PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ ا Motorola ZN5 ا

صفحه ها : 1 [2]

...ALI...
11-05-2010, 10:36
ممنون از این پاسخ بسیار مفید.
به هیچ عنوان دلگیر نیستم.
در رابطه با منوها منظورتون از پالس چی هستش؟
ضمنن گوشی من تا به حال دو بار به کلی گیر کرده.
که من به ناچار باتری رو رو برداشتم.
احتمال می دین مشکل از ویندوز سون باشه؟

...ALI...
11-05-2010, 12:43
ضمنن بعد از اینکه فرم ور رو روش می ریزم یه لحظه یه پیغام می یاد که نوشته tapi is disconnect all operation disable
و دوباره ریست می شه و بالا می یاد.

johnypersian1656
11-05-2010, 13:38
منظور از حالت پالس یه حالت مثل طپش قلب هست که روی هر منو که میرین یه لحظه نور زیاد میشه و اون جزء از منو میتپه.zn5 نباید هنگ کنه حتی یک مورد! علی جان symbiosis منوهاش پیچیدس و تا وقتی که از کاربرد اون utility یا tool مطمئن نشدین اجراش نکنین . باور کنین شما تنها کسی هستین که این همه مشکل رو با هم دارین . به نظر من یا به یه فیرمویر stock فلش کنین (که میتونین از موبایلستان دانلود کنین ) وبعد دوباره symbiosis رو فلش کنین یا اینکه یه master clear بعد از بک آپ گرفتن انجام بدین (ممکنه چند دقیقه طول بکشه) . اگه با سرعت مشکل دارین میتونین فیرمویر stock 0DR رو بزنین . در ضمن بعد از فلش کردن symbiosis یک بار ری استارت شدن طبیعیه تا mpkgbox, بقیه ابزارها نصب بشن

...ALI...
11-05-2010, 14:47
مشکل gallary من حل شد.
اول داخل tweaks رفتم و بعد media و بعد remove all .udstatel
یه بار ریست شد و حل شد.
البته وقتی بالا اود به کلی هنگ کرد.:31::31:
ضمنن حالت پالس که گفتید در منو هاش ، برای من جدا از اینکه روی هر آیکون در منوها می رن و یا فقط انتخابشون می کنم به جز اون حالت انیمیشنی ایکون ها کلا نور ال سی دی خیلی کم بعد از چند لحظه شروع به ارتعاش می کنه.
همون طور که گفتم نور ال سی دی خیلی کم، کم و زیاد می شه.
ضمنن ممنون می شم لینک فریمور stock یا هر چیزی که خودت فکر می کنی بهتره رو بزاری تا من اون راه رو هم امتحان کنم.
آخه این موبایلستان خیلی گیج کننده است. پیدا کردنش سخته.

johnypersian1656
11-05-2010, 15:31
لینک فیرمویرها :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک برنامه ها و بازی ها :

...ALI...
11-05-2010, 16:47
لینک فیرمویرها :

لینک برنامه ها و بازی ها :

من هر دو فریمورهای STOCK که در موبایلستام بودن و هر دو تا کاملا یکی هم بودن رو فلش کردم.
سرعت خیلی خیلی بهتر شد.
ولی باز مموری 8 گیگابایت رو 3.5 گیگ می شناسه.
و
ضمنن متوجه ی یه مشکل خیلی بد شدم اونم اینکه در عکس های این گوشی یه لکه ی سیاه وجود داره.
که شک دارم نرم افزاری باشه.
ممکنه مشکل سخت افزاری داشته باشه از همون اول اصلا؟
دیگه نمی فهمم چی کار کنم.
ضمنن تم هاش هم مشکل دارن.
فریم ور اصل گوشی رو می شه از جایی گیر آورد؟
شما خودت با هیچ کدوم از این فریم ور ها مشکل نداشتی؟

