ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با رستارت ناگهانی ( سیستم رو یک هفته نیست که خریدم )

redfild
21-06-2008, 02:12
دوستان سلام

راستش یه مشکل واسم پیش اومده که دارم داغون میشم
من سیستمم رو تازه خریدم ، خودمم قطعاتش رو سفارش دادم ( تحت گارانتی کلی نیست ، قطع ای گارانتی دارم )

مشخصات سیستمم :
MB : Giga- p35-DS3L
cpu : intel cor2duo E6550
Ram : Geil (2 x 1 )- 2gg - 1066
Graphic : Geforce 9600 gt 512 - 256 bits
Power : Green 560 w EPS
Sound Blaster : X-FI Xtereme Audio
----Card:Skystar-2 PCI
Modem:Zoltrix 3chp
H.D.D:Maxtor 500gg-32mb
Cd-rom:DVD-Writer 52x asuse-lightscript

* بایوس رو بعد از مشکل پیدا کردن آپدیت کردم و برطرف نشد .
* رم من تو لیس تضمین سوپورت مادربوردم نیست

راستش این چند مدت اونقدر گشتم که بتونم به جواب برسم نشد . دارم داغون میشم . سیستم رو خودم جمع کردم ، حالا خرابی بار اومده . دیگه فکر نکنم تو خنه تره هم واسم خورد کنن . خواهشا کمک کنید .

من دو تا مشکل دارم با این سیستم :
1. مشکل بزرگ اینه که سیستم ( هم XP و هم Vista ) در حین کار کردن بی دلیل ریست میشن . گاهی بعد از یک ساعت ، گاهی هم بعد از چند ساعت و گاهی هم خوب کار می کنن . من متوجه شدم بیشتر ریست وقتی هست که به اینترنت وصل میشم و در عین حال دارم از ماهواره با پلیر برنامه می بینم . گاهی هم موقع بازی تو شبیه ساز PS2 . ولی اینچجوری نیست که سیستم بالا نیاد .
خطای سیستمن که دامپ می کنه اینه :
The bugcheck was: 0x10000012 (0x00000002, 0x8001003b, 0x00000000, 0x00000000).

2. وقتی سیستم رو از رو حالت Bootable بالا میارم همه چیز رو خوب میشناسه ، الا DVD-RW رو که میگه تو تشخیص CD-ROM با مشکل مواجه شده و بعد میره تو حالت داس ولی بدون تشخیص سی دی روم . در صورتی که همین دی وی دی روم رو روی یه سیستم دیگه تست کردم و بخوبی بوت شد .

خواهشا اگر می تونید کمکم کنید . اگر ضعفی در سخت افزار منه ، راه کشفش رو بهم بگید و اینکه شما چه چیزی رو به جاش پیشنهاد می کنید . من که از بس مطلب خوندم تا این مشکلها رو حل کنم واقعا دارم از پا میفتم .

راستی من بخوام قطعه ناهماهنگ ( اگر وجود داشت مثل رم ) رو بفروشم و با توجه به اینکه 5 روزه که از سیستم استفاده کردم کجا میخرن ، و به نظرتون چقدر ازش کم می کنن /

بازم از همتون ممنونم

sadaf158
21-06-2008, 08:25
دامپ بفرست سایت مایکرئسافت تاراهنمایی کنند.
از قسمتmycomputer/properties/advanced/startup and econery گزینه automatically restart رو غیرفعال کن که معمولاً با اینکار پیغامی که نشانگر عیب است را نشان می دهد.جزییات عیب رو در systemlog ببنید.
یه نرم افزار که دمای هارد رو نشون بده رو نصب کن و دمای را چک کن.معمولاً اگر خوب خنک نشه،سیستم خاموش میشه.(بسته به مادربرد).خودم این مشکل رو داشتم که با تعویض خمیر رفع شد.

amin123
21-06-2008, 10:35
مشكل ميتونه بيشتر از Ram ها باشه............

تعويضشون كن و نتيجه را بگو.....

