenon
auto focus
Wi-Fi
LCD 2.4"
این تنها گوشی هستش که همه اینها رو با هم داره...
خوب معلومه که خفنه. جدیدتر از همشونم هست دیگه!
فقط این pixl new sensor منظورش همون ZN5؟
همه چیز به خاطر جدیدیش هم نیست همین لنز Carl Zeiss در کنار سنسور و سیستم عکاسی کداک دیگه معلومه چی دربیاد
اره عزیزم PIXL همون MOTOZINE ZN5 هستش.
خوب این جدول ها همه چیز رو ثابت میکنه اینهمه زمان که طول کشید فقط به خاطر همین بود
که خوفناک بشه.. :ِ
لنز Carl Zeiss
flash xenon
auto focus
Wi-Fi
LCD 2.4"
این تنها گوشی هستش که همه اینها رو با هم داره...
خوبه حالا که خوفناک زده !!! تازه 5 !! عجب
سونی رفته تو 8 اونم با WiFi و GPS و 8 مگاپیکسل و فیس دیتکشن و ....
بعد شما میگی این کامله ؟؟؟
اونم بعد از 8000 سال ؟؟؟
خوبه حالا که خوفناک زده !!! تازه 5 !! عجب
سونی رفته تو 8 اونم با WiFi و GPS و 8 مگاپیکسل و فیس دیتکشن و ....
بعد شما میگی این کامله ؟؟؟
اونم بعد از 8000 سال ؟؟؟
عزیزم C905 گوشی بسیار خوبیه
ولی ZN5 در کلاس Smart phone هستش و فقط دوربین نیست این گوشی بر پایه Linux هستش .
لنز Carl Zeiss داره
navigation برای کی پدش داره..
تنها گوشی تو دنیا هستش که میتونه با فرمت RAW برای عکاسی حرفه ای عکس ذخیره کنه
با پردازنده Freescale 500 MHz CPU
350 مگا بایت حافظه داخلی
32MB RAM
که فعلا هیچ رقیبی توی مبایل های دیگه ای نداره...
8 مگا پیکسلی موتو هم اکتبر معرفی میشه...
عزیزم C905 گوشی بسیار خوبیه
ولی ZN5 در کلاس Smart phone هستش و فقط دوربین نیست این گوشی بر پایه Linux هستش .
لنز Carl Zeiss داره
navigation برای کی پدش داره..
تنها گوشی تو دنیا هستش که میتونه با فرمت RAW برای عکاسی حرفه ای عکس ذخیره کنه
با پردازنده Freescale 500 MHz CPU
350 مگا بایت حافظه داخلی
32MB RAM
که فعلا هیچ رقیبی توی مبایل های دیگه ای نداره...
8 مگا پیکسلی موتو هم اکتبر معرفی میشه...
این شد یه چیزی !!
از اول میگفتی که بهترین توی اسمارتفون هست :دی
ولی بازم بنظرم لینوکس همچین آش دهنسوزی نیست که .....
باز اگه سیمبین بود یه چیزی
بنظر من سی 905 خیلی سرتر هست !!!
چون فقط یه لینوکس رو کم داره (که فکر نمیکنم انقدر با ارزش باشه (نرم افزار و ... واسش بندرت گیر میاد)) و سی پی یو 500 (که 905 لازمش نداره چون سیستم عاملی نداره :دی)
که در عوض دوربین 8 مگا داره + GPS و دیزاینی خیلی قشنگتر (که البته سلیقه ای هست)
در کل نظر من این بود
ممنون بابت اطلاعات !!!
perjixen
25-06-2008, 15:55
این شد یه چیزی !!
از اول میگفتی که بهترین توی اسمارتفون هست :دی
ولی بازم بنظرم لینوکس همچین آش دهنسوزی نیست که .....
باز اگه سیمبین بود یه چیزی
بنظر من سی 905 خیلی سرتر هست !!!
چون فقط یه لینوکس رو کم داره (که فکر نمیکنم انقدر با ارزش باشه (نرم افزار و ... واسش بندرت گیر میاد)) و سی پی یو 500 (که 905 لازمش نداره چون سیستم عاملی نداره :دی)
که در عوض دوربین 8 مگا داره + Gps و دیزاینی خیلی قشنگتر (که البته سلیقه ای هست)
در کل نظر من این بود
ممنون بابت اطلاعات !!!
شما فکر میکنی ، لینوکس آش دهن سوزی نیست.........!!! این مسئله هم به نظرم همونطور که در خط آخر اشاره کردی ، سلیقه یی هست.......!! این گوشی به نظرم ، از هر نظر ایده عال هست...!! هم سیستم عانل عالی داره ، هم امکانات خوب...................!!!
یکی مثل شما ، دوربین و جی پی اس و .......... براش مهمه......... یکی مثل من ، مست لینوکس هست.........!!!!
که در عوض دوربین 8 مگا داره + Gps و دیزاینی خیلی قشنگتر (که البته سلیقه ای هست)
در کل نظر من این بود
ممنون بابت اطلاعات !!!
عزیزیم یکی از مهمترین ویژگی های که Cpu این گوشی رو ممتاز کرده اینه که اینقدر قوی هست میتونه عکس رو با فرمت Raw ذخیره کنه Cpu قوی فقط به سیستم عامل گوشی بر نمیگرده . بعدش هم لینوکس رو دست کم نگیر چون از نظر قدرت اجرای برنامه نویسی سیمبین در مقابلش هیچه چون سیمبین به هر حال یک سیستم عامل مخصوص مبایل هست ولی لینوکس X86 هستش و دقیقآ مثل کامپیوتر خانگی عمل میکنه.
