ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ذخيره Sms در Inbox بوسيله كامپيوتر ؟‌

arash_vbasic
22-06-2008, 03:16
سلام
آيا راهي هست كه بشه Sms ها رو از كامپيوتر در Inbox ذخيره كرد ؟
ممنون:11:

arash_vbasic
23-06-2008, 23:39
كسي نبود ؟‌

kral_pontiac
28-06-2008, 20:43
PC Suit رو نصب كن و به قسمت Creat Messege برو.

amin-se
29-06-2008, 01:03
منم دنبال راهی هستم که بشه این کارو انجام داد ولی تا حالا به جایی نرسیدم .

Narsis_E
29-06-2008, 07:49
با سلام

من برای این کار از این روش استفاده می کنم :

اول برنامه PC Suit رو نصب میکنی که بعد از این کار این آیکون تو قسمت My computer اضافه میشه:"Nokia Phone Browser" روش کلیک کن وارد و از قسمت بعد Messages رو انتخاب کن و در مرحله بعد Archive این صفحه که باز شد از منوی file گزینهnew text message رو انتخاب کن و حالا sms ی رو که می خوای اینجا copyکن و نهایتاً از بالای صفحه save کن .

حالا این messageتو قسمت saved items موبایل ثبت شده و می تونی ازش استفاده کنی اگه بخوای واسه کسی بفرستی باید بعد از اینکه بازش کردی گزینه optionو سپس copy all رو انتخاب کنی و نهایتاً داخل یه new text messageبری و Paste کنی.

موفق باشید

arash_vbasic
30-06-2008, 01:02
PC Suit رو نصب كن و به قسمت Creat Messege برو.

با سلام

من برای این کار از این روش استفاده می کنم :

اول برنامه PC Suit رو نصب میکنی که بعد از این کار این آیکون تو قسمت My computer اضافه میشه:"Nokia Phone Browser" روش کلیک کن وارد و از قسمت بعد Messages رو انتخاب کن و در مرحله بعد Archive این صفحه که باز شد از منوی file گزینهnew text message رو انتخاب کن و حالا sms ی رو که می خوای اینجا copyکن و نهایتاً از بالای صفحه save کن .

حالا این messageتو قسمت saved items موبایل ثبت شده و می تونی ازش استفاده کنی اگه بخوای واسه کسی بفرستی باید بعد از اینکه بازش کردی گزینه optionو سپس copy all رو انتخاب کنی و نهایتاً داخل یه new text messageبری و Paste کنی.

موفق باشید
سلام
ممنون از دوستاني كه جواب دادن
اما اگه توجه ميكردين ميديدين كه عنوان تاپيك : ذخيره Sms در Inbox بوسيله كامپيوتر ؟‌
اينا توي Draft's ذخيره ميكنه نه Inbox
مرسي :40:

Narsis_E
30-06-2008, 07:05
سلام
ممنون از دوستاني كه جواب دادن
اما اگه توجه ميكردين ميديدين كه عنوان تاپيك : ذخيره Sms در Inbox بوسيله كامپيوتر ؟‌
اينا توي Draft's ذخيره ميكنه نه Inbox
مرسي :40:

فکر نمی کنم بشه تو Inbox ذخیره شون کرد!!

من همیشه بعد از اینکه تو draft میرن move می کنم تو saved items.

naseh
30-06-2008, 14:04
من بااستفاده از پي سي سويت مسج رو به شماره خودم سند ميكنم اينجوري مسج داخل inbox ميره