ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : علت کندی سیستم و رفع عیب

huti_421
20-06-2008, 20:12
سلام به همهی اساتید این بخش ... من به یه مشکلی بر خوردم که هر چی فکر کردم به نتیجه نرسیدم ...

سرعت پردازش کامپیوترم به طرز فجیعی کم شده ( مای کامپیوتر 30 ثانیه طول میکشه تا باز بشه ) ...

سیستم سخت افزاری من :

سی پی یو : اینتل 3.4
رم : 1 گیگ
گرافیک : 256/512 8600
هارد : 250 گیگ
مادر برد هم مین برده گیگابایت ( زیاد مهم نیست !!! )
قطعات جانبی هم دارم مثل کارت تیوی ، کارت صدای اضافی ، مودم اینترنال ، کارت شبکه

خوب نرم افزار های پر حجمم هم ایناس :

فوتوشاپ / کورل / آفیس 2007 / iTunes / ادوب آدیشن و دو سه تا دیگه

آنتی ویروس : Nod32 3.632 Busines edition

سیستم عامل : ویندوز ویستا آلتیمیت / ویندوز اکس پی سرویس پک 2

پارتیشن ها : 160 / 50/ 10 / 30

توی درایوی که 50 گیگه ویندوز ویستا و نرم افزار ها نصبه و توی ده گیگه هم ویندوز اکس پی خالی ...

دفرگ کردم ، با نرم افزار تیون آپ چک کردم ، با دیفندر و آنتی ویروس اسکن کردم ...

از run ، temp رو زدم و همرو دیلیت کردم ...

اند تسک رو دیدم بیشترین استفاده از رم مربوط به اکسپلورر ویندوزه ...

شورت کات های دسکتاپ هم همشو دیلیت کردم و توی استارت آپ هم هیچ نرم افزاری نیست ...

در ضمن چراغ هارد هم همش چشمک میزنه بی جهت ...

لطفا بگید چجوری درست کنم ؟!! با تعویض ویندوز ؟ خرید رم اضافی ؟!!! یا راه دیگه ؟!!!

AK1
20-06-2008, 22:48
با سلام
دوست عزيز بايد ببني از چه موقعي اينجوري شده نرمافزار و يا تنظيم خاصي رو اعمال نكردي؟
ضدويروست آپ ديته؟
از نظر سخت افزاري دماي مادربرد و سي پي يو رو تو ويندوز با برنامه چك كن ببن بيش از حد نباشه !
با HDTune هم هارد رو برسي كن ببن مشكلي نداره از نظر سخت افزار ،

huti_421
21-06-2008, 14:10
با سلام
دوست عزيز بايد ببني از چه موقعي اينجوري شده نرمافزار و يا تنظيم خاصي رو اعمال نكردي؟
ضدويروست آپ ديته؟
از نظر سخت افزاري دماي مادربرد و سي پي يو رو تو ويندوز با برنامه چك كن ببن بيش از حد نباشه !
با HDTune هم هارد رو برسي كن ببن مشكلي نداره از نظر سخت افزار ،

3-4 روزه دوست عزیز ...

آنتی ویروسمم آپدیت به تاریخ هفته ی پیشه

نرم افزار واسه چک کردن دما نریختم ولی کیسم که غیر طبیعی گرم نیست ... CPU Usage هم تو رنگ 20-30 درصده ...

نه هاردم هم نسبتا نوعه ... ( مطمئنم چیزیش نیست )

به من بگید با تغییر ویندوز درست میشه که هیچ و الا برم یه رم دیگه بگیرم ؟!!!

AK1
21-06-2008, 14:18
خب فكر كنم به امتحانش به ارزه كه اول ويندوز رو امتحان كني بعد اگه درست نشود رم بخري![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظرم نبايد مشكل از رم باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

huti_421
21-06-2008, 15:20
خب فكر كنم به امتحانش به ارزه كه اول ويندوز رو امتحان كني بعد اگه درست نشود رم بخري![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظرم نبايد مشكل از رم باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه هفته پیش ویندوزم رو عوض کرده بودم :41: