ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : iPhone 2G,3G | تاپيك مباحث و مسائل مربوط به آيفون هاي نسل اول و دوم

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

farzin110
15-10-2009, 20:12
با سلام
گوشی G3 که دارم 32G ظرفیت دارد که هیچ قابل استفاده نیست. اما وقتیکه به کامپیوتر وصل میکنم 2G نشان میدهد که آن قابل استفاده است. سوال: اولا جریان چیه ؟ گوشی تقلبیه یا نه؟ اگر نه چطور 32 گیگش بکار می افتد. About گوشی را که در منو هایش است ضمیمه میکنم
operator Name:......
Practice Capability: 32G
Useable Capability: 0K
phone:....
Version:MOAIKE_6.61
BT Name : iphone

mr_rayan
16-10-2009, 01:19
با سلام
گوشی G3 که دارم 32G ظرفیت دارد که هیچ قابل استفاده نیست. اما وقتیکه به کامپیوتر وصل میکنم 2G نشان میدهد که آن قابل استفاده است. سوال: اولا جریان چیه ؟ گوشی تقلبیه یا نه؟ اگر نه چطور 32 گیگش بکار می افتد. About گوشی را که در منو هایش است ضمیمه میکنم
operator Name:......
Practice Capability: 32G
Useable Capability: 0K
phone:....
Version:MOAIKE_6.61
BT Name : iphone

دوست عزیز این گوشی که مثل بقیه گوشی ها نیست.باید رو سیستمت آیتونز رو نصب کنی بعدش وصل کنی.اونوقت همه چی حله.

بردیا
17-10-2009, 19:41
میشه لطفاً بگی روی گوشی چی جوری میتونم از --- استفاده کنم؟باید دانلود کنم؟

شما اگه اولتراسرف رو توی کامپیوتراجرا بکنی،توی گوشی هم میتونی بازیهای آیتیونز رو استفاده کنی

بردیا
18-10-2009, 11:18
والپیپرهایی که از تو سیدیا دانلود میکنیم کجا میره؟
من پک آئودی رو دانلود کردم ولی نمیدونم کجا رفته

Iman Bala
18-10-2009, 13:17
سلام
دوستان من می خواستم OS 3.1 رو نصب کنم ...
ولی می خوام یک BackUp به گیرم (به خاطر پیامک ها)..
اولاً چه جوری می شه این کارو کرد؟
و در ثانی آیا میشه این BackUp رو که از ورژن 2.2 و کریر 2.9 است رو روی OS 3.1 بر گردوند؟
از جواب هایی که میدید متشکرم.

بردیا
18-10-2009, 13:33
سلام
برای بکاپ گرفتن باید آیتیونز رو در حالی که گوشیت بهش وصله باز بکنی بعد رویiphone 222 رایت کلییک میکنیی و بکاپ میزنی
دومی رو هم نمیدونم.

Mr.Mimi
18-10-2009, 16:52
سلام دوستان.
قیمت تقریبی 8 و 16 نو چنده؟دسته 2 چطور؟
به نظر شما میصرفه دسته2 16 گیگ رو خرید؟
فرق های اساسی بین 2G و 3G چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟

Iman Bala
19-10-2009, 22:30
سلام
برای بکاپ گرفتن باید آیتیونز رو در حالی که گوشیت بهش وصله باز بکنی بعد رویiphone 222 رایت کلییک میکنیی و بکاپ میزنی
دومی رو هم نمیدونم.
ممنون دوست عزیز
ولی اگه کسی بتونه این موضوع رو برام روشن کنه ممنون می شم که واقعاً BackUp ورژن 2.2 رو روی 3.1 می شه بر گردوند یا نه؟

ML2007
20-10-2009, 17:45
سلام ببخیشید یک سوال داشتم من با سافاری نمی تونم فایلی رو دانلود کنم لطفا کمک کنید

key_1
20-10-2009, 23:48
یه سوال از حرفه ای ها !
چرا وقتی عکس هارو از کامپیوتر به گوشی که منتقل می کنی وقتی با برنامه photo خودش نگاه می کنم خیلی کیفیت کم و بعضی جاهای عکس مربع مربع میشه ؟ اشکال از چیه ؟ از برنامه photo یا کلا وقتی انتقال میدیم کم میشه ؟
و راه حل چیست ؟:41:

aref.moradi
21-10-2009, 01:25
خواستم ریبوت کنم تو ارم سیب مونده هی خاموش میشه بعد از چند دقیقه ارم سیب میاد دوباره خاموش میشه

بردیا
24-10-2009, 11:10
سلام ببخیشید یک سوال داشتم من با سافاری نمی تونم فایلی رو دانلود کنم لطفا کمک کنید

در حالت عادی نمیشه
فکر کنم باید جیلبریک کرد و بعد از توی سیدیا برنامه مخصوصشو ریختش

lord69
24-10-2009, 23:24
یکی از دوستانم برای من از آمریکا یک Iphone 3g فرستاده که من چند تا سوال راجع به کار کردن باهاش دارم.اینم بگم که ورژنش 3.0 هست و جیلبریک هم شده.یکی این که من می خواستم از تو appstore چند تا نرم افزار free دانلود کنم که خب گفت باید account بسازی.ولی چون شماره credit card می خواد نمی تونم عضو بشم.می خواستم ببینم راهی داره؟دیگه این که من شنیدم مشکل delivery حل شده ولی من پیغامی دریافت نمی کنم.کار خاصی باید انجام بدم تا فعال بشه؟راستی دانلود از cydia واقعا ریسک داره؟چه نرم افزارهایی ازش رو توصیه می کنید دانلود کنم؟(البته جز caller id fix)ممنون

Mr.Mimi
25-10-2009, 00:06
سلام دوستان.
اگه بخوام این گوشی رو از دوبی بخرم میصرفه یا نه؟
قیمت اونجا چطوره؟
اونجا هم باید قرارداد ببندی یا آنلاک فکتوری هست؟

بردیا
27-10-2009, 13:30
سلام دوستان.
اگه بخوام این گوشی رو از دوبی بخرم میصرفه یا نه؟
قیمت اونجا چطوره؟
اونجا هم باید قرارداد ببندی یا آنلاک فکتوری هست؟

من خودم از دوبی برام آوردن
مال من آنلاک نرم افزاریه،750 هم برام درومدش.
قیمتش زیاد تفاوتی با اینجا نداره

آقا یکی یه سورس معرفی بکنه برای اضافه کردن قابلیت دانلود به سافاری.اسم برنامشم بگید

بردیا
27-10-2009, 13:32
یکی از دوستانم برای من از آمریکا یک Iphone 3g فرستاده که من چند تا سوال راجع به کار کردن باهاش دارم.اینم بگم که ورژنش 3.0 هست و جیلبریک هم شده.یکی این که من می خواستم از تو appstore چند تا نرم افزار free دانلود کنم که خب گفت باید account بسازی.ولی چون شماره credit card می خواد نمی تونم عضو بشم.می خواستم ببینم راهی داره؟دیگه این که من شنیدم مشکل delivery حل شده ولی من پیغامی دریافت نمی کنم.کار خاصی باید انجام بدم تا فعال بشه؟راستی دانلود از cydia واقعا ریسک داره؟چه نرم افزارهایی ازش رو توصیه می کنید دانلود کنم؟(البته جز caller id fix)ممنون

با آیتیونز 8.01 فکر کنم بتونی طبق آموزشی که توی تالار هستش اکانت بسازی
دلیوری رو باید برنامشو از تو سیدیا دانلود بکنی از تو سورس xsellize

lord69
27-10-2009, 21:23
این همه زور زدم ورژن جدیدشو دانلود کردم الکی بود پس؟ راستی این برنامه دلیوری هم بگی ممنون میشم.راستی نگفتین دانلود از cydia امن هست یا نه؟مثلا iblacklist رو دانلود کنم؟ راستی این آیفونو هر وقت به کامپیوتر وصل کنیم شارژ میشه؟آخه بعضی وقتا نیاز به شارژ نداره.اون وقت واسه باتریش مشکل ساز نیست؟

mr_rayan
28-10-2009, 01:09
این همه زور زدم ورژن جدیدشو دانلود کردم الکی بود پس؟ راستی این برنامه دلیوری هم بگی ممنون میشم.راستی نگفتین دانلود از cydia امن هست یا نه؟مثلا iblacklist رو دانلود کنم؟ راستی این آیفونو هر وقت به کامپیوتر وصل کنیم شارژ میشه؟آخه بعضی وقتا نیاز به شارژ نداره.اون وقت واسه باتریش مشکل ساز نیست؟

با ورژن جدیدش هم میشه،اتفاقا ورژن جدیدش خیلی بهتره نسبت به بقیه.
اسم برنامش همون delivery هست.
دانلود از cydia هم امن.خیالت راحت.blacklist هم با خیال راحت دانلود کن.
هر وقت هم به کامپیوتر وصل کنی اگه نیاز به شارژ داشته باشی شارژ میشه وگرنه اگه فول شارژ باشی که خودش اتومات ارتباط شارژ شدن رو قطع میکنه.

