مشاهده نسخه کامل
: شمارش و نمایش تعداد کلیک روی لینکها در php
سلام
من یک صفحهی php می خوام درست کنم که توش چند تا لینک بگذارم و تعداد کلیک روی هر لینک رو هم نشون بده
ممنون می شم که راهنماییم کنید که چطوری درست کنم و چه کارهایی باید انجام بدم و چه کد هایی بگذارم
MATRIX reloaded
13-06-2008, 00:34
یه جستجو تو همین انجمن بکن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
................................
................................
میشه یکم بیشتر توضیح بدی
میشه یکم بیشتر توضیح بدی
لینک اونچیزی ه خواسته بودی رو گزاشتم چون نمیشه پست خالی فرستاد و حتما باید چیزی بنویسی تا پست ارسال بشه چند تا نقطه هم گزاشتم
بله گذاشته بودید
اما من نمی دونم که چطوری استفاده کنم
اول اینکه تو همون تاپیک میپرسیدین کسی که کد رو نوشته کمک میکرد
دوم اینکه شما مگه php بلد نبیستین ؟ اگه بلد نیستین که بحثی جداست ..... ولی اگه بلدین . تو قسمتی از کد مشکل دارین همونجا قسمتی که مشکل دارین رو بپرسید من یا نویسنده کد کمکت کنی
در کل کدش خیلی سادست
شما نیاز به دیتابیس . یه صفحه php و یه صفحه html یا هرچی دارین
اول اینکه تو همون تاپیک میپرسیدین کسی که کد رو نوشته کمک میکرد
دوم اینکه شما مگه php بلد نبیستین ؟ اگه بلد نیستین که بحثی جداست ..... ولی اگه بلدین . تو قسمتی از کد مشکل دارین همونجا قسمتی که مشکل دارین رو بپرسید من یا نویسنده کد کمکت کنی
در کل کدش خیلی سادست
شما نیاز به دیتابیس . یه صفحه php و یه صفحه html یا هرچی دارین
من php نه ولی Html چرا بلدم
neopersia
13-06-2008, 23:02
من php نه ولی Html چرا بلدم
با این حساب بهتره کلاً بی خیال این قضیه شی
قبلاً هم مطرح شده و فکر کنم چون اونی که مطرح کرد php بلد نبود نتونست کارشو انجام بده.
خوب من فقط در حد همین صفحه و لینک و تعداد شمارش می خوام نه بیشتر
شما مشکلت بانک اطلاعاته وگرنه اون دوصفحه کاری نداره شما برو تویه یه بنک اطلاعاتی یه جدول با سه ستون
idو urlو visits_count
بساز بقیش سخت نیست میشه یه کاریش کرد
بانک اطلاعاتی رو از کجا بیارم؟
neopersia
19-06-2008, 17:28
شما مشکلت بانک اطلاعاته وگرنه اون دوصفحه کاری نداره شما برو تویه یه بنک اطلاعاتی یه جدول با سه ستون
idو urlو visits_count
بساز بقیش سخت نیست میشه یه کاریش کرد
اتفاقاً به نظر من مشکل همون بقیه هست
وگرنه بانک اطلاعاتی رو البته در صورتی که سرور سایت پشتیبانی کنه میشه با چهار خط کد ایجاد کرد که تو تاپیک قبلی که در این مورد بود کدش هست
کدهای مربوط به وارد کردن تعداد کلیک هم همونجا هست
اما مشکل وقتی ایجاد میشه که صفحه استاتیک باشه و طراح صفحه هم php بلد نباشه. اونوقت ممکنه یه کم سردرگم بشه
اگر صفحه با html نوشته شده احتمالاً با کمک جاوا اسکرپت میشه تعداد کلیک رو نمایش داد البته باید پسوند صفحات php باشه
اگر آدرس صفحه رو یا سورس اونو بزارید بهتر میشه نظر داد
این هم آدرس صفحه
نه بابا نئو جان کار نداره یکم کدا رو نگاه کنه دستش میاد چیکیار بکنه
اون کدشمارنده رو که نمیخواد دستکاری کنه فقط اون لینک ها رو باید دستکاری کنه که اون هم کد هاش برایه هر لینک تکرار میشه و یکی دوتا لینک رو که ببینه میفهمه بقیشون رو چی کار باید بکنه
================================================== ========================
آقا این پارسا اسپیس php و بانک اطلاعات ساپورت نمیکنه یه هاست دیگه پیدا کن
میشه یک هاستی که که مجانی باشه و php رو ساپورت کنه معرفی کنید
با تشکر
===========================================
چطوری لینک ها رو تغییر بدم
چه کدی کم یا اضافه کنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید شما فعلا برو یه دیتابیس بساز با جدول و فیلد هایه خواسته شده
یکم سرچ کن تا متوجه بشی چطور میشه ساخت این پارسه گیگ فارسی هم هست ولی خیلی اذیت میکنه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین کدی که اساتید زحمتش رو کشیدن اون قسمت بالاش که تویه تگ هایه php قرار داره رو که نمیخواد دستکاری کنی شما فقط اون پایین به جایه اونکه نوشته لینک به سایت گوگل و یاهوچیزی که خودت میخوای بنویس تو تگ href هم بعد از علامت سوال لینکت رو بزار یکم ریزه کاری کوچیک میمونه که جلویه هر لینک نشون بده چند بار کلیک شده که انشالله با کمک امداد هایه غیبی حل میشه من با php بلدم نمیدونم اگه با جاوا ساده تر میشه نوشت نئو جان زحمتش رو میکشن
.
