ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش و بحث درباره اورکلاک کارتهای گرافیک - نسخه دوم

صفحه ها : 1 [2] 3

happyfeat
14-01-2009, 19:28
راستی اینم مشخصات الان کارتم
تا چه اندازه ای میشه بالاتر بردش
من به ترتیب عکس تا 650 و 1625 و 983 بالا بردم تست گرفتم نتیجه هم زیر گذاشتم
آیا میشه فرکانس رم را بالاتر هم برد تا چه قدر ؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این عکس هم بدون اورکلاک:

planetmercury
15-01-2009, 10:38
خیلی خوبه، memory clock را دیگه بالاتر نبری بهتره چون ممکنه صدمه ببینه البته لحظه ای مشکلی نداره، ولی چون پایدار نیست فایده ای نداره گرچه فکر کنم تا 1000 هم صداش در نیاد ! بیشتر روی core clock کار کن فکر کنم تا 700 هم جا داشته باشه ولی دور فن رو حتما" باید رو 100 بزاری و باز دما رو چک کن.

bleu2u4u
15-01-2009, 12:10
براي اوركلاك كردن فرقي ميكنه كه از ريواتيونر استفاده كنم يا catalyst شركت ati
كارتم هم 4850

s-b
15-01-2009, 14:04
کاتالیست محدودیت داره و نمیتونی بیشتر از چند درصد بالا ببری

Bs_panzer
17-01-2009, 23:24
با gta iv هم میشه بنچ مارک مقایسه کرد ؟

Bs_panzer
17-01-2009, 23:28
شما برای
8500 GT GDDR3
256mb
چه تنظیمی رو پیشنهاد میکنید ؟

Jocker
19-01-2009, 23:01
دوستان خسته نباشید؛

کارت گرافیک من NVIDIA GeForce 8600 GT است

بازی کرایسیس را رزولیشن بالا بازی کردم و هنگام بازی GTA IV‌ هم هیچ مشکلی در تصویر و افت فریمی نداشتم و رزولیشن 1280 بازی می‌کردم.

می‌خواستم بدانم آیا لازم هست اورکلاک انجام بدهم یا نه؟

البته قصد تعویض کارت گرافیک هم دارم شما چه مارکی پیشنهاد می‌دهید؟

planetmercury
27-01-2009, 21:43
من خودم یک 8600 دارم .
8500 و 8600 دیگه اونقدر در مقابل بازی های جدید توانایی ندارن که بشه با اور کردن تغییر محسوسی توشون حس کرد!

BIKHIAL_ALL_75
04-02-2009, 02:00
من نتونستم سرچ کنم
آیا کارت گرافیک (ati radeon 9200) قابلیت اورکلاک رو داره؟؟؟؟تا چه اندازه اورکلاک میشه؟؟؟/
اگه میشه لینک آموزشش رو برام بذارید
ممنون

saeed__d
08-02-2009, 23:14
سلام بچه ها من امروز رفتم تو یک سایت خارجی یک فایل گرفتم که نوشته بود بایوس جدید برای 3850 حالا می خوام بدونم چطور می شه بایوس 3850 رو با این فایل آپدیت کنم

ehsan_update
09-02-2009, 19:05
سلام
من ميخواستم بدونم كه اين كارت گرافيك رو با ريوا تونر تا چه اندازه اي اوركلاك كنم : NvidiaGeForce 8400M GS
در ضمن اين كارت مال نوتبوك هستش. آيا به بقيه قطعات نوتبوك هم امكانش هست صدمه ببينه يا نه؟
در كل به نظرتون اووركلاك كنم يا نه؟
با تشكر

saeed__d
10-02-2009, 19:59
معلوم هست تو فروم چی شده من یک هفته یک راهنمایی خواستم یکی کمک نکرده نکنه بمب الکترونیکی ........

بابا بی خیال اساتید نمی خوان کمک کنن

alborz_k
10-02-2009, 20:30
سلام
من ميخواستم بدونم كه اين كارت گرافيك رو با ريوا تونر تا چه اندازه اي اوركلاك كنم : Nvidiageforce 8400m gs
در ضمن اين كارت مال نوتبوك هستش. آيا به بقيه قطعات نوتبوك هم امكانش هست صدمه ببينه يا نه؟
در كل به نظرتون اووركلاك كنم يا نه؟
با تشكر
سلام. بهتره که هسته ی گرافیکی لپ تاپ رو اورکلاک نکنی ، چون باعث افزایش دما می شه و احتمال آسیب به اون هست. در ضمن مصرف انرژی رو هم خیلی بالا می بره و عمر باتری رو کم می کنه!

johnsilver
12-02-2009, 19:05
كسي اوركلاك 9800gtx رو بلده؟
اگه كسي بلده لطف كنه بگه با تشكر از اساتيد:11:

mb:p5e asus
ram:4 gig 800Htz giel
cpu:E8400
power:700 cooler master

google_boy07
17-02-2009, 00:14
سلام دوستان
.............................
دمای کارت گرافیک من در حالت معمولی و عادی بین 65 تا 70 درجه هستش و فن هم نداره ..مدل giga geforce 7300 gs هستش .......

من با برنامه Atitool حالت 3d رو برای بدست آوردن نهایت دما امتحان کردم که بعد از 15 دقیقه دما به 101 درجه رسید
این دما نباید از 85 -90 بیشتر بشه ؟؟؟ درسته
.................................................. .....
البته میدونم هیچ راهی ندارم تا بتونم این گرافیک رو کلاک کنم چون فن نداره و دماش خیلی میره بالا و احتماله انفجار هستش :31::31:
.................................................. .........
اما چندتا سوال دارم .....................
این پیغام چیه که بعد از اجرای برنامه RivaTuner میاد ؟

این shader هی پایین شکل که علامت زدم برا چی غیر فعاله ......با اون shaders بالا رابطه داره یا نه؟
.................................................. .............
این چندتا گزینه که با رنگ قرمز مشخص کردم چرا تو گرافیک من نیست ...؟
منظور از temp چیه ؟
گرافیک دیگری

گرافیک من که اون 5 تا گزینه آخر نیست
shader click منظور اینجا چیه ؟
چرا تو گرافیک من نیست ؟
گرافیک من
گرافیک دیگر که شدر داره؟!

Core Clock و Memory Clock را حدود 5 درصد افزایش دهید. قسمت "Link Clocks" را فعال کنید تا Shader Clock هم به همراه Core Clock اورکلاک شود.
دوباره
منظور از 5 درصد یعنی چی ؟
یعنی اگه اونجا نوشته مثلا مموری کلک 400 ....5 درصد 400 رو حساب کنیم که میشه 20 و 20 +400 که میشه 420 .....یا 400 رو 5 تا بهش اضافه کنیم
.................................................. ...........
خوب حالا که هر دو core clock و memory clock رو بالا بردیم از کجا بفهمیم که کلاک اعمال شده یا نه ؟؟؟؟؟
بریم تو بازی مشخص میشه یا باید تست 3d رو با Atitool انجام داد یا اگه درست اعمال شده باشه دمای کارت در حالت عادی بالا میره یا فقط تو بازی میره بالا ؟
.................................................. ..........
آیا بعد از هر بار reset کردن سیستم تغییرات ما برای کلاک کردن از بین میرود و باید مراحل اور کلاک را دوباره لنجلم داد یا تغغیرات ما ذخیره می شود ؟
.................................................. .........................
من بلاخره نفهمیدم باید کدوم نسخه 3DMark رو دانلود کنم ......پست اول تاپیکش گیج کننده هست ..چندتا گذاشته نمیدونم کدومی رو دانلود کنم ؟
.................................................. .....................
این shader قضیش چیه ؟ همون واحد سایه زنی هستش که اون جوری که میدونم از سری 8 به بعد اومده ..برای من که 7300 دارم غیر فعاله و چیزی نوشته نیست ...
اینم gpu-z گرافیک من :13:

دوستان اگر کسی در مورد تمامی گزینه هایی که در شکل بالا هستش اطلاعات داره بزاره
البته چندتاشو که میدونم

مثل revision ....rops ...texture fillrate ....buswith .....bandwith ....shaders ....die size

ممنونم

.................................................. ..................................

google_boy07
18-02-2009, 01:24
یکی پیدا نمیشه جواب سوالات منو که تو پست بالست رو بده ؟؟!!
.......................................
دانلود rivatuner 2.23

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[Guru3D.com].exe

.................................................. ..................

Mahdi_Moosavi
18-02-2009, 13:43
سلام دوستان
.............................
دمای کارت گرافیک من در حالت معمولی و عادی بین 65 تا 70 درجه هستش و فن هم نداره ..مدل giga geforce 7300 gs هستش .......

من با برنامه Atitool حالت 3d رو برای بدست آوردن نهایت دما امتحان کردم که بعد از 15 دقیقه دما به 101 درجه رسید

این دما نباید از 85 -90 بیشتر بشه ؟؟؟ درسته
.................................................. .....
البته میدونم هیچ راهی ندارم تا بتونم این گرافیک رو کلاک کنم چون فن نداره و دماش خیلی میره بالا و احتماله انفجار هستش :31::31:
اما چندتا سوال دارم .....................

این shader هی پایین شکل که علامت زدم برا چی غیر فعاله ......با اون shaders بالا رابطه داره یا نه؟

منظور از temp چیه ؟
گرافیک دیگری

گرافیک من که اون 5 تا گزینه آخر نیست

چرا تو گرافیک من نیست ؟
گرافیک من

گرافیک دیگر که شدر داره؟!

یعنی اگه اونجا نوشته مثلا مموری کلک 400 ....5 درصد 400 رو حساب کنیم که میشه 20 و 20 +400 که میشه 420 .....یا 400 رو 5 تا بهش اضافه کنیم
.................................................. ...........
خوب حالا که هر دو core clock و memory clock رو بالا بردیم از کجا بفهمیم که کلاک اعمال شده یا نه ؟؟؟؟؟
بریم تو بازی مشخص میشه یا باید تست 3d رو با Atitool انجام داد یا اگه درست اعمال شده باشه دمای کارت در حالت عادی بالا میره یا فقط تو بازی میره بالا ؟
.................................................. ..........
آیا بعد از هر بار reset کردن سیستم تغییرات ما برای کلاک کردن از بین میرود و باید مراحل اور کلاک را دوباره لنجلم داد یا تغغیرات ما ذخیره می شود ؟
.................................................. .........................
من بلاخره نفهمیدم باید کدوم نسخه 3DMark رو دانلود کنم ......پست اول تاپیکش گیج کننده هست ..چندتا گذاشته نمیدونم کدومی رو دانلود کنم ؟
.................................................. .....................
این shader قضیش چیه ؟ همون واحد سایه زنی هستش که اون جوری که میدونم از سری 8 به بعد اومده ..برای من که 7300 دارم غیر فعاله و چیزی نوشته نیست ...
اینم gpu-z گرافیک من :13:

البته چندتاشو که میدونم

مثل revision ....rops ...texture fillrate ....buswith .....bandwith ....shaders ....die size

ممنونم

.................................................. ..................................

ماشاالله ! جواب همه این سوال ها رو مجانی می خوای ؟ :31:

ین دما نباید از 85 -90 بیشتر بشه ؟؟؟ درسته

بله ، کارت گرافیک شما Silent هست ، بهتره به جوری یه فنی لای سینکش پیچ کنی ، اگه می خوای اورکلاک کنی .

این پیغام نشون دهنده اینه که نسخه Riva tuner ی کالان نصب دارید ، با درایوری کارت گرافیکتون تست نشده ( درایور جدیده ) پس ممکنه بعضی از تنظیمات نرم افزار عمل نکنه .

چون VGA های سری 7 GEFORCE پردازنده های جریانی (Stream Processor ) ندارند . در اون قسمت هم فرکانس اون پردازنده ها نوشته میشه .

در کارت های گرافیک شما ، خیر . ربطی به اون نداره .

منظور از temp چیه ؟

چون کارت گرافیک شما اون امکانات مونیتورینگ رو نداره . Vga های High-end امکانات مونتورینگ بیشتری هم دارند .

منظور از temp همون حرارت هست ، اون دو قسمت حرارت قسمت های مختلف GPU رو مشخص می کنند .

چرا تو گرافیک من نیست ؟

بالا توضیح دادم .

بله ، همینطوره . شما باید این کار رو همینطوری 5% 5% ادامه بدی تا به حداکثر فرکانس پایدار برسی .

در GPU-Z اگه فرکانس ها اعمال شده باشه ، حله . دمای VGA فقط در بازی های و کلا هر APP 3D که از GPU استفاده کنه ، بالا میره .

اگر شما در Riva Tuner در تصویر زیر ، تیک مربوط به چک باکس مشخص شده را فعال کنی ، تو start up ویندوز کلاک ها اعمال می شن .

شما تمامی نسخه ها ، به غیر از 3DMark Vantage رو می تونی دانلود کنی . پیشنهاد می کنم 3DMARK 06 رو دانلود کنی .

البته چندتاشو که میدونم

ممنونم

die size : اندازه یک قرص مدار مجتمع از جنس سیلیکان که برای ساخت GPU به کار رفته .

shaders : توضیح داده شد .

bandwith : پهنای باند بین GPU و حافظه GPU که دو عامل فرکانس حافظه و واسط حافظه در تعیین این مورد دخالت دارند .

texture fillrate : اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کامل توضیح داده .

buswith : همون واسط حافظه بین GPU و GPU Memory هست که بالا توضیح دادم .

rops : Raster Operation

revision : در واقع نسخه تغییرات اعمل شده در GPU رو برای مقاصد خاص ؛ از جمله کاهش قیمت و تغییر در تکنولوژِی شاخت رو نشون میده .

google_boy07
18-02-2009, 22:29
دوست عزیز جناب آقای مهدی موسوی واقعا از کمک و راهنمایی شما متشکرم .........
.................................................. ................................
راستی دوستان یه کلیپ از youtube در مورد PhysX انویدیا دیدم کف کردم .......

البته شما شاید کف نکنین .......:18::18::18: :31::31::31:

واقعا این NVIDIA Physx چه میکنه !!!

این کلیپ رو حتما ببینین .....

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

google_boy07
18-02-2009, 23:58
دوستان چرا این memory و core د شکل زیر هر دوتاشون 0 هستند .....
این ماله گرافیک منه ....؟؟ علت چیه ؟؟

google_boy07
24-02-2009, 02:19
نسخه جدید
TechPowerUp GPU-Z v0.3.2

دانلود :

یا

یا

.................................................. ....................

GH.REZAEI
01-03-2009, 08:47
سلام
این نرم افزار برای دانلود بسیارسنگین است

GH.REZAEI
01-03-2009, 09:26
سلام دوستان
آیا کسی تابه حال این گرافیک را اورکلاک کرده است ؟ من اولین بارم است می خوام انجام بدم

Kianoosh
02-03-2009, 02:26
سلام دوستان
آیا کسی تابه حال این گرافیک را اورکلاک کرده است ؟ من اولین بارم است می خوام انجام بدم

سلام

اور این رو فراموش کن!تاثیر خاصی برات نداره!

D3vil_A
03-03-2009, 18:52
درسته 6200 ه دیگه قدرتی نداره که بخواد اور بشه!
بهره به فکر یه کارت جدید باشی!

amir2011
07-03-2009, 03:06
سلام...
برای کارت 4670 اور چقدر تاثیر داره..؟ (اصلا ارزشش رو داره..؟)

alborz_k
07-03-2009, 10:44
سلام...
برای کارت 4670 اور چقدر تاثیر داره..؟ (اصلا ارزشش رو داره..؟)
مسلمأ تأثیر داره!!! البته تأثیر اورکلاک کارت گرافیک کمتر از تأثیر اورکلاکیه که در پردازنده می بینیم!!

D3vil_A
07-03-2009, 11:12
دوستان نظرتون چیه؟ بیشتر جا داره؟

alborz_k
07-03-2009, 12:47
سلام. کارت گرافیک به اندازه ی کافی اورکلاک شده و بیش از اون صلاح نیست!! چون خنک کننده ی کارت هم ظرفیت خنک کردن این همه گرما رو نداره!!(مگه از نمونه های غیر مرجع استفاده شده باشه) در کل خیلی خوب پیش رفتی ، آفرین! فقط پایداری رو با occt تست کن ، تعداد ایرور ها باید 0 باشه!!
در ضمن ، الان پردازندت برای بازی ضعیفه و از تمام قدرت کارتت (که الان در حدود ، geforce 9800gtx البته ضعیف تر که هست هنوز) شده نمی تونی استفاده کنی!! بهتره حالا که خنک کننده ی مناسب گرفتی ، ولتاژش رو روی 1.4 بزاری و تا جایی که می شه اورکلاکش کنی! البته بعید می دونم که بتونی به بیش از 2.8 برسی ، ولی 2.8 هم خیلی خوبه و افایش کارایی رو می تونی احساس کنی!