lord69
28-10-2009, 20:24
چطوری میشه؟من گفتم بدون credit card!
منظور من در مورد باتری این بود که تا اون جایی که من شنیدم میگن بهتره گوشیو بذارین باتریش خالی بشه بعد شارژش کنید وگرنه باتری زود خراب میشه.سر این بود که گفتم.
راستی این اسم گوشیو چه جوری میشه عوض کرد؟منظورم همون اسمیه که مثلا وقتی به itunes وصلش می کنیم می نویستش.

mr_rayan
28-10-2009, 21:30
deliveri رو باید از cydia دانلود کنی.برای دانلود برنامه و بازی های فری هم باید یه اکانت توی آیتونز بسازی.
در مورد باطری هم اون قضیه ای که شما میگی در مورد باطری های قدیمی هستش.باطری های الان لیتیومی هست و نیازی نیست هم که حتما خالی بشه و .....
اسم گوشی هم وقتی برنامه آیتونز رو باز می کنی همونجا سمت چپ جایی که عکس گوشیت توی لیست هست روی اسمش دوبار کلیک کن به حالت rename در میاد.

lord69
29-10-2009, 10:31
خیلی متشکرم.
2 تا سوال دیگه.چه جوری میشه آهنگ ها رو به ringtone آیفون تبدیل کرد؟(اگه احیانا نرم افزار خاصی داره ممنون میشم معرفی کنید.)
دیگه اینکه من با یک نرم افزار 1 فیلم dvd رو به فرمت ایفون تبدیل کردم(با رزولوشن 640.360)کیفیتشم خیلی اوردم پایین ولی بازم حجمش شد 1.5 گیگ!می خواستم بدونم آیا دوستان نرم افزار بهتری میشناسن؟کلا چه تنظیماتی (resolution ،output format,...) واسه این کار(البته با حجم کم)بهتره؟

lovely11380
01-11-2009, 23:32
سلام دوستان
من یه آیفون 2g خریدم ولی نمیتونم روش چیزی بریزم یعنی وصل که میکنم به کامپیوتر حجمش رو 4 گیگ نشون میده با اینکه گوشی 8 گیگه و امکان paste کردن فایل هم وجود نداره
واقعا ممنون میشم اساتید فن یه کمکی بفرمایند

dr.vampire
02-11-2009, 00:29
شما باید با آی تونز فایل و برنامه روی آیفون بریزی !!!!!

آموزش کامل اینجا :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

lovely11380
02-11-2009, 21:58
شما باید با آی تونز فایل و برنامه روی آیفون بریزی !!!!!

آموزش کامل اینجا :

آقا این تاپیک ها مال 40 سال پیشه ، منم نتیجه ای نگرفتم ازشون ، میشه اینجا کمکم کنید
ممنون میشم

lord69
05-11-2009, 10:17
راستی این سورس xsellize رو من هر چی گشتم پیدا نکردم تو cydia.تو اونجایی که میشه سورسای جدیدم add کرد رفتم نبود.چه کار میشه کرد؟

GiggleClub
05-11-2009, 14:15
سورس xsellize:
cydia.xsellize.com/user-pass

lord69
05-11-2009, 15:20
اینو تو safari زدم.1 صفحه باز شد اما delivery رو نتونستم توش پیدا بکنم.

lovely11380
05-11-2009, 22:18
سلام
من اینترنت adsl دارم و روی لپتاپم هم wifi دارم،حالا می خوام اینترنت روی لپتاپ رو طوری روی wifi شیر کنم که با آیفونم بتونم از اینترنت لپتاپم استفاده کنم اگه میشه راهنمایی کنید که باید چیکار کنم
مرسی

GiggleClub
05-11-2009, 22:28
اینو تو safari زدم.1 صفحه باز شد اما delivery رو نتونستم توش پیدا بکنم.

عزیز سورس ربطی به سافاری نداره
باید تو cydia بری اون قسمتی که واسه سورس هاست و بزنی ادد و اون آدرسی که دادم رو وارد کنی
به جای user و pass هم باید یوزر پسورد خودتو تو xsellize بدی
اگه نداری برو تو سایت xsellize.com یه اکانت بساز

سلام
من اینترنت adsl دارم و روی لپتاپم هم wifi دارم،حالا می خوام اینترنت روی لپتاپ رو طوری روی wifi شیر کنم که با آیفونم بتونم از اینترنت لپتاپم استفاده کنم اگه میشه راهنمایی کنید که باید چیکار کنم
مرسی
XP یا ویستا؟

lord69
09-11-2009, 22:13
اوه!ممنون.نمیدونستم اینو.

lord69
13-11-2009, 11:15
من نهایتا delivery رو download کردم ولی نمی دونم چرا هیچ report ای نمیده.

mr_rayan
13-11-2009, 22:53
شما باید برید توی قسمت setting و بعد برید توی تنظینات messages و اونجا گزینه deliveri report فعال کنید.

aref.moradi
14-11-2009, 15:29
با خود گوشي ميشه فايلهايipaرو دانلود و نصب كرد در ضمن سايتي هست كه اين فايلها رو بصورت كرك شده ارايه بده

fire159
14-11-2009, 21:27
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، بنظر می رسد كمپانی موتورولا توانسته با فروش بسیار خوب گوشی Droid بتواند ضررهای مربوط به چند سال گذشته را جبران كند . كارشناسان حتی انتظار فروش بیشتری برای این گوشی دارند. گوشی Droid فقط در هفته اول پس از عرضه توانست رقم فروش خود را به عدد 100 هزار گوشی برساند .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كمپانی Verizon Wireless مسئول فروش و عرضه گوشی Droid می باشد و خبر هایی بگوش می رسد مبنی بر اینكه تعداد 200 هزار گوشی نیز برای فروش در بازار آماده عرضه می باشند .

لازم به ذكر است كه به احتمال بسیار زیاد موتورولا خواهد توانست در سه ماهه چهارم سال 2009 تعداد یك میلیون عدد از گوشی Droid را بفروش برساند و این رقم حتی می تواند به 10 میلیون عدد گوشی در سال 2010 برسد .

كاملا واضح است كه رقابت شدیدی بین گوشی Droid كمپانی موتورولا و گوشی iphone كمپانی Apple در جریان می باشد .

lord69
14-11-2009, 22:36
شما باید برید توی قسمت setting و بعد برید توی تنظینات messages و اونجا گزینه deliveri report فعال کنید.

این کار رو کرده بودم.البته الان درست شد دیگه.باید restart می کردمش.

night lord
20-11-2009, 13:06
nدوستان من میخوام یه 3g بگیرم . سوال اینکه سیستم عامل 3gs رو 3g نصب یا آپدیت میشه ؟ که مشکلهایی که داره حل بشه؟

سوال دوم اینکه من دوست دارم رو گوشیم برنامه نصب کنم . گوشیه را دستی برای برنامه هست؟ یعنی گیر میر نداره ؟

mr_rayan
20-11-2009, 19:59
nدوستان من میخوام یه 3g بگیرم . سوال اینکه سیستم عامل 3gs رو 3g نصب یا آپدیت میشه ؟ که مشکلهایی که داره حل بشه؟

سوال دوم اینکه من دوست دارم رو گوشیم برنامه نصب کنم . گوشیه را دستی برای برنامه هست؟ یعنی گیر میر نداره ؟

جواب اول :

Anathema&sin
21-11-2009, 20:33

اصلاً گوشیه را ه دستی نیست.خیلی هم گیر میر داره.
مثه این گوشی های رایج تو بازار نیست که فرتی بازی و برنامه رو کپی پیست کنی رو گوشیت.
کلی برنامه های جانبی داره و به Wifi هم نیاز داری البته اگه باشه بهتره .Itunes هم لازم داری اکثر برنامه هاش هم پولی هست و اونائی رو که میتونی از Apple store و Itunes دانلود کنی رو باید قبلش اکانت بسازی و چون ایران رو بلاک کردن به یه نرم افزار ف.....شکن مطمئن هم نیاز داری.همه ی اینا بماند باید قبلش گوشی رو Unloack , Jailbrak , Activate رده باشی

حالا دیگه خود دانی

GiggleClub
21-11-2009, 21:42
اکثر برنامه هاش هم پولی هست
دوست من کی میاد تو ایران از appstore بازی بگیره؟!
بازی کرک شدش رو ما میگیرم! که دیگه نه نیازی به چیزشکن داره و نه هیچی
ریختنش هم به نظرمن که از نوکیا و بقیه گوشیا راحت تره!

قبلش گوشی رو Unloack , Jailbrak , Activate رده باشی

unlock که دیگه نمیخاد اگه آنلاک فکتوری بگیره
Active هم همچین میگی هر کی ندونه فکر میکنه قراره چیکار کنه
برای activate کردن باید گوشی رو به pc وصل کرد و itunes رو اجرا کرد (به اینترنت هم باید وصل بود)
اتوماتیک active میشه گوشی!
وااای چه کار سختی :27:

میمونه جیلبریک!
این یکی یه کوچولو شاید یه عده بگن دردسر داره که فوقش میدی یه نفر ۵ - ۱۰ تومن میگیره کل کاراش رو میکنه

Behnam_A
24-11-2009, 19:09
سلام اگه حالا تو یه کلام بگیم آیفون 3g با این مشکلاتی که نسبت به s داره ارزش خریدن رو داره ؟

Behnam_A
24-11-2009, 19:51
یه سوال دیگه هم داشتم gps ش رو میشه تو ایران را انداخت ؟بعدشم میشه فریمویرش رو آپ کرد امکاناتی که الان رو s داره رو داشته باشه ؟
Thx

night lord
27-11-2009, 20:44
دوستان من امروز با یکی آشنا شدم که میگفت یه کسی هست که
Iphone 3G رو 350 - 400 هزار تومان میفروشه . میگفت اون خودش از آمریکا وارد
میکنه و خودش اینجا رجیستر میکنه و تحویل میده .

