مشاهده نسخه کامل
: شادمهر یکه تاز در کنسرت ها؟؟؟
tak_shadmehr
13-06-2008, 16:57
درود
عرض شود نمیدونم تا حالا کنسرت های شادمهر رو دیدید یا نه؟قصد دفاع یا خرد کردن شادمهر رو ندارم؟شادمهر طرفدارای خاص خودشو داره که کم هم نیستند و خب منم یکی از طرفدار ها و یا هوادارانشم.پارسال در کنسرت اوبرهاوزن اعلام شد که 16 ساز میزنه که این در نوع خودش واقعا بی نظیره.و به قول دوستانش هنگامی که در ایران برای نوازندگی برای سایر خوانندگان دیگر می آمد.یک وانت ساز با خودش می آورد.به همراه بیژن مرتضوی جزو 50 ویولن زن برتر جهان هست.به سازهای زیادی تسلط داره.اما سوالی که من دارم آیا شادمهر یکه تاز است؟شادمهر در کنسرت هاش ددیم که در یک آهنگ گیتار الکتریک بعد کلاسیک بعد ویولن بعد پیانو و جدیدا هم که ساز جدید و یونانی ماندولین(که در مشکوک باهاش نواخت)همین جوریش شادمهر در هر کنسرت 5 6 ساز میزنه و خب می خواستم ببینم آیا فرد خواننده ی دیگری در جهان هست که همانند شادمهر باشه؟
منتظر نظراتتون
هستم.
قربانتون
شهداد
Prima1001
14-06-2008, 09:10
دوست گرامي اطلاعاتتون تا چه حد موثق هست كه يه وانت ساز با خودش ميبرده؟ يا نواختن همه اين موسيقيها رو در حد پيشرفته بلده يا اينكه فقط بلده يه چيزايي بزنه؟ فكر نكنم همچين آدمايي كم باشن البته كه به سازهاي زيادي تسلط دارن.. اگه يكه تاز بود بيشتر از اينا تركونده بود:20:
tak_shadmehr
14-06-2008, 14:04
درود
عرض شود ممنون دوست عزیز از شرکتتون این اطلاعات که یک وانت ساز رو با خودش میبرده به استودیو به گفته ی بسیاری از خواننده ها هست که به زودی اسکن میکنم میذارم اینجا.گفتی بیشتر ترکونده بود،بله شادمهر همه ی این ها رو به طور کامل بلده،شما میتونید تو این آلبوم سببش هنرنماییش با گیتار برقی و تیو آهنگی مثل آدم فروش نواختن ویالونش رو ببینید.فکر نکنم توی یک کنسرت با حضور 11 هزار نفر بیاید کنسرت گذار دروغ بگه که شادمهر 16 ساز میزنه.در ضمن شادمهر به خاطر این که یک ایرانی هست نترکونده والا تا الان 45 آلبوم پاپ کرن به بازار اومده و تنها شادمهر تونسته بود آهنگ پاپ کرن ژان میشل ژان رو روی ویالن پیاده کنه و یا تنها کسی بود که چنین خلاقیتی رو داشت.که بعد از اون دیجی های معروف آمریکا این آهنگ رو ریمیکس کردن و دیدی که چقدر هم گرفت در حالی مه شاید ریمیکس شادمهر خیلی زیباتر بود اما چون یک ایرانی بود،نگرفت.
قربانت
شهداد
Gamemaster
14-06-2008, 14:25
در اين زمينه ها در سبك pop شبيه اينا افراد مجبورند كه بيشترين سازارو خودشون بزنن نه در سبك حرفه اي
تازه شادمهر كه كاره خاصي نكرده چون يك ساز بلد باشي بقيه سازارو هم ميتوني بزني
tak_shadmehr
14-06-2008, 16:06
در اين زمينه ها در سبك pop شبيه اينا افراد مجبورند كه بيشترين سازارو خودشون بزنن نه در سبك حرفه اي
تازه شادمهر كه كاره خاصي نكرده چون يك ساز بلد باشي بقيه سازارو هم ميتوني بزني
درود
عرض شود دوست عزیز متاسفانه حرف عجیبی زدید من که میتونم گیتار بزنم پس میتونم ویالن هم بزنم.بله 3 ساز مادر سازهای گیتار ویولن و پیانو رو هر کس بلد باشه میتونه با ممارست و روی هر ساز 1 سال وقت بگذاره سایر سازها رو یاد بگیره ولی نه این جوری والا فردا کریس دی برگ ویالن میزد.دوست عزیز هر کدام از این سازها وقت میبره که یاد بگیری،والا تمام خواننده ها برای صرفه جویی تمام سازهای آهنگشون رو خودشون مینواختن.