D3vil_A
07-03-2009, 13:39
:31:آلبرز فنوم 9550 ضعیفه؟ دی:
بابا از 2.4 میره نمیره بالاتر ! از Nvidia Ntune استفاده میکنم از 2.4 میزنه بالا سیستم ریست میشه! حالا امتحان میکنم!
گرافیک هم خیلی راحت اور شد از این هم بیشتر میره تا 760 امتحان کردم! MEm Clock 1050 امتیاز هم vantage 5732 ولی حوب سی پی یو درده سره!
در ضمن گرافیکم 256 MB :31: :27:

siavash1359
07-03-2009, 15:06
کارت من ATI redeon HD 2600 pro تو riva tuner در قسمت درایور ستینگ دکمه customeize وجود نداره وکارت رو در windows یک گیگ میشناسه و در این نرم افزار RV 630 (120sp)with 512MB DDR2memory 128-bit بالاخره کارت من چه ظرفیتی داره و ایا میشه که اورکلاک بشه با تشکر

amir2011
07-03-2009, 15:14
مسلمأ تأثیر داره!!! البته تأثیر اورکلاک کارت گرافیک کمتر از تأثیر اورکلاکیه که در پردازنده می بینیم!!

من گرافیکم 4670 و پردازنده 3Ghz با 2 مگابایت کش هست به نظرت کدوم رو اور کنم بهتره یا اینکه هر دوتاش رو..؟
(خودم فکر میکنم Cpu خیلی ضعیفتر باشه..!)

siavash1359
10-03-2009, 03:47
کارت من ATI redeon HD 2600 pro تو riva tuner در قسمت درایور ستینگ دکمه customeize وجود نداره وکارت رو در windows یک گیگ میشناسه و در این نرم افزار RV 630 (120sp)with 512MB DDR2memory 128-bit بالاخره کارت من چه ظرفیتی داره و ایا میشه که اورکلاک بشه با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

alborz_k
12-03-2009, 13:02
:31:آلبرز فنوم 9550 ضعیفه؟ دی:
بابا از 2.4 میره نمیره بالاتر ! از Nvidia Ntune استفاده میکنم از 2.4 میزنه بالا سیستم ریست میشه! حالا امتحان میکنم!
گرافیک هم خیلی راحت اور شد از این هم بیشتر میره تا 760 امتحان کردم! MEm Clock 1050 امتیاز هم vantage 5732 ولی حوب سی پی یو درده سره!
در ضمن گرافیکم 256 MB :31: :27:
کلأ بنچ ها نشون دادن که فنوم ها برای بازی زیاد مناسب نیستند ، چون فقط از دو هسته شون استفاده می شه و مهم ترین چیز در بازی هم فرکانسه که مال پردازنده ی شما پایینه !! فرکانس 760 مگاهرتز برای gpu خیلی زیاده و ممکنه پایدار نباشه ، بهتره همون طور که گفتم با occt تست کنی تا مطمئن بشی!!

alborz_k
12-03-2009, 13:04
من گرافیکم 4670 و پردازنده 3Ghz با 2 مگابایت کش هست به نظرت کدوم رو اور کنم بهتره یا اینکه هر دوتاش رو..؟
(خودم فکر میکنم Cpu خیلی ضعیفتر باشه..!)
پردازندت ضعیفه ، و کلأ افزایش فرکانس پنتیوم ها هم چندان باعث افزایش کاراییشون نمی شه و فقط دما و مصرف رو بالا می بره!! با این اوصاف بهتره کارت رو هم فعلأ اور نکنی ، مگه موقعی که تو یک بازی مثل gta4 دیدی یک کم کند شده ، اون وقت بهتره که با کمی افزایش فرکانس هسته و حافظه ی گرافیکی مشکلت رو حل کنی.

Mahdi_Moosavi
12-03-2009, 14:28
پردازندت ضعیفه ، و کلأ افزایش فرکانس پنتیوم ها هم چندان باعث افزایش کاراییشون نمی شه و فقط دما و مصرف رو بالا می بره!! با این اوصاف بهتره کارت رو هم فعلأ اور نکنی ، مگه موقعی که تو یک بازی مثل gta4 دیدی یک کم کند شده ، اون وقت بهتره که با کمی افزایش فرکانس هسته و حافظه ی گرافیکی مشکلت رو حل کنی.

در GTA IV با پردازنده ای همچنینی حتی با GTX280 هم نمیشه در تنظیمات بالا ، بیشتر 10 -12 fps گرفت .

وقتی پردازنده ، گلوگاه Performance باشه ، اورکلاک VGA کار بیهوده ای هست .

alborz_k
12-03-2009, 15:05
در gta iv با پردازنده ای همچنینی حتی با gtx280 هم نمیشه در تنظیمات بالا ، بیشتر 10 -12 fps گرفت .

وقتی پردازنده ، گلوگاه performance باشه ، اورکلاک vga کار بیهوده ای هست .
سلام. بنده عرض کردم که اورکلاک کارت گرافیک در این شرایط چندان موثر نیست!!:31:
بیشتر منظورم این بود که بعضی وقت ها به صورت موقتی می شه با اورکلاک کارت گرافیک یک مقدار مشکل رو مرتفع کرد.
در کل حق کاملأ با شماست و من تو بازیی که مثال زدم اشتباه کردم ، فراموش کرده بودم که خودم با یک e8200 که تا 3600 مگاهرتز اورکلاک شده هم در این بازی مشکل دارم:31:

m.r.s
12-03-2009, 17:16
سلام.میشه Geforce 8400 Gs 256mb بدون فن را oc کرد؟تا حداکثر چقدر؟memory رو چقدر باشه؟دما در حالت عادی یکم بالا هست.حدود 60 تا.مشکلی ایجاد نمیکنه؟
ممنون.

D3vil_A
13-03-2009, 01:10
سلام!
نه افزايش PerFormance خاصي نداره!
ولي خوب ميشه اور كرد با برنامه هاي مثل Riva Tuner ................
شما يه فن بزار كف كيس بزنه به گرافيك ! اگه سايلنت هستش!
دركل مشكلي نيست ولي تاثيري نداره!

kaveh2426
15-03-2009, 00:00
سلام دوستان
گرافیک من مدل Asus EN8500GT silent serius هست.
میخواستم بدونم میتونم این گرافیک رو آورکلاک کنم؟!

سایر مشخصات سیستم من اینه :
cpu: amd athlon 64 X2 4800+
Ram : 4gig buss 800 patriot
M.B : Gigabyte M56S-S3 rev1
Power : 480w real Green

alitivay
15-03-2009, 15:09
سلام بر دوستان عزیز!
یه سوال داشتم!
یه لب تاب دارم مدل hp dv5-1060 با گرافیک 9600GT که برخلاف شما میخوام DOWNCLOCK کنم نه OC ، اگه ممکنه بگید باید چکار کنم
متشکرم!!

alborz_k
15-03-2009, 15:53
سلام بر دوستان عزیز!
یه سوال داشتم!
یه لب تاب دارم مدل hp dv5-1060 با گرافیک 9600GT که برخلاف شما میخوام DOWNCLOCK کنم نه OC ، اگه ممکنه بگید باید چکار کنم
متشکرم!!
کلأ خود گرافیک ، نرم افزار هایی داره که زمان بی کاری ، فرکانس gpu رو به مقدار قابل توجهی کاهش می ده !! اما اگه واقعأ می خواین که خودتون در این کار دخالت کنید ، مناسب ترین روش ، استفاده از rivatuner هست ! البته کم کردن ولتاژ بیش از حد باعث ناپایداری می شه!!!

Reza Azimy_RW
16-03-2009, 22:04
سلام دوستان
ببخشید من کارت گرافیکم رو تا چه حد میتونم اورکلاک کنم تا اسیبی نبینه ؟ بعد از اورکلاک به اندازه چه کارتی کار میده ؟
کارت گرافیک من :
1GB
gforce 9500

telescope
27-03-2009, 23:05
با سلام
خیلی سخت میشه با جستجو کردن به جوابم برسم برای همین ممکنه این سوال من تکراری باشه.
من asus en8800gt top دارم میخواستم بدونم که چگونه میشه اورکلاکش کرد.
با تشکر.
باز هم از تکراری بودن سوالم عرض میخواهم

m.zero
29-03-2009, 15:36
در GTA IV با پردازنده ای همچنینی حتی با GTX280 هم نمیشه در تنظیمات بالا ، بیشتر 10 -12 fps گرفت .

وقتی پردازنده ، گلوگاه Performance باشه ، اورکلاک VGA کار بیهوده ای هست .

دوست عزیز بایداز شما تشکر کنم و این نکته رو یاداور بشم که در سایت های معتبر وهمچنین سایت راک استار امده بود:
MAXIMUM system requments:
cpu:intel quad core q6600 or hiher
ram:4 gigbayte 800 mzh or beteer
vga:1 gb or hiher sli or 3 way sli or cross fire or cross fire x

تا شما بالاترینperformanc رو بگیری چون بازیGTA IV از تمام هسته های پردازنده وهمچنین کارت گرافیک استفاده میکنه که نشان ازسنگینی موتور راک استاره و من با سیستم زیر به سرعت فریم 38در رزولوشن 1024x1280 و31 فریم دررزولوشن 1680x1050 رسیدم که در بازی کرایسیس از این نتایج بهتر بود

cpu:amd phenomII 940@ 3.6 GHZ
VGA:2X1 9800GTX( INOO3D,XFX
RAM:2X2 GIG 1066 MZH CORSAIRE

m.zero
29-03-2009, 15:44
با سلام
خیلی سخت میشه با جستجو کردن به جوابم برسم برای همین ممکنه این سوال من تکراری باشه.
من asus en8800gt top دارم میخواستم بدونم که چگونه میشه اورکلاکش کرد.
با تشکر.
باز هم از تکراری بودن سوالم عرض میخواهم

دوست عزیز شماتمام قطعات و همچنین درصد اورکلاک کارت گرافیکتون ذکر کنید (فکر کنم 8 الی 10 درصد باشه) تا راهنمایی تون کنم چون اسوس اول مدل کارت های اورکلاک شده خود عنوانtopمیاره:31::20:

mo_re1212
31-03-2009, 19:40
اگه میشه من رو راهنمایی کنیید که xfx9600gso رو تا چقدر اور کنم که مشکلی پیش نیاد .اگر اورش کنم قدرتش چقدر بیشتر میشه ؟؟؟ مشخصات سیستم
e5200
elit p35
380 green

alborz_k
17-04-2009, 14:31
اگه میشه من رو راهنمایی کنیید که xfx9600gso رو تا چقدر اور کنم که مشکلی پیش نیاد .اگر اورش کنم قدرتش چقدر بیشتر میشه ؟؟؟ مشخصات سیستم
e5200
elit p35
380 green
سلام. میزان اورکلاک کارت بستگی به برند کارت و تبحر شما داره!! باید آروم آروم فرکانس رو زیادکنید و تست بگیرید تا دستتون بیاد!! پیشنهاد می کنم که فرکانس 600 رو برای هسته تست کنید و اگه پایدار بود تا 625 هم پیش برین. برای حافظه هم اول 50 تا 50 تا تست بگیرین بعد فاصله ها رو کم کنید!!

google_boy07
20-04-2009, 22:46
کارت گرافیک zotac 9800 gt تا چه حد over میشه ...........

آیا به 9800 gtx میرسه یا نه ؟
به 4850 چی ؟

alinorton2006
23-04-2009, 09:41
سلام به همگی.
من با لپ تاپم بازی میکنم.
کارت گرافیکش Geforce 9300M GS 256 MB Up to 1535MB هست.
حالا میخوام ببینم چه کارهایی میتونم انجان بدم که صدمه ای به لپ تاپم وارد نشه؟

imi imi
28-04-2009, 17:12
سلام دوستان اگه امکان داره منو در اور کردن کارتم راهنمایی کنین و بگید تا چقدر اور کنم خوبه؟؟؟؟

گرافیکم:

8400gs 512 mb
برند foxccon
فنم داره
core clock و memory clock به ترتیب 459 و 400 هستش

sinaset
13-05-2009, 15:03
سلام دوستان
ببخشید یه درخواستی داشتم
مدل کارت گرافیک ati وقتی بایوس رو دستکاری می کنیم وبعد از اون که بخوام تغییرات رو اعمال کنیم از طریق ویندوز می شه راحت این کار رو انجام داد
ولی متاسفانه اپدیت کردن بایوس کارت گرافیک NVIDI به این سادگی نیست و مال دهه بوق است و مثل اینکه فقط می شه از طریق فلاپی این کار رو انجام داد
من فلاپی رم ندارم یعنی دارم ولی خرابه
دوستان ایا راهی هست که به غیر از فلاپی بشه تغییرات بایوس کارت گرافیک رو اعمال کرد بدون فلاپی رام
با تشکر

Stream
13-05-2009, 15:05
سلام دوستان
ببخشید یه درخواستی داشتم
مدل کارت گرافیک ati وقتی بایوس رو دستکاری می کنیم وبعد از اون که بخوام تغییرات رو اعمال کنیم از طریق ویندوز می شه راحت این کار رو انجام داد
ولی متاسفانه اپدیت کردن بایوس کارت گرافیک NVIDI به این سادگی نیست و مال دهه بوق است و مثل اینکه فقط می شه از طریق فلاپی این کار رو انجام داد
من فلاپی رم ندارم یعنی دارم ولی خرابه
دوستان ایا راهی هست که به غیر از فلاپی بشه تغییرات بایوس کارت گرافیک رو اعمال کرد بدون فلاپی رام
با تشکر
فلش کردن بایوس کارتهای گرافیک NVIDIA نیازی به فلاپی نداره! فقط شما باید از محیط DOS اینکار رو انجام بدید (با CD یا فلش مموری هم قابل انجامه)

sinaset
14-05-2009, 00:25
فلش کردن بایوس کارتهای گرافیک NVIDIA نیازی به فلاپی نداره! فقط شما باید از محیط DOS اینکار رو انجام بدید (با CD یا فلش مموری هم قابل انجامه)

سلام
ممنون
یعنی باید اون فایل rom رو بزارم تویه فلاپی بعد کامپیوتر ریست کنم خودش می شناسه ؟

Stream
14-05-2009, 09:47
سلام
ممنون
یعنی باید اون فایل rom رو بزارم تویه فلاپی بعد کامپیوتر ریست کنم خودش می شناسه ؟
معلومه که نه!

باید یک فلاپی (یا CD یا فلش مموری) Bootable درست کنید (MS.DOS یا FreeDOS یا ...) و فایل ROM به همراه NVFLASH رو اونجا قرار بدید و دستورات لازم رو اجرا کنید.

در همین تاپیک توضیح داده شده.

sinaset
16-05-2009, 14:55
معلومه که نه!

باید یک فلاپی (یا CD یا فلش مموری) Bootable درست کنید (MS.DOS یا FreeDOS یا ...) و فایل ROM به همراه NVFLASH رو اونجا قرار بدید و دستورات لازم رو اجرا کنید.

در همین تاپیک توضیح داده شده.

