مشاهده نسخه کامل
: آمدن صفحه آبی و ریست شدن سیستم
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان
در ابتدا شرمنده اگه جای تاپیک درست نیست چون فکر کردم این موضوع ممکنه به پردازنده و مادربرد مربوط باشه
مدتی هستش که سیستم من یه هو وقتی دارم باهاش کار می کنم هر 2 یا 3 روز یک بار صفحه آبی مشهور می آید و بعد از آمدن اون صفحه یه درصدی پر میشه و وقتی 100% میشه سیستم ریست میشه و از اول ویندوز بالا میاد و و قتی بالا میاد این ارور را که در زیر قرار دادم میده
این مشکل از چی می تونه باشه و مربوط به کدام قطعه من هستش
این مشکل جدیدا پیش اومده و فکر کنم داره حاد تر هم میشه
لطفا کمکم کنید
مشخصات سیستم :
mb p35ds3l
cpu : q6600
ram : 4*1 gig patriot
vga : 8800gt
hdd : 250 hitachi
power : 550 cooler master
win vista
اینم متن ارور که وقتی ویندوز دوباره بالا میاد میده :
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional information about the problem:
BCCode: a
BCP1: 00000000
BCP2: 0000001B
BCP3: 00000000
BCP4: 81CF3CBA
OS Version: 6_0_6001
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\Mini061308-01.dmp
C:\Users\ali\AppData\Local\Temp\WER-62525-0.sysdata.xml
C:\Users\ali\AppData\Local\Temp\WER362C.tmp.versio n.txt
Read our privacy statement:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم یه راهنمایی کنید
MicroSystem
13-06-2008, 22:47
من احتما ميدم از رمهات باشه تا حالا رو چند سيستم مشكل مچ نشدن اين رمهاي پتريوت رو ديدم
mInI_ClockEr
14-06-2008, 02:17
من احتما ميدم از رمهات باشه تا حالا رو چند سيستم مشكل مچ نشدن اين رمهاي پتريوت رو ديدم
منم برای یکی از دوستان سیستم بستم
با همین رمهای پاتریوت بدون هیتسینک الان هر روز میاد میگه BlueScreen میده
چی کار کنم
2gig dual 800
منم برای یکی از دوستان سیستم بستم
با همین رمهای پاتریوت بدون هیتسینک الان هر روز میاد میگه BlueScreen میده
چی کار کنم
2gig dual 800
این مشکل قبلا وجود نداشت وبه تازگی به وجود آمده و فکر می کنم داره بد تر هم میشه.
رم های پاتروت که من گرفتم هیتسینک دار هستش و به رنگ آبی هستش
از دوستان کسی می دونه این ارور که الان میده معنی چی هستش و به کدوم قطعه مربوط میشه ؟
ممکنه از مادربرد یا هارد هم باشه ؟
MicroSystem
14-06-2008, 08:11
این مشکل قبلا وجود نداشت وبه تازگی به وجود آمده و فکر می کنم داره بد تر هم میشه.
رم های پاتروت که من گرفتم هیتسینک دار هستش و به رنگ آبی هستش
از دوستان کسی می دونه این ارور که الان میده معنی چی هستش و به کدوم قطعه مربوط میشه ؟
ممکنه از مادربرد یا هارد هم باشه ؟
رمهات رو در بيار و يكيش رو نصب كن و بعد اون يكي يه مدت باهاش كار كن ببين مشكلي داره يا نه
alidadash
14-06-2008, 18:16
هه پاتریوت:13:
این Patriot هم بدجوری میهن پرسته
مدلهایی که توسط سایتها تست میشت همیشه عالین و این مدلهایی که واسه ما میفرستن ......:41:
من با رم تک هم تست کردم باز این اتفاق افتاد
وقتی تو اینترنت چرخ میزدم تو یه سایت خارجی نوشته بود تو بایوس hdd s.m.a.r.t را روشن کنید ممکنه مشکلتون حل بشه!!
الان بیشتر از 24 ساعت هستش که بعد از روشن کردن اون گزینه دیگه اون صفحه نیومده
از دوستان کسی میدونه این گزینه واسه چی هستش و کارش چیه ؟؟؟
djmoslemok
16-06-2008, 23:53
من دو گيگ رم پاتريوت از نوع باس 800 قرمز رنگ دارم كه تا 1000 مگاهرتز هم اور كردم و بدونه مشكل كار كرده!
amirtoty
17-06-2008, 00:00
منم تا حالا سیستمم چندبار اینطوری شده!
sooshiyanet
17-06-2008, 01:33
کابل های Ide رو عوض کن , اوریجینال خاکستری بزار (( زرد نباشه ))
این مشکل بخاطر قطع شدن دیتای بین هارد و مین هست
دماي همه قطعات رو هم چك كن .