قربانت
شهداد
من تو کنسرت Oberhausen همین امسال بودم
آهنگ ژینا رو با ویولون زد ...
ساز دیگه ای ندیدم بزنــه توی کنسرت
ولی خب همه میدونیم که مهارت داره روی سازهای دیگه ...
شوما هم اونجا بودی ؟؟ :31:
tak_shadmehr
14-06-2008, 21:00
درود
عرض شود مجید جان،شادمهر اخلاق خاصی داره که یکدفعه توی یک کنسرت مثل اوبرهاوزن اصلا دست به ساز نمیزنه توی یک کنسرت هم میترکونه از دست زدن به ساز.
من تمام کنسرت های شادمهر رو دارم و برای این که با مدرک به دوستان نشون بدم.اول میتونید این آهنگ پرپرواز رو که شادمهر توی کنسرتش با پیانو اجرا کرده ببینید.در ادامه تکنوازی های شادمهر با گیتار الکتریک،آکوستیک و کلاسیک و ماندولین و ویالن.در اینجا قرار خواهد گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم 7 مگ
قربانتون
شهداد
Prima1001
14-06-2008, 23:56
من هم حرف دوست گرامی Gamemaster رو قبول ندارم:41: محاله آدم بتونه فقط با یادگیری مثلا گیتار بتونه خوب پیانو یا ویلون بزنه!!!!
Gamemaster
15-06-2008, 00:39
ايا شماها اين كارو كردين كه ميگين نميشه؟
اساس يادگيري سازها همه از يك قانون پيروي ميكنند
اينو قبول داري يا نه؟
بقيه شم كه تمرين.تمرين.تمرين و مردن
بسي حال كرديم
tak_shadmehr
15-06-2008, 00:47
درود
عرض شود بله دوست عزیز آدم با تمرین میتونه هر کاری بکنه ولی چه کسی جربزه داره این کارو بکنه.درض من استعداد هم میخواهد والا هیچ وقت انیشتین نمیشد انیشتین.سزار نمی شد سزار.کوروش نمیشد کوروش.حافظ نمیشد حافظ و همین طور شادمهر نمیشد شادمهر.اگه دوستان دیگه اطلاعی دارند که فرد خواننده ی دیگری در جهان هست که چند ساز رو با هم بزنه معرفی کنند.
قربانتون
شهداد
Prima1001
15-06-2008, 11:11
دوست گرامي عكس از ايشون بزارين بهتر نيست؟؟؟؟
tak_shadmehr
15-06-2008, 16:10
درود
اولین عکس شادمهر در آتلانتا سال 2006.قبل از کنسرت در حال تمرین بر روی ویولن.
شادمهر در آتلانت سال 2006.کنسرت در حال نواختن گیتار الکتریک.
شادمهر در کنسرت در حال نواختن ویالن.2006 آتلانتا
شادمهر در پشت پیانو.آتلانت 2006
شادمهر بدون ساز در حال خواندن.
:18:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مردم.چند عکس آخر مربوط میشه به ویدیو می خواستمت که شادمهر 2 سال پیش پر کرده بود و در واقع نمایشی کوتاه از سازهایی است که شادمهر توانایی نواختنشو داره.قابل توجه دوستان شادمهر در تمام آلبوم های خارج از کشور تمام سازهای آهنگش رو خودش می نوازد و تمام سازهای این ویدیو مربوط به خود شادمهر است و یک نمایش مسخره نیست.هر چند شادمهر خودش رو با این تیپ ها مسخره کرده و بعدا هم از پخش این ویدیو منصرف شد و به صورت مخفی به بیرون درز کرد.در ضمن شادمهر اولین سازی که می آموزد ترموپت بوده.و تنها دلیلی که تمام این سازهات را در کنسرت هایش نمی زند.علاقه ی شدید ی به ویولن گیتار و پیانو دارد و سپس ماندولین. و خب فکر نکنم جای واسه این سازها بماند.به زودی مصاحبه خوانندگان داخل ایران را که گفتند با یک وانت ساز می آمده برای شما قرار خواهد گرفت.بهتر است به جایی این که شادمهر رو بکوبیم سعی در بزرگ کردنش داشته باشیم چون هرچند خیلی ها از ویدیو هایش ناراضیند اما او هر چه باشد.در هنر بی نظیر است و باعث افتخار ایرانیان.