سلام ارمان
ببخشید می تونید ادرس اون پست یا حداقل صفحه یا یک ادرس حدودی به من بدید :20:
با تشکر

mehtism
24-05-2009, 00:37
سلام به همه دوستان
آقا من مبتدیم و کمک می خوام برای اور کردن کارت گرافیک
یه 3650 ddr3 دارم .
اول riva tuner رو دانلود کردم اما وقتی اجراش کردم این اخطار رو گرفتم

بعداز ok کردن این خطا وارد برنامه شدم اما مشکل بازم بود و خیلی از امکاناتی که در پست اول گفته شده است رو نداشتم مثل عکس

همین طور که می بینید توی بخش درایو ستینگ اصلا کاستومایز نداره و هیچ امکانات فعال نیست
خلاصه به نتیجه نرسیدم و رفتم سراغ Ati Tools .
بعد از دانلود و اجرا این شکلی بالا اومد

این یکی هم که اصلا نمیدونست که کجا هست بیجاره قاطی کرده بود فقط 3D اون کار می کرد که در ادامه بکارم خورد و وقتی GPU Z رو نصب کردم با 3D اون دما رو اندازه گرفتم که در زیر می بینید

خلاصه من در همین جا موندم که خوب حالا که چی ؟
چطور باید با این امکانات داغون اور کنم ؟
ممنون می شم که کمکم کنید

Kianoosh
24-05-2009, 02:49
سلام به همه دوستان
آقا من مبتدیم و کمک می خوام برای اور کردن کارت گرافیک
یه 3650 ddr3 دارم .
اول riva tuner رو دانلود کردم اما وقتی اجراش کردم این اخطار رو گرفتم

بعداز ok کردن این خطا وارد برنامه شدم اما مشکل بازم بود و خیلی از امکاناتی که در پست اول گفته شده است رو نداشتم مثل عکس

همین طور که می بینید توی بخش درایو ستینگ اصلا کاستومایز نداره و هیچ امکانات فعال نیست
خلاصه به نتیجه نرسیدم و رفتم سراغ Ati Tools .
بعد از دانلود و اجرا این شکلی بالا اومد

این یکی هم که اصلا نمیدونست که کجا هست بیجاره قاطی کرده بود فقط 3D اون کار می کرد که در ادامه بکارم خورد و وقتی GPU Z رو نصب کردم با 3D اون دما رو اندازه گرفتم که در زیر می بینید

خلاصه من در همین جا موندم که خوب حالا که چی ؟
چطور باید با این امکانات داغون اور کنم ؟
ممنون می شم که کمکم کنید

سلام جدید ترین نسخه ریواتیونر+درایورتون رو از اینجا downloads.guru3d.com دان کنید که درایور با ریوا مشکلی نداشته باشه و بشناسه و خود ریوا هم سالم باشه!بعد کلاکها رو مثلا 15-15 افزایش بدید و بعد با یه تری دی مارک یا تست گرافیک تست بگیری اگه پایدار بود بیشتر و اگه نبود کمتر دما رو هم توجه کنید که بالاست در حالت عادی 70!دور فن رو بیشتر کنید در آخر هم زیاد به نتیجه و تفاوت پرفرمنس دل خوش نکنید!

سلام ارمان
ببخشید می تونید ادرس اون پست یا حداقل صفحه یا یک ادرس حدودی به من بدید
با تشکر

سلام

دوست عزیز نمی دونم چقدر در این مورد تخصص دارید ولی فلش بایوس کارتهای گرافیکمخصوصا انویدیا !(کمی پیچیده تره!) می تونه صدمات جبران ناپذیری رو ایجاد کنه و نمیشه مثل درایور با یه رول بک همه چیز رو درست کرد!و کلا نظر شخصیم اینه که زیاد ارزششو نداره!

mehtism
24-05-2009, 12:23
آقا این Riva رو دوباره دانلود کردم و ایندفه درست شد اما هر دفعه که کامپیوتر رو خاموش و روشن می کنی که باید دوباره از اول اورش کنی.
کسی در مورد این موضوع چیزی می دونه ؟

Hessam_7800gtx
24-05-2009, 13:44
ببین شما باید بعد از اینکه اور کردی اون پایین تو بخش startup اولین تیک رو بزنی تا با هر بار روشن شدن سیستم اور بشه.

godsmak
24-05-2009, 17:44
دوستان من کارت Connect3D HD 4870 Extreme OC خودم رو به صورت زیر اورکلاک کردم
و در تست با برنامه ATI Tool هم بعد از 15 دقیقه هیچ Error ای مشاهده نکردم.
می خواستم ببینم همه چیزو درست انجام دادم و اینکه این مقدار اورکلاک خطرناک نیست؟
در ضمن حداکثر دمای کارتم هم 60 درجه بود.

Kianoosh
25-05-2009, 01:20
دوستان من کارت Connect3D HD 4870 Extreme OC خودم رو به صورت زیر اورکلاک کردم
و در تست با برنامه ATI Tool هم بعد از 15 دقیقه هیچ Error ای مشاهده نکردم.
می خواستم ببینم همه چیزو درست انجام دادم و اینکه این مقدار اورکلاک خطرناک نیست؟
در ضمن حداکثر دمای کارتم هم 60 درجه بود.

سلام
خوبه خطرناک که نه ولی
این کارت خودش اور شده هست و شما بهتره دیگه خیلی اورش نکنی چون ممکنه مموری هاش آسیب ببینن.با این حال 15 مین رو به 45 مین و بعد تست تری مارک 06 .دما هم خوبه.

mohsen_gh1991
18-07-2009, 20:16
سلام
گرافیکهای آنبورد رو هم میشه اورکلاک کرد؟

alborz_k
18-07-2009, 22:06
سلام
بله ، این کار شدنیه ، مدل مادربردتون چیه؟

Kianoosh
19-07-2009, 03:36

سلام دوست من اگه قصد رکودزنی نداری برای افزایش پرفرمنس محسوس بهتره فراموشش کنی حالا مدل مین و مقدار رم رو بگو

HOJ-JAT
20-07-2009, 10:26
مشخصات سیستم من در امضا است وسرعت gpu:550 تا چقدر می تونم زیادش کنم؟

mohsen_gh1991
20-07-2009, 18:02
مقدار رم 1 gig هستش.و گرافیکم هم 256.مدل مین بوردم رو هم نمیدونم.فقط میدونم خیلی نفله هست.

Kianoosh
21-07-2009, 04:03
مدل مین بوردم رو هم نمیدونم.فقط میدونم خیلی نفله هست.

همون مدل مین خیلی مهمه خب:دی

مشخصات سیستم من در امضا است وسرعت gpu:550 تا چقدر می تونم زیادش کنم؟

یه شات از gpu z بزار بستگی به برند و مدل داره occt رو هم برای تست پایدار ی امتحان کن دما لو همچنین.

HOJ-JAT
21-07-2009, 08:01
همون مدل مین خیلی مهمه خب:دی

یه شات از gpu z بزار بستگی به برند و مدل داره occt رو هم برای تست پایدار ی امتحان کن دما لو همچنین.

دماش رو 55 پس از 15 دقیقه ثابت می مونه
برد:پاسکال

alborz_k
21-07-2009, 14:16

دماش رو 55 پس از 15 دقیقه ثابت می مونه
برد:پاسکال
سلام. شما اول روی 625 بزار ، اگه پایدار بود 650 رو انتخاب کن و بعدش 10 تا 10 تا زیاد کن ، احتمالأ باید به 650 تا 670 برسی ! البته کارت های متفاوت قابلیت اورکلاک کاملأ متفاوتی دارند و نمی شه یک عدد دقیق داد ! فقط مراقب باش که دما از 85-90 بیشتر نشه و با rivatuner اورکلاک کن . فرکانس حافظه رو هم سعی کن روی 800 بزاری .

HOJ-JAT
21-07-2009, 20:47
سلام. شما اول روی 625 بزار ، اگه پایدار بود 650 رو انتخاب کن و بعدش 10 تا 10 تا زیاد کن ، احتمالأ باید به 650 تا 670 برسی ! البته کارت های متفاوت قابلیت اورکلاک کاملأ متفاوتی دارند و نمی شه یک عدد دقیق داد ! فقط مراقب باش که دما از 85-90 بیشتر نشه و با rivatuner اورکلاک کن . فرکانس حافظه رو هم سعی کن روی 800 بزاری .
تا 730 اور کردم دماش 53 شد بیشترش کنم؟ فکر کنم تا 800 بشه اخه فنش از فن cpuبزرگتره!

Kianoosh
22-07-2009, 03:32
تا 730 اور کردم دماش 53 شد بیشترش کنم؟ فکر کنم تا 800 بشه اخه فنش از فن cpuبزرگتره!

تا 800!؟ رکو رد میزنی که!تست occt گرفتی؟

خوبه شما تا مرز ناپایداری ادامه بده بعد ترجیحا 15 تا عقبگرد کن بعدش اینکه د مای تست و لود منظورت هست 53؟!اگه اینطوری باشه که خیلی عالیه!:دی د مای بیکاری هم باشه بازم لودش میره حد ودای 75 جا داره هنوز از آخرین درایور هم استفاد ه کن 190.38

در آخر هم یه تست 3d باهاش بگیر نتیجه رو بزار

night lord
25-07-2009, 22:48
کارت گرافیک من اورکلاک شرکتیه میتونم بازم اورش کنم؟
اینم مشخصات :
GeForce GTX 260 Core 216 Superclocked - 55nm

896MB DDR3 Memory
PCI-E 2.0 16x
626Mhz GPU Clock Speed
2106Mhz Memory Clock Speed
NVIDIA SLI ready
DirectX 10/OpenGL 3.0
ضمنا وقتی از بازی gta iv رو که high end اجرا میکنم بعد از 1 ساعت میام بیرون بعد با نرم افزار خود کارت گرافیک تست میگیرم دما رو 75هست و تا حالا بیشتر هم نشده . فن هم رو 40 در صد( استاندارد )هست بعضی وقتا تا 48 هم میره.

Kianoosh
26-07-2009, 06:28
کارت گرافیک من اورکلاک شرکتیه میتونم بازم اورش کنم؟
اینم مشخصات :
GeForce GTX 260 Core 216 Superclocked - 55nm
896MB DDR3 Memory
PCI-E 2.0 16x
626Mhz GPU Clock Speed
2106Mhz Memory Clock Speed
NVIDIA SLI ready
DirectX 10/OpenGL 3.0
ضمنا وقتی از بازی gta iv رو که high end اجرا میکنم بعد از 1 ساعت میام بیرون بعد با نرم افزار خود کارت گرافیک تست میگیرم دما رو 75هست و تا حالا بیشتر هم نشده . فن هم رو 40 در صد( استاندارد )هست بعضی وقتا تا 48 هم میره.

میشه یکم بیشتر اورش کرد نه خیلی ...شات از gpu z پاورت؟

javad2015
26-07-2009, 07:22
این دما برای کارت شما خیلی کمه شما وقتی تو بازی هستین و esc رو میزنین همین که فشار برداشته میشه دما تو 5 ثانیه 5 تا 6 درجه میاد پایین میتونی امتحان کنی بزار یه نرم افزار تو حین بازی دماش رو حساب کنه بعد دمای واقعیش رو میفهمی

night lord
26-07-2009, 10:08
میشه یکم بیشتر اورش کرد نه خیلی ...شات از gpu z پاورت؟

اینم شات از gpu-z :

یه سوال ؟
تو سایتش که رفتم از روی کد کارت گرافیکمو پیدا کردم Memory Clock Speed رو زده 2106Mhz . چرا این تو تست gpu z اینطوری نیست ؟ یعنی چی؟

javad2015
26-07-2009, 10:42
اینم شات از gpu-z :

یه سوال ؟
تو سایتش که رفتم از روی کد کارت گرافیکمو پیدا کردم Memory Clock Speed رو زده 2106Mhz . چرا این تو تست gpu z اینطوری نیست ؟ یعنی چی؟

اخه چون تو سایت mem clock رو حداکثر مینویسن مثلا کارت خودم که mem clock ش 900 هست رو می نویسن 1800 شما داخل کنترل پنل قسمت انویدیا هم میتونی اینو پیدا کنی اول برو رو help بعد system information .

Kianoosh
26-07-2009, 11:11
یه سوال ؟

دوست عزیز 1053*2=2106

:دی

شما از 670-1125 -1425

شروع کن تست پایداری و دما هم بگیر اگه پایدار بود 15 تا 15 تا اضافه کن تا ناپایدار بشه آخرین فر کانس سیو کن اگه هم نبود 10 تا 10 تا کم کن

Kianoosh
26-07-2009, 11:17
این دما برای کارت شما خیلی کمه شما وقتی تو بازی هستین و esc رو میزنین همین که فشار برداشته میشه دما تو 5 ثانیه 5 تا 6 درجه میاد پایین میتونی امتحان کنی بزار یه نرم افزار تو حین بازی دماش رو حساب کنه بعد دمای واقعیش رو میفهمی

تب سنسور gpu z یا hwmonitor این کار رو می کنه..

moderntalking123
29-07-2009, 01:43
مادربرد من M4A78T-E هستش و یک گرافیک آنبورد HD 3300 داره، فعلا از این استفاده می کنم، می خواستم ببینم میتونم اورکلاکش کنم؟ مشکلی پیش نمیاد؟
در ضمن پاور من 680 هستش و یک فن بزرگ هم داخل کیس برای خنک کردن cpu خریدم.
در ضمن تا حالا تجربه اور گرافیک نداشتم واسه همین کمی میترسم مادربردم بپره چون تازه گرفتم.

h_r_v
01-08-2009, 16:23
من وقتی RivaTuner رو باز میکنم این میاد!!
گزینه Customizeی هم وجود نداره؟
چی کار کنم؟
آخرین درایور ها رو هم نصب کردم!!
190.38

Kianoosh
01-08-2009, 17:39
شما اینطور عمل کن:

سلام
من چند نفر رو دیدم این مشکل رو داشتن که با درایوز جدید نمی تونستن اوور کنن
یعنی مشکل فقط تو ویندوز 7 و ویستا بود

راه حلش اینه

1.ریوا تونر رو باز کنید
2. برید تو تب Power user
3. Riva tuner \ system رو باز کنید (+ رو بزنید!)
4.توی ForceDriverVision
19038 رو بنویسید

اگه نشد درایور جدیدتر بگیر یا از یه تیونر دیگه استفاد ه کن...

h_r_v
01-08-2009, 19:37
منظور شما ForceDriverVERSIONـــه؟
تو اون فقط میشه 1 عدد رو وارد کرد!
درایور های من جدیدترین درایوره!! :(

Kianoosh
01-08-2009, 22:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در ضمن نسخه 190.40 بتا هم هست!!!!

h_r_v
01-08-2009, 22:18
آهان فهمیدم!!
این کار رو هم کردم نشد!!
من دیروز آخرین درایور رو از سایت Nvidia گرفتم!!
خودش اینو داد!!

Kianoosh
01-08-2009, 23:19
آهان فهمیدم!!
این کار رو هم کردم نشد!!
من دیروز آخرین درایور رو از سایت Nvidia گرفتم!!
خودش اینو داد!!

خب از coolbits استفاد ه کن برای اور 190.40 هم بتا هست سایت انویدیا بسرچ پیداش می کنی...

alex winson
02-08-2009, 21:43
در کاتالیست و در بخش overdrive بصورت اتومات کارتو اورکلاک میکنه؟

alborz_k
12-08-2009, 13:03
در کاتالیست و در بخش overdrive بصورت اتومات کارتو اورکلاک میکنه؟
سلام. این کار رو می کنه ، ولی نتایجش اصلأ دقیق نیست و اکثر مواقع ناپایداره!