در ضمن اگر ميتوني از صفه خطا يك عكس اينجا بگذاري خوبه.......

jps3
21-06-2008, 10:36
اسلات رم سيستم رو عوض كن رم رو ببر رو يه اسلات مادر برد بزار مثلا اسلات 4

MicroSystem
21-06-2008, 11:34
يكي از رمها رو در بيار يه مدت باهش كار كن ببين مشكلي داره يا نه بعد اون يكي رو در بيار

offlineinternet
21-06-2008, 11:48
دوستان سلام

راستش یه مشکل واسم پیش اومده که دارم داغون میشم
من سیستمم رو تازه خریدم ، خودمم قطعاتش رو سفارش دادم ( تحت گارانتی کلی نیست ، قطع ای گارانتی دارم )

مشخصات سیستمم :
MB : Giga- p35-DS3L
cpu : intel cor2duo E6550
Ram : Geil (2 x 1 )- 2gg - 1066
Graphic : Geforce 9600 gt 512 - 256 bits
Power : Green 560 w EPS
----Card:Skystar-2 PCI
H.D.D:Maxtor 500gg-32mb

اول بگو این قطعاتو چند خریدی
دوم فکر کنم مشکل از رمه
سوم شاید مشکل از داغ شدن زیاد رم باشه من هم همین مشکلو مثلا تو وسطای ظهر دارم که برق میره یه دفه کامپیوتر یا گیر میکنه یا ریسیت میشه
چهار شاید مادر بوردت فرکانس رم رو پشتیبانی نمیکنه

sooshiyanet
21-06-2008, 13:39
احتمال داره از دمای CPU یا ROM باشه , سیستم های سنگین گاهی مشکل تهویه دارن

در کیس رو باز کن , ببین بازم مشکل وجود داره

اگه نشد , احتمالا از ROM هست که سازگار نیست با مادربورد

یه بار هم بدون قطعات اضافی چک کن (( Graphic , CDROM , DVDROM , Sound )) رو در بیار , ببین چطور میشه

saghy
21-06-2008, 13:49
سلام
عزیز من اگر یک هفته است سیستم را خریدی سریع ببر برات مشکلو درست کنن . بیخودی وقت نذار . !

redfild
21-06-2008, 14:22
دوستان خیلی خوشحالم که اینقدر سریع بهم کمک کردین . یه چندتا موضوع هست :
1. دوستان من گارانتی شرکتی ندارم که مثلا سیستم رو ببرم چک کنن و بعد قطعه عوض کنن .
2. دومین مورد در مورد دمای CPU و RAM و مخصوصا هارد هست که احتمالش خیلی زیاده . گرچه تکنولوژس Core2Duo یکی از مزیاتش کم چرخیدن فن CPU و دمای کمترش هست . هارد اونقدر ها هم داغ نمیشه .اما رم خیلی داغ میکنه ، بنظرتون چکارش کنم ؟ .
3.رم من فرکانس 1066 هست که مادربورد سوپورت میکنه ، اما مارک من تو لیست سوپورت و تحقیق شده مادربورد نیومده .
4.رم ها رو با ابزار ویستا چک کردنم ، بطور جداگانه و در حال پیشرفته با 3 مرحله تکرار. مشکلی نداشت .
5. در کیس از دیشب تا حالا بازه ، ولی یکبار بعد از باز بودن درب کیس ریستارت داشتم .
6. سیستم با صفحه آبی دچار میشه و میگه دامپ در فیزیکال مموری ، اما منم فایل MiniDump رو Debug کردم و نتیجه رو اینجوری اعلام کرد :
Executable search path is:
Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible
Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS
Built by: 2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158
Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055c700
Debug session time: Sat Jun 21 02:13:57.140 2008 (GMT+5)
System Uptime: 0 days 0:54:42.864
Loading Kernel Symbols
.................................................. .................................................. .....................
Loading User Symbols
Loading unloaded module list
............
Unable to load image nv4_disp.dll, Win32 error 0n2
*** WARNING: Unable to verify timestamp for nv4_disp.dll
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for nv4_disp.dll
************************************************** *****************************
* *
* Bugcheck Analysis *
* *
************************************************** *****************************
Use !analyze -v to get detailed debugging information.
BugCheck 10000012, {2, 8001003b, 0, 0}

که میگفت مشکل از درایور nvidia هستا ، منم آخرین درایور سایت رو حذف کردم و درایور استاندارد سیستم رواز سی دی همراش ریختم . از ساعت 3 دیشب تا الآن هیچ ریستارتی نداشتم . حتی بازی Assassin's رو هم با حالت فول گرافیک اجرا کردم و ریستارت نکرد .

