PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Prince of Persia: The Two Thrones

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7

M E H D I
31-07-2006, 15:59
پس كا لينا از كجا آمد و اينكه داهاكا همون غول چند دست بود..؟ :blush:

خوب كايلينا همون زني هست كه قرمز پوشيده ديگه(توي 2) و سفيد پوشيده(توي 3). بله داهاكا همون هست كه البته فقط 2 تا دست داره اون هم :happy:

تكنولوژي
31-07-2006, 16:31
یه سوال درباره princ of persia 3 دارم
با سلام
من تو بازی پرنس 3 گیر کردم اونم جایی که میره و وارد دروازه میشه و با غول بزرگ مبازه میکنه من نمیدونم چطوری باید غول رو بکشم در ضمن این رو بگم که فقط یه غول هست و خیلی بزرگه و باید بری بر روی یک سکوی و بپری روی غول و به اون ضربه بزنی ولی متاسفانه من نمیدونم چطوری باید غول رو بکشم حالا اگه میشه شما به من کمک کنید . من منتظر جواب شما هستم . راستی اینو بگم که من ps2 دارم پس اگه میشه منو با دکمه های ps2 راهنمایی کنید نه با کامپیوتر
با تشکر

تكنولوژي
01-08-2006, 00:09
کسی نیست کمکم کنه؟
بابا من گیر افتادم شما رو به خدا کمکم کنید

7918+khoram
01-08-2006, 00:48
خوب كايلينا همون زني هست كه قرمز پوشيده ديگه(توي 2) و سفيد پوشيده(توي 3). بله داهاكا همون هست كه البته فقط 2 تا دست داره اون هم :happy:
مهدي جان من تو پرنس 2 با همون دختر يعني كالينا جنگيدم كه 2 تا شمشير داشت وقتي كشتمش همون داهاكا آمد كالينا رو خرد بعد مدليوم رو از من گرفت و بعد پرنس با كشتي به تنهايي باز گشت و بازي به خير وخوشي تمام شد :happy:
حالا نمي دونم كه شما چطور پرنس 2 رو تموم كردين :ohno:

morteza_pg
01-08-2006, 02:04
یه سوال درباره princ of persia 3 دارم
با سلام
من تو بازی پرنس 3 گیر کردم اونم جایی که میره و وارد دروازه میشه و با غول بزرگ مبازه میکنه من نمیدونم چطوری باید غول رو بکشم در ضمن این رو بگم که فقط یه غول هست و خیلی بزرگه و باید بری بر روی یک سکوی و بپری روی غول و به اون ضربه بزنی ولی متاسفانه من نمیدونم چطوری باید غول رو بکشم حالا اگه میشه شما به من کمک کنید . من منتظر جواب شما هستم . راستی اینو بگم که من ps2 دارم پس اگه میشه منو با دکمه های ps2 راهنمایی کنید نه با کامپیوتر
با تشکر
بايد بپري روش و اصلا هيچ دكمه اي رو نزني
بايد وايسي موقعي صفحه بنفش شد دكمه action رو بزني

Marmoulak
01-08-2006, 08:03
با سلام

آقا منم تو این غوله گیر کردم.
من این طوری می کنم که بعد از این که خودم رو به بالای سکو رسوندم با کلید E خودم رو پرت می کنم رو همون غوله که بعضی موقع ها که تصویر بنفش می شه زودی من چپ کلیک می کنم و پرنس خنجر رو تو شونه همون غوله می زنه البته بگم این برا من اتفاق خیلی نادری هست چون همچین فرصتی رو که تصویر بنفش بشه سال تا سال به دست میارم. وبیشتر اوقا پرنس روی زمین میفته اینم عکسی از بازی گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون طور توی کادر مشخص کردم پرنس اون جای شونش گیر می کنه و دیگه هر کلیدی رو که می زنم همون جور با خنجر توی شونش می مونهو هیچ حرکتی نمی کنه.

خوب خلاصه بگم که این قدر من این کلیک و اون کلیک رو می زنم و هیچ اتفاقی نمی یوفته و غوله می یاد با اون دست کثیفش منو می گیره و پرتم می کنه اون ور.

خواهش می کنم دوستان منو هر جوری هست راهنمایی کنید این مرحله رو ردش کنم.
در آخر سر هم بگم و من این بازی رو با کامپیوتر دارم انجام میدم نه با PS2

با تشکر

Nvidia
01-08-2006, 08:26
دوست عزيز بايد طوري بپري رو روغوله كه خنجرت آبي (يا بنفش) بشه اگه اين طوري نيست حتما يه جايي مشكلي داري و سر موقع نميپري. كشتن اين غوله خيلي راحته من همون بار اول كشتمش :)

M E H D I
01-08-2006, 13:46
مهدي جان من تو پرنس 2 با همون دختر يعني كالينا جنگيدم كه 2 تا شمشير داشت وقتي كشتمش همون داهاكا آمد كالينا رو خرد بعد مدليوم رو از من گرفت و بعد پرنس با كشتي به تنهايي باز گشت و بازي به خير وخوشي تمام شد :happy:
حالا نمي دونم كه شما چطور پرنس 2 رو تموم كردين :ohno:

همونطور كه گفتم پرنس دو رو به دو صورت ميشه تموم كرد. صورت ناقصش رو كه همه ميرن و مشكلي نداره اما نوع كاملش رو براي اين كه بتونين ببينين بايد توي بازي همه لايف آپگريدها رو بگيرين كامل(9 تا هست). وقتي اونها رو گرفتين شمشيري به اسم شمشير آب(Water Sword) به شما داده ميشه كه با اون شمشير مي تونين داهاكا رو بكشين. اگه اين همه لايف آپگريدها رو گرفتين و بعد هم شمشير آب رو گرفتين، آخر بازي داستانش كلا عوض ميشه و شما به جاي اين كه كايلينا رو بكشين، جونش رو نجات ميدين. براي اين كه لايف آپگريدهاي بازي رو ببينين كه كجا هستن اينجا كليك كنين ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آقا منم تو این غوله گیر کردم.
من این طوری می کنم که بعد از این که خودم رو به بالای سکو رسوندم با کلید E خودم رو پرت می کنم رو همون غوله که بعضی موقع ها که تصویر بنفش می شه زودی من چپ کلیک می کنم و پرنس خنجر رو تو شونه همون غوله می زنه البته بگم این برا من اتفاق خیلی نادری هست چون همچین فرصتی رو که تصویر بنفش بشه سال تا سال به دست میارم. وبیشتر اوقا پرنس روی زمین میفته اینم عکسی از بازی گرفتم

همون طور توی کادر مشخص کردم پرنس اون جای شونش گیر می کنه و دیگه هر کلیدی رو که می زنم همون جور با خنجر توی شونش می مونهو هیچ حرکتی نمی کنه.

خوب خلاصه بگم که این قدر من این کلیک و اون کلیک رو می زنم و هیچ اتفاقی نمی یوفته و غوله می یاد با اون دست کثیفش منو می گیره و پرتم می کنه اون ور.

ببينين شما احتمالا زيادي دارين كليك مي كنين. همونطور كه دوستان هم گفتن، شما بايد اول E رو بزنين تا Speedkill شروع بشه. بعد ديگه شما هيچ كاري نمي كنين و منتظر ميشين كه شمشير يه لحظه آبي بشه. درست توي همون لحظه فقط يه بار كليك چپ رو مي زنين و باز هم منتظر مي مونين كه شمشير آبي بشه و دوباره همين كار رو انجام ميدين. بعد از كور كردنش ميرين و به پاهاش ضربه مي زنين. وقتي كه يكي از پاهاش رو بلند كرد، پاي ديگش رو بزنين تا بيفته زمين و براي بار آخر Speedkill مي كنين.

morteza_pg
01-08-2006, 13:58
آقا اصلا نبايد بغبر از اينكه صفحه بنفش مي شه كليد بزني
حتي وقتي هم رو شونشه بايد وايسي تا صفحه بنفش بشه
اصلاااا نبايد حتي يه دونه كليد اضافي بزنيد

7918+khoram
01-08-2006, 14:05
همونطور كه گفتم پرنس دو رو به دو صورت ميشه تموم كرد. صورت ناقصش رو كه همه ميرن و مشكلي نداره اما نوع كاملش رو براي اين كه بتونين ببينين بايد توي بازي همه لايف آپگريدها رو بگيرين كامل(9 تا هست). وقتي اونها رو گرفتين شمشيري به اسم شمشير آب(Water Sword) به شما داده ميشه كه با اون شمشير مي تونين داهاكا رو بكشين. اگه اين همه لايف آپگريدها رو گرفتين و بعد هم شمشير آب رو گرفتين، آخر بازي داستانش كلا عوض ميشه و شما به جاي اين كه كايلينا رو بكشين، جونش رو نجات ميدين. براي اين كه لايف آپگريدهاي بازي رو ببينين كه كجا هستن.
مهدي جان كجا مي تونم سيو بازي رو بگيرم چون اصلا حال اينكه بخوام از اول برم رو ندارم ;)

peyman_nn
01-08-2006, 19:10
سلام
زنی که بعد از غول اول میاد رو باید چه طوری کشت.
تا دو سه ضربه مونده به آخر میزنمش ولی
بعد از اون دو تا لگد میاندازه پشت بختمو و...
راستی خیلی هم ورجه وورجه می کنه.
اون دو سه ضربه آخر حتما منو می زنه
فکر می کنم باید کاری کنم ، نه مستقیم بزنمش

Marmoulak
01-08-2006, 19:45
آقا من هر طوری بود اون مرحله غول رو رد کردم . حالا رسیدم به جایی که یه زن خیلی قوی می یاد باهام می جنگه بعد منم باهاش می جنگم خون زنه که به نصفه رسید یه دفعه نیمه دوم پرنس ظاهر میشه و بعد با نیمه دومش باهاش می جنگم . خلاصه این قدر می زنمش تا یه ذره از خون این زنه می مونه بعدش هر چی که می زنمش دیگه فایده نداره و هی با پرنس شمشیر به شمشیر میشه .
حالا اگه میشه بهم بگین که چطوری باید اون یه ذره خونش رو از بین ببرم .

M E H D I
01-08-2006, 20:02
يه بار بايد زماني كه شمشير به شمشير ميشن، اون رو شكست بدين. غير از اين راهي نداره.

morteza_pg
01-08-2006, 22:01
باید موقعی که شمشیر به شمشیر میشن همین طور تند تند هی کلیک بزنی

oomidd
02-08-2006, 08:28
سلام

سلام
اگه خوب دفاع كني و سريع ضربه بزني راحت برنده ميشي وقتي وايستاد بهش حمله كن

Prince_ of _Persia
02-08-2006, 15:31
سلام

آره بايد موقعي كه پرنس تبديل ميشه به پرنس تاريكي موقعي كه به زنه رسيدي يكبار r را سریع بزنی تا زمان آهسته تر شود اونوقت راحت می تونی بزنیش برای آخر کار هم که شمشیر به شمشیر می شن باید مرتب کلیک کنی.

morteza_pg
02-08-2006, 21:16
ایشون هم همه ی این کارا رو انجام داده و رسیده به جایی که شمشیر به شمشیر میشن
باید موقعی که شمشیر به شمشیر میشن همین طور تند تند هی کلیک بزنی

Marmoulak
02-08-2006, 22:30
با سلام

من زنه رو رد كردم حالا رسيدم به ايي كه يه مجسمه بزرگ رو بايد بيارم جلو من تا نزديك اهرام ها مجسمه رو ميارم جلو ولي بعدش ديگه هركاري مي كنم اين مانع آخري رو رد نمي كنه.
اگه ميشه بگين چطوري بايد اين مجسمه رو جابه جا كنم. فقط بهم بگين چطوري مانع اخري رو رد كنم وگر نه كار با اهرام ها رو بلدم

با تشكر

M E H D I
02-08-2006, 22:35
با سلام

من زنه رو رد كردم حالا رسيدم به ايي كه يه مجسمه بزرگ رو بايد بيارم جلو من تا نزديك اهرام ها مجسمه رو ميارم جلو ولي بعدش ديگه هركاري مي كنم اين مانع آخري رو رد نمي كنه.
اگه ميشه بگين چطوري بايد اين مجسمه رو جابه جا كنم. فقط بهم بگين چطوري مانع اخري رو رد كنم وگر نه كار با اهرام ها رو بلدم

با تشكر

تا اونجايي كه يادمه بايد يه بار مي چرخيد به سمت راست ، بعد يه بار عقب، بعد يه بار ديگه سمت راست، بعد جلو. اگه درست نشد بگين بازي كنم بگن بهتون.

milad taghizadeh
02-08-2006, 23:57
سلام بچه ها
من تازه این بازی رو خریداری کردی از نمایندگی تکین توی شهر اهواز .
نصبش یه راهنمای فارسی داره و به من میگه که برای اجرای بازی باید سی دی رام و سی دی رایتر رو غیر فعال کنم اگه بازی دوباره اجرا نشد باید کابل برق پشت این دو دستگاه رو بکشم میخواستم ببینم شما هم برای اجرای بازی این کار ها رو انجام بدین یا نه.
اخه منطقی نیست بخاطر اجرای یک بازی در کیس کامپیوتر رو باز کنم و کابل برق سی دی رام و رایتر رو بکشم اونم کامپیوتر من که گارانتی دو ساله داره و پلمپ هستش یعنی راه دیگه ای نیست که من این بازی رو اجرا کنم یعنی کرکش وجود نداره لطفا کمکم کنید.
ممنونم

Marmoulak
03-08-2006, 00:53
تا اونجايي كه يادمه بايد يه بار مي چرخيد به سمت راست ، بعد يه بار عقب، بعد يه بار ديگه سمت راست، بعد جلو. اگه درست نشد بگين بازي كنم بگن بهتون.

آقا مهدي دستت درد نكنه. ردش ردم با راهنمايي شما راحت بود.
اون دو تا غول بي شاخ و دم هم كشتم. حالا رسيدم به يه جايي كه بايد بالابر ها ميزون كنم.
ميرم ببينم مي تونم ببرمش يا نه؟؟
اگه مشكلي بود ميگم

با تشكر

Marmoulak
03-08-2006, 00:57
سلام بچه ها
من تازه این بازی رو خریداری کردی از نمایندگی تکین توی شهر اهواز .
نصبش یه راهنمای فارسی داره و به من میگه که برای اجرای بازی باید سی دی رام و سی دی رایتر رو غیر فعال کنم اگه بازی دوباره اجرا نشد باید کابل برق پشت این دو دستگاه رو بکشم میخواستم ببینم شما هم برای اجرای بازی این کار ها رو انجام بدین یا نه.
اخه منطقی نیست بخاطر اجرای یک بازی در کیس کامپیوتر رو باز کنم و کابل برق سی دی رام و رایتر رو بکشم اونم کامپیوتر من که گارانتی دو ساله داره و پلمپ هستش یعنی راه دیگه ای نیست که من این بازی رو اجرا کنم یعنی کرکش وجود نداره لطفا کمکم کنید.
ممنونم

دوست عزيز من بازي رو از شركت HRB گرفتم و با راهنماي نصب واقعا عالي و اصلا از اين كارا نمي كنم كه كابل بكشم و از اين حرفا ....
شما هم برو HRB بگير عزيز :)

اينم آموزش نصب پرنس 3 كه تو همين تاپيك ديدم:

payam2200#
03-08-2006, 10:07
از davice manager غیر فعال کن

MEMA
03-08-2006, 15:23
عجب والپیپر های تیمیسی.دستت درد نکنه حاج امید.

Marmoulak
03-08-2006, 18:48
آقا اگه ميشه يكي منو تو اون قسمتي كه بايد بابر ها رو دست كاري كنم راهنمايي كنه ببينم جريان چيه اصلن؟؟

Marmoulak
04-08-2006, 12:02
كسي نبود راهنمايي كنه؟

M E H D I
04-08-2006, 12:18
آقا اگه ميشه يكي منو تو اون قسمتي كه بايد بابر ها رو دست كاري كنم راهنمايي كنه ببينم جريان چيه اصلن؟؟

بايد همه بالابرها رو به بالاترين نقطه ببرين بعد راه باز ميشه.

reza76
07-08-2006, 00:19
با سلام
کسی یه نسخه از این بازی سراغ داره که بدون کشیدن کابل دی وی دی- رام اجرا بشه.
اگه هست آدرس فروشگاهش رو هم بده. ممنونم.(در تهران)

morteza_pg
07-08-2006, 01:33
عزيز من نمي خواد كه كابل رو بكشي
برو توي device manager و سي دي رامهاتو disable كن
ديگه به كابل كشيدن نيازي نيست

fujin
11-08-2006, 18:55
بازي شاهزاده ايراني در کشور ما محبوبيت بسيار زيادي دارد و نخسه جديد اين بازي به نام محاصره دلاوران شهرت آن را از اين هم بيش تر کرده است. اين بازي نکته هاي مخفي زيادي دارد که شايد جالب ترين آنها جايگاه ارتقاي عمر مي باشد که جون شاهزاده را بيشتر ميکند . پيدا کردن تمام اين جايگاه ها واقعا مشکل است . اين بازي 9 جايگاه ارتقاي عمر دارد که گرفتن تمام آنها نه تنها باعث قدرتمند شدن شاهزاده دارد بلکه به شما اين امکان را ميدهد تا بازي را به روش جديدي و متفاوت به اتمام برسانيد . با گرفتن هر 9 ارتقاي عمر در انتهاي بازي بايد با خود داهاکا روبرو شويد و به جاي تسليم شدن با او يک نبرد جانانه کنيد و او را بکشيد . احتمالا اين موضوع براي تمام علاقه مندان اين بازي بسيار جالب توجه است چون ما مجبوريم در طول بازي بارها از دست داهاکا فرار کنيم و کلي حرص بخوريم پس اکنون وقت انتقام است .

۱- درست بعد از نبرد با شادی ( دختر سیاه پوش ) برای دومین بار و شکست دادن او کمی به عقب برگردید و از چند پله بالا بروید در وسط یک صحن کوچک مجسمه ای نسبتا بزرگ دیده میشود در مقابل آن کلیک راست بزنید تا شاهزاده لبه آن را بگیرد سپس مجسمه را به وسط صحن بکشید تا راهی مخفی باز شود و شما را به اولین مکان ارتقای عمر برساند.

۲- برای دست یافتن به دومین ارتقای عمر ابتدا باید قدرت آهسته کردن زمان را به دست آورید به راهتان ادامه دهید تا به داهاکا (موجود سیاه غول پیکر) برسید از دستش فرار کنید تا سرانجام به تونل زمان دیگری برسید که شما را به زمان گذشته میبرد بعد به راه خود ادامه دهید بعد از مدتی یک صحنه نمایش داده میشود که در آن مرد حشره ای به طرف شما تبر پرتاب میکند اگر دقت کنید قبلا اینجا بودید از میله بالا روید تا به پرچم برسید بعد که در باز شد به بیرون بروید بعد دری مقابل خود میبینید که طاقی با دو ستون دارد حال به جای مستقیم از دیوار سمت چپ بالا بروید و به سرعت بپرید تا به بالای طاق برسید مسیرتان را به سمتی که دشمنان دیده میشوند ادامه دهید آن ها را بکشید تا به پلکانی برسید که در سمت چپ آن یک دکمه زمانی است روی آن بروید و با زدن دکمه R زمان را کند کنید و از پله ها بالا بروید رو به روی شما یک دریه است سریع خود را داخل آن بیندازید تا این راه شما را به دومین جایگاه برساند.