GAME-GTR
15-08-2009, 23:00
با گرافیک 7600 silent میشه جی تی ای 4 بازی کرد یا باید اور کنم؟

D3vil_A
15-08-2009, 23:30
سلام.
7600GS یا 7600GT ؟! یک فن روش نصب کن(بچسبون) اورکلاک کن شاید بتونی بازی کنی اگر سایر قطعات لنگ نزنن!

xero.1992
16-08-2009, 01:45
4 رو که 64 هم میکشه !!!

adac_data
16-08-2009, 18:44
اساتيد محترم آخرين ورژن درايور كارت گرافيكم و مادربوردم رو ميخوام بايد از كجا گير بيارم؟
MB : asus p5kpl1600
VGA : gigabyte 9500gt overclock 1GB GDDR2

moderntalking123
16-08-2009, 18:54
اساتيد محترم آخرين ورژن درايور كارت گرافيكم و مادربوردم رو ميخوام بايد از كجا گير بيارم؟
MB : asus p5kpl1600
VGA : gigabyte 9500gt overclock 1GB GDDR2

مادربرد رو از سایتش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداونجا سمت چپ مدل مادربرد رو بنویس بعد ویندوزت رو میپرسه

'گرافیک رو هم جدیدترین نسخه رو اینجا گذاشته با توجه به ویندوزت انتخاب کن

Kianoosh
17-08-2009, 08:51
اینجا فقط اورکلاک کارت گرافیک درخواست درایور و بایوس و ...:

adac_data
17-08-2009, 09:27
مادربرد رو از سایتش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداونجا سمت چپ مدل مادربرد رو بنویس بعد ویندوزت رو میپرسه

'گرافیک رو هم جدیدترین نسخه رو اینجا گذاشته با توجه به ویندوزت انتخاب کن

دوست عزيز دستت درد نكنه بابت راهنمايي و لينكها و از اساتيد بابت اينكه از اين تاپيك درخواست درايور كردم معزرت ميخوام

alex winson
31-08-2009, 13:24
من با نرم افزار gamers hud lite كه روي خود كارت گرافيك بود ، اسلايدر هاي GPU و memory رو تا آخر بالا بردم
مشكلي كه ايجاد نميكنه؟
از اين بهتر چطوري اور بشه؟

Kianoosh
31-08-2009, 14:23
من با نرم افزار gamers hud lite كه روي خود كارت گرافيك بود ، اسلايدر هاي GPU و memory رو تا آخر بالا بردم
مشكلي كه ايجاد نميكنه؟
از اين بهتر چطوري اور بشه؟

گرافیکت چیه؟از ریوا تیونر استفاده کن

alex winson
03-09-2009, 23:43
Gigabyte RADEON HD 4650

با ريوا تيون نميشه كاري كرد

Kianoosh
04-09-2009, 10:54
Gigabyte RADEON HD 4650

با ريوا تيون نميشه كاري كرد

ATI tools

hasanmotori
05-09-2009, 14:47
من یه دفه گرافیکمو اور کردم و رفتم تو بازی بعد یه مدت دیدم خطای سیاه و سفید و صورتی میاد توش
بعد به حالت اصلی برش گردوندم بازم همون جوری بود
کلاکشو اوردم رو پایینترین حدش یعنی gpu ش که 740 هست بردمش رو 555 و رمشم از 2200 اوردم تقریباً رو 1600 بازم همونجوریه
ویندوز عوض کردم بازم درس نشد

گارانتی داره ولی اگه ببرم میفهمن دیگه ؟
حالا اگه اصلاً گارانتیو بیخیال شیم هیچ راهی واسه درست کردنش هست ؟

ادیت : چرا هیچکس جواب نمیده ؟.... فقط بگید امیدی به درست شدنش هست یا بیخیال شم

iMbaQ_SiR
22-09-2009, 14:16
من یه دفه گرافیکمو اور کردم و رفتم تو بازی بعد یه مدت دیدم خطای سیاه و سفید و صورتی میاد توش
بعد به حالت اصلی برش گردوندم بازم همون جوری بود
کلاکشو اوردم رو پایینترین حدش یعنی gpu ش که 740 هست بردمش رو 555 و رمشم از 2200 اوردم تقریباً رو 1600 بازم همونجوریه
ویندوز عوض کردم بازم درس نشد

گارانتی داره ولی اگه ببرم میفهمن دیگه ؟
حالا اگه اصلاً گارانتیو بیخیال شیم هیچ راهی واسه درست کردنش هست ؟

ادیت : چرا هیچکس جواب نمیده ؟.... فقط بگید امیدی به درست شدنش هست یا بیخیال شم

من که فک نمی کنم VGA خراب شده با شه. شما ی بار از اول Draver VGA خودت و نصب کن فک کنم درست شه.
اصلاً مدل گرافیک شما چی و تو چه بازی انجوری میشه؟

iMbaQ_SiR
22-09-2009, 14:19
من ی VGA 8500 GT دارم . می خواستم بدونم چه طوری و با چه برنا مه ای می تونم BIOS شو به روز کنم؟
با چه برنامه ای؟ از کجا DL کنم؟

Kianoosh
22-09-2009, 16:03
من ی VGA 8500 GT دارم . می خواستم بدونم چه طوری و با چه برنا مه ای می تونم BIOS شو به روز کنم؟
با چه برنامه ای؟ از کجا DL کنم؟

سلام با نرم افزار (یا مشاب)ه NiBiTor و از اینجا

الزاما هم تاثیر مثبتی نداره !!

بیشتر:

iMbaQ_SiR
22-09-2009, 17:08
این NiBiTor قدیمیه از سری 7 به بعد رو نمی شنا سه.

یعنی 8500 رو اصلا نمی شنا سه. امکان این هست که ی برنا مه یا ورژن جدید NiBiTor رو link DL شو بذارید؟

دوست عزیز حل شد. 1000 بار تشکر.

morteza.m2n
24-09-2009, 19:45
سلام دوستان

من یه 9800gt گفتم از برند کلاب

متاسفانه مموری کلاکش از بقیه ی برندها کمتره 1400 که برندهای دیگه 1800 هستن

میخواستم بدونم لازمه حتما کارتمو تعویض کنم و برند دیگه ای بخرم که کلاکش 1800 باشه ؟

و همچنین اگه با این روش تو تاپیک اور کلاکش کنم میتونم به 1800 و یا بالاتر برسم ؟

و یه سوال دیگه اگه یه بار کارتو اور کلاک کنیم تموه یا باید چند وقت به چند وقت اینکارو کرد ؟

Kianoosh
24-09-2009, 21:15
سلام دوستان

میخواستم بدونم لازمه حتما کارتمو تعویض کنم و برند دیگه ای بخرم که کلاکش 1800 باشه ؟

و همچنین اگه با این روش تو تاپیک اور کلاکش کنم میتونم به 1800 و یا بالاتر برسم ؟

و یه سوال دیگه اگه یه بار کارتو اور کلاک کنیم تموه یا باید چند وقت به چند وقت اینکارو کرد ؟

نه لازم نیست!

عوض کردی هم کردی!

آره!

یه بار انجام میدی ذخیره می کنی ...

morteza.m2n
25-09-2009, 11:25
نه لازم نیست!

عوض کردی هم کردی!

آره!

یه بار انجام میدی ذخیره می کنی ...

شما خودت بودی عوض میکردی؟ یا همینو بر میداشتی ؟!:20:

و یه سوال جالب دیگه :31:

اگه اورکلاک کنم و برسونمش به 1800 با برندهایی که 1800 هستن هیچ تفاوتی نخواهد داشت ؟ :27:

او قسمت آخر رو متوجه نشدم ینی یه بار انجام میدم بعد ذخیره میکنم تا آخر دیگه لازم نیست اور کلاک کنم ؟

حتی بعد از نصب ویندوز ؟

Kianoosh
25-09-2009, 13:32
شما خودت بودی عوض میکردی؟

نه

اگه اورکلاک کنم و برسونمش به 1800 با برندهایی که 1800 هستن هیچ تفاوتی نخواهد داشت ؟

همین الانشم خیلی تفاوت نداره!!

او قسمت آخر رو متوجه نشدم ینی یه بار انجام میدم بعد ذخیره میکنم تا آخر دیگه لازم نیست اور کلاک کنم ؟

حتی بعد از نصب ویندوز ؟

تا وقتی که درایور- تیونر (نرم افزاری که باهاش اور می کنیم) و ویندوز عوض نشن نیازی نیست دوباره اورکلاک کنی!ببین تغییر دادن فرکانس ها هست همیشه میشه انجامش داد دوباره پیشفرضش کرد و ....!

alborz_k
26-09-2009, 00:46
سلام دوستان

سلام رفیق ، راستشو بخوای من هیچ 9800 ندیده بودم که فرکانس حافظه اش رو تا 1400 کم کنند!! مطمئنی که این جوریه؟ می تونی یک شات از gpu-z بزاری که دقیق تر بررسی کنیم؟

Kianoosh
26-09-2009, 01:46
سلام رفیق ، راستشو بخوای من هیچ 9800 ندیده بودم که فرکانس حافظه اش رو تا 1400 کم کنند!! مطمئنی که این جوریه؟ می تونی یک شات از gpu-z بزاری که دقیق تر بررسی کنیم؟

ها!؟

چرا کم نمی کنه!؟سری گرین و کم مصرف و دما و جیگگگر :دی

این که نیست:

Club 3D GeForce 9800 GT Green Edition, 1024MB GDDR3, VGA, DVI, HDMI, PCIe 2.0 (CGNX-G9824GI)

Chip clock: 550MHz, Memory clock: 900MHz, Shader clock 1500MHz • Chip: G92 (D9P) • Memory interface: 256-bit • Stream processors: 112 • Texture units: 56 • Manufacturing process: 65nm • Max. power consumption: 75W • DirectX: 10.0 • Shader model: 4.0 • Construction: triple-slot • Special features: HDCP support, SLI • Note: The card is based off the same 55-nm G92b GPU already used in the 8800 GT

پس اینه :دی

9800GT Green Edition

Model Product Name: 9800GT Green Edition
Product Series: GeForce 9000
Item Code: CGNX-G9824GI
EAN Code: 8717249406020

Interface Bus Interface: PCI Express 2.0

Chipset GPU Chipset: G92
GPU Clock: 550MHz
Stream Processors: 112

Multi-GPU Multi-GPU: SLI

Memory Memory Size: 1024MB
Memory Interface: 256BIT
Memory Type: GDDR3
Memory Clock: 1400MHz

Cooling Cooling Type: Active Fansink

3D API DirectX version: 10
OpenGL: YES

Dimensions Bus Width: 2 Slots
Profile: Standard profile
Card Dimension: 198*98.5*40

Output Configuration DVI: 1x Dual Link
CRT: 1x
HDMI: 1x
Display Port: N/A
HDTV out: NO
TV-Out: NO
HDCP Ready: YES
RAMDAC: 400MHz
Max. Res. digital: 2560x1600
Max. Res. analog: 2048x1536

Bundle Package Content:

• Club 3D 9800GT graphics card
• 2-Pin SPDIF audio cable
• Driver & E-Manual CD
• Quick install guide

خیلی هم خوبه چشه؟کی میگه کجه!؟!

alborz_k
26-09-2009, 13:53
ها!؟

چرا کم نمی کنه!؟سری گرین و کم مصرف و دما و جیگگگر :دی

این که نیست:

Club 3D GeForce 9800 GT Green Edition, 1024MB GDDR3, VGA, DVI, HDMI, PCIe 2.0 (CGNX-G9824GI)

Chip clock: 550MHz, Memory clock: 900MHz, Shader clock 1500MHz • Chip: G92 (D9P) • Memory interface: 256-bit • Stream processors: 112 • Texture units: 56 • Manufacturing process: 65nm • Max. power consumption: 75W • DirectX: 10.0 • Shader model: 4.0 • Construction: triple-slot • Special features: HDCP support, SLI • Note: The card is based off the same 55-nm G92b GPU already used in the 8800 GT

پس اینه :دی

9800GT Green Edition

Model Product Name: 9800GT Green Edition
Product Series: GeForce 9000
Item Code: CGNX-G9824GI
EAN Code: 8717249406020

Interface Bus Interface: PCI Express 2.0

Chipset GPU Chipset: G92
GPU Clock: 550MHz
Stream Processors: 112

Multi-GPU Multi-GPU: SLI

Memory Memory Size: 1024MB
Memory Interface: 256BIT
Memory Type: GDDR3
Memory Clock: 1400MHz

Cooling Cooling Type: Active Fansink

3D API DirectX version: 10
OpenGL: YES

Dimensions Bus Width: 2 Slots
Profile: Standard profile
Card Dimension: 198*98.5*40

Output Configuration DVI: 1x Dual Link
CRT: 1x
HDMI: 1x
Display Port: N/A
HDTV out: NO
TV-Out: NO
HDCP Ready: YES
RAMDAC: 400MHz
Max. Res. digital: 2560x1600
Max. Res. analog: 2048x1536

Bundle Package Content:

• Club 3D 9800GT graphics card
• 2-Pin SPDIF audio cable
• Driver & E-Manual CD
• Quick install guide

خیلی هم خوبه چشه؟کی میگه کجه!؟!
مگه این که سری گرین باشه!! :دی مه این هم جدید اومده! :دی

sajjad_setam
04-10-2009, 21:59
سلام
9600GT 1GB DDR3 ارزش اورکلاک رو داره؟؟؟

تو بازی چند فریم بیشتر می گیره؟؟

صادق هدایت
25-10-2009, 19:55
اینا همه برا شما جواب داده؟
نسوزه کارت گرافیکم.....

Linux Learner
31-10-2009, 21:36
سلام

سیستم من تو بازی GTA IV کم میاره و میخوام بدونم با اور کردن کارت گرافیمک مشکلم حل میشه یا نه:

CPU Intel Q9300
Ram 2GB Cursair
VGA ATI 4550
MB ASUS P5Q SE2

کیسم هم یه فن بزرگ رو درش داره.

Riva Tuner رو نصب کردم ولی وقتی اجراش میکنم اروری میده که درایور کارت گرافیکم ساپورت نمیشه! ویندوزم سون هست و ریوا هم 2.24

alborz_k
01-11-2009, 11:49
سلام

سیستم من تو بازی GTA IV کم میاره و میخوام بدونم با اور کردن کارت گرافیمک مشکلم حل میشه یا نه:

CPU Intel Q9300
Ram 2GB Cursair
VGA ATI 4550
MB ASUS P5Q SE2

کیسم هم یه فن بزرگ رو درش داره.

Riva Tuner رو نصب کردم ولی وقتی اجراش میکنم اروری میده که درایور کارت گرافیکم ساپورت نمیشه! ویندوزم سون هست و ریوا هم 2.24
سلالم. متأسفهنه ژكارت گرافيك شما خيلي ضعيفه و به اوركلاك كردن هم مشكلتون حل نمي شه ، بهتره كه به فكر اتقا باشين.

alborz_k
01-11-2009, 11:50
سلام
9600GT 1GB DDR3 ارزش اورکلاک رو داره؟؟؟

تو بازی چند فریم بیشتر می گیره؟؟
سلام. اين كارت جزء كارت هاي خوش اوركلاك هست كه خوب اوركلاك مي شه و افزايش كارايي رو هم نشون مي ده ، ميزان افزايش فرم هم به بازيش بستگي داره ، برند كارتتون چيه و اگه مي شه يك شات از gpu-z بزارين!

hamid2live
01-11-2009, 18:10
سلام
من سیستمم اینه:
cpu 2.5 core dual 5200
ram 2gig patriot
VGA 9400 xfx 1 gig
تو بازی GTA 6 کم میاره میشه کاریش کرد؟

alborz_k
01-11-2009, 19:09
سلام
من سیستمم اینه:
cpu 2.5 core dual 5200
ram 2gig patriot
VGA 9400 xfx 1 gig
تو بازی GTA 6 کم میاره میشه کاریش کرد؟
سلام. کارت گرافیک شما خیلی ضغیفه و بهتره که ارتقاش بدین!

BraveKnight
05-11-2009, 19:33
سلام
گرافیکم XFX GeForce 6200 LE هست.
در برنامه ATITool بیشتر از 30 دقیقه Show 3D View رو اجرا کردم و دما از 61 درجه بالاتر نرفت.
به نظرتون میتونم اورکلاکش کنم؟
ممنون

Kianoosh
06-11-2009, 02:51
تونستن که می تونی ولی هیچ تاثیری تو اجرای بازیهای روز نداره...ارتقا

BraveKnight
06-11-2009, 14:07
من چندجا خونده بودم این مدل خوب اورکلاک میشه!
به هر حال از الانش خیلی بهتر میشه.
چون فعلا قصد ارتقاء ندارم، میخوام کاملا از قابلیت های این استفاده کنم تا بودجه لازم تأمین بشه واس یه ارتقاء اساسی.
در واقع ترسی از سوختن این کارت حین اورکلاک ندارم! :31:

alborz_k
06-11-2009, 23:54
من چندجا خونده بودم این مدل خوب اورکلاک میشه!
به هر حال از الانش خیلی بهتر میشه.
چون فعلا قصد ارتقاء ندارم، میخوام کاملا از قابلیت های این استفاده کنم تا بودجه لازم تأمین بشه واس یه ارتقاء اساسی.
در واقع ترسی از سوختن این کارت حین اورکلاک ندارم! :31:
حرفت درسته ، ولی تأثیر خاصی در کارایی نمی زاره ، البته با توجه به این که ترسی از آسیب نداری ، واسه دست گرمی خوبه! :دی
از نرم افزار ریواتونر استفاده کن و ولتاژ هسته رو اول 10 تا 10 تا و بعدش 5 تا 5تا بالا ببر و با occt3.1 تست بگیر ، تعداد ایرور های گرافیک باید عدد جالب 0 باشه! :دی نیم ساعت تست بگیری ، خوبه ! 20 % اورکلاک شد کلاتو بنداز بالا!:دی
راستی اول یک gpu-z بزار ببینیم چه خبره!:دی

BraveKnight
07-11-2009, 16:54
حرفت درسته ، ولی تأثیر خاصی در کارایی نمی زاره ، البته با توجه به این که ترسی از آسیب نداری ، واسه دست گرمی خوبه! :دی
از نرم افزار ریواتونر استفاده کن و ولتاژ هسته رو اول 10 تا 10 تا و بعدش 5 تا 5تا بالا ببر و با occt3.1 تست بگیر ، تعداد ایرور های گرافیک باید عدد جالب 0 باشه! :دی نیم ساعت تست بگیری ، خوبه ! 20 % اورکلاک شد کلاتو بنداز بالا!:دی
راستی اول یک gpu-z بزار ببینیم چه خبره!:دی

اینم یه GPU-Z ؛ دستورات لازم را صادر بفرمایید. :46:

BraveKnight
08-11-2009, 01:16
راستی یه فن پاور هم بستم رو گرافیک ... با کش ... :31:

Kianoosh
08-11-2009, 02:28
خب شما با 400 و 450 شروع کن باقیش رو هم البرز توضیح داد

این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم کمکت می کنه

BraveKnight
08-11-2009, 11:46
پس Memory Clock رو تغییر ندم؟

BraveKnight
08-11-2009, 20:22
سلام

یه GPU-z دیگه گذاشتم.
ببینید انقدر بسه! :31:
نمیدونم نسبت GPU و مموری چجوری باید باشه. لطفاً راهنمایی کنید.

