ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ نوکیا 5320

صفحه ها : 1 [2]

S!LENCE
02-07-2009, 19:10
اختیار داری رفیق. من اون تاپیک رو برای آموزش دریافت دو فایل cert و key به شما دادم. شما اون دو تا فایل رو بگیر، بعد، برات آموزش ساین برنامه رو هم می نویسم. (البته این آموزش رو من تو یه فایل PDF که رو هاردم بود یاد گرفتم، ولی متاسفانه تو این فایل pdf نام نویسنده ذکر نشده، واسه همین نمی تونم ذکر نام کنم.)
در مورد maps و gps هم برای استفاده از GPS :

البته من دو تا پست ایشون که تو این تاپیک هست رو یکی کردم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای استفاده از MAPS هم می تونی به این تاپیک مراجعه کنی:
نفشه های NOKIA Map:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید البته طبق مطالب گفته شده در تاپیک بالا نقشه ی ایران رو نداره.
موفق باشی:11:

سلام
آقا شرمنده می کنی. ممنون بابت جوابات.
حالا من ساین رو از همون روش اول ببینم می تونم فایلا رو بگیرم.
وقتی گرفتم میگم که لطف کنید روشو آموزش بدید.
در مورد Maps هم که فایده نداره اگه ایران و اصفهان نیست. از این نقشه جاوا ها یا برنامه نقشه معمولی هم جایی گیر نمیاد؟
ممنون
........................
راستی پست 500 بود. به خودم تبریک می گم:11:

SADEGH 7
03-07-2009, 05:36
سلام
آقا شرمنده می کنی. ممنون بابت جوابات.
حالا من ساین رو از همون روش اول ببینم می تونم فایلا رو بگیرم.
وقتی گرفتم میگم که لطف کنید روشو آموزش بدید.
در مورد Maps هم که فایده نداره اگه ایران و اصفهان نیست. از این نقشه جاوا ها یا برنامه نقشه معمولی هم جایی گیر نمیاد؟
ممنون
........................
راستی پست 500 بود. به خودم تبریک می گم:11:
دشمنت شرمنده باشه رفیق.خواهش می کنم.
در مورد ساین هم حتما.
برای دانلود نقشه می تونی به این تاپیک مراجعه کنی:
نقشه شهرهاي ايران براي موبايل:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنقشه ی اصفهان:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته این لینک دانلود رو من از پست 83 همون تاپیک اینجا گذاشتم.این هم پست 83:

پست ها رو هم تبریک می گم.انشاا... که یه روز پست 5000 رو تبریک بگم.:11:

S!LENCE
03-07-2009, 11:22
سلام
بازم ممنون
آقا من این فایل ها رو از سایت OPDA درخواست دادم ولی بعد از حدود 15 ساعته هنوز آیکونش قرمزه و ترجمه که کردم یعنی processing در حال انجام کار. می خواستم بدونم اصلن میده فایل ها رو یا نه؟
ببخشید اینجا گفتم. تاپیکش بسته شده.
موفق باشید

SADEGH 7
03-07-2009, 16:10
سلام
بازم ممنون
آقا من این فایل ها رو از سایت OPDA درخواست دادم ولی بعد از حدود 15 ساعته هنوز آیکونش قرمزه و ترجمه که کردم یعنی processing در حال انجام کار. می خواستم بدونم اصلن میده فایل ها رو یا نه؟
ببخشید اینجا گفتم. تاپیکش بسته شده.
موفق باشید
سلام
خواهش می کنم.
آخرین دفعه که من درخواست دادم حدودا 30 ساعت بعد فایل ها آماده شد.

S!LENCE
04-07-2009, 12:23
سلام
ببخشید یه مشکلی دارم من.
وقتی یه فیلم رو تو کامپیوتر با یه برنامه کانورت می کنم به mp4 با رزولوشن خود گوشی یعنی 240*320 ، و می ریزم رو گوشی، وقتی اجرا می کنه صداش تیک تیک داره و خودشم با گیر اجرا می کنه. آیا باید با فرمت دیگه ای بریزم؟ یا مشکل داره خدای نکرده؟
در ضمن هنوز منتظر فایل هام :دی
ممنون

*M!L4D*
04-07-2009, 15:18
سلام
ببخشید یه مشکلی دارم من.
وقتی یه فیلم رو تو کامپیوتر با یه برنامه کانورت می کنم به mp4 با رزولوشن خود گوشی یعنی 240*320 ، و می ریزم رو گوشی، وقتی اجرا می کنه صداش تیک تیک داره و خودشم با گیر اجرا می کنه. آیا باید با فرمت دیگه ای بریزم؟ یا مشکل داره خدای نکرده؟
ممنون
بیت ریتش بالا هستش ... به WMV کانورت کن با بیت ریت 300 تا 350 KB ..
موفق باشید :40:

omid-p30
04-07-2009, 15:31
من با total video convertor کانورت میکنم. خودش یک قسمت داره مخصوص انواع گوشی های نوکیا که mp4 متناسب رو تحویل میده، کیفیتش هم خوب هست.

*M!L4D*
04-07-2009, 15:34
Xilisoft Video Converter هم نرم افزار خوبیه ...

omid-p30
04-07-2009, 15:52
Xilisoft Video Converter هم نرم افزار خوبیه ...

آره برنامه سبک و سریع و پر پر و پیمونی بود .فقط به عنوان بهترین گزینه برای ذخیره از قسمت پروفایل چی انتخاب بشه بهتره ؟ من از قسمت mobile phone فرمت mp4 رو ترجیح میدم. گزینه بهتری هم هست ؟

SADEGH 7
04-07-2009, 16:08
ممنون
شما ببین تو P30word کسی راه دیگه ای رو پیشنهاد نکرده؟ چون چند وقت پیش می خواستم از OPDA فایل بگیرم پولی شده بود و فایل نمی داد. البته من الآن در حال پیکار با یه ویروس آنتی ویروس نشناسم وگرنه خودم برات یه راهی پیدا می کردم.

آره برنامه سبک و سریع و پر پر و پیمونی بود .فقط به عنوان بهترین گزینه برای ذخیره از قسمت پروفایل چی انتخاب بشه بهتره ؟ من از قسمت mobile phone فرمت mp4 رو ترجیح میدم. گزینه بهتری هم هست ؟

همونطور که میلاد عزیز اشاره کردمن پیشنهاد می کنم WMV رو هم امتحان کنی.

