ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هنگ کردن ناگهانی کامپیوتر

somiilia
16-06-2008, 18:11
سلام موقع کار با کامپیوتر یک دفعه سیستم هنگ می کنه و دیگه کاری نمی تونم انجام بدم حتی با reset کردن هم درست نمی شه و فقط باید از پریز بکشم و مجدداً روشن کنم.

javadshahvand
16-06-2008, 20:53
سلام موقع کار با کامپیوتر یک دفعه سیستم هنگ می کنه و دیگه کاری نمی تونم انجام بدم حتی با reset کردن هم درست نمی شه و فقط باید از پریز بکشم و مجدداً روشن کنم.

بیشتر توضیح بدید... آیا برنامه و یا قطعه جدید اضافه کردید؟

sooshiyanet
16-06-2008, 22:01
شاید از دمای Cpu باشه

در کیس رو باز کن ببین تغییری میکنه یا نه

jps3
19-06-2008, 23:34
احتمال زياد مشكل از پاورتونه كم مياره و خازن هاش نشتي داره.

دوست عزيز مشخصات سيستمتون رو به طور كامل بگو همه حتي سي دي ديراو هاتونه

پاورتون چند واته

mr bahram
12-08-2008, 01:02
سلام
cpu 4000 amd -vga8600-main fortex-ram 1gb- power green 330 -2*hard80ide-dvd rw-dvd rom
این سیستم من هست ولی وقتی کمی با سیستم کار می کنم هنگ می کنه بجز main-cpu-vga بقیه قطعاتم را تغییر هم دادم ولی باز هم همون طوره مخصوصا وقتی وارد اینتر نت میشوم کمی صفحه سنگین میشه هنگ میکنه وفقط چارش restart هست بیرون هم نمیدونن چشه از شمه خواهش می کنم منو کمک کنین

hardware2000
12-08-2008, 02:00
سلام
cpu 4000 amd -vga8600-main fortex-ram 1gb- power green 330 -2*hard80ide-dvd rw-dvd rom
این سیستم من هست ولی وقتی کمی با سیستم کار می کنم هنگ می کنه بجز main-cpu-vga بقیه قطعاتم را تغییر هم دادم ولی باز هم همون طوره مخصوصا وقتی وارد اینتر نت میشوم کمی صفحه سنگین میشه هنگ میکنه وفقط چارش restart هست بیرون هم نمیدونن چشه از شمه خواهش می کنم منو کمک کنین

ممکنه هاردت بد سکتور داشته باشه یا رمت نیمسوز شده باشه.
اگر cpu intel دای 6 ماه ضمانت هنگ داره میتونی تعویض کنی.
چه شهری هستی من تو مشهد در محل تعمیر میکنم.

amirtoty
12-08-2008, 02:22
ممکنه فن پاورت از کار افتاده باشه! یک نگاه بهش بنداز!

amirtoty
12-08-2008, 02:23
تازگی قطعه ی جدیدی به کامپیوترت وصل نکردی؟؟؟ :18:

rocket
12-08-2008, 02:34

مشکل از CPU فکر نکنم باشه چون تو اینجور موارد معمولا کامپیوتر اتوماتیک خاموش میشه
یه نگاه به فن گرافیکت بنداز ببین درست میچرخه ؟(البته اگه فن داشته باشه)
چند مدته این کامپیوتر رو داری ؟

MehranVB
12-08-2008, 07:36
سلام

مشکل هم میتونه سخت افزاری باشه (یعنی قطعات با هم سازگاری نداشته باشن) و هم میتونه نرم افزار باشه (یعنی ویندوز با قطعات سازگاری نداشته باشه) توی safe mode هم برو ببین همین مشکل پیش میاد؟ اگه مشکلی نبود یعنی اشکال از ویندوزه.