Kianoosh
09-11-2009, 03:26
سلام

یه GPU-z دیگه گذاشتم.
ببینید انقدر بسه!
نمیدونم نسبت GPU و مموری چجوری باید باشه. لطفاً راهنمایی کنید.

دوست عزیز تست پایداری و حداکثر دما هم میگیری یا همیجوری فرکانسها رو زیاد می کنی!؟:دی

گفتم که 400 مموری و 450 هسته برای شروع .یه تست 3d mark یا fur mark یا occt چیزی بگیر ...

BraveKnight
09-11-2009, 14:58
دوست عزیز تست پایداری و حداکثر دما هم میگیری یا همیجوری فرکانسها رو زیاد می کنی!؟:دی

گفتم که 400 مموری و 450 هسته برای شروع .یه تست 3d mark یا fur mark یا occt چیزی بگیر ...

نه آقا همین طوری کشکی هم زیاد نکردم! :31:
با ATITool و OCCT تست گرفتم، اروری وجود نداشت. دما هم از 62 بالاتر نرفت. اما مموری رو یه ذره بالاتر میبرم atitool ارور میگیره، اون تصویر گرافیکی هم به هم میریزه.

alborz_k
09-11-2009, 15:19
نه آقا همین طوری کشکی هم زیاد نکردم! :31:
با ATITool و OCCT تست گرفتم، اروری وجود نداشت. دما هم از 62 بالاتر نرفت. اما مموری رو یه ذره بالاتر میبرم atitool ارور میگیره، اون تصویر گرافیکی هم به هم میریزه.
برای همین می گفتم که حافظه ی گرافیکی رو بیخیال! :دی
دما تا 80 جا داره ، به هر چی بیشتر برسی یهتره! :دی (برای gpu)

MILIN3M
28-11-2009, 10:17
سلام دوستان کارت گرافیک من 8800 gts 512 با برند evga هست... بقیه سیستم هم اینه
cpu: e6750
ram:4*1GB 800
Main : asus p5k
power: green 580B Eps
خوب کارت رو تا چه قدر میشه بالا برد....
اگه لینک یکی از نرم افزار های مخصوص تست هم بهم بدین تا دانلودش کنم یه تست هم بگیرم

Kianoosh
29-11-2009, 19:49
سلام دوستان کارت گرافیک من 8800 gts 512 با برند evga هست... بقیه سیستم هم اینه
cpu: e6750
ram:4*1GB 800
Main : asus p5k
power: green 580B Eps
خوب کارت رو تا چه قدر میشه بالا برد....
اگه لینک یکی از نرم افزار های مخصوص تست هم بهم بدین تا دانلودش کنم یه تست هم بگیرم

RivaTuner
(downloads.guru3d.com/RivaTuner-v2.09-download-163.html)
ATI Tool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

GPU Z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

OCCT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

FurMark (downloads.guru3d.com/FurMark-v1.6.5-download-1965.html)

شات از تبهای GPU Z بزارید...

clove
01-12-2009, 09:02
سلام

می خواستم بدونم کارت GIGABYTE GeForce 9600 GT DDRIII 512 SILENT رو با چه برنامه ای و تا چه حدی میشه اورکلاکش کرد؟
یه فن هم روش نصب کردم .بخاطر همین دماش هم در حداکثر استفاده از کارت گرافیک از 50 درجه بیشتر نمیشه.در شرایط عادی GPU clock 450 و GPU memory 750 هست ودر شرایط حداکثری استفاده از کارت گرافیک GPU clock 720 و GPU memory 1002 هست.
مشخصات سیستم من اینه:

Motherboard : EP43-S3L Gigabyte
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz
Memory: 2046MB RAM Patriot 800

Kianoosh
01-12-2009, 09:28
825/1150/2000
(اگه اینا پایدار بود!تک تک کلاکها رو 10 تا 10 تا زیاد کن تا به ناپایداری برسی...)
تک تک تست کن که اگه ناپایدار بود مشخص بشه از کدوم کلاک هست نرم افزار ها همین صفحه معرفی شده + حتما پردازنده رو اورکلاک کن تا افزایش کارایی محسوسی تو بازی ها داشته باشی

naruto_ir
01-12-2009, 17:37
سلام دوستان
من یه 6200 دارم
حدود 5 سال عمر کرده و تا یکی دو ماه دیگه میخوام کامپوتر رو عوض کنم
به نظر شما اورکلاک بکنم یا نه؟؟
مشخصات:
NVIDIA GeForce 6200 \ SamSung SyncMaster 775DFX

Kianoosh
01-12-2009, 19:33
سلام دوستان
من یه 6200 دارم
حدود 5 سال عمر کرده و تا یکی دو ماه دیگه میخوام کامپوتر رو عوض کنم
به نظر شما اورکلاک بکنم یا نه؟؟
مشخصات:
NVIDIA GeForce 6200 \ SamSung SyncMaster 775DFX

برای شروع و آشنایی اورکلاک خوبه ولی منتظر تغییر کارایی محسوسی نباش...

clove
07-12-2009, 21:36
825/1150/2000
(اگه اینا پایدار بود!تک تک کلاکها رو 10 تا 10 تا زیاد کن تا به ناپایداری برسی...)
تک تک تست کن که اگه ناپایدار بود مشخص بشه از کدوم کلاک هست نرم افزار ها همین صفحه معرفی شده + حتما پردازنده رو اورکلاک کن تا افزایش کارایی محسوسی تو بازی ها داشته باشی

سلام ممنون از جوابت
دو تا سوال برام پیش اومده:
1. منظورت از 2000 memory clock هست یا shader clock ؟

2.منظورت اینه که همون اول تو ریوا تیونر این سه تا عدد رو تنظیم کنم وبعد باfurmark تست پایداری بگیرم یا از همون 720 شروع کنم و 10 تا 10 تا برم بالا؟

در ضمن پاورم 330 green هست . این مشکلی پیش نمی آره؟

H.Operator
08-12-2009, 00:58
سلام ممنون از جوابت

2.منظورت اینه که همون اول تو ریوا تیونر این سه تا عدد رو تنظیم کنم وبعد باfurmark تست پایداری بگیرم یا از همون 720 شروع کنم و 10 تا 10 تا برم بالا؟

سوال اول و دومت رو که کیا جان باید جواب بده و در مورد پاورت باید بگم شما سیستمت با این پاور ریسیت نمی کنه یا هنگ نمی کنه آخه براش کمه:13:.
سیستم شما حداقل به یک پاور 430 وات ریل نیاز داره که اگر بخوای اورش هم کنی یک 480 وات ریل جوابت رو میده:31:.

clove
08-12-2009, 04:49
شما سیستمت با این پاور ریسیت نمی کنه یا هنگ نمی کنه آخه براش کمه:13:.
.
نه سیستم داره کارشو می کنه و هیچ مشکی هم نذاره .

امير موسر
08-12-2009, 13:37

پاور شما برای حالت DEFAULT این کارت هم کمه ! چه برسه به اورکلاکش ! و شک نکن بعد از مدتی سیستمت به مشکل میخوره !

H.Operator
08-12-2009, 15:28
خوب حتمآ توی فشار قرار نگرفته(چون این پاورها گاهی به مدت 1 دقیقه می تونن توان پیکشون که ممکنه 430-480بشه روتحمل کنن)وگرنه مطمئن باش که کم میاره حواست باشه که امکانش هست زمانی که فشار بهش بیاد از داخل مدارش بسوزه و اونموقع ممکنه به بقیه سخت افزارات آسیب برسونه....

پاور شما برای حالت DEFAULT این کارت هم کمه ! چه برسه به اورکلاکش ! و شک نکن بعد از مدتی سیستمت به مشکل میخوره !
منم دقیقآ منظورم همین بود....

Kianoosh
08-12-2009, 16:07
سلام ممنون از جوابت

1-مموری کلاک

2-خب معمولا یکباره 100-150 مگا هرتز افزایش مشکلی نداره و نیازی نیست 10 تا 10 زیاد بشه ...

3-هرچه سریعتر تعویض پاور ! >>>گرین 485 حدود 45 تومن

clove
08-12-2009, 19:48
1-مموری کلاک

2-خب معمولا یکباره 100-150 مگا هرتز افزایش مشکلی نداره و نیازی نیست 10 تا 10 زیاد بشه ...

3-هرچه سریعتر تعویض پاور ! >>>گرین 485 حدود 45 تومن

ممنون از راهنماییت

core clock فقط از 720 تا 780 و shader clock فقط از 1800 تا 1850 اور شد!!!! (مموری رو هنوز اور نکردم )بیش تر از اون سیستم فریز می شه .یعنی کمتر از 10 درصد!! ولی دما از 73 درجه بیشتر نمی شه .

توی یه سات خونده بودم 9600GT asuse کلوک کر و مموریش 650 و 900 بود .مال من که گیگا هست یعنی خود شرکت یه مقدار اورش کرده و بیشتر از این نمیشه کاری کرد؟

Kianoosh
09-12-2009, 09:38
ممنون از راهنماییت

core clock فقط از 720 تا 780 و shader clock فقط از 1800 تا 1850 اور شد!!!! (مموری رو هنوز اور نکردم )بیش تر از اون سیستم فریز می شه .یعنی کمتر از 10 درصد!! ولی دما از 73 درجه بیشتر نمی شه .

توی یه سات خونده بودم 9600GT asuse کلوک کر و مموریش 650 و 900 بود .مال من که گیگا هست یعنی خود شرکت یه مقدار اورش کرده و بیشتر از این نمیشه کاری کرد؟

مشکل پاور شماست دوست من!با افزایش فرکانسها مصرف و دما بیشتر میشه حالا کنترل و دفع حرارت به کنار با چنین پاوری اصلا نمیتونی سیستم پایداری داشته باشی در حالت پیشفرض چه برسه به اورکلاک!دما یکی از عوامل ناپایداری هست...

برای شرایط پیشفرض هم بهتره به سایت سازنده و مدل مرجع مراجعه کنید که اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])فرکانسها رو 1625-900-650 برای مدل معمولی و 1500-900-600 برای مدل گرین (مصرف دما کمتر) ***

که کارت شما توسط سازنده بیشتر هم اور شده و از اون مدل معمولی که مصرفش با سیستم حداقل 400 وات توصیه شده بیشتره شما به فکر یه 485 باشید

***:
راستی اون 2000 هم سایه زن بود نه مموری+اون مقدار افزایش برای فرکانسهای پیشفرض با عدم مشکل دما و پاور هست (همینطور که مدل مرجع و گیگا مشخصه)
حالا با تعویض پاور هم سخت به اون فرکانسها برسی با دمای مناسب در هر شرایطی باید پاور عوض بشه...

clove
09-12-2009, 10:49
مشکل پاور شماست دوست من!با افزایش فرکانسها مصرف و دما بیشتر میشه حالا کنترل و دفع حرارت به کنار با چنین پاوری اصلا نمیتونی سیستم پایداری داشته باشی در حالت پیشفرض چه برسه به اورکلاک!...

آره باید مشکل از پاوره باشه. :41:

به نظرت ارزشش رو داره که برای اور کلاک کارت 9600 و سی پی یو e8400 یه 50 تومنی خرج پاور کنم؟ یعنی تو بازی میشه افزایش سرعتش رو احساس کرد

راستی یه سوال دیگه داشتم : چرا وقتی با furmark تست پایداری می گیرم هیچ مشکلی پیش نمیاد اما وقتی می رم تو بازی سیستم فریز می کنه. یعنی furmark نمی تونه مشکل رو نشون بده؟

Kianoosh
09-12-2009, 11:16
آره باید مشکل از پاوره باشه.

به نظرت ارزشش رو داره که برای اور کلاک کارت 9600 و سی پی یو e8400 یه 50 تومنی خرج پاور کنم؟ یعنی تو بازی میشه افزایش سرعتش رو احساس کرد

راستی یه سوال دیگه داشتم : چرا وقتی با furmark تست پایداری می گیرم هیچ مشکلی پیش نمیاد اما وقتی می رم تو بازی سیستم فریز می کنه. یعنی furmark نمی تونه مشکل رو نشون بده؟

دوست عزیز میگم تحت هر شرایطی باید پاور عوض بشه!330 وات برای 9600 و 8400 یعنی فاجعه!!!من تعجب می کنم سیستمت مشکلی نداشته تا الان!بله اورکلاک پردازنده و گرافیک و رم همزمان باشه خیلی محسوسه

چند دقیقه تست میگیری چه رزولوشن و تنظیماتی!؟با حداکثر فشار باشه قطعا نشون میده با این حال نرم افزار تست زیاده هست قبلا معرفی شده...

H.Operator
09-12-2009, 13:39
آره باید مشکل از پاوره باشه. :41:

البته با اجازه کیا جان من میگم برای اینکه مطمئن بشی کارتت رو اور کن بعد با occt یک تست پاور بگیر......

برای دانلود برنامه هم به لینک زیر مراجعه کن.

clove
10-12-2009, 07:01
باشه فهمیدم :31: باید پور عوض بشه .
تو تست پور زمانی که سیستم اور بود فریز شد مجبور شدم ری استارت کنم ولی زمانی که سیستم عادی بود تست پور جواب داد و هیچ مشکلی با پور (GP330A ) نداشت
اینا هم تستهای پور هست تو شرایط عادی:

Kianoosh
10-12-2009, 12:27
باشه فهمیدم باید پور عوض بشه .
تو تست پور زمانی که سیستم اور بود فریز شد مجبور شدم ری استارت کنم ولی زمانی که سیستم عادی بود تست پور جواب داد و هیچ مشکلی با پور (GP330A ) نداشت
اینا هم تستهای پور هست تو شرایط عادی:

داری معجزه می کنی ها :دی

مطمئنی پاور 330 هست!؟به هر حال سازنده حداقل حداقل 400 وات برای مدل مرجع و وقتی اور بشه + اور پردازنده و رم خب طبیعتا مصرف خیلی هم بیشتر میشه بالاخره من نظرمو گفتم پاورت 330a ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نیست دوست من کانکتور 6 پینش کجا بود؟!یا یه باگی وجود داره هاردت یا گرافیک آسیب دید دیگه با خودته...

clove
10-12-2009, 16:07
داری معجزه می کنی ها :دی

مطمئنی پاور 330 هست!؟به هر حال سازنده حداقل حداقل 400 وات برای مدل مرجع و وقتی اور بشه + اور پردازنده و رم خب طبیعتا مصرف خیلی هم بیشتر میشه بالاخره من نظرمو گفتم پاورت 330a ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GP330A) نیست دوست من کانکتور 6 پینش کجا بود؟!یا یه باگی وجود داره هاردت یا گرافیک آسیب دید دیگه با خودته...

