ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : SLI Ready

vivid806
15-06-2008, 23:39
با سلام خدمت عزیزان

می خواستم بدونم وقتی از سیستم SLI استفاده میکنیم روی تغییرات گرافیکی چه قستمهایی بالاتر میره
منظورم اینه که مثلاً مانند عکس زیر:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این عکس مربوط به گرافیک منه بعد از اورکلاک حالا میخواستم بدونم در اورکلاک وقتی GPU Clock,Bandwidth و بعضی از اصطلاحات دیگه تغییر میکنه در حالت SLI هم آیا تغییراتی ایجاد میشه؟چه تغییراتی؟

Stream
15-06-2008, 23:56
باید بگم توی اون عکسها چیزی تفاوت نمی کنه. اینجا رو ببین:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی از SLI یا Crossfire استفاده می کنیم باعث میشه بعضی جاها (فقط Application هایی که از SLI یا Crossfire پشتیبانی کنند.) موقع پردازش از هر دو GPU استفاده بشه که باعث افزایش سرعت و کارایی میشه.

Bandwidth یا Clock ها به طور مستقل فقط برای یک کارت گرافیک تعریف میشن و وقتی SLI می کنیم در اصل دو کارت گرافیک داریم که مثلا Bandwidth هر کدوم 50GB/s هست.

vivid806
16-06-2008, 00:06
متشکرم حالا یک سوال دیگه پیش آمد که من در اون تاپیک متوجه نشدم منظور دوستان رو من با این کارت میتونم یک کارت Ddr3 رو به حالت Sli در بیارم؟؟؟ یعنی یک کارت دیگه با هر مشخصاتی که باشه البته با همین برند Xfx ولی از حافظه Ddr3 پشتیبانی کنه؟

Stream
16-06-2008, 00:11
بله میشه ولی فرکانس کارت DDR3 پایین میاد و مثل کارت DDR2 کار می کنه.

البته اصلا نباید انتظار تفاوت Performance رو داشته باشید. کلا 8600GT در SLI عملکرد خیلی مناسبی نداره به خصوص الان که تقریبا از رده خارج هم به میاد و دیگه بازیها براش بهینه نمی شن!

vivid806
16-06-2008, 01:37
باز هم متشکرم
خوب من باید به جیبه خودم نگاه کنم دیگه D:
حالا گرافیک DDR3 که بخوام بگیرم باید 8600Gt DDR3 باشه؟؟؟؟میشه بهم بگید چه گرافیکی میتونم بگیرم؟همراه با این یکی که در پست اول عکسش هست؟ و توی امضاء من هم هست
و اینطور که دیدم پهنای باد DDR3 خیلی بیشتره نسبت به DDR2 وقتی این 2 رو با هم SLI کنم پهنای باند چه تغییری میکنه؟
معذرت که اینقدر سوال دارم بچه همش سوال داره دیگه D:
متشکرم

Stream
16-06-2008, 02:00
شما از هر 8600GT ای می تونید استفاده کنید ولی اگه 8600GT شما DDR3 باشه فرکانس مموری اون پایین میاد و مثل یک DDR2 کار می کنه... و همچنین چون آدرس دهی اطلاعات توی حافظه با هم انجام میشه عملا فقط از 256 مگابایت اون کارت 1GB هم استفاده میشه. (کلا شما با SLI کردن دو 8600GT شاید 5 درصد هم افزایش کارایی نداشته باشید.)

پهنای باند کلا فقط برای یک کارت گرافیک تعریف میشه نه دو تا... خب وقتی یک کارت گرافیک روی فرکانسهای پایینتری کار کنه پهنای باندش هم پایین میاد.

حالا همه اینها به کنار، مادربورد شما اگه اینی که توی امضا نوشتید چیپست nForce 4 داره ( نه nForce 4 SLI )!

vivid806
16-06-2008, 12:26
بله میدونم که این مادربرد اون قابلیت Sli رو نداره چون قصد تعویض سیستم رو دارم اطلاعات جمع آوری میکنم
باز هم تشکر