قربانتون
شهداد
Prima1001
16-06-2008, 10:49
مرسي دوست گرامي ! عالي بودن!
در ضمن يكي از خوانندههاي مورد علاقهء من Andrea Bocelli هم ميشه گفت يكي از يكه تازان هستش.. به ليست سازهايي كه ميزنه نگاه كنين:
Piano
Vocals
Keyboards
Saxophone
Flute
Trumpet
Trombone
Harp
drums
:8:
جداي از اينكه اين خواننده ايتاليايي نابينا دكتراي حقوق هم دارن:20:
پس اينم يه نمونه كه خواسته بودين بدونين كسي ديگهاي توي جهان وجود داره يا نه...:40:
tak_shadmehr
16-06-2008, 11:24
درود
عرض شود ممنون من شمردم ایشون 9 تا ساز میزنند،ولی شادمهر 16 تا.همینه دیگه اگر فردی رو میشناسید که بیشتر از شادمهر میزنه معرفی کنید.هر چند این فرد با نابینایی کولاک کرده.ایشون اگر کنسرت دارند در کنسرت ها چند ساز رو میزنند؟
قربانت
شهداد
Prima1001
16-06-2008, 12:05
ميشه دقيقا اسم سازهاشون رو بگين:20: توي عكسها كه آثاري از 16 تا نيست!:46:
tak_shadmehr
16-06-2008, 14:33
درود
عرض شود از این که این 16 تا ساز رو میزنه هیچ شکی نیست چون کنسرت گذار آرنا اوبر هازون و مدیر شبکه ی تی وی پرشیا چنین حرفی زده و خب چنین فرد ی نمیاد حرفی مفت بزنه.شادمهر اگر به خودش بود شاید ما هیچ وقت این موضوع رو نمیفهمیدیم،چون به شدت از شهرت متنفره و واقعا دیدی که جدیدا با کلیپ هاش چقدر به محبوبیت خودش صدمه میزنه اما این ها براش مهم نیست.من یک سری از سازها رو میدونم،دلیلم نیمشه شادمهر این 16 تا ساز رو جلوی دوربین یا جلوی چشم مردم بزنه و شادی خیلی سازها رو اصلا تو آهنگاش استفاده نکنه اما من یک سریشو میدونم:
پیانو
کیبورد
ویلن
گیتار الکتریک
گیتار کلاسیک
گیتار آکوستیک
ساکسیفون
سنتور
ترومپت
ماندلین
من همین ها رو میدونم حالا اون 6 تای دیگه چیه،والا نمیدونم.اما مطمینم که میزنه و فکر کنم تا حالا کسی 4 ساز یا 5 ساز رو یک خواننده در کنسرتش استفاده نکرده باشه.
قربانت
شهداد
Gamemaster
16-06-2008, 22:16
درود
عرض شود از این که این 16 تا ساز رو میزنه هیچ شکی نیست چون کنسرت گذار آرنا اوبر هازون و مدیر شبکه ی تی وی پرشیا چنین حرفی زده و خب چنین فرد ی نمیاد حرفی مفت بزنه.شادمهر اگر به خودش بود شاید ما هیچ وقت این موضوع رو نمیفهمیدیم،چون به شدت از شهرت متنفره و واقعا دیدی که جدیدا با کلیپ هاش چقدر به محبوبیت خودش صدمه میزنه اما این ها براش مهم نیست.من یک سری از سازها رو میدونم،دلیلم نیمشه شادمهر این 16 تا ساز رو جلوی دوربین یا جلوی چشم مردم بزنه و شادی خیلی سازها رو اصلا تو آهنگاش استفاده نکنه اما من یک سریشو میدونم:
پیانو
کیبورد
ویلن
گیتار الکتریک
گیتار کلاسیک
گیتار آکوستیک
ساکسیفون
سنتور
ترومپت
ماندلین
من همین ها رو میدونم حالا اون 6 تای دیگه چیه،والا نمیدونم.اما مطمینم که میزنه و فکر کنم تا حالا کسی 4 ساز یا 5 ساز رو یک خواننده در کنسرتش استفاده نکرده باشه.