راستش زیاد اطلاعات سخت افزاری ندارم. :blink:
عکسشو می زارم ببین چیزی دسگیرت میشه. به هر حال فعلا بی خیال اور می شم چون این سیستم بازی های روز رو در حد قابل قبول اجرا می کنه اگه هم در شرایط عادی مشکل پیش اومد خیالی نیست چون سیستم رو سه ماه پیش خریدم فعلا همه قطعاتش ضمانت آواژنگ داره . قبل از اینکه گارانتیش تموم بشه اگه بخوام پاور رو عوض کنم کارت گرافیک رو هم باهاش عوض می کنم .
ممنون از راهنماییت

Kianoosh
10-12-2009, 17:56
راستش زیاد اطلاعات سخت افزاری ندارم.
عکسشو می زارم ببین چیزی دسگیرت میشه. به هر حال فعلا بی خیال اور می شم چون این سیستم بازی های روز رو در حد قابل قبول اجرا می کنه اگه هم در شرایط عادی مشکل پیش اومد خیالی نیست چون سیستم رو سه ماه پیش خریدم فعلا همه قطعاتش ضمانت آواژنگ داره . قبل از اینکه گارانتیش تموم بشه اگه بخوام پاور رو عوض کنم کارت گرافیک رو هم باهاش عوض می کنم .
ممنون از راهنماییت

خیلی وقت بود از این چیزا ندیده بودم !

9600GT مدل اورکلاک شده پردازنده E8400 رمت هم یه ماژول ddr2 حداقل یه هارد داری و مودم و فن و باقی قطعات جانبی به کنار داره با پاور 330 گرین بدون مشکل کار می کنه!!:دی برای گرافیک تبدیل استفاده کردی؟!:13:

گارانتی پاور گرین هم آواژنگه!؟:46:

همه قطعاتت رو بنویس + مدل گرافیک طوری که گیگا مینویسه GV-NX96T512HPمثلا ...

بعد یه شات از این نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم بزار ولتاژها رو ببینیم!(تو فول لود سیستم)

خواهش میشه

clove
11-12-2009, 10:56
خیلی وقت بود از این چیزا ندیده بودم !

9600GT مدل اورکلاک شده پردازنده E8400 رمت هم یه ماژول ddr2 حداقل یه هارد داری و مودم و فن و باقی قطعات جانبی به کنار داره با پاور 330 گرین بدون مشکل کار می کنه!!:دی برای گرافیک تبدیل استفاده کردی؟!:13:

گارانتی پاور گرین هم آواژنگه!؟:46:

همه قطعاتت رو بنویس + مدل گرافیک طوری که گیگا مینویسه GV-NX96T512HPمثلا ...

کل سیستمم اینه:
سی پی یو e8400 با فن فابریکش-مادر برد گیگا مدل EP43-S3L -گرافیک گیگا مدل GV-NX96T512HP -رم سوپر تالنت 2g 800 -هارد سامسونگ مدل HD502HI ATA -سی دی رایتر asus 52x -دی وی دی رایتر pioneer -مودم زولتک(اگه درست نوشته باشم) - یه مبدل برای دوربین فیلمبرداری که فکر کنم پرت IEEE 1394 باشه-با یه فنی که پشت کیس می بندن رو که برای خنک کردن کارت گرافیک نصب کردم :31:-همین

گارانتی پاور رو نمی دونم چیه ولی زیرش نوشته تا 1390 اعتبار داره

Kianoosh
11-12-2009, 15:45
کل سیستمم اینه:
سی پی یو e8400 با فن فابریکش-مادر برد گیگا مدل EP43-S3L -گرافیک گیگا مدل GV-NX96T512HP -رم سوپر تالنت 2g 800 -هارد سامسونگ مدل HD502HI ATA -سی دی رایتر asus 52x -دی وی دی رایتر pioneer -مودم زولتک(اگه درست نوشته باشم) - یه مبدل برای دوربین فیلمبرداری که فکر کنم پرت IEEE 1394 باشه-با یه فنی که پشت کیس می بندن رو که برای خنک کردن کارت گرافیک نصب کردم -همین

گارانتی پاور رو نمی دونم چیه ولی زیرش نوشته تا 1390 اعتبار داره

شرکت آینده سیما هست...

دوست من طبق این شات پاور شما آماده ترکیدن و آتش گرفتن هست !:دی

ولتاژ شاخه +12 در سطح فاجعه هست در هر صورت امیدوارم وقتی به فکر تعویض پاور نیوفتی که هارد و گرافیکت و... داغون شده باشه!

حداقل به همون 485 گرین فکر کن اگه اورکلاک کلی هم می کنی...

clove
11-12-2009, 19:13
دوست من طبق این شات پاور شما آماده ترکیدن و آتش گرفتن هست !
ولتاژ شاخه +12 در سطح فاجعه هست ...

تو تستی که از پاور گرفته بودم هم تو قسمت 12v از 5 ولت بیشتر نشده بود !!!
اگه میشه یه کم توضیح بدی ممنون می شم.

Mahdi_Moosavi
11-12-2009, 22:51
تو تستی که از پاور گرفته بودم هم تو قسمت 12v از 5 ولت بیشتر نشده بود !!!
اگه میشه یه کم توضیح بدی ممنون می شم.

نرم افزار Hwmonitor تو خوندن ولتاژ شاخه های پاور باگ داره ! پروتکشن های ایمنی مادربورد و پاور هیچ وقت اجاره نمی دن تا این حد ولتاژ شاخه 12 ولت افت کنه . خیلی زودتر از اینها سیستم ناپایدار میشه و معمولا Restart میشه .

برای اطلاع از ولتاژ شاخه های مختلف پاورتون باید از ولتمتر استفاده کنید .

H.Operator
12-12-2009, 00:57
نرم افزار Hwmonitor تو خوندن ولتاژ شاخه های پاور باگ داره ! پروتکشن های ایمنی مادربورد و پاور هیچ وقت اجاره نمی دن تا این حد ولتاژ شاخه 12 ولت افت کنه . خیلی زودتر از اینها سیستم ناپایدار میشه و معمولا Restart میشه .

برای اطلاع از ولتاژ شاخه های مختلف پاورتون باید از ولتمتر استفاده کنید .
آقا مهدی راست میگه مثلآ پاور من که گرین gp-780b هست رو ولتاژ ها رو با دقت ببینید:27:......!!!؟؟؟

Kianoosh
12-12-2009, 02:40
دوست عزیز می تونید از نرم افزارهای مانیتورینگ دیگه یا از خود بایوس یا روشهای دیگه ببینید (هر چند برای خودم هیچ باگی نداره! ) ولی چیزی که مشخص هست این پاور اصلا تناسبی با این قطعات نداره و تو خیلی از موارد که یکیش برای یکی از دوستان که اورکلاک کرده بود(مدل دیگه اما کم) قبل از هر سیستم محافظی بخشی از سیمها ذوب و جرقه و ...کلا پاور نابود شد!!شاید احتمالش کم باشه ولی قطعا هست!و مهم تر از این قبل از اینکه به اینجا برسه قطعه ای مثل هارد مطمئنا آسیب میبینه !!پس به نظر من بهتره شما با اندازه گیری ولتاژها و تکیه به سیستمهای محافظ خود پاور و ...وقت رو تلف نکنید که قطعات دیگه آسیب ببینن یا مشکلات ناپایداری و ...باشه >>>تعویض پاور ! با این حال هنوزم اصلا برای من قابل قبول نیست که این سیستم با 330 گرین تو بیشترین فشار بلند مدت 100% پایدار بوده باشه!!اصلا پایدار باشه!!با این حال این نظر منه هیچ تحمیلی نیست میتونید پاور رو تا هر زمانی که دوست داری نگه داری میگی هم بدون مشکل کار می کنه که چه خوب!:دی

ali-07
13-12-2009, 00:49
سلام ،ميخواستم به سوال يكي از دوستام كه از من پرسيده جواب بدين (نخندين ها) ،ميگه كه جيفورس mx4000 رو ميشه اور كرد يانه؟من گفتم نه،حالا بنظر شما چي ميشه ؟

Kianoosh
13-12-2009, 02:43
سلام ،ميخواستم به سوال يكي از دوستام كه از من پرسيده جواب بدين (نخندين ها) ،ميگه كه جيفورس mx4000 رو ميشه اور كرد يانه؟من گفتم نه،حالا بنظر شما چي ميشه ؟

خیر دوست عزیز اورکلاک میشه...

ali-07
13-12-2009, 13:38
خیر دوست عزیز اورکلاک میشه...

بنظر شما ارزششو داره؟تاثيري داره؟:11:

alborz_k
13-12-2009, 16:48
اور که می شه! کلأ هر چی که فرکانس داشته باشه رو می شه اور کرد! :دی ولی اصلأ و ابدأ فایده نداره! این کارت دیگه روی هر چی کارت از رده خارج رو سفید کرده! :دی

Kianoosh
13-12-2009, 18:00
بنظر شما ارزششو داره؟تاثيري داره؟

بله همونطور که البرز گفت نه ارزش داره(جز برای یادگیری) و نه تاثیر ولی فکر کنم سوال شما صرفا این بود که اور میشه یا نه...

123list
26-12-2009, 22:21
با سلام
کارت گرافیک من 4870 ا گیگ سافایر است میخواستم ان را اورکلاک بکنم اما نمیدانم GPU CLOCK و MEMORY CLOCK را چقدر باید افزایش بدم الان جی پی یو روی 750 است و تا 850 جا داره برای مموری هم روی 900 و تا 1200 جا داره.
این دو تا را همزمان باید چقدر ببرم بالا
و بعد اورکلاک در فریم چقدر تاثیر میگذاره و ایا اصلا نیازی هست یا نه
پاور گرین 885
سی پی یو Q6600
با تشکر:46:

regedit021
01-01-2010, 20:28
من با نرم افزار مادر بوردم (esay tune 6)اور ميكنم به نظر شما چطوره؟؟؟؟

arashyty
05-02-2010, 16:47
دوستان اینو میشه اور کرد G.F fx5500 اگه میشه یه برنامه بزارید تااورکلاکش کنیم.
خیلی ممنونم

Heidari1388
09-02-2010, 00:17
دوستان بنظر من اگه آورکلاک نکنید بهتره
من یه کارت گرافیک داشتم اور کردم چند ماه خوب کار میکرد ولی بعد از مدتی هی وسط بازی هنگ میکرد یا سیستم ری استارت میشد تا گرافیک رو عوض کردم درست شد

alborz_k
09-02-2010, 17:03
دوستان بنظر من اگه آورکلاک نکنید بهتره
من یه کارت گرافیک داشتم اور کردم چند ماه خوب کار میکرد ولی بعد از مدتی هی وسط بازی هنگ میکرد یا سیستم ری استارت میشد تا گرافیک رو عوض کردم درست شد
سلام. اگه اورکلاک به صورت منطقی و اصولی صورت بگیره ، هیچ خطری قطعه و کل سیستم رو تهدید نمی کنه!

nima.soad
04-03-2010, 18:02
سلام
این کارت رو تا کجا میشه اورش کرد حدودا؟

kourosh4
05-03-2010, 09:15
core 750---------mem 2000
تا این مقدار راحت اور میشه...
شما پاور و بقیه ی سیستمت چیه.........

nima.soad
05-03-2010, 13:22
power480
cpu q9550 2.83
main ep45-ud3r
ram 2*2 gb ddr2 1066

kourosh4
05-03-2010, 16:50
سیستمت خوبه ..........
پاورت هم کافیه.........
شما 20 تا 20 اضاف کن تا به این اعداد برسی هم برای هسته و هم مموری و در هر مرحله با برنامه ی occt gpu حدود 600 ثانیه تست بگیر ..........

nima.soad
05-03-2010, 19:52
آقا از این بیشتر نشد
بیشتر از این تو occt gpu روی 300 ثانیه هنگ میکنه بعد ریست میکنه
ولی تا این حد پایداره
خوبه یا نه ؟

nima.soad
05-03-2010, 21:23
دور فن رو زیاد کردم شد
الان اینه
خوبه یا بیشتر جا داره؟

kourosh4
05-03-2010, 22:25
خوبه ....
بیشتر از این دیگه به کارت فشار میاد و تو کارایی هم تاثیرش کمه.......

amd>intel
05-03-2010, 22:30
يك تو صيه براي دوستان از سينك هاي آلمينيومي يا مسي روي رمها استفاده يك فن 12 هم نزديك گرافيك نصب كنيد .

---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------

يكسري فنهاي zerotherm هم براي گرافيك هم هست كه واقعا عالي هستند

Milo.Metallboy
06-04-2010, 13:07
سلام بچه ها
من کارت گرافیک asus geforce 9600gt 1gb ddr3 دارم
البته در هیچ بازی ای تا حالا با مشکل بر نخوردم اما برای کانورت کردن از برنامه ی badaboom استفاده میکنم که از گرافیم استفاده میکنه نه از cpu و میخوام سرعت فریم هام بیشتر بشه و میخوام آورکلاک کنم ببینم تاثیری داره یا نه

حالا از چه برنامه ای استفاده کنم و مبتدی هستم و آموزش هم نیاز دارم

the bank job
06-04-2010, 16:17
دوستان توي ويندوز 7 من نميتونم با RivaTuner اوركلاك كنم با چه نرم افزاري بايد اين كار را بكنم ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد

Smoke_1110
06-04-2010, 16:29
همه چیز افراطش بده در بحث اور کلاک کردن هم این صادقه
چرا باید به یک سیستم بیشتر از توان حتی اور کلاکش فشار بیارید در حد معمولی مناسبه. بیش از اندازه اور کلاک کردن به دلایل مختلفی از جمله عدم شناخت کافی از میزان توان قطعات , محاسبه دقیق افزایش فرکانسها و... باعث کم شدن عمر قطعات میشه

Milo.Metallboy
07-04-2010, 15:35
بچه ها من ورژن 2.24 رو گرفتم و روی ویندوز7 نصب کردم و اجرا هم شد
طبق آموزش اون تیک enable driver... رو که میزارم با ارور مواجه میشم که در عکس میبینید
چند بار هم طبق گفته ی خودش ریبوت هم کردم ولی درست نشد و وقتی گذینه ی دوم رو میزنم وقتی آورکلاک میکنم بعد از ok زدن دوباره به حالت اول برمیگرده
لطفا کمک کنین

Milo.Metallboy
09-04-2010, 11:48
دوست عزیز nima.soad انگار کارت گرافیک هر دومون یکی هست میشه لطفا کمک کنین که چطور مشکلم رو حل کنم ؟

o.city
11-04-2010, 11:48
سلام.میشه گرافیک on bord رو هم اورکلاک کرد؟

alborz_k
11-04-2010, 12:56
سلام.میشه گرافیک on bord رو هم اورکلاک کرد؟
سلام. این کار شدنی هست ، البته به دلیل ضعیف بودن خنک کننده های پل شمالی و احتمال بالای آسیب مادربرد ، این کار توصیه نمی شه ، چون تأثیر زیادی روی کارایی نداره!

o.city
12-04-2010, 16:18
سلام.آیا حتما باید کارت گرافیک را اورکلاک کنیم؟مگه یه کارت قوی نمی تونه یه بازی رو با بالاترین تنظیمات گرافیکی اجرا کنه؟

alborz_k
12-04-2010, 19:29
سلام.آیا حتما باید کارت گرافیک را اورکلاک کنیم؟مگه یه کارت قوی نمی تونه یه بازی رو با بالاترین تنظیمات گرافیکی اجرا کنه؟
سلام. اصلأ الزامی وجود نداره!! یک کارت گرافیک قوی خیلی خوب می تونه از پس تمام بازی ها خیلی راحت بر بیاد!! ولی گاهی اوقات شرایطی پیش می اد که اورکلاک خیلی کمک می کنه ، پس اگه یک کارت متوسط مثل 9800gt یا 4770 داشته باشید و در یک بازی ، یک کم افت فریم پیدا کنید ، می تونید با کمی اورکلاک ،افت فریم ها در بازی بسیار کاهش پیدا می کنه و می تونید اون رو به صورت بسیار لذت بخش تر انجام بدین.

s.hidden
13-04-2010, 14:38
بچه ها من یه 4850 دارم که مشخصاتش اینه :
Core Clock : 625
MemoryClock : 993
حالا اینو تا چه حد میشه اورکلاکش کرد ؟

kourosh4
13-04-2010, 15:27
بچه ها من یه 4850 دارم که مشخصاتش اینه :
Core Clock : 625
MemoryClock : 993
حالا اینو تا چه حد میشه اورکلاکش کرد ؟

برندش چیه.............
اگه خنک کنندش خوب باشه میتونی به این اعداد برسی..........

core 700
mem 1100

s.hidden
13-04-2010, 19:08
برندش چیه.............
اگه خنک کنندش خوب باشه میتونی به این اعداد برسی..........

core 700
mem 1100

برند : Force 3D
هیت سینک و فن خودش که چیز مالی نیست .
ولی 4 تا فن 12x12 روی کیس نصب کردم .
الان به اون مشخصاتی که گفتم دماش 44 درجه هستش .

kourosh4
13-04-2010, 19:33
این خنک کننده از خنک کننده ی مرجع 4850 بهتره و به اون فرکانسهایی که گفتم میتونید برسید..........

s.hidden
13-04-2010, 21:41
این خنک کننده از خنک کننده ی مرجع 4850 بهتره و به اون فرکانسهایی که گفتم میتونید برسید..........