S!LENCE
04-07-2009, 21:50
سلام
به قول خارجیا WOW . دارم عاشق پی سی ورلد و بچه هاش می شم. دمتون گرم.
حالا این راه ها رو امتحان می کنم ببینم چی میشه
در مورد فایل ها هم راه دیگه ای تو فروم ندیدم. ما فعلن صبرمون بالاست.
ممنون از همه

*M!L4D*
04-07-2009, 23:04
سلام
به قول خارجیا WOW . دارم عاشق پی سی ورلد و بچه هاش می شم. دمتون گرم.
حالا این راه ها رو امتحان می کنم ببینم چی میشه
در مورد فایل ها هم راه دیگه ای تو فروم ندیدم. ما فعلن صبرمون بالاست.
ممنون از همه
خواهش میکنیم ... انجام وظیفس...:31:

omid-p30
05-07-2009, 19:12
آقا یک اطلاع رسانی توپ انجام بدم. رم 8 گیگ رو گرفتم و انداختم تو گوشی. شناختش و گفت 7.6 گیگ فضا خالی داره. منم پر کردمش تا 7.5 گیگ و یک پنج ساعتی کار کردم با گوشی دیدم آخ نمیگه.ولی والا 15 تا جا سر زدم همه میگفتند این بیاد بالای 2 هنگ میکنه و از این حرف ها.

یک سوال. تو خود کامیوتر چه طور میشه آهنگ هایی رو که وقتی میایند تو گوشی خواننده و یا آلبوم رو به عنوان unknown میشناسه درست کرد و اسم براشون گذاشت ؟ تو گوشی دیدم میشه این کار رو کرد اما سخته میخوام تو کامپیوتر انجام بدم .

ممنون.

*M!L4D*
05-07-2009, 21:41
آقا یک اطلاع رسانی توپ انجام بدم. رم 8 گیگ رو گرفتم و انداختم تو گوشی. شناختش و گفت 7.6 گیگ فضا خالی داره. منم پر کردمش تا 7.5 گیگ و یک پنج ساعتی کار کردم با گوشی دیدم آخ نمیگه.ولی والا 15 تا جا سر زدم همه میگفتند این بیاد بالای 2 هنگ میکنه و از این حرف ها.

یک سوال. تو خود کامیوتر چه طور میشه آهنگ هایی رو که وقتی میایند تو گوشی خواننده و یا آلبوم رو به عنوان unknown میشناسه درست کرد و اسم براشون گذاشت ؟ تو گوشی دیدم میشه این کار رو کرد اما سخته میخوام تو کامپیوتر انجام بدم .

ممنون.
کلا FP2 همه گوشی ها تا 8گیگ جواب میدند ...
برای ویرایش آهنگ رو اون راست کلیک می کنی و گزینه properties رو اتخاب می کنی ... از اون بالا summery رو ایتخاب می کنی ... اگه رو simple بود از اون پایین بزار رو advance و بعد خیلی راحت منوهایی چون artist..album و ... رو ویرایش کن ...
تشکر یادت نره ... :31:

S!LENCE
06-07-2009, 12:03
سلام دوستان
آقا این فایلای ما آماده شد. ولی فقط فایل cer رو گرفتم. وقتی خواستم key رو بگیرم انگار ارور میده میگه op نداری.
چیکار کنم حالا op صفر نوشته من که فقط یه بار دانلود کردم!
دوستان من خواستم از روش hellox کلن هک کنم حالشو ببرم که اونم ساین می خواد. کلن نشد. الآن تو این چند روزه یه حالت خلصه در مورد هک و ساین و اینا پیدا کردم. همیشه میگیجم. خداییش یه روش درست حسابی هک که رو گوشیمون جواب بده بگید ما راحت شیم. تنکس
:دی

SADEGH 7
07-07-2009, 20:55
سلام دوستان
آقا این فایلای ما آماده شد. ولی فقط فایل cer رو گرفتم. وقتی خواستم key رو بگیرم انگار ارور میده میگه op نداری.
چیکار کنم حالا op صفر نوشته من که فقط یه بار دانلود کردم!
دوستان من خواستم از روش hellox کلن هک کنم حالشو ببرم که اونم ساین می خواد. کلن نشد. الآن تو این چند روزه یه حالت خلصه در مورد هک و ساین و اینا پیدا کردم. همیشه میگیجم. خداییش یه روش درست حسابی هک که رو گوشیمون جواب بده بگید ما راحت شیم. تنکس
:دی
سلام
شما برای دریافت فایل key به این تاپیک مراجعه کن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید... که مشکل key حل بشه.(فقط قبلش پست اول رو بخونی راحت تر می تونی از تاپیک استفاده کنی.) واسه هک هم همون HelloX به نظر من هم روش خوبیه.

S!LENCE
08-07-2009, 21:06
سلام
دوستان ما مموری در حال استفاده مسیج ها رو گذاشتیم مموری کارت. حالا فکر می کنم تو قسمت مسیج کلن نوشتن و چک کردن و اینا یه کم دیر لود میشه. اشکال از کجاس؟
راستی من هر جا گشتم شکلک نداشت گوشی برای اضافه کردن به متن مسیج.
(خداییش حال می کنید هر روز با یه مشکل تازه میام؟ آخه تا حالا با نوکیا کار نکردم یه کم سختمه :دی )
ممنون

yoosef_st
08-07-2009, 21:19
سلام
دوستان ما مموری در حال استفاده مسیج ها رو گذاشتیم مموری کارت. حالا فکر می کنم تو قسمت مسیج کلن نوشتن و چک کردن و اینا یه کم دیر لود میشه. اشکال از کجاس؟
راستی من هر جا گشتم شکلک نداشت گوشی برای اضافه کردن به متن مسیج.
(خداییش حال می کنید هر روز با یه مشکل تازه میام؟ آخه تا حالا با نوکیا کار نکردم یه کم سختمه :دی )
ممنون
آره منم همین کار رو کردم فوق العاده کند شد. نمیدونم چرا.
نوکیا شکلک نداره که عزیز دل. میتونی برنامه نصب کنی تا یه تعدادی شکلک اضافه بشه.