mr bahram
12-08-2008, 12:20
با تشکر از کمکتون من از دو نو ع ویندوز xp2-xp3 استفاده کردم ولی بازم همینه
همین الان که این جواب و میدادم سیستم هنگ کرد .رم سیستم رو هم عوض کردم نشد.
ولی من هاردی که توش ویندوز نصب کردم رو عوض نکردم من واقعا موندم چه کنم اگه میشه بازم راهنماییم کنید
من از تهران هستم در ضمن وقتی تازه ویندوز نصب می کنم تا اولین هنگ فاصله3-4ساعته می افته وبعد دیگه شروع میشه

sinasignal
12-08-2008, 13:34
با تشکر از کمکتون من از دو نو ع ویندوز xp2-xp3 استفاده کردم ولی بازم همینه
همین الان که این جواب و میدادم سیستم هنگ کرد .رم سیستم رو هم عوض کردم نشد.
ولی من هاردی که توش ویندوز نصب کردم رو عوض نکردم من واقعا موندم چه کنم اگه میشه بازم راهنماییم کنید
من از تهران هستم در ضمن وقتی تازه ویندوز نصب می کنم تا اولین هنگ فاصله3-4ساعته می افته وبعد دیگه شروع میشه

منم یه همچین مشکلی داشتم. سیستم بعد هر چند مدت، اساسی هنگ می کرد ولی قبل هنگ کردن ها یه صدا از هاردم می اومد شبیه خاموش شدنش .
وقتی چک کردم دیدم هاردم به شدت داغ شده
حالا تو هم هاردتو بعد هنگ کردن هاردتو چک کن. اگه غیر معمولی داغ بود یه فن مخصوص هارد براش بگیر (ست دو فن دار بگیر).(3000 تومان)

MehranVB
12-08-2008, 15:25
توی safe mode هم برید ببینین هنگ میکنه؟ نمیشه دقیق گفت که مشکل چیه، یکی از احتمالات اینه که درایورا درست نصب نشده باشن. اگه اینطور باشه که کارتون راحت میشه، اما اگه توی safe mode هم مشکل داشت یعنی اشکال سخت افزاری وجود داره. قبلشم گفتم ممکنه قطعات با هم سازگاری نداشته باشن (مخوصاً با مادربرد)
آیا اخیراً قطعه ای از سیستمتونو عوض کردین؟؟
باید همه این کارایی که گفتم رو امتحان کنید، چون هیچ راهی وجود نداره که بفهمی دقیقاً مشکل از کجاست.

mr bahram
12-08-2008, 18:38
سلام من توی safe mode نمی تونم برم این ارور رو میده not loaded sptd.sysچند مدت پیش وقتی وارد سیستم شدم یکی از درایو هام رو نمیشناخت مجبور شدم فرمتش کنم تازگی ها حتی node32 هم نصب نمیشه این ارور رو میده
Service 'Eset Service' (ekrn) failed to start. Verify that
you have sufficient privileges to start system services.
چند بار هم ویندوز عوض کردم ولی تفاوتی نکرد kasper هم نصب نمی شود من - power-cpu-vga -main-ram
رو2-3ماه قبل عوض کردم
جلوی کیس من یک پنکه گذاشتم فکر نکم مشکل گرما باشه و مشکلی هم با نصب درایور ها ندارم

sepantax
17-08-2008, 19:43
سلام

سلام دوست عزیز
power شما برای چنین دستگاه که دارین ضعیف به نظر میرسه، به نظر من این پاور توانایی تامین توان لازم برای دستگاه شما رو نداره
کارت گرافیک شما، نسبتا قویه و توان زیادی مصرف میکنه، همچنین با وجود 2 هارد و 2 درایو نوری و سایر قطعات به نظر من کمترین پاور مورد نیاز این سیستم green 430w باید باشد
ضمنا هرگز از پاورهای متفرقه برای چنین سیستمی استفاده نکنید

rocket
20-08-2008, 20:57
ببینم ! ! !
شما تنظیمات بایوس رو دستکاری نکردی ؟
یه دور Clrtc کن ببین چی میشه

hardware2000
21-08-2008, 09:10
نمیدونم چرا یکی تاپیک میده دیگه ازش خبر نمیشه 10 نفر جواب میدن طرفرفت پیکارش. :31:

hardware2000
21-08-2008, 09:12
سلام من توی safe mode نمی تونم برم این ارور رو میده not loaded sptd.sysچند مدت پیش وقتی وارد سیستم شدم یکی از درایو هام رو نمیشناخت مجبور شدم فرمتش کنم تازگی ها حتی node32 هم نصب نمیشه این ارور رو میده
Service 'Eset Service' (ekrn) failed to start. Verify that
you have sufficient privileges to start system services.
چند بار هم ویندوز عوض کردم ولی تفاوتی نکرد kasper هم نصب نمی شود من - power-cpu-vga -main-ram
رو2-3ماه قبل عوض کردم
جلوی کیس من یک پنکه گذاشتم فکر نکم مشکل گرما باشه و مشکلی هم با نصب درایور ها ندارم