johnypersian1656
11-05-2010, 17:26
فیرمویرهای stock با هم متفاوت هستن.مموری رو روی یه گوشی دیگه امتحان کنین و تا حد امکان با پی سی یا با یه گوشی دیگه هم فرمت کنین , شاید ایراد از مموری کارت باشه. لکه ی سیاه توی عکس؟ :18: میتونی نمونه ی عکس ها رو توی تاپیک عکس های گرفته شده با zn5 ببینین. تم ها چه مشکلی دارن؟ اینجوری که شما میگین انگار کل گوشی مشکل داره!!!!! فیرمویر اصلی گوشی همون فیرمویر stock 05r هست . نه من این مشکلاتی رو که میگین اصلا نداشتم. علی جان اگه منظورتون اینه که مموری رو مینویسه 3.5 ایرادی نیستا چون این مقدار مینویسه ولی شما گوشی رو توی حالت مموری کارت وصل کن به pc ببین یعنی از هر 8 گیگ نمیتونی استفاده کنی؟ یا 8 گیگ آهنگ یا ویدئو بریز روی گوشی. چون خود گوشی تا 4 بیشتر نشون نمیده ولی اجازه ی استفاده تا 16 گیگ رو میده. لکه ی سیاه رو هم مطمئنین لنز تمیزه؟

...ALI...
11-05-2010, 18:43
آره راستش.
نگاه کن فریموری روی خودش بود 4 یا 5 تا تم داشت که این فقط دوتاشو داره.
ضمنن اون فریم ور با کیفیته 240*320 فیلم می گرفت ولی این فریم ور با کیفیت 144*78.
اون فریم ور که روی گوشی یه برنامه رو که این داره نداشت به اسم :UCWEB6
اصلا نگاه کن من درست دانلود کردم؟ از این لینک:

آخری رو.
ممکنه من اشتباها یه bootloader اشتباه رو روی این نصب کرده باشم؟:5:

johnypersian1656
11-05-2010, 23:32
نه علی جان پس تم ها مشکلی نداره . ببینین حتی توی فیرمویرهایی که خود موتو هم میده توی هرکدوم یه سری تم هست (تم های بیشتر رو خودتون میتونین نصب کنین) توی فیرمویرهای مد شده ی روسی و چینی و آمریکایی و... هم سازنده ی فیرمویر به سلیقه ی خودش از تم های مختلف استفاده میکنه . در مورد فیلمبرداری عرض کردم خدمتتون که تنها فیرمویرهایی که بیس 7fr دارن qvga یعنی همون 240*320 رو میگیرن ولی فیرمویرهای دیگه فرق دارن .واسه همین گفتم فیرمویرهای stock یا مد شده با هم تفاوت دارن ولی شما از هرجایی که فیرمویر رو دانلود میکنین (نمونش توی همین موبایلستان ) میتونین توضیحات هر فیرمویر رو زیرش بخونین که هر فیرمویری چه چیزایی به شما ارائه میده. در مورد برنامه های جاوای نصب شده هم همینطوره (مثل ucweb6) که خودتون عرض کردین .اینجا هم مثل تم ها هر فیرمویری یه سری برنامه داره که بازم توضیحش مشخصه ولی شما ورژن جدیدتر ucweb یعنی ورژن 7 رو میتونین از سایت getjar.com بگیرین . یا حتی opera mini رو نصب کنین .در مورد اشتباه فلش کردن اگه شما بوت لودر اشتباه رو فلش کرده بودین الان اینقدر ریلکس نبودین :31: چون دیگه گوشی بالا نمیومد پس ورژن درست رو خوشبختانه انتخاب کردین.علی جان به نظر من فعلا یکی دو روز با یه فیرمویر stock کار کنین تا دستتون راه بیفته بعد برین سراغ symbiosis و اگه با سرعتش مشکل دارین همونطور که گفتم از تنظیمات سی پی یو و swap واسه افزایش سرعت استفاده کنین بعد توی این فیرمویر برنامه , بازی , تم ها رو نصب و استفاده کنین . به تدریج که هم با گزینه ها ی این فیرمویر آشنا شدین (یعنی همونایی که توی tweaks هستن و هم برنامه ها ی عالی ای مثل encoder,rockbox,mplayer,...و بازیهای خوبی مثل quake 2,hexen,...) میتونین فیرمویرهای چینی و روسی رو هم امتحان کنین یا اینکه چیزایی مثل mpkgbox,telnet,swap,... رو روی فیرمویر مورد علاقه ی خودتون راه بندازین.