سلام دوستان عزیز:
رم پاتریوت جز پنج رم برتر دنیا هستند و من بعید میدونم که مشکل از رم باشه به نظر من مشکل از ویندوز ویستا هست چون من هم دقیقا همین مشکل رو دارم رم دستگاه من هم corsair 1066 dominator 2*1g هست پس نباید از رم باشه..من دستگاه هم فقط تو ویستا اینجوری میشه گندی هست که آقایون در مایکرو سافت زده اند.
مشخصات سیستم من از این قرار هست:
cpu:core 2duo 8400
main:asus striker Exterme
Ram:corsair 1066dominator 2g
hard:500sata2 western dijital_320sata western dijital
v.g.a:hd3850 256m asus
power:700w cooler master
سلام دوستان عزیز:
رم پاتریوت جز پنج رم برتر دنیا هستند و من بعید میدونم که مشکل از رم باشه به نظر من مشکل از ویندوز ویستا هست چون من هم دقیقا همین مشکل رو دارم رم دستگاه من هم corsair 1066 dominator 2*1g هست پس نباید از رم باشه..من دستگاه هم فقط تو ویستا اینجوری میشه گندی هست که آقایون در مایکرو سافت زده اند.
مشخصات سیستم من از این قرار هست:
cpu:core 2duo 8400
main:asus striker Exterme
Ram:corsair 1066dominator 2g
hard:500sata2 western dijital_320sata western dijital
v.g.a:hd3850 256m asus
power:700w cooler master
من فکر می کنم مشکل شما از SATA Driver های چیپستهای NVIDIA باشه! (درایور چیپست مادربورد رو کلا Uninstall کنید خیلی در پایاداری سیستم شما اثر مثبت داره!)
من فکر می کنم مشکل شما از SATA Driver های چیپستهای NVIDIA باشه! (درایور چیپست مادربورد رو کلا Uninstall کنید خیلی در پایاداری سیستم شما اثر مثبت داره!)
steam جان یعنی کلا درایور چیپست مادربرد را نصب نکنم و این تداخل ازدرایور چیپست مادربرد هستش ؟
چون وقتی که ویندور بار اول ریخته میشه درایور چیپ را در آتوران سیدی مادربرد جزو درایور های مورد نیاز برای نصب میاره
یه مورد دیگه این که ممکنه این مشکل از ورژن جدید درایور انویدیا باشه (175.16) باشه و تداخلی اییجاد کرده باشه
چون جدید ترین درایوی که واسه سیستم عوض کردم درایور کارتم بوده !!!! نمیدونم شاید هم بی ربط باشه
ممنون میشم کمکم کنید
amirtoty
26-06-2008, 23:19
من از ویندوز ویستا استفاده میکنم این مشکل و دارم
من اصلا درایورا رو نصب نکردم که بخوام Uninstall کنم
panther99
26-06-2008, 23:29
ريست شدن ناگهاني سيستم به احتمال خيلي زياد از رم هست!!
من هم دقيقا با همين مشكل مواجه بودم!! جاي رمها رو عوض كردم با هم درست شد!!
steam جان یعنی کلا درایور چیپست مادربرد را نصب نکنم و این تداخل ازدرایور چیپست مادربرد هستش ؟
چون وقتی که ویندور بار اول ریخته میشه درایور چیپ را در آتوران سیدی مادربرد جزو درایور های مورد نیاز برای نصب میاره
یه مورد دیگه این که ممکنه این مشکل از ورژن جدید درایور انویدیا باشه (175.16) باشه و تداخلی اییجاد کرده باشه
چون جدید ترین درایوی که واسه سیستم عوض کردم درایور کارتم بوده !!!! نمیدونم شاید هم بی ربط باشه
ممنون میشم کمکم کنید
من از ویندوز ویستا استفاده میکنم این مشکل و دارم
من اصلا درایورا رو نصب نکردم که بخوام Uninstall کنم
این مسئله ای که گفتم فقط در مورد درایور چیپستهای مادربورد NVIDIA وجود داره... (BSoD خیلی علتهای مختلفی می تونه داشته باشه، این فقط یکی از علتهاست...)
amirtoty
27-06-2008, 12:40
ريست شدن ناگهاني سيستم به احتمال خيلي زياد از رم هست!!
من هم دقيقا با همين مشكل مواجه بودم!! جاي رمها رو عوض كردم با هم درست شد!!
باشه همین کار و میکنم ببینم درست میشه!
kayvankoohi
06-07-2008, 09:06
البته hdd s.m.a.r.t یکی از امکانات داخلی مادربوردهاست که خطاها و یا مشکلات احتمالی هارد رو قبل از اینکه اتفاق بیفتن تشخیص میده و به شما اعلام میکنه(اخطار میده).
البته خیلی از مواقع اخطاراش درست نیستند و به همین خاطر خیلی ها این ویژگی رو غیر فعال میکنن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.