ببین بزار راستشو بگم.
من فقط میخوام اینو اور کلاکش کنم یه فیلم بگیرم کل بچه ها رو بخوابونم و دوباره ببرمش رو دیفالت .
سرجم 3 دقیقه بیشتر طول نمیکشه.
با این اوضاع و احوال تا چقد میشه برد بالا که کارت سالم بمونه ؟

kourosh4
13-04-2010, 22:21
منظورتون رو متوجه نشدم...........
میخواین از چی فیلم بگیرین......

s.hidden
13-04-2010, 23:52
منظورتون رو متوجه نشدم...........
میخواین از چی فیلم بگیرین......
از GPU-Z تب سنسورش که GPU و Memory کلاک رو نشون میده.

kourosh4
14-04-2010, 08:02
فکر کنم منظورتون اورکلاک لحظه ای هست که فقط ویندوز بالا بیاد...........درسته...........
فکر کنم هسته رو تا 730 و مموری رو تا 1130 بتونید ببرید ........
خودم قبلا یدونه 4830 رو تا این اعداد رسوندم اما اصلا پایدار نبود و برای چند لحظه بیشتر نبود.......
با یکم امتحان و خطا به اعداد بالاتر هم میرسید.........

alborz_k
15-04-2010, 11:35
از GPU-Z تب سنسورش که GPU و Memory کلاک رو نشون میده.
من یک باز با saphire 4850 ، تا 745 و 1185 رسیدم!! و وقتی که که هر کدوم رو بیشتر می کردم ، صفحه به هم می ریخت!!
ولی یک چیزی رو باید بدونید ، کلأ شات گرفتن از gpu چچندان فایده نداره، چون کارت های گرافیک دو سری فرکانس برای حالات دو بعدی و 3 بعدی دارن !! یعنی وقتی شما فرکانس 3بعدی رو هر چهقدر بیشتر کنید ، و وارد وحیط بازی و یا فیلم و یا صفحات با جزئیات گرافیکی بالا نرین ، وی همون 500-750 کار خواهد کرد ، در صورتی که tab gpu-z فرکانس که خودتون رو دادین رو نشون می ده ، حالا هر چی که می خواد باشه!

Milo.Metallboy
16-04-2010, 19:23
بچه ها یکی به من کمک کنه
آیا تو ویندوز7 نمیشه آورکلاک کرد ؟
من جدیدترین نرم افزار ها رو گرفتم ولی نتونستم

alborz_k
16-04-2010, 19:42
بچه ها یکی به من کمک کنه
آیا تو ویندوز7 نمیشه آورکلاک کرد ؟
من جدیدترین نرم افزار ها رو گرفتم ولی نتونستم
می شه!! مشکلتون چیه؟ مدل کارت گرافیک و نرم افزار هایی رو که امتحان کردین رو بگین.
در ضمن ، درایو کارت گرافیک رو نصب کردین؟!

Milo.Metallboy
16-04-2010, 21:37
ممنون از توجهتون
چند صفحه ی قبل پرسیدم
بی زحمت یه رسیدگی کنین ممنون میشم
اینم لینکش

s.hidden
18-04-2010, 20:45
بچه ها من ورژن 2.24 رو گرفتم و روی ویندوز7 نصب کردم و اجرا هم شد
طبق آموزش اون تیک enable driver... رو که میزارم با ارور مواجه میشم که در عکس میبینید
چند بار هم طبق گفته ی خودش ریبوت هم کردم ولی درست نشد و وقتی گذینه ی دوم رو میزنم وقتی آورکلاک میکنم بعد از ok زدن دوباره به حالت اول برمیگرده
لطفا کمک کنین

چرا از یه نرم افزار دیگه استفاده نمیکنی ؟؟
MSI AfterBurner هم همون ریوا تونره ها.

Milo.Metallboy
20-04-2010, 14:36
چرا از یه نرم افزار دیگه استفاده نمیکنی ؟؟
MSI AfterBurner هم همون ریوا تونره ها.

میشه لطفا بگین از چه برنامه ای برای ویندوز7 استفاده کنم؟
من این دوتا برنامه رو تست کردم ونشد که نشد
Riva Tuner 2.24 و ATITool_0.26

s.hidden
21-04-2010, 00:36
میشه لطفا بگین از چه برنامه ای برای ویندوز7 استفاده کنم؟
من این دوتا برنامه رو تست کردم ونشد که نشد
Riva Tuner 2.24 و ATITool_0.26

MSI AfterBurner
EXPERT Tool
EVGA
اینا رو هم تست بکن.
اگه کارتت nVidia هستش میتونی از nTune هم استفاده کنی.

s.hidden
22-04-2010, 00:43
فکر کنم منظورتون اورکلاک لحظه ای هست که فقط ویندوز بالا بیاد...........درسته...........
فکر کنم هسته رو تا 730 و مموری رو تا 1130 بتونید ببرید ........
خودم قبلا یدونه 4830 رو تا این اعداد رسوندم اما اصلا پایدار نبود و برای چند لحظه بیشتر نبود.......
با یکم امتحان و خطا به اعداد بالاتر هم میرسید.........

Core Clock رو تا 800 کشیدم بالا.

Milo.Metallboy
22-04-2010, 08:48
بچه بالاخره کسی روی ویندوز 7 تونسته آورکلاک کنه
اگه آره لطفا بگین از کدوم برنامه استفاده کردین
مردم اینقدر برنامه دانلود کردم

امير موسر
22-04-2010, 09:34
بچه بالاخره کسی روی ویندوز 7 تونسته آورکلاک کنه
اگه آره لطفا بگین از کدوم برنامه استفاده کردین
مردم اینقدر برنامه دانلود کردم

من با Rivatuner اور کردم تو ویندوز 7 بدونه مشکل !

kourosh4
22-04-2010, 13:42
Core Clock رو تا 800 کشیدم بالا.

اگه کارتت سالمه شانس اوردی:31:
مموری هنوز جا داره.......

B.J.U
22-04-2010, 16:51
اگه تکراری هست ببخشید ولی میشه طرز اور کردن این 2 تا کارت زیر رو بنویسی؟
nVidia GeForce 8400 GS 512MB
ATI Radeon Sapphire HD 5870 Vapor-X 1Gb

A.M.D.D.E.V.I.L
22-04-2010, 16:53
همچنين 5850
يك سوال دارم
اگه اوركلاك كنم صداي كيس مياد بالا؟
عمر كارت گرافيكيم چقدر ديگه تموم ميشه؟ حد اقل 4 سال ميتونه زنده بمونه؟

s.hidden
22-04-2010, 17:44
اگه کارتت سالمه شانس اوردی:31:
مموری هنوز جا داره.......

خدا رو شکر سالمه.
مموری هم دیفالته.تغییرش ندادم.

ahivid
23-04-2010, 21:16
من كارت گرافيكم 6200 جيفورس 256
ميتونم كاري كنم تا بازي 512 كار كنم و درست سالم موندنش جقدر
اگه ريسكه نميكنم

امير موسر
23-04-2010, 21:33
من كارت گرافيكم 6200 جيفورس 256
ميتونم كاري كنم تا بازي 512 كار كنم و درست سالم موندنش جقدر
اگه ريسكه نميكنم

ارزش نداره !

H.Operator
23-04-2010, 21:42
اگه تکراری هست ببخشید ولی میشه طرز اور کردن این 2 تا کارت زیر رو بنویسی؟
nVidia GeForce 8400 GS 512MB
ATI Radeon Sapphire HD 5870 Vapor-X 1Gb

همچنين 5850
يك سوال دارم
اگه اوركلاك كنم صداي كيس مياد بالا؟
عمر كارت گرافيكيم چقدر ديگه تموم ميشه؟ حد اقل 4 سال ميتونه زنده بمونه؟
در اولین پست همین تاپیک آموزشش هست.

behruz_godrat
24-04-2010, 14:43
یکی از دوستان یه کارت گرافیک 4350 آورد که میشه گفت ضعیفترین در نوع سری 4000 هست

فرکانس رم اش از 500 به بالا نرفت و فرکانس GPU هم از 850 به بالاتر ریسیت میکرد و برگردوندن اون به حالت قبلی خیلی مشکل بود

از آنجایی که من تجربه دارم چیپ RV710 از 850 به بالا نمیره روی گرافیک آنبرد 4200 و 3200 هم همینطور بود

hadi h
24-04-2010, 21:45
سلام به همه
من کارت گرافیکمو اور کردم 20 % دماشم در حالت معمول 50 - 53 هست !
آیا اور خوب هست و فشار وارد نمی کنه ؟!
یه مسئله
هر بار ریست میشه اور از بین میره و باید دوباره تنظیم کنم .
ایا راهی هست که برای همیشه اور باقی بمونه ؟
راستی یه مشکل دیگه
من وقتی کارتو اورکردم دیگه برنامه ی atitool باز نشد .

hadi h
25-04-2010, 00:51
من تونستم بیشترین حد اورکلاک رو در کارت گرافیکم انجام بدن !
تونستم 50% مموری رو اور کنم !
یعنی از 400 به 600 !
و جی پی یو رو از 475 به 711 !
یعنی حدود 45 %
دما هم از 53-55 هست و بیشتر نمیشه !
البته باید یه تست بگیرم !
ببینم چقدر میره بالا !
:

s.hidden
27-04-2010, 19:39
بچه ها میگم پایه این یه تاپیک بزنیم رکوردامونو بزاریم اونجا ؟
اگه پایه این بگین تاپیک و بزنم.

H.Operator
28-04-2010, 00:16
بچه ها میگم پایه این یه تاپیک بزنیم رکوردامونو بزاریم اونجا ؟
اگه پایه این بگین تاپیک و بزنم.

تاپیکش رو قبلآ بچه ها زدن

s.hidden
28-04-2010, 07:58
تاپیکش رو قبلآ بچه ها زدن

پس چرا استیکی نیست ؟

Milo.Metallboy
28-04-2010, 12:01
بچه ها من بالاخره تونستم در ویندوز 7 با برنامه ی EVGA_Precision_191 آورکلاک کنم آیا برنامه ی خوبی هست ؟
سی پی یو رو تا 800 و مموری رو تا 980 آور کردم و دما در حالت عادی حدود 52 هست
الان خوبه ؟

H.Operator
28-04-2010, 15:06
بچه ها من بالاخره تونستم در ویندوز 7 با برنامه ی EVGA_Precision_191 آورکلاک کنم آیا برنامه ی خوبی هست ؟
سی پی یو رو تا 800 و مموری رو تا 980 آور کردم و دما در حالت عادی حدود 52 هست
الان خوبه ؟
آره برنامه خیلی خوبیه حرف نداره من خودم ازش استفاده می کنم.
منظورتون جی پی یو هست دیگه(یک شات از gpu-z بزار برامون).
تست پایداری گرفتی؟

Milo.Metallboy
28-04-2010, 21:24
تست پایداری رو چجوری بگیرم ؟

امير موسر
28-04-2010, 21:34
تست پایداری رو چجوری بگیرم ؟

با برنامه FURMARK !

Milo.Metallboy
29-04-2010, 09:44
بچه ها من بالاخره تونستم در ویندوز 7 با برنامه ی EVGA_Precision_191 آورکلاک کنم و اینقدر آور کلاپک کردم که در عکس میبینین :
بعد تست پایداری گرفتم و طبق عکس تا حدود 70 درجه که رفت کامپیوتر هنگ کرد و اررور داد
البته از 800 شروع کردم و به حدود 760 رسیدم و هی آوردمش پایین
اگه ناپایدار باشه وقتی میریم تو بازی ممکنه ارور بده ؟ اخه من یه مدتی رو 800 اورکلاک کردم و هیچ مشکلی نداشتم و البته بازی هم نمیکردم
مموری اصلا نقشی داره ؟ یا اصلیش همون gpu هست ؟

kourosh4
29-04-2010, 12:28
همون 750/1000 کافیه ....
کلا g94 بیشتر از 750 پایدار نمیشه و بیشتر از اون هم الکی به کارت فشار میاد............
در ضمن مموری هم تاثیر داره و بهتره که نصبت به gpu اونم اور بشه ..........

kourosh4
06-05-2010, 22:53
چه تاپیک شلوغی:31:
اینم از اورکلاک 4850 با خنک کننده ی acceleron2 ........
البته این خنک کننده رو شانسی گیر اوردم و مغازه دار یدونش رو بیشتر نداشت و 15 تومن خریدمش.........
با فن استوک دمای لود بدون اورکلاک 98 درجه میشد (اگه به گرافیک دست میزدی دستت میسوخت:18:)
با acceleron s2 در حالت لود با برنامه ی furmark شد 70 ............
با اورکلاک هم (720/2200) دما بیشتر از 82 نشد در صورتی که با فن استوک اصلا نمیشد اورکلاک کرد مگر اینکه دور فن رو میبردی بالا که صروصدای زیادی داشت.........

*hamedkhatar*
12-05-2010, 09:13
سلام
گرافیک من XFX GTX 260 896 هستش روی جعبه نوشته OVERCLOCKED این به این معناست که خودش اورکلاک شده یا ربطی نداری؟
حالا کلا این گرافیک رو اورکلاک کنم تاثیری داره برای بازی ها؟
و این که این گرافیک قدرتش رو داره یا نه؟
ممنون

alborz_k
12-05-2010, 16:41
سلام
گرافیک من XFX GTX 260 896 هستش روی جعبه نوشته OVERCLOCKED این به این معناست که خودش اورکلاک شده یا ربطی نداری؟
حالا کلا این گرافیک رو اورکلاک کنم تاثیری داره برای بازی ها؟
و این که این گرافیک قدرتش رو داره یا نه؟
ممنون
سلام. بله ، این کارت اورکلاک شده هست و کلأ کارت های اورکلا شده کارایی به نسبت بالاتری در بازی ها دارند . شما هم می تونید این کارت رو اورکلاک کنید و کارایش رو بالاتر ببرید . کلأ 260 216 پروسسور ، برای اورکلاک مناسبند و افزایش کارایشون چشمگیر هست .

yousef_boy
14-05-2010, 14:08
سلام دوستان من مادربردم GA-M68M-S2P هست میخوام یا اور کنم یا از رم برای افزایش گرافیک استفاده کنم
برنامه RivaTuner گرفتم نتونستم کاری کنم ممکنه بیشتر راهنماییم کنید؟
NVIDIA® GeForce 7025/nForce 630a chipset

s.hidden
14-05-2010, 23:53
ای بابا
آقا منم هیت سینک میخوام.
کسی تو کرج جایی سراغ نداره برم بگیرم ؟
یا سایتی که با قیمت درست حسابی بفروشه ؟
اگه دارین یه پیغامی پستی چیزی بدین بفهمیم.
کارت منم HD 4850 Force3D یه.

noble savior
22-05-2010, 10:20
چه طوری میشه ولتاژژو افزایش داد ؟ اگه ولتاژ افزایش پیدا کنه ولی دما رو بشه پایین نگه داشت باسه کارت گرافیک بازم ضرر داره؟
با تشکر

ahmad5t
25-05-2010, 08:12
من با برنامه ی MSI After Burner می خوام گرافیک Radeon HD 5850 رو اور کلاک کنم ولی اجازه نمی ده Core Clock و Memory Clock رو به ترتیب بالاتر از 775 و 1125 ببرم. باید چکار کنم که بالاتر بشه برد.

