مشاهده نسخه کامل
: ذخيره Sms در Inbox بوسيله كامپيوتر ؟
arash_vbasic
22-06-2008, 03:16
سلام
آيا راهي هست كه بشه Sms ها رو از كامپيوتر در Inbox ذخيره كرد ؟
ممنون:11:
arash_vbasic
23-06-2008, 23:39
كسي نبود ؟
kral_pontiac
28-06-2008, 20:43
PC Suit رو نصب كن و به قسمت Creat Messege برو.
منم دنبال راهی هستم که بشه این کارو انجام داد ولی تا حالا به جایی نرسیدم .
Narsis_E
29-06-2008, 07:49
با سلام
من برای این کار از این روش استفاده می کنم :
اول برنامه PC Suit رو نصب میکنی که بعد از این کار این آیکون تو قسمت My computer اضافه میشه:"Nokia Phone Browser" روش کلیک کن وارد و از قسمت بعد Messages رو انتخاب کن و در مرحله بعد Archive این صفحه که باز شد از منوی file گزینهnew text message رو انتخاب کن و حالا sms ی رو که می خوای اینجا copyکن و نهایتاً از بالای صفحه save کن .
حالا این messageتو قسمت saved items موبایل ثبت شده و می تونی ازش استفاده کنی اگه بخوای واسه کسی بفرستی باید بعد از اینکه بازش کردی گزینه optionو سپس copy all رو انتخاب کنی و نهایتاً داخل یه new text messageبری و Paste کنی.
موفق باشید
arash_vbasic
30-06-2008, 01:02
PC Suit رو نصب كن و به قسمت Creat Messege برو.
با سلام
من برای این کار از این روش استفاده می کنم :
اول برنامه PC Suit رو نصب میکنی که بعد از این کار این آیکون تو قسمت My computer اضافه میشه:"Nokia Phone Browser" روش کلیک کن وارد و از قسمت بعد Messages رو انتخاب کن و در مرحله بعد Archive این صفحه که باز شد از منوی file گزینهnew text message رو انتخاب کن و حالا sms ی رو که می خوای اینجا copyکن و نهایتاً از بالای صفحه save کن .
حالا این messageتو قسمت saved items موبایل ثبت شده و می تونی ازش استفاده کنی اگه بخوای واسه کسی بفرستی باید بعد از اینکه بازش کردی گزینه optionو سپس copy all رو انتخاب کنی و نهایتاً داخل یه new text messageبری و Paste کنی.
موفق باشید
سلام
ممنون از دوستاني كه جواب دادن
اما اگه توجه ميكردين ميديدين كه عنوان تاپيك : ذخيره Sms در Inbox بوسيله كامپيوتر ؟
اينا توي Draft's ذخيره ميكنه نه Inbox
مرسي :40:
Narsis_E
30-06-2008, 07:05
سلام
ممنون از دوستاني كه جواب دادن
اما اگه توجه ميكردين ميديدين كه عنوان تاپيك : ذخيره Sms در Inbox بوسيله كامپيوتر ؟
اينا توي Draft's ذخيره ميكنه نه Inbox
مرسي :40:
فکر نمی کنم بشه تو Inbox ذخیره شون کرد!!
من همیشه بعد از اینکه تو draft میرن move می کنم تو saved items.
من بااستفاده از پي سي سويت مسج رو به شماره خودم سند ميكنم اينجوري مسج داخل inbox ميره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.