درسته تو ایران جا نیافتاده ولی توی اروپا و امریکا خیلی ها عاشقشن .
در هر صورت بیشتر بحث من روی چارت های بالا بود و مقایسه بین این گوشی هایی که ذکر کردم ...
S A M S U N G
25-06-2008, 16:05
ای بابا !!!
هرکی از راه میرسه گیر میده به نرم افزار .
اول به MAC گیر دادن حالا هم به Linux . نکنه UIQ از Linux بهتره :دی
Linux حرف نداره . هرچی باشه از جاوا و سیمبیان بهتره . کلا موتو حرف نداره . من که با گوشیهاش واقعا حال میکنم . اگه قیمت ZN5 خوب باشه احتمالا میخرمش .
Apachi جان 8 موتو هم کداک زده ؟
شما فکر میکنی ، لینوکس آش دهن سوزی نیست.........!!! این مسئله هم به نظرم همونطور که در خط آخر اشاره کردی ، سلیقه یی هست.......!! این گوشی به نظرم ، از هر نظر ایده عال هست...!! هم سیستم عانل عالی داره ، هم امکانات خوب...................!!!
یکی مثل شما ، دوربین و جی پی اس و .......... براش مهمه......... یکی مثل من ، مست لینوکس هست.........!!!!
سیستم عامل لینوکس
دوربین کداک
لنز کارل زایس
نتیجش میشه چارت های بالا که از همه یک سرو گردن بالاتره...
ای بابا !!!
هرکی از راه میرسه گیر میده به نرم افزار .
اول به MAC گیر دادن حالا هم به Linux . نکنه UIQ از Linux بهتره :دی
Linux حرف نداره . هرچی باشه از جاوا و سیمبیان بهتره . کلا موتو حرف نداره . من که با گوشیهاش واقعا حال میکنم . اگه قیمت ZN5 خوب باشه احتمالا میخرمش .
Apachi جان 8 موتو هم کداک زده ؟
اره سامسونگ عزیز قراره اوکتبر 2008 معرفی بشه اسم این پروژه هم Alexander هستش
برای اطلاعت بیشتر میتونی به لینک زیر سر بزنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش انقدر که شما از لینوکس تعریف میکنی وسوسه شدم یه گوشی با این سیستم رو هم تجربه کنم
چه گوشی هایی این سیستم عامل رو دارن؟
هرچند میدونم هیچی ویندوز موبایل نمیشه...
____
راستی دمت گرم با این امضاهات.هر بار که ویرایشش میکنی چند Min خنده رو رو لبام مینشونی:31:(عجب جمله ای گفتماا:دی)
عکس های اول توسط N82 گرفته شده و دومی ZN5
منبع :
perjixen
26-06-2008, 12:23
داداش انقدر که شما از لینوکس تعریف میکنی وسوسه شدم یه گوشی با این سیستم رو هم تجربه کنم
چه گوشی هایی این سیستم عامل رو دارن؟
هرچند میدونم هیچی ویندوز موبایل نمیشه..
راستی دمت گرم با این امضاهات.هر بار که ویرایشش میکنی چند Min خنده رو رو لبام مینشونی:31:(عجب جمله ای گفتماا:دی)
سامان جان.............. باید کار با لینوکس رو تجربه کنی..........!!! الان تو ایران آ1200 موتو راحت میشه پیدا کرد... من یه چند وقتی دستم بود.........!! هر کاری کردم یه هنگ اساسی کنه......... مثل انقلابی در طراحی گوشی ها (ان 82 .دی.!) ، کار نکنه....... مثل PDA پیفام باگ بده......... مثل ان 95 تو گالری ریپ بزنه....... نشد....!! من همین جا شرمنده شما شدم.دی.!!
لینوکس عالمی داره ، که فقط عشاقش میتونن بفهمن.......... الان ، همین زد ان 5 ، لینوکس داره ، توپ با امکانت توهم برانگیز........... ولی من بیشتر رده A مخصوصا 1800 رو میپرستم........... ، خلاصه هر کی یه چیز دوست داره ، خودت همش داری راه میری ، میگی "ویندوز موبایل.........!!!دی.!" ، منم میگم جاست لینوکس.
امضای منم قابل نداره.............. تازه وقتی بن شدم بیشترم میخندی.
تو عکسهای بالا هم ، عکس اول به نظرم ZN5 بهتر از 82 هست ، تو عکس دومی نه (عکس 82 روشنتره ، که شاید تنضیمات موتو رو دست عوض نکردن ، اگر نه پس تو نور کم خوب عمل نمیکنه) ، تو عکس سومی هم باز موتو بهتره.
آپاچی جان مرسی.
سامان جان.............. باید کار با لینوکس رو تجربه کنی..........!!! الان تو ایران آ1200 موتو راحت میشه پیدا کرد... من یه چند وقتی دستم بود.........!! هر کاری کردم یه هنگ اساسی کنه......... مثل انقلابی در طراحی گوشی ها (ان 82 .دی.!) ، کار نکنه....... مثل PDA پیفام باگ بده......... مثل ان 95 تو گالری ریپ بزنه....... نشد....!! من همین جا شرمنده شما شدم.دی.!!