۳- زمانی که شمشیر مار را به دست آوردید (از دختر قرمز پوش گرفتید) میتوانید به سراغ سومین جایگاه بروید این همان شمشیری است که از آن به عنوان کلید استفاده میکنید تا در سرسرای اصلی قصر سکوهای بلند به وجود آورید اکنون باید اهرمی را که بهشمشیر به وجود آمده است بچرخانید تا جهت آن درست بر خلاف برآمدگی باشد که قبلا شمشیر را روی آن قرار دادید با این کار سکوی بلند مهو میشوو سکوهایی به طرف قعر پرتگاه نمایان میشود حالا باید به لبهی پرتگاه بروید درست در کنار برامدگی که شمشیر را در روی آن به کار گرفتید از لبه پرتگاه آویزان شوید و سپس بپرید دقت کنید که درست هنگام رسیدن به دیوار روبرو باز هم دکمه پرش را بزنید و با کمک دیوارها به پایین بیاید یک لبه پایین تر بیاید تا به آخرین لبه پرتگاه برسید حالا با راه رفتن روی دیوار خود را به سمت راست تصویر برسانید و درست در انتهای مسیر بپرید به محض رسیدن به دیوار روبرو دوباره بپرید تا به بالای دیوار برسید باز هم از سمت راست روی دیوار راه بروید و به محض رسیدن به آخر تصویر بپرید و با دیوار بازی کنید تا به آخر مسیر برسید و سپس در مسیری که مشخص است به سوی سویمین جایگاه بروید یک نکته دیگر اینکه هنگامی که شمشیری را که دیوار را میشکند به اینجا بیاید و از همان دری که به سمت جایگاه رفتید داخل نشوید سمت راست یک دیوار هست که از آن شن میریزد دیوار را بشکنید تا صلاح مخفی را که چوب هاکی است را به دست آورید.

۴- برای پیدا کردن چهارمین جایگاه هنگامی که مشغول حل معمای آب اول هستید وارد باغی میشوید و از نردبان بالا میروید و پس از جنگ با مرد کلاغی به یک اهرم میرسید با چرخندان اهرم دری که از آن وارد شدید بسته میشود و در دیگری باز میشود که شما را به جایی حیاط مانند میرساند که پر از دشمن است پس از کشتن دشمنان قاعدتا باید از لبه ستونی که در وسط حیاط قرار دارد و نقش سوسسچ را بازی میکند آویزان شوید تا صندوقی نمایان شود اما به جای این کار به گوشه سمت چپ تصویر بروید و به لبه پرتگاه نزدیک شوید دور تمام پرتگاه نرده ای وجود دارد به جز همین قسمت انتهایی از آن جا آویزان شوید و به کمک لبه های پایینی به سکوی پایینی برسید روی دیوار راه بروید تا به یک در برسید از آن عبور کنید در سمت دیگر پرتگاه باز هم به کمک لبه هایی متعدد به سمت پایین بروید و به مسیری که چهارمین جایگاه ارتقای عمر منتهی میشود.

۵- این یکی خیلی ساده است و درست بعد از این که دومین معمای آب را در باغ قلعه حل کردید به دست می آید برای این که بتوانید در قصر را باز کنید باید دو معمای آب حل کنید دومی مربوط به حیات بزرگ است که چند سکوی بسیار بزرگ دارد و شما باید با بالا رفتن از سکوی اول و رساندن خودتان به چند اهرم و چرخوندن آنها علاوه بر این که خودتان را به آخرین اهرم برسانید آب را از لبه سکوهای بلند جاری کنید تا دومین معمای آب حل شود و در اتاق اصلی قصر باز شود درست بعد از این که آخرین اهرم را که در اتاق کوچکی قرار دارد چرخاندید (در اتاق نیمه باز است باید با زدن دکمه ی فاصله از آن رد شوید ) آب به داخل اطاق میریزد به جای برگشتن از مسیری که آمدید از سکوهای همان اتاق استفاده کنید تا خودتان را به بالای اتاق و جایگاه ارتقای عمر پنجم برسانید.

۶- هنگامی که سرگرم جلو رفتن در مسیرهای گیج کننده برج ساعت هستید مسیر شما به پرتگاهی میرسد که یک سوی آن شما هستید و سوی دیگر آن یک آدم مصنوعی خودکار غول پیکر که به سمت شما مواد منفجره پرتاب میکند (البته این مواد منفجره در اصل همان حیوانات انفجاری آتشین هستند که بارها با آن ها جنگیده اید ) در سمت راست تصویردیواری وجود دارد که شکاف برداشته کافیست به کنار شکاف بروید تا غول به سمت شما مواد منفجره پرتاب کند تا آن خراب شود راهی که باز میشود شما را به ششمین جایگاه میبرد البته شکاف سمت چپ را هم به همین روش باید از بین ببرید .

۷- وقتی شمشیر عقرب را به دست آوردید به سرسرای بزرگی میرسید ویک غول بزرگ به جنگ شما می آید پس از مبارزه و شکست او نردبانی به سمت پایین می آید اگر از آن بالا بروید به اتاقی بزرگ شبیه به حیات میرسید که وسط آن خالیست در آنجا باید با چند دشمن بجنگید دو دیوار قابل شکستن در این محوطه وجود دارد یکی از آنها کلیدی زمانی را در خود دارد و دیگری در بسته ای ابتدا باید کلید را فشار دهید و سپس با آهسته کردن زمان از در عبور کنید تا به هفتمین مکان برسید.

۸- پس از اینکه به کتابخانه رسیدید و مسیرتان را ادامه دادید به مکانی میرسید که در آن شاهزاده باید دو کتابخانه را به سمت بیرون بکشد و به بالا رفتن از آن مسیر را ادامه دهد اگر کمی مسیر را بر روی لبه های نازک ادامه دهید به دو اتاقک گرد میرسید که روی یکی از آن ها نینجایی وجود دارد و باید او را از بین ببرید از روی لبه این اتاقک به لبه اتاقک دیگر بپرید و مسیر دایره ای را طی کنید تا به دیواری برسید که دارای سه لبه است که در بالای یکدیگر واقع اند با پرش و استفاده از این لبه ها به سمت دیگر دیوار بروید و خودتان را بالا بکشید تا از طریق یک شکاف به محوطه ای مخفی برسید این محوطه شما را به هشتمین ارتقای عمر میرساند.

۹- برای رسیدن به آخرین جایگاه باید به ابتدای بازی جایی که اول از دریا شروع شد و بعد شما به جایی که شادی (دختر سیاه پوش ) را تعقیب میکردید و بعد شادی از دری عبور کرد و پشت سر او بسته شد و بعد از داخل پرتگاه دشمنان بالا آمدند و شما بعد از کشتن آنها و شما از چند میله وسکو بالا رفتید تا به او برسید نام این منطقه در نقشه Southrn Passage هست سپس اگر کمی جلو بروید به همان اتاق که شادی پشت در از نظر مخفی میشود وقتی شمشیر با قدرت شکستن دیوار را به دست آوردید باید به این اتاق برگردید و با کمک سکو و میله ها به بالای اتاق بروید در بالا ترین جایگاه به جایی میرسید که با میله های کج و معوج مسدود شده است با شمشیرتان این میله های آهنین را بشکنید و جعبه هایی را که پشت این میله ها قرار دارد را به کنار دیوار و کنار سکو بیاورید روی آن بروید و به بالا نگاه کنید تا مسیری مخفی روی سقف بیابید با کمک جعبه ها خودتان را به این مسیر برسانید و به نهمین و آخرین جایگاه برسید اکنون که هر نه ارتقای عمر را گرفتید میتوانید بازی را به شکلی متفاوت و البته دشوارتر به پایان برسانید و با دهاکا بجنگید اما برای این کار به شمشیر ویژه ای احتیاج دارید چون سلاح معمولی به دهاکا آسیب نمیرساند پس به اتاق ساعت شنی بروید و از وسط اتاق شمشیر آب را بردارید بازی را ادامه دهید تا در صحنه پیانی نبردی نفس گیر را با نگهبان شن های زمان دهاکا داشته باشید.
(به نقل از وب سایت ایران نیوک)

شهرام 1
15-08-2006, 10:57
سلام

براي كشتن اون دو تا اول بايد اوني كه شمشير تو دستشه رو بزنين. البته جونش اصلا كم نميشه چون دفاع مي كنه. اما وقتي شما اون رو زدين، اوني كه تبر دستشه مياد به اون كمك كنه. وقتي با تبر به طرف شما پريد سريع فرار كنين. بعد تبر اون توي زمين گير مي كنه. شما اينجا مي تونين اوني كه تبر دستشه رو بزنين. وقتي اون رو مي زنين مواظب باشين تا شمشيريه به شما ضربه نزنه. وقتي شما 3 بار اين كار رو انجام دادين دفعه آخر از شما خواسته ميشه كه E رو بزنين تا وارد Speed kill بشين. وقتي شمشير آبي شد كليك كنين. اينجا به هر دوتاشون ضربه مي زنه. وقتي Speed Kill تموم شد باز هم بايد همون كار رو تكرار كنين تا اينكه يه بار ديگه وارد Speed Kill بشين و اين بار ديگه هر دوتاشون ميميرن.

تشكر: مهدي

باسلام وخسته نباشيد
speed killاين مرحله را انجام ميدهم اما وقتي آخراي جون غول تبري ميشه وقتي باspeed kill ميخوام كارو تموم كنم پرتم ميكنه مگه روش انجامش فرقي ميكنه (با ps2 )

M E H D I
15-08-2006, 11:34
باسلام وخسته نباشيد
speed killاين مرحله را انجام ميدهم اما وقتي آخراي جون غول تبري ميشه وقتي باspeed kill ميخوام كارو تموم كنم پرتم ميكنه مگه روش انجامش فرقي ميكنه (با ps2 )

روش انجامش كه فرق نداره. حتما شما زودتر يا ديرتر ميزنين. چون آخرش مثل همون قبلي هاست. من نميدونم مشكل شما كجاشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شهرام 1
15-08-2006, 12:03
speedkill را بار اول براحتي انجام ميدم امابراي مرتبه پاياني نمي تونم (حتما حساسيت زدن كليدها بشترميشود)
دوباره امتحان ميكنم ممنونم

7918+khoram
15-08-2006, 16:31
سلام دوستان
من به غول آخر رسيدم اما گير كردم اين ديوارها كه پرت ميكنه رو زمين من چطور بايد از بين ببرم

7918+khoram
16-08-2006, 12:46
بازي شاهزاده ايراني در کشور ما محبوبيت بسيار زيادي دارد و نخسه جديد اين بازي به نام محاصره دلاوران شهرت آن را از اين هم بيش تر کرده است. اين بازي نکته هاي مخفي زيادي دارد که شايد جالب ترين آنها جايگاه ارتقاي عمر مي باشد که جون شاهزاده را بيشتر ميکند . پيدا کردن تمام اين جايگاه ها واقعا مشکل است . اين بازي 9 جايگاه ارتقاي عمر دارد که گرفتن تمام آنها نه تنها باعث قدرتمند شدن شاهزاده دارد بلکه به شما اين امکان را ميدهد تا بازي را به روش جديدي و متفاوت به اتمام برسانيد . با گرفتن هر 9 ارتقاي عمر در انتهاي بازي بايد با خود داهاکا روبرو شويد و به جاي تسليم شدن با او يک نبرد جانانه کنيد و او را بکشيد . احتمالا اين موضوع براي تمام علاقه مندان اين بازي بسيار جالب توجه است چون ما مجبوريم در طول بازي بارها از دست داهاکا فرار کنيم و کلي حرص بخوريم پس اکنون وقت انتقام است .

fujin جان اين جا تاپيك پرنس 3 است
اين مطالب را مي تواني در تاپيك پرنس 2 مطرح كني

M E H D I
16-08-2006, 12:51
سلام دوستان
من به غول آخر رسيدم اما گير كردم اين ديوارها كه پرت ميكنه رو زمين من چطور بايد از بين ببرم

ما اونها رو از بين نمي بري. شما دنبال vizier ميرين و از ستونهايي كه پشت اون هستن بالا ميرين تا Speed kill شروع بشه. بايد فقط مواظب باشين كه سنگها بهتون نخورن.

7918+khoram
19-08-2006, 00:56
سلام دوستان
بلاخره من پرنس 3 رو هم تمام كردم
البته لازم به ذكر است من مدتي به دليل اينكه پروژه داشتم مجبور شدم دست از بازي كردن بردارم اما نكته اي كه واقعا برام عجيب بود پرنس 3 خيلي خيلي كوتاهتر از شماره قبلي خود بود من فكر كنم يك حرفه اي بازي را مي توانست 2 روزه تمام كند و اصلا باورم نشد كه تمام شد در ضمن اصلا از لحاظ گرافيكي هم با پرنس 2 تفاوتي نداشت
نكته ديگر اينكه دمو هاي با گرافيك بالا هم خيلي كم شده بود و در طول بازي خبري از آنها نبود

Nvidia
19-08-2006, 01:04
درسته دوست عزيز پرنس 3 هم از 2 كوتاهتر بود و هم ساده تر. من اين بازيو 3 روزه تموم كردم. اما تو پرنس 2 واقعا به بدبختي به آخر رسيدم

Nvidia
19-08-2006, 01:14
اگه لايف آپگريدها رو بگيرين با داهاكامبارزه مي كنين. ضمنا اوني كه اول بازي هست، شادي هست نه كايلينا ;)
سلام مهدي جان. ميگم اگه ميشه بيشتر در باره اين سري بازيها توضيح بده. چون من شماره 3 رو تموم كردم. 2 رو هم به صورت ناقص. و 1 رو هم اصلا بازي نكردم. و هيچ كدوم از اين شخصيت ها رو كه شما ميگين نميشناسم. يعني اون زني كه تو دموي اول شماره 3 با پرنس سواره قايقه همونيه كه اول شماره 2 با پرنس رو كشتي ميجنگيد ؟ پس چطور اينقدر آدم شده ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . بعدش چطور كالينا رو تو شماره 3 كشتن ؟ عجب داشتان پيچيده اي داره اين پرنس (شده فيلم نرگس اصلا معلوم نيست چي به چيه )
ممنون ميشم اگه داستان كامل اين بازيهارو اينجا قرار بدين.
مرسي

kkain-blood
20-08-2006, 00:29
سلام مهدي جان. ميگم اگه ميشه بيشتر در باره اين سري بازيها توضيح بده. چون من شماره 3 رو تموم كردم. 2 رو هم به صورت ناقص. و 1 رو هم اصلا بازي نكردم. و هيچ كدوم از اين شخصيت ها رو كه شما ميگين نميشناسم. يعني اون زني كه تو دموي اول شماره 3 با پرنس سواره قايقه همونيه كه اول شماره 2 با پرنس رو كشتي ميجنگيد ؟ پس چطور اينقدر آدم شده ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . بعدش چطور كالينا رو تو شماره 3 كشتن ؟ عجب داشتان پيچيده اي داره اين پرنس (شده فيلم نرگس اصلا معلوم نيست چي به چيه )
ممنون ميشم اگه داستان كامل اين بازيهارو اينجا قرار بدين.
مرسي
نه اون زني كه اول پرنس 2 با پرنس ميجنگه فكر كنم اسمش مينا يا همچين چيزي بود در واقع اون معاون كايلنا بود

Nvidia
20-08-2006, 00:42
عجب! مرسي دوست عزيز. ولي آقا مهدي من هنوز منتظر جريان سري بازيهاي پرنسم ها

M E H D I
20-08-2006, 13:50
عجب! مرسي دوست عزيز. ولي آقا مهدي من هنوز منتظر جريان سري بازيهاي پرنسم ها

سلام
خوب حالا كل داستان رو ميگم:
///////شروع قسمت اول\\\\\\\\\Prince Of Persia: Sands of Time
پادشاه ايران به همراه پسرش _كه ميشه همون شاهزاده خودمون_ توي يه جنگ پيروز ميشن و موفق ميشن كه اون ساعت شني رو از اونها به غنيمت بگيرن. بعد از جنگ، پدر شاهزاده اين ساعت شني بزرگ رو به پادشاه Palace يعني ماهاراجه هديه ميده. شاهزاده توي جنگ به صورت تصادفي يك خنجر پيدا مي كنه( Dagger Of Time) و اون رو به پدرش ميده. وزير پدر شاهزاده، يعني همون Vizier اونجا از پدر شاهزاده ميخواد كه اين خنجر رو به عنوان غنيمت جنگي، به اون بدن. اما پدر شاهزاده ميگه كه من نمي تونم اولين غنيمتي كه پسرم كسب كرده رو به يه نفر ديگه بدم. Vizier از يه راه ديگه وارد ميشه و زماني كه ماهاراجه ساعت شني رو نشون ميده، به يه قدرت فوق العاده اشاره مي كنه و ميگه كه بايد يه نفر اون خنجر سحرآميز رو توي ساعت شني بكنه كه اون قدرت آزاد بشه. شاهزاده از همه جا بي خبر هم اين كار رو انجام ميده و با اين كارش شنهاي زمان رو آزاد مي كنه. با آزاد كردن شنهاي زمان، همه امپراطوري نابود ميشه و همه تبديل ميشن به شياطين(Demon) يا همون غولهاي شني( Sand Monster). فقط سه نفر مي مونن: شاهزاده كه خنجر توي دستش بود، Vizier كه خودش شنها رو آزاد كرد و Farah دختر ماهاراجه كه پشت ستون بود و شنهاي زمان به اون برخورد نكردن. Vizier از شاهزاده ميخواد كه اون خنجر رو به اون بده اما شاهزاده اين كار رو نمي كنه و فرار مي كنه از دست Vizier.
شاهزاده براي نجات جون خودش،‌مجبور ميشه پدر خودش رو كه تبديل به غول شني شده رو بكشه. توي راهي كه شاهزاده طي مي كنه، عاشق Farah دختر ماهاراجه ميشه اما بهش اعتماد نمي كنه. اين اعتماد نكردن شاهزاده براش گرون تموم ميشه و شاهزاده زماني كه ساعت شني رو پيدا مي كنه، حرف Farah رو قبول نمي كنه و با خنجر جادويي، شنهاي زمان رو برنمي گردونه. Farah هم براي اين كه خودش اين كار رو انجام بده، نقشه اي ترتيب ميده و خنجر شاهزاده رو توي حموم ميدزده. شاهزاده دنبال Farah ميره تا خنجر رو بگيره، اما Farah از يك دره سقوط مي كنه و مي ميره. شاهزاده يك بار ديگه به ساعت شني مي رسه و اين بار ديگه خنجر رو مي كنه توش و شنهاي زمان رو برميگردونه و تمام اتفاقاتي كه افتاده بود، مثل مردن پدرش و Farah و ...، همشون بر ميگردن. شاهزاده به قصر ماهاراجه ميره تا خنجر رو به Farah بده اما Vizier نميذاره. شاهزاده vizier رو مي كشه و خنجر رو به Farah ميده و خودش ميره.