...ALI...
12-05-2010, 08:40
آقا مرسی ولی من مشکلاتم هنوز تموم نشده::18:
یکی نقطه ی سیاه روی عکس های دوربین که خداییش فکنم گوشی رو باید بی خیالش شم؟!!:13:
وضمنن تم ها برای من اینجوری عمل می کنم:
وقطی تم هارو عوض می کنم فقط عکس پس زمینه ی تم جدید می یاد بقیش همون تم قبلی هست؟
اصلا این رو هم بی خیال دوربینشو چی کار کنم؟
اومدم یه عکس آپلود کنم برات دیدم گوشیم به کامپیوتر وصل نمی شه. فقط شارژ می شه.
هر کار کردم هر تنظیمی عوض کردم درست نشد.
این یه مشکل اساسی داره.
اگه درست نمی شه برم ببینم می تونم یه جوری پسش بدم یا بفروشمش؟

...ALI...
12-05-2010, 09:12
EFEM reciever error
چی هستش؟
این پیغام رو فریم ور simbiosis 5 میداد؟

johnypersian1656
12-05-2010, 10:50
آقا مرسی ولی من مشکلاتم هنوز تموم نشده::18:
یکی نقطه ی سیاه روی عکس های دوربین که خداییش فکنم گوشی رو باید بی خیالش شم؟!!:13:
وضمنن تم ها برای من اینجوری عمل می کنم:
وقطی تم هارو عوض می کنم فقط عکس پس زمینه ی تم جدید می یاد بقیش همون تم قبلی هست؟
اصلا این رو هم بی خیال دوربینشو چی کار کنم؟
اومدم یه عکس آپلود کنم برات دیدم گوشیم به کامپیوتر وصل نمی شه. فقط شارژ می شه.
هر کار کردم هر تنظیمی عوض کردم درست نشد.
این یه مشکل اساسی داره.
اگه درست نمی شه برم ببینم می تونم یه جوری پسش بدم یا بفروشمش؟
اگه مشکل لکه ی سیاه روی عکس با همه ی فیرمویرها باقی مونده و لنز رو هم مطمئنین تمیزه پس جای شکی باقی نمیمونه که سخت افزاریه. در مورد تم ها یعنی بعد از تغییر تم اگه حتی ری استارت هم بکنین تم عوض نمیشه؟در مورد وصل شدن گوشی , اگه توی حالت مموری کارت وصل نمیشه از روش ftp& telnet که توی موبایلستان آموزشش هست وصل کنین , یعنی با نرم افزار filezilla وصل کنین .

EFEM reciever error
چی هستش؟
این پیغام رو فریم ور simbiosis 5 میداد؟

تنها یک دلیل داره , شما تنظیمات engineering menu رو دستکاری کردین . علی جان گفتم اول باید بخونین تنظیمات چیکار میکنه بعد تغییرشون بدین .

...ALI...
12-05-2010, 18:46
مرسی دوسته من البته این پیغام رو دقیقا بعد از فلش گوشی می ده.یعنی من دستکاری نکردم.

مشکل من ثابت کرد هر گوشی ای می تونه مشکل داشته باشه.
اونم به این وحشتناکی. اونم motorola zn5:31:

---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------

[/COLOR]حالا من با فروشندشم تماس گرفتم. گفته که یک فریم ور میل می زننن ببینیم چی می شه.

arashf
08-06-2010, 17:53
سلام دوستان
چي جوري مي تونم گوشيم رو فارسي كنم لطفا راهنمائيم كنيد.

---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------

امروز تازه تونستم اين گوشي رو خريداري كنم براي رو به راه كردنش به راهنمايي همتون احتياج دارم . پيشاپيش ممنون

---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------

امروز تازه تونستم اين گوشي رو خريداري كنم براي رو به راه كردنش به راهنمايي همتون احتياج دارم . پيشاپيش ممنون

johnypersian1656
08-06-2010, 17:57
سلام دوست عزیز. اول اینکه بگین از موقعی که گوشی رو خریدین فیرمویر عوض کردین یا نه؟ ورژن بوت لودر خودتون رو اینجا بذارین(گوشی رو خاموش کنین و بعد سه کلید #و* و قرمز رو باهم بگیرین)مثلا نوشته 6.2a که معمولا هم همین هست چون ورژن های داخل ایران اکثرا 64 مگابایت رم دارن. بعد من 2 تا فایل رو بر حسب ورژن بوت لودر شما واستون آپلود میکنم , که یکی از فایلها واسه no rsa کردن بوت لودر شما هست, و یکی دیگه language pack فارسی هست.اگه خواستین بفرمایید تا یه فیرمویر خوب هم بذارم.

arashf
08-06-2010, 18:09
از محبتي كه داريد ممنون
نوع بوت لودر همون 6.2a هستش و تا به حال هيچ فيرمور نصب نكردم .