S!LENCE
13-07-2009, 23:39
سلام
آقاچرا این فدر سوت و کوره اینجا؟ یعنی فقط من باید بیام شوال بپرسم؟ راستی دوستان گوشیو هک کردم. یه بار مجبور شدم مستر ریست کنم ولی می ارزید. آخرین ورژن کلاین ngage رو هم از تاپیکش گرفتم الآن جاتون خای بیلیارد و ماهی گیری می زنم. فقط یه چیزی شما خبر ندارین چطوری دوستان پروفایل تو سایت ngage می سازن و چیکارا میشه باش کرد؟ من با اینترنت کامپیوتر پروفایل ساختم ولی جایی برای ثبت نداره. از گوشی نمی تونم برم نت همراه اوله. میشه با کامپیوتر گوشی رو وصل کرد به اینترنت؟
ممنون

SADEGH 7
14-07-2009, 00:45
سلام
آقاچرا این فدر سوت و کوره اینجا؟ یعنی فقط من باید بیام شوال بپرسم؟ راستی دوستان گوشیو هک کردم. یه بار مجبور شدم مستر ریست کنم ولی می ارزید. آخرین ورژن کلاین ngage رو هم از تاپیکش گرفتم الآن جاتون خای بیلیارد و ماهی گیری می زنم. فقط یه چیزی شما خبر ندارین چطوری دوستان پروفایل تو سایت ngage می سازن و چیکارا میشه باش کرد؟ من با اینترنت کامپیوتر پروفایل ساختم ولی جایی برای ثبت نداره. از گوشی نمی تونم برم نت همراه اوله. میشه با کامپیوتر گوشی رو وصل کرد به اینترنت؟
ممنون
راستش رفیق خیلی دوست دارم این تاپیک بالا باشه ولی معمولا تو کلوپ گوشی ها هرکس به مشکلی برمی خوره سوال می پرسه یا یه آپدیتی واسه گوشی میاد و تاپیکش شلوغ می شه. ولی فعلا (جز شما) نه کسی سوال می کنه نه آپدیتی واسه گوشی میاد:13:واسه همین تاپیک هی می ره پایین.
اما در مورد ثبت پوینت های N-Gage فقط باید با گوشی به اینترنت وصل بشی و آیدی بسازی تا بتونی پوینت ها رو ثبت کنی. واسه وصل کردن گوشی به اینترنت از طریق کامپیوتر هم این تاپیک هست:
داغ داغ: اتصال گوشي به اينترنت به كمك bluetooth با هر نوع سيم كارتي........ :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید من که نتونستم از این روش استفاده کنم.تعدادی از دوستان دیگه هم این مشکل رو داشتن. بعضی هم به راحتی با این روش به اینترنت وصل شدن. ولی فکر می کنم با 5320 سازگار نیست. حالا اگه خواستی یه امتحانی بکن.

yoosef_st
14-07-2009, 07:51
سلام
ممنون
برای شما بازیهای انگیج فول اجرا میشه یا تریال؟
به خاطر این میگم که اکثرا بازیها فقط به سورت تریال اجرا میشن روی 5320 من.

S!LENCE
14-07-2009, 10:37
برای شما بازیهای انگیج فول اجرا میشه یا تریال؟
به خاطر این میگم که اکثرا بازیها فقط به سورت تریال اجرا میشن روی 5320 من.

سلام
اگه بخوای از خود برنامه n-gage گوشی استفاده کنی و گوشی هم هک نشده باشه، فقط تریال ها نصب و اجرا میشه. ولی اگه بخوای نسخه های کرک شده و کامل رو نصب کنی باید گوشیو هک کنی. اگر کلاینت رو هم ورژن جدید تر بریزی بهتره.

این تاپیک کلاینت:

تاپیک بازیهایی که روی گوشی ما یعنی FP2 بصورت فول اجرا می شن

تاپیک آرشیو بازیهای n-gage برای سری 60

باید از تو این تاپیک آخریه فقط اونایی رو دانلود کنی که رو گوشی ما بصورت فول اجرا می شن. پست های منو که تو تاپیک اولی سرچ کنی جواب همه سوالات در ادامش بهم دادن.
ممنون از دوستان
موفق باشید

almamor
14-07-2009, 22:36
[ تین ایجرا...!

اقا فارسی بنویس که بشه خوند
من اونو خوندم teen eigera و 1 ساعت فکر کردم چی میگی

تازشم منم با 5700 حال نمیکنم به نظرم ضایست!!!

S!LENCE
15-07-2009, 21:34
سلام دوستان
من بازم سوال دارم
یه چند تا تم توی مموری کارت نصب کردم. الآن می خوام پاکشون کنم ولی اسمشون تو این آدرس نیست تا uninstall کنم!
Menu>Settings>Data Mgr>App.mgr>installed apps
مگه همه برنامه های نصب ده نباید اینجا باشن؟ یه تعدادی از تم ها هستن ولی یه تعدادی نیستن.
اینو تو ویرایش نوشتم. میشه یه کای کرد که موزیک پلیر شعر هم نشون بده؟ آیا همچین موزیک پلیری هست؟ یعنی فایل تکست شعر آهنگا رو هم بریزیم ر گوشی بعد خودش نشون بده؟
یه سوال دیگه. این Active standby کجاست؟
ممنون

SADEGH 7
17-07-2009, 04:08
سلام دوستان
من بازم سوال دارم
یه چند تا تم توی مموری کارت نصب کردم. الآن می خوام پاکشون کنم ولی اسمشون تو این آدرس نیست تا uninstall کنم!
Menu>Settings>Data Mgr>App.mgr>installed apps
مگه همه برنامه های نصب ده نباید اینجا باشن؟ یه تعدادی از تم ها هستن ولی یه تعدادی نیستن.
اینو تو ویرایش نوشتم. میشه یه کای کرد که موزیک پلیر شعر هم نشون بده؟ آیا همچین موزیک پلیری هست؟ یعنی فایل تکست شعر آهنگا رو هم بریزیم ر گوشی بعد خودش نشون بده؟
یه سوال دیگه. این Active standby کجاست؟
ممنون
در مورد تم نمی تونم راهنمایی کنم. چون من همیشه با رنگ فونت ها تو تم ها مشکل دارم و تم نصب نمی کنم، فقط Wallpaper رو عوض می کنم.
برای نشون دادن Lyric می تونی از این برنامه استفاده کنی(می گن شبا مخ آدم هنگ می کنه 20 دقیقه دنبال تاپیکش گشتم تا پیداش کردم یادم افتاد از سرچ هم می شد استفاده کرد:31:):
ورژن جدید پلیر موسیقی : ttpod 3.3.0

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدActive Standby هم همون نوار ابزاریه که تو صفحه ی اصلی گوشی هستش. البته می شه جاشو عوض کرد یا تو حالت Basic قرارش داد.تو حالت Basic واسه جهت های Center key و دو تا Soft key می شه Shortcut گذاشت.
برای تغییرات می تونی به این قسمت گوشی بری:
Menu-->Settings-->Phone sett.-->General-->Personalisation-->Standbye mode
از قسمت Standbye theme می تونی مدلش رو عوض کنی. از قسمت Shortcuts هم می تونی برنامه هایی که می خوای دم دست بذاری رو تعیین کنی.
البته من یه عذر خواهی بدهکار شدم.چون قبلا شما پرسیده بودی(حافظه رو لذت بردی:21:):

