مشاهده نسخه کامل
: انتخاب تصویر هیدر بر اساس اندازه صفحه نمایش
سلام من یه سوالی دارم که تو همه کارام منو با عذاب رو به رو میکنه
در خصوص این سوال تاپیک های زیادی ایجاد شده اما هیچ کدومشون نتیجه نرسیده ان !!!
ببنیید این سوال همان راجب رزولیشن هست که اکثر کاربرا یا رزولیشن که 80 درصد از این دو رزولیشین استفاده میکنن
768*1024
یا
1280*1024
خب تاحالا دید که امار کاربرا رو تو سایت اعلام کنه یکی از امارش رزولیشن باز دید کننده هم هست !!!
خب حالا راه کار یه فرم یا ایندکسی با 768*1024 درست کنیم
یه فرم یا ایندکس با 1280*1024
از همین کد کمک بگیریم و طوری تعریف کنیم که اگه 1280*1024 اومد ایندکس 1 بیاد اگه 768*1024 ایندکس 2 بیاد
------------------------------------------------------------------
در مورد عکس یا هیدر هم 100 % این کار عملی و میشه !!!
یه هیدر با 1280*1024 درست میکنیم یه دونه با 768*1024
اگه رزولیشن فوق اومد این یکی بیاد اگه یه رزولیشن دیگه اومد یه عکس دیگه بیاد !!
یا اصلان نیازی به دو تا عکس نیست !!!!! میتونیم از width و رزولیشن کمک بگیریم !!!!
---------------------------------------------
اگه این بگیره یعنی به سرانجام برسه چیز خیلی تاپی میشه همه ازش استفاده میکنن
با تشکر
------------------------------------
این کد اطلاعات
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در پی اچ پی هم میشه استفاده کرد به صورت کال ؟؟؟
یه کم فلوچارت از خودم برای عکس ها
یه متغیر برای رزولیشن ( طول ) تعریف میکنیم به نام x و چون همیشه با width مشکل داریم به width نسبت میدهیم
بعد هم در width عکس که طول از ما رو میخواد همین ایکس را به جایی عدد میزاریم
بقول معروف این شد فلوچارت نصف راه !!!!
نصف راه دیگه هم یکی بیاد کمک بکنه
neopersia
17-06-2008, 09:42
به نظر من کلاً صورت مسئله اشتباه هست به دلایل زیر:
1- قبول دارم که بیشتر کاربران رزولوشن 1024×768 دارند ولی 1280×1024 رو اصلاً قبول ندارم (طبق آمار سایتم و به صورت تجربی میگم اگه شما آمار رسمی دارید که در مورد کاربران ایرانی هست اعلام کنید تا بقیه هم استفاده کنند)
2- کی گفته که تو هدر سایت باید حتماً تصویر به کار برد؟
3- حالا تصویر هم به کار بردیم. ولی طبق کدوم قانون باید عرض تصویر به اندازه عرض صفحه باشه؟
4- فرضاً خواستیم هدر سایت همه فضای بالای صفحه رو بپوشونه. خیلی از موارد رو میشه با اضافه کردن رنگ یا گرادینت در کنار تصویر هدر حل کرد به صورتی که همه فضا رو بپوشونه.
5- اگر خیلی مهمه که سایت یک هدر داشته باشه به اندازه عرض صفحه، به جای اینکه بیایم برای هر رزولوشن یک تصویر طراحی کنیم یا اینکه با استفاده از width تصویر رو استرچ کنیم که کلی هم کیفیتش خراب بشه میشه یک عرض ثابت برای صفحه در نظر گرفت.
6- وقتی یه قسمت از صفحه رو بر اساس جاوا اسکرپت مینویسی باید همیشه انتظار غیر فعال بودن جاوا اسکرپت رو هم داشته باشی.
با انعطاف پذیری که CSS به HTML اضافه کرده استفاده از جاوا اسکرپت و ساختن چند تا تصویر برای یک هدر کار زیاد جالبی نیست.
البته اینا همش نظرات شخصی منه شما ممکنه طور دیگه ای فکر کنید و شاید هم دلایل قانع کننده ای برای عوض کردن نظر من داشته باشید که خوشحال میشم به اونا گوش بدم.
موفق باشید.
سلام.
من هیچی نمی گم!
فقط گفته های یاسر رو %100 تایید می کنم.