---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------

در ضمن اگر زحمتي نيست يه فريمور خوب هم بگذاريد

johnypersian1656
08-06-2010, 18:30
عزیز اگه بتونی تا شب صبر کنی واست آپ میکنم, اگه بازم نشد آپ کنم بهت لینک میدم, شما به ترتیب باید گوشی رو no rsa, کنید, یه فیرمویر فلش کنین, و بعد language پک فارسی رو فلش کنین.واسه فیرمویر هم بیس های متفاوتی داره که من خودم بهتون 7fr رو پیشنهاد میدم, البته مد شده که قابلیت نصب برنامه و بازی های لینوکس رو هم داره.

arashf
08-06-2010, 19:01
باز هم ممنون . من فردا دوباره مراجعه مي كنم .

johnypersian1656
08-06-2010, 21:53
نرم افزار rsdlite رو اگه ندارین از این لینک دانلود کنین و روی پی سی نصب کنین :

بعد گوشی رو توی همون حالت بوت یعنی همون حالتی که بوت لودر رو دیدین وصل کنین با کابل به پی سی و rsdlite رو اجرا کنین, و از قسمتی که .... هست جلوی file name , شما این فایل رو که قبلا دانلود کردین و روی پی سی ریختین انتخاب کنید و start رو بزنین (راستی قبلش باید درایورهای گوشی رو از سیدی همراهش نصب کرده باشین ):

الان بوت لودر شما No rsa شده. مرحله ی بعدی فلش کردن فیرمویر هست.

johnypersian1656
08-06-2010, 23:39
اینم فیرمویری که الان روی گوشی خودم هست, این رو هم مثل همون no rsa فلش بزنین :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه از این خوشتون نیومد این دو ورژن که یکی ورژن photo و یکی ورژن video هست هم بد نیست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو بالاخره language pack فارسی که بعد از هرکدوم از این فیرمویرها میتونین بزنین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنکاتی که خیلی مهمن اینه که اگه جایی دیدین فیرمویری واسه zn5 هست از دو چیز قبل از فلش کردن مطمئن بشین, یکی ورژن بوت لودر و دیگری لاک نبودن فیرمویر

مسئولیت فلش و اتفاقاتی که ممکنه بیفته هم با خودتون

arashf
10-06-2010, 16:14
با سلام
دوست عزيز از راهنمايتون ممنون امروز گوشي رو با فريمور خودتون فلش كردم تنها يك مشكل وجود داره واون اينه كه عليرغم انتخاب زبان انگليسي هنوز بعضي از منوها رو بصورت چيني نشون ميداد و بعد از فلش فارسي همون منوها همون منوهاي چيني بصورت مربع ظاهر مي شه . لطفا راهنمايي كنيد .

johnypersian1656
10-06-2010, 18:45
دوست عزیز خوشحالم که با موفقیت انجام دادین, عزیز این فیرمویر اصالتا یه فیرمویر چینی هست, یه توضیح مختصر بدم, سه نوع فیرمویر واسه گوشی شما هست :
فیرمویرهای stock: اینها فیرمویرهایی هستن که توسط خود کمپانی موتورولا داده میشن و فیرمویرهای خام هستن, یعنی به شما اجازه نصب و استفاده از برنامه ها و بازیهای تحت لینوکس رو نمیده , فقط میتونین از جاوا استفاده کنین, مزیت این فیرمویرهای سرعت بالا و نداشتن باگ هست, یه سری از فیرمویرهای معروف stock
05r : فیرمویری که مشکل فوکوس در تاریکی رو نداره, بهترین کیفیت عکس رو بین همه ی فیرمویرها داره , یکی از ورژن های ریلیز شدش به طور پیش فرض فارسی داره و...
7fr : مزیت این فیرمویر سرعت بالاتر نسبت به 05r , تنها فیرمویری که qvga فیلم میگیره, و کیفیت عکس خوب هست و تنظیمات دوربین بیشتر مثل exposure
0dr :سریعترین فیرمویر واسه zn5
0er : آخرین فیرمویر رسمی واسه zn5 و فوق العاده stable هست و اگه دیده باشین بیشتر modder ها اوایل از همین بیس واسه فیرمویرشون استفاده میکردن.

نوع دوم فیرمویرها فیرمویرهای اینترنشنال هستن, فیرمویرهایی که توسط modder ها ساخته میشه ولی همه ی منوها به انگلیسی هستن , نمونش همین فیرمویر symbiosis هست که من جدیدترین ورژنش رو واستون لینک گذاشتم, دو نسخه ی فوتو با بیس 05r و نوع ویدئو با بیس 7fr داره .

نوع سوم فیرمویرهایی هستن که توسط modder ها ساخته میشن ولی اینترنشنال نیستن (نمونش فیرمویری که الان شما روی گوشی دارین )
این فیرمویرها بعضا قابلیت استفاده از language pack های دیگه رو lock میکنن و اونهایی هم که مثل فیرمویر شما لاک نمیکنن, بعد از فلش کردن language pack چون شما توی لیست پک زبانتون, زبان چینی رو ندارین, منوها به صورت مربع نشون داده میشن, و تنها راه فهمیدن اینکه کدوم قسمت چه کاری انجام میده آزمون و خطاس!
شما میتونین به اون فیرمویر symbiosis فلش کنین و اون رو هم امتحان کنین, ولی خوب سرعت اون کمتر از این فیرمویر هست , در ضمن دیگه نیاز به no rsa کردن و فلش no rsa ندارین, بوت لودر شما دیگه واسه همیشه No rsa شده.

fire159
28-06-2010, 16:23
سلام جاني .
من zn5 هم خريدم !
كارت تمومه :31:
حالا بايد منتظر سريال طولاني سولات من باشي . :21:

johnypersian1656
28-06-2010, 17:19
سلام. مبارک باشه عزیز. حسابی باهاش عکس بگیر. من و بچه ها ی اینجا هم در خدمتیم.

fire159
28-06-2010, 20:56
ok مرسي
خوب براي شروع / فيرمور گوشي رو كجا نوشته ؟
بهترين فيرمور كه بهترين كيفيت عكاسي رو داره و فارسي داشته باشه چيه ؟

johnypersian1656
29-06-2010, 00:17
هادی صفحه ی قبلی (27 ) رو کامل بخون واسه ورژن بوت لودر و نرم افزارها وفیرمویر و.. .... پک فارسی رو روی اکثر فیرمویرها (به جز چندتایی فیرمویر روسی و چینی )میشه زد. فیرمویرگوشی رو از منو> ستینگز> phone settings>
بعد properties ببین .

fire159
29-06-2010, 06:40
خوب اينجا تو پروپرتيز چندتا گزينه هست :
1- AP flex version :
secure setup : gas-emea-gsjxp... - e011
setup : - s038
resource : gas-emea-gsjxp
logo : gac generic
.
--
2- bP s/w version
--
3- AP flex version
حالا اين فيرمور چيه ؟ به نظر مياد روسيه . چون حروف دوم كي پد هم روسيه .
----
سرعت منوها در حال حاظر خيلي خوبه . و راستي فارسي هم كامل داره . منوها - نوشتن و خواندن اس ام اس :31:
جاني فقط به من بگو بهترين فيرمور كه بيشترين كيفيت عكاسي رو داره و بيشترين تنظيمات حرفه اي عكاسي و اديت ها چيه ؟
--
واسه نرم افزار هم كه ميرم موبايلستان و mod my moto:8:

johnypersian1656
29-06-2010, 08:47
همون ap flex version رو باید کامل بنویسی فیرمویرته. فیرمویرهایی که بیس اونا 05r,7fr باشه خوبن, 05r کیفیت عکساش بهتره ولی 7fr تنظیمات بیشتری داره واسه دوربین و فیلمبرداری هم qvga هست . نمونش هم symbiosis (ورژن فوتو که بیس 05r داره) و ورژن ویدئو (7fr هست بیسش) . و اون فیرمویر چینی هم که صفحه ی قبل گذاشتم هم سرعتش خوبه هم بیس 7fr داره.

ali_nnn13
22-07-2010, 17:36
سلام به همگی دوستان و اساتید محترم...

امروز دو قطره آب روی موبیل ریخت و دقیقا" روی آرم موتورولا که بالای LCD گوش هستش این دو قطره فرو رفت ! یعنی قسمتی که صدای مکالمه شنیده میشه !

خلاصه ما هم شرو کردیم به سشوار کشیدن ! اما ولوم صدای مکالمه وقتی از 4 بالاتر میره ، صدای ویز ویز میده :41:

گوشی رو باز کردم تا شاید درستش کنم ! ولی فایده نداشت !