یه موردم در مورد این باریه که اگه بصورت پیش فرض انتخاب کنیم میاد پایین صفحه. می خواستم بدونم میشه آیکوناشو عوض کرد؟من هم گفته بودم:

متاسفانه آیکن ها رو نمی شه عوض کرد ولی می شه چند تاش رو حذف کرد که برای اطلاعات بیشتر می تونی به این تاپیک مراجعه کنیولی الآن یه نکته ای رو متوجه شدم:
در صورتی که Standby theme رو درحالت Horizontal icon bar یا Vertical icon bar قرار بدی می تونی از قسمت Shortcuts برنامه ها رو تغییر بدی.
پس در این صورت می شه برنامه ها رو تغییر داد و من معذرت می خوام که درست راهنمایی نکردم.:11:

S!LENCE
23-07-2009, 11:13
سلام خسته نباشید
شما هم با بکاپ گرفتن با pc suite مشکل دارید؟ از من تو مرحله آخرش ارور میده میده گوشی قطع شده!!!
راه دیگه ای برای بکاپ هست؟ یعنی خود گوشی از اطلاعات بکاپ بگیره بریزه تو مموری بعد از اونجا کپی کنم رو سیستم؟
ممنون

*M!L4D*
23-07-2009, 19:09
سلام خسته نباشید
شما هم با بکاپ گرفتن با pc suite مشکل دارید؟ از من تو مرحله آخرش ارور میده میده گوشی قطع شده!!!
راه دیگه ای برای بکاپ هست؟ یعنی خود گوشی از اطلاعات بکاپ بگیره بریزه تو مموری بعد از اونجا کپی کنم رو سیستم؟
ممنون
برو تو File Manager بعد تو همون صفحه ی اول OpTion رو بزن و از اون منو گزینه ی Back up Phone mEmoRy رو انتخاب کن ...

MOHAMAD SALEM
24-07-2009, 12:17
شما درباره همه چیز حرف زدید الا 3250

S!LENCE
24-07-2009, 13:19

سلام
ببخشید ولی اسم تاپیک معلومه اینجا مال 5320 هست.
موفق باشید

*M!L4D*
24-07-2009, 13:42
خیلی ببخشیدا ولی منظور شما چیه ...؟
هر گوشی کلوپ داره و اینجا کلوپ 5320 هست ... 3250 هم کلوپ داره که فعلا خوابیده ...:27:

S!LENCE
27-07-2009, 14:42
برو تو File Manager بعد تو همون صفحه ی اول OpTion رو بزن و از اون منو گزینه ی Back up Phone mEmoRy رو انتخاب کن ...

سلام
ممنون بکاپ گرفتم و گزینه restore هم به همون منو اضافه شد. حالا این فایل بکاپ کجای مموری کارته که من کپی کنم تو کامپیوتر؟
ممنون

mahdishata
30-07-2009, 12:46
اقا کسی تو نسته gps گوشی 5320 رو راه بندازه؟
من که با garmin نتو نستم:19:

yoosef_st
30-07-2009, 21:01
اقا کسی تو نسته gps گوشی 5320 رو راه بندازه؟
من که با garmin نتو نستم:19:
این گوشی آنتن GPS نداره دوست عزیز. شما باید بک آنتن بلوتوث براش داشته باشید.

mahdishata
01-08-2009, 05:30
حالا این انتن gps از کجا میشه گیر اورد؟ فی چنده؟

S!LENCE
03-08-2009, 21:53
سلام
یه سوال
اگه الآن بخوام مموری 4 بذارم رو گوشی
1- چه مارکی خوبه قیمت حدودن چند؟
2- هک گوشیم به هم می ریزه؟
3- این فولدرایی که پیش فرض تو این یکی هست تو اونم میره؟
4- کلن چیکار کنم که همه اطلاعاتمو از رو این یکی بذارم رو اون کامل

yoosef_st
03-08-2009, 23:19
سلام
یه سوال
اگه الآن بخوام مموری 4 بذارم رو گوشی
1- چه مارکی خوبه قیمت حدودن چند؟
2- هک گوشیم به هم می ریزه؟
3- این فولدرایی که پیش فرض تو این یکی هست تو اونم میره؟
4- کلن چیکار کنم که همه اطلاعاتمو از رو این یکی بذارم رو اون کامل
1. نمیدونم. اما توشیبا به نظرم خوبه (تجربه دوستان)
2. مموری ربطی به هک نداره.
3. اگر توی Phone Memory باشن به هم نمیریزن. اما توی مموری کارت به هم میریزن دیگه.
4. یک بکاپ با PC Suite بگیر. بعد مموری جدید رو بگذار و Restore کن.

S!LENCE
04-08-2009, 10:33
1. نمیدونم. اما توشیبا به نظرم خوبه (تجربه دوستان)
2. مموری ربطی به هک نداره.
3. اگر توی Phone Memory باشن به هم نمیریزن. اما توی مموری کارت به هم میریزن دیگه.
4. یک بکاپ با PC Suite بگیر. بعد مموری جدید رو بگذار و Restore کن.

سلام
ممنون
یکی گفته بود مموری ها چینی و کره ای داره چجوری تشخیص بدم؟ حدود قیمت نمیشه تو اینترنت گرفت؟
مشکل دیگه این که PC suite نمی تونه بکاپ بگیره وسطش میگه قطع شد. بکاپ تو خود گوشی از طریق فایل منیجر گرفتم. ولی خب نمی دونم کجاست که بریزم تو کامپیوتر. آیا بکاپی که از مموری کارت می گیرم توی فون مموری ضبط میشه؟
ممنون

farhad07
11-08-2009, 23:55
اقا ببخشید قیمت این گوشی الان چنده؟

S!LENCE
13-08-2009, 11:55
سلام
من که یک ماه پیش گرفتم حدود 170 بدون گارانتی. فک کنم حالا کمتره. یه سری اینجا ها بزن سرچ کن تقریبن حدودیه قیمتاشون

acmilan308
13-08-2009, 15:30
سلام
دوستان سوالم اين بود كه 5320 مگر fp2 نيست ؟؟ پس theme effect كجاست؟؟
يعني اصلا داره اگر داره چجوري فعال ميشه؟؟؟
ممنون

yoosef_st
13-08-2009, 21:00
سلام
دوستان سوالم اين بود كه 5320 مگر fp2 نيست ؟؟ پس theme effect كجاست؟؟
يعني اصلا داره اگر داره چجوري فعال ميشه؟؟؟
ممنون
اون افکتها فقط روی سری N فعال هستن.

