مشاهده نسخه کامل
: اكسپلود كردن فايلي كه import شده
4th dalton
21-06-2008, 23:44
سلام و وقت بخير من از auto cad يه فايل import كردم ولي همهي شكل با هم انتخاب ميشه و نميتونم اكسپلودش كنم بنابراين نميتونم روش كار كنم. لطفا راهنماييم كنيد. مرسي.:41:
خب قسمت های اضافه رو پاک کن ...
با سلام من فکر میکنم که تو auto cat باید جایی باشه که بشه object تایین کرد بعد import کرد چون من خودم کار نکردم....
4th dalton
22-06-2008, 00:12
بله وقتي فايل import ميشه همهي لايههايي كه توي اتوكد داشته رو بهم ميده تا انتخاب كنم ولي در هر صورت همهي لايهها رو بهطور پيوسته وارد محيط مكس ميكنه و چون همش يكجا انتخاب ميشه مسلما ديگه قسمت اضافهاي وجود نداره تا پاك كنم. يعني هيچ كس پيدا نميشه كه كار طراحي ساختمون با تري دي مكس كرده باشه؟
خوب به نظر میتونی کل فایلو تبدیل به editpoly کنی وبعد نواحی که نمیخوای پاک کنی....البته وقت
گیره
4th dalton
22-06-2008, 00:17
يعني چجوري ميشه توضيح كاملتري بديد. وقت گير بودنش واسم مهم نيست فقط بايد اين مشكل حل شه.
SSS_HHH_OOO
22-06-2008, 12:03
طرح ها به صورت Line وارد میشن؟؟؟؟ اگه اینطوره به قسمت Spline برو دونه دونه انتخابشون کن و Detch رو بزن...
هلپ 3ds max یه آموزش کامل برای وارد کردن طرح از Autocad به مکس داره .... خیلی کامل و خوب گفته....
اگه فرمت فایلت dwx یا dwf باشه وقتی انتخابش میکنی برای ایمپورت کردن ازت میخواد یکی از شرایط که با رنگ لاین ها یا لایه ای که توی آتوکد داری اونا رو ایمپورت کنه
بعد تو هر طوری که توی کد اونا رو مرتب کردی اونجا هم همون گزینه رو انتخاب کن
4th dalton
23-06-2008, 00:04
مرسي از همه. مشكلم حل شد. عالي بود. مرسي.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.