به نظر شما مشکل نداره که بخرم؟ چون قیمتش الان 600 هزار تومنه .
به نظر شما کاسه ای زیر نیم کاسه هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا نه که برم تو کارش.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

payamf1
29-11-2009, 23:05
دوستان من امروز با یکی آشنا شدم که میگفت یه کسی هست که
Iphone 3G رو 350 - 400 هزار تومان میفروشه . میگفت اون خودش از آمریکا وارد
میکنه و خودش اینجا رجیستر میکنه و تحویل میده .

به نظر شما مشکل نداره که بخرم؟ چون قیمتش الان 600 هزار تومنه .
به نظر شما کاسه ای زیر نیم کاسه هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا نه که برم تو کارش.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عجیب نیست ممکنه. وقتی eBay آیفون 3G هشت گیگ را زده 445 دلار!

payamf1
06-12-2009, 22:23
یه سوال دیگه هم داشتم gps ش رو میشه تو ایران را انداخت ؟بعدشم میشه فریمویرش رو آپ کرد امکاناتی که الان رو s داره رو داشته باشه ؟
Thx

با آپدیت فریمور همه امکانات مثل 3Gs خواهد بود. حتی میشه 2G رو هم آپدیت کرد و مثل 3Gs بشه ولی خوب سخت افزار رو نمیشه تغییر داد:31:

payamf1
06-12-2009, 22:28
سلام اگه حالا تو یه کلام بگیم آیفون 3g با این مشکلاتی که نسبت به s داره ارزش خریدن رو داره ؟

اتفاقا 3G الان ارزشش بیشتره چون خیلی قیمتش پایینتر اومده ولی الان 3Gs خیلی قیمتهاش بالاس...

halvled
08-12-2009, 12:20
سلان
من نميتونم آهنگ هاي گوشيمو واسه صداي زنگ بذارم
و اينكه عكس كه ميگيرم نمي دونم كجا ذخيره ميشود ؟؟؟؟
كمكم كنين
iphone 3g daram
و اینکه آشنایی زیادی چوان با این گوشی و نرم افزاراش ندارم یه توضیحی هم بدین که چطوری مینونم mms گوشی و فعال کنم !!!
با تشکر
راستی با iBluetooth آهنگ یا عکس که میگیرم توی گوشیم نمایش داده نمی شه و نمی تونم استفاده کنم . مگر با نرم افزارهای FileMagic , Mobile Studio , ...
با تشکر فراوان

kasra_khan2003
08-12-2009, 13:25
سلان
من نميتونم آهنگ هاي گوشيمو واسه صداي زنگ بذارم
و اينكه عكس كه ميگيرم نمي دونم كجا ذخيره ميشود ؟؟؟؟
كمكم كنين
iphone 3g daram
و اینکه آشنایی زیادی چوان با این گوشی و نرم افزاراش ندارم یه توضیحی هم بدین که چطوری مینونم mms گوشی و فعال کنم !!!
با تشکر
راستی با iBluetooth آهنگ یا عکس که میگیرم توی گوشیم نمایش داده نمی شه و نمی تونم استفاده کنم . مگر با نرم افزارهای FileMagic , Mobile Studio , ...
با تشکر فراوان

عکس که میگیرید، باید بره داخل Photos--->Camera Roll ، این واسه داخل iPhone، برای کامپیوتر هم، زمانی که آیفون رو وصل میکنید، داخل My Computer آیکون آیفون نمایان میشه، درست مثل زمانی که یه USB Flash رو وصل میکنید، میرید اونجا و عکسای گرفته شدتون رو کپی میکنید روی هاردتون...

برای اینکه آهنگ گوشی رو عوض کنید بهترین راه اینکه که نرم افزار AnyRing رو نصب کنید. از Cydia میتونید این کار رو کنید...

زمانی هم که دارید با نرم افزار iBluetooth عکس میگیرید، از شما میپرسه کجا save کنه! میتونید بگید داخل هممون Camera Roll ذخیره کنه، یا اینکه تو یه فولدر دیگه، اما اگه بریزید تو یه فولدر دیگه، باید با یه فایل منیجر از داخل گوشی، برید به اون فولدر و بازش کنید.

halvled
08-12-2009, 14:53
مي دونم داخل photo va camra roll ذخيره مي شه . اما نميشه
روي آيكون camera roll شكل آخرين عكسم نمايش داده ميشه اما داخلش خبري نيست
و از داخل خود camera وارد عكس هاي گرفته شده كه ميشم عكس هام سفيد ديده ميشه!!!

آيا همه آيفون ها به نصب نرم افزار واسه تغيير صدا زنگ نياز دارن يا فقط واسه منه ؟

kasra_khan2003
08-12-2009, 15:53
مي دونم داخل photo va camra roll ذخيره مي شه . اما نميشه
روي آيكون camera roll شكل آخرين عكسم نمايش داده ميشه اما داخلش خبري نيست
و از داخل خود camera وارد عكس هاي گرفته شده كه ميشم عكس هام سفيد ديده ميشه!!!

آيا همه آيفون ها به نصب نرم افزار واسه تغيير صدا زنگ نياز دارن يا فقط واسه منه ؟

من اون مشکل شما رو تا به حال ندیده بودم! جستجو میکنم ببینم میشه راه حلی براش پیداکرد یا نه، اگه نشه که یه دور Restore میکنید حل میشه.

در مورد آهنگ هم، آیفون امکانی مثل گوشی های دیگه نداره که هر آهنگی که خواستی رو بزاری برای زنگ گوشی!

البته اونقدر جذابیت های دیگه داره که من تا حالا اصلا دنبال عوض کردن آهنگ نبودم!!!

halvled
08-12-2009, 16:06
دستتون درد نكنه بابت كمك هايي كه مي كنين .
بله ميدونم واقعا گوشي خوبيه و بروز هم هست

سوال ديگه اينكه من يك سري نرم افزارهارو دانلود ميكنم با PC و از طريق ituns نصبشون مي كنم
مثلا از 10 تا 4 تاشون نصب ميشه و بقيه نصب نمي شن . erore نميده اما در گوشه هم نصب نميشه و 2باره كه داخل application رو نگاه ميكني تيك active آن برداشته شده ..

kasra_khan2003
08-12-2009, 16:25
دستتون درد نكنه بابت كمك هايي كه مي كنين .
بله ميدونم واقعا گوشي خوبيه و بروز هم هست

سوال ديگه اينكه من يك سري نرم افزارهارو دانلود ميكنم با PC و از طريق ituns نصبشون مي كنم
مثلا از 10 تا 4 تاشون نصب ميشه و بقيه نصب نمي شن . erore نميده اما در گوشه هم نصب نميشه و 2باره كه داخل application رو نگاه ميكني تيك active آن برداشته شده ..

اسم اون نرم افزارها چیه؟!

بعضی ها بصورت فیزیکی دیده نمیشه! مثل Fix Caller ID که برای درست کردن مشکل Caller ID هست.

در مورد اون مشکل عکس چند مورد هست که باید توضیح بدید:

وقتی عکس جدید میگیرید، به اون عدد جلوی Camera Roll اضافه میشه؟!

داخل کامپیوتر چطور دیده میشه؟!

امتحان کردید که تمام عکس های داخل Camera Roll رو پاک کنید و ببینید درست میشه یا نه؟

و سوال آخر اینکه، شما عکسی رو Sync کردید؟ از طریق iTunes

halvled
08-12-2009, 16:56
سلام
به طور مثال نرم افزار هاي
Battery-Flashlight-v1.0-iPhone
Quickoffice.Mobile.Office.Suite.v1.4.2.iPhone.iPod .Touch
Tansee_iPhone_Transfer_SMS_v1.0.0.0]
kheyli dg az fil ha k moshakhse vase system nist janbe karbordi va bazi daran

آره . من عكس هاي خيلي زيادي ريختم توي گوشيم و جواب ميده . فقط مشكلم با camera ست .
وقتي هم كه به pc وصل ميكنم فقط عكس هايي نمايش داده ميشه كه از display screen خودم گرفتم . و يه دونه عكس كاملا سفيد .
نميشه گفت كه مثلا دوربين خرابه چون با نرم افزار ضبط ويديو كه كار مي كنم فيلم ميگره و پخش مي كنه
راستي اينكه بخوا مثلا اطلاعات يك پوشه از گوشيمو بريزم توي pc بايد چكار كنم مثلا آدرس زير :
var/mobile/media/iphonevideorecorder

وقتي بلوتوس ميگرم مثلا مزيك رو بايد به چه آدرسي ذخيره كنم تا وام در ipod نمايش بده يا برعكس اين مسئله چطور آدرس فايل هام كه در ipod هست كجاست اگه بخوام بلوتوس كنم !!!

