ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدام آنتی ویروس واسه کار من خوبه ؟

nemesis
12-06-2008, 23:53
به نظر شما من کدوم آنتی ویروس رو واسه سیستمم که به اینترنت وصله انتخاب کنم ؟

به ترتیب این مزیت ها برام مهمه :
1.سرعت سیستم رو نگیره
2.قوی باشه
3.آپدیت هم بشه

Avira یا Nod32 یا Kasper ?

saeid_panah
14-06-2008, 09:56
Kis 8 فراتر از اين چيز هاست !

seyyedalith
14-06-2008, 10:42
من خودم الان 5 تا برنامه امنيتي نصب كردم:kaspersky 8 يا 2009 - zonealarm 7 - spy emergency 2008 -superantispyware-avast و سرعت كامپيوترم در حد ------------ كم شده چون سرعت برام مهم نيست. مي تونم بگم 50% كاهش سرعت كامپيوترم به خاطر kaspersky هستش . مثلا وقتي كه يك برنامه اي رو باز مي كني بعد 20 ثانيه تازه باز ميشه و همش به خاطر اين كاسپراسكاي

Nine
14-06-2008, 11:03
من خودم الان 5 تا برنامه امنيتي نصب كردم:kaspersky 8 يا 2009 - zonealarm 7 - spy emergency 2008 -superantispyware-avast و سرعت كامپيوترم در حد ------------ كم شده چون سرعت برام مهم نيست. مي تونم بگم 50% كاهش سرعت كامپيوترم به خاطر kaspersky هستش . مثلا وقتي كه يك برنامه اي رو باز مي كني بعد 20 ثانيه تازه باز ميشه و همش به خاطر اين كاسپراسكاي

با سلام
دوست عزیز کار شما به هیچ وجه درست نیست
این کار نه تنها امنیت کامپیوتر شما رو بیشتر نمی کنه که بلکه کاملا بر عکس
بسیاری از برنامه های امنیتی ممکنه با هم تداخل داشته باشند و این مطلب باعث تداخل در عملکرد هم بشن
مثلا محصولات کسپرسکی با زون آلارم مچ نیستند
بنابراین هر گز این طوری برنامه ها رو با هم نصب نکنید
یک آنتی ویروس + یک آنتی اسپای + یک فایروال ----- که با هم سازگار و مچ هستند رو نصب کنید

یا یک اینترنت سکیوریتی + یک آنتی اسپای نصب کنید

*Batman*
14-06-2008, 12:06

1.سرعت سیستم رو نگیره
2.قوی باشه
3.آپدیت هم بشه

سلام.

اول از همه ESET NOD32 (فایروالش ضعیفه.فعلا آنتی ویروسش حرف نداره)

دوم Kaspersky Internet Security

سوم Avira Antivirus (فایروالش فاجعه ست فعلا بهتره فقط آنتی ویروسش را نصب کنی)

به تاپیک مقایسه آنتی ویروس سری بزن و آخرین نتایج بدست آمده را هم ببین.

حداقل باید Zone alarm وAvast و Spy emergency را پاک کنی.
در سخت گیرانه ترین حالت دو آنتی ویروس کنار هم توصیه میشه که اونم مخالفانش کم نیستن.

Ghaioom
14-06-2008, 12:31
1.سرعت سیستم رو نگیره
2.قوی باشه
3.آپدیت هم بشه

سلام
با NOD32 همش حله. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nemesis
14-06-2008, 14:28
من میخوام آنتی ویروس + فایروال نصب کنم !
فایر وال رو نمی دونم چی اتخاب کنم ؟ بنظز شما چی خوبه ؟

آنتی ویروس کاسپر خیلی سرعت اجرا رو میگیره !

Avira چطوره ؟

saeid_panah
15-06-2008, 10:38
به نظر من اگه از Adsl استفاده ميكني به دنبال يه اينترنت سكوريتي باش و اگر نه فقط آنتي ويروس ( از ورژن هاي جديد كه آنتي اسپاي دارن) استفاده كن نترس هكت كردن با من .......:46:

nemesis
15-06-2008, 11:56
من ADSL دارم !

Zone Alarm تنظیماتش خیلی زیاده !

*Batman*
15-06-2008, 14:42
من ADSL دارم !

Zone Alarm تنظیماتش خیلی زیاده !