*M!L4D*
13-08-2009, 23:14
اون افکتها فقط روی سری N فعال هستن.
خیر ..رو 5320 و بقیه FP2 ها که جز سری N نیستند هم هستش که باید برای فعال کردن روی تم مورد نظر ت بری و Option رو بزنی و بعد theme effect رو On میکنی ...

reza2kn
14-08-2009, 13:23
خیر ..رو 5320 و بقیه FP2 ها که جز سری N نیستند هم هستش که باید برای فعال کردن روی تم مورد نظر ت بری و Option رو بزنی و بعد theme effect رو On میکنی ...

سلام داداش:40: میگم این که شما میگی اینجور نیست که:41:
اگه روی یه تم بری که ست نیست گزینه ها فقط ست و اپلای و هلپ و اگزیت هستند.
اگه هم ست باشه که فقط هلپ و اگزیت.
تم افکت نداره که:41::41::13:
ممنون.:11:

*M!L4D*
14-08-2009, 13:29
سلام داداش:40: میگم این که شما میگی اینجور نیست که:41:
اگه روی یه تم بری که ست نیست گزینه ها فقط ست و اپلای و هلپ و اگزیت هستند.
اگه هم ست باشه که فقط هلپ و اگزیت.
تم افکت نداره که:41::41::13:
ممنون.:11:
نمی دونم حالا رو 5320 اینطوری باشه یا نه ... ولی رو 6220 و 6210 اینطوری بود ... :46:

acmilan308
15-08-2009, 00:26
سلام
يعني هيچ راهي نيست كه اين دم افكتها اضافه بشه؟؟؟

omid-p30
28-08-2009, 09:47
آقا این فرمت mp4 رو برا من تیکه تیکه پخش میکنه. مجبورم به 3gp تبدیل کنم که کیفیت رو میاره پایین . راهکاری نیست ؟

*M!L4D*
28-08-2009, 09:52
آقا این فرمت mp4 رو برا من تیکه تیکه پخش میکنه. مجبورم به 3gp تبدیل کنم که کیفیت رو میاره پایین . راهکاری نیست ؟
بیت ریتش بالا هست ...!
با یه کانورتور به بیت ریت پایین تر کانورت کن ..:10:

omid-p30
05-09-2009, 14:12
سلام. این گوشی ویرایش چنده سری شصت هست ؟ ممنون.

prince72
05-09-2009, 14:41
s60 versian 9.3

omid-p30
06-09-2009, 12:45
آقا این فیلم هایی رو که با هاش میگیرم وقتی میریزم رو هارد ، تو کامپیوتر فیلم ها یک وری نشون داده میشند. چکار باید کرد ؟

yoosef_st
06-09-2009, 14:36
آقا این فیلم هایی رو که با هاش میگیرم وقتی میریزم رو هارد ، تو کامپیوتر فیلم ها یک وری نشون داده میشند. چکار باید کرد ؟
تو کامپیوتر یه وری نشون نمیده. شما یه وری فیلم برداری میکنی...!!!

rouzbeh_ziafati
03-10-2009, 11:34
با سلام
من چند تا سوال دارم در مورد 5320
اول اینکه یه خط ایرانسل روش گذاشتم هرکاری کردم نتونستم اینترنتش رو فعال کنم . خیلی هم سرچ کردم راهی پیدا نکردم . sms میدم به شماره 2225 اما میگه مدل گوشی شما تایید نشد !
دوم اینکه آهنگ های زنگ رو بخوام به گوشی اضافه کنم توی کدوم قسمت یا پوشه باید بریزم؟
سوم اینکه آیا میشه منبع آهنگ هایی که توی All Song ( مدیا پلیر) قرار میده رو تغییر داد؟ و براش تعیین کرد که از فلان پوشه آهنگ ها رو بیار؟ یا خودش اتوماتیک از توی رم جانبی پوشه music اهنگ ها رو میاره؟

راستی چرا smily برای قسمت Text message نداره ؟!

با تشکر

ehamid
04-10-2009, 16:12
سلام.
من می خواستم برای 5320 رم 8 یا 4 بگیرم. می خواستم ببینم 8 بگیرم هنگ نمی کنه؟

yoosef_st
04-10-2009, 20:00
سلام.
من می خواستم برای 5320 رم 8 یا 4 بگیرم. می خواستم ببینم 8 بگیرم هنگ نمی کنه؟
نه نمیکنه. تا 32 هم هنگ نمیکنه.

bleu2u4u
04-10-2009, 23:30
میخواستم ببینم 5320 مشکی ابی اصلا تا حالا تو بازار رویت شده (چون الان فقط قرمزش موجوده) یا نه از اول فقط مشکی قرمز اش بوده؟
راستی الان قیمت کف بدون گارانتی اش چنده؟

bleu2u4u
10-10-2009, 00:46
دوستان چرا اینقدر این تاپیک سوت و کوره
من فقط میخواستم بدونم منتظر رنگ مشکی ابی این گوشی بمونم یا نه؟
راستی میخواستم بدونم بدون گارانتی اش با گارانتی دارش چی فرقی داره (صفحه کلید و زبان و ...)

yoosef_st
10-10-2009, 20:13
دوستان چرا اینقدر این تاپیک سوت و کوره
من فقط میخواستم بدونم منتظر رنگ مشکی ابی این گوشی بمونم یا نه؟
راستی میخواستم بدونم بدون گارانتی اش با گارانتی دارش چی فرقی داره (صفحه کلید و زبان و ...)
بله من خودم مشکی آبی دارم. حالا الان نیست نمیدونم چرا.
تو صفحه کلید هم فکر نکنم فرقی داشته باشن.

razieemostafa
11-10-2009, 18:32
سلام می خواستم بدونم کسی قاب 5320 رو عوض کرده اگه عوض کرد از کجا گرفته و چقدر؟

Jocker
21-10-2009, 19:05
دوستان می‌شه با نرم‌افزار منشی تلفن را در این گوشی داشته باشیم؟

آیا نرم‌افزار خاصی هم سراغ دارید؟

yoosef_st
21-10-2009, 20:11
دوستان می‌شه با نرم‌افزار منشی تلفن را در این گوشی داشته باشیم؟

آیا نرم‌افزار خاصی هم سراغ دارید؟
بله. برنامه منشی تلفنی عالی هست به اسم Voice Inbox که میتونی با یه چرخ زدن تو همین فروم پیداش کنی.

S!LENCE
23-10-2009, 23:30
سلام خسته نباشید
پس از مدت مدیدی اومدم.
یه سوال دوستان این تم های انسمیشن دار رو تا حالا گذاشتین رو 5320؟ مثلن اینا که ساعت داره؟
کار می کنه؟ جایی باید فعالش کنیم؟
ممنون

omid-p30
24-10-2009, 17:15
بله. برنامه منشی تلفنی عالی هست به اسم Voice Inbox که میتونی با یه چرخ زدن تو همین فروم پیداش کنی.