/////// شروع قسمت دوم \\\\\\\Prince Of Persia: Warrior Within
بعد از يه مدت، يك پيشگو به شاهزاده ميگه يك غول قدرتمند كه نگهداشتنش غيرممكن هست( Unstoppable Beast) و نگهبان زمان هست(Dahaka) دنبال تو هست. شاهزاده ماجراي قسمت اول رو براي پيشگو تعريف مي كنه. پيشگو ميگه كه هر كس شنهاي زمان رو آزاد كنه، بايد بميره. شاهزاده ميگه كه براي اولين بار توي عمرش ترسيده و پيشگو هم ميگه كه " و تو خواهي مرد" (Prince: For the first time of my life, I'm afraid=== Old man: And you will die)

شاهزاده ميگه كه من از خود شنها براي برگردوندن خودشون استفاده كردم، پس مي تونم سرنوشت خودم رو هم باهاشون عوض كنم. اما پيشگو ميگه حتي اگه بتوني به جزيره زمان_ جايي كه شنهاي زمان اونجا توسط Empress of Time ايجاد ميشه_ هم بري، باز هم مجبوري با Empress درگير بشي. اما شاهزاده قبول نمي كنه و به سمت Island of time يا همون جزيره زمان ميره. اما پيشگو ميگه كه آينده توي خوب تموم نميشه، توي نمي توني سرنوشتت رو عوض كني؛ هيچكس نمي تونه
(But know this: your journey will not end well, you cannot change your Fate; No man can)

شاهزاده توي راه جزيره زمان، توسط Shahdee مورد حمله قرار مي گيره و از كشتي به بيرون پرت ميشه. موجها شاهزاده رو به جزيره زمان مي برن. شاهزاده بعد از طي يه مسير، به قصر Empress ميرسه. اونجا شاهزاده بدون اين كه بدونه جون Empress رو نجات ميده( جنگ Shahdee با Kaileena كه يادتون هست؟ ) و از دختري كه جونش رو نجات داده بود( همون Empress) در مورد ملكه زمان سوال مي كنه و مي خواد راهي براي ديدن اون پيدا كنه. اما Kaileena ميگه كه Empress از دنياي مردها خوشش نمياد و هيچ مردي رو قبول نمي كنه كه پيشش برن. به شاهزاده هم ميگه كه برگرد. ( اين دعوايي كه شما توي بازي مي بينين به خاطر اين هست كه كايلينا از شادي به علت اين كه نتونسته جلوي شاهزاده رو بگيره عصباني بود و شادي رو زد حتي. شادي هم مي خواست كايلينا رو از دره پرت كنه پايين كه شاهزاده نذاشت. علت اين كه كايلينا نمي خواست شاهزاده به جزيره زمان برسه اين بود كه كايلينا توي آينده خودش ديده بود كه به دست شاهزاده مي ميره. يعني در واقع شاهزاده و كايلينا هر دو مي خواستن سرنوشت خودشون رو عوض كنن. اما راه عوض كردن سرنوشت اونها متفاوت بود؛ شاهزاده بايد نميذاشت كايلينا شنهاي زمان رو دست كنه براي اين كه اگه شنهاي زمان درست ميشد، سرنوشت شاهزاده حتمي ميشد. اما كايلينا براي عوض كردن سرنوشتش مجبور بود شاهزاده رو بكشه.)

شاهزاده به محل ساخته شدن شنها مي رسه و كايلينا رو اونجا مي بينه. از اون مي پرسه كه چطوري مي تونه نذاره شنهاي زمان ساخته نشن. اون هم ميگه كه بايد دو تا برج رو فعال كني تا در باز بشه. شاهزاده دو تا برج رو فعال مي كنه و برميگرده اما مي بينه كه كايلينا همون Empress هست. اونجا شاهزاده مجبور ميشه كه كايلينا رو بكشه اما از شانس بد شاهزاده، وقتي كايلينا كشته ميشه، شنهاي زمان دوباره آزاد ميشن اما شاهزاده نمي فهمه. شاهزاده فكر مي كنه كه با كشتن كايلينا، ديگه هيچ چيزي توي ساعت شني زمان (Hourglass) نيست و سرنوشت اون عوض شده اما با ديدن اينكه داهاكا دوباره دنبالش مي كنه، كاملا نا اميد ميشه.
( I am the architect of my own destruction. So this it; what is written in the timeline cannot be changed)

اما شاهزاده با خوندن نوشته هاي روي ديوار، مي فهمه كه اگه بتونه به ماسك جادويي اشباح( Mask of the wraith) دست پيدا بكنه مي تونه دوباره از زمان بگذره و برگرده و سرنوشت خودش رو عوض كنه. از اينجا به بعد شاهزاده اميد دوباره اي ميگيره( A second chance) و دنبال ماسك جادويي مي گرده. با پيدا كردن ماسك جادويي، شاهزاده تبديل به شبح شني ميشه(Sand Wraith). توي اين حالت شاهزاده مي تونه به صورت نامحدود از شنهاي زمان استفاده كنه اما جونش هر لحظه كم و كمتر ميشه.

(اينجا بايد يه خورده برگرديم عقب تر. يه جاي بازي شما مي بينين كه داهاكا هر دو تاي اينها( شاهزاده و شبح شني) رو يه جا مي بينه و شاهزاده خودش رو نجات ميده تا شبح شني بميره. اين همون اشتباهي بود كه شاهزاده مرتكب شده بود. يعني اون شانس دوم رو از خودش گرفته بود.) حالا اين بار كه شاهزاده به صورت شبح شني به اون صحنه مي رسه، كاري مي كنه كه شاهزاده اصلي بميره و شبح زنده بمونه. بعد از اينكه داهاكا شاهزاده اصلي رو مي كشه، شبح شني، ماسك رو از روي صورتش برميداره و باز هم تبديل ميشه به شاهزاده اصلي. اما اين بار ديگه با كايلينا نمي جنگه. بلكه كايلينا رو هم ميبره به زمان خودش تا سرنوشت اون هم عوض بشه. شاهزاده به كالينا ميگه كه نميخواد اون رو بكشه اما اون ميگه كه اگه حتي اون هم نخواد باز هم زمان اون رو مجبور مي كنه. بعد از يه ذره حرف زدن شاهزاده اون رو راضي مي كنه كه جنگ نكنن اما يهو سر و كله داهاكا پيدا ميشه. شاهزاده باز هم تعجب مي كنه، چون ديگه الان هيچ شني توي ساعت شني نيست و داهاكا الان نبايد اينجا باشه. اما بعد مي بينه كه داهاكا دنبال اون نيست بلكه اومده كه كايلينا رو بكشه به اين خاطر كه اون متعلق به اين زمان نيست. چون شاهزاده كايلينا رو آورده به اين زمان، خودش رو مقصر مي بينه و براي جبرانش به داهاكا ضربه ميزنه و متوجه ميشه كه داهاكا در مقابل شمشير آب آسيب پذير هست. ( اگه يادتون باشه توي بازي هم مي ديديم كه داهاكا نمي تونست از آب رد بشه.) بعد شاهزاده با كمك كايلينا داهاكا رو مي كشه و اون رو توي آب ميندازه. وقتي توي آب ميوفته كل بدن داهاكا نابود ميشه. به اين صورت شاهزاده سرنوشت خودش و كايلينا رو عوض ميكنه.

//////////شروع قسمت سوم\\\\\\\\\\\Prince Of Persia: The Two Thrones
شاهزاده و كايلينا باهم به بابل برميگردن(Babylon) اما توي راه شاهزاده مي بينه كه شهر داره توي آتيش مي سوزه. از چند طرف به كشتي شاهزاده حمله ميشه و كشتي غرق ميشه. كساني كه جديدا شهر رو تصرف كردن و هيچ كدوم از شن نيستن، كايلينا رو كه بيهوش كنار ساحل افتاده رو ميبرن. شاهزاده به دنبال اونها ميره ولي يه ذره دير ميرسه. وقتي هم ميرسه ماموران Vizier اون رو مي گيرن. Vizier كايلينا رو مي كشه و بعد اون خنجر رو توي شكم خودش مي كنه و تبديل به غول ميشه. با كشتن كايلينا، شنهاي زمان دوباره آزاد ميشن و همه ماموران vizier تبديل به غولهاي شني(sand monster) ميشن. اما اين بار ديگه شاهزاده خنجر توي دستش نبود و به همين خاطر شنهاي زمان روي اون هم اثر ميذارن ولي چون شاهزاده سريع خودش رو به خنجر مي رسونه، شنهاي زمان اون رو كاملا به غول تبديل نمي كنن. حالا شاهزاده ديگه همون شاهزاده قبلي نيست. اون دو نوع روح داره. يك روح خوب كه مي خواد جون مردمش رو نجات بده و يك روح پليد كه فقط به فكر منافع خودش هست. هر چي كه بازي ميگذره،‌ شنهاي زمان بيشتر توي بدن شاهزاده نفوذ مي كنن كه اين موضوع رو مي تونين از روي رنگ زردي كه از دست شاهزاده شروع ميشه و توي آخراي بازي تا پشتش ادامه پيدا مي كنه ببينين. شاهزاده توي راهش Farah رو مي بينه و اون رو با اسم صدا مي كنه اما Farah اون رو نميشناسه ( اگه يادتون باشه گفتيم كه همه چيز توي شاهزاده ايراني 1 به حالت اول برگشت و Farah همه چيزهايي رو كه ديده بود رو فراموش كرد) روح پليد شاهزاده هميشه با شاهزاده كل كل مي كنه و حرفهاي اونها وسط بازي باعث ميشه آدم سرگرم بشه. شاهزاده بعضي جاها به حرف روح پليدش گوش مي كنه و اين باعث ميشه كه وسط هاي كار، با Farah بحثشون بشه. Farah و شاهزاده صداي يه زن رو ميشنون كه دارن شكنجه ش ميكنن. Farah ميگه كه بايد به كمك اون بريم اما شاهزاده ميگه كه اين كار وقت ما رو مي گيره. اما بعد از اين كه Farah از اون جدا ميشه و ميره، شاهزاده برميگرده و به كمك مردمش ميره و از اون به بعد ديگه به حرفهاي روح پليدش گوش نميده.

شاهزاده چند بار به كمك مردم ميره و مردم هم يه بار جون شاهزاده رو نجات ميدن. بعد از يه مدت بازي كردن،‌ جنگ باVizier شروع ميشه. بعد از كشتن Vizier، كايلينا مياد و شنهايي كه توي بدن شاهزاده نفوذ كردن رو از بين ميبره. توي خواب و توي يه محيط ماتريكسي، شاهزاده دليل همه بدبختيهاي خودش رو مي فهمه. در واقع دو تا شاهزاده وجود دارن. شاهزاده تاريكي و شاهزاده اصلي. شاهزاده تاريكي تمام اين مشكلات رو براي شاهزاده فراهم كرده بود تا خودش به حكومت برسه. در واقع روح پليدي كه شاهزاده داشت، همون شاهزاه تاريكي بود كه توي روحش نفوذ كرده بود. آخر اين قسمت، ما دو تا تخت پادشاهي رو مي بينيم_ كه اسم قسمت سوم رو به همين علت گذاشتن The two thrones_ اما شاهزاده به اونها اهميتي نميده و به سمت نور ميره( اين هم پيام اخلاقي داستان بود :laughing: ) به هر حال شاهزاده بعد از خواب داستان رو براي Farah اينجوري تعريف مي كنه:

همه مردم فكر مي كنن زمان مثل يك رود هميشه حركت مي كنه اما من صورت زمان رو ديدم.
(Most people think the time is like a river, but I have seen the face of time)

البته جمله كامل تر از اين رو اگه يادتون باشه توي اول قسمت اول(POP: Sands of time) بازي گفت:
"همه فكر مي كنن كه زمان مثل يه رود هميشه توي يك جهت حركت مي كنه. اما من صورت ديگه زمان رو ديدم و من مي تونم بگم كه اين درست نيست. زمان مثل يك اقيانوس توي طوفان هست. ممكنه شما بگين من كي هستم؟ پس بشينين و من براي شما داستاني رو ميگم كه تا حالا شبيه اون رو نشنيدين."

Nvidia
21-08-2006, 01:08
مرسي مهدي جان جان دستت درد نكنه. خيلي عالي بود.
اينطوري كه معلومه داستان پرنس 2 خيلي پيچيدس. وقتي دمو رو نگاه ميكردم واقعا تو اون قسمتي كه پرنس گفت : Prince: For the first time of my life, I'm afraid=== Old man: And you will die دلم ميخواست داهاكا رو جر بدم. اين پيرمرده هم كه ماشالا به جاي اينكه به پرس روحيه بده بگه تو ميتوني. زد تو ذوقشو بهش گفت تو ميميري [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7918+khoram
22-08-2006, 10:59
سلام مهدي جان خيلي ممنون
راستي اگه از حق نگزريم يك ويژگي كه پرنس 3 داشت من هم خيلي دوست داشتم اين بود كه شمشير پرنس آبي مي شد و در يك چشم به هم زدن حريف كارش تموم ميكرد
راستي من شنيده بودم مي خواهن شماره جديد اين بازي رو عرضه كنند آيا واقعيت دارد؟

M E H D I
22-08-2006, 11:32
سلام مهدي جان خيلي ممنون
راستي اگه از حق نگزريم يك ويژگي كه پرنس 3 داشت من هم خيلي دوست داشتم اين بود كه شمشير پرنس آبي مي شد و در يك چشم به هم زدن حريف كارش تموم ميكرد
راستي من شنيده بودم مي خواهن شماره جديد اين بازي رو عرضه كنند آيا واقعيت دارد؟

بله مثل اين كه قرار بود بسازن اما فعلا با ساخته شدن Assassin's Creed اين پروژه منتفي شده :sad:

H @ M I D
22-08-2006, 11:49
بله اگه پرنس ديگه باشه ديگه با وجود Assassin's Creed فكر نكنم ديگه فروشي بره يا محبوب بشه
اخه چي ميشد شخصيت بازي Assassin's Creed پرنس بود خوب با يه داستان ديگه شروع ميشد ديگه
بعدشم قراره يه نسخه از پرنس براي wii منتشر بشه ! که اینم قابل توجه هستش

arsniyas
23-08-2006, 16:33
سلام خسته نباشید من بازی را می خوام اجرا کنم ازم سی دی کی ( کلید سی دی ) را می خواهد کسی می دونه چه هست یا تو کجای سی دی ها است کمک کنید ممنون می شم .

R.Carlos
24-08-2006, 12:21
سلام
من کمک می خواستم در باره ی نحوه ی کشتن غول اول بازی
اگه میشه با عکس توضیح بدید ممنون میشم

M E H D I
24-08-2006, 13:03
سلام خسته نباشید من بازی را می خوام اجرا کنم ازم سی دی کی ( کلید سی دی ) را می خواهد کسی می دونه چه هست یا تو کجای سی دی ها است کمک کنید ممنون می شم .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام
من کمک می خواستم در باره ی نحوه ی کشتن غول اول بازی
اگه میشه با عکس توضیح بدید ممنون میشم

با عكس كه نمي تونم چون بازيش رو ندارم الان. اما راهش اين هست كه از كنار ديوار برين و خودتون رو به روبروش برسونين. بعد وقتي تصوير شروع به درخشش كرد، بايد كليد E رو بزنين تا Speedkill شروع بشه. بعد صبر مي كنين تا زماني كه شمشير آبي بشه. درست لحظه اي كه شمشير آبي شد كليك مي كنين(فقط يك بار) و باز هم منتظر مي مونين تا دوباره شمشير آبي بشه و باز هم يك بار كليك مي كنين. همين كار رو ادامه ميدين تا يه چشمش كور بشه. بعد از طرف ديگه هم همين كار رو تكرار مي كنين و اون يكي چشمش رو هم كور كنين. بعدش به پاهاش ضربه مي زنين تا يه پاش رو بلند كنه و بعد به پاي ديگه ش ضربه ميزنين تا بيوفته رو زمين و يه بار ديگه هم بايد Speedkill كنين تا كارتون تموم بشه.

اگه Speedkill رو بلد نيستين بازي رو يه بار هم از اول شروع كنين و سعي كنين ياد بگيرين.

arsniyas
25-08-2006, 16:30
سلام ببخشيد به علت زياد بودن صفحات اين تاژيك نتونستم همه اش رو بگردم . راهنماي فارسي يا انگليسي كامل اين بازي را داريد ؟ راستي من بدون در آوردن سيم هاي سي دي رام بازي را اجرا كردم ;)

deer
25-08-2006, 19:58
سلام
مي شه يه تو ضيحي در مورد پرنس3 بدين

m_r1986
27-08-2006, 13:47
با سلام من تو مرحله arena جای غول گیر کردم صفحه های قبل هم دیدم هر کار کردم نشد دارم دیونه میشم . وقتی ابی میشه میزنم میزنه به شانه ی غوله یا بعضی مواقع جاخالی میده میخورم زمین . چکار کنم ؟

M E H D I
27-08-2006, 17:52
با سلام من تو مرحله arena جای غول گیر کردم صفحه های قبل هم دیدم هر کار کردم نشد دارم دیونه میشم . وقتی ابی میشه میزنم میزنه به شانه ی غوله یا بعضی مواقع جاخالی میده میخورم زمین . چکار کنم ؟

ببينيد علت اين كه اينجا نمي تونين اين غول رو بكشين اينه كه به آموزشهايي كه تو اول بازي داده شده دقت نكردين. اونجا سرعت Speedkill هم خيلي كم بود و ميشد راحت ياد گرفت.

وقتي Speedkill شروع شد بايد صبر كنين كه شمشير آبي بشه. درست همون لحظه بايد فقط يك بار كليك كنين. اين كليك شما بايد درست تو همون لحظه باشه. اگه يه ذره ديرتر يا زودتر بزنين شما رو مي گيره و پرت مي كنه. وقتي بار اول كليك كردين باز هم صبر مي كنين تا دوباره شمشير آبي بشه. دقت كنين كه بيش از يه بار كليك كنين شما رو پرت مي كنه پايين. فقط اون لحظه اي كه شمشير آبي شد كليك مي كنين.

اگه نتونستين اين كار رو انجام بدين بازي رو يه بار ديگه از اول شروع كنين و اين بار Speedkill رو بهتر ياد بگيرين. بيشتر غولهاي بازي رو بايد با Speedkill بكشين.

deer
28-08-2006, 11:51
سلام دوستان
هيچ كدوم از شما در مورد پرنس 3 اطلاعاتي ندارين
من سي دي شو خريدم ولي هر كار مي كنم نصب نمي شه چه كار كنم

M E H D I
28-08-2006, 12:18
سلام دوستان
هيچ كدوم از شما در مورد پرنس 3 اطلاعاتي ندارين
من سي دي شو خريدم ولي هر كار مي كنم نصب نمي شه چه كار كنم

آموزش اجراي بازيهايي كه قفل Starforce دارن:

deer
28-08-2006, 13:58
آموزش اجراي بازيهايي كه قفل Starforce دارن:

سلام ولي سي دي هاش قفل نداره ولي يك سري مي زنم به اين صفحه

deer
28-08-2006, 14:04
من مشكل توي نصبش دارم نه توي اجراي پرنس3

M E H D I
28-08-2006, 14:15
من مشكل توي نصبش دارم نه توي اجراي پرنس3

خوب شما يه عكس از اون پيغام كه ميده بده ما بدونيم مشكل از چيه.

deer
28-08-2006, 14:23
خوب شما يه عكس از اون پيغام كه ميده بده ما بدونيم مشكل از چيه.

