مشاهده نسخه کامل
: امكان دانلود مستقيم اطلاعات به مغز فراهم ميشود !
پيشبيني ميشود كه تا سه دهه آينده امكان دانلود مستقيم اطلاعات به مغز انسان فراهم شود.
به گزارش ايسنا، برخي محققان معتقدند كه انسان تا سه دهه آينده قادر به دانلود مستقيم اطلاعات به مغز خود خواهد بود.
آنان پيشبيني ميكنند با يادگيري اين فنآوري كه بيشباهت به فنآوري نشان داده شده در فيلم علمي - تخيلي «ماتريكس» نيست، سيستمهاي متداول يادگيري منسوخ خواهند شد.
به گفته پژوهشگران تا رسيدن به فنآوري بيسيم ارتباطات الكتريكي در مغز و گرفتن اطلاعات از اين طريق، فاصله كوتاهي است و دوره صرف عمر 30 ساله براي استاد شدن در يك رشته علمي قديمي شده است.
من یه مستند دیده بودم که به این موضوع اشاره کرده بود و نشون میداد که محققان دارن روی این قضیه و حتی یه چیزی شبیه مموری استیک و یا هارد برای ذخیره اطلاعات در مغر انسان کار بذارن . البته در حال حاضر توانایی این کار رو دارن ولی بحثی که مطرح بود برای توانایی تشخیص و آنالیز کردن مسائل با توجه به خصوصیات انسان یعنی بتونه از احساسات استفاده کنه ، کار میکنند . به نظر من که یه روزی این کار عملی . شما رو نمی دونم !!!
این طرح سالهاست که تحت آزمایشه و همونطور که symk گفت، الان میتونن این کار رو بکنن... البته تقریبا تا 90 درصد راه رو پیش رفتن... با این کار بشر میتونه از عمرش نهایت استفاده رو ببره و وقتی که تمامی مردم پروفسور باشن، روزانه شاهد چندین برار شدن علم بشر خواهشم بود... کما اینکه الان با همین مغز معمولی بشر، هر چند سال یه بار علم بشر دو برابر میشه... اینطوری تمامی عوارض امتحانات و زور زدن برای حفظ مطالب و... از بین میره و دیگه نخواهیم دید که یه نفری نمرش 20 هستش یکی دیگه 0 و همه از مغزشون نهایت استفاده رو خواهند برد... نیمی از مشکلات بشر مربوط به حافظه اون و غیر قابل کنترل بودن حافظه هستش که با این کار دیگه بشر به یکی از آرزوهای دیرینه خودش، یعنی تسلط کامل بر تمامی علوم میرسه... چون با توانایی در اختیار گرفتن حافظه میتونه تمامی علوم جهان رو در مغزش داشته باشه...
احتمالا اولش با تراشه ها شروع میشه و تا 30 یا 40 سال دیگه، تراشه حذف خواهند شد و انسان خواهد توانست بر ظرفیت عظیم مغز خود تسلط پیدا کنه و اطلاعات رو به اون وارد یا ازش خارج کنه... چون مغز انسان ظرفیت بسیار بسیار زیادی داره... زیادتر از هر تراشه ای... فقط باید انسان بتونه بهش دست پیدا کنه... که توی این راه ربات ها بسیار میتونن به انسان کمک کنن... ربات های هوشمند که تا قبل از اینکه بشر به این توانایی برسه بشه از هوش اونا استفاده کرد...
~~~ این ها نسل بعدی بشر خواهند بود... جانشینان واقعی خدا در جهان هستی... This is the next generation ~~~
alizshah
14-06-2008, 22:08
بلللللله
همون طور که Cleeev و symk گفتند این طرح سالهاست که داره ازمایش میشه و ..... :)
فقط امیدوارم تا ان موقع اینترنت مغزمان دایالاپ نباشه
و البته نمرده باشیم
راستی حالا چرا 30 سال طول میکشه
نمیشه زود اطلاعات رو ریخت رو مغز
اونوفت هر علمی رو تو مغر هر کسی نمیریزن
تفاقا این جوری که خیلی بد می شه چون هر کر و کور و کچلی می یاد و از این دستاورد سوء استفاده می کنه مثلا فرض کن من می یام تو خونم بمب هسته ای درست می کنم و بعد یا پول زور می دین یا همتون رو می کشم :21: :21: :27: :27:
سلام.
یه چند وقت پیش هم یه خبر در رابطه با اینکه می شه اطلاعاتی رو توی Dna ذخیر کنن رو شنید بودم.
اینطوری که خیلی جالبه.
خیلی جالبه
این محققان کجا هستن؟
اگر بخوان من حاضرم روم تست کنن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.