شما چقدر مشکل پسند هستید.:46:

از آخرین نسخه NOD32 آنتی ویروس استفاده کنید به همراه فایروال کم نظیر Agnitum OutPost .

meisam317
10-07-2008, 21:01
فعلا کسپرسکی بهترینه

only number one
07-09-2008, 21:30

1.سرعت سیستم رو نگیره
2.قوی باشه
3.آپدیت هم بشه

سلام دوست عزیز nod 32 هم قویه وشما می تونی اون رو هرروز آپدیت کنی.ضمنا دوستان میتونند برای آپدیت آنلاین به سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و برای دانلود ورژن های جدید به سایت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مراجعه کنند.

omidch
09-09-2008, 16:33
نود 32 که کلا هیچی پیدا نمیکنه!
به نظر من zone alarm security suite خیلی خوبه!هم فایروالش خوبه و زیاد سرعت نمیگیره آنتی ویروس و آنتی اسپای ور هم داره!همه مسنجر ها هم ساپورت میکنه

hesamjm
09-09-2008, 16:36
طبق آمار سایت معتبر av-comparatives.org در سال 2008 انتی ویروس avira antivir premium بهترین و قدرتمندترین شناخته شد البته سرعت بالایی هم داره
خودم شخصا از طرفداران بیت دفندر هستم ولی انتی ویروس avira از لحاظ قدرت بهترینه+سرعت بالا
نتایج تست av-compatives:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نتایج تست یه سایت معتبر دیگه:

نتایج تست سایت معتبر virusbulletin:

omidch
09-09-2008, 16:40
طبق آمار سایت معتبر av-comparatives.org در سال 2008 انتی ویروس avira antivir premium بهترین و قدرتمندترین شناخته شد البته سرعت بالایی هم داره
خودم شخصا از طرفداران بیت دفندر هستم ولی انتی ویروس avira از لحاظ قدرت بهترینه+سرعت بالا
مشاهده نتایج تست سایت av-comparatives ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نتایج تست یه سایت معتبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نتایج تست سایت virusbulletin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hesamjm
09-09-2008, 16:46
نه دوست عزیز پاندا و کسپر قدرتمند ترین در سال 2008 نبودند، میتونی سایت های معتبری که در بالا ذکر شد رو ببینی
نورتون که جاش تو بهترینها نیست هم سنگسنه هم آپدیتهاش خوب نیست هم قوی نیست
کاسپر در سالهای 2005 و 2006 بهترین بود و امسال حتی آنتی ویروس fsecure که از موتور کسپر استفاده میکنه رتبه بهتری نسبت یه کسپر داره
شما avira premium security suite رو نصب کن بعد به قدرتش ایمان میاری ولی کلیدهاش کمیابه!!فوق العاده قویه و سرعت رو کم نمیکنه ولی ممکنه آپدیتش یه کم اذیت کنه
یه سر هم به لینک زیر برو و به پستهای قبلی و انتی ویروسهایی که تونستند ویروسها رو بشناسند نگاه کن:

darkangel85
14-10-2008, 19:08
سلام دوستان
من چند وقت پیش از اینترنت سکیوریتی ناد نسخه 3 استفاده میکردم که واقعا کلافم کرده بود و CPU Usage رو اگثر مواقع روی 100 میبرد، امدم اینجا دیدم بله!!! مشکل از من نبوده و از ناد بوده
اخیرا آنتی ویروس کسپرسکی 7 رو نصب کردم که این واقعا واسم عجیب بود، با اینکه تنظیماتش رو روی حالت متوسط بود ولی به همه چیز گیر میده و منم بعضی وقتا گیج میشم که اجازه بهش بدم یا نه!!!!!!!!!!!! و وقتی که صحبت های بعضی از دوستان عزیز رو خوندم و گفته بودند که کاربر باید شناخت نسبتا خوبی راجع به این آنتی ویروس و تنظیماتش داشته باشه فهمیدم که اینم نمیتونه زیاد برام مفید باشه!!!
حالا از اساتید محترم یه درخواستی دارم: اگه ممکنه یه آنتی ویروس و فایروال و آنتی اسپایور بهم معرفی کنین(با هم مچ هم باشن) که خیلی کار باهاش سخت نباشه، سرعت ویندوز رو نیاره پایین، آپدیتش راحت و بی دردسر باشه ، خیلی پیغام نده، الکی به فایل های غیر ویروس مثل کرک برنامه ها گیر نده، مهمتر از همه واسه مایی که توی ایران هستیم و آنتی ویروس اصل رو خریداری نمیکنیم واز نسخه های کرک شده استفاده میکنیم، این نسخه کرک شدش به خوبی کار کنه و تقریبا مثل نسخه اصلش باشه و در کل برای منی که یه استفاده خیلی معمولی از کامپوتر دارم و به اون شدت در معرض خطر ویروس قرار ندارم مناسب باشه!
ممنون از توجه تون

