PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد میکروفون



pershianix
11-06-2008, 06:46
یه سوال در مورد میکروفون های دوربین های هندی کم دارم. میخواستم بدونم این نوع میکروفونها چه نوعی از میکروفونها هستن؟
واقعا کیفیت ضبط صداشون حرف نداره. قصد دارم یکی برای کامپیوترم بسازم. از بچه ها کسی میتونه کمکم کنه؟ یه مدار که با ولتاژ پایین (حداکثر سه ولت) کار کنه اما کیفیت ضبط صداش به خوبی همین میکروفونهای هندی کمها باشه. خودم تا حالا دو سه تایی ساختم اما از کیفیتشون اصلا راضی نیستم. دنبال مداری میگردم که حساسیت بالایی داشته باشه و صداهای تا فاصله ی دو متر رو به خوبی و به وضوح ضبط کنه.
ممنون.

sastwhc
14-06-2008, 08:01
دوست عزیز در هندی کم از میکروفون خازنی فت دار استفاده میشود و علاوه بر مرغوبیت خود میکروفن،از مدار متناسبی برای پره آمپلیفایر استفاده یشود. و در واقع راز کیفیت بالای ضبط در این دستگاه ها یا IC Recorder ها همین طبقه بسیار با کیفیت pre amplifier است

sanih
30-06-2008, 02:54
البته باید اینو به اضافه کنم که اون Ic در حقیقت برای الگوریتم ضبط صدا استفاده میشه و الان الگوریتم های زیادی هم برای این منظور پیشنهاد شده که متسفانه تعداد محدودی منتشر شده و بیشتر اون ها رو شرکت های بزرگ یا میخرن و یا مینویسن و از انتشار آن به دلایل عقلایی خود داری میکنن.

برای مثال ضبط صدای چند کاناله خود به طرق مختلف انجام میشه.

یا حق

محمد مهندس
02-07-2008, 07:58
در هندی کم ها از میکروفن های سه پایه یا همون تقویت دار استفاده می شود .