.
.
.
اگه میخوای درست و حسابی یاد بگیری برو wamp یا easyphp رو دانلود کن راحت رو دستگاه خودت تست کن همه چیزو هم درست و حسابی یاد میگیری چی به چیه هم اگه اشکالی داشتی سریع رفع میشه
mosii-online
22-06-2008, 03:52
خوب دوست من از اسکریپت لینکدونی استفاده کن.
من توی freeweb7 یک اکانت درست کردم حالا اولین کاری که باید بکنم چی(در سطح مبتدی توضیح دهید)
با تشکر
باید بری به قسمت
Create/delete MySQL database
و یه دیتابیس و یه یوزر بسازی بعد با استفاده از phpmyadmin میری تویه دیتابیست جدول مورد نظر رو میسازی
نئو جان من کدشما رو رویه لوکال تست کردم ولی یه مشکل کوچیک داشتم نمدونم چرا با کلیک رویه لینک مقداری به صقحه فرستاده نمیشد یعنی میشه و من تو url میبینم که مقدار فرستاه شئه ولی خلاصه کار نمیکنه که مجبور شدم یه صفحه اضافه بزارم که لینک ها به اون فرستاده بشه و اونجا لینکهارو تو بنک ثبت کنه و هدر بشه
به نظرتون مشکل از چیه؟
DaRiOuShJh
27-06-2008, 11:56
به به به
آشناهای قدیمی!
مکس جان چه طوری برادر خوبی؟
آقا آنلاین از کدوم هاست برای ساپورته php استفاده میکنی؟
به به به
آشناهای قدیمی!
مکس جان چه طوری برادر خوبی؟
آقا آنلاین از کدوم هاست برای ساپورته php استفاده میکنی؟
سلام
به به میبینم که بالاخره آزاد شدی و در همین اوایل بازگشت غرور آفرینت موجی از تایپک ایجاد کردی
من که از پارسه گیگ و همین FREEWEB استفاده میکنم
حالا چطور مگه میخوای بزنی تو خط دینامیک؟
DaRiOuShJh
27-06-2008, 14:43
سلام از ماست که بر ماست
به تو خطه داینامیک که از دیر باز تا کنون بودم همی
حالا تاپیک منهدم ببخشید منحرف نشه!
یه هاسته خوب برایه داینامیک به ما معرفی بنما تا منور شویم
ممنان
باید بری به قسمت
و یه دیتابیس و یه یوزر بسازی بعد با استفاده از phpmyadmin میری تویه دیتابیست جدول مورد نظر رو میسازی
سلام
من یک یوزر ساختم حالا جدول رو باید با کدوم قسمت بسازم
نمايش اطلاعات MySQL
نمايش متغيرهاي سيستمي MySQL
نمايش فرايندها
Character Sets and Collations
Storage Engines
پايگاههاي داده
صدور
Import
خروج
یک سوال چرا اینقدر سرعت web7 پاینه؟
mashaheeer
27-06-2008, 19:48
نوشته شده توسط MAXXX
باید بری به قسمت
سلام
من یک یوزر ساختم حالا جدول رو باید با کدوم قسمت بسازم
نقل قول:نمايش اطلاعات MySQL
نمايش متغيرهاي سيستمي MySQL
نمايش فرايندها
Character Sets and Collations
Storage Engines
پايگاههاي داده
صدور
Import
خروج
اگر ديتابيس ساخته باشيد وقتي وارد phpmyadmin ميشي در سمت راست اسم ديتابيس ها نوشته شده،بر روي هر كدوم كه مي خواهي توش جدول بسازي كليك كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از كليك،پايين صفحه يه فيلد هست كه بايد نام جدولي رو كه مي خواهي بسازي و تعداد فيلدهايي كه مي خواهي داشته باشه رو بنويسي.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید بری به قسمت
جدول من چند تا فیلد باید داشته باشه؟
mashaheeer
27-06-2008, 22:48
3 تا يا 2 تا
يكي براي شماره لينك (اختياري ممكنه به دردت بخوره)
يكي براي آدرس لینک
يكي براي تعداد كليك
یک سوال چرا اینقدر سرعت web7 پاینه؟سرعتبرایه من که خوبه فقط وقتی میخوام با مای ادمین کار کنم خیلی کند میشه
3 تا يا 2 تا
يكي براي شماره لينك (اختياري ممكنه به دردت بخوره)
