PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طریقه sli کردن

samad_sr
16-06-2008, 18:54
برای sli کردن حتما دو تا کارت گرافیک باید یه مدل باشن یا می شه دو نوع مختلف باشن؟
مثلا میشه 9800 رو با 9600 یا با 8800 sli کنیم؟

alidadash
16-06-2008, 19:06
سلام
برای استفاده از SLI حتماً کارتها باید از یه مدل باشن.
شما باید از 2 کارت کاملاً یکسان استفاده کنی
اما برای حالت CrossFire که معادل SLI برای استفاده از کارتهای ATI هست, شما میتونی از 2 کارت متفاوت که از یک سری هستند استفاده کنی
مثلاً 2400 و 2600

samad_sr
17-06-2008, 08:54
اقا خیلی ممنون خیلی کمکم کردی
فقط یه چیزی. من اون طوری که یادم میاد اولین سری sli میتونستی یه 6600 رو با یه 6800 sli کنی.درست میگم؟

Stream
17-06-2008, 08:59
اقا خیلی ممنون خیلی کمکم کردی
فقط یه چیزی. من اون طوری که یادم میاد اولین سری sli میتونستی یه 6600 رو با یه 6800 sli کنی.درست میگم؟
نه دوست عزیز. نمیشه.

همونطوری که گفتند باید هر دو کارت دقیقا از یک نوع GPU استفاده کنند.

samad_sr
17-06-2008, 13:38
میخواستم بدونم که با sli کردن دو کارت گرافیک چه المانهایی به جز سایز حافظه با هم به صورت موازی عمل میکنند.
مثلا ایا واقعا کلاک هسته هم موازی عمل میکنن یا اینترفیس یا کلاک حافظه؟!یعنی اونها واقعا دو برابر میشن!

alidadash
17-06-2008, 17:04
بلههر دو هسته و حافظه با هم کار میکنند.

kharkhoon
19-06-2008, 11:14
میخواستم بدونم که با sli کردن دو کارت گرافیک چه المانهایی به جز سایز حافظه با هم به صورت موازی عمل میکنند.
مثلا ایا واقعا کلاک هسته هم موازی عمل میکنن یا اینترفیس یا کلاک حافظه؟!یعنی اونها واقعا دو برابر میشن!
دوست عزیز. برای sli مدل دو کارت باید یکی باشه یعنی مثلا 8800gt و 8800gt اما مقدار حافظه و یرند مهم نیست.
مثلا میشه یه کارت 8800gt 512m و یه کارت 8800gt 1g را sli کرد.
اما بهترین بازدهی وقتی است که دو کارت دقیقا یکی باشند.
ولی sli کارایی را دو برابر نمیکنه. مثلا توی بعضی از بازیها که برای sli بهینه نشده حتی تاثیر منفی داره. ولی توی بعضی دیگه از بازیها خصوصا توی دقت بالا تا 80% بهتر میشه.
در کل sli و crossfire دو تکنولوژی لوکس هستند که هزینه مادربورد و power رو بالا میبره.
مثلا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید توجه کنی که price/performance دو کارت از یه کارت با اون دقت بیشتر شه.

saeed__d
26-01-2009, 20:00
سلام به همه چند تا سوال دارم اگه جواب منو بدین ممنون می شم :
1 : من مادربرد ایلایت دارم با دو اسلت پی سی ای اکسپرس می خوام بدونم می تونم از این دو اسلت برای کراس فایر کردن یا اس ال آی کردن استفاده کرد .
2 : استفاده کردن از این دو تکنولوژی واقعا تاثیر مثبت بر روی بازی ها داره .
3 : من پاور 400 وات ریل گرین دارم اگه بخواهم یکی از این دو تکنولوژی ( فایر کراس _ اس ال آی ) بهره بگیرم همون پاور خودم جوابگو هست یا نه .

mhv_kntu
27-01-2009, 06:37
سلام به همه چند تا سوال دارم اگه جواب منو بدین ممنون می شم :
1 : من مادربرد ایلایت دارم با دو اسلت پی سی ای اکسپرس می خوام بدونم می تونم از این دو اسلت برای کراس فایر کردن یا اس ال آی کردن استفاده کرد .
2 : استفاده کردن از این دو تکنولوژی واقعا تاثیر مثبت بر روی بازی ها داره .
3 : من پاور 400 وات ریل گرین دارم اگه بخواهم یکی از این دو تکنولوژی ( فایر کراس _ اس ال آی ) بهره بگیرم همون پاور خودم جوابگو هست یا نه .
مدل کامل مادربوردت رو بنویس.چه کارت هایی زو می خوای sli کنی؟
پاورت جوابگو نیست؟ به نظر من بهتره از خیش بگذری نمیارزه.

saeed__d
27-01-2009, 10:51
مادر بردم elitegroup 945 P_A

می خوام بدونم این مادربرد از تکنولوژی sli هم پشتیبانی می کنه یا نه از تکنولوژی cross Fire پشتیبانی می کنه تو دفترچه هم نوشته آخه اگه از تکنولوژی sli پشتیبانی کنه بهتره فعلا یک کارت گرافیک می خرم بعدا که پاور رو بهتر کردم یک کارت گرافیک دیگه برای sli کردن می خرم .

در کل برای این مادربرد کدام تکنولوژی بهتر جواب می ده و در حال حاضر با 130 هزار تومان چه کارتی از نوع ati و چه کارتی از نوع gforce می شه خرید که بشه در آینده از این دو تکنولوزی حداقل یکشو بتونم اجرا کنم .

واقعا این تکنولوزی ها برای بهتر اجرا شدن بازی ها نقش دارن یا بهتر اونه که با این ولی که بخوام بدم برای استفاده از این دو تگنولوژی بیام یک کارت گرافیک گرونتر بخرم
شما کدوم راه رو پیشنهاد می کنید .

hamid-ebrahim
10-07-2009, 16:16
با سلام
مادربرد من ایسوز مدل p5qe و کارت گرافیک من گیگا 1g 9400 gt hsj
ایا یکی دیگه این خودشو بخرم اس ال ای میشه

Stream
10-07-2009, 16:59
با سلام
مادربرد من ایسوز مدل p5qe و کارت گرافیک من گیگا 1g 9400 gt hsj
ایا یکی دیگه این خودشو بخرم اس ال ای میشه
مادربرد شما از SLI پشتیبانی نمی کنه دوست عزیز.