وقتی سیتم ویروسی میشه این ارورو میده نمیذاره انتی ویروس نصب شه باید میندوز رو عوض کنید مجدد انتی بریزید.:46:

S!LENCE
24-08-2008, 14:01
سلام دوستان
من یک روزه سیستممو عوض کردم
اینم مشخصاتشه
Main: EP45-DS3R
CPU: Intel Core2 Q6600
Ram: 2*1 GB Kingmax 1066
VGA: Gigabyte Geforce 9600 gso
Hard: 320 SATA MAXTOR
Case: Green-Silent Storm
Power: Green 530 ab

یه مشکلی دارم
امروز که باسیستم کار می کردم چند بار بیخودی هنگ کرد. یه بار وسط کپی فایل، یه بار وسط نصب برنامه، یه بار توی بازی یه بارم بی دلیل یعنی فقط چند دقیقه موس رو بی حرکت گذاشتم بعد که اومدم حرکت بدم هنگ کرد.
نوع هنگ کردنشم این طوریه که موس تکون نمی خوره، کیبورد از کار میفته یعنی حتی دکمه Num Lock هم کار نمی کنه. و باید با دکمه کیس ریستش کنم. ولی بعد از ریست راحت بالا میاد و مشکلی نداره.
فن ها هم کامل کار می کنن و هیچ کدوم از قطعات داغ نمیشه
راستی ویندوز هم Media Center از این دو سیدی هاست که با کرک اکتیو میشه.

ممنون میشم اگه کمکم کنید

shahab_blaster
24-08-2008, 15:21
سلام دوستان
اینم مشخصاتشه

یه مشکلی دارم
امروز که باسیستم کار می کردم چند بار بیخودی هنگ کرد. یه بار وسط کپی فایل، یه بار وسط نصب برنامه، یه بار توی بازی یه بارم بی دلیل یعنی فقط چند دقیقه موس رو بی حرکت گذاشتم بعد که اومدم حرکت بدم هنگ کرد.
نوع هنگ کردنشم این طوریه که موس تکون نمی خوره، کیبورد از کار میفته یعنی حتی دکمه Num Lock هم کار نمی کنه. و باید با دکمه کیس ریستش کنم. ولی بعد از ریست راحت بالا میاد و مشکلی نداره.

ممنون میشم اگه کمکم کنید
احتمال داره كه مشكل از ويندوزت باشه ويندوز رو عوض كنه و يه sp2 اصلي تر نصب كن ببين بازم قفل ميكنه

shahab_blaster
24-08-2008, 15:27
سلام
مدل دقيق مادربوردتو بگو
و اينكه زماني كه اينطوري ميشه دماي پردازنده رو ببين چقدر هست

hardware2000
24-08-2008, 18:14
دلیل هنگ علل مختلفی داره
1. بد سکتور
2. رم
3. cpu که گاهی اوقات دماش بالا میره.

hardware2000
24-08-2008, 18:15
من فکر میکنم یا از سپیو باشه همین طور که شهاب جان گفتن باید دمای سپیوتم در هنگام هنگ بگی ممکنه از دما باشه.

mr bahram
31-08-2008, 18:40
سلام با تشکر از همه شما من جایی نرفتم فقط به گفته های شما عمل می کردم مدل مادربرد من foxconn k8t890-8237A
هست ضمنا من یک رم دیگه هم انداختم یعنی رمم دو گیگ شده من قبل از این پاور یه پاور ضعیف تر microlabداشتم رو همین سیستم اونم همین طور بود و رفتم و این پاورو گرفتم ولی تفاوتی نکرد نمیدونم شما می گید بازم پاورم و عوض کنم دمای وجزییات دیگه سیستم هم 18.8,cpu36,core1 25,core2
cpu voltage1.312v,gfxtemp 60c
من بازم به کمک شما نیاز دارم