لینوکس عالمی داره ، که فقط عشاقش میتونن بفهمن.......... الان ، همین زد ان 5 ، لینوکس داره ، توپ با امکانت توهم برانگیز........... ولی من بیشتر رده A مخصوصا 1800 رو میپرستم........... ، خلاصه هر کی یه چیز دوست داره ، خودت همش داری راه میری ، میگی "ویندوز موبایل.........!!!دی.!" ، منم میگم جاست لینوکس.
امضای منم قابل نداره.............. تازه وقتی بن شدم بیشترم میخندی.
تو عکسهای بالا هم ، عکس اول به نظرم ZN5 بهتر از 82 هست ، تو عکس دومی نه (عکس 82 روشنتره ، که شاید تنضیمات موتو رو دست عوض نکردن ، اگر نه پس تو نور کم خوب عمل نمیکنه) ، تو عکس سومی هم باز موتو بهتره.
آپاچی جان مرسی.
در هر صورت تنها سیسیتم عامل مبایل که بر اساس X86 هستش لینوکس حالا جالبه بدونید این X86 اصلآ به جه معنی هست؟
X86 یعنی دقیقآ استاندارد و الگوریتم مشترکی که برای ساخت کامپیتور های دارای سیستم عاملی از 8086 CPU تا الان که CPU های چهار هسته ای به وجود آمده که همه از یک قانون استفاده کنند تا در زمان اجرای سیستم عامل دچار مشکل نشن
در صورتی که سیمبین و جاوا و... تمامآ مخصوص مبایل هستن و کاری فراتر از اجرای برنامه های مبایل نمی تونن بکنن
اگه لینوکس بد بدود روی PlayStation 2, PlayStation 3 and XBox و Google Android نبود
حلا برسیم به بحث اصلی perjixen جان به نظر من باز باید تا Release منتظر موند ولی بازم خیلی نتیجه خوبی داده.
perjixen
26-06-2008, 13:02
در هر صورت تنها سیسیتم عامل مبایل که بر اساس X86 هستش لینوکس حالا جالبه بدونید این X86 اصلآ به جه معنی هست؟
X86 یعنی دقیقآ استاندارد و الگوریتم مشترکی که برای ساخت کامپیتور های دارای سیستم عاملی از 8086 CPU تا الان که CPU های چهار هسته ای به وجود آمده که همه از یک قانون استفاده کنند تا در زمان اجرای سیستم عامل دچار مشکل نشن
در صورتی که سیمبین و جاوا و... تمامآ مخصوص مبایل هستن و کاری فراتر از اجرای برنامه های مبایل نمی تونن بکنن
اگه لینوکس بد بدود روی PlayStation 2, PlayStation 3 and XBox و Google Android نبود
حلا برسیم به بحث اصلی perjixen جان به نظر من باز باید تا Release منتظر موند ولی بازم خیلی نتیجه خوبی داده.
آپاچی جان............... هر وقت پستات رو میخونم ، گیج میشم..........!!! نیمدونم ، نقد میکنی ، ضربه میزنی ، چی.............؟؟؟؟!!!
راستی بابت اطلاعات هم مرسی ، من که نمیدونستم.
آپاچی جان............... هر وقت پستات رو میخونم ، گیج میشم..........!!! نیمدونم ، نقد میکنی ، ضربه میزنی ، چی.............؟؟؟؟!!!
راستی بابت اطلاعات هم مرسی ، من که نمیدونستم.
ضربه احتملآ ماله اواتوره ورگرنه من آدم ملایمی هستم فقط خداییش این لینوکس زیادی حرفه ای هستش :5:
تنها شانسی که اوردیم مدتیه که کمرنگ شده...
از Apachi ممنون بابت اطالاعاتت !!!
عکسها هم جالبه
واقعآ خیلی خیلی قوی عکس میگریه
ببینیم 8 اش چی از آب در بیاد
Waiting ...............................
از Apachi ممنون بابت اطالاعاتت !!!
عکسها هم جالبه
واقعآ خیلی خیلی قوی عکس میگریه
ببینیم 8 اش چی از آب در بیاد
Waiting ...............................
واقعآ عالیه به این میگن رقابت حالا باید منتظر محصولات جدید SE و نوکیا موند
توی بازار 5 مگا پیکلسلی که حرف نداره ولی جنگ 8 مگا پیکسلی ها تازه داره شروع میشه.:20:
ali racer
26-06-2008, 19:38
من هیچ تجربه ای با لینوکس ندارم
1.این سیستم عامل اپن سورس هستش ؟
2.چندین جا خوندم که برنامه ای مثل سیمبین یا ویندوز موبایل واسش نیست ...حقیقت داره ؟
3.فقط موتورولا ازش استفاده میکنه ؟
4.سازنده اش کدوم شرکته
من هیچ تجربه ای با لینوکس ندارم
1.این سیستم عامل اپن سورس هستش ؟
2.چندین جا خوندم که برنامه ای مثل سیمبین یا ویندوز موبایل واسش نیست ...حقیقت داره ؟
3.فقط موتورولا ازش استفاده میکنه ؟
4.سازنده اش کدوم شرکته
بله اوپن سورس هستش
ساخت اولیشه توسط یک شرکت به نام GNU General Public License ولی تمام غول های کامپیتوری دست داشتن
Dell, Hewlett-Packard, IBM, Novell, Oracle Corporation, Red Hat, and Sun Microsystems. It
سازنده اولیه لینوکس بودن
ببین برای سیمبین هزار جور ماشین حساب هزار جور دفترچه تلفن و... هست
بله برنامه های پلت فرم لینوکس مبایل کمتره ولی بسیار قوی تره و هیچ نمونه ای تو هیچ سیمبینی نداره
نمونه این برنامه ها ZMPLAYER که قوی ترین برنامه اجرای فایل های تصویری هست و روی A1200 به راحتی نصب میشه و باهاش حتی میشه فایل های DAT , AVI , رو Play کرد یا در فایل های dvd که پسوندشون .VOB هست غیر از اجرا می تونی زیر نویس هم عوض کنی این برنامه سنگین ترین و بالا ترین رزولوشن فایل های ویدویی رو با سرعتی اجرا میکی که هیچکس با ور نمیکنه.
