PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس نوکیا 7610

sara_she
16-06-2008, 19:47
سلام خسته نباشید

مبایل من نوکیا 7610 و فولدر video clip از memory card اون ویروس گرفته وباز نمی شه روی مبایلم آنتی ویروس نصب نبوده حالا هم وقتی می خوام فولدرهای داخلی اون رو delete کنم چه با خود مبایل و چه با کامپیوتر هیچ کاری نمی کنه . نمی خوام ramرو فرمت کنم (flash) می تونید راهی به من پیشنهاد کنید که بدون پاک کردن و فرمت کردن memory card با یه انتی ویروس و یا از هر طریق دیگه ای مشکلم حل بشه

ممنون از توجه شما

ar.behnam
16-06-2008, 20:29
اگه اشتباه نکنم یه ویروس که مربوط به کامپیوتر هست و یه فایل میسازه با آیکون فلدر ولی اون یه فایل ویروسی exe هستش به منوی tools و folder option برین و در تب view گزینه ی hide for extensions know file type رو تیکش رو بردارید و اوکی کنید
به همون فایل سر بزنید ببینید پسوند exe داره یا نه؟ اگه داره اون فلدر نیست و هر چی بازش کنی بیشتر پخش میشه
اگه اینجوری بود واسه این که فلدر ها رو ببینید به همون جایی که گفتم برو و گزینه show hidden file and folder رو تو پر کن و گزینه hide protected operation system file رو تو خالی
حالا ببین فلدر هات نمایش داده میشن یا نه؟
اگه چنین چیزی بود بگو تا ویروس یابش رو بهت معرفی کنم

sara_she
21-06-2008, 11:21
این ویروس مربوط به کامپیوتر نیست و جزو ویروس های مبایله که من از طریق blootuth گرفتارش شدم. پخش هم نمی شه و پوشه های تکراری نمی سازه . فقط پوشه videoclip مبایلم رو درگیر کرده و باز نمی کنه و چون این پوشه جزو فولدرهای defaultمبایله امکان حذف کردنش هم نیست و نمی خوام کل ramمبایل رو فرمت کنم یه آنتی ویروس مبایل هم دانلود کردم و رو گوشی نصب شده ولی بعد از scanچیزی پیدا نکرد