ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل من با كارت tv2000 xp expert

p3140
20-06-2008, 11:01
سلام به همه ي پي سي ورلدي ها:20:
من ديروز از پاساژ ايران يه كارت تي وي tv2000 xp expert خريدم
تو دفترچه ي راهنماش دو جور اتصال براي كارت تي وي به كارت صدا بود internal external

اكسترنالش رو كه بايد همون فيش آبي رو وصل ميكرديم به كارت صدا هركاري كردم صداش در نيومد همه ي فيش ها روهم امتحان كردم و صداش رو هم رو line in تنظيم كردم:41:
ولي سيم اينترنالش رو از تي وي كارت به مادر بورد وصل كردم درست شد حالا بازم چند تا مشكل داره

1. اول اينكه صدا در مياد ولي موقع ضبط كردن فقط تصوير ضبط ميشه نه صدا.

2. و وقتي دكمه ي record رو ميزنم تصوير با صدا هماهنگ نيست وكند ميشه يعني تصوير دير تر از صدا مي آيد :18:

3. و نرم افزار اجراش كه pvr2 هست اصلا كنترلي رويه صداش نداره يعني كم وزياد و قطع صدا رو انجام نميده وفقط با اسپيكر ميشه كم وزيادش كرد

بچه ها هر كي تونست كمكي كنه دريغ نكنه
باتشكر از همگي شما

Razel
20-06-2008, 11:10
سلام
دوست عزیز اگر ویندوزت XP هست در قسمت صدا CD Player رو انتخاب کن نه Line in همینطور در قسمت record audio و audio control.
البته اگر کابل صدا رو درست به مادربوردت وصل کرده باشی.

بازم سوالی بود در خدمتم.

p3140
20-06-2008, 15:15
ممنون از بابت راهنماييتون
من گزينه CD Player رو پيدا نكردم ولي تو pvr2 دستكاري كردم ودو گزينه رو به cd volume تغيير دادم حالا صدا ضبط ميشه ولي هنوز تصوير موقع ضبط كند ميشه وهماهنگي ندارند !!
چند تا تصوير از pvr2 گرفتم ببينيد تنظيماتو درست انجام دادم يا نه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Razel
20-06-2008, 19:33
دوست عزیز شما سیتم عاملتون رو نگفتید که XP هست یا ویستا. این مشکلی که شما میگید بیشتر مربوط میشه به رم سیستمتون که خیلی اشغاله و توسط سایر برنامه ها گرفته شده.
شما بفرمایید که رمتون چنده و بگید که موقع پخش هم مشکلی دارید یا فقط مال ضبطه؟

من خودم این مشکل رو تو ویستا دارم و علتش نرسوندن رم هست ولی در XP حل میشه و مشکلی ندارم. شما برای امتحان در این عکسی که دادید vmr9 رو به vmr و overaly mixer تغییر بدید و کلید Apply رو بزنید شاید مشکلتون حل بشه:

موفق باشید.