حتما اين كارو مي كنم فقط ممكن چند روز طول بكشه اشكالي كه نداره چون من بايد بازي رو نصب كنم همچين كه رسيد آخرش از پيغامش عكس بگيرم

R.Carlos
28-08-2006, 21:52
سلام
من یک سی دی پرنس پرشیا گرفتم ونصب کردم و چند مرحله گذشت
که یک دعفه قفلی شد یعنی وقتی خنجر می خواستم بزنم دو دقیقه طول میکشید
بعد سخت افزار پشت سی دی بازی رو نگاه کردم
دیدم که نوشته
XP SP2 ONLY
DIRECTX9.0C
1400MHzP.4
256MBRAM
NVIDIA 64MB
و چیزهای دیگه که من مهمترین هاش رو نوشتم
حالا سیستم من
1800 mhZ PENTIUM
256MB ram
کارت گرافیک 64 ati RADEON 7000
حالا می خوام بدونم که سیستم من پایینه یا که نه
اگه چیزی هست که باید نصب کنم که اینجوری نشه لطفا بگین

M E H D I
28-08-2006, 22:23
سلام
من یک سی دی پرنس پرشیا گرفتم ونصب کردم و چند مرحله گذشت
که یک دعفه قفلی شد یعنی وقتی خنجر می خواستم بزنم دو دقیقه طول میکشید
بعد سخت افزار پشت سی دی بازی رو نگاه کردم
دیدم که نوشته
XP SP2 ONLY
DIRECTX9.0C
1400MHzP.4
256MBRAM
NVIDIA 64MB
و چیزهای دیگه که من مهمترین هاش رو نوشتم
حالا سیستم من
1800 mhZ PENTIUM
256MB ram
کارت گرافیک 64 ati RADEON 7000
حالا می خوام بدونم که سیستم من پایینه یا که نه
اگه چیزی هست که باید نصب کنم که اینجوری نشه لطفا بگین

بله سيستم شما براي اين بازي پايين هست. البته اگه همه تنظيمات گرافيكي رو در كمترين حدش قرار بدين احتمالا بتونين بازي رو انجام بدين اما بعضي جاهاش ممكنه باز هم گير كنه.

R.Carlos
29-08-2006, 14:41
سلام مهدی جون
اگه میشه بگید چه جوری میتونم
تنظيمات گرافيكي رو در بالا ترین سطح قرار دهم تا مشکل پیش نیاد
ممنون

M E H D I
29-08-2006, 15:48
سلام مهدی جون
اگه میشه بگید چه جوری میتونم
تنظيمات گرافيكي رو در بالا ترین سطح قرار دهم تا مشکل پیش نیاد
ممنون

خوب ميرين تو تنظيمات بازي،‌ بعد گرافيك رو كم مي كنين ديگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بالا ترین سطح

:blink:

AMIR-ARSALAN
02-09-2006, 16:29
من این بازی رو کردم ولی به یک غول رسیدم که نمیدونم باید چیکارش بکنم کسی هست که به تون به من کمک کنه یا یک Save از این بازی رو در اختیار من بزاره بازم ممنون

piishii
02-09-2006, 16:31
من این بازی رو کردم ولی به یک غول رسیدم که نمیدونم باید چیکارش بکنم کسی هست که به تون به من کمک کنه یا یک Save از این بازی رو در اختیار من بزاره بازم ممنون

سلام.
خب حالا درست شد امير جان.
حالا كمي بيشتر در مورد اين غول توضيح بده و اينكه اسم آخرين سيوي هم كه داري لطف كن بنويس.

AMIR-ARSALAN
02-09-2006, 16:47
اسم آخرین save بازیم the arena هستش
توضیح بیشترش یک غول با یک زبون بزرگ تو یک جایی مثل یک زمین بازی
اگه میشه لطف کن راهنمایی کن و save بعدیش رو برام بفرست
بازم ممنون
nasim_ar65@yahoo.com

AMIR-ARSALAN
02-09-2006, 18:17
سلام.
خب حالا درست شد امير جان.
حالا كمي بيشتر در مورد اين غول توضيح بده و اينكه اسم آخرين سيوي هم كه داري لطف كن بنويس.
من save بازی رو برات گذاشتم لطفاٌ اگه میتونی کمک کن
امیدوارم زودتر از تنهایی در بیایی و بیایی تو دنیای ما

M E H D I
02-09-2006, 19:47
اسم آخرین save بازیم the arena هستش
توضیح بیشترش یک غول با یک زبون بزرگ تو یک جایی مثل یک زمین بازی
اگه میشه لطف کن راهنمایی کن و save بعدیش رو برام بفرست
بازم ممنون
nasim_ar65@yahoo.com

براي شما:

ببينيد علت اين كه اينجا نمي تونين اين غول رو بكشين اينه كه به آموزشهايي كه تو اول بازي داده شده دقت نكردين. اونجا سرعت Speedkill هم خيلي كم بود و ميشد راحت ياد گرفت.

وقتي Speedkill شروع شد بايد صبر كنين كه شمشير آبي بشه. درست همون لحظه بايد فقط يك بار كليك كنين. اين كليك شما بايد درست تو همون لحظه باشه. اگه يه ذره ديرتر يا زودتر بزنين شما رو مي گيره و پرت مي كنه. وقتي بار اول كليك كردين باز هم صبر مي كنين تا دوباره شمشير آبي بشه. دقت كنين كه بيش از يه بار كليك كنين شما رو پرت مي كنه پايين. فقط اون لحظه اي كه شمشير آبي شد كليك مي كنين.

اگه نتونستين اين كار رو انجام بدين بازي رو يه بار ديگه از اول شروع كنين و اين بار Speedkill رو بهتر ياد بگيرين. بيشتر غولهاي بازي رو بايد با Speedkill بكشين.

Inkareeeeeeeeee
02-09-2006, 19:55
دوستان ببینین صحنه هایی از این بازی رو که تا به حال ندیدین :

AMIR-ARSALAN
02-09-2006, 21:04
براي شما:
راستشو بگم من اصلاٌ این SPEEDKILL نمی دونم چیه لطفاٌ بیشتر توضیح بدین در مورد شمشیر و آبی شدن اون :ohno:

M E H D I
02-09-2006, 22:10
راستشو بگم من اصلاٌ این SPEEDKILL نمی دونم چیه لطفاٌ بیشتر توضیح بدین در مورد شمشیر و آبی شدن اون :ohno:

ببينيد اول بازي شما يه دونه خنجر از روي ميز پيدا مي كنين. همونجا اولين درس Speedkill رو به شما ميده. شما از پشت آروم به طرف نزديك ميشين و وقتي كه به حد كافي نزديك شدين، تصوير شروع به درخشيدن مي كنه و يه صدا مياد. همون موقع بايد شما كليد E رو بزنين تا speedkill شروع بشه. بعد از شروع شدن Speedkill بايد صبر كنين كه شمشير آبي بشه. درست همون لحظه اگه يك بار كليك كنين يه ضربه به حريف زده ميشه. بعد از زدن اون ضربه باز هم بايد صبر كنين تا شمشير آبي بشه و دوباره كليك كنين.

به نفعتون هست كه اين روش speedkill رو خيلي خوب ياد بگيرين چون هم توي بازي و هم تو جنگ با غولها اين روش لازم ميشه. من پيشنهادم اين هست كه بازي رو از اول شروع كنين و اين بار به آموزشهايي كه بازي به شما ميده بيشتر دقت كنين.

deer
07-09-2006, 15:12
سلام مي شه بگين در پرنس 3 چه اتفاقاتي مي يفته؟
ممنون ميشه اگر توضيح كامل باشه

باران
07-09-2006, 15:19
سلام
میبینم که بچه ها تو speed kill گیر کردن یه توضیح کوچیک میدم تا دست گیرتون بشه
speed kill اگه بخوایم کلمهٔ فارسی‌ براش پیدا کنیم می‌شه گفت خفت کردن یعنی‌ از پشت خنجر زدن حالا روشش چیه
اینه که وقتی‌ شما سرباز های قصر پشتشون بشماست شما بهش نزدیک میشین و وقتی‌ صدای تپش قلب را شنیدید دکمهٔ E میزنید وقتی‌ اینکارو کردین شاهزاده به یک حرکت غافلگیرانه می‌ پره رو سر کله دشمن و برای اینکه بتونه خفتش بکنه باید خنجر را تو یه موقعیت خاصی‌ بزنه اون موقعیت خاص همون موقعی‌ که بازی سیاه و سفید می‌شه و شما وقت زیادی ندارید پس تا صفحه سیاه و سفید شد کلیک موس را فشار بدین تا عملیات خفت به پایان برسد
ولی‌ اینکار تو جنگ با قول ها یه مقدار فرق می‌کنه تو اکثر قولها نیازی به زدن دکمهٔ E نیست و با پریدن رو سر قول می‌شه عملیات خفت را شروع کرد
حالا یه چند نکته در بازی
وقتی‌ به جایی‌ رسیدید که چند سرباز ایستاده سعی‌ کنید بهترین روش برای خفت کردن انتخاب کنید یعنی‌ اینکه اول اون سرباز را خفت کنید که دومی‌ نبینه چون اگه ببین با مخ میاد که شمشیر بارونتون کنه
اگه مجبور شدین با سربازی مبارزه کنید سعی‌ کنید با تکنیک بکشید بهترین و راحت ترین تکنیک اینه که با دو شمشیر EE,clickclick,EE
یکی‌ دیگه از نکتهای مهم اینکه وقتی‌ شاهزاده در حالت طبیعی‌ قرار داره کمتر از R همون کند و برگشت زمان استفاده کنید چون وقتی‌ شاهزاده تو این حالت قرار داره کوزه ها و بقیهٔ شکستنی‌ ها کمتر شن دارن ولی‌ وقتی‌ شاهزاده سیاه می‌شه از R می‌شه براحتی‌ استفاده کرد چون تقریبا همهٔ کوزها دارای شن میشن
حتما به جاهایی‌ رسیدید که یه نوری از زمین رفته بالا و چنتا سرباز هم دورش ایستادند اون جا یکی‌ از جاهایی‌ که می‌شه از speed kill استفاده کرد ولی‌ اگر احیانا speed kill نگرفت و Rهم نداشتین بهترین کار اینه که برید اون سربازی که قرمز را بکشید چون این سرباز قرمز یه شمشیر دستش که تا شما رو میبین اون شمشیر می‌زنه تو اون جای که نور داره و بقیه سرباز ها رو خبر میکن اگه این اتفاق بیفته شاید تا 20 دقیقه باید با سربازها ی خبر شده بجنگید
و یه نکته جالبه دیگه در مورد prince 2 که این بازی 2تا پایان داره که پایان اول همونیه که شما کالینا رو می‌کشید و پایان دوم همونیه که دراکا رو می‌کشید اگه اطلاعات بیشتر می‌خواهید برید به تاپیک مربوط
اگه تکراری بود ببخشید جایی‌ گیر کردین بگین تا توضیح بدم

deer
07-09-2006, 15:29
من پرنس 2 رو تموم كردم ولي از اين تكنيك استفاده نكردم من به صورت معمولي مي كشت مشون

M E H D I
07-09-2006, 18:03
سلام مي شه بگين در پرنس 3 چه اتفاقاتي مي يفته؟
ممنون ميشه اگر توضيح كامل باشه

اگه منظورتون داستان هست اينجا مي تونين داستان كل بازي رو بخونين:

من پرنس 2 رو تموم كردم ولي از اين تكنيك استفاده نكردم من به صورت معمولي مي كشت مشون

تكنيك SpeedKill تو شاهزاده ايراني 3 هست فقط.

deer
07-09-2006, 18:52
شرمنده خيلي جالب بود دستت درد نكنه مهدي جان

deer
09-09-2006, 11:11
سلام اين هم همون پيغامي كه بازي مي ده و من نمي تونم نصبش كنم
festure: pop3(modern) component: defaultcomponent
file: c:\program files \pop3\ mir-a75.arr
error: this is not enough space on the disk
ممنون می شم اگر بگین چه کار کنم

OMID
09-09-2006, 15:29
سلام اين هم همون پيغامي كه بازي مي ده و من نمي تونم نصبش كنم
festure: pop3(modern) component: defaultcomponent
file: c:\program files \pop3\ mir-a75.arr
error: this is not enough space on the disk
ممنون می شم اگر بگین چه کار کنم

این اروری که بهتون داده گفته که فضای لازم برای نصب رو ندارید
به این نکته توجه کنید که برای نصب ایمیج بازی فرمت درایو شما باید ntfs باشه این اروری هم که به شما داده فکر میکنم بخاطر همین باشه که درایو c شما فرمتش ntfs نیست و داره این ارور رو بهتون میده
راه حلش هم اینه که فرمت درایوتون رو ntfs کنید یا اینکه توی یه درایو دیگتون که فرمتش ntfs هست بازی رو نصب کنید :)

deer
09-09-2006, 16:53
هيچ كدوم از درايوها اين جور نيستن چه جوري بايد تبديلش كنم

M E H D I
09-09-2006, 17:25
هيچ كدوم از درايوها اين جور نيستن چه جوري بايد تبديلش كنم

توي Run بنويسين CMD و بعد هم اين رو وارد كنين:

به جاي <drive-letter> حرف مربوط به درايوتون رو بنويسين.

deer
09-09-2006, 17:31
توي Run بنويسين CMD و بعد هم اين رو وارد كنين:

به جاي <drive-letter> حرف مربوط به درايوتون رو بنويسين.
يكم بيشتر توصيح بدين
وي Run بنويسين CMD و بعد هم اين رو وارد كنين
کجاست؟ :blink:

M E H D I
09-09-2006, 17:33
يكم بيشتر توصيح بدين
وي Run بنويسين CMD و بعد هم اين رو وارد كنين
کجاست؟ :blink:

:blink:

Start رو بزنين همونجا Run رو مي بينين.

deer
09-09-2006, 17:48
نداره همچين چيزي

M E H D I
09-09-2006, 17:53
:blink: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

deer
09-09-2006, 18:05
به جون خودم نداره فكر نكن من خنگم نه نداره

M E H D I
09-09-2006, 18:09
به جون خودم نداره فكر نكن من خنگم نه نداره

يعني ويندوز شما Run نداره؟ :blink: مشكل عجيبيه! اگه نتونستين برين به هر حال مي تونين درايوتون رو فرمت كنين با فرمت NTFS كه البته اينطوري اطلاعات داخل درايوتون هم از بين ميره.

Explorer2005
09-09-2006, 18:11
ببخشيد بي مقدمه اومدم وسط
شايد منوي Run غير فعال شده

deer
09-09-2006, 18:23
اخرش موفق شدم ولي بازي رو نصب نمي كنه دوباره همون پيغام رو مي ده

M E H D I
09-09-2006, 18:24
اخرش موفق شدم ولي بازي رو نصب نمي كنه دوباره همون پيغام رو مي ده

اين بازي حدود 4.5 گيگابايت فضا ميخواد. درايوي كه شما مي خواين نصب كنين اينقدر فضا داره؟

deer
09-09-2006, 18:26
36.7gbجای خالی داره

deer
09-09-2006, 18:26
حالا من چه کار کنم (:

M E H D I
09-09-2006, 18:46
حالا من چه کار کنم (:

والا منم موندم! شما الان اين نصب دوم هست كه دارين انجام ميدين؟ يعني الان از رو سي دي دارين نصب مي كنين يا از رو ايميج؟

deer
09-09-2006, 18:52
والا منم موندم! شما الان اين نصب دوم هست كه دارين انجام ميدين؟ يعني الان از رو سي دي دارين نصب مي كنين يا از رو ايميج؟

بله من هنوز از روي سي دي دارم نصب مي كنم

M E H D I
09-09-2006, 19:23
حالا درسته احتمالش كم هست اما اين رو هم امتحان كنين. كل محتويات 3 تا سي دي رو كپي كنين توي يه پوشه و يه بار نصب كنين. اگه نشد هاردتون رو بفرستين من واستون نصب كنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

deer
10-09-2006, 09:25
حالا درسته احتمالش كم هست اما اين رو هم امتحان كنين. كل محتويات 3 تا سي دي رو كپي كنين توي يه پوشه و يه بار نصب كنين. اگه نشد هاردتون رو بفرستين من واستون نصب كنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه ممنون من موفق شدم دليل اينكه باز هم نصب نمي كرد چون كامپيوترم رو ريست نمي كردم وقتي اين كارو كردم درست شد از راهنمايي خوبتون ممنونم :wub: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :rolleye: :rolleye:

deer
10-09-2006, 19:12
سلام دوستان من برنامه رو با موفقيت نصب كردم ولي اجرا نمي كنه من بلدم قفلشو باز كنم ولي مي گه درياورو عوض كن چه جوري اين كارو بكنم

M E H D I
10-09-2006, 19:55
سلام دوستان من برنامه رو با موفقيت نصب كردم ولي اجرا نمي كنه من بلدم قفلشو باز كنم ولي مي گه درياورو عوض كن چه جوري اين كارو بكنم

مي تونين متن پيغام رو اينجا بذارين؟ اگه عكس باشه بهتر هست.

deer
11-09-2006, 08:58
من نمي دونم چه جوري بايد اينجا عكس گزاشت ولي متن رو براتون نوشتم
insert the pop3 into another drive then press retry
از زحمات شما ممنونم
موفق باشین :biggrin: :blush:

M E H D I
11-09-2006, 10:40
من نمي دونم چه جوري بايد اينجا عكس گزاشت ولي متن رو براتون نوشتم
insert the pop3 into another drive then press retry
از زحمات شما ممنونم
موفق باشین :biggrin: :blush:

كابلهاي DVD-Drive و CD-Drive رو بكشين. سيستم شما فقط بايد يه دونه DVD-Drive داشته باشه كه اون هم بايد مجازي باشه و با Daemon Tools 4.0 ايجاد شده باشه.

deer
12-09-2006, 13:39
كابلهاي DVD-Drive و CD-Drive رو بكشين. سيستم شما فقط بايد يه دونه DVD-Drive داشته باشه كه اون هم بايد مجازي باشه و با Daemon Tools 4.0 ايجاد شده باشه.

من نمي تونم اين كارو بكنم كامپيوتر فقط مال من نيست هيج راه ديگه اي و جود نداره

M E H D I
12-09-2006, 17:53
من نمي تونم اين كارو بكنم كامپيوتر فقط مال من نيست هيج راه ديگه اي و جود نداره

راه كه داره اما دردسر داره. اينجا رو بخونين كامل:

deer
12-09-2006, 19:12
راه كه داره اما دردسر داره. اينجا رو بخونين كامل:

من اين تايژيك رو خوندم همون كار رو هم مي كنم ولي نمي شه من هم از خيرش گزشتم

piishii
12-09-2006, 23:46
سلام یک راه دیگه هم داره یکی از دوستان به من گفت.
گفت که قفل رو پاک کرده !
بدون برنامه و کابل کشیدن بازی اجرا شده !
حالا رفته سفر بیاد جزییات رو ازش میپرسم از بچه های همین جاست اما زیاد پست نمیده اینا.

jak_1300
13-09-2006, 11:45
من اين بازي رو بدون هيچ مشكلي اجرا ميكنم در ضمن 3 تا سي دي هستش خيلي هم راحت نصب كردم ونيازي به كشيدن كابل سي دي رام ها ندارم البته به واسطه دمون تولز4 اجرا ميشه

mbl
13-09-2006, 12:03
ميشه توضيح بدين كه چطوري ميشه اون غول بي فك رو شكست داد لطفا كامل توضيح بديد........
ممنون

M E H D I
13-09-2006, 12:20
ميشه توضيح بدين كه چطوري ميشه اون غول بي فك رو شكست داد لطفا كامل توضيح بديد........
ممنون

براي شما:

و اين هم آموزش Speedkill:

ببينيد اول بازي شما يه دونه خنجر از روي ميز پيدا مي كنين. همونجا اولين درس Speedkill رو به شما ميده. شما از پشت آروم به طرف نزديك ميشين و وقتي كه به حد كافي نزديك شدين، تصوير شروع به درخشيدن مي كنه و يه صدا مياد. همون موقع بايد شما كليد E رو بزنين تا speedkill شروع بشه. بعد از شروع شدن Speedkill بايد صبر كنين كه شمشير آبي بشه. درست همون لحظه اگه يك بار كليك كنين يه ضربه به حريف زده ميشه. بعد از زدن اون ضربه باز هم بايد صبر كنين تا شمشير آبي بشه و دوباره كليك كنين.