قربانت
شهداد
:18::18::18::18::18::18::18:
Prima1001
17-06-2008, 07:50
شهداد عزيز جالبه كه نميدونين به يكه تازي مشهورش كردين اونوقت ليستي از سازهايي كه من از مشهورترين خواننده جهان بهتون دادم كه اونا رو ميزنه رو بازم كمتر از شادمهر دونستين اونم بر طبق آمار شما فقط يكي كمتره :41:
tak_shadmehr
17-06-2008, 10:49
درود
پیریما جان یادمون نره یکه تاز با زدن 16 ساز هست،شما نگفتید این استاد ایتالیایی 9 ساز میزنه در حالی که شادمهر 16 ساز میزنه،در ضمن من 1 ساز دیگه رو هم نگفتم که در تصویر میبینید اسمش یادم رفته.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این که من نمیدونم شادمهر کلا اون 16 ساز چی هست.مشکل از منه نه شادمهر اما دلیل نمیشه یکه تازیش با 16 ساز رو منکر بشیم.
ممنون از حضور گرم دوستان
شهداد
Prima1001
17-06-2008, 11:31
درود
این که من نمیدونم شادمهر کلا اون 16 ساز چی هست.مشکل از منه نه شادمهر اما دلیل نمیشه یکه تازیش با 16 ساز رو منکر بشیم.
دوست عزيز آخه شما حتي اسم سازهاي ايشون رو هم نميدونين اونوقت يكه تازش كردين! من منكر شاهكارهاي شادمهر نيستم ولي واسه يكه تاز كردنش دليل ميخوام كه متاسفانه تا الان قانع نشدم!
tak_shadmehr
17-06-2008, 12:04
درود
عرض شود چشم تا چند روز آینده حتما تحقیق میکنم و اسم 16 ساز رو به طور کامل میگذارم فکر کنم تکنوازی 5 6 ساز رو هم اینجا گذاشتم.
ممنون از لطفتون
شهداد
tak_shadmehr
17-06-2008, 18:54
درود
1-ویالن
2- گیتار کلاسیک
3-گیتار آکوستیک
4-گیتار الکتریک
5-پیانو
6-کیبورد
7-ماندولین
8-ساکسیفون
9- ترموپت
10-جاز یا درام
11-گیتار بیس که عکسشو صفحه ی قبل گذاشته بودم
12-پرکاشن
13-ویالن سل
14_آکاردیون
15-فلوت
16-سنتور
(شادمهر توانایی زدن سوت فوق العاده ای هم داره که این موضوع رو در آهنگ علامت سوال نشان داد.
قربانت
شهداد
Prima1001
18-06-2008, 08:00
درود
1-ویالن
2- گیتار کلاسیک
3-گیتار آکوستیک
4-گیتار الکتریک
5-پیانو
6-کیبورد
7-ماندولین
8-ساکسیفون
9- ترموپت
10-جاز یا درام
12-پرکاشن
13-ویالن سل
14_آکاردیون
15-فلوت
16-ساز دهنی(که این موردم در فیلم شب برهنه زد)
شادمهر توانایی زدن سوت فوق العاده ای هم داره که این موضوع رو در آهنگ علامت سوال نشان داد.
قربانت
شهداد
ممنون شهداد عزيز!:20:
tak_shadmehr
18-06-2008, 10:30
درود
خواهش پیریما جان من خودمم تعجب کردم،اخه ساز دهنی که ساز نیست شادمهر سنتور هم میزنه.
قربانت
شهداد
Prima1001
18-06-2008, 10:47
درود
خواهش پیریما جان من خودمم تعجب کردم،اخه ساز دهنی که ساز نیست شادمهر سنتور هم میزنه.
قربانت
شهداد
بله شهداد عزيز ميشه ايشون رو يكهتاز كرد ولي دوست داشتم اينا با يه ثبت جهاني باشه!
راستي چرا كس ديگهاي شركت نميكنه؟
tak_shadmehr
22-06-2008, 21:59
درود
من واقعا نمیدونم چرا فرد دیگری شرکت نمیکنه،این مضووع باعث افتخار همه باید باشه اما همه ازش در میروند.پیریمای عزیز شادمهر علاقه یا به شهرت نداره،واسه همین ثبت جهانی نمیکنه.
