مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد ورد پرس و مووابيل تايپ
metall master
20-06-2008, 04:52
سلام
سايت زير با ورد پرس درست شده:
dementor.ir
چطوري تونسته همچين امكاناتي بذاره؟
سايت p30 download و ir-tci هم با مووابيل تايپ درست شدن. چطوري امكانات به اين توپي بهش اضافه كردن؟ قالب سه ستونه ي فارسي براش از كجا گير بيارم؟ اون لينك باكس ها رو چطوري ساختن؟
tabriz-info
20-06-2008, 09:27
(وردپرس فارسی ۲.۲.۳ (بر اساس آخرین نسخه رسمی وردپرس - Persian WordPress 2.2.3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
انجمنهای پشتیبانی - Forums ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مستندات - Codex ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سیاره - Planet ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
افزونهها - Plugins ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پوستهها - Themes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
------------------------------------------------------------------------------------------
tabriz-info
20-06-2008, 09:29
اینم سایت پشتیبانی موبل تایپ فارسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mosii-online
22-06-2008, 04:22
شما باید سفارش بدی که برات همچین قالبی درست کنند و مفتی نیست.
در ضمن اینم بگم که هرکاری که میشه با ام تی انجام داد با وردپرس هم میشه انجام داد و بنظر من وردپرس خیلی بهتر از ام تی هست. هم از نظر امکانات و ...
tabriz-info
22-06-2008, 07:52
من چند جا دیدم که از اون قالب استفاده میکنن فکر میکنم رایگانشو اگه بگردی پیدا میکنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.