حکمت متعالی
03-01-2009, 10:07
اگر eset smart security را نصب کنی هم فایر وال داری البته در تنظیمات باید تعیین کنی که برنامه ای با اجازه شما به اینترنت دسترسی داشته باشد وگرنه در حالت پیش فرض تمام برنامه های سیستمت می توانند برای کارهای بی خطر به اینترنت متصل شوند اگر نمی خواهی temporary dene در قسمت show conection را با علامت تیک فعال کن تا زمان ریستارت پابر جا می ماند پس بهتر است از یک شرکت آنتی ویروس و فایر وال داشته باشید تا تداخلی ایجاد نشود مخصوصآ اگر از کاسپر استفاده می کنی حتمآ از اینترنت سکوریتی استفاده کن و فایر وال جداگانه برای کاسپر بکار نبر خودم عوارضش رو تجربه کردم.

darkangel85
03-01-2009, 14:13
اگر eset smart security را نصب کنی هم فایر وال داری البته در تنظیمات باید تعیین کنی که برنامه ای با اجازه شما به اینترنت دسترسی داشته باشد وگرنه در حالت پیش فرض تمام برنامه های سیستمت می توانند برای کارهای بی خطر به اینترنت متصل شوند اگر نمی خواهی temporary dene در قسمت show conection را با علامت تیک فعال کن تا زمان ریستارت پابر جا می ماند پس بهتر است از یک شرکت آنتی ویروس و فایر وال داشته باشید تا تداخلی ایجاد نشود مخصوصآ اگر از کاسپر استفاده می کنی حتمآ از اینترنت سکوریتی استفاده کن و فایر وال جداگانه برای کاسپر بکار نبر خودم عوارضش رو تجربه کردم.
آخه من قبلا اینترنت سکیوریتی ناد رو نصب کرده بودم خیلی سرعتم رو میاورد پایین اکثر مواقع CPU Usage 100% بود و مخصوصا به بعضی برنامه ها که میرسید خیلی کند اجراشون میکرد ، مثل آفیس و ...
جاهای دیگه خوندم دیدم مشکل از برنامه هست و ورژن 3 این مشکلات رو داره
الانم آنتی ویروس کسپر نصب کردم با فایروال outpost که مشکلم به بدی ناد نیست ولی خوب بی مشکلم نیست، مشکل اساسی من با کسپر اینه که به همه برنامه ها گیر میده و برای اجرا شدنشون ازم اجازه میخواد!!!!

p_s_m
13-02-2009, 07:45
nemesis عزیز شما می تونی از avira antivir personal به اضافه فایروال ZoneAlarm 7.0.483 استفاده کنی

این دوتا با هم هیچ مشکلی ندارن ( خودم تست کردم )

در مورد قدرت شناسایی avira و همین طور سرعتش شک نکن اگر کار حرفه ای می کنی و با اینترنت زیاد

سروکار داری از avira antivir pro استفاده کنی بهتره

در ضمن در مورد تنظیمات فایروال به جرات میشه گفت که ZoneAlarm کاربر پسند ترین فایروال جهان هست .

مدرک : آمار دانلود این فایروال در سایت download.com

شاد باشی :40:

ehsankalak
13-02-2009, 09:50
بابا چه خبرتونه انقدر سخت گرفتین شلوغش کردین خوب شد یکی یه سوالی پرسید !! دوست عزیز فعلا باتوجه به اولویت هایی که گفتی بهترین گزینه برای شما همون eset smart security هست !! خودتم الکی اذیت نکن !! ( منظورم اینه معجون های الکی برای خوت نساز نمیدونم زون آلارم با کسپر و .....) اگه همین نود رو آپدیتش کنی چندتا پورتم ( 135 - 445 - 5000 - 139 ) رو سیستمت ببندی ( البته اگه xpsp2 داری!) به هیچ مشکلی بر نمیخوری !
موفق باشی
یاعلی!

ffatima48
27-02-2009, 11:39
بهترين آنتي ويروس ها به ترتيب nod32 و avest مي باشد.

urc
27-03-2009, 09:20
Nod32 ورژن 4 بهترینه و در جواب جنابseyyedalithبگم که هیچ وقت و به هیچ عنوان دو تا انتی ویروس با هم بر روی کامپیوتر نصب نمیشن چه برسه به 5 تا حتی اگر سیستمت اتمی باشه

s2010
31-03-2009, 13:17
کاملاموافقم

بهترين آنتي ويروس ها به ترتيب nod32 و avest مي باشد

khelane
31-03-2009, 15:53
دوست عزیز من قبلا" از کاسپر استفاده میکردم ولی الان از اویرا به نظر من این انتی ویروس از همه جهت بهتره

hesamjm
31-03-2009, 16:21
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

avira premium security suite 9 آمد
بیشتری قدرت - بیشترین سرعت:
خودتون در موردش این انتی ویروس قدرتمند تو نت تحقیق کنید تا دلیل انتخابش بعنوان بهترین انتی ویروس 2008 را بفهمید

کلید سه ماهه رایگان کاملا قانونی و بنام خودتون:

نمایندگی آویرا در ایران و استانها: