ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با XFX 512 gt 8600

hasibi01
22-06-2008, 22:40
کارت گرافیکم ( XFX 8600 gt) موقع پخش فیلم خیلی ضعیف عمل میکنه و کیفیت پخش خیلی پایینه در حالیکه توی بازیها اصلا این مشکل وجود نداره. با مدیاپلیر و پاور دیویدی و چندتا پلیر دیگه امتحان کردم ولی فرقی نداشت .
درایور کارت گرافیکم 169.23 و روی ویندوز Xp sp1 و Xp sp3 هم سعی کردم فرقی نداشت.
آیا باید از درایور خاصی استفاده کنم؟ یا راه حل دیگه ای داره ؟

omid moosavi
23-06-2008, 20:22
کارت گرافیکم ( XFX 8600 gt) موقع پخش فیلم خیلی ضعیف عمل میکنه و کیفیت پخش خیلی پایینه در حالیکه توی بازیها اصلا این مشکل وجود نداره. با مدیاپلیر و پاور دیویدی و چندتا پلیر دیگه امتحان کردم ولی فرقی نداشت .
درایور کارت گرافیکم 169.23 و روی ویندوز Xp sp1 و Xp sp3 هم سعی کردم فرقی نداشت.
آیا باید از درایور خاصی استفاده کنم؟ یا راه حل دیگه ای داره ؟

من دقيقا كارت گرافيكي شما را دارم ولي هيچ مشكلي توي اجراي فيلمها ندارم..ساده ترين كاري كه يك كارت گرافيكي انجام ميدهد پخش فيلم يا فايل تصويري حالا هر چي ميخواد باشه هست...يعني اگر يك كارت گرافيكي 16 مگابايت يا 512 مگابايت روي يك سيستم كيفيت تصويريشون يكي هست

hasibi01
23-06-2008, 21:57
اینی که شما گفتی رو خودم هم میدونم . این مشکل ربطی به توانایی کارت نداره و احتمالا یک ناهماهنگی نرم افزازی که هنگام پخش فیلم تصویر کیفیت چندان خوبی نداره . در ضمن همه فیلمها با هر فرمتی به راحتی اجرا میشن ولی موقعیکه از نزدیک به مانیتور نگاه میکنم تصویر شفاف و واضح نیست که این اختلاف در مقایسه با یک کارت 5600 Msi کاملا واضحه .
حالا اگه کسی میدونه ایراد از کجاست یا راه حل خاصی داره ممنون میشم کمکم کنه.

Mahdi_Moosavi
23-06-2008, 23:16
شما علی الحساب درایور رو آپدیت کن :

این لینک مستقیم آخرین ورژن درایور : Windows XP 32-bit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])