يكي براي آدرس لینک
يكي براي تعداد كليك
اگه مایلی میتونی یوزر و پسوردت رو برایه من یا یکی از بچه ها بزاری تا برات بسازه چون شاید به ریزه کاری هاش وارد نباشی اگه خودت ساختی یادت باشه که فیلد url رو primary انتخاب کنی
Ultimator
28-06-2008, 01:26
اگه خودت ساختی یادت باشه که فیلد visits_count رو primary انتخاب کنی
ببخشيد که دخالت ميکنم اما چرا ؟ منظورتون همون پريمری کی (primary key) هست ديگه ؟ :20:??!؟؟
ببخشيد که دخالت ميکنم اما چرا ؟ منظورتون همون پريمری کی (primary key) هست ديگه ؟ :20:??!؟؟
ببخشید اشتباه تایپ کردم فیلد url باید پریمیری کی باشه :46:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیشه فیلد id رو هم به عنوان پریمیری کی در نظر گرفت البته اگه همچین فیلدی باشه که برایه ساده تر شدن میشه ازش صرف نظر کرد و این فیلدو نساخت
سرعتبرایه من که خوبه فقط وقتی میخوام با مای ادمین کار کنم خیلی کند میشه
اگه مایلی میتونی یوزر و پسوردت رو برایه من یا یکی از بچه ها بزاری تا برات بسازه چون شاید به ریزه کاری هاش وارد نباشی اگه خودت ساختی یادت باشه که فیلد url رو primary انتخاب کنی
باشه من یوزر و پس رو با پیغام خصوصی می دم خدمتتون
فقط لطف کنید بهم بگید که چطوری لینک ها رو کم و زیاد کنم
با تشکر
neopersia
30-06-2008, 02:58
این همه دعوا برای چیه؟ من کد ایجاد دیتابیس رو تو تاپیک قبلی نوشتم میگردم فیلد id رو هم پریماری کی در نظر گرفتم و فیلد url رو یونیک
میتونید از همون استفاد کنید:
فقط کافیه یه دیتابیس بسازید و بعد از طریق phpmyadmin کد بالا رو توی قسمت SQL مربوط به اون دیتابیس وارد کنید
نئو جان من کدشما رو رویه لوکال تست کردم ولی یه مشکل کوچیک داشتم نمدونم چرا با کلیک رویه لینک مقداری به صقحه فرستاده نمیشد یعنی میشه و من تو url میبینم که مقدار فرستاه شئه ولی خلاصه کار نمیکنه که مجبور شدم یه صفحه اضافه بزارم که لینک ها به اون فرستاده بشه و اونجا لینکهارو تو بنک ثبت کنه و هدر بشه
به نظرتون مشکل از چیه؟
من کدی رو که نوشته بودم خودم تست کردم مشکلی نداره شاید شما صفحه رو بد ذخیره کردید با هدرها مشکل پیدا کرده
neshat4u
08-07-2008, 22:21
سلام
یه سوال داشتم
مثلا ما یک صفحه ی تبلیغ داریم میخواهیم اونو به صورت iframe تو صفحه اصلی سایت بذاریم ومخوایم هرچی داخل صفحه تبلیغ بود نمایش داده بشه یعنی برای iframe اندازه تعیین نکنیم
یعنی بر اساس مطالب اندازه iframe به صورت خودکار تنظیم بشه
من صفحاتم htm هستش و نمی خوام به php تغیر بدم
ممنون میشم اگه جواب بدین
neopersia
09-07-2008, 00:26
سلام
یه سوال داشتم
مثلا ما یک صفحه ی تبلیغ داریم میخواهیم اونو به صورت iframe تو صفحه اصلی سایت بذاریم ومخوایم هرچی داخل صفحه تبلیغ بود نمایش داده بشه یعنی برای iframe اندازه تعیین نکنیم
یعنی بر اساس مطالب اندازه iframe به صورت خودکار تنظیم بشه
من صفحاتم htm هستش و نمی خوام به php تغیر بدم
ممنون میشم اگه جواب بدین
سلام
به انجمنهای p30world خوش آمدید
جای این سوال توی این تاپیک نیست
باید اینجا مطرح کنی:
طراحی صفحات استاتیک
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
neshat4u
09-07-2008, 10:51
ممنون
ببخشید حواسم نبود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.