نمونه بعدیش اجرای DOS 6.22 و Windows 3.1
یعنی همین A1200 ساده میتونه با Windows 3.1 بوت بشه بعد به راحتی می تونی روش بازی های قابل اجرا روی Window 3.1 مثل Quake, Doom, Doom 2, Warcraft 2, Hexen 2 v, رو اجرا کنی
اینهاست که لینوکس رو بی نظیر میکنه...
الان سامسونگ , نوکیا و... چند مدل لینوکس دارن
نمونش Nokia N810
ولی بنیان گذار و استفاده کننده اصلیش در مبایل ها موتو هستش...
به به !!!
بسی حال کردیم !! لینوکسو برم !!!
خیلی باحال شد !!!
راستی A1600 رو دیدن تازه معرفی شده ؟؟
اونم خفنه ها !!
SAEED_BARCELONA
26-06-2008, 23:19
راستی A1600 رو دیدن تازه معرفی شده ؟؟
اونم خفنه ها !!
A1800 هم معرفی شده. کدومشون بهتره؟
anti_girl
26-06-2008, 23:30
فرق a1600 و a1800 اگه اشتباه نكنم تو سيم كارتش هست كه a1800 دو عدد سيم كارت رو در يك زمان ساپورت ميكنه
اقا كلا رو دست نداره موتورولا اينو كه همه ميدونن حالا درسته تو ايران به اون صورت جا نيفتاده اما خداييش معركه ......!
همون z6 سرعتش از n95 خيلي بيشتره واقعا از كار كردن باهاش لذت ميبري...................!
سرعتش رو با هر گوشي كه ميخواين چك كنين اگه كم اورد.................!
در مورد لينوكس بايد بگم كه كار باهاش واقعا لذت بخشه يه سيستم عامل به تمام معنا..............!
در ضمن z12 در نمايشگاه بارسلون نمايش داده شد من خوندم كه دوربينش 8 بوده ولي هنوز وارد بازار نكردنش پس از سوني و نوكيا جلوتره...........!
واقعا يه نگاه به طراحي اين گوشي بندازين......z10 يه گوشي به تمام عيار..........!
anti_girl
26-06-2008, 23:50
يه خبر جالب براي منتظران e8
مثل اين كه شركت موتورولا e8 رو به صورت ازمايشي شروع به ساخت كرده و به صورت محدود.........
منبع:
يه سري به اين سايت بزنين بزارين كه سايت به صورت كامل باز بشه اخه يه فايل فلش هست كه در بالاي سايت قرار داره فقط طراحي اين گوشي روببينين:
واقعا معركه .....!كسي گوشي به اين قشنگي ديده؟
يه خبر جالب براي منتظران e8
مثل اين كه شركت موتورولا e8 رو به صورت ازمايشي شروع به ساخت كرده و به صورت محدود.........
منبع:
يه سري به اين سايت بزنين بزارين كه سايت به صورت كامل باز بشه اخه يه فايل فلش هست كه در بالاي سايت قرار داره فقط طراحي اين گوشي روببينين:
واقعا معركه .....!كسي گوشي به اين قشنگي ديده؟
عزیزم اونیکه تو سایت موتو دیدی E8 مخصوص سرویس دهنده T-MOBILE هستش E8 دو ماه به بازار اومده والان توایران هم هست و قیمتش خیلی بالاست نمیدونم واسه چی 600 هزارتومن بود وقتی قیمتش کردم ..
البته جون تازه اومده به بازار انبوه بیاد میرسه به 300 تومن:20:
SAEED_BARCELONA
27-06-2008, 10:12
در ضمن z12 در نمايشگاه بارسلون نمايش داده شد من خوندم كه دوربينش 8 بوده ولي هنوز وارد بازار نكردنش پس از سوني و نوكيا جلوتره...........!
مطمئنی؟ تمام گوشیایی که تو نمایشگاه بارسلون معرفی شده بود رو اینجا گذاشتن بچه ها. جز چندتا گوشیه فوق العاده معمولی چیزی ندیدیم از موتورولا
ولی خداییش این zn5 چقدر نازکه !!!
در برابر ن82 نصفشه :دی
عکساشم که خداست !!
ولی یه چیزی !! این سری A چرا WiFi ندارن !!! عجببببببب
در ضمن این دوتا سیم کارت رو کجا نوشته ؟؟ من تو GSMARENA ندیدم !
perjixen
27-06-2008, 15:15
با اجازه بزرگترا...............
اون اول (5 یا 6 ماه پیش) که یه سری عکس از 1600 و 1800 میگفتن 1800 دوتا سیم میخوره.......... ولی گویا اینچوری نیست....!!!
تفاوت اصلی این دوتا هم در EDGE هست...... 1600 ، EDGE داره......... ولی 1800 نداره......... فکر کنم ، سرعت پردازنده 1800 هم بالاتر باشه. که البته جایی به پردازندشون اشاره نکردن.......!!!
این WiFi رو هم کم فکر میکنم ، چون مباحث شبکه توی لینوکس خیلی پیشرفته هست ، توی گوشی نذاشتن......... چون بابای آدم در میاد تا یه شبکه ردیف توی لینوکس را بندازه........... ولی تو ویندوز و سیمبین 4 تا کلید بزنی ردیف شده.
feryshad
27-06-2008, 15:51
این موتو فیلمبرداریش ظاهرا تعریفی نداره
چرا با این دوربین و با این پردازنده فیلمبرداریش اینجوریه؟
ولی خداییش این zn5 چقدر نازکه !!!
در برابر ن82 نصفشه :دی
عکساشم که خداست !!
ولی یه چیزی !! این سری A چرا WiFi ندارن !!! عجببببببب
در ضمن این دوتا سیم کارت رو کجا نوشته ؟؟ من تو GSMARENA ندیدم !
عزیزم تو GSMARENA اصلآ ننوشته به خطار انیکه GSM با موتو مشکل داره نگاه کنی گوشی هایی مثل A1200-Z10 ,E8 هچکدمشون تو GSMARENA زیویو ندارن A1800 دو سیمکارته هست که سیم کارت ها همزمان کار می کنند و آنتن دارند A1600 تک سیم کارتس
این موتو فیلمبرداریش ظاهرا تعریفی نداره
چرا با این دوربین و با این پردازنده فیلمبرداریش اینجوریه؟
چون هنوز Beta هستش الان Z6 با فریمور جدیدش VGA فیلم برداری میکنه اینم تو نسخه الفا درست میشه..
B L A S T E R
27-06-2008, 20:16
zn5 خیلی قشنگ عکس گرفته بودااا...راستی ک یمیاد ایران؟قیمت احتمالیش چنده؟
^^ HAMID ^^
27-06-2008, 21:22
اه خوب عکس نمیگیره --- میخواستم بخرم حیف --- من اول اون عکس گل زرده رو دیدم خوب گرفته بود ولی اینا رو نگاه کنید -- بعضی عکساش نه فوکوس خوبی کرده و نویزش هم زیاده --- شاید چون بتا هست اینطوریه ---- مقایسه با n82
--- به نظر من جفتشون گند زدن ولی باز n82 بهتر گرفته -- کاش k850 هم تو مقایسه بود.
زد ان 5
ان 82 :
perjixen
27-06-2008, 22:14
این عکسها ، ضایعس بی طرفانه گرفته شدن..............!!! گوشی مامانم (ایکس 160) بهتر از این عکسهای بنام موتو ، عکس میگره........!!!!! عکس اول که انگار گوشی VGA هست........ ولی وقتی Properties رو نگاه کنی.........!!!
عکس دومی هم ، با اینکه سوژه یکی ولی زمان دوتا.............. بازم ، جای سوال داره............. به نظر میاد این عکسها برای ......... هست.!!
حالا یه سوال ، باید به این عکسهای منتسب به زد ان 5 مهر تایید زد............. یا به عکسهای قبلی.........؟؟؟!!!
^^ HAMID ^^
27-06-2008, 22:43
پرجیک چی میگی من که نفهمیدم ... عکسا برا من کامل لود نشد -- تو propertis ش چی زده ؟ یه چند تا دیگه عکس هست الان میزارم.
zn5 خیلی قشنگ عکس گرفته بودااا...راستی ک یمیاد ایران؟قیمت احتمالیش چنده؟
قیمتش 350 یورو اعلام شده
اه خوب عکس نمیگیره --- میخواستم بخرم حیف --- من اول اون عکس گل زرده رو دیدم خوب گرفته بود ولی اینا رو نگاه کنید -- بعضی عکساش نه فوکوس خوبی کرده و نویزش هم زیاده --- شاید چون بتا هست اینطوریه ---- مقایسه با n82
--- به نظر من جفتشون گند زدن ولی باز n82 بهتر گرفته -- کاش k850 هم تو مقایسه بود.