آقا دمت گرم. خیلی برنامه تر و تمیزیه. فقط موقع روشن کردنش این پیغام رو میده :

Incommings calls may be chargeable depending on your operator policy

این یعنی چی ؟ میگه ممکنه بسته به مخابراتتون هزینه اضافی بخوره ؟ مخابرات ما رو هم که میشناسید :13:

yoosef_st
24-10-2009, 18:24
آقا دمت گرم. خیلی برنامه تر و تمیزیه. فقط موقع روشن کردنش این پیغام رو میده :

Incommings calls may be chargeable depending on your operator policy

این یعنی چی ؟ میگه ممکنه بسته به مخابراتتون هزینه اضافی بخوره ؟ مخابرات ما رو هم که میشناسید :13:
نمیدونم زیاد جدی نگیرید این حرفها رو.

omid-p30
24-10-2009, 22:33
آقا برای محرمانه کردن قسمتی از گالری بهترین برنامه چیه ؟ گوشیم هم هک نشده است یک چیزی مثل همون برنامه منشی که همینطوری نصب بشه موجود هست ؟

soroush20
24-10-2009, 23:01
سلام موزیک پلیر این گوشی چه جوری هست از نظر کیفیت صدا نه از نظر بلندیش

yoosef_st
24-10-2009, 23:59
آقا برای محرمانه کردن قسمتی از گالری بهترین برنامه چیه ؟ گوشیم هم هک نشده است یک چیزی مثل همون برنامه منشی که همینطوری نصب بشه موجود هست ؟
دوست عزیز فکر کنم شما همه سوالاتت رو تو قسمت نرم افزارهای S60 3rd مطرح کنی خیلی بهتر حواب بگیری.

سلام موزیک پلیر این گوشی چه جوری هست از نظر کیفیت صدا نه از نظر بلندیش
به نصبت خودم هم کیفیت صداش خوبه و هم بلندیش.
چند روز پیش داشتم صدای گوشیم رو با 85 مقایسه میکردم ، دیدم خداییش 5320 یه جورایی بهتره بابا!

S!LENCE
05-11-2009, 01:01
سلام خسته نباشید
پس از مدت مدیدی اومدم.
یه سوال دوستان این تم های انسمیشن دار رو تا حالا گذاشتین رو 5320؟ مثلن اینا که ساعت داره؟
کار می کنه؟ جایی باید فعالش کنیم؟
ممنون

سلام
لطفا جواب قبلی رو بدید در ضمن من یه مشکلی که تازه کشف کردم اینه که زمان اسم ام اس های اینباکس رو وقتی توی دیتیل هر اس ام اس می بینم قاطی پاتیه مثلن 4 عصر رسیده اونجا زده 5 صبح!
چجوریاس؟

yoosef_st
05-11-2009, 16:21
سلام
لطفا جواب قبلی رو بدید در ضمن من یه مشکلی که تازه کشف کردم اینه که زمان اسم ام اس های اینباکس رو وقتی توی دیتیل هر اس ام اس می بینم قاطی پاتیه مثلن 4 عصر رسیده اونجا زده 5 صبح!
چجوریاس؟
اون تمهای انیمیشنی رو باید براش برنامه مخصوصی نصب کنید تا جایی که من میدونم.
البته یکی که 85 داره هم میگفت میشه از همین تمها با پس زمینه متحرک روش نصب کرد اما نمیدونست چطور.
شاید روشی هست که من نمیدونم.
اون جریان ساعت مسیجها هم معلوم نیست کلااین گوشیهای S60 3RD چه مرگشونه. همینجوریا هستن!

omid-p30
06-11-2009, 09:41
آقا نمیشه کاری کرد که همون به طور عمودی بشه فیلمبرداری کرد ؟ در این حالت تو کامپیوتر فیلم ها یک وری نشون داده میشند. همیشه هم که نمیشه افقی گرفت گوشی رو ، با یک دست راحت تره که عمودی گرفته بشه. کاریش نمیشه کرد ؟

yoosef_st
06-11-2009, 11:01
آقا نمیشه کاری کرد که همون به طور عمودی بشه فیلمبرداری کرد ؟ در این حالت تو کامپیوتر فیلم ها یک وری نشون داده میشند. همیشه هم که نمیشه افقی گرفت گوشی رو ، با یک دست راحت تره که عمودی گرفته بشه. کاریش نمیشه کرد ؟
میتونین حین تماشای فیلم با برنامه KM Player دَوَران بدین.
تاپیکش تو همین انجمن موجود هست. اما شما اولین نفری هستی که فیلم برداری صاف رو به معمولی ترجیح میدی...

omid-p30
18-11-2009, 19:22
برنامه و نقشه های gps رو میشه از اینترنت دانلود و نصب کرد یا حتما باید رفت مغازه ؟ gps رو تو انجمن سرچ میکنم چیزی نمیده.

yoosef_st
18-11-2009, 20:08
برنامه و نقشه های gps رو میشه از اینترنت دانلود و نصب کرد یا حتما باید رفت مغازه ؟ gps رو تو انجمن سرچ میکنم چیزی نمیده.
این گوشی که آنتن GPS نداره دوست عزیز.
باید آنتن خارجی داشته باشین و به وسیله بلوتوث به گوشیتون مرتبتش کنید تا بتونید از این نقشه های توی سایت یا هر جای دیگه استفاده کنید.

omid-p30
28-11-2009, 17:23
بازي هاي پوشه games رو چطور ميشه پاک کرد ؟ گرينه remove ندارند.

omid-p30
19-12-2009, 19:05
آقا من یک مشکلی دارم بعضی وقت ها یک شماره رو به نامی در دفترچه تلفن ذخیره دارم ولی وقتی یک اس ام اس یا زنگ بهم میزنند اسم طرف نمیفته و فقط شمارش میاد. مشکل از کجاست ؟

yoosef_st
19-12-2009, 19:43
آقا من یک مشکلی دارم بعضی وقت ها یک شماره رو به نامی در دفترچه تلفن ذخیره دارم ولی وقتی یک اس ام اس یا زنگ بهم میزنند اسم طرف نمیفته و فقط شمارش میاد. مشکل از کجاست ؟
شما یک شماره رو با 2 یا چند نام توی گوشیتون ذخیره کردین.
پیداش کنید و پاکش کنید. فقط یکیشون بمونه.

mahdishata
29-12-2009, 10:43
سلام
این گوشی من از وقتی که به تنظیمات کارخونه برگشته وقتی جایی انتن نداشته باشه(مثلا مترو)بعد از یه مدت کوتاه یه حالتی تو مایه ی استند بای میشه.حتی اگه اهنگ هم باهاش گوش کنم.دیگه کلا همه چیز تعطیل یه صفحه سفید میاد با لوگو نوکیا .باید یکی از دکمه هاشو بزنم تا بعد 10 ثانیه سر حال بیاد.ولی اگه افلاینش کنم مشکلی نداره.کسی میدونه قضیه چیه؟

starn
29-12-2009, 16:41
ویرایش شد...

