PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار نکردن Rom

iammahdi
16-06-2008, 16:57
با سلام...
دوستان امروز من یه فلش از یکی از دوستام گرفتم که براش چیزی بریزم .اما فلشش ویروسی بود که با عث شد سیستمم هنگ کنه و با ریسد هم نشه کاری کرد وقتی ریستارت کردم اون صدایی که که هنگام بالا اومدن ویندوز شنیده می شه به صورت کشیده 3 بار زده می شد و مانیتور هیچی نشون نمی داد.البته این دومین بار ی بود که این اتفاق می افتاد. دفعه اول وقتی شد که اومدم کیسو از میز کامبیوتر در بیار م که چون ارتفاع کیس با زمین حدود 5 سانت بود کیس افتاد روی زمین. حالام که دیگه rom کار نمی کنه و اون صدای بوق که هنگام را ه اندازی شنیده می شه نمی یاد و برنامه های رام اجرا نمی شه. . ممکنه رام یا ... از جاشون در اومده باشه ؟ می شه کاری کرد؟ لطفا" اگه می دونید حتما" بگین...
ببخشید که سوالام طولانی شد.
ممنون...

javadshahvand
16-06-2008, 20:53
با سلام...
دوستان امروز من یه فلش از یکی از دوستام گرفتم که براش چیزی بریزم .اما فلشش ویروسی بود که با عث شد سیستمم هنگ کنه و با ریسد هم نشه کاری کرد وقتی ریستارت کردم اون صدایی که که هنگام بالا اومدن ویندوز شنیده می شه به صورت کشیده 3 بار زده می شد و مانیتور هیچی نشون نمی داد.البته این دومین بار ی بود که این اتفاق می افتاد. دفعه اول وقتی شد که اومدم کیسو از میز کامبیوتر در بیار م که چون ارتفاع کیس با زمین حدود 5 سانت بود کیس افتاد روی زمین. حالام که دیگه rom کار نمی کنه و اون صدای بوق که هنگام را ه اندازی شنیده می شه نمی یاد و برنامه های رام اجرا نمی شه. . ممکنه رام یا ... از جاشون در اومده باشه ؟ می شه کاری کرد؟ لطفا" اگه می دونید حتما" بگین...
ببخشید که سوالام طولانی شد.
ممنون...

تمامی قطعات رو دربیار دوباره جا بزن

sooshiyanet
16-06-2008, 22:05
احتمالا Rom از توی اسلات در اومده یا شل شده , همه قطعات رو چک کن و سفت کن , ممکنه قطعه هات بسوزه

اون صدایی که شما میگی , مال Rom هست (( 3 بوق پیاپی ))

iammahdi
17-06-2008, 15:43
ممنون...
آره دستتون درد نکنه Ram و...رو د آوردم دوباره زدم درست شد. فقط می تونین بگین این علامت تعجب زرد رنگه توی (Device Manager) مربوط به چیه (خودم فکر کنم مربوط می شه به کابل داده ها چند بارم در آوردم دوباره زدم اما باز این علامت هست!)
بازم ممنون...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sooshiyanet
17-06-2008, 20:20
اوهااااا برادر چه سیستم پیشرفته و پر و پیمونی داری !!!!!

والا این پدیده رو من تا حالا ندیدم

اما گمونم کابل دیتا Ide باشه (( مگه اینکه این جدید باشه و من اطلاعی نداشته باشم ))

اما محض اطمینان , چک کن ببین همه قطعات محکم هستند ؟؟ کابل ها درست و محکم جا خوردن ؟؟

در ضمن , یه چند بار جای کابل ها رو عوض کن (( قبلش حفظ کن که کدوم رابط بین چی و چی بوده که اگه بعدا Cd Rom یا هر Hdd رو نشناخت , جای کابل ها رو همونی بکن که الان هست ))

اگه از کابل باشه , احتمالا اینجوری مشکل حل میشه

iammahdi
17-06-2008, 21:23
قربانت!!!!!!!:31:
دستت درد نکنه برم ببینم چی می شه...
ممنون...

jps3
24-06-2008, 20:07
دوست گلم یه بار هم باتری سی موس یا باتری سیت را در بیا و ÷ایه های باطری را به هم اتصال بده تا بایوس صفر بشه