مشاهده نسخه کامل
: ساخت کانکشن به اینترنت ؟
scorpionblue2009
22-06-2008, 07:23
برای conecct شدن به اینترنت از چه کدی باید استفاده کنم ؟ (لطفا هم برای ADSL بگید هم برای Dial up )اگه میشه کد را دقیق بنویسید.
scorpionblue2009
27-06-2008, 11:20
No Body Can Answer This Question****************************************** ******** **************:27::27::27::27::27::27::27::27::27: :27::27:***
سلام
منظورتان از Connect شدن چیست؟
میخواهید چیزی از سایتی دانلود کنید؟ یا میخواهید به یک وب سرویس وصل شوید؟
و یا منظورتان سایت یک Connection جدید در ویندوز است که در ان User و Pass درج شده باشد؟
اگر اشتباه نکنم چند وقت پیش کد c دیدم که کانکشن dialup میساخت، شاید بتوانم پیدایش کنم.
ولی اگر منظورتان این کار آخری باشد، باید بگویم این Connection ها پارامترهای بسیار زیادی دارند که در wizard های ویندوز مشاهده میکنید صرف جادادن فقط یک user و pass نیست و اصولاً ساخت یک Connection جدید در حیطه کار سیستم عامل است.
برنامه ها اصولاً اینترنت را از ویندوز تحویل میگیرند و این ویندوز است میداند اینترنتش از کجا تآمین شده،
همین الآن هم حالات بسیار زیادی برای اتصال وجود دارد، خود Connection های ADSL چندین حالت دارند.. PPPoE یا Bridge و... و هر کدام هم پارامترهای خود را دارند...
انجام این کار مثل این است که نخواهید از device های موجود برای ارتباط با پرینتر استفاده کنید، و خودتان بخواهید رأساً و به طور مستقیم با پورت چاپگر ارتباط برقرار کنید.
شای برای یک چاپگر خاص در سیستم عامل خاص موفق شوید، ولی آیا روی چاپگرهای دیگر در سیستم های دیگر و یا تکنولوژی های جدید جواب میدهد؟
حالا فعلاً شما مشخص کنید منظورتان چی بود.
سلام.
ممنون از پاسخ دوست خوبم.
از دو ماژول زیر میتونین استفاده کنین.
تنها کافی برای هر کدوم از توابع اون یک Wrapper در Net. بنویسین:
Ras32Dlg.dll
WinINet.dll
که درباره هر کدوم اطلاعات زیادی میتونین از reference های Windows SDK استخراج کنین. (msdn.microsoft.com)
البته پیاده سازی شون ساده نیست ولی امکان پذیره و بستگی به تجربه شما در برنامه نویسی داره
اگه سوالی بود خبر بدین.
موفق باشین.
هنوز هم به این سوال، جواب می دید؟
برام جالبه که بشه فقط pppoe رو که ویندوز داره و save شده رو با net. بگیریمش و یوزرش رو عوض کنیم و کانکت بشیم.
مثلاً یه کانکشن به اسم myADSL دارم که یوزرش هست hello و پسوردش هست world.
حالا می خوام اون رو بگیرم و با همین یوزر hello ولی با پسورد universe کانکت بشم.
یعنی میشه؟
خیلی دوست دارم که اگر راهی داره، بدونم.
ممنون
سلام به همه . دوستان من اکانت V P Nدارم و میخوام یه کانکشن بسازم . Dial up هم دارم . ممنون .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.