moslem-visual
08-12-2009, 20:37
نمیدونم اینجا جاش هست یا نه اما نحوه ی باز کردن و تکه تکه کردن یک آیفون 3 جی رو اینجا میتونید ببینید:

kasra_khan2003
09-12-2009, 00:05
سلام
به طور مثال نرم افزار هاي
Battery-Flashlight-v1.0-iPhone
Quickoffice.Mobile.Office.Suite.v1.4.2.iPhone.iPod .Touch
Tansee_iPhone_Transfer_SMS_v1.0.0.0]
kheyli dg az fil ha k moshakhse vase system nist janbe karbordi va bazi daran

آره . من عكس هاي خيلي زيادي ريختم توي گوشيم و جواب ميده . فقط مشكلم با camera ست .
وقتي هم كه به pc وصل ميكنم فقط عكس هايي نمايش داده ميشه كه از display screen خودم گرفتم . و يه دونه عكس كاملا سفيد .
نميشه گفت كه مثلا دوربين خرابه چون با نرم افزار ضبط ويديو كه كار مي كنم فيلم ميگره و پخش مي كنه
راستي اينكه بخوا مثلا اطلاعات يك پوشه از گوشيمو بريزم توي pc بايد چكار كنم مثلا آدرس زير :
var/mobile/media/iphonevideorecorder

وقتي بلوتوس ميگرم مثلا مزيك رو بايد به چه آدرسي ذخيره كنم تا وام در ipod نمايش بده يا برعكس اين مسئله چطور آدرس فايل هام كه در ipod هست كجاست اگه بخوام بلوتوس كنم !!!

در مورد اینکه یه فولدر رو از تو گوشیت خالی کنی رو کامپیوتر باید از نرم افزاری مثل iFun Box استفاده کنی، اگه آیتونز 9.0.2 نصب کردی، این نسخه برات کار میکنه:

در مورد سوال دومت: هنوز این امکان نیومده!

در واقع iTunes آهنگ ها و عکس ها رو کد میکنه! بطور مثال، یه آهنگ به اسم Ebi - Chizi Begu تبدیل میشه به E4B014 !!!

و عکس این هم نمیشه که آهنگی رو با بلوتوث بگیری و با iPod پخش کنی! اما احتمالا نرم افزاری میاد که این کار رو بکنه...

از تمام عکس ها یه Back Up بگیر، بعد برو داخل فولدری که انتخاب کردی تا عکس ها از اون تو بره داخل آیفون، یه فولدر هست به اسم iPod Photo Cache اون رو یه دور پاک کن و دوباره sync کن...

ضمن اینکه یه بار با این برنامه هم امتحان کن ببین میتونی عکس ها رو ببینی یا نه:

halvled
09-12-2009, 13:02
سلام
من اینکاری که میگین که photo cash رو خالی کنم رو اول انجام داده بودم حتی یه بار آدرس تموم فایل هامو عوض کرم که کلا همه ی cash ها پاک شه اما بازم نشد !!!

halvled
09-12-2009, 13:08
راستی نگفتین چرا یک سری از نرم افزارها نصب میشن ودیده میشن اما بعضی ها نصب نمی شن و تیک active آنها برداشته میشه ؟

kasra_khan2003
09-12-2009, 13:46
سلام
من اینکاری که میگین که photo cash رو خالی کنم رو اول انجام داده بودم حتی یه بار آدرس تموم فایل هامو عوض کرم که کلا همه ی cash ها پاک شه اما بازم نشد !!!

چرا یه دور restore نمیکنی؟ ( به جای حل مساله صورت مساله رو پاک کاردم:31: )

راستی نگفتین چرا یک سری از نرم افزارها نصب میشن ودیده میشن اما بعضی ها نصب نمی شن و تیک active آنها برداشته میشه ؟

فایلی که گرفتی مشکل داشته! من الان اون نرم افزار Battery Flashlight که گفتی نصب کردی و دانلود کردم و بدون مشکل اجرا شد!

از لینک زیر دانلود کن و نصب کن:

اگه بازم مشکل داشتی، دیگه مشکل از گوشی هست...

halvled
09-12-2009, 14:07
دستتون درد نکنه . حالا ببینیم چی پیش میاد ..

halvled
09-12-2009, 19:41
سلام
اگه میشه یک file maneger خیلی قوی بهم معرفی کنین تا ازش استفاده کنم مثلا مثل نرم افزار xplore در گوشی های نوکیا !!! که تموم فایل های سیستمی و ... رو بهمون نشون میده .. اگه نیست اونچیزی که خودتون هم پیشنهاد میکنین رو بهم بگین
مرسی

halvled
09-12-2009, 19:50
سلام اگه من بخوام گوشیوم آپدیت کنم شما چه راهیو واسم پیشنهاد میکنین . که میگم مثلا سیستم عامل 3gs رو میشه روی 3g پیاده کرد !!!

kasra_khan2003
09-12-2009, 22:55
سلام
اگه میشه یک file maneger خیلی قوی بهم معرفی کنین تا ازش استفاده کنم مثلا مثل نرم افزار xplore در گوشی های نوکیا !!! که تموم فایل های سیستمی و ... رو بهمون نشون میده .. اگه نیست اونچیزی که خودتون هم پیشنهاد میکنین رو بهم بگین
مرسی

من به شخصه از iFile استفاده میکنم که قابلیت پخش بعضی از فرمت ها رو هم داره! از Cydia میتونی بگیری

سلام اگه من بخوام گوشیوم آپدیت کنم شما چه راهیو واسم پیشنهاد میکنین . که میگم مثلا سیستم عامل 3gs رو میشه روی 3g پیاده کرد !!!

الان آخرین نسخه ای که اومده 3.1.2 هست، اگه میخوای مال خودت رو چک کنی، برو به Setting-->General--->Version

برای بروز کردن هم، به اینترنت وصل باش، iTunes رو باز کن و روی Update کلیک کن!

halvled
10-12-2009, 09:59
سلام
خسته نباشين
واقعا ممنونم بابت اين همه همكاريتون با ما
فايل ifunbox رو كه دانلود كردم بيشتر سوالاتمو جواب گرفتم
حتي مشكل عكس گرفتنم هم باهاش حل شد و درست شد .
واقعا مرسي
بعد واسه آپديت . اگه وسط آپديت قطع بشه اينترنت مشكلي بوجود نمياد ؟
با اينترنت 128 adsl چه قدر زمان ميبره ؟
با تشكر فراوان

kasra_khan2003
10-12-2009, 13:19
سلام
خسته نباشين
واقعا ممنونم بابت اين همه همكاريتون با ما
فايل ifunbox رو كه دانلود كردم بيشتر سوالاتمو جواب گرفتم
حتي مشكل عكس گرفتنم هم باهاش حل شد و درست شد .
واقعا مرسي
بعد واسه آپديت . اگه وسط آپديت قطع بشه اينترنت مشكلي بوجود نمياد ؟
با اينترنت 128 adsl چه قدر زمان ميبره ؟
با تشكر فراوان

شما میتونید فایل آپدیت رو از اینجا بصورت مستقیم دانلود کنی، بعد که دانلود شد، iPhone رو وصل کنی و آیتونز رو اجرا کنی، بعد با نگه داشتن دکمه ی Shift ، اون Restore رو که زیر update هست رو بزنید، در این حالت فایل frimware رو بصورت دستی از شما میخواد که همین فایل رو بهش میدین.

اما توجه داشته باشین که موضوع به همین سادگی نیست!

یعنی بعدش هست که ممکنه مشکلاتی پیش بیاد!

قبلش از ورژن گوشیتون مطمئن شین، شاید اصلا الان 3.1.2 باشه!

از اینکه فکتوری آنلاک هست یا نه.

چون وقتی update کنین، تمام نرم افزارها میره و دوباره باید آنلاک ( در صورتی که آنلاک فکتوری نباشه ) و جیلبریک بشه، بعد هم نرم افزارها رو نصب کنید.

ضمن اینکه حتما قبل اینکه آپدیت کنید، به back up بگیرید تا contact های شما نپره!

halvled
12-12-2009, 14:35
سلام مرسي
از كجا بايد بدونم كه unlouck factori هست يا نه ؟
يا اينكه خودش بوده يا دستي وارد شده . ؟

halvled
12-12-2009, 14:41
بعد وقتي آپديت ميشه چه تغييراتي در گوشي بوجود مي ياد ؟ آيا امكانات خاصي بهش اضافه هم ميشه ؟ مثلا !!!
چون مي خوام الان update كنمش ..
اين فايل آپديت آخرين نسخه ايه كه Appel وارد بازار كرده ؟
اگه آپديتم بدون نتيجه بود باز ميشه گوشي رو به اين ساعت دوباره برگردونم ؟

kasra_khan2003
12-12-2009, 16:38
سلام مرسي
از كجا بايد بدونم كه unlouck factori هست يا نه ؟
يا اينكه خودش بوده يا دستي وارد شده . ؟

بعد وقتي آپديت ميشه چه تغييراتي در گوشي بوجود مي ياد ؟ آيا امكانات خاصي بهش اضافه هم ميشه ؟ مثلا !!!
چون مي خوام الان update كنمش ..
اين فايل آپديت آخرين نسخه ايه كه Appel وارد بازار كرده ؟
اگه آپديتم بدون نتيجه بود باز ميشه گوشي رو به اين ساعت دوباره برگردونم ؟

عجله نکن! قبل از هر کاری، برو تو Settin-->About و برایم Model رو بنویس. از روی اون میشه فهمید که لاک هست، یا آنلاک! حالا که تا اونجا رفتی، لطف کن Version رو هم بخون و بده من، تا ببینم اصلا نیاز هست آپدیت کنی یا نه!

halvled
12-12-2009, 18:53
سلام
iPhone 3g 8g
version 2.2.1(5H11)
carrier 2.9
Model MB489PL
Serial Number 87908BDJY7H
Available 1.8 GB
IMEI 011774007927673
model firmware 02.30.03

kasra_khan2003
12-12-2009, 22:10
سلام
iPhone 3g 8g
version 2.2.1(5H11)
carrier 2.9
Model MB489PL
Available 1.8 GB
IMEI 011774007927673
model firmware 02.30.03

فریم ویرت که خیلی قدیمی هست!!!