دوستان قطعات ZN5 توی علاالدین پیدا میشه ؟ نمیدونم میتونم اسپیکرش رو پیدا کنم یا نه ! بدجوری حالم گرفته شده !

دوستان خواهشن اگه میتونن کمک کنن...

موفق باشین...:11:

fire159
24-07-2010, 08:42
نگرن نباش تهران گیر میاد .
باید تا آب ریخت گوشی رو برعکس میکردی و خاموش میکردی تا خودش خشک بشه .
این گوشیه محکمیه
عجیبه اینطور شده
من خودم هفته قبل گوشیم افتاد رو موتورو داغ ماشین / فکر کنم بالای 80 درجه داغ بود . بعد از 6-7 ثانیه که فمیدم و گوشی رو برداشتم . هیچیش نشد . فکر کردم الان آب شده . البته اگه یه برند دیگه بود قطعا" آب شده بود از گرما

arashf
23-08-2010, 21:59
با سلام خدمت همگي دوستان
به نظر شما كي فريموري مياد كه بتونه سرعت منوهاي گوشي هاي zn5 رو به يه سرعت قابل قبول تبديل كنه ؟ من از گوشي هاي قبلي خودم كه v3x ، a1200 ،v9 بوده كاملا راضي بودم ولي با توجه به اينكه اين گوشي خيلي سرتر از قبلي هاست انتظارمو در سرعت دسترسي به پنجره ها تامين نمي كنه . كسي از دوستان پيشنهادي داره ؟

rozysara
24-08-2010, 10:15
با سلام خدمت همگي دوستان
به نظر شما كي فريموري مياد كه بتونه سرعت منوهاي گوشي هاي zn5 رو به يه سرعت قابل قبول تبديل كنه ؟ من از گوشي هاي قبلي خودم كه v3x ، a1200 ،v9 بوده كاملا راضي بودم ولي با توجه به اينكه اين گوشي خيلي سرتر از قبلي هاست انتظارمو در سرعت دسترسي به پنجره ها تامين نمي كنه . كسي از دوستان پيشنهادي داره ؟

مشکل از فریمور گوشی ها نیست مشکل از رام گوشی هست که 64 هستش در حالی که رام استاندارد برای همچین گوشی هایی حداقل 96 هستش بنابرین نباید منتظر فریموری باشی که سرعت رو کاملا برات رفع کنه شاید تا حدودی بحبود بده ولی مشکل همچنان پا برجاست
نمیدونم چرا موتورلا از این رام برای این گوشی استفاده کرده در حالی که برای zn5 هایی که توسط اپراتورهای t-movile و ویژن ارضه میشه از رام 128 استفاده کرده که اونها هیچ مشکلی از لحاظ سرعت ندارند

در ضمن برای بهبود سرعت میتونی از این فریمور استفاده کنی

Ali_Best
29-10-2010, 20:22
با سلام خدمت همگي دوستان
سلام

یه فریمور چینی بود که جانی جان بهم داده بود. اون سرعتش خوب بود. یعنی بدون swap میتونستم به سرعت دلخواه برسم

ولی هر فریموری به غیر از این تا الآن symbiosis x1 بهترین گزینه هست البته به شرطی که swap رو روش فعال کنی تا اون 64 مگ کم آورده رو جبران کنه

---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------

از دوستان zn5 دار... کسی تونسته این مشکل رو حل کنه:
من میخوام همراه بانک پارسیان و صادرات رو روش نصب کنم. نصب میشه ولی اجرا نمیشه... به شدت به این دو برنامه احتیاج دارم. یه ال 7 هم دارم (که البته الآن دست یکی از اقوامه) که روش تست کردم روی اون جواب میده ولی روی این نسخه های جدید تر اجرا نمیشه

هر کاری بگی انجام دادم ولی نتونستم اجرا کنم. چه کنم؟!
حتی الآن تو فکر اینم که یه v3x ای چیزی بگیرم کنار این گوشی داشته باشم آخه خیلی به اینا احتیاج دارم!

lllhamedlll
09-11-2010, 18:00
سلا به همه دوستان!!:10:
من تصمیم به خرید گوشی zn200 یا zn300 کردم.هرچی گشتم تاپیک مربوط تر از اینجا نیافتم
دو تا سوال هست اول اینکه می خوام ازش به عنوان مودم لپتاپم استفاده کنم پس باید خیلی راحت وصل بشه بعدم اینکه میزان اشعه مضرش خیلی کم باشه(مثل اینکه تو مایه های 0.6 to 0.8 هست)به نظر شما انتخاب خوبیه یا برم سراغ b3410 samsong ؟؟؟؟؟؟ممنون میشم کمک بفرمایید هرچند می دونم زیاد مربوط نیست!!