زد ان 5
ان 82 :
عزیزم این عکس رو من 2 ماه پیش دیدم که از گوشی نا امید شدم اینا واسه ورژن اولیه هستش یعنی Beta هم نیست ولی این عکس هایی که من گذاشتم جدیده و تازه با ورژن گوشی Beta اپلود شده و مبایل ریویو هم خودش اینا رو گذاشته خدا رو خوش میاد من بیام عکس های C905 رو که بتا نرسیده بهوشن گیر بدم اگه تاریخ عکس ها رو ببینی متوجه میشی ماله کی isja لنز کارل زایس - سنسور کداک - فلاش زنون - میشه Performance بالا ندن؟
ولی میرسم به نسخه Beta گوشی که یه دون باشه:21:
^^ HAMID ^^
27-06-2008, 23:48
عزیزم این عکس رو من 2 ماه پیش دیدم که از گوشی نا امید شدم اینا واسه ورژن اولیه هستش یعنی Beta هم نیست
کجا دو ماه پیش ؟ اونا هم از موبایل ریویو هست که 23 جون گزاشته 5 روز پیش
اون عکس درخته اولی ماله 5 روز پیشه --- بین این عکسا هم دوباره هست :
اینم zn5 vs n82 :
Nokia n82 ************************************** Motorola ZN5
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فول سایز:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فول سایز:
فول سایز:
فول سایز:
فول سایز:
فول سایز:
فول سایز:
فول سایز:
فول سایز:
فول سایز:
فول سایز:
فول سایز:
اینجا چرا ان 82 آسمونو سبز گرفته ؟
فول سایز:
فول سایز:
یه جا رنگ n82 بهتره یه جا زد ان 5 --- در کل رنگای زد ان 5 گرمتر هست و نویز بیشتر نسبت به n82
اینقدر n82 -- n82 میکردین این بوود؟ این عکس رو نگاه کنین از آسمون گرفته k850 با فریمور جدید :
پیشنهاد میکنم برین فول سایز نگاه کنین چه شاهکاریه :
به نظرم k850 با فریمور جدیدش همه ی کمرا فونهای بازارو لوله میکنه ....
یک مقدار منظم تر میچیدشون بهتر بودش..:2:
شما که ذحمت کشیدی همه رو میگذاشتی .:11:
anti_girl
28-06-2008, 17:53
بازم عكس هاي zn5 خيلي بهتره
کجا دو ماه پیش ؟ اونا هم از موبایل ریویو هست که 23 جون گزاشته 5 روز پیش
اون عکس درخته اولی ماله 5 روز پیشه --- بین این عکسا هم دوباره هست :
اینم zn5 vs n82 :
Nokia n82 ************************************** Motorola ZN5
فول سایز:
فول سایز:
فول سایز:
فول سایز:
فول سایز:
فول سایز:
فول سایز:
فول سایز:
فول سایز:
فول سایز:
فول سایز:
فول سایز:
اینجا چرا ان 82 آسمونو سبز گرفته ؟
فول سایز:
فول سایز:
یه جا رنگ n82 بهتره یه جا زد ان 5 --- در کل رنگای زد ان 5 گرمتر هست و نویز بیشتر نسبت به n82
اینقدر n82 -- n82 میکردین این بوود؟ این عکس رو نگاه کنین از آسمون گرفته k850 با فریمور جدید :
پیشنهاد میکنم برین فول سایز نگاه کنین چه شاهکاریه :
به نظرم k850 با فریمور جدیدش همه ی کمرا فونهای بازارو لوله میکنه ....
عزیزم K850 یک مشکل اساسی داره
لنزش حرفه ای نیست باور کن من نمیگم تو تمام سایت ها خارجی میگن و رنگ های طبیعی نمیده
همین آسمونش رو نگاه کن انگار میخواد یه چیزی از عالم غیب بیاد بیرون
به عکس های n82 , zn5 نگاه کن حتی تو فاصله های دور هم سایه هم می افتن ولی k850 کلان با سایه هم مشکل داره ولی باز راندمان خیلی بالایی و حجم عکس هاش خیلی خوبه ولی به عقیده من بین ZN5 و N82 سوم هستش...:46:
عزیزم توضیح بیشتر هم در این باره لازم نیست این گراف همه چیز رو روشن میکنه
^^ HAMID ^^
29-06-2008, 00:03
عزیزم K850 یک مشکل اساسی داره
لنزش حرفه ای نیست باور کن من نمیگم تو تمام سایت ها خارجی میگن و رنگ های طبیعی نمیده
همین آسمونش رو نگاه کن انگار میخواد یه چیزی از عالم غیب بیاد بیرون
شما یا اون خارجی ها از کجا میگن لنزش حرفه ای نیست ؟ اتفاقا تنها گوشی که رنگاش به واقعیت میزنه k850 هست (فقط یه ذره مشکل با قرمز داشت که با فریمور جدید حل شد ) n82 که عکس رو یه دور رندر میکنه رنگاشو پر رنگ میکنه کلی دیتیلز (جزئیات عکس ) هم میبره --- zn5 هم به عنوانه یه بیطرف میگم که n82 از لحاظ رنگ باز از zn5 طبیعی تره --- اصلا وایت بلنسش تنظیم نیست -- عکساش به زردی میزنه -- اون ماشینه رو نگاه کن آسفالت خیابون و قهوه ای انداخته --- نویز عکساش هم زیاده -- داداش اون ابراش اینطوریه (سوئد) خیلی زنده جلوه میکنه-- میخوای چند تا دیگه بزارم آسومون صاف و یه دست آبی باشه - شما عکس n82 رو نگا آسومون رو سبز انداخته و نویز داره تو آسمون مثل zn5 (که البته به زد ان 5 نمیشه ایراد گرفت چون بتا هست )
به عکس های n82 , zn5 نگاه کن حتی تو فاصله های دور هم سایه هم می افتن ولی k850 کلان با سایه هم مشکل داره ولی باز راندمان خیلی بالایی و حجم عکس هاش خیلی خوبه ولی به عقیده من بین ZN5 و N82 سوم هستش
منظور از سایه ها رو نفهمیدم ... این دیگه از اون حرفا بود ! این نظر شماست و البته حق دارین از اولین 5 مگی موتورولا دفاع کنین ولی با مقایسه عکسا به این نتیجه رسیدم که k850 از لحاظ جزئیات و رنگ و نویز بهتر عکس میگیره البته ماله سامسونگو مقایسه نکردم ببینم چه جوریه ! اون گراف هم به درد عمه موبایل ریویو میخوره -- من رو تجربه و با عکس قضاوت میکنم .