=========================

احتمالات من :
1. رمم مشکل داره ، ولی چرا گاهی واسه خودش ریستارت میکنه . تو این چندسال هروقت رم مشکل دار نصب کردم سیستم یا بالا نیومد یا وقتی اومد بعد از چند دقیقه اطلاعات چون قابل رد و بدل شدن نبود ریستارت شد .
اما اینجا بازم یه موضوع هست که آیا امکان داره سیستم از مقداری از رم بیشتر رو استفاده کنه و اون قسمت مشکل دار باشه ؟
اما بازم با توجه به بازی ای که من انجام دادم فکر کنم حداقل 1 گیگ از رم استفاده شد .

2. مشکل از power من هست . نظر شما چیه ؟ به نظرتون کافیه ؟

3. حرارت داخل کیس . من فن اضافی واسه کیس وصل نکردم ، یه فن خود کیس داشت و همین . این احتمال رو بیشتر از احتمالهای دیگه فکر کنم درست باشه . چون با بسته شدن کیس تعداد ریست ها بالا میره .

4. یکسری کاربرها همین مشکل رو ولی با کارت صدای Audigy داشتن ، که تو فرو.م های کریتیو پیدا کردم ولی با این مدل از کارت صدای من هیچ مشکلی رو ندیدم .

5. شاید هم مودم سه چیپ مشکل داشته باشه .

6. کارت اسکای استار من با مادربورد تداخل داره . میشه ؟

*** دوستان گل من که اینقدر زود کمکم کردید ، راستش من مشکل بزرگم اینه که سیستم همیشه ریسیت نمیشه که بخوام تست رم یا جا به جایی قطعات داشته باشم . بنظرتون راه دیگه ای هست ؟

**** دوستان راستی هیچکس به سوال دومم جواب نداد . چرا تو بوت داس سی دی رومم شناخته نمیشه ؟

از همتون ممنونم

MicroSystem
21-06-2008, 15:40
احتمالات شما:
1- صددرصد رمت مشكل داره اصلا رم نبايد داغ كنه بايد سردسرد باشه حتي ما واسه اوركلاك 0.2 ولت به رم اضافه ميكنيم باز يخ يخه.
2-پاورت خوبه
3-حرارت داخل كيس انقدرا هم ديگه مهم نيست كه اين مشكل پيش بياد
4- مودمت زولتريك هست ممكنه از اون باشه با بعضي مادبردها مشكل داره. جاش رو عوض كن
6- يه مدت درش بيار

و اما يه احتمال ديگه مادبردهاي گيگا يه گزينه هائي دارند تو ستاپ كه اتوماتيك اوركلاك ميكنند مثلا Robut Graphic Booster ببين اينحا فعال هستند يا نه.

رمها هر دوشون داغ ميكنند يكي يكي درشون اوردي ببيني مشكل از اون يكي هست يا نه؟

sooshiyanet
21-06-2008, 19:47
خب دوست عزیز فعلا که مشکلی نیست , بازم اگه بود , راهکار های دوستان رو امتحان کن

احتمالا همون رم هست که اونم فعلا اذیت نکرده , تا بعد چی بشه

==

Cd Rom توی ویندوز شناخته میشه ؟؟ و توی بوت شناخته نمیشه ؟؟؟

redfild
21-06-2008, 22:39
احتمالات شما:
1- صددرصد رمت مشكل داره اصلا رم نبايد داغ كنه بايد سردسرد باشه حتي ما واسه اوركلاك 0.2 ولت به رم اضافه ميكنيم باز يخ يخه.
2-پاورت خوبه
3-حرارت داخل كيس انقدرا هم ديگه مهم نيست كه اين مشكل پيش بياد
4- مودمت زولتريك هست ممكنه از اون باشه با بعضي مادبردها مشكل داره. جاش رو عوض كن
6- يه مدت درش بيار

و اما يه احتمال ديگه مادبردهاي گيگا يه گزينه هائي دارند تو ستاپ كه اتوماتيك اوركلاك ميكنند مثلا Robut Graphic Booster ببين اينحا فعال هستند يا نه.

