PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالی راجع به مادربورد های بدون جامپر و تنظیمات setup برای اورکلاک

R_M_1002
20-06-2008, 19:33
با سلام
من این سوال را در قسمت اورکلاک مطرح کردم و پاسخی نگرفتم لذا بصورت تاپیک مستقل مطرح کردم.

مادربورد هایی که دارای جامپر و تنظیمات برای تغییر clock , فرکانس و ... در setup ه خود نیستند چگونه قابل overclock اند ؟ یعنی حتی نمیشود کمی بیش از توان cpu از آن کار کشید؟

MicroSystem
20-06-2008, 20:52
بستگي داره بعضي مادبردها هيچ كارشون نميشه كرد مادبردت چيه

R_M_1002
21-06-2008, 14:58
ابتدا ممنونم از microsystem ک ه با حوصله و دقت پاسخ میدید.
P5LD2-x

MicroSystem
21-06-2008, 15:41
خب اين يعني چي ايسوزه؟ تا حالا رو ماديرد ايسوز اورنكردم ولي اين نرم افزار همه منظوره شايد بتونه كمكت كنه:
ُSetFBS

Bracket
21-06-2008, 17:00
جامپر کجا بود , جامپر برای زمان ناصر الدین شاهه عزیز . تو تنظیمات Setup بایوس برای تغییر FSB یجایی داره این مینبورد شما دقت نکردی .

R_M_1002
22-06-2008, 01:15
جامپر کجا بود , جامپر برای زمان ناصر الدین شاهه عزیز . تو تنظیمات Setup بایوس برای تغییر FSB یجایی داره این مینبورد شما دقت نکردی .

میدونم جامپر مال اون دورانه ولی وقتی نتونستم این گزینه رو روی setup مادر بورد پیدا کنم فکرم به اون رفت

حالا میشه بگی دقیقا تو کدوم صفحه setup مادربورد فوق الذکر ، این گزینه ها وجود دارد ؟ ما که ندیدیم ؟! :2:

Mahdi_Moosavi
22-06-2008, 11:29
شما در وحله اول bios رو آپدیت کن .

آخرین نسخه bios ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مادربورد شما دارای هیچ امکانی برای تنظیم فرکانس یا ولتاژ در bios نیست ، دنبالش نگرد .

اگه مادربوردت Clock Generator ی که روی مدل P5LD2 هست رو داشته باشه میشه با Set Fsb یه کارهایی روش کرد .

دانلود Set Fsb با حجم 162KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعد از اجرای برنامه Clock Generator رو CV122CPVG انتخاب کن و بعد رو Get Fsb کلیک کن . بعد حداکثر 5mhz فرکانس پایه رو ببر بالا و بعد یه Screen Shot بزار ببینم چی شده .

البته امکانش هست حتی با 5mhz هم سیستم هنگ کنه .

R_M_1002
22-06-2008, 21:38
با سپاس از آقاي موسوي
اعداد روبروي clock generator چيستند و معرف چي هستند ؟

Mahdi_Moosavi
23-06-2008, 00:06
با سپاس از آقاي موسوي
اعداد روبروي clock generator چيستند و معرف چي هستند ؟

این شماره آی سی clock generator استفاده شده در مین بورد شما هست ( احتمالآ ) .

باید DATA SIHIT آی سی رو پیدا کنی تا بفهمی هر کاراکتر چه معنیی داره .