Ultimator
17-06-2008, 11:51
یاسر جان تو آمارت چند درصد کاربرها جاوا اسکریپتشون فعال نیست ؟ چون من همه جا تا دستم میرسه اسکریپت استفاده میکنم !!
ضنا الان رزولوشن من 1280× 1024 ـه اما اکثر سایتها رو درست میبینم ! باید درست طراحی کنید بهانه های اینشکلی قابل قبول نیست !! باز هم همون حرفای یاسر رو کپی پیست کن اینجا !!
یاسر جان تو آمارت چند درصد کاربرها جاوا اسکریپتشون فعال نیست ؟ چون من همه جا تا دستم میرسه اسکریپت استفاده میکنم !!
ضنا الان رزولوشن من 1280× 1024 ـه اما اکثر سایتها رو درست میبینم ! باید درست طراحی کنید بهانه های اینشکلی قابل قبول نیست !! باز هم همون حرفای یاسر رو کپی پیست کن اینجا !!
سلام.
آمار رو وللش!:10::46:
خب اینکه معلومه اکثرا جاوااسکریپتشون فعاله، ولی بالاخره بعضی ها هم هستن که جاوااسکریپت مرورگرشون رو غیر فعال می کنن!:27:
منم کار اصلیم جاوااسکریپته ولی همیشه این موردی که یاسر گفت رو در نظر می گیرم!:21:
در مورد رزولوشن هم، از من هم مثل نیماست، اصل کار اینه که درست طراحی بشه...:11:
سلام
اقا من یه راهنمایی خواستم
گفتم میدونم 1000 کار میشه کرد اما این روش برای خودم میخوام استفاده کنم
میخوایید عنوان عوض کنم بگم سوالی که همیشه منو عذاب میده :دی
خب ببین همیشه نمیشه با اضافه کردن رنگ یا گرادینت ها صفحه ( قسمت هیدر را پوشاند )
ببین مثال : یه هیدر پر پیچ خمه هیچ جاش هم جایی صافی نداره که اون تکه را مرکز بگیریم
لطفاً یکی به سوال ما جواب بده
دوستان هیت علمی طراحان سایت جواب نمیدید
neopersia
18-06-2008, 04:22
خوب شما که کد مربوط به پیدا کردن اندازه صفحه نمایش رو تو پست اول نوشتی
یه دستور if ساده میخواد که در صورتی که اندازه صفحه نمایش یه عدد خاصی بود src مربوط به تصویر هدر رو تغییر بده به آدرس عکس مربوط به اون رزولوشن
طبق آماری که الان دارم 100% کاربرام جاوا اسکرپتشون فعاله!!!!
شوخی کردم من از گوگل آنالیزر برای آمار سایتم استفاده میکنم که با جاوا اسکرپت توی صفحه قرار میگیره بنا بر این فکر نمیکنم کاربرانی رو که جاوا اسکرپتشون غیر فعال باشه بشمره
خوب شما که کد مربوط به پیدا کردن اندازه صفحه نمایش رو تو پست اول نوشتی
یه دستور if ساده میخواد که در صورتی که اندازه صفحه نمایش یه عدد خاصی بود src مربوط به تصویر هدر رو تغییر بده به آدرس عکس مربوط به اون رزولوشن
طبق آماری که الان دارم 100% کاربرام جاوا اسکرپتشون فعاله!!!!