رمها هر دوشون داغ ميكنند يكي يكي درشون اوردي ببيني مشكل از اون يكي هست يا نه؟

سلام دوست من

در مورد رم خودم چندتا دعلت داغ بودن رو حدس میزنم :
1. همونطور که شما میگین مشکل دارن ( یکم بعیده چون تو تست ویستا مشکلی رو نشون نداد )
2. دقیقا زیر و نزدیک کارت گرافیکم هستن که تمام چیپ های اطرافش رو داغ میکنه ، خود پایپش با اون بزرگیش فوق العاده داغ میشه .
3. رم اولی که نزدیک پردازنده و کارت گرافیکه گرم تر از اونیه که دورتره . من واسه امتحان اسلات هاشون رو عوض کردم
4. سازگاری با مادربورم ندارن ، ولی جالبش اینجاست که گاهی ریستارت میشه سیستم و نه همش . حتی تو کارای گرافیکی سنگین هم نمیشه .
5. رم های من فرکانس 1066 دارن که مادربوردمم سوپورت میکنه . شاید علت داغ بودنشون هم همین باشه .

در مورد مودم هم با شما کاملا موافقم ، خیلی بهش مشکوکم . اسلاتش رو تغییر دادم .

اما مشکل اصلی که شاید بتونید کمکم کنید . من درایور استاندارد کارت گرافیکم رو نصب کردم و مشکل ریستارت تا امشب برطرف شد . اما دوباره امشب که ----Dream رو باز کردم و از ماهواره داشتم فیلم میدیدم و همینطورم به اینترنت وصل بودم و سرچ می کردم ، دوباره سیستم رستارت شد . اینبار دامپ سیبستم میگه مشکل از ----dream هست و علتش رو Driver_Fault می دونه . قبلا هم رستارت داشتم وقتی که با اسکای نت کار می کردم و به اینترنت وصل میشدم . جالبه که همیشه وقتی به اینترنت وصل بودم سیستم رستارت شده ، ولی نه مواقعی که فقط اینترنت بود ، بلکه وقتی که اینترنت و فعالیت --- با هم بوده .

راستی شما هم نمی دونید چرا بوت داس DVD-Rom منو نمیشناسه ؟ علتش چی میتونه باشه ؟ ( با توجه به اینکه تو اونیکی سیستمم همین Dvd-rom رو میشناسه .

بازم ممنونم

redfild
25-06-2008, 04:58
دوستان حدود دو روز میشه که هنوز مشکلی برای سیستمم رخ نداده . نمی دونم از آپدیت درایور کارت صدام هست که دیگه BSOD ندارم یا از عوض کردن مودم زولتریکس با LUCENT مودم . احتمال دومی خیلی بیشتره .
در صورت بروز مشکل با جزئیات پست میدم ، دست هموتون درد نکنه . امیدوارم برای کسانی که مثل من مشکل براشون پیش اومده هم این صتاپیک بدرد بخوره . به هر حال مودم زولتریکس 3chip برای من امتحانش رو پس داد . نسبت به مودم هایی مثل US.Robotics یا lucent فکر می کنم هیچ باشه .

بازم ممنونم

kasra_masiha
14-10-2008, 21:35
سلام رم های منم داغ میکنن ژل 4 گیگ باس 800
مادربرد هم p5qc هست 4 باری هم ریست شده با صفحه ابی
2 ماهی میشه خریدم چیکار کنم ؟ رم ها خرابن؟