حتما باید آپدیت کنی. الان اصلا کیبورد افقی داری؟!!! جدیدترین فریم ویر ورژن 3.1.2 هست. مال شما خیلی قدیمیه

اما در باره ی آنلاک بودن گوشیت: گوشیتون مال لهستان هست گویا! لهستان جزء کشورهایی هست که اگه 100$ بهش بدین، گوشیتون رو آنلاک فکتوری میکنه، باید دید اون شخصی که گوشیتون رو آورده اون 100 دلار رو داده یا نه!

یکم صبر کن، ببینم میتونم بیشتر بفهمم یا نه...

kasra_khan2003
13-12-2009, 13:58
سلام
iPhone 3g 8g
version 2.2.1(5H11)
carrier 2.9
Model MB489PL
Available 1.8 GB
IMEI 011774007927673
model firmware 02.30.03

ببین تو cydia برنامه ی yellow sn0w نصب هست؟! اگه نباشه که آنلاک هست...

halvled
13-12-2009, 14:16
سلام
من كيبورد افقي ندارم !!! كه واسم يه سوال بود !!
واسه ديدن نرم افزار yellow snow بايد برم كدام قسمت Cydia ? شرمنده سوالم خيلي ابتدايي بود ؟
selection ? changes ? manage ?
در قسمت manage در package كه اون نرم افزار نبود !
واسه همينه كه خيلي دوست دارم گوشيمو آپديت كنم .
بعد در قسمت setting/general/netword من گزينه edu رو ندارم و ام ام اس هم غير فعاله ؟
متشكرم .

kasra_khan2003
13-12-2009, 15:49
سلام
من كيبورد افقي ندارم !!! كه واسم يه سوال بود !!
واسه ديدن نرم افزار yellow snow بايد برم كدام قسمت Cydia ? شرمنده سوالم خيلي ابتدايي بود ؟
selection ? changes ? manage ?
در قسمت manage در package كه اون نرم افزار نبود !
واسه همينه كه خيلي دوست دارم گوشيمو آپديت كنم .
بعد در قسمت setting/general/netword من گزينه edu رو ندارم و ام ام اس هم غير فعاله ؟
متشكرم .

چون فریم ویر شما بس قدیمی هست:27:

پیشنهاد میکنم آپدیت کنیش به 3.1 یا حتی به همون 3.0.1 !!!

فرق عمده ای که بین 3.1.2 و 3.0.1 از نظر من هست، اینه که تو 3.1.2 میتونی دوتا کار انجام بدی: وقتی داری شماره میگیری، یه شماره رو pasteکنی و اینکه تو iTunes میتونی icone برنامه ها رو جابه جا کنی!

پست های مربوط به آپدیت کردن رو چندین بار بخون! عجله نکن...

M@M
13-12-2009, 15:57
من یه برنامه میخوام که هم باهاش بتونم فارسی تایپ کنم و هم اس ام اس فارسی رو بتونم بخونم

ایفون 3جی دارم

ورزن:3.0.1

Mah12
13-12-2009, 17:14
ورژن 3.0.1 که خودش فارسی (عربی) داره من که آیپاد داشتم همین ورژن باش فارسی مینوشتم و میدیدم...
فقط تو بخش زبان عربی رو هم تیک دار کن... موقع تایپ کره زمین رو کیبرد رو بزن عربیو فارسی تایپ کن...

forexet
13-12-2009, 19:38
سلام دوستان
من بین آیفون 3G و HTC HD2 مردد موندم
میخواستم ببینم آیا همه بازیهایی که برای آیفون ساخته میشه برا همه آیفونا میاد یا فقط برا آیفون 3GS ؟
برا اون آیفون معمولی ورزن 1.2 اینا بازیهای خفن نمیاد دیگه درسته؟

ولی برای آیفون 3G همه بازیهای آیفون 3GS هم میاد آره؟

halvled
13-12-2009, 21:34
سلام
پس به نظر شما من گوشيمو آپديت كنم با اين فايلي كه واسم لينك گذاشتين ؟

M@M
13-12-2009, 23:30
دوستان من برنامه openssh رو نصب کردم ولی نتونستم با winscp به ایفون وصل بشم

یعنی هر کاری که میکنم نمیتونم یه برنامه رو نصب کنم حتی برنامه ای رو که از خود ایتونز گرفتم رو هم قبول نمیکنه

به خدا خیلی کلافه شدم

تمام اموزشها رو هم امتحان کردم نشد
میشه کمکم کنید
iphone:::3g

ver....3.0.1

tanx

kasra_khan2003
13-12-2009, 23:32
من یه برنامه میخوام که هم باهاش بتونم فارسی تایپ کنم و هم اس ام اس فارسی رو بتونم بخونم

ایفون 3جی دارم

ورزن:3.0.1

دوستمون پایین گفتن، این ورژن خودش فارسی داره! فقط اگر بخوای، میتونی از cydia یه سورسی هست، اضافه کنی و بعد برنامه ای رو که میگم رو نصب کنی تا اون کیبورد از حالت عربی به فارسی تبدیل بشه! مصلا روی دکمه ی space به فارسی مینویسه "فاصله"

ورژن 3.0.1 که خودش فارسی (عربی) داره من که آیپاد داشتم همین ورژن باش فارسی مینوشتم و میدیدم...
فقط تو بخش زبان عربی رو هم تیک دار کن... موقع تایپ کره زمین رو کیبرد رو بزن عربیو فارسی تایپ کن...

سلام دوستان
من بین آیفون 3G و HTC HD2 مردد موندم
میخواستم ببینم آیا همه بازیهایی که برای آیفون ساخته میشه برا همه آیفونا میاد یا فقط برا آیفون 3GS ؟
برا اون آیفون معمولی ورزن 1.2 اینا بازیهای خفن نمیاد دیگه درسته؟

ولی برای آیفون 3G همه بازیهای آیفون 3GS هم میاد آره؟

باید بری بخش مشاوره! این بحث خیلی پیچیده تر و داغ تر از این حرف هاست، اتفاقا یکی از دوستانم سر همین مونده بود، اما چون میخواست یه چیز جدید رو امتحان کنه، رفت HD2 گرفت ( من iPhone دارم دیگه )

درمورد اون سوال هم، هیچ فرقی نمیکنه! بازی برای همه نصب میشه. اون ورژن هم دیگه خیلی قدیمی هست! الان اگه آِفون بخری، حداقل ورژنش 2 هست دیگه.

سلام
پس به نظر شما من گوشيمو آپديت كنم با اين فايلي كه واسم لينك گذاشتين ؟

آره، اول دانلود کن، بعد با iTunes نصب کن و در آخر با Black Ra1n جیلبریک کن

halvled
14-12-2009, 10:22
Black Ra1n اين چيه ؟
و جیلبریک کن يعني چي ؟

kasra_khan2003
14-12-2009, 11:49
Black Ra1n اين چيه ؟
و جیلبریک کن يعني چي ؟

گوشی شما، بعد از آپدیت، امکان این رو نداره که مثل الان، نرم افزار کرک شده روش بریزین! برای این کار، باید اصطلاحا jailbreak بشه.

اول فایل فریمویر رو دانلود کن و اقدامات زیر رو انجام بده:

1. گوشی رو وصل کن به کامپیوتر و iTunes رو باز کن.

2. یه بار دیگه Sync کن تا یه Back up از آخرین تنظیمات و contacts بگیره.

3. با نگه داشتن دکمه ی Shift روی دکمه ی Restore کلیک کن و فایل فریمویری رو که دانلود کردی، انتخاب کن. گوشی شروع میکنه به آپدیت فریم ویر که طول هم میکشه!

4. وقتی تکمیل شد، برای اینکه آنلاک بشه ( یعنی آنتن شما برگرده ) iTunes نیاز داره که به اینترنت وصل شه. نیاز به قیلترشکن هم ندارین! بعد از این، گوشی آماده ی جیلبریک شدن هست.

5. طبق آموزش های داده شده ( که لینکش رو بالا دادم ) برو جلو.

6. بعد از اینکه جیلبریک کردی اقدام به نصب نرم افزار کرک شده نکن. به من اطلاع بده تا مراحل بعدی رو بگم.

