مشاهده نسخه کامل
: مشکل این falsh چی میتونه باشه
djsystem
14-06-2008, 18:10
وقتی وصلش میکنم این ارور میاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط بگم که مشکل از usb نیست چون روی خیلی سیستمها امتحان شده
خدا کنه نسوخته باشه
piremard
14-06-2008, 18:39
تو رجیستری اینو پیدا کنید :
HKEY_LOCAL_Machine\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Usb
کلید usb در سمت اگر نیست بسازید و این مقدار رو سمت راست از نوع DWORD بنام DisableSelectiveSuspend اضافه کنید با value 1 حالا ریستارت کنید
این نوع پیغام هر 30 دقیقه معمولا ظاهر می شه مال شما چطور ؟
این فایل رو با پسوند reg بسازید و اجرا کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته فکر نکنم لازم باشه یاداوری کنم حتما بک آپ از رجیستری بگیرید
djsystem
14-06-2008, 18:43
ممنون پیر مرد جان ولی این چه کار میکنه ؟میدونی قبلا درست بود و هیچ مشکلی نداشت روی 5 یا 6 سیستم هم امتحان شده اما الان روی همه اون سیستمها که هیچ مشکلی نداشت این ارور رو میده
یعنی باید روی همه اون سیستمها همین کارو بکنم؟
ممنون
helpp30world
14-06-2008, 18:54
دوست عزیز این فلش سالم است و نسوخته
اگر شما از طریق کابل فلش را به رایانه متصل می کنید پس احتمال می رود این مشکل از کابل اتصال باشد
و اگر شما فلش را به رایانه مستقیم وصل می نمایید بدون استفاده از رابط و اگر باز هم مشاهده نمودید همین خطا را
پس بدانید یکی از سیم های اتصال از داخل خود فلش قطع می باشد و شما باید برای تعمیر آن اقدام نمایید
دوست عزیز این فلش کاملآ سالم است و رایانه ها آن رامی شناسند وعلت این خطا این است که یکی از چهار سیم اتصال
فلش به رایانه قطع شده است
djsystem
14-06-2008, 19:07
دوست عزیز این فلش سالم است و نسوخته
اگر شما از طریق کابل فلش را به رایانه متصل می کنید پس احتمال می رود این مشکل از کابل اتصال باشد
و اگر شما فلش را به رایانه مستقیم وصل می نمایید بدون استفاده از رابط و اگر باز هم مشاهده نمودید همین خطا را
پس بدانید یکی از سیم های اتصال از داخل خود فلش قطع می باشد و شما باید برای تعمیر آن اقدام نمایید
دوست عزیز این فلش کاملآ سالم است و رایانه ها آن رامی شناسند وعلت این خطا این است که یکی از چهار سیم اتصال
فلش به رایانه قطع شده است
ممنون دوست عزیز حتما مشکل همینه یا یه چیزی مثل این
سلام دوست عزیز
این که مشکلی نیست من گاهی وقت ها کابل گوشی رو به کامپیوتر میزنم توی 2 ثانیه میاد و میره مشکلی پیش نیومده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.