ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوتا 160 یا یه320

samad_sr
16-06-2008, 18:39
به نظر شما از نظر سرعت دوتا هارد 160 ساتا2 بهتره یا یه 320 ساتا2
مارکش هم برام مهم نیست

samanajan
16-06-2008, 18:51
دو تا 160 سرعت دو برابر می شود

من دوتا 160 انداختم mator

alidadash
16-06-2008, 19:09
سلام
بستگی به این داره که بخاین از حالت Raid استفاده کنین یا نه
در حالت Raid 0 که شما نیاز به حداقل 2 هارد یکسان دارین سرعت هارددیسک حدود 70 80 درصد بالا میره
ولی خوب این حالت زیاد توصیه نمیشه چون امنیت اطلاعات پایین میاد.
اگه یکی از هاردها دچار مشکل بشه کلیه اطلاعات از بین میره
به نظر من اگه کاربرد خاصی مثل بازی های سنگین و برنامه های میکس و مونتاژ و گرافیکی و اینا ندارین از یه 320 گیگابایت استفاده کنین

Bracket
16-06-2008, 21:32
یدونه 320 بهتره .

nobody2000
19-06-2008, 17:00
2 تا 160 بگیر و Raid 0 بکن

من الان 4 تا 320 دارم Raid 0

Stream
19-06-2008, 17:27
Raid0 کلا وقتی کاربرد داره سرعت مد نظر باشه. مثلا برای آرشیو Raid0 مناسب نیست.

Bracket
19-06-2008, 17:30
این دوستمون هارد 320 میخواد نه 160 .

MaSoOd
19-06-2008, 17:43
البته افزایش حرارت کیس ( دو تا هارد ) بعلاوه مصرف برق و صدا رو هم در نظر بگیرید

اگه تو هر کدوم محدودیت داری سراغش نرو

glc_engineer
20-06-2008, 15:48
البته افزایش حرارت کیس ( دو تا هارد ) بعلاوه مصرف برق و صدا رو هم در نظر بگیرید

اگه تو هر کدوم محدودیت داری سراغش نرو

اين جواب منطقي تره

aaaammmm87
05-09-2008, 10:12
دوست عزيز سلام بهتره كه 2 تا 160 بگيري چرا ؟؟؟؟‌ اگه يه دونه 360 بگيري و بزنه بسوزه حداقل 1 - 2 ماهي بايد واسه گارانتي صبر كني و سرعتت هم بيشتر مي شه ولي بايد توجه كني كه بايد پاور رو بالا بگيري

rezadevelop
15-09-2008, 13:45
من خودم به جای یه 320 دو تا 160 زدم
ولی نمیتونم بگم بهتره یا نه
باید یه 320 هم باشه هر دوش رو یه سیستم تست بشه
خودم هم خیلی دوست دارم بدونم سود کردم یا ضرر

محمد حيدري
11-11-2008, 17:59
320 به صرفه تره ولی 2 تا 160 سرعت بیشتری داره چون تعداد هدها دو برابر میشه ولی 320 با اینکه بیشتره ولی دو برابر نیست. در مورد بافر هم چون هاردای 320 به بالای سری sata همشون 16 مگ بافر دارن و دو تا هارد 160 هم میشه 16=2*8 پس فرق چندانی نباید داشته باشند.
اگه فکر میکنید که 2 تا هارد ممکنه سرعت هم رو پایین بیارن باید بهتون بگم که bandwith پورت sata خیلی بیشتر از این حرفاست اما در حوزه عملی چون هر سیم حامل جریان یک میدان الکترو مغناطیس در اطرافش ایجاد میکنه پس سعی کنید سیمهای حاوی اطلاعات (sata/ide) تا حد امکان دور از بقیه سیمها باشه
ووووووووووووووووو یه چیز مهمتر
به هههههههههههههههیچ وجه سیمهای (SATA/IDE) رو دو خودش نپیچونید یا لوله نکنید چون شدیدا اثر میدان الکترو مغناطیس رو تشدید میکنه یه بار یه باباییو تو بازار رضا دیدم که برای دکور و جمع و جور کردن سیمهای SATA اونها رو دور خودش می پیچوند کلی به حال اون مشتریای بیچاره دلم سوخت.
یارو اطلاعاتش مال 7-8 سال پیش بود هرچیم ما میگفتیم با یه حالت تعجب وار رد میکرد. ما هم زیپو کشیدیم

vioman
12-11-2008, 00:05
به نظر شما از نظر سرعت دوتا هارد 160 ساتا2 بهتره یا یه 320 ساتا2
مارکش هم برام مهم نیست

به نظر من برای استفاده های ترکیبی(Raid ) یا استفاده از یک هارد و آرشیو کردن هارد دیگه دو تا هارد بر 1 هارد ارجعیت داره
البته دوستان گفتند که مسائلی مانند دما و انرژی مصرفی رو هم باید در نظر گرفت اما نکته ی دیگه ای که انتخاب رو به هاردهای حجم بالاتر نزدیک میکنه ، بافر اونهاست
بافر در سرعت تاثیر بسزایی داره و هاردهای کم حجم تر بافر کمتری دارند.
شما اگر دقیق بدونید که برای چه کاری میخواهید از این دو حالت یکی رو انتخاب کنید به نتایج بهتری مرسید

موفق باشید:11:

vioman
12-11-2008, 00:27
320 به صرفه تره ولی 2 تا 160 سرعت بیشتری داره چون تعداد هدها دو برابر میشه ولی 320 با اینکه بیشتره ولی دو برابر نیست. در مورد بافر هم چون هاردای 320 به بالای سری sata همشون 16 مگ بافر دارن و دو تا هارد 160 هم میشه 16=2*8 پس فرق چندانی نباید داشته باشند.
اگه فکر میکنید که 2 تا هارد ممکنه سرعت هم رو پایین بیارن باید بهتون بگم که bandwith پورت sata خیلی بیشتر از این حرفاست اما در حوزه عملی چون هر سیم حامل جریان یک میدان الکترو مغناطیس در اطرافش ایجاد میکنه پس سعی کنید سیمهای حاوی اطلاعات (sata/ide) تا حد امکان دور از بقیه سیمها باشه
ووووووووووووووووو یه چیز مهمتر
به هههههههههههههههیچ وجه سیمهای (SATA/IDE) رو دو خودش نپیچونید یا لوله نکنید چون شدیدا اثر میدان الکترو مغناطیس رو تشدید میکنه یه بار یه باباییو تو بازار رضا دیدم که برای دکور و جمع و جور کردن سیمهای SATA اونها رو دور خودش می پیچوند کلی به حال اون مشتریای بیچاره دلم سوخت.
یارو اطلاعاتش مال 7-8 سال پیش بود هرچیم ما میگفتیم با یه حالت تعجب وار رد میکرد. ما هم زیپو کشیدیم

دوست عزیز
در مورد این مساله در کابل های ساتا من خیلی تحقیق کردم
اهل بازار همه خوب میدونستند اما هیچ اهل فنی هم اون رو تکذیب نکرد.
همه ی متخصصین بلاتفاق این نظر رو داشتند که طول کابل ساتا در حدی نیست که در صورت فنری شدن میدانی مغناطیسی تولید کنه
خیلی ها میگفتند امواجی تولید میشه اما اینقدر موج و نویز های گوناگون در محفظه ی کیس وجود داره که این پیش اونها اصلا به چشم نمیاد.
ساتا 2 یک رابط 3Gbit/s هستش و به ندرت پیش میاد که دیواسی از حداکثر پهنای باند اون استفاده کنه و خیلی از این مقدار بی مصرف میمونه
مخصوصا در هارد ها.
این امواج الکترو مغناطیس وقتی مشکل ساز میشن که ما تصمیم داشته باشیم از حداکثر پهنای باند و سرعت یک اتصال استفاده کنیم

البته این نظر شخصی منه
و مطمئنا نقض بهش وارده:46:

موفق باشید:11:

محمد حيدري
27-11-2008, 04:33
در مورد وجود امواج مزاحم در داخل کیس با شما موافقم البته اونقدری که شما گفتید بزرگ نیسنتد ولی خوب اونو نمیشه کاری کرد.
اما در مورد طول سیم و قدرت اون باید بگم که با وجود مقیاس بسیار کوچک اما اثر گذاره چون در اینجا بقیه پارامتر های ما هم در همین مقیاس است احتمالا میدونید که هر جریانی در داخل سیم پیچ با مقاومت self روبرو میشه که ناشی از خودشه. حالا اگه این جریان قوی باشه مقاوت self هم بزرگ میشه و با این جریان قوی مقابله میکنه اما اگه کوچیک باشه اثر self هم کوچیک میشه (مثل همین جا) اما باز هم اونقدر توانا هست که بتونه روی جریان ضعیف تاثیر بذاره
در ضمن منطور من این نیست که کلا سرعت رو میخابونه مثلا سرعتو به 95% میرسونه. این اثر درست مثل گردو خاکیه که تا حدودی باعث کاهش انتقال گرما میشن اما خوب کامل که جلوی انتقال حرارت رو نمیگیره. اما خوب دلیلی نداره با دست خودمون سرعت کامپیوتر رو هر چند ناچیز کم کنیم.