این مراحل رو حداقل دوبار بخون!!! گوشی شما یکی از گران قیمت ترین گوشی های بازار هست و اگر خراب بشه، هر جا که برین، تا ببینن آیفون دارین، میخوان فوری جیبتون رو خالی کنن! پس عجله نکنین تا پولی هم تو جیب اونا نره! دوبار بخون این 6 مرحله رو بعد شروع به کار کن.

halvled
14-12-2009, 20:07
سلام
میگم این فایلی که شما گذاشتین واسه دانلود رو گرفتم و دانلود کردم ..
اما توی تاپیک واسه نصب فریمور که لینک میشد به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایلی که با گوشی من ارتباط داشت با اونی که شما دادین فرق داره ؟
از کدومشون باید استفاده کنم ؟ version 2.2.1 (5H11) va لینک دوم اون تاپیک که نوشته بودین در مرحله دوم نرم افزار blackra1n را دانلود کنید از آدرس زیر
لینکش خرابه !!!
اگه مثلا آپدیت کردم بلافاصله باید بعدش جیلبرینگ کنم ؟ یا اینکه فرقی نداره !!

halvled
14-12-2009, 22:50
فايل رو باز كردم و گوشيمم وصل بود !
گوشيم آپديت شد و الان فقط يه صفحه مشكي جلومه !!
اين چرا اينطوري شد خدايا !!!!!!!!
لطفا كمكم كنين

kasra_khan2003
14-12-2009, 23:02
فايل رو باز كردم و گوشيمم وصل بود !
گوشيم آپديت شد و الان فقط يه صفحه مشكي جلومه !!
اين چرا اينطوري شد خدايا !!!!!!!!
لطفا كمكم كنين

مو به مو بگو چی کار کردین، تا بهتون کمک کنم...

halvled
14-12-2009, 23:20
سلام
من نرم افزار blackra1n jaybreak رو نصب كردم و بعد گوشيم اومد بالا
اxطلاعاتمو restore كردم
فقط نمي دونم آنتن گوشيم كجاست
اينو راهنماييم كنيد
ورژن گوشيم هم با 3.1730144 تبديل شده ( با امكانات خاص )

kasra_khan2003
14-12-2009, 23:52
سلام
من نرم افزار blackra1n jaybreak رو نصب كردم و بعد گوشيم اومد بالا
اxطلاعاتمو restore كردم
فقط نمي دونم آنتن گوشيم كجاست
اينو راهنماييم كنيد
ورژن گوشيم هم با 3.1730144 تبديل شده ( با امكانات خاص )

دوست عزیز، من گفتم مو به مو!

الان که گفتید گوشیتون با یه صفحه سیاه هنگ کرده!

اگر آنتن ندارید، پس گوشیتون آنلاک فکتوری نیست! یا وقتی که آپدیت کردید، به اینترنت وصل نبودید و آیتونز نتونسته به اینترنت وصل شه و چک کنه! تا آنتن شما رو برگردونه!

Cydia رو نصب کردید؟

این امکانات خاص دیگه چیه؟!!!!!!

halvled
15-12-2009, 00:14
آره موقعي كه آپديت كردم به اينترنت وصل نبودم . شايد دليلش همين بوده !
حالا راه حلش چيه ؟
‍cydia هم كه نوشته : plase check your internet conection . اينترنت خونمون قطع شده و آنتن ايرانسل هم كه نمي شناسه
شما هر راهي كه پيشنهاد كنين من همونو انجام ميدم ..
مرسي

kasra_khan2003
15-12-2009, 00:21
آره موقعي كه آپديت كردم به اينترنت وصل نبودم . شايد دليلش همين بوده !
حالا راه حلش چيه ؟
‍cydia هم كه نوشته : plase check your internet conection . اينترنت خونمون قطع شده و آنتن ايرانسل هم كه نمي شناسه
شما هر راهي كه پيشنهاد كنين من همونو انجام ميدم ..
مرسي

آخه پسر خوب، وقتی میگن عجله نکن، همینه!

وقتی بهت میگم باید به اینترنت وصل باشی، بعد تو اینترنتت قطع هست، چرا این کار رو میکنی؟!!

باید اینترنتت وصل باشه! بعد با iTunes بری و sync کنی!

اگه باز درست نشد، دوباره restore رو بزن و از اول Frimware رو بریز توش ...

یعنی مراحل رو از اول برو.

برای نصب cydia هم نیاز به wi-Fi داری، یا اینکه دستی نصب کنی، که اونم خیلی دردسر داره! اگه wi-Fi نداری، بهتره بری یه جا که wi-Fi هست...

halvled
15-12-2009, 00:26
كه اينطور !!!!!!!!
باشه ببينم فردا چيكار ميتونم بكنم . مرسي از تمام راهنماييات

halvled
15-12-2009, 00:31
خوب من اگه گوشيمو روي يه سيستم ديگه آپديت كنم پس تكليف restore چي ميشه ؟
حتما بايد با همين سيستم خودم اين كارو كنم ؟
ميشه فايل restore گ.شيمو ببرم و جاي ديگه اي اين كارو كنم ؟

kasra_khan2003
15-12-2009, 01:10
خوب من اگه گوشيمو روي يه سيستم ديگه آپديت كنم پس تكليف restore چي ميشه ؟
حتما بايد با همين سيستم خودم اين كارو كنم ؟
ميشه فايل restore گ.شيمو ببرم و جاي ديگه اي اين كارو كنم ؟

شدنش که میشه!

فقط مساله اینجاست که نمیدونم اونوقت contact ها بر میگرده یا نه!!!

halvled
15-12-2009, 10:38
پس من برم روی یه سیستم دیگه که wifi هم داشته باشه . گوشیمو آپدیت کنم و ituns هم کاراشو کنه !!
راستی من توی itunes یوزر و پس ندارم !! بازم آنتن گوشیم وصل میشه ؟ یعنی ituns به طور اتوماتیک بهم آنتن میده ؟

kasra_khan2003
15-12-2009, 14:21
پس من برم روی یه سیستم دیگه که wifi هم داشته باشه . گوشیمو آپدیت کنم و ituns هم کاراشو کنه !!
راستی من توی itunes یوزر و پس ندارم !! بازم آنتن گوشیم وصل میشه ؟ یعنی ituns به طور اتوماتیک بهم آنتن میده ؟

فکر میکنم که آره!

اما برای نصب نرم افزارهای کرک شده، حتما باید یه نرم افزار Free از App Store بگیرید که اون نیاز به یوزر و پس داره

yazdankhah
16-12-2009, 01:21
سلام
از دوستانی که این گوشی رو دارند سوالی داشتم که به نظر شما با توجه به قیمت این گوشی و سیستم شبکه مخابرات ایران این گوشی بجز پرستیژ ارزش خریدن داره؟

من خودم با این گوشی اصلا کار نکردم و از قابلیتهاش اصلا خبر ندارم اما از دوستان زیادی شنیدم که بسیاری از نرم افزارها روی این گوشی جواب نمیدند و نمیشه از اونها استفاده کرد (چون ما تو ایران هستیم)
همچنین شنیدم این گوشی بلوتوثش فقط برای ارسال به هدست هست و نمیشه هیچ فایلی رو ارسال کرد (شما راست و غلط این مطلب رو تایید کنید لطفا)

خلاصه به نظر شما با توجه به گزینه های دیگه ای که هست این گوشی چه ویژگیهای خوبی داره که یک نفر متقاعد میشه پول بده و بخره.

از لطف و محبت تک تک شما ممنونم

kasra_khan2003
16-12-2009, 03:16
سلام
از دوستانی که این گوشی رو دارند سوالی داشتم که به نظر شما با توجه به قیمت این گوشی و سیستم شبکه مخابرات ایران این گوشی بجز پرستیژ ارزش خریدن داره؟

من خودم با این گوشی اصلا کار نکردم و از قابلیتهاش اصلا خبر ندارم اما از دوستان زیادی شنیدم که بسیاری از نرم افزارها روی این گوشی جواب نمیدند و نمیشه از اونها استفاده کرد (چون ما تو ایران هستیم)
همچنین شنیدم این گوشی بلوتوثش فقط برای ارسال به هدست هست و نمیشه هیچ فایلی رو ارسال کرد (شما راست و غلط این مطلب رو تایید کنید لطفا)

خلاصه به نظر شما با توجه به گزینه های دیگه ای که هست این گوشی چه ویژگیهای خوبی داره که یک نفر متقاعد میشه پول بده و بخره.

از لطف و محبت تک تک شما ممنونم

متاسفانه، این جریان بلوتوث، مثل یه شایعه ی خیلی قوی، درباره این گوشی، پیچیده!

این گوشی، زمانی که شما میخرین، هیچ نرم افزار خاصی نداره! حتی واسه همون ارسال بلوتوث!

اما تو همین چندسالی که اومده، تعداد نرم افزارهایی که براش نوشته شده خیلی بیشتر از سیمبین و ویندوز موبایل هست!

جنبه ی سرگرمی این گوشی واقعا بالاست! یه چیزی توش هست که هرچی باهاش کار میکنی، بیشتر جذبش میشی...

تو خیلی زمینه ها، نوآور بود: کیفیت LCD ، مولتی تاچ بودن، بعد مدت ها، تاچ خازنی رو عرضه کرد که فوق العاده هست!