Vamp!r3
29-12-2009, 16:57
دوستانی که هم 5800 داشتم و هم 5530 دارن لطف کنن یه مقایسه ی خیلی دقیق بین باتری 2 گوشی انجام بدن 5530 باتریش نسبت به 5800 چطور چند روز دوم می اره با استفاده متوسط؟؟

چه ربطی به اینجا داره؟..........:31:

starn
29-12-2009, 17:06
چه ربطی به اینجا داره؟..........:31:
شرمنده بچه ها حواسم نبوده فکز کزدم تو کلوپ 5530 هستیم

meysamghaderi
04-01-2010, 09:43
سلام
دست دوم این گوشی چند می ارزه؟؟؟؟

faza1
27-01-2010, 00:20
سلام میخوام گوشی بگیرم
انتخابم هم 5320 هست
بودجم حدودا زیر 200 هست
برام دکمه هاش خیلی مهمه ( اس ام اس بازم خفن)
نمیخوام دکمه هاش سفت باشه یا صدا بده
اولویت هام اینه که سیمبین باشه موزیکش خوب باشه
بازی هم خب تا حدودی دنبالشم
میخوام ببینم انتخاب درستی کردم یا نه ؟
دکمه هاش خوبه ؟

و اینکه موقع خرید دقیقا به چی دقت کنم که بفهمم اصله؟ هر کسی یه چیزی گفته، کره ای فنلاندی مجاری 02 عکس جعبه و ...

( اگه حال نداشتید جواب بدید، آدرس بدید میخونم)
ID :
masoudshe
at yahoo

اگه کسی این گوشی رو داره لطفا من رو اد کنه تو یاهو و یه پیام هم بده
ممنون

Mehdi Bayern
16-02-2010, 18:15
امروز یه سری موزیک ریختم تو گوشی وقتی رفتم تو پلیر همه چیز پریده بود نه پلی لیست وجود داشت نه all song
لطفا راهنمایی کنید خیلی مهمه برام

omid-p30
14-03-2010, 22:07
دوستان از امروز پلیر من فایل های mp3 رو از داخل رم شناسایی نمیکنه. ولی اگر در حافظه گوشی بریزم با رفرش کردن پلیر نشون داده میشند. کسی میدونه مشکل از کجاست ؟

ممنون.

ویرایش : خودش درست شد.

omid-p30
17-03-2010, 23:55
من رم 8 گیگ روش انداختم که الان باز کم آوردم.16 رو ساپورت میکنه ؟ قیمتش چنده ؟

OMID_TANHA
27-03-2010, 19:39
دوستان قیمتش چنده تو بازاز ؟

OMID_TANHA
27-03-2010, 19:47
این گوشی رم 8 گیگ هم ساپورت میکنه؟

omid-p30
27-03-2010, 20:07
صد در صد. خودم 8 دارم.تازه تو فکر 16 هم هستم. البته رم تقلبی نخر.

moradi88
06-04-2010, 22:07
دوستان عزیز من امروز این گوشی رو خریدم با گارانتی اتصالات اما همون موقع که روشن کرد فروشنده با سیم کارت خودم علامت مسیج چشمک میزد و با سیمکارت خودش اینطوری نبود و سیم کارت منو تو یکی دیگه از همین گوشی امتحان کرد بازم چشمک میزد !!!! چکار کنم ؟ ممنون

چشمک زدن برای اینه که روی سیم کارتت مسیج ذخیره شده. برای این که دیگه چشمک نزنه برو توی Messaging بعد Options رو انتخاب کن و بعد SIM messages رو انتخاب کن. حالا SMS ها رو پاک کن یا کپی کن رو Phone Memory بعد پاک کن.

honeyxp
18-04-2010, 21:04
سلام دوستان
من فرمور این گوشی رو به نسخه ی 5.16 آپگرید کردم ولی فارسیش کلا پرید:18::18:نه خود گوشی فارسی میشه نه میشه مسج فارسی باش داد. فقط مسج فارسی می گیره. اونوقت تازه عربیشم پرید. اگه اون بود باز می شد یه کاریش کرد.
لطفا یکی راهنمایی کنه
بدم اگه بخوام کل گوشیمو واسه ویروس اسکن کنم باید چی کار کنم؟ توروخدا بگید. عجله دارما
من ایست اسمارت سیکیوریتی دارم اصلا تو اون درایوهایی که می خوام اسکن کنم گوشیمو نشون نمی ده
لطفا کممممممممک

honeyxp
18-04-2010, 21:25
8 رو که معلومه تازه 16 می خوره البته من خودم هنوز امتحان نکردم ولی یکی از دوستان می گفت 16 گیگ گذاشته جواب داده.

---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------

دوستان قیمتش چنده تو بازاز ؟

نوش 162000ت
دست دوشم 140000ت
دست دوشم خواستی سراغ دارم البته اگه بچه تهرانی.

---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------

امروز یه سری موزیک ریختم تو گوشی وقتی رفتم تو پلیر همه چیز پریده بود نه پلی لیست وجود داشت نه all song
لطفا راهنمایی کنید خیلی مهمه برام
یحتمل ویروس گرفتی خفناک

---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------

دوستان از امروز پلیر من فایل های mp3 رو از داخل رم شناسایی نمیکنه. ولی اگر در حافظه گوشی بریزم با رفرش کردن پلیر نشون داده میشند. کسی میدونه مشکل از کجاست ؟

ممنون.

ویرایش : خودش درست شد.
داداشه من یحتمل زیاد، ویروس گرفتی. اگرم خودش درست شده ولش نکن حتما برو یه چک کن ویروس نداشته باشه. از ما گفتن بود چون این گوشی خیلی حساسه!!!

---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------

احتمالا یه شماره رو با دوتا اسم سیو کردی و گوشی هم نمی دونه کدومشو نشون بده، لذا اسم رو نشون نمی ده!