به نفعتون هست كه اين روش speedkill رو خيلي خوب ياد بگيرين چون هم توي بازي و هم تو جنگ با غولها اين روش لازم ميشه. من پيشنهادم اين هست كه بازي رو از اول شروع كنين و اين بار به آموزشهايي كه بازي به شما ميده بيشتر دقت كنين.

goblet of fire
15-09-2006, 18:23
پس از مرحله ي درشكه سواري به يه غول ميرسم كه وسط يه ميدان مسابقه نشسته . چگونه بايد غول را كشت؟

M E H D I
15-09-2006, 18:33
پس از مرحله ي درشكه سواري به يه غول ميرسم كه وسط يه ميدان مسابقه نشسته . چگونه بايد غول را كشت؟

به اوني كه توي دستش شمشير هست ضربه بزنين. وقتي دوستش مياد كمكش كنه تبرش تو زمين گير مي كنه. اوني كه تبرش گير كرده رو بزنين . چند بار كه اين كار رو كردين Speedkill رو بايد شروع كنين. و بعد از Speedkill باز هم همين كار رو بايد تكرار كنين.

goblet of fire
15-09-2006, 18:42
به اوني كه توي دستش شمشير هست ضربه بزنين. وقتي دوستش مياد كمكش كنه تبرش تو زمين گير مي كنه. اوني كه تبرش گير كرده رو بزنين . چند بار كه اين كار رو كردين Speedkill رو بايد شروع كنين. و بعد از Speedkill باز هم همين كار رو بايد تكرار كنين.
دوست عزيز
منظور من غولي است كه صورتش مثل دلقكه و زبانش دراز و آويزونه
در ضمن غير از اون غول غول ديگري نيست

M E H D I
15-09-2006, 18:45
دوست عزيز
منظور من غولي است كه صورتش مثل دلقكه و زبانش دراز و آويزونه
در ضمن غير از اون غول غول ديگري نيست

sorry
اين رو بخونين:

deer
15-09-2006, 18:53
دوستان ديگه خبري از كمك شما نشد چي شد الان من چه كار كنم
كابل سي دي درايو رو هم قطع ميكنم باز هم همون پيغام قبلي مي ياد

goblet of fire
15-09-2006, 19:19
sorry
اين رو بخونين:

مرسي
همين حالا امتحان ميكنم

M E H D I
15-09-2006, 19:21
دوستان ديگه خبري از كمك شما نشد چي شد الان من چه كار كنم
كابل سي دي درايو رو هم قطع ميكنم باز هم همون پيغام قبلي مي ياد

دقت كنين ببينين ايميج بازي رو توي درايو مجازي ماونت كردين يا نه!

setare123
17-09-2006, 00:56
سلام من امروز اي بازيو تموم كردم يه توضيح براي اون غول بي فك دارم با اجازه اقا مهدي
اونجا 2 تا جايگاه هست وقتي رو يكيش ميري و ميپري زربه اول راحته بعد از اون كليك راست و s رو نيگه دار تا يه فرصت ديگه پيش بياد و يه بار ديگه اينكارو تكرار ميكني ويه چشمش كور ميشه بعد اون جايگاهو خراب ميكنه بعد از جايگاه بعدي اون يكي چشمشو كور ميكني بعد بايد به پاهاش زربه بزني ودر اخر يه بار ديكه اون كارو بكني بعد ميميره اگه بازم نتونستي بري e-mail بزار سيوشو برات بفرستم

setare123
17-09-2006, 17:06
يه چيز ديكه اكه بازيو با DAEMON Tools نصب كنين اينقدر دردسر نداره

deer
17-09-2006, 18:49
دقت كنين ببينين ايميج بازي رو توي درايو مجازي ماونت كردين يا نه!

مي شه بگين منظورتون چيه؟ :sad:

M E H D I
17-09-2006, 18:55
مي شه بگين منظورتون چيه؟ :sad:

دقت كنين ببينين توي درايو مجازي سي دي Prince Of Persia هست يا نه؟

deer
17-09-2006, 19:01
دقت كنين ببينين توي درايو مجازي سي دي Prince Of Persia هست يا نه؟
بله وجود داره

الان دايمون تولز رو هم پاك كردم باز هم همون پيغام رو مي ده :sad:

M E H D I
17-09-2006, 19:14
بله وجود داره
الا دايمون تولز رو هم پاك كردم باز هم همون پيغام رو مي ده :sad:

خوب Daemon Tools رو از نصب در بيارين كه اصلا باز نميشه. شما مي تونين يه بار كامل از اول بگين مراحل نصب رو؟ چون ديگه وقتي كابل كشيده شد نبايد هيچ مشكلي باشه :blink:

deer
17-09-2006, 19:27
خوب Daemon Tools رو از نصب در بيارين كه اصلا باز نميشه. شما مي تونين يه بار كامل از اول بگين مراحل نصب رو؟ چون ديگه وقتي كابل كشيده شد نبايد هيچ مشكلي باشه :blink:

دوست عزيز اصلا ولش كن من كل بازي رو پاك مي كنم مي رم از يك شركت ديگه بازي مي خرم اينهاي كه من داشتم مال شركت مدرن بود حالا مي رم از يكي ديگه مي خرم موفق باشين

j0l6
17-09-2006, 21:26
دوست عزيز اصلا ولش كن من كل بازي رو پاك مي كنم مي رم از يك شركت ديگه بازي مي خرم اينهاي كه من داشتم مال شركت مدرن بود حالا مي رم از يكي ديگه مي خرم موفق باشين
سلام
در صورتی که بیش از یه درایو مجازی دارین هم ممکنه بازی اجرا نشه . فقط یه دونه درایو بسازین و ایمیج رو بریزین رو اون درایو بعد دوباری تست کنین من همین امروز این بازی رو نصب کردم واقعا خیلی بازیه قشنگیه

فقط من با حرکاتش مشکل دارم
حالا یه نفر جوابمو بده لطفا : واسه اینه این بازی رو بازی کنیم حتما باید از جویستیک انالوگ استفاده کنیم؟
من همین اول بازی رسیدم به یه جایی که باید با پا زدن به دو تا دیوار برم بالا ولی هر کاری میکنم نمیشه و از بالا میوفتم پایین خیلی دیوانه کنندس :angry:
حالا سوالم اینه که اگه از سیو گیم استفاده کنم قسمت های زیادی رو از دست می دم یا فاصله ی سیو گیم ها زیاد نیست با هم؟ امیدوارم گرفته باشین چی میگم ( خودم هم نفهمیدم چی گفتم :blink: ولی شما حرفه ای هستین شاید متوجه شین :tongue: )

M E H D I
17-09-2006, 21:47
سلام
حالا یه نفر جوابمو بده لطفا : واسه اینه این بازی رو بازی کنیم حتما باید از جویستیک انالوگ استفاده کنیم؟
من همین اول بازی رسیدم به یه جایی که باید با پا زدن به دو تا دیوار برم بالا ولی هر کاری میکنم نمیشه و از بالا میوفتم پایین خیلی دیوانه کنندس :angry:
حالا سوالم اینه که اگه از سیو گیم استفاده کنم قسمت های زیادی رو از دست می دم یا فاصله ی سیو گیم ها زیاد نیست با هم؟ امیدوارم گرفته باشین چی میگم ( خودم هم نفهمیدم چی گفتم :blink: ولی شما حرفه ای هستین شاید متوجه شین :tongue: )

1-نه لازم نيست! من كل شاهزاده هاي ايراني رو با كيبورد رفتم.
2-خوب يه خورده سخته براي كسي كه اولين بارش هست. اما يه خورده بازي كنين عادت مي كنين.
3- سيوها هم گاهي اوقات به هم نزديك هستن اما بعضي وقتها هم جون آدم در مياد تا برسه به سيو.

setare123
17-09-2006, 22:51
bebakhshid ama type farci jonam dar miyad ta 2 kalame benevisam bebinin beine oun 2 ta divar dar faseleye zamaniye moayan bayad space ro bezai fek konam age khonsardito hefz koni rahat beri:-؟؟

jak_1300
18-09-2006, 08:41
سلام
در صورتی که بیش از یه درایو مجازی دارین هم ممکنه بازی اجرا نشه . فقط یه دونه درایو بسازین و ایمیج رو بریزین رو اون درایو بعد دوباری تست کنین من همین امروز این بازی رو نصب کردم واقعا خیلی بازیه قشنگیه

سينا جان سلام من كاملا ميفهمم چي ميگي چون منم وقتي بازي رو خريدم همين مشكل رو داشتم تا جايي كه پشيمون شدم از خريدنش عصبي شده بودم ميخواستم همه چيز رو خراب كنم من وقتي موس رو ميچرخوندم به يه طرف تصوير بازي برعكس عمل ميكرد مثلا موس رو ميچرخوندم راست تصوير بازي به چپ ميچرخيد
خلاصه خيلي بد بود تا اينكه تصمم گرفتم گيم پد بخرم
رفتم گيم پد خريدم شوك دار
وبازي رو رو گيم پد تنظيم كردم باز هم مشكل داشتم اما كمتر از گذشته ولي با اين حال بازي كردم تا اينكه حسابي حرفه اي شدم بايد بگم كه زياد طولي نكشيد كه كهمن كاملا به بازي با گيم پد مسلط شدم
سينا جان من فقط از بازي هاي سوم شخص اكشن ماجرايي خوشم مياد بايد بهت بگم بهترين بازيه عمرم رو كردم
واقعا عالي بو واقعا لذت بردم
البته تام رايدر هم خيلي خيلي خوب بود
سينا جان من بهت پيشنهاد ميكنم كه گيم پد بخري قيمتش هم 6000هزار تومانه البته شوك دارش رو ميگم
من خودم وقتي خريدم دوتا گيم پد خريدم كه جمعا شد 12000هزار تومان و يكيش رو باز كردم ولي يكي ديگه هنوز آكبند وبازش نكردم از تو جعبه اش
بايد بهت بگم كه تو ميتوني دسته پلي استيشن رو هم بگيري رو كامپيوترت بازي كني ويا تو با 2000 تومان هم ميتوني يه دسته بگيري
اگه كاري داشتي پي ام بده من كمكت ميكنم ايدي من erfan_lcd هستش تو ياهو من هميشه بجز پنجشنبه جمعه ها آنلاين هستم
با تشكر عرفان27/06/1385

goblet of fire
18-09-2006, 11:21
sorry
اين رو بخونين:

دوست عزيز
من هرچي ايستادم شمشيرش ابي نشد
منظور من غولي است كه بعد از مرحله ارابه راني توي زمين مسابقه است
در اونجا يه مسيري است كه ميتوان به سر غوله رسيد
اما هر چه قدر كه speed kill را مي زنم بي فايده است
دستگاه من ps2 است

setare123
18-09-2006, 11:28
سلام
ببخشيد من گفتم چجوري بايد بكشيش صفه قبلو ببين

goblet of fire
18-09-2006, 11:46
سلام من امروز اي بازيو تموم كردم يه توضيح براي اون غول بي فك دارم با اجازه اقا مهدي
اونجا 2 تا جايگاه هست وقتي رو يكيش ميري و ميپري زربه اول راحته بعد از اون كليك راست و s رو نيگه دار تا يه فرصت ديگه پيش بياد و يه بار ديگه اينكارو تكرار ميكني ويه چشمش كور ميشه بعد اون جايگاهو خراب ميكنه بعد از جايگاه بعدي اون يكي چشمشو كور ميكني بعد بايد به پاهاش زربه بزني ودر اخر يه بار ديكه اون كارو بكني بعد ميميره اگه بازم نتونستي بري e-mail بزار سيوشو برات بفرستم
دوست عزيز
اين هايي كه گفتي براي pc است من ps2 دارم
اگه ميشه بگي كه كاربرد هر دكمه كه گفتي چيه تا من بفهمم كدا دكمه را بزنم

setare123
18-09-2006, 12:05
بله امروز ميپرسم ميگم چشم

j0l6
18-09-2006, 22:32
سينا جان سلام من كاملا ميفهمم چي ميگي چون منم وقتي بازي رو خريدم همين مشكل رو داشتم تا جايي كه پشيمون شدم از خريدنش عصبي شده بودم ميخواستم همه چيز رو خراب كنم من وقتي موس رو ميچرخوندم به يه طرف تصوير بازي برعكس عمل ميكرد مثلا موس رو ميچرخوندم راست تصوير بازي به چپ ميچرخيد
خلاصه خيلي بد بود تا اينكه تصمم گرفتم گيم پد بخرم
رفتم گيم پد خريدم شوك دار
وبازي رو رو گيم پد تنظيم كردم باز هم مشكل داشتم اما كمتر از گذشته ولي با اين حال بازي كردم تا اينكه حسابي حرفه اي شدم بايد بگم كه زياد طولي نكشيد كه كهمن كاملا به بازي با گيم پد مسلط شدم
سينا جان من فقط از بازي هاي سوم شخص اكشن ماجرايي خوشم مياد بايد بهت بگم بهترين بازيه عمرم رو كردم
واقعا عالي بو واقعا لذت بردم
البته تام رايدر هم خيلي خيلي خوب بود
سينا جان من بهت پيشنهاد ميكنم كه گيم پد بخري قيمتش هم 6000هزار تومانه البته شوك دارش رو ميگم
من خودم وقتي خريدم دوتا گيم پد خريدم كه جمعا شد 12000هزار تومان و يكيش رو باز كردم ولي يكي ديگه هنوز آكبند وبازش نكردم از تو جعبه اش
بايد بهت بگم كه تو ميتوني دسته پلي استيشن رو هم بگيري رو كامپيوترت بازي كني ويا تو با 2000 تومان هم ميتوني يه دسته بگيري
اگه كاري داشتي پي ام بده من كمكت ميكنم ايدي من erfan_lcd هستش تو ياهو من هميشه بجز پنجشنبه جمعه ها آنلاين هستم
با تشكر عرفان27/06/1385
مرسی از توجه شما و اقا مهدی موافقم با کیبورد خیلی سخته برا همین گیم پد گرفتم عالیه نمیدونم مر حله ی چندم هستم ولی الان دیگه با حرکاتش اشنا شدم و باید بگم خیلی جالب هستش و خیلی خوب متونم کنترلش کنم وقعا حرکاتی که انجام میده خیلی قشنگه من هم از این جور بازیا خیلی خوشم میاد نمیدونم چرا تا حالا این گیم رو بازی نکردم ( شاید چون شنیده بودم بازی شمشیرریه )
فقط یه مشکل داره اون هم سیو کردنشه واقعا بده کلی مرحله رد میکنی ولی نمیتونی سیوش کنی از بازی هم نمیتونی خارج شی چون از خارج شی باید دوباره برگردی عقب
پچی چیزی واسه حل این مشکل نیومده؟ جوری که بتونیم هر جا دلمون خواست بازی رو سیو کنیم نه این که فقط موقع اب خوردنش بشه بازی رو سیو کرد این خیلی بده یه جورایی ادم مجبور میشه بازی رو دامه بده تا برسه به این قسمت و سیوش کنه :angry: اگه کار هم داشته باشی یا اگه خوابت بیاد بازم مجبوری بازی رو ادامه بدی تابرسی به این قسمت در غیر این صورت تمام زحماتت به هدر میره :sad: نمیدونم شاید هم اشتباه میکنم چون من یه سیو از بازی رو دانلود کردم و وقتی با اون بازی رو لود کردم از یه جایی وسط بازی شروع شد و خوشبختانه درست بعد از همون جایی بود که من گیر کرده بودم :) ( از بالا میوفتادم پایین و این درست بعد از اون قسمت بود ) اونجا چه جوری بازی رو سیو کرده؟ چون من اون ندیم اون ابخوری رو
در مورده سیو کردم اگه توضیح بدین ممنون میشم شاید من بلد نیستم

setare123
18-09-2006, 23:32
مرسی از توجه شما و اقا مهدی موافقم با کیبورد خیلی سخته برا همین گیم پد گرفتم عالیه نمیدونم مر حله ی چندم هستم ولی الان دیگه با حرکاتش اشنا شدم و باید بگم خیلی جالب هستش و خیلی خوب متونم کنترلش کنم وقعا حرکاتی که انجام میده خیلی قشنگه من هم از این جور بازیا خیلی خوشم میاد نمیدونم چرا تا حالا این گیم رو بازی نکردم ( شاید چون شنیده بودم بازی شمشیرریه )
فقط یه مشکل داره اون هم سیو کردنشه واقعا بده کلی مرحله رد میکنی ولی نمیتونی سیوش کنی از بازی هم نمیتونی خارج شی چون از خارج شی باید دوباره برگردی عقب
پچی چیزی واسه حل این مشکل نیومده؟ جوری که بتونیم هر جا دلمون خواست بازی رو سیو کنیم نه این که فقط موقع اب خوردنش بشه بازی رو سیو کرد این خیلی بده یه جورایی ادم مجبور میشه بازی رو دامه بده تا برسه به این قسمت و سیوش کنه :angry: اگه کار هم داشته باشی یا اگه خوابت بیاد بازم مجبوری بازی رو ادامه بدی تابرسی به این قسمت در غیر این صورت تمام زحماتت به هدر میره :sad: نمیدونم شاید هم اشتباه میکنم چون من یه سیو از بازی رو دانلود کردم و وقتی با اون بازی رو لود کردم از یه جایی وسط بازی شروع شد و خوشبختانه درست بعد از همون جایی بود که من گیر کرده بودم :) ( از بالا میوفتادم پایین و این درست بعد از اون قسمت بود ) اونجا چه جوری بازی رو سیو کرده؟ چون من اون ندیم اون ابخوری رو
سلام اقا سينا تو اين بازي بعضي جاها بدون خوردن اب ميتوني سيو كني اما جاهاي مهم مثلا بعد از كشتن غولها
فكر نميكنم برنامه اي براي اينكه وسط بازي سيو كني باشه خوب هر بازيي يه عيبهايي هم داره

j0l6
19-09-2006, 02:08
اونوقت خودش می پرسه که میخوای سیو کنی ؟ یا اینکه خودمون باید سیوش کینم؟ اگه اگه خودمون باید این کار رو انجام بدیم چه جوری؟ چون من اپشنی ندیدم واسه سیو کردنش دکمه ی خاصی داره؟
یه سوال دیگه موقع بازی کردن شما میتونین وارد دسکتپ بشین؟ یا اینکه مجبورین از بازی خارج شین تا دسکتاپ رو ببینین؟
چون من هر کاری میکنم نمی تونم وارد محیط ویندوز شم تا موقعه ای که دارم بازی میکنم و همیشه باید از بازی خارج شم تا دسکتاپ رو ببینم