برادر عزیز تورو خدا دیگه به آسمون سوئد گیر نده نا سلامتی من سوئد زندگی میکنما D:
این گراف از سایت Mobile -review هم بیخودی هست؟
K850 عالی هستش و در عکس های داخال اتاق از N82 پیشی گرفته
در عکاسی بیرون هم که یکم از N82 پایین تره
و در عکس از صورت و عکس شخصی N82 خیلی ازش قوی تره
ZN5 همه که دیگه تو گراف ها حسابی رفته بالا
راستی اینجا همه SE دارن نیمدونم من چرا اینطوری شدم؟؟؟ D:
^^ HAMID ^^
29-06-2008, 00:42
موبایل ریویو - ریویو هاش مغرضانست --- شما رو گراف نگاه میکنی -- برو اون عکس درخت (که مثلن یه 5 مگایی اون گرفته مثلن!!) رو ببین بعد با خودت فکر کن چه جوری زد ان 5 اینقدر تو نمودار پیشرفت کرده --- من با عکس قضاوت میکنم شما رو حرف دیگران --- کدومش منبع معتبرتری هستند ؟؟؟
اینا رو نگاه کن با k850 گرفته شده : بی تعصب بگو کجای اینا رنگاش طبیعی نیست ؟؟ ببینم میتونی یه عیب دیگه براش پیدا کنی ؟:31:
خواستی بگو فول سایزش هم بزارم ببینی اصلا نویز ندارن و دیتیلز و شارپنسش رو حال کنی و بری با اون عکسا مقایسه کنی بفهمی 5 مگا پیکسل یعنی چی !!
SAEED_BARCELONA
29-06-2008, 01:11
آپاچی جان خوب حمید راست میگه دیگه. این عیبا چیه میذارید رو بچه مردم. همین دوتا عکس آخری کافیه برا همه. ببین چه عکسی گرفته. آدم فکر میکنه با alpha 700 گرفته لامصب.
منم یه چندتا عکس دارم اگه خواستید بگید تا بذارم.
موبایل ریویو - ریویو هاش مغرضانست --- شما رو گراف نگاه میکنی -- برو اون عکس درخت (که مثلن یه 5 مگایی اون گرفته مثلن!!) رو ببین بعد با خودت فکر کن چه جوری زد ان 5 اینقدر تو نمودار پیشرفت کرده --- من با عکس قضاوت میکنم شما رو حرف دیگران --- کدومش منبع معتبرتری هستند ؟؟؟
اینا رو نگاه کن با k850 گرفته شده : بی تعصب بگو کجای اینا رنگاش طبیعی نیست ؟؟ ببینم میتونی یه عیب دیگه براش پیدا کنی ؟:31:
خواستی بگو فول سایزش هم بزارم ببینی اصلا نویز ندارن و دیتیلز و شارپنسش رو حال کنی و بری با اون عکسا مقایسه کنی بفهمی 5 مگا پیکسل یعنی چی !!
ای بابا این عکس ها که تو Tin pic اپ شده بعد اینهمه تغییر تو فوتوشاپ تازه شدن این؟؟
اون کلاغ سفیده که افتاده تو لاستیک نگاه کن خداییش چیه؟ بنده خدا نورانی شده
خداییش یه قسمت هایی از عکس حر فه ای هستش ولی قسمت هایی مثل گلدون آبیه و مرغ دریایی هیچی!
باور کن با رنگ و نور روشن مشکل داره هر جا نور زیاد شده اون قسمت معلوم نیست ، نکه بد باشه ولی اگه SE بیشتر تلاش کنه صد درصد موفق میشه:20:
آپاچی جان خوب حمید راست میگه دیگه. این عیبا چیه میذارید رو بچه مردم. همین دوتا عکس آخری کافیه برا همه. ببین چه عکسی گرفته. آدم فکر میکنه با alpha 700 گرفته لامصب.
منم یه چندتا عکس دارم اگه خواستید بگید تا بذارم.
ای بابا عزیز دل بابا این گراف به خدا از سایت Mobile-review هست پس من که نمگیم تموم دنیا میگن!:5:
^^ HAMID ^^
29-06-2008, 01:53
ای بابا این عکس ها که تو Tin pic اپ شده بعد اینهمه تغییر تو فوتوشاپ تازه شدن این؟؟
اون کلاغ سفیده که افتاده تو لاستیک نگاه کن خداییش چیه؟ بنده خدا نورانی شده
خداییش یه قسمت هایی از عکس حر فه ای هستش ولی قسمت هایی مثل گلدون آبیه و مرغ دریایی هیچی!