حیف شد.
شهداد
Prima1001
23-06-2008, 07:45
درود
من واقعا نمیدونم چرا فرد دیگری شرکت نمیکنه،این مضووع باعث افتخار همه باید باشه اما همه ازش در میروند.پیریمای عزیز شادمهر علاقه یا به شهرت نداره،واسه همین ثبت جهانی نمیکنه.
حیف شد.
شهداد
:20: يعني شما فكر ميكنيد بقيه بر اساس علاقه خودشون بوده كه ثبت جهاني دارن؟ من كه فكر نميكنم!
Prima1001
23-06-2008, 11:15
دوست عزيز چرا تو تاپيك دوستداران و طرفداران شادمهر عقیلی درخواست نميدين بيان اين تاپيك رو پربار كنن! اينجا فقط منو شما هستيم! اينجوري كه خيلي بده!
tak_shadmehr
23-06-2008, 18:25
درود
عرض شود پیریما جان میشه آدرس این تاپیک رو برام اینجا بگذاری.ممنونت میشم.
شهداد
Prima1001
24-06-2008, 08:03
درود
عرض شود پیریما جان میشه آدرس این تاپیک رو برام اینجا بگذاری.ممنونت میشم.
شهداد
بفرماييد :3:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گروه های اجتماعی
دوستداران و طرفداران شادمهر عقیلی
بنده به شخصه شادمهر رو در ساخت اهنگ هاي جديد و با سبك نو قبول دارم.
Prima1001
28-06-2008, 23:13
بنده به شخصه شادمهر رو در ساخت اهنگ هاي جديد و با سبك نو قبول دارم.
منظورتون از سبک نو مثلا چه سبکی هستش؟
Raptor 2009
23-01-2009, 10:35
درود
1-ویالن
2- گیتار کلاسیک
3-گیتار آکوستیک
4-گیتار الکتریک
5-پیانو
6-کیبورد
7-ماندولین
8-ساکسیفون
9- ترموپت
10-جاز یا درام
12-پرکاشن
13-ویالن سل
14_آکاردیون
15-فلوت
16-سنتور
(شادمهر توانایی زدن سوت فوق العاده ای هم داره که این موضوع رو در آهنگ علامت سوال نشان داد.
قربانت
شهداد
دوست عزیز من خودم 6 سال هست گیتار میزنم و 4 سال پیانو و شاگردهای زیادی هم داشتم
تو توانایی شادمهر شکی نیست
اما کسی که گیتار زدن رو بلد باشه نواختن گیتار الکتریک و اکوستیک و بیس(با اینکه 4 سیم هستش) براش هیچ تفاوتی نمیکنه مگر اینکه سبک زدن هر کدومش رو بلد باشه.ضمنا گیتار کلاسیک تو رده اکوستیک به حساب میاد و نمیشه دو تا ساز حسابش کرد
کسی پیانو بلد باشه کیبورد هم براحتی میتونه بزنه.پیانو جز ساده ترین سازها برای یادگیری موسیقی هستش ولی حرفه ایی شدن تو هر سازی نیازمند استعداد و تمرین خیلی زیاده.
ساکسیفون و ترومپت من تجربه ایی باهاشون ندارم چون نفس زیاد میخواد ولی بین اینکه بلد باشه یا بتونه بزنه خیلی تفاوت هستش
پرکاشن و درام و جاز هم سازهای کوبه ایی هستن و هر کدوم از اینها رو تو 6 ماه میشه با تمرین معمولی یاد گرفت.
در مورد ویلون.شادمهر استاد مسلم ویلون هستش ولی میتونم بپرسم تو کدوم رنکینگ جز 50 تا ویلون برتر جهان شده؟تو ویلون زدن غول هایی تو ارمنستان و ترکیه وجود داره که هیچکدومشون جز 1000 تای اول دنیا نیستن.
