ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش : تغيير شكل دادن فونتها در فتوشاپ ( براي كاربران مبتدي )

Shahin King
30-11-2005, 18:29
سلام

این هم یک آموزش ساده برای کاربران مبتدی نرم افزار قدرتمند فتوشاپ .

خوب برای شروع یک سند جدید با ابعاد دلخواه باز کنین . من 300 * 300 گرفتم .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا متن دلخواه رو با یک فونت درشت و تو پر تایپ کنین . من برای بهتر نشان دادن کار از یک سند سفید استفاده کردم شما می تونین تصویر یا طرح دلخوا ه خود رو برای این آموزش فراخوانی کنین . بگذریم ( من متن رو تایپ کردم سایز فونت رو بالا گرفتم که بهتر متوجه تغییرات بشین ) . از فونت Arial Black استفاده کردم . از فونت فارسی تیتر هم میتونین استفاده کنین .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif

یادتون باشه بعد از تایپ متن حتما ابزار Move Tool رو انتخاب کنین . باهاش کاری نداریم فقط در حالت انتخاب باشه بهتره . بعدا دستتون میاد برا چی گفتم .
متن رو که تایپ کردین از منوی Layer و از لیست بیرون رونده Type گزینه Convert to Shape رو انتخاب کنین . ( نیاز به عکس نبود ) .
حالا ابزار Direct Selection Tool رو انتخاب کنین . ( ابزار مورد نظر رو تو تصویر زیر نشون دادم )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif

یه فلشه — نوک پیکان رو روی لبه اولین حرف ببرین و کلیک کنین . ( این شکلی میشه )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](3).gif

حالا شما میتونین نوک پیکان ابزار Direct Selection Tool رو روی قسمتهای که تو عکس بالا با فلش قرمز مشخص کردم بگذارین و حرکتش بدین تا شکل دلخواهتون بوجود بیاد . وقتی که کارتون روی حرف اول تموم شد با استفاده از همون ابزار Direct Selection Tool روی لبه حرف دوم کلیک کنین و به اون هم شکل بدین . الا آخر تا کل متنتون تغییر شکل بده . ( من دو تا از اون مربع های کوچیک رو با استفاده از نوک پیکان ابزار Direct Selection Tool گرفتم و کشیدم ببینین چه شکلی شده ) .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

دیگه بستگی به سلیقه خود شما عزیزان داره که چه بلای سرش بیارین یه خورده که وقت بزارین و دقت کنین با حرکت دادن اون نقاط مشخص شده فونت قشنگتری به وجود میارین .

خوب حالا برای ساخت اون مربع های کوچیک چیکار کنیم خوب بهتون میگم . مثلا این قسمت از حرف H هیچ نقطه مشخص شده ای نداره ( یعنی از اون مربع ها نداره ) درسته ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](5).gif

خیلی راحته - همین ابزار Direct Selection Tool که باهاش به فونتها شکل میدین . رو انتخاب کنین و روی قسمتی از لبه فونت که دوست دارین تغییر شکل داده بشه راست کلیک کنین و گزینه Add Anchor Point رو انتخاب کنین . یه نقطه دیگه براتون میسازه .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](6).gif

حالا شروع کنین و تغییرات مورد نظر رو اجرا کنین . من هم یه تغییر کوچیک دادم . ( حالا شما وقت بزارین حتما متنهای قشنگی بوجود میارین ) .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](7).gif

تموم شد . ( سطح آموزش : ابتدايي )

قربانتان : شاهين

Elfin-D
30-11-2005, 19:38
خيلي عالي بود.من هم موافق اموزش از سطح ابتدايي هستم!

princes
30-11-2005, 23:07
خيلي خوب بيد!!!

arash_irani
03-12-2005, 19:11
سلام دوستان
اينم نسخه PDF شده این آموزش زیبا

دانلود کنید با حجم 109 کیلو بایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید
یا حق

rb97
20-02-2006, 23:28
من 1 جا دیدم که متن علی رو ی آخرشو کسیده بود زیرش

کسی بلده؟

Shahin King
21-02-2006, 04:45
من 1 جا دیدم که متن علی رو ی آخرشو کسیده بود زیرش

کسی بلده؟

سلام

خوب اون هم با این روش درست شده البته نیاز به دقت و حوصله داره ( اگر اولین باره که انجام میدین ) .

شما یه خورده وقت بزارین و تمرین داشته باشین . البته روی فونتهای فارسی حتما به نتیجه دلخواه می رسین .
;)
قربانت : شاهین کینگ

rb97
21-02-2006, 19:22
فکر کردم روشش فرق داره

مرسی