Apachi
11-11-2010, 22:34
سلا به همه دوستان!!:10:
من تصمیم به خرید گوشی zn200 یا zn300 کردم.هرچی گشتم تاپیک مربوط تر از اینجا نیافتم
دو تا سوال هست اول اینکه می خوام ازش به عنوان مودم لپتاپم استفاده کنم پس باید خیلی راحت وصل بشه بعدم اینکه میزان اشعه مضرش خیلی کم باشه(مثل اینکه تو مایه های 0.6 to 0.8 هست)به نظر شما انتخاب خوبیه یا برم سراغ b3410 samsong ؟؟؟؟؟؟ممنون میشم کمک بفرمایید هرچند می دونم زیاد مربوط نیست!!

سلام در مورد اشعه چون تو امریکا کنترل کیفت خیلی سخت گیر هستش مطمئن باشید که همه در حالت استانداد هست
من متاسفانه تجربه استفاده این دو مدل رو نداشتم ولی کافیه از فروشنده در خواست کنید که این موضوع چک کنید و به قسمت کانکشن گوشی برید و اگر گوشی حالت USB Modem داشت صد درصد ساپورت میکنه اگر می تونید کمی بیشتر هزینه کنید و دیزاین A1600 مشکل ندارید ،من خودم دارمش و برای همین منظور استفاده می کنم مطمئنآ می تونم بگم فوق العاد هست و شاید بهترین انتخاب برای این بدلیل اینکه Smart USB Charging داره و هرگز احتیاج به شارژ کردن مکرر گوشی ندارید و وقتی هم گوشی از طریق Port micro usb با Laptop فول شارژ میشه دیگه از حالت شارژ درمیاد باتریش خراب نمیشه و هیج وقت موقع استفاده نیاز به شارژ کردن گوشی ندارید
برای استفاده در حالت مودم هم احتیاج به هیچ نرم افزاری ندارید و کافیه مثل همه گوشی های موتو درایور موتورلا را بریزید ..

rozysara
20-11-2010, 22:48
به نظر دوستان بهترین فریمور این گوشی کدومه و دوستان از چه فریموری استفاده میکنند ایا راضی هستند نکت ضعف و قوت فریمورشون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[Symbiosis X.1 Final]
یا
[ZN5] Freedom Extreme Brazil by Junior Passos]
یا
[MP] ZN5 Revolution Mod[/]
یا
ilove3d_OER_Evo3_Cramfs]
یا
ZN5 FW] Silence_7 ZTM]
یا فریمور دیگر

acmilan308
21-11-2010, 21:23
به نظر دوستان بهترین فریمور این گوشی کدومه و دوستان از چه فریموری استفاده میکنند ایا راضی هستند نکت ضعف و قوت فریمورشون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[Symbiosis X.1 Final]
یا
[ZN5] Freedom Extreme Brazil by Junior Passos]
یا
[MP] ZN5 Revolution Mod[/]
یا
ilove3d_OER_Evo3_Cramfs]
یا
ZN5 FW] Silence_7 ZTM]
یا فریمور دیگر
سلام
والا من سه تاي اوليو داشتم الان هم Symbiosis X.1 Finaدارم و راضيم

Freedom Extreme Brazil by Junior Passos هم سرعت خوبي داره ولي خيلي ساده هست.

يه فرموير ديگه بود به اسم z-mod اگر درست گفته باشم كه واقعا سرعت خوبي داشت.

rozysara
22-11-2010, 20:19
خوب اگه نظر خودمم قرار باشه بگم باید بگم که من از فریمور Symbiosis X استفاده میکنم نه Symbiosis X.1 چون سرعتش بیشتره و واسه من سرعت مهمه
واقعا این فریموری که گفتم من رو راضی کرده تم zero که مثل اندروئید هستش رو هم نصب کردم و hsa رو فعال واقعا گوشی خیلی شیک و سریع شده
الان که من از این گوشیم راضی هستم حسی که تا چند وقت پیش نداشتم