jak_1300
19-09-2006, 08:35
سينا جان ببين راجب سيو بازي بايد بهت بگم كه اين بازي اينجوريه و كاريش نميشه كرد وشما براي سيو بازي بايد تا انتهاي اون مرحله بري .
حال براي سيو بازي وقتي شما به پايان اون مرحله برسي ميتوني سيوش كني و براي اين كار در بازي يه جايي هست كه آب از تو ديوار ميريزه و حالت يه آب خوريه قديمي رو داره و شما ميريد اونجا و يه دكمه از گيم پد هست كه ميزنيد و شخصيت بازي شما شروع به آب خوردن ميكنه و خود بازي همونجا از شما ميخواد كه بازي رو سيو ميكنيد يا نه كه شما ميگيد سيو ميكنم
اميدوارم متوجه حرفام شده باشي erfan_lcd تا بعد خدانگهدار 28/06/1385

jak_1300
19-09-2006, 08:43
اونوقت خودش می پرسه که میخوای سیو کنی ؟ یا اینکه خودمون باید سیوش کینم؟ اگه اگه خودمون باید این کار رو انجام بدیم چه جوری؟ چون من اپشنی ندیدم واسه سیو کردنش دکمه ی خاصی داره؟
یه سوال دیگه موقع بازی کردن شما میتونین وارد دسکتپ بشین؟ یا اینکه مجبورین از بازی خارج شین تا دسکتاپ رو ببینین؟
چون من هر کاری میکنم نمی تونم وارد محیط ویندوز شم تا موقعه ای که دارم بازی میکنم و همیشه باید از بازی خارج شم تا دسکتاپ رو ببینم
ببين دوست خوب من تو همين قسمت اگه بخوني جواب دادم راجب سيو بازي
و موقع بازي كردن شماميتونيد به شرطي كه قبل از بازي برنامه اي رو باز گذاشته باشين مثلا مديا پلاير رو بز بذار و بعد وارد بازي شو وقتي بازي شروع شد يا در منوي بازي بودي بازدن دكمه هاي alt+tab روي كيبورد بصورت مقطع (يعني دستت رو روي alt+tab نگه ندار وقتي كه يه با زدي بردار دوباره بزن) با اين كار شما ميتوني از محيط بازي خارج بشي اميد وارم كه متوجه حرفام شده باشي 28/06/1385 erfan_lcd

j0l6
19-09-2006, 08:50
سينا جان ببين راجب سيو بازي بايد بهت بگم كه اين بازي اينجوريه و كاريش نميشه كرد وشما براي سيو بازي بايد تا انتهاي اون مرحله بري .
حال براي سيو بازي وقتي شما به پايان اون مرحله برسي ميتوني سيوش كني و براي اين كار در بازي يه جايي هست كه آب از تو ديوار ميريزه و حالت يه آب خوريه قديمي رو داره و شما ميريد اونجا و يه دكمه از گيم پد هست كه ميزنيد و شخصيت بازي شما شروع به آب خوردن ميكنه و خود بازي همونجا از شما ميخواد كه بازي رو سيو ميكنيد يا نه كه شما ميگيد سيو ميكنم
اميدوارم متوجه حرفام شده باشي erfan_lcd تا بعد خدانگهدار 28/06/1385
مرسی از جوابتون اگه فقط در پایان هر مرحله بشه بازی رو سیو کرد پس من باید الان مرحله ی 5 یا 6 باشم
ولی من یه سیو از رو نت دانلود کردم که وقتی با اون بازی رو اود کردم از یه جایی شروع شد که اصلا ابخوری واسه سیو کردن گیم وجود نداشت برا همین پرسیدم این چه جوری سیوش کرده بازی

jak_1300
19-09-2006, 08:56
ببين سينا سعي كن بازي رو از اول شروع كن مزه اش به اينه
اگه از سيو گيم ديگران استفاده كني كه حال نميده
ميدوني ديگه مثله اين بازي نيست يا لاقل من نديدم متاسفانه هرچي جستجو كردم نبوده مثلش تام رايدر هم همينطور اونم يه بازي خوب بود

j0l6
19-09-2006, 08:57
ببين دوست خوب من تو همين قسمت اگه بخوني جواب دادم راجب سيو بازي
و موقع بازي كردن شماميتونيد به شرطي كه قبل از بازي برنامه اي رو باز گذاشته باشين مثلا مديا پلاير رو بز بذار و بعد وارد بازي شو وقتي بازي شروع شد يا در منوي بازي بودي بازدن دكمه هاي alt+tab روي كيبورد بصورت مقطع (يعني دستت رو روي alt+tab نگه ندار وقتي كه يه با زدي بردار دوباره بزن) با اين كار شما ميتوني از محيط بازي خارج بشي اميد وارم كه متوجه حرفام شده باشي 28/06/1385 erfan_lcd
ایول درسته همینو می خواستم چون خیلی جاها خودش بازی رو سیو می کنه و موقعی که مردی دوباره از یه جایی که خودش سیو کرده بازی شروع میشه ولی وقتی بازی رو ببندی این سیو ها هم از بین میرن و مجبور میشی بازی رو از همون جایی شروع کنی که خودت سیوش کردی که معمولا هم زیاد به عقب برمیگردونه
میخوام موقعی مه باز اجرا هستش برم تو فلدر بازی سرچ کنم ببینم میشه اون سیو هایی مه بعد از بسته شدنه گیم از بین میرن رو پیدا کنم که اگه بشه عالی میشه

در مورد استفاده از سیو موافقم من هم نظرم همینه من یه بار از سیو استفاده کردم اون هم یه جایی بود که باید پا میزدم به دیوار نرده ها رو میگرفتم ولی چون تازه کار بودم و با کیبورد هم بازی میکردم نمیتونستم ردش کنم برا همین از سیو استفاده کردم و خوشبختانه اون سیو درست از بعد اون نرده ها بازی رو لود کرد و میتونم بگم هیچی رو از دست ندادم خوسبختانه
ولی همون طور مه قبلا گفتم اونجا نمیشد سیو کرد نمیدونم این چه جوری سیوش کردخ بود بازی رو
در مورد بازی هم بگم واقعا خوب ساخته شده وقعا هرکاتش عالیه من هم ندیدم مثل ای بازی
یه بازی playstation بود فک کنم جکی چان بود اسمش اون هم حرکاتش خیلی جالب بود

setare123
19-09-2006, 17:33
سلام من دكمه هاي ps2 رو پيدا كردم right click:R1 s:payyn left click:moraba فكر كنم برا كشتن غوله همينا كافي باشه

setare123
26-09-2006, 10:02
بابا چي شده اين تاپيك طعطيل شده ؟؟؟!!!!!! يكي بياد يه چيزي بنويسه

fujin
26-09-2006, 10:52
اين جا بايد چي كار كنم

setare123
26-09-2006, 11:30
سلام اينجا بايد وقتي پريدي روش دوباره بپري عقب دوباره بپري روش درست ميشه البته ديگه تقريبا تمومش كردي موفق باشي

jak_1300
26-09-2006, 11:31
اين جا بايد چي كار كنم

من بشخصه توكله بازيه pop3 همچين صحنه اي نديدم
فكر كنم اين تصوير ماله pop2 fhai nvsji?

setare123
26-09-2006, 11:37
اقا به اشتباه نندازش هست تو صفحه قبل نوشتم

jak_1300
26-09-2006, 11:39
اقا به اشتباه نندازش هست تو صفحه قبل نوشتم
كجاي بازي هست كهمن نديدم ميشه بگي
erfan_lcd@yahoo.com

Hossein_Bahal
26-09-2006, 11:57
اين صحنه تو بازي وجود داره . شك نكنيد .

اين صحنه مربوط به اواخر بازي است كه شما بايد خود را به ان فرد كه زير گنبد قرار دارد برسانيد .

براي رساندن خود به او بايد از روي سكوها پرش كنيد و خود را به او برسانيد .

fujin
26-09-2006, 15:59
setare123 ممنون ردش كردم

setare123
26-09-2006, 18:29
كجاي بازي هست كهمن نديدم ميشه بگي
erfan_lcd@yahoo.com
سلام اين صحنه بعد از كشتن غول اخر بازيه
كه بايد خودتو شكست بدي

jak_1300
27-09-2006, 08:38
سلام اين صحنه بعد از كشتن غول اخر بازيه
كه بايد خودتو شكست بدي
آهان بله من نتونستم اون غول رو بكشم تا آخراش ميرم ولي پرت ميشه پائين

j0l6
27-09-2006, 23:14
سلام به همه
من هم چند روز پیش رسیدم به یه مرحلا کهباید یه غول غول پیکر رو بکشم فکر کنم اولین غول هستش . مشخصاتش هم اینکه خیلی خوشگله دهنشو اینگاری تیکه پاره کردن خوش هیکله ( شبیه دایره هستش ) بعد یه نقاب زده به چهرش . با این مشخصات کاملی که دادم امیدوارم متوجه شده باشین کدوم غوله و چه جوری باید کشتش لعنتی حی منو میگیره پرتم میکنه این ور اون ور چند بار هم پریدم رو سرش ولی باز نتونستم بکشمش
چه جوری کشتینش شما؟
راستی غوله کچل هم هستش ( دیگه بهتر از این میشه ادرس داد؟ :biggrin: )

satttanism
29-09-2006, 14:15
سلام به همه
من هم چند روز پیش رسیدم به یه مرحلا کهباید یه غول غول پیکر رو بکشم فکر کنم اولین غول هستش . مشخصاتش هم اینکه خیلی خوشگله دهنشو اینگاری تیکه پاره کردن خوش هیکله ( شبیه دایره هستش ) بعد یه نقاب زده به چهرش . با این مشخصات کاملی که دادم امیدوارم متوجه شده باشین کدوم غوله و چه جوری باید کشتش لعنتی حی منو میگیره پرتم میکنه این ور اون ور چند بار هم پریدم رو سرش ولی باز نتونستم بکشمش
چه جوری کشتینش شما؟
منم همین جا گیر کردم لطفا کمک کنید

M E H D I
29-09-2006, 14:43
سلام به همه
چه جوری کشتینش شما؟

Speedkill رو ياد گرفتين؟ اول بازي آموزش ميده اين Speedkill رو. اگه ياد نگرفتين يه خورده سخته اينجا رو رد كنين.

از كناره ها حركت مي كنين و ميرين بالا! توي يه سكو روبروي غول قرار ميگرين. وقتي صفحه روشن ميشه و صدا مياد، دكمه E رو ميزنين تا Speedkill شروع بشه. بعد از زدن E هيچ كليدي رو نمي زنين تا زماني كه شمشير شاهزاده آبي بشه! درست توي همون لحظه كليك چپ مي كنين(فقط يه بار). بعد دوباره بايد صبر كنين تا شمشير آبي بشه و كليك كنين. اگه قبل از آبي شدن يا بعد از اون كليك كنين، يا اگه بيشتر از يه بار كليك كنين غول شما رو ميندازه روي زمين. بعد از اين كه دو تا چشمش رو كور كردين به پاهاش ضربه بزنين تا بيفته!

j0l6
29-09-2006, 20:09
مهدی جان مرسی از توضیحت من تا رو سر غوله هم رفتم و میدونستم باید از speedkill استفاده کنم ولی هر کاری میکردم منو مینداخت پایین ضربه هم میزدم ولی اثر نمیکرد به شمشیر اصلا توجه نکرده بودم نکته ی خوبی بود
مرسی تا بعد ببینم چی کار میشه کرد

shabhay_paris
30-09-2006, 06:38
من با اینکه سیستمم 64 بیتیه ولی باز تو بازی نمیره.با اون برنامه درایو هامو مخفی میکنم بازم نمیره و سی دی اصلی رو میخواد.میشه بگین چیکارش کنم.؟؟

Metallica84
30-09-2006, 09:35
آقا M E H D I ممنون از راهنمایی های مفید شما.بازی تموم شد ولی چند تا سوال از شما داشتم :
1.وقتی بازی تمام میشه و لیست کسایی که بازی رو ساختن تمومم می شه یه رمزی میده.لطفا در این مورد توضیح بدید و نحوه وارد کردن رمز رو بگید؟

2.اگر میشه در مورد داستان بازی و شخصیت های بازی (از شماره 1تا 3) توضیح بدید . (در مورد داستان بازی یمقدار سردر گم شدم)

ممنون

shaahin18
30-09-2006, 14:26
مهدي جان خيلي حال دادي من 1 هفته پدرم در اومد نتونستم رد كنم غولرو.منم به شمشير توجه نكرده بودم.

بوس!

Gagsta
30-09-2006, 22:45
بل اخره کرک این بازی اومد, تويه این سايت دنبالش بگرديد پيدا ميکنيد:

j0l6
30-09-2006, 23:05
لینک دانلود کرک
تست شده کار می کنه
دیگه میتونیم در کیس رو ببندیم

j0l6
30-09-2006, 23:49
من الان دوباره رفتم سراغ بازی یه چشم غوله رو کورش کردم ( چند ضربه زدم بعد خودش پرید پایین ) حالا چشم دومی رو چه جوری کور کنم ؟ رفتم بالا وقتی میپری شمشیر ابی میشه من هم میزنم بعد پرنس میچسبه به بازوی غوله و اون هم پرتش میکنه یه گوشه چی کار کنم؟ ایا با همون ضربه ی اول باید کورش کنم یا بعد از این که چسبید به بازوی غوله دوباره هم باید ضربه بزنم ؟ من هر کاری میکنم موقعی که چسبیده به بازوش حرکت نمیکمه
بعد از این که چشماش رو کور کردم چی میشه؟

KING ESFANDIYAR
02-10-2006, 14:24
دوستان من تازه اين بازي دستم رسيده

توش ميگه sfdrvrem.exe رو اجرا كنم STAR FORCE

بعد گفته حتما حتما بايد XP SP2 باشه

در ضمن با اين كرك جديده كه شما قرار داديد به اين كارها بازم نياز هست يا نه

KING ESFANDIYAR
02-10-2006, 14:27
لینک دانلود کرک
تست شده کار می کنه
دیگه میتونیم در کیس رو ببندیم

با اين فايل كرك تو نصبش بازم نيازه كه فايل sfdrvrem.exe رو اولش اجرا كنيم يا نه اصلا اين فيال چي هست تو نصبش؟

وقتي روش دوبار كليك مي كنم سيستم رو بايد يه بار ريستارت كنم كه نكردم....چي هست اي يارو فايله!

goblet of fire
02-10-2006, 16:43
سلام من دكمه هاي ps2 رو پيدا كردم right click:R1 s:payyn left click:moraba فكر كنم برا كشتن غوله همينا كافي باشه
مرسي البته مي بخشي كه دير جوابتو ميدم اخه من بابد امسال كنكور بدم و وقت ندارم كه پاي كامپيوتر بيام

j0l6
02-10-2006, 16:51
با اين فايل كرك تو نصبش بازم نيازه كه فايل sfdrvrem.exe رو اولش اجرا كنيم يا نه اصلا اين فيال چي هست تو نصبش؟

وقتي روش دوبار كليك مي كنم سيستم رو بايد يه بار ريستارت كنم كه نكردم....چي هست اي يارو فايله!
این کرک دوتا فایل داره اونارو تو پوشه ای که گیم رو نصب کردی پیست کن ( بهتر قبلش دو فایل اصلی رو رینیم کنی ) بعدش بازی رو از طریق کلیک بر رو شرتکاتی رو دسکتاپ داری اجرا کن هیچ کار دیگه ای نمیخواد انجام بدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Metallica84
02-10-2006, 22:52
آقا M E H D I ممنون از راهنمایی های مفید شما.بازی تموم شد ولی چند تا سوال از شما داشتم :
1.وقتی بازی تمام میشه و لیست کسایی که بازی رو ساختن تمومم می شه یه رمزی میده.لطفا در این مورد توضیح بدید و نحوه وارد کردن رمز رو بگید؟

2.اگر میشه در مورد داستان بازی و شخصیت های بازی (از شماره 1تا 3) توضیح بدید . (در مورد داستان بازی یمقدار سردر گم شدم)

ممنون

آقا M E H D I جواب سوال من رو بدید.ممنون

M E H D I
03-10-2006, 10:28

ممنون

1. شمشيري كه توي دست چپتون هست رو ميندازين. شمشر وقتي بيرون هست يعني تو دستش هست Start رو میزنین. اون کد رو وارد می کنین. وقتی از حالت pause خارج شد شمشیر تو دستت هست.

2. داستان بازی رو قبلا توی همین تاپیک گذاشتم! چتد صفحه برگردین عقب پیدا می کنین. شرمنده من الان خونه نیستم و سرعتم خیلی کم هست نمی تونم لینک بدم :blush:

من الان دوباره رفتم سراغ بازی یه چشم غوله رو کورش کردم ( چند ضربه زدم بعد خودش پرید پایین ) حالا چشم دومی رو چه جوری کور کنم ؟ رفتم بالا وقتی میپری شمشیر ابی میشه من هم میزنم بعد پرنس میچسبه به بازوی غوله و اون هم پرتش میکنه یه گوشه چی کار کنم؟ ایا با همون ضربه ی اول باید کورش کنم یا بعد از این که چسبید به بازوی غوله دوباره هم باید ضربه بزنم ؟ من هر کاری میکنم موقعی که چسبیده به بازوش حرکت نمیکمه
بعد از این که چشماش رو کور کردم چی میشه؟

یه بار از سمت راست میرین بالا و یه چشمش رو کور می کنین. دفعه بعد از سمت مخالف میرین وچشم بعدیش رو کور می کنین.

setare123
03-10-2006, 21:37
سلام ببخشيد من مودمم سوخته بود دميتونستم بيام
اگه تو كشتن غولا كسي مشكل داره بگه

saeed774
04-10-2006, 02:13
آقا سينا براي کشتن اون غول بي شاخ و دم(غول اولي ) بايد بري بالاي سکويي که بشه پريد روي اقا غوله
بعد پرش اصلا کليک نکن و منتظر باش صفحه رنگش تغيير کنه (حالت آبي رنگ ) اون موقع فقط يه ضربه بزن (بيشتر نزن)
تو اين حرکت يه ضربه به کتفش مي زنه بعد رو شونش شاهزاده ميره اين ور و اون ور باز اصلا کليک نکن منتظر باش دوباره صفحه تغيير رنگ بده همون موقع يه ضربه بزن تا چشم اوليشو کور کنه بعد شاهزاده رو غول ميندازه پايين به طرف ديگه ميدان برو و دوباره از روي سکو بپر روش منتظر بمون صفحه تغيير رنگ بده بعد يه ضربه بزن تا چشم دومشو هم کور کنه بعد دوباره غول بي چشم شاهزاده رو ميندازه پايين مواظب باش زير پاهاش له نشي اونقدر با شمشير به پاهاش مي زني از بين پاهاش فرار ميکني تا غول بيفته اون موقع مي پري سرش و دوباره منتظر مي شي تا صفحه تغيير رنگ بده اون موقع آقا شاهزاده شمشيرشو تا ته ميکنه توش(البته تو سرش)
بعد غوله ميميره

j0l6
04-10-2006, 04:47
آقا سينا براي کشتن اون غول بي شاخ و دم(غول اولي ) بايد بري بالاي سکويي که بشه پريد روي اقا غوله
بعد پرش اصلا کليک نکن و منتظر باش صفحه رنگش تغيير کنه (حالت آبي رنگ ) اون موقع فقط يه ضربه بزن (بيشتر نزن)
تو اين حرکت يه ضربه به کتفش مي زنه بعد رو شونش شاهزاده ميره اين ور و اون ور باز اصلا کليک نکن منتظر باش دوباره صفحه تغيير رنگ بده همون موقع يه ضربه بزن تا چشم اوليشو کور کنه بعد شاهزاده رو غول ميندازه پايين به طرف ديگه ميدان برو و دوباره از روي سکو بپر روش منتظر بمون صفحه تغيير رنگ بده بعد يه ضربه بزن تا چشم دومشو هم کور کنه بعد دوباره غول بي چشم شاهزاده رو ميندازه پايين مواظب باش زير پاهاش له نشي اونقدر با شمشير به پاهاش مي زني از بين پاهاش فرار ميکني تا غول بيفته اون موقع مي پري سرش و دوباره منتظر مي شي تا صفحه تغيير رنگ بده اون موقع آقا شاهزاده شمشيرشو تا ته ميکنه توش(البته تو سرش)
بعد غوله ميميره
سعید جان مرسی از جوابت
چشم اولی رو که الان خیلی راحت کرو میکنم و دیگه میدونم چه جوری کرو میشه ولی موندم تو دومی
منظور شما اینه که برای کور کردن چشم دومی همون موقع که شاهزاده میپره و تو هوا شمشیر ابی میشه همون موقع باید چشمش رو کور کرد؟چون بعد از اون شاهزاده میچسبه به بازو های غوله و من هم دیگه هر کاری میکنم شاهزاده حرکت نمیکنه تا اینکه غوله منو میگیره پرت میکنه پایین ایقده منو انداخت پایین کهدیگه بی خیالش شدم . حالا دو باره میرم سراغش
بعد از کشتن غوله انیمیشن باحال نشون میده؟ ارزش داره بکشمش تا انیمیشن رو ببینم؟ ( گناه نداره حیوونی؟ :blink: )

Hossein_Bahal
04-10-2006, 11:57
سينا جان علت پرت شدن شما توسط غول اينه كه تو زمان مناسب ضربه نمي‌زني .