در مورد سنتور هم بازم میتونم بگم جز ساده ترین ساز های ایرانی هستش
بطور کلی من بعنوان کسی که اندکی از موسیقی سر در میاره فقط میتونم بگم ایشون دو تا ساز میزنن یکی گیتار یکی هم ویلون.والسلام
درود
عرض شود نمیدونم تا حالا کنسرت های شادمهر رو دیدید یا نه؟قصد دفاع یا خرد کردن شادمهر رو ندارم؟شادمهر طرفدارای خاص خودشو داره که کم هم نیستند و خب منم یکی از طرفدار ها و یا هوادارانشم.پارسال در کنسرت اوبرهاوزن اعلام شد که 16 ساز میزنه که این در نوع خودش واقعا بی نظیره.و به قول دوستانش هنگامی که در ایران برای نوازندگی برای سایر خوانندگان دیگر می آمد.یک وانت ساز با خودش می آورد.به همراه بیژن مرتضوی جزو 50 ویولن زن برتر جهان هست.به سازهای زیادی تسلط داره.اما سوالی که من دارم آیا شادمهر یکه تاز است؟شادمهر در کنسرت هاش ددیم که در یک آهنگ گیتار الکتریک بعد کلاسیک بعد ویولن بعد پیانو و جدیدا هم که ساز جدید و یونانی ماندولین(که در مشکوک باهاش نواخت)همین جوریش شادمهر در هر کنسرت 5 6 ساز میزنه و خب می خواستم ببینم آیا فرد خواننده ی دیگری در جهان هست که همانند شادمهر باشه؟
منتظر نظراتتون
هستم.
قربانتون
شهداد
در مورد این سوالتون اول تاپیک...من همه پستارو نخوندم پس اگه تکراری هست ببخشید...تو تسلط به سازهای گوناگون فکر نکنم کسی به کت استیونس ستاره ی دههی 70 راک انگلستان که بعدا مسلمان شد و اسمش رو به یوسف اسلام تغییر داد برسه...و خب نظر بالایی هم کاملا قبول دارم!
اما کسی که گیتار زدن رو بلد باشه نواختن گیتار الکتریک و اکوستیک و بیس(با اینکه 4 سیم هستش) براش هیچ تفاوتی نمیکنه مگر اینکه سبک زدن هر کدومش رو بلد باشه.ضمنا گیتار کلاسیک تو رده اکوستیک به حساب میاد و نمیشه دو تا ساز حسابش کرد
کسی پیانو بلد باشه کیبورد هم براحتی میتونه بزنه.پیانو جز ساده ترین سازها برای یادگیری موسیقی هستش ولی حرفه ایی شدن تو هر سازی نیازمند استعداد و تمرین خیلی زیاده.
ساکسیفون و ترومپت من تجربه ایی باهاشون ندارم چون نفس زیاد میخواد ولی بین اینکه بلد باشه یا بتونه بزنه خیلی تفاوت هستش
پرکاشن و درام و جاز هم سازهای کوبه ایی هستن و هر کدوم از اینها رو تو 6 ماه میشه با تمرین معمولی یاد گرفت.
در مورد ویلون.شادمهر استاد مسلم ویلون هستش ولی میتونم بپرسم تو کدوم رنکینگ جز 50 تا ویلون برتر جهان شده؟تو ویلون زدن غول هایی تو ارمنستان و ترکیه وجود داره که هیچکدومشون جز 1000 تای اول دنیا نیستن.
بطور کلی من بعنوان کسی که اندکی از موسیقی سر در میاره فقط میتونم بگم ایشون دو تا ساز میزنن یکی گیتار یکی هم ویلون.والسلام
شما خیلی راحت از کنار این مسائل میگذرید
تسلط داشتن رو این همه ساز کار مشکلیه حتی اگه بضی هاشون شبیه به هم باشه
بعضی وقت ها وقتی 1 آهنگ گوش میدم میبینم که به جز کیبورد ساز دیگه ای توی اون آهنگ به کار نرفته اما وقتی آهنگ های شادمهر رو گوش میدی 4-5 تا ساز در اون ها استفاده شده و به زیبایی هم نواخته شدن
و در مورد اینکه شادمهر خودش این ساز هارو میزنه یا نه شک نکید چون شادمهر با هیچ نوازنده ای و آهنگ سازی کار نمیکنه و خودش نوازندگی و کار آهنگ سازی رو انجام میده
این رو تو همه ی البوم های شادمهر میشه دید
حتی تو آلبوم مهستی شادمهر علاوه بر اینکه آهنگساز بود نوازندهم بود
دوست عزیز
کجا ذکر شده که شادمهر جزو 50 ویولونیست برتر دنیاست!!!!!!!!!:18::18::18:؟؟؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.