باور کن با رنگ و نور روشن مشکل داره هر جا نور زیاد شده اون قسمت معلوم نیست ، نکه بد باشه ولی اگه SE بیشتر تلاش کنه صد درصد موفق میشه:20:
ای بابا عزیز دل بابا این گراف به خدا از سایت Mobile-review هست پس من که نمگیم تموم دنیا میگن!:5:
خوب دیگه برام معلوم شد که از رو تعصب بحث میکنی و دلیلی نداری --- کیفیت عکسا رو که دیدی اسم فوتوشاپو کشیدی وسط ؟؟؟ کلاغ کجا بود اون دستکشه !!!! خداااااااای من مرغ دریایی چیه ؟؟؟ دیگه به نظر من بحث دیگه فایده نداره وقتی تعصب جای منطق و بگیره --- اینم اورجینال اون دو تا عکس از k850 که نگی فوتوشاپه :
منظورت از تمام دنیا موبایل ریویو و اون 120 نفر که معلوم نیست وجود خارجی داشته باشن هست؟
قضاوت با کسایی باشه که میان میبینن --- امیدوارم که اونا تعصب بیش از اندازه نداشته باشن ...
اینم عکس درخت که zn5 گرفته و اینقدر تو گراف پیشرفت داشته و از همه زده جلو ::27:
یا حق دوسته من :20:
anti_girl
29-06-2008, 16:18
بحث نكنين خوب نيست عيب ما ايرانيها اينه كه در مورد هر چيزي با تعصب حرف ميزنيم منطقي باشين خداييش اين عكسايي كه از 850 بود كيفيتش خوب بود با اين كه من با سوني مشكل دارم اما بايد جاي حق نشست اين دو تا عكس اخري واقعا با كيفيت بود............
بحث نكنين خوب نيست عيب ما ايرانيها اينه كه در مورد هر چيزي با تعصب حرف ميزنيم منطقي باشين خداييش اين عكسايي كه از 850 بود كيفيتش خوب بود با اين كه من با سوني مشكل دارم اما بايد جاي حق نشست اين دو تا عكس اخري واقعا با كيفيت بود............
من خودم کا850 دارم و تا چند وقت پیش شانسی عکس می گرفت:31:
باور کنید بعضی موقع ها انقدر خوب عکس می گرفت که اصلا باورم نمیشد که این همون کا850 ریویوهاست و در عوض بعضی مواقع هم واقعا افتضاح
در کل مشکل اصلی کا850 رنگ آسمون بود که تو فریمور جدیدش این مشکل رفع شد و دیگه تو هر شرایطی عالی عکس میندازه و نسبت به قبل کیفیتش واقعا بهتر شد
ولی این zn5 هم تا نسخه اصلیش نیاد نمیشه نظر داد چون تو بعضی شرایط عالی عکس میندازه و تو بعضی خاها هم اصلا که احتمالا تو نسخه نهایی این مشکلات رفع میشه
ali_power42
29-06-2008, 22:54
بنظر من که تا وقتی خود ادم تو صحنه نباشه و هر دو گوشی هم دستش نباشه امکان مقایسه وجود نداره چون اونجا میتونی ببینی که رنگهای کدوم گوشی به واقعیت نزدیکتره
ولی یه چیز مسلمه و اونم رنگ اسمونه که همه میدونن چجوریه و توی این عکسها که من دیدم zn5 از n82 بهتر بود اصلا n82 اسمون رو سبز گرفته بود که البته جای تعجب داره چون n82 هرچقدر هم بد باشه دیگه اینقدر تابلو که اسمونو سبز نمیگیره درنتیجه بنظر من این ریویو و این چارتها ارزشی نداره
حتما بارها و بارها هم دیدید که توی سایتهای معروف خارجی چه پروبالی به بعضی از برندها و گوشیاشون میدن ولی وقتی خریدی میبینی که اونی که میگفت نیست
یه چیز رو به دور از تعصب میگم همون w810 با دوربین 2 اش عکسهای خیلی طبیعی و نزدیک به واقعیت میگیره که البته یکم هم نویز داره که خودت میتونی با تعویض درایور دوربین درستش کنی دیگه چه برسه به k850
عکسهای g800 سامسونگ رو هم یکی از دوستام داره دیدم واقعا عالیه البته فقط در روز چون حتی با داشتن فلش زنون عکسهای شبش خیلی تاریکه
یه ازمایش میگم بروبچی که k800 دارن برن انجام بدن و نتیجشو بگن مطمئنم همه کف میکنن:
گوشیو در حالی که دارین با سرعت تکان میدین عکس بگیرین حتما انتظار دارین که عکس تار بشه ولی برخلاف تصور شما یک عکس کاملا طبیعی میگیره بدون هیچ مشکلی
perjixen
29-06-2008, 23:12
.............!!!
من فکر کردم ، تاپیک رفت قاطی باقالیا..........................!!!!!!
درباره گوشی های سونی اریکسون.................. که خدان....... 5 مگاپیکسلیشون در حد شونصد مگاپیکسلی بقیه برندها ست.......!!!
ولی ، تکلیفمون با این موتو جدیده چیه.......؟؟؟!!! با اینکه انگاره همه چی درسته ، و این گوشی فعلا در حد 5 مگاپیکسلی نیست.....!! ولی از این می ترسم ، موتو هم گوشی هاش مثل سونی ، برای عکاسی خوب منتظر آپدیت باشی.(شاید بشه گفت مثل بقیه برندها.!!)
beckham7
30-06-2008, 09:50
حداقل تو طراحی هیچ برندی به موتو نمیرسه سونی که 10مدل میزنه یه جور فقط اسم عوض میکنه نوکیا باز بهتره ولی هیچکدوم به گرد پای موتو نمیرسن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.