شوخی کردم من از گوگل آنالیزر برای آمار سایتم استفاده میکنم که با جاوا اسکرپت توی صفحه قرار میگیره بنا بر این فکر نمیکنم کاربرانی رو که جاوا اسکرپتشون غیر فعال باشه بشمره
تشکر از دوست عزیزمون به خاطر راهنمایی کولاکشون
من بلد نبودم ایف چی ایشون که گفت من هم جلدی رفتم و نوشتم :27: یه نسخه شو به ماکروسافت هم فروختم
عزیز من من خودم به اقسام نقاط مختلف امتحان کردم با هر دستور شرطی که شما بگید اما نمیشه نمیدونم چرا
عزیز شما میتونی کد شو در اینجا قرار بدی
برای شما که اب ریختن تو لیوانی زمان میبره
مهم : ببخشید که یه کم با هاتون شوخی کردم :27:
neopersia
18-06-2008, 16:11
تشکر از دوست عزیزمون به خاطر راهنمایی کولاکشون
من بلد نبودم ایف چی ایشون که گفت من هم جلدی رفتم و نوشتم :27: یه نسخه شو به ماکروسافت هم فروختم
عزیز من من خودم به اقسام نقاط مختلف امتحان کردم با هر دستور شرطی که شما بگید اما نمیشه نمیدونم چرا
عزیز شما میتونی کد شو در اینجا قرار بدی
برای شما که اب ریختن تو لیوانی زمان میبره
مهم : ببخشید که یه کم با هاتون شوخی کردم :27:
ببین دوست من اینجا وظیفه هیچکس نیست که به سوالات شما جواب بده
هر کسی که جواب میده برای کمک به شما هست و بر اساس اطلاعات موجود نظرشو میگه
اگه قرار باشه با تمسخر و طعنه و کنایه سوال کنی مطمئن باش جواب نمیگیری
اگر مشکلی داری کدت رو بزار تا اگه تونستیم اصلاحش کنیم اگر هم قرار باشه که تاپیک بره به سمتی که به تمسخر کشیده بشه چاره ای به جز قفل کردنش ندارم
در ضمن عنوان تاپیک رو هم اصلاح کن تا شاید یکی دیگه بیاد جوابتو بده اگر هم برات سخته خودم عوضش میکنم
DaRiOuShJh
19-06-2008, 00:41
به به به
منم با یاسر جان موافقم
دو نوع طراحی قالب یک سایت برای رزولیشن های مختلف کاری عبث!!! و بیهوده هست
بهتره سایت رو یا به صورته درصدی طراحی کرد که در کلیه رزولیشن ها مشکلی براش پیش نیاد
مثله همین فروم و کلی سایت هایه دیگه
یا اینکه پیکسلی و مقداره مینیم مقلا 780 پیکسل در عرض طراحی کرد مثله وبلاگه من
در هر دویه موارد با تغییره سایز مشکلی پیش نمیاد
یاسر جان داداش گفتم که شوخی کردم
چرا دل گیر شدی داداش
هیچ کی اینجا وظیفه نداره هرکی هم گقته اینجا کسی وظیفه داره به کسی جواب بده بی جا کرده !!!
شما داری لطف میکنی منت میزاری سر ما به سوالات ما جواب میدی
===============
سلام عزیزم داریوش جان
داش این مدت یه بن بودی دل همه برای شما تنگ شده بود
به امید موفقیت برای شما
همین برای عکس راهنمایی مختصری بفرمایید بسه
فرم اصلی میشه یه کاریش کرد
و یه طوری درستش کرد اما بیشتر با عکس ها گیر دارم
منون میشم راهنمایی بفرمایید
DaRiOuShJh
19-06-2008, 12:54
دوسته عزیز در مورده گرافیک ها
شما باید حتما یه قسمتی تو عکس برای repeat شدن پیدا کنید مخصوصا تو طراحی ها درصدی
اگه نداشت باید به نحوی خودتون درست کنید
حالا یا fade کنید یه طرفش رو یا اینکه از وسط ببرید و دو تا تیکه وسطش رو fade کنید و ...
کلا راهکارش همینه
neopersia
19-06-2008, 18:32
این کد جاوا اسکرپت بر اساس عرض صفحه نمایش تصویر مربوطه رو نشون میده:
فقط باید آدرس هر تصویر رو توی جای خودش تو اسکرپت وارد کنید
سلام
ای ولا داش
شما دیگه کسی هستید
اقا خیلی ممنون
خیلی کمک کردیدا
من هم داشتم به یه جاهایی میرسیدم
اقا شما لطف بزرگی کردید
نمیدونم چه کمکی از دست من برای شما بر میاد ( در ضمن کاش اینو به انجمن برنامه نویسی منتقل بفرمایید خیلی بهتره ) بچه هایی که دنبال همچین چیزی اونجا دنبالش میگرند نه اینجا
در کل از جناب استاد محترم اقای یاسر خان تشکر
و قدر دانی به خاطر کمک استاده ارجمند داریوش عزیز
من فکر میکنم تاپیک قفل هم بشه خوبه چون به جواب رسیده !!!
اما در کل خدمت بزرگی به جامعه طراحان آماتور کردی : دی
راستی ادیتوری هست که بشه پی اچ پی را به راحتی و به صورت گرافیکی ادیت کنی
با اینا کار کردم راضی نبودم
1- PHP Expert Editor 4.2
2- php designer
محیط گرافیکی نداره مثل ویژال استدیو !!! برای asp
Ultimator
20-06-2008, 00:16
من فکر میکنم تاپیک قفل هم بشه خوبه چون به جواب رسیده !!!
چشم انجام شد !!
اگه پشیمون شدید به من یا یاسر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پخ بدید !
راستی ادیتوری هست که بشه پی اچ پی را به راحتی و به صورت گرافیکی ادیت کنی
این بحث دیگه ایه جستجو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کنید .. کلا فکر نمیکنم
سلام به همه دوستان
اقا یاسر عزیز میشه یه لطفی بکنید به من جواب اینو هم بدید !!!
من همین کارو انجام دادم اما مشکل من اینجا ست که در وبلاگم این عکس هیدر براش لینک گذاری کردم
و کلان عکس را تیکه تیکه کردم ( عکس کامل را با فتوشاپ به چند قسمت تقسیم میکنیم برای لود بهتر )
من مثلا برای تیکه a5 یه لینک گذارم a6 یه لینک دیگه یه نمونه میزارم از این کدا در پست بعد
برای یه عکس کامل میشه از کد بالا استفاده کرد اما برای یه عکس قطعه قطعه باید چه کار کرد ؟؟؟
میشه راهنمایی بفرمایید
منطق من اینو میگه اگه بلد بودم :
1- هیدر را به 4 رزولیشن بسازیم
2- هر عکس برای هر رزولیشن را تیکه تیکه کنیم
3- اسم همه تیکه ها را از a1 شروع کنیم
4- اسم هر تیکه ایی از هیدر در تمامی رزولیشن ها را یکی انتخاب کنیم
مثلان تیکه شماره 5 که a5 نام دارد در تمامی رزولیشن ها این تیکه a5 نام گذاری کنیم
-----------------------
امید وارم به من کمک کنید
در بالا به وسیله layer ها لینک دهی شده !!!
چون اگه روی خود عکس لینک بدیم اون قسمت به شکل آبی در میاد ( کادر دورش )
neopersia
03-09-2008, 00:11
سلام به همه دوستان
اقا یاسر عزیز میشه یه لطفی بکنید به من جواب اینو هم بدید !!!
من همین کارو انجام دادم اما مشکل من اینجا ست که در وبلاگم این عکس هیدر براش لینک گذاری کردم
و کلان عکس را تیکه تیکه کردم ( عکس کامل را با فتوشاپ به چند قسمت تقسیم میکنیم برای لود بهتر )
من مثلا برای تیکه a5 یه لینک گذارم a6 یه لینک دیگه یه نمونه میزارم از این کدا در پست بعد
برای یه عکس کامل میشه از کد بالا استفاده کرد اما برای یه عکس قطعه قطعه باید چه کار کرد ؟؟؟
میشه راهنمایی بفرمایید
منطق من اینو میگه اگه بلد بودم :
1- هیدر را به 4 رزولیشن بسازیم
2- هر عکس برای هر رزولیشن را تیکه تیکه کنیم
3- اسم همه تیکه ها را از a1 شروع کنیم
4- اسم هر تیکه ایی از هیدر در تمامی رزولیشن ها را یکی انتخاب کنیم
مثلان تیکه شماره 5 که a5 نام دارد در تمامی رزولیشن ها این تیکه a5 نام گذاری کنیم
-----------------------
امید وارم به من کمک کنید
من هنوزم نظرم اینه که این روش درستی نیست
اما اگر اصرار دارید انجامش بدید میتونید با استفاده از document.write سایر کدهایی رو که برای هدر ساختید به صفحه اصضافه کنید. فرقی نمیکنه یه لینک باشه یا بیشتر هرچی باشه HTML هست و با document.write توی هر case میشه کدهای مربوط به اون رزولوشن رو تو مرورگر نشون داد
اون کدی هم که نوشتید انقدر تو هم پیچیده هست که از حوصله من خارجه! من شخصاً از کدهای جاوا اسکرپتی که توسط برنامه ها نوشته شده استفاده نمیکنم مخصوصاً اگه اون برنامه مخصوص طراحی وب هم نباشه!
اقا یاسر میشه یه نمونه بذارید
که تو این رزولیشن این کد ها بیان تو این رزولیشن ......
ممنون میشم
خیلی ممنون میشم
همیشه شما به همه به طور مجانی و بدون چشم داشتی کمک میکنید به همین ماه عزیز قسم که خدا هم مزد این کاراتو بده
همین دعا رو میتونم براتون بکنم
با تشکر
neopersia
04-09-2008, 14:07
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.