الان همه ی شرکت ها دارن از روش کپی برداری میکنن!

HTC گوشی داده بیرون، که تاچش خازنی و مولتی تاچ هست. هر گوشی میدن بیرون، با iPhone مقایسه میشه!

در باره اینکه نمیشه از امکاناتش استفاده کرد: این گوشی مجهز به 3G هست، که قراره اپراتور بعدی که میاد، اینطوری باشه، یعنی نسل سوم

بعد هم، اگه اینترنت پرسرعت داشته باشین، فوق العاده هست!

دیگه اینکه GPS داره، که واقعا استفاده میشه! خیلی مفیده. هر وقت میرم تهران، ازش استفاده میکنم. باهمین انترنت ایرانسل، نقشه ها رو لود میکنه.

از نظر پرستیژ هم که جای حرف زدن نمیذاره، دیگه چی بگم؟

halvled
16-12-2009, 09:57
سلام
من اين يوزر و پس واسه app store رو بايد از كجا بيارم ؟
گوشيم 2 روز آنتن نداره . كمك !!!!!

kasra_khan2003
16-12-2009, 13:40
سلام
من اين يوزر و پس واسه app store رو بايد از كجا بيارم ؟
گوشيم 2 روز آنتن نداره . كمك !!!!!

شما باید با یه قیلتر شکن، وارد app Store بشید و یه یوزر جدید رجیستر کنید.

توجه کنید که حتما با قیلتر شکن باید برید چون ip ایران بلاک شده از سوی اپل.

halvled
17-12-2009, 16:13
سلام
میگم من هر چی گشتم دنبال لینک عضو شدن تو سایت رو پیدا نکردم
آقا لطفا منو راهنمایی کنین . خیلی گیرم
ممنون

halvled
17-12-2009, 22:15
salam
shoma ye fille update be man dadiin va ba on update kardam gooshimo
hala ba kodam noskhe az on firamwe ha ke az site
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید bayad migeftam amal konam
yani kodom noskhasho download konam
noskhe update ke shoma bahem dadin 3.1(7c144) e . agha saritar javab bedin torokhoda ..

halvled
17-12-2009, 22:19
bad chera man aztoye narm afzare blackra1n mikham cydia ro nasb konam roye downloadin cydia gir mikone va hatta yekam ham jelo nemire ?

kasra_khan2003
18-12-2009, 14:53
سلام
میگم من هر چی گشتم دنبال لینک عضو شدن تو سایت رو پیدا نکردم
آقا لطفا منو راهنمایی کنین . خیلی گیرم
ممنون

اون بالا سمت راست باید باشه!

salam
shoma ye fille update be man dadiin va ba on update kardam gooshimo
hala ba kodam noskhe az on firamwe ha ke az site
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید bayad migeftam amal konam
yani kodom noskhasho download konam
noskhe update ke shoma bahem dadin 3.1(7c144) e . agha saritar javab bedin torokhoda ..

bad chera man aztoye narm afzare blackra1n mikham cydia ro nasb konam roye downloadin cydia gir mikone va hatta yekam ham jelo nemire ?

اولا، طبق قوانین باید فارسی تایپ کنید!

دوما، تفاوتی بین نسخه 3.1 و 3.1.2 نیست! یعنی چندان تفاوتی نیست!

من هم سعی کردم همون نسخه ای که خودم باهاش گوشیم رو آپدیت کردم به شما بدم، که به مشکلی برنخورین، چون خودم امتحان کردم!

اگر cydia نصب نمیشه، مشکل از اینترنت شما هست! ممکنه wi-Fi کار نکنه، یا اون پرتی که میخواد ازش دانلود کنه، قیلتر باشه! جای دیگه امتحان کنین...

ویرایش:

آموزش ساخت اکانت رو برات گذاشتم:

Samba
18-12-2009, 17:28
با سلام خدمت دوستان

یکی از دوستام یه i-phone 3G 8GB داره که یه مدته خاموش کرده و وقتی روشنش می کنی فقط آرم شرکت apple بالا میاد و بعد هموجا گیر می کنه

دوستم می گفت این اتفاق از وقتی شروع شد که پسورد گوشی رو چندین بار پیاپی اشتباه وارد کردن

از دوستان کسی می تونه کمک کنه

ممنون میشم:40:

ELVIS PRESLEY
18-12-2009, 17:57
با سلام خدمت دوستان

یکی از دوستام یه i-phone 3G 8GB داره که یه مدته خاموش کرده و وقتی روشنش می کنی فقط آرم شرکت apple بالا میاد و بعد هموجا گیر می کنه

دوستم می گفت این اتفاق از وقتی شروع شد که پسورد گوشی رو چندین بار پیاپی اشتباه وارد کردن

از دوستان کسی می تونه کمک کنه

ممنون میشم:40:

طبيعيه.
احتمالا تو تنظيمات گزينه ي erase after 10 error رو زده بوده كه وقتي رمزو اشتباه بزنه گوشي رو كلا پاك ميكنه.
يه بار ريستور كنه حله.
اموزشش هست

halvled
18-12-2009, 20:03
سلام
چرا من فایل QuickPwn 2.1 رو می خوام باز کنم erore میده ؟
اینکه فیلش خرایه رو بهم میده .
ویندوزم xp ?
لطفا راهنمایی کنین .. مرسی

halvled
18-12-2009, 21:59
سلام من گوشیم آنتنش برگشت و درست شد
اما مشکلی که دارم واسه جیلبرک آن است
با یرنامه redsnow یه فایل رستور دیگه رو که باز میکنم فعال میشه و شروع به عملیات میکنه و در آخر هم نتیجه ای نداره !!!
حالا از کجا بدونم گوشیم جیلبرک شده یا نه ؟
جواب سوال قبلیم رو هم بدین
ممنون

mr_rayan
18-12-2009, 22:14
با یرنامه redsnow یه فایل رستور دیگه رو که باز میکنم فعال میشه و شروع به عملیات میکنه و در آخر هم نتیجه ای نداره !!!
ممنون

زمانی که گوشی جیلبریک میشه آیکون cydia توی منو ظاهر میشه و اگه با blackrain جیلبریک کنی آیکون blackrain توی منو ظاهر میشه.

kasra_khan2003
18-12-2009, 22:54
ممنون

دوست عزیز!!! من کی گفتم شما با redsn0w جیلبریک کن!!!

اصلا گوش میدی من چی میگم؟!

میگم باید با blackra1n جیلبریک کنی!!!:19::19::19::19::19::19:

halvled
18-12-2009, 23:11
خوب با blackra1n وقتی جیلبریک کردم هنگامی که می خواست cydia قخ دانلود کنه بهم erore می داد !!!
باشه دوباره این کارو میکنم ببینم چی میشه !
مرسی
راستی نرم افزار که می خوام نصب کنم نصب نمی شه . یعنی همشون erore میده ..
و نرم افزار anyring رو چه جوری باید نصب کنم ؟ چون پسوندش .deb هست ..
anyring.2.0.cracked.sg1.deb ؟؟؟؟

mr_rayan
19-12-2009, 01:20
شما تا گوشیت رو جیلبریک نکنی نمیتونی هیچ فایل کرک شده ای نصب کنی.فایل های deb هم کرک شده هستند و برای نصب نیاز به یه برنامه ای غیر از آیتونز داره مثل ifunbox و یا pcsuite , ..... و این برنامه ها هم فقط گوشی جیلبریک شده رو میشناسه.
راستی شما چه ورژنی روی گوشیت ریختی؟اگه 3.1.2 ریختی به نظرم با blackra1n RC3 امتحان کن.

halvled
19-12-2009, 10:39
سلام من ای فایلو از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم . و فکر کنم همین نسخه ای که شما گفتینه .
من نسخه 3.1.2(7D11) رو نصب کردم . و آیکون برنامه blackra1n رو توی گوشیم میبینم اما سیدیا را دانلود نمیکنه . یکم میره جلو اما دیگه نمیره ..
بعد من با ifunbox کار کردم . چه طوری فایل های .deb رو باید توی گوشیم نصب کنم ؟

kasra_khan2003
19-12-2009, 15:10
سلام من ای فایلو از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم . و فکر کنم همین نسخه ای که شما گفتینه .
من نسخه 3.1.2(7D11) رو نصب کردم . و آیکون برنامه blackra1n رو توی گوشیم میبینم اما سیدیا را دانلود نمیکنه . یکم میره جلو اما دیگه نمیره ..
بعد من با ifunbox کار کردم . چه طوری فایل های .deb رو باید توی گوشیم نصب کنم ؟

شما اول جیلبریک کن و Cydia رو نصب کن، بعد برو دنبال نرم افزار!

اگر درست جیلبریک کرده باشی ( صرف نظر از نصب cydia ) باید اول یه بازی free نصب کنی!

برای اینکار با iTunes Store یه بازی فری مثل BatteryStatus نصب کن بعد این کار دیگه میتونی بازی های کرک شده هم نصب کنی.

Mojtaba-MCI
19-12-2009, 17:28
سلام دوستان ، قیمت گوشی آیفون 3GS رو می خواستم.
دو نسخه ی 8 و 16 گیگ.با تشکر!

