مشاهده نسخه کامل
: طریقه ی کار با برنامه ی GetDataBack for NTFS
با سلام
من یکی از drive های کامپیوترم پاک شد بعد تو همین انجمن سوال پرسیدم گفتن که میتونی با این برنامه GetDataBack for NTFS اطلاعاتشو برگردونی ولی من طریقه کار با این برنامه رو نمیدونم آیا کسی میتونه یه توضیحی در مورد این برنامه به من بده.....ممنون میشم....
با سلام
نرم افزارهای بازيابي فايلهاي پاك شده بحث و تبادل نظر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
ورژن 3.03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از انجام پروسس جستجو انتخاب لايه مورد نظر
سلام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم نسخه 3.32 به همراه سریال کاملا تست شده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
PersianMatrix
13-12-2009, 00:13
fat اش را هم بذاری ممنون میشم.
من ورژن 4 را دانلود کردم به همراه کرک از همین سایت ولی بعد از یافتن اطلاعات هیچ چیزی رو بعد کپی بر نمیگردونه.
1. ممکنه اشکال از ورژن باشه که اگر لینک سالم و به همراه سریال ورژن های قدیمی تر را دارید بذارید لطفا
2. ممکنه اشکال از سریال باشه که اگر سریال ورژن 4 را دارید بذارید لطفا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.