مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد تصوير چهار رنگ در كورل
صدای خاموش
19-06-2008, 14:47
لطفا اگه کسی میدونه چطور با کورل میشه تصویر بصورت چهار رنگ چاپ برای چاپ خونه (یعنی کاری که چاپ خونه برای فیلمو زین انجام میده) پرینت گرفت{اخی!!!!چقدر گفتن سخت بود:question::33:
huti_421
20-06-2008, 01:40
به بخش سایر مباحث گرافیکی مراجعه کنید ... ولی با فوتوشاپش اینه که شما عکس رو بعد از اکسپرت کردن از کورل توی فوتوشاپ ایمپرت می کنید و مود رنگ رو به Cmyk تغییر میدین !!!
جادوگر جوان
20-06-2008, 09:54
سلام ورودتون رو تبریک میگم ولی عنوان رو صحیح بنویسید تا متوجه بشیم همون اول که شما به چی نیاز دارید
huti_421
20-06-2008, 12:32
سلام ورودتون رو تبریک میگم ولی عنوان رو صحیح بنویسید تا متوجه بشیم همون اول که شما به چی نیاز دارید
عنوان مشخصه می خوان توی نرم افزار کورل مود رنگ Rgb رو به Cmyk تبدیل کنن که خدمتشوت راه فوتوشاپیش رو عرض کردم راه کورلیشم برن توی سایر مباحث گرافیکی بهشون بگم !!!
تاپيك رو منتقل ميكنم به بخش ساير مباحص گرافيكي
انتقال مهو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Saeed kmss-D
20-06-2008, 14:25
عنوان مشخصه می خوان توی نرم افزار کورل مود رنگ Rgb رو به Cmyk تبدیل کنن که خدمتشوت راه فوتوشاپیش رو عرض کردم راه کورلیشم برن توی سایر مباحث گرافیکی بهشون بگم !!!
عنوان رو من ويرايش كردم!
مربوط به فتوشاپ نميشه!
منتقل خواهد شد!
موفق باشيد♥♥♥
elyartab
24-06-2008, 17:07
دوست عزیز چون برنامه کرل وکتور هست و شما وقتی رنگ یک shape را نتخاب می کنید می تانید rgb یا cmyk انتخاب کنید اما مهم اینه که تو خروجی مثلا jpg باید cmyk رو انتخاب کنید
اگه متوجه نشدین بیشتر توضیح میدم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.