moosavi.sm89
25-05-2010, 23:30
وای چقدر بحث داغیه:31:
تحریک شدم منم اور کنم،:11:
به منم کمک میکنید؟تو این زمینه هیچی بارم نیست:13:
مثل کارت این دوستمون، گفتم مشخصات کامل بدم بهتر بتونید راهنمایی کنید.
چقدر تاثیر داره رو این کارت؟:11:
راستی سیستم خنک کنندش رو میشه دستکاری کرد؟

XFX GTX260 Black Edition
GPU Clock: 680 Mhz Memory Bus: 448 Memory Type: DDR3 Memory Size: 896 MB Memory Speed: 2000 Mhz

alborz_k
27-05-2010, 20:27
وای چقدر بحث داغیه:31:
تحریک شدم منم اور کنم،:11:
به منم کمک میکنید؟تو این زمینه هیچی بارم نیست:13:
مثل کارت این دوستمون، گفتم مشخصات کامل بدم بهتر بتونید راهنمایی کنید.
چقدر تاثیر داره رو این کارت؟:11:
راستی سیستم خنک کنندش رو میشه دستکاری کرد؟

XFX GTX260 Black Edition
GPU Clock: 680 Mhz Memory Bus: 448 Memory Type: DDR3 Memory Size: 896 MB Memory Speed: 2000 Mhz
سلام . شما برای اورکلاک کارت گرافیک به نرم افزار های furmark , msi after burner و یک پاور مناسب نیاز دارین . مشخصات کامل سیستمتون رو می گین؟

moosavi.sm89
27-05-2010, 20:58
سلام . شما برای اورکلاک کارت گرافیک به نرم افزار های furmark , msi after burner و یک پاور مناسب نیاز دارین . مشخصات کامل سیستمتون رو می گین؟

MAIN- EP45UD3L
CPU E7500
POWER 585 GREEN
RAM 2*2GB PATRIOT

خیلی خزه سیستمم میدونم:41::41::41:

دمای گرافیکم در حالت معمول ، درسته؟
به نظرم اشتباهه، اخه فن کارت خیلییی اروم مییچرخه و کارت اصلا گرم نیست خیلی کم
2تا فن کیسم درست مقابل گرافیکه که خوب خنکش میکنه 1کی هم از بالا رو کارت باد میزنه:31:
نکنه دماسنجش ایراد داره:31::31:
:11::11::11::11::11::11:

alborz_k
28-05-2010, 12:00
MAIN- EP45UD3L
CPU E7500
POWER 585 GREEN
RAM 2*2GB PATRIOT

خیلی خزه سیستمم میدونم:41::41::41:

دمای گرافیکم در حالت معمول ، درسته؟
به نظرم اشتباهه، اخه فن کارت خیلییی اروم مییچرخه و کارت اصلا گرم نیست خیلی کم
2تا فن کیسم درست مقابل گرافیکه که خوب خنکش میکنه 1کی هم از بالا رو کارت باد میزنه:31:
نکنه دماسنجش ایراد داره:31::31:
:11::11::11::11::11::11:
اولأ بگم که سیستم براای رفع نیاز های فرد هست و کسی خز هست که یک سیستم مثل سرور تو خونش جمع می نه و نمی دونه که باید باهاش چه کار کنه!! :دی کلأ سیستم شما کارایی و هماهنگی بیار بسیار بالایی داره و اتفاقأ برای اورکاک هم بسیار مناسب هست .
دمای کارت گرافیکتون هم درست هست ، این دما در حالت بیکاری کارت هست ، کافی 5 دقیقه نرم افزار furmark رو فعال کنید تا بینید که دما چه جوری بالا می اد!!
کلأ کارتون رو شرکت xfx اورکلاک کرده ، برای همین میزان تغیراتی که می توندی بدید محدود تر شده ، به طور مثل بهتره ککه فرکانس هسته رو تا 750 بدین و با نرم اافزار furmark حدود نیم ساعت تست بگیرین ، در ین تست بررسی کنید که تصویر ه هم نریزه!! اگه همه چیز مرتب بود به 780 هم اافزایش بدین و یک باز دیگه این تست رو انجام بدین . بعد از اون نوبت به حافظه می رسه ! فرکانس رو از 1000 به 1100 افزایش بدین و یک بار تست بگیرید ، اگه پایدار بود ، 1125 و 1150 رو هم امتحان کنید . در کل اگر به مقادیر 780 و 1125 برسین ، خیلی خوب خواهد بود و اایش ارایی رو می توندی مشاهده کنید .

---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------

من با برنامه ی MSI After Burner می خوام گرافیک Radeon HD 5850 رو اور کلاک کنم ولی اجازه نمی ده Core Clock و Memory Clock رو به ترتیب بالاتر از 775 و 1125 ببرم. باید چکار کنم که بالاتر بشه برد.
کلأ این نرم اافزار محودیت های درایو کاتالیست رو اعمال می کنه که باعث ردسر می شه!! شما موقع اورکلاک اصلأ درایو کاتالیست رو باز نکنید!! یک بار هم این نرم افزار رو به طور کامل پاک کنید و دوباره نصب کنید .
در هر صور هیچ 4840 بدون ولتاژ در 780 پایدار نخواهد بود!

moosavi.sm89
28-05-2010, 15:50
alborz_k ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز

با برنامه furmark تست کردم

beanchmark

SCORE:51881 points (800000 ms) - Options: FX
Max GPU Temp: 85°C
Resolution: 1280x1024 (FS) - MSAA: 16X
FPS: min=47 max=94 avg=65

مدت زمانش هم 15 دقیقه بود.

اوضاعش چجوریه؟ جواب میده؟:11:

خیلی ممنون از کمکت دوست عزیز:40:

alborz_k
28-05-2010, 16:29
alborz_k ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز

با برنامه furmark تست کردم

beanchmark

SCORE:51881 points (800000 ms) - Options: FX
Max GPU Temp: 85°C
Resolution: 1280x1024 (FS) - MSAA: 16X
FPS: min=47 max=94 avg=65

مدت زمانش هم 15 دقیقه بود.

اوضاعش چجوریه؟ جواب میده؟:11:

خیلی ممنون از کمکت دوست عزیز:40:
فرکانس ها رو روی چند گذاشتی؟ تصویر که به هم نریخت؟
دما هم مناسبه .
بهرته که یک شات از gpu-z بزاری.

moosavi.sm89
28-05-2010, 16:36
فرکانس ها رو روی چند گذاشتی؟ تصویر که به هم نریخت؟
دما هم مناسبه .
بهرته که یک شات از gpu-z بزاری.

دوست عزیز این برای حالت معمولی بود:20:

oghtapost
04-06-2010, 10:10
دوستان....
الان بهترین برنامه واسه اور چیه؟
واسه 9500gt میخوام
مم
نون
.
.

Juventus FC
07-06-2010, 18:04
NVIDIA GeForce 7300 GS

من تا این حد Overclock کردم( تصویر زیر) با برنامه RivaTuner v2.11

حالا میگم میشه بازم Overclock کرد یا کاری کرد که بازم بشه از تمام ظرفیت کارت گرافیک استفاده کرد.

alborz_k
07-06-2010, 18:44
NVIDIA GeForce 7300 GS

من تا این حد Overclock کردم( تصویر زیر) با برنامه RivaTuner v2.11

حالا میگم میشه بازم Overclock کرد یا کاری کرد که بازم بشه از تمام ظرفیت کارت گرافیک استفاده کرد.
فکر کنم لینک عکس خرابه ، سایر دوستان می تونند بازی کنند؟

aso.pas.86
18-06-2010, 10:40
سلام.
واقعا چقدر اور کلاک تاثیر داره.
من کارتم 8400 gs هست.تا 50% اور کردم تو بازی ها غوغا شده.
من بازی split second رو با کیفیت low تیک میزد ولی حالا با کیفیت medium
بدون تیک و خیلی روون بازی میکنم.
راستی می خوام ارتقا بدم.
ترجیحا ati که کراس فایر هم ساپورت کنه.
چی بگیرم؟
با تشکر.

aso.pas.86
18-06-2010, 10:47
دوستان....
الان بهترین برنامه واسه اور چیه؟
واسه 9500gt میخوام
مم
نون
.
.

برنامه evga precision 1.9.4 بهترین هست.
رو win 7 هم جواب میده.
تو گوگل یه سرچ بزنی میتونی بگیریش.

Hapoofesgeli
18-06-2010, 23:37
سلام
من تا این حد آور کردم ممکنه مشکلی بوجود بیاره؟
اگر هم بیشتر از این آور کنم تو تست یه چیزای زدری میاد رو تصویر چجوری میشه اونا رو از بین برد؟(مثل سی پی یو باید ولتاژ بره بالا؟ چجوری؟)
ممنون

Hapoofesgeli
21-06-2010, 11:46
سلام
من تا این حد آور کردم ممکنه مشکلی بوجود بیاره؟
اگر هم بیشتر از این آور کنم تو تست یه چیزای زدری میاد رو تصویر چجوری میشه اونا رو از بین برد؟(مثل سی پی یو باید ولتاژ بره بالا؟ چجوری؟)
ممنون

سلام
چرا اینقدر جواب میدین شما؟ :دی
این تاپیک واقعا خیلی فعاله کسی به ما کمک نمی کنه؟:19:
:10:

kourosh4
21-06-2010, 12:21
نه دوست من مشکلی نداره ......
فقط 2-3 ساعت یه بازی سنگین رو انجام بدین ببین پایداره یا نه ........

Hapoofesgeli
21-06-2010, 14:15
نه دوست من مشکلی نداره ......
فقط 2-3 ساعت یه بازی سنگین رو انجام بدین ببین پایداره یا نه ........

ممنون بالاخره یکی جواب منو داد :دی
حالا این آورکلاک رو این کارت ارزش داره؟(منظورم اینه که مثلا تو گیم ها تاضیرش رو فریم گیری محسوس هست؟)
بعد واسه بنچ مارک گرفتن از قبل و بعد آورکلاک نرم افزاری هست؟
بعدشم یه سوال دیگه
از کجا میشه توان پاور سیستم رو دید؟
:10:

kourosh4
21-06-2010, 15:43
خواهش میکنم ............
چون کارت جزو کارتهای low end محسوب میشه با اورکلاک نباید انتظار افزایش کارایی محسوس داشت اما بی تاثیر هم نیست.......
با برنامه ی 3d mark میتونید بنچ مارک بگیرید البته بعضی از بازیها هم تو منو گزینه ی بنچ مارک رو دارن مثل dirt2 یا gta iv ...
رو پاور نوشته ...

mra680
22-06-2010, 15:19
سلام
کارت گرافیک من 9400 جی تی جیفورس هست
مادربرد:giga ep41-u3l
سی پی یو: intel E5300
رم:2gig fbs 800
قادر به اوور کلاک هست کارت گرافیک بنده
مرسی از راهنماییتون

kourosh4
03-07-2010, 23:39
اینم از اورکلاک 5850 با فرکانسهای 850/1200 ......
البته کلاکها قفل بود و بیشتر از 775/1125 نمیشد بری اما با msi after burner تونستم اورکلاک کنم و جالبه دفعه ی اول گزاشتم روی 800/1150 و کاملا پایدار بود و دفعه ی دوم گزاشتم روی 850/1200 و بازم کاملا پایدار بود و به خاطر پاور دیگه ادامه ندادم و مطما هستم خیلی بیشتر از اینا جا داره اما گزاشتم برای بعد از خریدن پاور جدید....
فقط مشکلی که هست قبلا در حالت 2d و روی دکستاپ کارت به صورت اتوماتیک روی 157/300 میرفت و توی بازیها و زیر فشار به فرکانسهای اصلی بر میگشت اما الان همش روی 850/1200 هست و باعث میشه دما در حالت عادی روی 60 درجه باشه در صورتی که قبلا 46 درجه بود و میخواستم بدونم ایرادی داره ....
دما در حالت لود هم حدود 5 درجه بیشتر شد و بعد از تست 11 دقیقه ای رسید به 86 که فکر کنم مشکلی نداره ....

و یه چیز دیگه الان این کارت کاراییش با 5870 برابره چون واحد سایه زنیش کمتره....

ess_1362
04-07-2010, 12:03
اینم از اورکلاک 5850 با فرکانسهای 850/1200 ......
البته کلاکها قفل بود و بیشتر از 775/1125 نمیشد بری اما با msi after burner تونستم اورکلاک کنم و جالبه دفعه ی اول گزاشتم روی 800/1150 و کاملا پایدار بود و دفعه ی دوم گزاشتم روی 850/1200 و بازم کاملا پایدار بود و به خاطر پاور دیگه ادامه ندادم و مطما هستم خیلی بیشتر از اینا جا داره اما گزاشتم برای بعد از خریدن پاور جدید....

پس بالاخره راحش را پیدا کردی!! گفتم که کار نشد نداره!!

البته یک پیشنهاد به شما میدم :

برای اورکلاک کارت گرافیک اول از همه روی فرکانس هسته اصلی تمرکز کن و اول مقدار بیشینه این فرکانس را پیدا کن و بعد از به حداکثر رسیدن این مقدار به راحتی می تونی روی فرکانس حافظه و سایر قسمتها تمرکز کنی

فقط مشکلی که هست قبلا در حالت 2d و روی دکستاپ کارت به صورت اتوماتیک روی 157/300 میرفت و توی بازیها و زیر فشار به فرکانسهای اصلی بر میگشت اما الان همش روی 850/1200 هست و باعث میشه دما در حالت عادی روی 60 درجه باشه در صورتی که قبلا 46 درجه بود و میخواستم بدونم ایرادی داره ....
دما در حالت لود هم حدود 5 درجه بیشتر شد و بعد از تست 11 دقیقه ای رسید به 86 که فکر کنم مشکلی نداره ....

خوب با این اورکلاک قابلیت کاهش توان مصرفی کارت گرافیک بصورت خودکار غیر فعال میشه و برای همین همیشه در فرکانس بیشینه کار میکنه!
البته موضوع زیاد مهمی نیست ولی بهتر هست که از لحاظ پاور محدودیت نداشته باشی

خوب انواع 5850 بدین شکل به راحتی به فرکانس هسته 1100 هم میرسند که توان مصرفیشون هم به تبع بالاتر میره.البته حتما تهویه کیس شما هم باید مطلوب باشه

ضمن اینکه هر چقدر شما اورکلاک کنید خیلی به 5870 نزدیک میشی ولی هیچوقت دقیقا کارایی مشابه 5870 را بدست نمیاری

kourosh4
04-07-2010, 12:21
ممنون احسان جان .......
تا فرکانس 930 هم تونستم gpu رو پایدار کنم و حدود 8 دقیقه زیر فشار بود و مشکلی نداشت ولی به خاطر پاور جرات نکردم بیشتر تست کنم!

منظورتون رو از اینکه کاراییه 5870 رو نمیده نفهمیدم یعنی اگه بتونم روی 900/1300 پایدارش کنم بازم کاراییه 5870 رو نمیده؟
فعلا با این پاور بیشتر نمیشه رفت اما قصد تعویض پاور رو دارم بعد از اون دوباره میرم سراغش .....
ممنون از دوستان گل p30 ............

ess_1362
04-07-2010, 20:46
منظورتون رو از اینکه کاراییه 5870 رو نمیده نفهمیدم یعنی اگه بتونم روی 900/1300 پایدارش کنم بازم کاراییه 5870 رو نمیده؟خوب دوستان در همین بخش 5850 را تا فرکانس 1100 هم برای هسته اور کردن ولی چیزی که اهمیت داره این هست که این کارت با 5870 تفاوت داره و شما بصورت کامل هیچ وقت به کارایی مشابه 5870 نمیرسی(برعکس پردازنده)

اگر قرار بود با اورکلاک 5850 به کارایی مشابه 5870 رسید که AMD تا به حال به خاک سیاه نشسته بود!!:31:

kourosh4
04-07-2010, 21:35
یعنی واقعا 160 واحد سایه زنیه بیشتر اینقدر تاثیر داره!
و تنها تفاوت این دو کارت همینه دیگه درسته!
حالا نه همون قدر کارایی شاید 2-3 درصد ضعیفتر ولی اگه تا 900/1300 اور بشه 100 درصد از 5870 قویتر میشه حالا با فرکانس 1100 اگه پایدار باشه که دیگه 5870 رو میخوره!