shahab_blaster
31-08-2008, 20:39
سلام با تشکر از همه شما من جایی نرفتم فقط به گفته های شما عمل می کردم مدل مادربرد من foxconn k8t890-8237A
هست ضمنا من یک رم دیگه هم انداختم یعنی رمم دو گیگ شده من قبل از این پاور یه پاور ضعیف تر microlabداشتم رو همین سیستم اونم همین طور بود و رفتم و این پاورو گرفتم ولی تفاوتی نکرد نمیدونم شما می گید بازم پاورم و عوض کنم دمای وجزییات دیگه سیستم هم 18.8,cpu36,core1 25,core2
cpu voltage1.312v,gfxtemp 60c
من بازم به کمک شما نیاز دارم
من فكر ميكنم مشكل از مادربوردت باشه قطعات رو با يه برد ديگه چك كن ببين بازم مشكلي دارن يا نه

hardware2000
31-08-2008, 23:22
یک چیزم ست دوست عزیز یک سری ارور های اجیب غریب هم هست که سیستم میده باید بایاس اپدیت شه بایاست اپدیت شده هست؟ شاید سپیوت زیاد داغ میکنه.

mr bahram
02-09-2008, 04:19
من اصلا نمیدونم چطوری اپدیت میشه

only number one
04-09-2008, 20:57

<یعنی وقتی سیستم رو ریست می کنید بالا نمی یاد و باید برق رو قطع و وصل کنید.خوب این میتونه مال نارسایی پاور باشد.یک توصیه : اگه سیستم شما زیاد جدید نیست زیاد روی کامپیوترتون نرم افزار و بازی نصب نکنید چون در هر دفعه ای که وارد ویندوز میشید مقداری از رم شما به این برنامه ها اختصاص پیدا میکنه و باعث هنگ کامپیوتر شما میشه شما میتونید در موقع هنگ سیستم وقتی کنترل و آلت و دیلیت رو می زنید روی گزینه ی processes کلیک کنید و برنامه های اضافه رو پاک کنید.

Amoo Mohsen
04-09-2008, 21:38
به نظر من اشکال از هارد دیسک هست ، بهتره یک بار تستش کنی

ممکنه BadSector داشته باشه !

aminbbb95
16-11-2008, 12:32
کمکککککککککککککککککک

وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم بعد از اینکه start windows normaly رو انتخاب می کنم ( یا هر گزینه ی دیگه ) کامپیوتر ریسیت می شه . باید 10 - 20 بار ریسیت بشه تا بالاخره سیستم بیاد بالا . در ضمن بعضی موقع ها هم یه صدا از هارد می یاد و سیستم هنگ میکنه . پاورم هم صدا می ده ( تقریبا مثل صدای شرشر آب یا جرقه خیلی کوچیک )
لطفاً کمک کنید

aminbbb95
16-11-2008, 12:40
کمککککککککککککککککککککککک
وقتی سیستم رو روشن می کنم باید سیستم 10-20- بار ریسیت کنه تا ویندوز بالا بیاد . بعضی وقتا هم یه صدا از هارد می یاد و سیستم هنگ می کنه . پاور هم صدا می ده ( مثل صدای شرشر آب یا جرقه خیلی کوچیک البته صداش خیلی کمه )
هیچ قطعه ای رو هم عوض نکردم

M a r y a m
16-11-2008, 17:13

دوست عزیز تاپیکت رو کامل خوندم. مشکلت به احتمال زیاد از پاور هست. منم قبلا همچین مشکلی داشتم. وقتی برق رسانی به قطعاتت درست انجام نشه ارورای بد میده. پیشنهاد میکنم پاورت رو عوض کنی و قویتر برداری.

M a r y a m
16-11-2008, 17:15
سلام دوستان
اینم مشخصاتشه

یه مشکلی دارم

ممنون میشم اگه کمکم کنید
دوست عزیز اگه از ودیاسنتر منظورت ایکس پی هست باید بگم با این سیستم شما هنوز با ایکس پی کار می کنی؟!
من احتمال میدم بیشتر یا همه ی قطعاتت ویستا ردی یا ویستا ساپورت باشن که دراین صورت بهترین کارایی خودشونر و در ویستا خواهند داشت. من کس دیگه ای میشناختم که سیستمش تقریبا مثل شما بود با همین سی پی یو و توی ایکس پی ارور صفحه آبی و غیره داشت ولی تو ویستا سیستم مثل ساعت کار میکرد.
پیشنهاد می کنم ویندوز رو عوض کنی.