ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در ساخت Button (کمک فوری)

SIMON137
22-06-2008, 14:10
سلام به دوستان عزیز ... خسته نباشید...

یکی به من توضیح بده این باتن چرا همچینه و چگونه می توان همچین باتنی ساخت . من چجوری می تونم نوشته های فایل خروجی اون رو تغییر بدهم ، یکی توضیح بده ممنون میشم ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

SIMON137
22-06-2008, 23:11
خب تا کسی پیدا شه مشکل ما رو پاسخ بده من مشکل اصلی رو می گم ... ببینید ما مثلا یک باتن داریم از روی اون چند تا درست می کنیم ولی وقتی اسم یکی رو تغییر میدی اسم بقیه هم تغییر پیدا می کنه ما چیکار کنیم که توی چند تا باتن به این شکل در فایل خروجی اسامی مورد نظر خود را برای آن ها بگذاریم ؟

SIMON137
23-06-2008, 21:03
یکسی نیست که به داد ما برسه ؟

ho0rezam
17-07-2008, 13:45
SIMONجان سلام...راه حل ساختش اینطوریه که:
1.یه شکل درست کن(مستطیل)تا مثه خودش در بیاد.
2.اون رو به مووی کلیپ تبدیل کن(فرض کن این مووی کلیپ فرعی باشه)
3.مووی کلیپی که ساختی رو باز هم به مووی کلیپ تبدیل کن(فرض کن این هم مووی کلیپ اصلی باشه)
4.حالا به هر تعدادی که میخوای ازش کپی بگیر
اون فرض ها رو به این دلیل گفتم،تا الان متوجه بشی که اکشن ها رو باید کجا قرار بدی
5.تو همه ی مووی کلیپ های فرعی اکشن زیر رو قرار بده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید6.امتحان کن...تا اینجا جواب درسته...اما اگه الان بخوای تو هر کدوم یه اسم بزاری،همه شبیه هم میشن.
7.پس اکشن زیر رو در مووی کلیپ های اصلی قرار بده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجای علامت سوال ها اسم مورد نظرت رو بزار...اما یه کار دیگه هم مونده که باید انجام بدی.
8.به داخل مووی کلیپ فرعی برو و یه TextّّField با حالت دینامیک درست کن...به var هم کد زیر رو بده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید9.تست مووی یادت نره.
موفق باشی.

ghaneei
03-09-2008, 14:13
راحت ترین کار اینه که در قسمت لایبرری(کتابخانه) از دکمه یا هر چیز دیگه داپلیکیت بگیری(روی شی مورد نظر راست کلیلک کن) و روی داپلیکیت کار کنی
یا علی