مشاهده نسخه کامل
: کیمیاگر - پائولو کوئلیو ( برگردان به پارسی ) + The Alchemist ( انگلیسی )
***Spring***
21-06-2008, 17:33
کیمیاگر
پائولو کوئلیو
مترجم : دل آرا قهرمان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمان کیمیاگر، اثر پائولو کوئلیو نويسنده مشهور برزيلی، از رمانهاي بسيار پرفروش دههي پاياني قرن بيستم جهان است. اين کتاب در بيش از 150 كشور منتشر شده و به بيش از 52 زبان ترجمه شده است. اين رمان درباره ی چوپانی اسپانيايي به نام سانتیاگو است که زادگاهش را در اندلس ترك می کند و به شمال افریقا می رود تا گنجی مدفون را در حوالی اهرام مصر پيدا كند. در این راه، با زنی کولی، مردی كه خودش را پادشاه می داند، و یک کیمیاگر آشنا می شود و عاشق فاطمه، دختر صحرا ميشود. همه ی این افراد، سانتیاگو را در مسیر جست و جویش هدایت می کنند. هیچ کس نمی داند این گنج چیست و آیا سانتیاگو می تواند بر موانع راهش در صحرا غلبه کند؟ اما چیزی که در آغاز ماجراجویی کودکانی به نظر می رسید، سرانجام به جست و جوی گنجی مبدل می شود که فقط در درون می توان آن را یافت.
حجم : 295 کیلوبایت
rosenegarin13
23-06-2008, 21:00
مرسي اسپرينگ
***Spring***
02-08-2008, 17:04
The Alchemist
Paulo Coelho
The Alchemist by Paulo Coelho
HarperOne (April 25, 2006) | ISBN: 978-0061122415 | PDF | 226 kb
Paulo Coelho's enchanting novel has inspired a devoted following around the world, and this tenth anniversary edition, with a new introduction from the author, will only increase that following. This story, dazzling in its powerful simplicity and inspiring wisdom, is about an Andalusian shepherd boy named Santiago who travels from his homeland in Spain to the Egyptian desert in search of a treasure buried in the Pyramids. Along the way he meets a Gypsy woman, a man who calls himself king, and an alchemist, all of whom point Santiago in the direction of his quest. No one knows what the treasure is, or if Santiago will be able to surmount the obstacles along the way. But what starts out as a journey to find worldly goods turns into a discovery of the treasures found within. Lush, evocative, and deeply humane, the story of Santiago is an eternal testament to the transforming power of our dreams and the importance of listening to our hearts.
حجم : 226 کیلوبایت
ارباب جنگ
04-05-2009, 12:28
البته می خواستم بهتر از این رو در کیفیت قرار بدم ام پیدا نشد. البته انگلیسی آن در قسمت زبان هست. و این هم درباره کتاب:
نوشته پائولو کوئیلو
ترجمه فریبا ریاضی
رمان کیمیاگر، اثر پائولو کوئلیو نويسنده مشهور برزيلی، از رمانهاي بسيار پرفروش دههي پاياني قرن بيستم جهان است. اين کتاب در بيش از 150 كشور منتشر شده و به بيش از 52 زبان ترجمه شده است. اين رمان درباره ی چوپانی اسپانيايي به نام سانتیاگو است که زادگاهش را در اندلس ترك می کند و به شمال افریقا می رود تا گنجی مدفون را در حوالی اهرام مصر پيدا كند. در این راه، با زنی کولی، مردی كه خودش را پادشاه می داند، و یک کیمیاگر آشنا می شود و عاشق فاطمه، دختر صحرا ميشود. همه ی این افراد، سانتیاگو را در مسیر جست و جویش هدایت می کنند. هیچ کس نمی داند این گنج چیست و آیا سانتیاگو می تواند بر موانع راهش در صحرا غلبه کند؟ اما چیزی که در آغاز ماجراجویی کودکانی به نظر می رسید، سرانجام به جست و جوی گنجی مبدل می شود که فقط در درون می توان آن را یافت.
با درود
به نظرم این کاری درست نیست که کتاب ها را دانلود کنیم.
من کتاب ها را میخرم.
***Spring***
16-07-2010, 13:26
با درود
به نظرم این کاری درست نیست که کتاب ها را دانلود کنیم.
من کتاب ها را میخرم.
سلام ...
بله کاملآ درست میفرمایید ... همینطور برای تمام برنامهها و نرمافزارها ، فیلمها ، بازیها ، موسیقی و ترانهها و مهمتر از همه سیستمعاملی که روی کامپیوتر نصب شده : مثل ویندوز XP یا ویندوز 7 ...
.
Amirreza.M
08-07-2015, 11:51
چظور دانلودش کنم
Muhsaberi
24-08-2016, 19:53
سلام چطوری دان کنم
Muhsaberi
24-08-2016, 19:55
من لازمش دارم خو
Muhsaberi
24-08-2016, 19:58
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
میشه راهنمایی کنین
- - - Updated - - -
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
!!!!!!!!!!!!!
- - - Updated - - -
:n36:چکار کنم لطفا
Muhsaberi
24-08-2016, 20:00
لطفا بگین ممنون
- - - Updated - - -
ترجمه کی هستش
- - - Updated - - -
لینک دانلود لطفا
Muhsaberi
24-08-2016, 20:02
لینکش کجاس
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.