---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------

سلام
دست دوم این گوشی چند می ارزه؟؟؟؟
140ت می خرن البته اگه زیاد رسشو نکشیده باشی!!!!

razieemostafa
24-04-2010, 13:10
سلام به honeyxp.می خواستم بدونم شما گوشی رو کی گرفتی و اون موقه software version گوشیت چند بوده و حالا چنده و چه تغیراتی کرده.
software گوشی من 03.08 است

اباذر لامعی
27-04-2010, 21:00
با سلام من یک نوکیا 5530 دارم میخواستم ببینم تنظیمات وایرلس ان برای اینترنت چطوری و چطوری با وایرلس به اینترنت وصل بشم ممنونم

ali_invention
01-05-2010, 20:36
دوستان سلام.
من يه گوشي 5320 آكبند گرفتم. اما يه مشكلي با صفحه نمايشش دارم. اگر تصوير صفحه ي نمايش داراي طيف رنگ سفيد باشه، اونوقت نور ال اي دي هايي كه در زير گوشي براي تامين نور صفحه قرار داند، پرنورتر از نقاط ديگه صفحه ميشن و نور اونها روي ناحيه اي از پايين صفحه تاثير ميطاره. حالا نميدونم اين طبيعيه! چكار بايد كنم! در ضمن توي منو كه ميري اين روشنايي رو حس نميكني، اما مثلا در همون صفحه اي كه اول روشن شدن مياد، يه مقدار اين موضوع قابل مشاهدست! ممنون ميشم زود پاسخ بدين. ممنون.:11:

ali_invention
02-05-2010, 21:12
يعني توي اين كلوپ يكي نيست به من جواب بده؟!:41:

yoosef_st
02-05-2010, 23:11
يعني توي اين كلوپ يكي نيست به من جواب بده؟!:41:
داداش این کلوپ سوت و کوره.
شما یا ببر به تعمیرکار نشون بده، یا برو تو تاپیک تعمیرگاه مجازی گوشیهای نوکیا مشکلت رو اونجا مطرح کن:

total_overdose
02-05-2010, 23:17
دوستان سلام.
من يه گوشي 5320 آكبند گرفتم. اما يه مشكلي با صفحه نمايشش دارم. اگر تصوير صفحه ي نمايش داراي طيف رنگ سفيد باشه، اونوقت نور ال اي دي هايي كه در زير گوشي براي تامين نور صفحه قرار داند، پرنورتر از نقاط ديگه صفحه ميشن و نور اونها روي ناحيه اي از پايين صفحه تاثير ميطاره. حالا نميدونم اين طبيعيه! چكار بايد كنم! در ضمن توي منو كه ميري اين روشنايي رو حس نميكني، اما مثلا در همون صفحه اي كه اول روشن شدن مياد، يه مقدار اين موضوع قابل مشاهدست! ممنون ميشم زود پاسخ بدين. ممنون.:11:
سلام دوست عزیز.
بله طبیعی هست.اگه بتونید یه عکس هم از مشکلتون تهیه کنید بزارید مطمعنتر میشه جواب داد.

honeyxp
18-05-2010, 18:45
سلام به honeyxp.می خواستم بدونم شما گوشی رو کی گرفتی و اون موقه software version گوشیت چند بوده و حالا چنده و چه تغیراتی کرده.
software گوشی من 03.08 است
سلام
قبلا 4.13 بود الان شده: 5.16
ببخشید دیر جواب دادم

honeyxp
18-05-2010, 18:55
(اگه جای این سوال اشتباهه من نمی دونستم یکی یه تاپیک مرتبط بده ممنون می شم)
سلام دوستان تورو خدا زود جواب منو بدین من یه 5320 گرفتم از موقعی که فیرمورش رو آپدیت کردم شدید کند شده.
یه مشکل دیگه هم پیش اومده اونم این که کیبوردش چراغاش کم و زیاد میشه مثلا یه دفه زیر 9 و 8 و 7 کم نور میشه اون بالاییه پر نور
انگار یکی اون زیر یه لامپ گرفته هی جای لامپرو عوض می کنه.
یه مشکل دیگه هم این که خود کیبورد یه دفعه عدد می زنه برنامه باز می کنه، هرچی می خوای مثلا یه عددو بزنی نمی زنه. یه دفعه دکمه 8 و می زنی برنامه باز می کنه گوشیمم نو نو هست فکر کنم ویروس گرفته نه؟
اگه میشه یکی به طور کامل راهنمایی کنه مشکل چیه؟ اگه ویروسه چه جوری از شرش خلاص شم؟ یکی کامل مراحلو برام بگه ممنون میشم

5320xm
27-08-2010, 21:43
من گوشیمو از 4.13 به 5.16 آپدیت کردم البته با nokia updater
مشکلی نداره

hasanak852
18-11-2010, 09:48
(اگه جای این سوال اشتباهه من نمی دونستم یکی یه تاپیک مرتبط بده ممنون می شم)
سلام دوستان تورو خدا زود جواب منو بدین من یه 5320 گرفتم از موقعی که فیرمورش رو آپدیت کردم شدید کند شده.
یه مشکل دیگه هم پیش اومده اونم این که کیبوردش چراغاش کم و زیاد میشه مثلا یه دفه زیر 9 و 8 و 7 کم نور میشه
مشکلتون رو نمیدونم چیه ولی خب یه آنتی ویروس نصب کن ، مثل کاسپر که تریالش 30 روز کار میکنه و قویترین آنتی ویروس معرفی شده! ببین ویروس نداری، یه بار هم گوشیت رو فرمت کن شاید درست بشه :question:

hasanak852
18-11-2010, 10:03
من گوشیمو از 4.13 به 5.16 آپدیت کردم البته با nokia updater
مشکلی نداره
میشه بگی چه تغییری کرده؟
اگه خصوصیات خوبی بهش اضافه شده من هم آپدیت کنم.

Bruce Wayne
06-12-2010, 13:41
به شخصه 5700 رو به شدت به این ترجیح میدم ! 5700 با همه مزایا و معایبش یه دیزاین فوق داشت... این هرچند سیمبینش جدیدتره ولی در مجموع هیچ برتری فوق العاده یی نداره ضمن اینکه در مواردیم مثل سایز ال سی دی و دیزاین در سطح پایینتریم قرار داره ! برای گوشیی که بیشتر از یه سال بعد از 5700 به بازار اومده اصلا جالب نیس...!
به نظر شخصیم نوکیا باید بیشتر روی سری اکسپرس موزیکش کار کنه و تنوع این مدلا رو بیشتر کنه ( در حال حاضر به نظر من بهترین گوشیای نوکیا از نظر کیفیت ساخت سری N و کلاسیک هستن... ) !
5700:18:! اون از رده خارجه:13:. تازه با توجه به قیمتش عالیه. من هم 6120 و هم 6720 رو باهاشون کار کردم. این از همشون کاربردی تره!:20:

omid-p30
02-04-2011, 14:05
آقا راهی هست که هنگام تعیین زنگ موبایل در قسمت پروفایل ها، آهنگ موسیقی های گوشی رو نشون نده ؟