PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شبیه سازی تیره شدن تدریجی دسکتاپ، وقتی می خوایم کامپیوتر رو از start menu خاموش کنیم

CG_
10-06-2008, 20:12
سلام دوستان
دیدین وقتی می خوایم کامپیوتر رو خاوموش کنیم ، وقتی که دکمه turn off یا log off رو می زنیم، محیط دور مانیتور سیاه سفید میشه؟

چطوری میشه یه برنامه ای نوشت که وقتی مثلاً یه دکمه می زنیم یا وقتی برناممون لود میشه، دسکتاپ با سرعت قابل تنظیم و به طور روون طوسی بشه؟

البته فکر کنم باید با ImageAttribute اینا کار کنیم، درسته؟

در کل میشه بگین که چطوری میشه یه عکس رو (کلاً جدای از تیره کردن دسکتاپ) میشه همونجوری یواش یواش تیره کرد؟

مرسی...

helpp30world
10-06-2008, 21:23
دوست عزیز این یک برنامه نیست بلکه خود ویندوز است که این عمل را انجام می دهد این روش فقط برای این استفاده می شود
که در هنگامی که رایانه می خواهد خاموش شود شما نتوانید برنامه های را که در این هنگام اعمالی را انجام می دهند را ببینید
وهمین عمل در هنگامی که ویندوز لود می شود اتفاق می افتد و هنگام روشن کردن کامپیوتر زمانی که ویندوز لود می شود همین اتفاق رخ می دهد که جدیدآ مایکروسافت ترفندی را منتشر کرده که شما می توانید صفحه لودینگ را از کار بیاندازید و می توانید
تمامی اتفاقاتی را که در هنگام بالا آمدن ویندوز اجرا می شود را ببینید که در پشت این صفحه لودینگ چه میگذرد و برای خاموش کردن هنوز روشی را منتشر نکرده است

CG_
10-06-2008, 21:29
منم نمی گم چه برنامه ای هست یا نیست.
میگم چطوری میشه یه عکسو اونجوری که اونجا سیاه سفید میشه، با برنامه نویسی مثل یه انیمیشن یواش یواش از رنگی، سیاه سفیدش کرد.
مهم نفس کاره

Ultimator
10-06-2008, 22:56
سلام
دسکتاپ رو نمیدونم اما برای کم کم لود شدن عکس تو همون تاپیکی که در مورد threding و +GDI بحث شده بود جوابتون دقیقا هست با تغییر دادن آلفای یک عکس این جلوه ایجاد میشه .. اگه پیدا نکردین بگید

CG_
10-06-2008, 23:51
سلام
دسکتاپ رو نمیدونم اما برای کم کم لود شدن عکس تو همون تاپیکی که در مورد threding و +GDI بحث شده بود جوابتون دقیقا هست با تغییر دادن آلفای یک عکس این جلوه ایجاد میشه .. اگه پیدا نکردین بگید

اتفاقاً من هم که با خودم فکر می کردم، یادم اومد که در مورد کم کم لود شدن عکس یا همچین چیزی، قبلاً یکی یه چیزایی گفته بود اما متأسفانه هرچی دنبالش گشتم پیداش نکردم. متشکر میشم اگه لینکشو بذارین.

MTPROG
11-06-2008, 00:55
ميشه ويندوز رو هم اينطوري سياه وسفيد كرد من برنامه تعمير رجستري دارم كه يك برنامه عمومي هستش و وقتي مي خواد رجستري رو دفراگ كنه صفحه رو سياه و سفيد مي كنه به احتمال زياد چون اين خاصيت مربوط به فعاليت ويندوز هستش بايد از توابع Api كمك گرفته بشه

Ultimator
11-06-2008, 01:06
این هم لینک تاپیک مورد نظر نمایش عکس با +GDI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه نکته !
جستجو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم خوب چیزیه گاهی !

CG_
11-06-2008, 02:25
مرسی از راهنمایی‏هاتون

یه نکته !
جستجو هم خوب چیزیه گاهی !

قابل توجه شما که جستجو شد اما با شکست مواجه شد.