شما بايد وقتي روي غول پريدي صبر كني تا خنجرت ابي بشه و بعد يه ضربه بزني . تاكيد مي‌كنم فقط يه ضربه . بعد بايد صبر كني تا دوباره خنجرت ابي بشه و يه ضربه ديگه بزني .

چند بار بايد اين حركت رو نجام بدي تا خود پرنس مثل بچه ادم از غول پياده بشه .

اين غول هم اولين غوله و از اين غول‌ها ( به يه شكل ديگه ) بازم هست .

بعدش هم يه انيميشن خوب داره .

M.K_Soft
04-10-2006, 15:14
من تا آخرش رفتم. اگه كسي سوالي داره در خدمتيم. ولي خداييش حيف كه تموم شد. بهترين بازي عمرم بود.

j0l6
05-10-2006, 02:24
مرسی از همه یدوستانی که کمکم کردن بالاخره اقا غوله رو کشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشتباهم این بود که نمیدونستم اول باید رفت سراغ کدوم چشم

satttanism
05-10-2006, 03:48
به نظر من بازی نتونسته نسبت به نسخه های قبليش بهتر بشه و يه سری ايراد داره مخصوصاً غول آخرش اصلاً خوب طراحی نشده

setare123
05-10-2006, 22:34
اتفاقا به نظر من خيلي بهتر از نسخه هاي قبلي بود مخصوصا غول اخرش

j0l6
06-10-2006, 05:22
سلام
من غول اولی رو کشتم و سه چهار مرحله جلوتر رفتم الان پرنس یه قدرت جدید گرفته ( Eye Of The Storm ) می خواستم بدونم این چی کار میکنه استفادش کجاست
مرسی

setare123
06-10-2006, 08:40
فكر كنم اين اوني باشه كه صحنه اهسته ميكنه يه بارr رو بزن تا چند ثانيه صحنه اهسته ميشه استفادشم جاهايي كه مثلا يه در سريع بسته ميشه يا چند نفر با هم ميريزن سرت :rolleye:

j0l6
06-10-2006, 13:20
اره خودشه مرسی از جوابتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*hamedkhatar*
06-10-2006, 13:54
سلام
من يه بار پرنس 3 رو تموم کردم
خيلي وقت هم هست که اينجا سر نزدم
ميخواستم ببينم شما هنوز اين بازي رو با قفل stare force با زي ميکنيد يا کرک شده؟
ميخوام ببينم اگه کرک شده يه بار ديگه بازي کنم خيلي دلم تنگ شده براش
اگه کرکش هست برام بزاريد ممنون
باي

M E H D I
06-10-2006, 13:56
سلام
من يه بار پرنس 3 رو تموم کردم
خيلي وقت هم هست که اينجا سر نزدم
ميخواستم ببينم شما هنوز اين بازي رو با قفل stare force با زي ميکنيد يا کرک شده؟
ميخوام ببينم اگه کرک شده يه بار ديگه بازي کنم خيلي دلم تنگ شده براش
اگه کرکش هست برام بزاريد ممنون
باي

ميگن كه كرك شده:

من امتحان نكردم!

S A M
06-10-2006, 13:57
سلام
من ميخواستم بازي پرنس رو بخرم
به نظر شما باحال ترينش كدومه كه من بخرم؟

*hamedkhatar*
06-10-2006, 14:42
سلام
اول شماره 2 رو بازی کن بعد 3
;)
=========================================
مهدی جون مرسی دمت گرم

setare123
06-10-2006, 16:58
سلام
به نظر من از شماره يك شروع كن

goblet of fire
06-10-2006, 17:26
من مرحله ي همون غولو رد كردم پساز مدتي به جايي رسيدم كه روي زمين ادم هاي نامريي بودند
من همه ي انها را كشتم ووقتي زنه اون زنگه را انداخت , من بالاي ان رفتم ودر را باز كردم
اون رفت ومن نميدونم بايد چه كار كنم؟

M E H D I
06-10-2006, 17:55
من مرحله ي همون غولو رد كردم پساز مدتي به جايي رسيدم كه روي زمين ادم هاي نامريي بودند
من همه ي انها را كشتم ووقتي زنه اون زنگه را انداخت , من بالاي ان رفتم ودر را باز كردم
اون رفت ومن نميدونم بايد چه كار كنم؟

در رو يه بار ديگه باز كنين و از اونجا بياين بيرون. از روي زنگ به سمت چپ از روي ديوار بدوين!

goblet of fire
06-10-2006, 20:07
مرسي
حالا امتحان مي كنم

Saeed_R
08-10-2006, 01:18
من تو این بازی تازه کارم تو مرحله چهارمین سیو گیر افتادم the place balcony همون جا که برای اولین با اخطار میده اگر شیی شکسته شه دشمن خبر دار میشه لطفا کمک کنید اولی رو میکشم و دومی با لاست هر چی به در و دیوار آویزون میشم راه به جایی ندارهl

jak_1300
08-10-2006, 14:47
سلام من در قسمت غوله آخرش گير كردم و فيلم بازي رو گرفتم تا اونجايي كه رفتم ميخواستم بدونم در آخرين حركتي كه تو فيلم بازي ميبينيد بعد از اون كدوم ور بايد بپرم ميشه به من يكي بگه كه بعداز آخرين حركت بترتيب به كدوم ور بپرم تا برسم به غوله اينم فيلمشه براي دانلود و ديدن شما گذاشتم اينجا :

*hamedkhatar*
09-10-2006, 01:57
سلام
من کرک رو نصب کردم خوشبختانه جواب داد الان هم بدون درد سر بازی میکنم
فقط الان یه مشکل دارم اونم ترینر هستش که میتونید از اینجا دانلودش کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر کاری کردم نتونستم باهاش کار کنم
اگه کسی باهاش کار کرده و بهش جواب داده بگه چطوری
مرسی
:biggrin:

jak_1300
09-10-2006, 12:14
سلام من در قسمت غوله آخرش گير كردم و فيلم بازي رو گرفتم تا اونجايي كه رفتم ميخواستم بدونم در آخرين حركتي كه تو فيلم بازي ميبينيد بعد از اون كدوم ور بايد بپرم ميشه به من يكي بگه كه بعداز آخرين حركت بترتيب به كدوم ور بپرم تا برسم به غوله اينم فيلمشه براي دانلود و ديدن شما گذاشتم اينجا :
كسي جوابه منو نميده كسي نيست
من منتظرم چرا جواب نميدين

M.K_Soft
09-10-2006, 16:04
من كه آخرشم رفتم به مشكلي بر نخوردم.
غول آخرشم راهش مشخصه .
راه يه جوريه كه بايد خوب دور و برتو نگاه كني و سريع بري بالا وگرنه غوله ميندازت پايين.

setare123
11-10-2006, 09:23
كسي جوابه منو نميده كسي نيست
من منتظرم چرا جواب نميدين
سلام ببخشيد من خواستم اون فايلي رو كه گزاشتين دانلود كنم 7ساعت طول ميكشه اگه ميشه دقيق بگين كجا هستين كه من كمكتون كنم

baker
11-10-2006, 10:16
آقا هر كي كرك هر بازي رو كه مي خواد ميتونه از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگيره از پرنسس 3 بگير تا splinter cell, king kong

mehdizadeh62
20-10-2006, 00:40
آقا اين لينك كرك كار نمي كنه كسي كرك رو نداره؟

*hamedkhatar*
20-10-2006, 00:47
آقا اين لينك كرك كار نمي كنه كسي كرك رو نداره؟
سلام
بیا عزیز برات آپلود کردم
توسط خودم تست شده
;)

H @ M I D
20-10-2006, 10:28
سلام اين ترينر اين بازي چطوري كار ميكنه
من توي بازي کنترل + a رو برای مثال میزنم ولی انگار نه انگار

H @ M I D
20-10-2006, 10:32
سلام این ترینر پرنس رو کسی نداره
من یکی از ترینر ها رو دانلود کردم فکر کنم همون یه ترینر رو داره ولی نمیدونم چطوری کار میکنه
مثلا میگه هنگام بازی کنترل +a رو بزن منم همین کار رو میکنم ولی اتفاقی نمیافته
یه جورایی ترینر عجیبی هستش و یه گزینه find هم داره که نمدونم اون چیه ؟؟؟؟

KING ESFANDIYAR
20-10-2006, 17:47
اقا تو نصب اين بازي مشكل داريم مي تونيم اينجا هم بپرسيم؟

من تو قسمت حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها پست دادم ... اما خوب اين تاپيك ويژه اين بازيه...من تو نصبش مشكل دارم مشكلم رو مطرح كنم؟ اجازه ميديد؟

mehdizadeh62
21-10-2006, 01:13
سلام
بیا عزیز برات آپلود کردم
توسط خودم تست شده
;)

دستت طلا امتحان كردم جواب داد.

*hamedkhatar*
21-10-2006, 01:43
اقا تو نصب اين بازي مشكل داريم مي تونيم اينجا هم بپرسيم؟

من تو قسمت حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها پست دادم ... اما خوب اين تاپيك ويژه اين بازيه...من تو نصبش مشكل دارم مشكلم رو مطرح كنم؟ اجازه ميديد؟
سلام
من اینجا جوابت رو دادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها سوالی که برات میمونه اینه که چطور فرمت fat رو به ntfs تبدیل کنی
که من یادم نیست و گر نه بهت میگفتم
از دوستان بپرس حتما بهت میگند

mahyarSAMSUNG
21-10-2006, 03:15
آقا کسی جایش گیر نکرده ما کمکش کنیم

mehdizadeh62
27-10-2006, 21:32
سلام اين زن بنفش رو چطوري ميشه گشت؟ من تمامه خونشم تموم مي كنم ولي نمي ميره تند تند كليك مي كنم با هم گلاويز مي شن ولي آخرش تا پرتم مي كنه پايين يا خونم تموم مي شه چيكار كنم؟

setare123
29-10-2006, 09:58
سلام اون زنرو وقتي جونش تا يه جايي ميرسه بعد از دستت در ميره بايدr بزني كه اهسته شه بعد بزنيش دوباره در ميره بايد اينقدر دنبالش بري بزنيش تا جونش تموم شه بميره
:happy:

mehdizadeh62
29-10-2006, 12:44
سلام اون زنرو وقتي جونش تا يه جايي ميرسه بعد از دستت در ميره بايدr بزني كه اهسته شه بعد بزنيش دوباره در ميره بايد اينقدر دنبالش بري بزنيش تا جونش تموم شه بميره
:happy:

همين كارو مي كنم خونش نا يه جايي كه كم ميشه ديگه در نمي ره يك جا واميسته بعد خونشو كه تموم مي كنم بازم نمي ميره بعد يا پرتم مي كنه يا خونم تموم ميشه فك كنم يه قلقي داره چون دائم شمشيراشون بهم گير مي كنه من تند تند كليك مي كنم اين جوري بيشتر باهم گلاويزن ولي بازم او برنده مي شه

setare123
29-10-2006, 21:47
خوب شما بايد تو گلاويز سدن برنده بشين تند تند كليك كنيد مشكلتون حل ميشه

mehdizadeh62
29-10-2006, 22:59
اين كارو مي كنم ولي نمي شه

setare123
30-10-2006, 11:02
خوب بايد برنده بشين وگرنه نميتونين برين

Oracle_Eldorado
06-11-2006, 17:26
واقعاَ مرگ بر starforce 3 بابا حالمونو گرفت
ولی یه خبر خوش
شرکت تکین یه مدل زده که دیگه احتاج به اون Starforce لعنتی نداره
دو سی دی هم هستش

Oracle_Eldorado
06-11-2006, 17:29
من خوب نفهمیدم کدوم قسمت رو می گی؟

*hamedkhatar*
06-11-2006, 17:38
واقعاَ مرگ بر starforce 3 بابا حالمونو گرفت
ولی یه خبر خوش
شرکت تکین یه مدل زده که دیگه احتاج به اون Starforce لعنتی نداره
دو سی دی هم هستش
خسته نباشی فکر کنم چند ماهی میشه که کرکش اومده باشه شرکت علی بابا هم ه چند ماهی میشه که نسخه کرک شده رو داده تو بازار
کرک رو میتونی از اینجا دانلود کنی
;)

Anonymizer
07-11-2006, 18:17
درود به همه
مشکلم حل شد و سوال رو برداشتم

Oracle_Eldorado
07-11-2006, 18:26
دوستان من اين بازي رو خيلي وقته پيش تموم كردم ولي اين سايت رو جديدن !
اگه سوالي داريد , من در خدمت همتون هستم

wordlife
07-11-2006, 22:08
بچه ها ميخواستم بدونم اين بازي ارزش خريد رو داره و آيا سبكش مثل god of war هست؟

Maximillion
10-11-2006, 07:43
سلام
من پک سرزمین رو گرفتم ولی اصلا از استارفورس استفاده نکردم!
چه جوری ؟الان میگم
فقط کافیه یک ویندوز ایکس پی گولد ادیشن نصب کنی دیگه نمیخواد جور استارفورس رو بکشی نیازی بهکشیدن کابل سیدی رام هم
نیست . فقط باید بازی رو نصب کنی و با استفاده از برنامه دمون تول ازش ایمیج بگیری و ایمیج رو باز کنی و نصب بازی .
موقعی که کیس ما پلمپ بود و برچسب فروشگاه روی در کیس نقش نمایان میکرد ما پا در هوا مونده بودیم که چی کار کنیم که به خاطر یه مشکل مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم . حالا چی نصب کردم .معلومه Windows XP GOLD Edition

M E H D I
10-11-2006, 12:29
بچه ها ميخواستم بدونم اين بازي ارزش خريد رو داره و آيا سبكش مثل god of war هست؟

بله سبكشون يكي هست!

سلام
من پک سرزمین رو گرفتم ولی اصلا از استارفورس استفاده نکردم!
چه جوری ؟الان میگم
فقط کافیه یک ویندوز ایکس پی گولد ادیشن نصب کنی دیگه نمیخواد جور استارفورس رو بکشی نیازی بهکشیدن کابل سیدی رام هم
نیست . فقط باید بازی رو نصب کنی و با استفاده از برنامه دمون تول ازش ایمیج بگیری و ایمیج رو باز کنی و نصب بازی .
موقعی که کیس ما پلمپ بود و برچسب فروشگاه روی در کیس نقش نمایان میکرد ما پا در هوا مونده بودیم که چی کار کنیم که به خاطر یه مشکل مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم . حالا چی نصب کردم .معلومه Windows XP GOLD Edition

اين بازي كرك شده و نيازي به كشيدن كابل نيست كلا! لازم هم نيست كه درايو مجازي درست بشه.

