ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : sd870 یا A720

yakuza_menema
23-06-2008, 23:24
سلام. میخوام یه دوربین دیجیتال بگیرم و بین دو دوربین sd870 و A720 هردو از کانن موندم.

برای من مهمترین چیز کیفیت عکس تو حالت ها ی مختلف هست.

عکس با کیفیت در شب در ایزوی پایین و بدون فلش. و با فلش.
عکس با کیفیت در محیط های بسته و باز.....
لرزشگیریه بهتر
محویه کمتر تصویر

و ............
لطفآ تو نظراتتون قیمت وزوم اپتیکالشون رو در نظر نگیرید.
ممنون

mpeg
24-06-2008, 00:19
ببین sd870 دوربین کامپکت هست و جمع جور وجیبی ولی 720is آماتور

و همین طور که معلوم هست 720 دارای امکاناتی هست که مطمئن باش بعد از مدتی کار کردن با sd870 کمبودش رو حس میکنی منظورم وقتی هست که یکم راه افتادی تو عکاسی
از لحاظ تصویر یکی هستن و عیب هردو میشه گفت نویز زیاد در ایزو 800 و 1600 هست
در ضمن فلاش 720 قویتره مشخاصات فنی هم که معلومه کدام بهتره و 1 نکته دیگم باطری هست که 720 قلمی هست و sd870 Li-Ion باتري در کل اگه من بودم 720 ولی باز نظر خودت که دوربین جیبی دوست داری یا نه ولی در کل برتری با A720 IS هست این لینک زیر رو هم 1 نگاه بنداز از سایت دیجی کالا که فارسی هست جدول مقایسه دو دوربین هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

yakuza_menema
24-06-2008, 09:09
اینطور که اینجا نوشته آ720 ساخت چین هستش.
این تو کیفیت کار تاثیر نداره؟؟؟
در ضمن خرید اینترنتی از کدوم یکی از این سایت ها رو انتخاب کنم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
camerashop.mihanblog.com
,...........

mpeg
24-06-2008, 11:02
fساخت چین و جاهای دیگه فرقی نداره خود کنان تو چین تولید میکنه به خاطر ارزونی کارگر که این در مورد همه کارخانه های معروف دنیا صدق میکنه پس از این لحاظ خیالت راحت
اگه تهرانی اول برو جمهوری 1 چرخ بزن ببین قیمتهای اونجا چطوره قیمت این سایتها هم رو که داری
در ضمن گارانتی اصلی کنان تو ایران آفومار هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد گارانتی هم که تو تاپیک های دیگه بگردی کلی راجبش بحث شده حتی همین آفومار
در ضمن از هر جا خواستی بگیری حتی این سایتها حتما یرو شرکت این سایتها اونجا دستگاه رو تست کن فرستادن یا پست اینا رو ول کن
راستی هز جا ارزون تر میداد با گارانتی که مد نظرت هست از اونجا بگیر
زاستی اگه میتونستی بیشتر پول بدی من جای تو بودم سونی میخردم مثل H3 , h7 سونی که دیگه حالا حالا حا خیا لم راحت باشه از لحاظ امکاناتش
در کل من از تصوبر سونی بیشتر خوشم میباد به نظرم شفا فیت تصویر سونی بهتره ولی
در ضمن سونی بهترین ها رو زیر مجموعه خود کرده

yakuza_menema
24-06-2008, 12:17
sx100 چطوره؟؟
این مدل رو قیمت کردم 290 با گارانتیه اصلی.
در ضمن این مدل در دو ساخت چینی و ژاپنی تو بازار هست.از کجا میشه محل ساخت رو فهمید؟؟یعنی اگه چینی باشه نوشته made in china ؟؟؟؟
سریه h اندازه نصبتآ بزرگی داره که خیلی به کارم نمیاد.

yakuza_menema
25-06-2008, 17:05
سلام من یه sx100 خرید امروز.

mpeg
29-06-2008, 15:05
مبارک باشه 1 چند تا نمونه عکس که باهاش گرفتی بزار مثلا 1دونه با فلاش 1دونه زیر نور آفتاب 1 دونه حالت ماکرو
فقظ لطفا عکس ها رو بدون تغییز بزار حتی با هیچ برنامه ای حتی فتوشاپ سایزشم عوض نکن