Maximillion
12-11-2006, 12:37
Mehdi جان سلام
من اینهارو نوشتم چون توی راهنمای نصب بازی گفته بود باید کابل Ide سی دی رام خودتون رو بکشید تا اجرا بشه

Amin
12-11-2006, 12:52
Mehdi جان سلام
من اینهارو نوشتم چون توی راهنمای نصب بازی گفته بود باید کابل Ide سی دی رام خودتون رو بکشید تا اجرا بشه
سلام
اووون موقع تنها راه اجرا همين بود
اما الان كه بازي كرك شده نيازي به اين كارها نيست و فقط كافيه كه كرك رو تو محل نصب بازي كپي كنيد
لينك دانلود تو همين چند صفحه آخر چند بار گذاشته شده

Anonymizer
12-11-2006, 21:13
سلام به همه
لطفا یکی به من بگه چطوری میتونم اون غول سبز رنگ رو از بین ببرم
اسم مرحلش The City Gardens هست.روی PS2 بازی میکنم.
گیر کردم نمیدونم چطوری ردش کنم :sad:

setare123
13-11-2006, 12:19
سلام به همه
لطفا یکی به من بگه چطوری میتونم اون غول سبز رنگ رو از بین ببرم
اسم مرحلش The City Gardens هست.روی PS2 بازی میکنم.
گیر کردم نمیدونم چطوری ردش کنم :sad:
غول سبز؟؟؟!!! من كه غول سبزي نديدم اگه ميشه بيشتر توضيح بده تا كمكت كنيم :sad:

Anonymizer
13-11-2006, 15:20
غول سبز؟؟؟!!! من كه غول سبزي نديدم اگه ميشه بيشتر توضيح بده تا كمكت كنيم :sad:
سلام
من اون مرحله ای که یه زنیه که لباس بنفش پوشیده و با یه لگد میتونه آدم رو پرت کنه رد کردم.
مرحله ی بعدیش The Upper Cityهستش.که ردش کردم.اما مرحله ی بعدی به نام The City Gardens هست.که محیطش مثل حیات سرسبز و پر از گل و آبشار و این جور چیزاست.بعد از 6-5 دقیقه که از این مرحله گذشت .وارد یه میدان بزرگی میشه که دوربینش مثل اون غولی که قبلا زبونش آویزون بود میاد بالاو از بالا نشون میده.یه موجود خیلی بزرگه که از سر تا پاش پر از برگ درخته که همین باعث شده سبز به نظر برسه.بر خلاف اون غول قبلی که فک نداشت؛ و میشد روی اون سکوها رفت تا چشماش کور بشه ؛این محوطه هیچ جایی برای پنهان شدن و حمله نداره.وقتی میاد همش دور اون حیاط مانند بزرگ میدوم که یه دفعه با یه مشت میکوبه تو مخش و جونش تموم میشه.تنها راهنمایی که روی تصویر میشه؛اینه که میگه :باید از پشتش حمله کنی اما نمیدونم چطوری

jak_1300
13-11-2006, 15:37
بين دوسته من شما اونجا بايد از پشت دوتا پاش رو بزني خوب كه خودش ميوفته بعد سوارش بشي اينكار وقتي كردي البته اگه نتونستي تكرار كن ميشه اصلا سخت نيست مطمئن باش راحته بعد از اينكه رفتي روش هر جا خنجرت آبي شد ضربه بزن بعدش اون غوله شروع ميكنه به دويدن و شما بايد بسمت اون در هدايتش كني در رو ميشكنه و همين جوري هدايتش ميكني ميدوني مثله اين ميمونه كه تو داري ماشين ميروني و رانندگي ميكني و از موانع سر راهت ويراج ميدي رد ميكني فهميدي چي گفتم

Anonymizer
14-11-2006, 20:14
بين دوسته من شما اونجا بايد از پشت دوتا پاش رو بزني خوب كه خودش ميوفته بعد سوارش بشي اينكار وقتي كردي البته اگه نتونستي تكرار كن ميشه اصلا سخت نيست مطمئن باش راحته بعد از اينكه رفتي روش هر جا خنجرت آبي شد ضربه بزن بعدش اون غوله شروع ميكنه به دويدن و شما بايد بسمت اون در هدايتش كني در رو ميشكنه و همين جوري هدايتش ميكني ميدوني مثله اين ميمونه كه تو داري ماشين ميروني و رانندگي ميكني و از موانع سر راهت ويراج ميدي رد ميكني فهميدي چي گفتم
ممنون از راهنماییت رد شد

goblet of fire
16-11-2006, 17:23
sgh5000 جان
من در مرحله اي هستم كه يك زن بنفش هست من تمامه خونشم تموم مي كنم ولي نمي ميره تند تند كليك مي كنم با هم گلاويز مي شن ولي آخرش تا پرتم مي كنه پايين يا خونم تموم مي شه چيكار كنم؟
خونش نا يه جايي كه كم ميشه ديگه در نمي ره يك جا واميسته بعد خونشو كه تموم مي كنم بازم نمي ميره بعد يا پرتم مي كنه يا خونم تموم ميشه فك كنم يه قلقي داره چون دائم شمشيراشون بهم گير مي كنه من تند تند كليك مي كنم اين جوري بيشتر باهم گلاويزن ولي بازم او برنده مي شه

M E H D I
16-11-2006, 17:43
sgh5000 جان
من در مرحله اي هستم كه يك زن بنفش هست من تمامه خونشم تموم مي كنم ولي نمي ميره تند تند كليك مي كنم با هم گلاويز مي شن ولي آخرش تا پرتم مي كنه پايين يا خونم تموم مي شه چيكار كنم؟
خونش نا يه جايي كه كم ميشه ديگه در نمي ره يك جا واميسته بعد خونشو كه تموم مي كنم بازم نمي ميره بعد يا پرتم مي كنه يا خونم تموم ميشه فك كنم يه قلقي داره چون دائم شمشيراشون بهم گير مي كنه من تند تند كليك مي كنم اين جوري بيشتر باهم گلاويزن ولي بازم او برنده مي شه

بايد يه بار توي گلاويز شدن شكستش بدين، راهش همينه. :blink:

sha2ow
08-01-2007, 09:52
sgh5000 جان

بعد از اینکه گلاویز شدید و اون را شکست دادید شروع می کنه به فرار کردن و پریدن اون موقع وقتی به نزدیکش رسیدی r را بزن تا زمان کند بشه بعد تو این موقعیت هرچی تونستی بزنش.

toraj
11-01-2007, 11:27
من توي اون جايي هستم كه پدر پرنس مي ميرد وپرنس شمشيرش را بر مي دارد ولي از اون جا نمي توانم رد بشم
يك در جلوي من هست كه نمي دونم چه جوري بايد بازش كنم لطفا من را راهنمايي كنيد.

Ali-Bahal
11-01-2007, 16:03
بايد کليک چپ را نگه داري يا دکمه e يادم نيست و بعد پرينس با تمام قدرت در را خورد مي کند در آن مراحل خيلي تاريک هست

toraj
12-01-2007, 19:20
ازكمكتان ممنون من به جايي رسيدم كه يك غول بال دار طلايي رنگ اونجا هست حالا بايد چه جوري ردش كنم چون وقتي چند ضربه به آن ميزنم سنگها به من برخورد مي كنند لطفا منرا راهنمايي كنيد وآيا اين غول آخر است.

Ali-Bahal
12-01-2007, 19:44
ازكمكتان ممنون من به جايي رسيدم كه يك غول بال دار طلايي رنگ اونجا هست حالا بايد چه جوري ردش كنم چون وقتي چند ضربه به آن ميزنم سنگها به من برخورد مي كنند لطفا منرا راهنمايي كنيد وآيا اين غول آخر است.

اسم اين غول وزير هست شما در مرحله آخر بازي هستيد

شما بايد به سنگها نخوريد بايد از ديوار بالا برويد و بعد بپريد روي آن و در حالت Speed kill آن را بکشيد يعني هر وقت صحنه رنگش رفت کليک کنيد هر وقت موفق شديد وزير مي رود بالاي بالا و سنگ ها روي هوا معلق مي ماند از روي سنگها بالا برويد و مواظب باشيد گلوله وزير به شما نخورد

خيلي سخت هست تلاش کن البته من درست يادم نيست موفق باشي بعدش هم بايد با شاهزاده تاريکي مبارزه کني ! تا بازي تمام شود همش به دنبال او برو و بعد....

sorena_kerasos
16-01-2007, 00:51
سلام بر دوستان

من در مرحله اي كه پرنس با جسد پدرش برخورد ميكند و در اتاقكي محبوس ميشود گير كرده ام

كسي از دوستان ميتواند كمك كند ممنون

OMID
16-01-2007, 02:16
سلام بر دوستان

من در مرحله اي كه پرنس با جسد پدرش برخورد ميكند و در اتاقكي محبوس ميشود گير كرده ام

كسي از دوستان ميتواند كمك كند ممنون

دوست عزیزمون علی توضیح دادند که یک قسمت از دیوار هست که کاملا تابلو هست حالت ترک خوردگی داره میری اونجا و کلید e رو نگه میداری تا پرنس با شمشیر بابا در رو بترکونه :)

بايد کليک چپ را نگه داري يا دکمه e يادم نيست و بعد پرينس با تمام قدرت در را خورد مي کند در آن مراحل خيلي تاريک هست

sorena_kerasos
17-01-2007, 21:15
اميد جان ممنون

sorena_kerasos
18-01-2007, 18:53
سلام بچه ها
من وزير را شكست دادم
بعد از نشون دادن اسامي سازنده ها ادامه بازي مي آيد ولي ناگهان صفحه از بين ميرود:blush:

sorena_kerasos
18-01-2007, 18:57
آدرسي براي گرفتن كدهاي بازي

saeed_cpu_full
18-01-2007, 19:04
آدرسي براي گرفتن كدهاي بازي

میشه خودت کد هاشو بزاری برای من که نیومد .

sorena_kerasos
20-01-2007, 03:34
Secret Chainsaw weapon :
Take out your dagger and do not have any secondary weapon. Pause the game and press [Up] [Up] [Down] [Down] [Left] [Right] [Left] [Right] [Up] [Down] [Up] [Down].

Secret Baby Rattle weapon :
Finish the game on the Easy difficulty setting. Then, take out your dagger and do not have any secondary weapon. Pause the game and press [Left] [Left] [Right] [Right] [Up] [Down] [Down] [Up] [Up] [Down].

Secret Telephone weapon :
Finish the game on the Normal difficulty setting. Then, take out your dagger and do not have any secondary weapon. Pause the game and press [Right] [Left] [Right] [Left] [Down] [Down] [Up] [Up] [Up] [Down] [Up] [Up] [Down] [Down].

Secret Swordfish weapon :
Finish the game on the Hard difficulty setting. Then, take out your dagger and do not have any secondary weapon. Pause the game and press [Up] [Down] [Up] [Down] [Left] [Right] [Left] [Right] [Up] [Down] [Up] [Down].

Video Gallery :
Finish the game to unlock the Video Gallery.

Voice credits :
Play through the game until getting to the large courtyard just before the first chariot sequence, during your second Dark Prince transformation. Look in the corner of the courtyard to find a hole in the ceiling which enemies appear from until you leave the area. Stab and hang from the panel near that hole to open the exit. Climb the pole nearest to the hole in the ceiling to hear a monotone female voice announce the game's voice credits.

Sand Gate rewards :
Deactivate the indicated number of Sand Gates to earn the corresponding reward:

Fourth Sand Tank: 1 Sand Gate
100 Sand Credits: 2 Sand Gates
Eye Of The Storm Time Power: 3 Sand Gates
Fifth Sand Tank: 4 Sand Gates
150 Sand Credits: 5 Sand Gates
Winds Of Sand Attack: 6 Sand Gates
Sixth Sand Tank: 7 Sand Gates
200 Sand Credits: 8 Sand Gates
Sand Storm Attack: 9 Sand Gates

sorena_kerasos
20-01-2007, 03:36
بقيه كدها براي بعد چون الان text اش رو ندارم

Ali-Bahal
20-01-2007, 16:20
اين بازي بدون کد حال ميده اگر خواستيد بگيد يک ترينر توپ براتون بزارم ولي هم بدون تقلب بازي حال ميده و هم يکمي اين بازي قديمي شده دقيقا آذر سال پيش اومد اينقدر منتظرش شدم تاريخشو حفظ شدم :laughing:

موفق باشيد;)

Inkareeeeeeeeee
20-01-2007, 21:34
اين بازي بدون کد حال ميده اگر خواستيد بگيد يک ترينر توپ براتون بزارم ولي هم بدون تقلب بازي حال ميده و هم يکمي اين بازي قديمي شده دقيقا آذر سال پيش اومد اينقدر منتظرش شدم تاريخشو حفظ شدم :laughing:

موفق باشيد;)

اگه منظورت اينه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه كار نميكنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Inkareeeeeeeeee
20-01-2007, 21:36
Secret Chainsaw weapon :
Take out your dagger and do not have any secondary weapon. Pause the game and press [Up] [Up] [Down] [Down] [Left] [Right] [Left] [Right] [Up] [Down] [Up] [Down].

Secret Baby Rattle weapon :
Finish the game on the Easy difficulty setting. Then, take out your dagger and do not have any secondary weapon. Pause the game and press [Left] [Left] [Right] [Right] [Up] [Down] [Down] [Up] [Up] [Down].

Secret Telephone weapon :
Finish the game on the Normal difficulty setting. Then, take out your dagger and do not have any secondary weapon. Pause the game and press [Right] [Left] [Right] [Left] [Down] [Down] [Up] [Up] [Up] [Down] [Up] [Up] [Down] [Down].

Secret Swordfish weapon :
Finish the game on the Hard difficulty setting. Then, take out your dagger and do not have any secondary weapon. Pause the game and press [Up] [Down] [Up] [Down] [Left] [Right] [Left] [Right] [Up] [Down] [Up] [Down].

Video Gallery :
Finish the game to unlock the Video Gallery.

Voice credits :
Play through the game until getting to the large courtyard just before the first chariot sequence, during your second Dark Prince transformation. Look in the corner of the courtyard to find a hole in the ceiling which enemies appear from until you leave the area. Stab and hang from the panel near that hole to open the exit. Climb the pole nearest to the hole in the ceiling to hear a monotone female voice announce the game's voice credits.

Sand Gate rewards :
Deactivate the indicated number of Sand Gates to earn the corresponding reward:

Fourth Sand Tank: 1 Sand Gate
100 Sand Credits: 2 Sand Gates
Eye Of The Storm Time Power: 3 Sand Gates
Fifth Sand Tank: 4 Sand Gates
150 Sand Credits: 5 Sand Gates
Winds Of Sand Attack: 6 Sand Gates
Sixth Sand Tank: 7 Sand Gates
200 Sand Credits: 8 Sand Gates
Sand Storm Attack: 9 Sand Gates

اينايي كه نوشتي مال ايكس باكسه يا پلي ستيشن يا پي سي ؟؟؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sorena_kerasos
21-01-2007, 01:21
براي كامپيوتر هست اتفاقا اگه بازي را تا آخر رفته باشيد و بخواهيد يكبار ديگه اين بازي بريد اينجوري خيلي حال ميده چون به جاي شميشير از گوشي تبفن يا ماهي يا وسايل ديگه ميتونيد استفاده كنيد و كلي كميك ميشه

Ali-Bahal
21-01-2007, 19:26
اگه منظورت اينه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه كار نميكنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره کارت درسته

lobia
19-02-2007, 23:03
سلام من مي خواستم طريقه شكست دادن غول سنگي كه خنجر ميزني پشت پاش زانو ميزنه و خم ميشه رو بگيد
غول اول رو با speed kilشكست دادم از دوستان خواهش دارم راهنمائي كنيد اسم مرحله اين the city gurdens:biggrin: :sad:

Maximillion
22-02-2007, 10:25
سلام من مي خواستم طريقه شكست دادن غول سنگي كه خنجر ميزني پشت پاش زانو ميزنه و خم ميشه رو بگيد
غول اول رو با speed kilشكست دادم از دوستان خواهش دارم راهنمائي كنيد اسم مرحله اين the city gurdens:biggrin: :sad:

سلام دوست عزیز عضویت شما رو تبریک میگم :happy:
من این بازی رو خیلی وقت پیش انجام دادم. اگه منظور شما اونجا هست که پرنس میاد توی یه گودی بعد یه غول سبز سنگی میاد دیوار رو خراب میکنه اونجا بعد از اینکه زانو زد باید space رو بزنی با
اینکار پرنس میره بالای سر غول انجا باید با خنجرتون به سرش ضربه بزنیدکه خنجر توی سرش گیر میکنه
وشما باید یه دوره ی غول سواری رو بگزرونید!!! منظورم اینه که اقا غوله عصبانی بلند میشه ومیدوه شما هم
باید با استفاده از کلید های a و d اون رو کنترل کنید تا به دیوارها نخوره. اولش یکم سخته ولی یاد میگیرید

zerosector
23-02-2007, 20:00
سلام
من بعد از اينكه زن بنفشه را كشتم به اينجا رسيدم حالا نمي دونم راه عبور گذاشت همه جا را هم گشتم اما پيدا نكردم ممنون ميشم كمكم كنيد
اينم دو تا عكس از جايي گير افتادم :

H A M E D
23-02-2007, 20:19
شما بايد اون دستگاه رو دسته هاش بچرخوني تا برسه به جلوي اون پنجره تا بتوني ازش بپري.. بابا خيلي آسونتر از اين چيزات كه فكر مي كني.. تا حالا يادم نمياد تو اين بازي بيشتر از 5 دقيقه جايي گيركرده باشم..

zerosector
23-02-2007, 22:07
ممنون دوست عزيز
عجيبه فكر نمي كردم جاي به اين راحتي گير بيفتم
من كه هر كاريش مي كنم اين دسته تكون نمي خوره ،تازه من اگه بخوام اونا بچرخونم كه ميخوره به ديوار .
كنار دسته چوبي ، راست كليك را به همراه دكمه حركت به سوي جلو را فشار مي دم ولي به جاي اينكه دسته بچرخد مي دود بالاي آن .
در ضمن من اول اون دسته اي كه بالاش مشعل است را مي چرخونم و درب چوبي بسته شده و سنگ كنار مكعب چوبي پايين مي آيد و طبق فرمايش شما بايد يكبار ديگه هم اونا بچرخونم تا درب چوبي باز شود تا از اون دسته بطرف اون بپرم .

zerosector
24-02-2007, 13:09
راهش را پيدا كردم بايد اون مكعب چوبي را هل مي دادم

H A M E D
24-02-2007, 13:56
راهش را پيدا كردم بايد اون مكعب چوبي را هل مي دادم

خوب خدا رو شكر.. من خيلي وقت پيش بازي كردم! يادم رفته بود![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فراز
26-02-2007, 22:12
دوستان من مردم رو با جا به جا کردن اون مجسمه و شکوندن در اصلی از آتش سوزی نجات دادم و حالا با کالسکه افتادم دنبال اون غول قرمز و در وسط راه پرنس پرید روی کالسکه ی اون و با هم افتادن پائین و اون غول قرمز رفیقشم اومد و حالا من رو محاصره کردن:sad: هرچی هم میام بزنمشون حمله های منو خنثی میکنن و اصلا" خنجرم بهشون برخورد نمیکنه ولی بعضی وقتا که نمیدونم چی میشه یکیشون تبرش توی زمین گیر میکنه و فقط اون لحظه حرکات من کارسازه البته اون موقع هم خیلی وقت ندارم و اون یکی رفیقش میاد منو میزنه:sad: حالا نمیدونم راه کشتن این هیولاها چیه؟!:blink:

Inkareeeeeeeeee
26-02-2007, 22:20
دوستان من مردم رو با جا به جا کردن اون مجسمه و شکوندن در اصلی از آتش سوزی نجات دادم و حالا با کالسکه افتادم دنبال اون غول قرمز و در وسط راه پرنس پرید روی کالسکه ی اون و با هم افتادن پائین و اون غول قرمز رفیقشم اومد و حالا من رو محاصره کردن:sad: هرچی هم میام بزنمشون حمله های منو خنثی میکنن و اصلا" خنجرم بهشون برخورد نمیکنه ولی بعضی وقتا که نمیدونم چی میشه یکیشون تبرش توی زمین گیر میکنه و فقط اون لحظه حرکات من کارسازه البته اون موقع هم خیلی وقت ندارم و اون یکی رفیقش میاد منو میزنه:sad: حالا نمیدونم راه کشتن این هیولاها چیه؟!:blink:

خب تنها راه اينه كه از SPEED KILL استفاده كني و اينقدر بايد از دستشون فرار كني و منتظر يه فرصت مناسب باشي ، منهم خيلي زمان مصرفشون كردم تا بكشمشون ... يه چيزي تو مايه هاي صبر ايوب احتياج داري [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فراز
26-02-2007, 22:28
مرسی اینکاره جون از جوابت:) ولی Speed Kill قایمکی میشه انجام داد و اصلا" اینا اجازه نمیدن بری پشت سرشون:laughing: حالا باید باز هم امتحان کنم:sad: اگه نظر دیگه ای دارید بگید دوستان.
مرسی:rolleye:

فراز
27-02-2007, 02:52
دوستان پیدا شد:laughing: اول باید به شمشیریه حمله کرد تا اون که تبر داره بیاد سراغت و تبرشو بزنه زمین و گیر کنه و حسابی کتکش بزنی:cool: بعد از چند بار Speed Kill انجام باید داد و طی 2 مرحله ترتیبشون داده میشه:happy: حالا فعلا" دارم میرم جلو ببینم چه اتفاقاتی می افته:biggrin:

H A M E D
27-02-2007, 19:27
اين قسمت بدون شك يكي از زيباترين قسمت هاي بازيه! خيلي باحاله! يه مبارزه جانانه!