Samba
19-12-2009, 17:31
طبيعيه.
احتمالا تو تنظيمات گزينه ي erase after 10 error رو زده بوده كه وقتي رمزو اشتباه بزنه گوشي رو كلا پاك ميكنه.
يه بار ريستور كنه حله.
اموزشش هست

سلام

ممنون

می تونید لینکشو برام بذارید

halvled
19-12-2009, 18:53
سلام . من نمی دونم چرا این cydia ئد دانلود نمیشه !!!
آقا یه کاری کن . شما اسم و مشخصات کامل دستگاه وایرلستونو بهم بدین من یه دونه بگیرم . چون با وایرلس دوستم هم آزمایش کردم نشد . مشخصات کامل وایلرستو کامل بهم بده و اینکه این دستگاه هر نوع اینترنتی را میتونه share کنه . مثلا dial up ya adsl 128.256 با یوزر و پس یا با آی پی ؟ بعد با xp & wista & 7 ساپورت میکنه یا نه !!!
راستی قیمتشو هم بگو که میخوام فردا بگیرم
مرسی از لطفت

kasra_khan2003
19-12-2009, 19:14
سلام

ممنون

می تونید لینکشو برام بذارید

لینک نداره دوست من!

باید با برنامه ی iTunes که مال شرکت اپل هست و بصورت رایگان میشه از سایتش دانلود کرد، این کار رو انجام بدین. احتمالا دوستتون این نرم افزار رو دارن چون فوق العاده کلیدی هست!

نرم افزار رو اجرا میکنین و گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنید، بعد دکمه ی Restore رو میزنید. بقیه کارها تقربیا ساده هست...

البته باید به یه سری نکات توجه کنن! گوشیشون فکتوری آنلاک هست، یا لاک؟

سلام . من نمی دونم چرا این cydia ئد دانلود نمیشه !!!
آقا یه کاری کن . شما اسم و مشخصات کامل دستگاه وایرلستونو بهم بدین من یه دونه بگیرم . چون با وایرلس دوستم هم آزمایش کردم نشد . مشخصات کامل وایلرستو کامل بهم بده و اینکه این دستگاه هر نوع اینترنتی را میتونه share کنه . مثلا dial up ya adsl 128.256 با یوزر و پس یا با آی پی ؟ بعد با xp & wista & 7 ساپورت میکنه یا نه !!!
راستی قیمتشو هم بگو که میخوام فردا بگیرم
مرسی از لطفت

من که از wi-fi لپتاپم استفاده میکنم! هر لپتاپی که wi-Fi داشته باشه، این امکان رو داره...

kasra_khan2003
19-12-2009, 19:16
سلام دوستان ، قیمت گوشی آیفون 3GS رو می خواستم.
دو نسخه ی 8 و 16 گیگ.با تشکر!

چطوری مجتبی جان؟:46:

مدل 3GS دیگه 8 گیگی نداره! فقط 16 و 32 داره.

قیمتش هم متغییره!

از 860 تومن دیدم تا 1200 !

این تاپیک مال قیمتش هست:

halvled
19-12-2009, 20:16
آقا همه ی حرف های شما درست . حالا یه راه دیگه ای نیست که من این cydia رو دانلود نکنم و مشکلم حل شه ؟

kasra_khan2003
19-12-2009, 21:25
آقا همه ی حرف های شما درست . حالا یه راه دیگه ای نیست که من این cydia رو دانلود نکنم و مشکلم حل شه ؟

بصورت دستی هم میشه که من تا حالا انجام ندادم!

آموزشش رو براتون میزارم، اما بهتره یه دور دیگه Restore و جیلبیریک کنید ببینید میشه یا نه

halvled
19-12-2009, 22:34
سلام
میگم من از توی blackra1n . snow رو میتونم دانلود کنم اما cydia va rock رو نمینپتونم دانلود کنم !!!!

halvled
19-12-2009, 23:44
آقا به سلامتی cydia نصب شد ... صلوات :d

halvled
19-12-2009, 23:48
سلام
میگم من واسه اولین بار سیدیا رو نصب کردم و اولین بار که باز کردم ازم 3 تا گزینه خواسته ؟ کدوم رو بزنم ؟
User ( Graphical Only ) , Hacker (+ Command Line ) , Developer ( No File ) .,k

halvled
20-12-2009, 00:07
حل شد اقا

halvled
20-12-2009, 01:11
خوب حالا بهم بگیدن چجوری فایل های .deb رو با iphonebux نصب کنم ؟

halvled
20-12-2009, 01:26
سلام . چطوری میتونم mms و delivery اس ام اسمو راه بندازم ؟
بعد چرا با اینکه سیدیا نصب شده بازم نمی تونم توی گوشیم نر افزار نصب کنم ؟

halvled
20-12-2009, 02:25
delivery o فعال کردم ..

Mojtaba-MCI
20-12-2009, 09:49
چطوری مجتبی جان؟:46:

مدل 3GS دیگه 8 گیگی نداره! فقط 16 و 32 داره.

قیمتش هم متغییره!

از 860 تومن دیدم تا 1200 !

این تاپیک مال قیمتش هست:

به ، چطوری کسری جان؟!خوبی:10:؟!
ممنون بابت قیمت:11:...
ولی آخه چجوری؟!از 860 تا 1200؟شاید این تفاوت قیمت به خاطر حافظه هاشون باشه!
حالا این قیمتا مال کجان؟!رشت دیدی یا تهران؟!

halvled
20-12-2009, 11:31
خوب حالا بهم بگیدمن چجوری فایل های .deb رو با iphonebux نصب کنم و ام ام اس رو چطور فعال کنم ؟

Samba
20-12-2009, 13:54
باید با برنامه ی iTunes که مال شرکت اپل هست ...
البته باید به یه سری نکات توجه کنن! گوشیشون فکتوری آنلاک هست، یا لاک؟

ممنون دوست عزيز

نه دوستم اين چيزا رو نداره بايد خودم واسش دانلود كنم

نمي دونم لاك هستش يا فكتوري آنلاك، چون داداش دوستم اونو از انگليس واسش آورده دوستمم زياد وارد نيست و منم از اون بدتر

ممنون ميشم اگه كمك كنيد

halvled
20-12-2009, 16:29
سلام ميكم وقتب با app store يه فايلي رو مي خوام دانلود كنم بهم erore شماره ١٠٠٩ ميده ً، واسه جيه ؟!!!!

mr_rayan
20-12-2009, 23:21
خوب حالا بهم بگیدمن چجوری فایل های .deb رو با iphonebux نصب کنم و ام ام اس رو چطور فعال کنم ؟

پیشنهادم اینه که از آخرین ورژن pc suite استفاده کنی.همه چیش کامله و حتی فایل های deb هم به راحتی نصب میشه،حتی از خود cydia هم میشه نرم افزار دانلود و نصب کرد (این قابلیت واسه کسانی خوبه که وایرلس ندارن مثل خود من)

سلام ميكم وقتب با app store يه فايلي رو مي خوام دانلود كنم بهم erore شماره ١٠٠٩ ميده ً، واسه جيه ؟!!!!

این بدلیل تحریم ایران هستش که اجازه دانلود به آی پی ایران داده نمیشه.باید از یه قیلتر شکن استفاده کنی.

halvled
21-12-2009, 00:29
سلام . من گوشیمو جیبریک کردم و سیدیا هم نصب شده مرتب و با iphonebux هم که باز می کنم مینویسه Iphone(Jailed) l
اما نمی تونم هیچ نرم افزاری رو با itunes بریزم توی گوشیم .
erore :
the application "name applacation" was not installed on the iphone becuase an unknown error occurred(0XE8008001)l
این واسه چیه ؟
من با گوشیم از داخل app store که میخوام دانلود کنم eror 1009 میده این واسه چیه ؟
ام ام اس رو چطور میتونم فعال کنم ؟

kasra_khan2003
21-12-2009, 01:04
ممنون دوست عزيز

نه دوستم اين چيزا رو نداره بايد خودم واسش دانلود كنم

نمي دونم لاك هستش يا فكتوري آنلاك، چون داداش دوستم اونو از انگليس واسش آورده دوستمم زياد وارد نيست و منم از اون بدتر

ممنون ميشم اگه كمك كنيد

متاسفانه گوشی که بالا نمیاد! اگه میومد از منوش میشد فهمید! اگر امکانش هست، بگین زنگ بزنه جایی که خریده، بپرسه!

البته الان هم میتونم بگم چی کار کنه تا درست بشه، اما ممکنه گوشیش آنتن نداشته باشه، که برای اونکار، باید یه سری عملیات دیگه انجام بده! اگه شما از بابت unlock بودن یا نبودن مطمئا بشین، میتونیم با تجهیزات کاملا کار رو شروع کنیم:31:

به ، چطوری کسری جان؟!خوبی:10:؟!
ممنون بابت قیمت:11:...
ولی آخه چجوری؟!از 860 تا 1200؟شاید این تفاوت قیمت به خاطر حافظه هاشون باشه!
حالا این قیمتا مال کجان؟!رشت دیدی یا تهران؟!

از تهران تا رشت!

ببین، گوشی تاپ، همینه! به خدا دو هفته پیش رفته بودم تهران، از طبقه اول شروع کردم به قیمت کردن HD2!

از 740 قیمت گرفتم، تا 1200!!! باورت میشه؟! تو یه پاساژ، این همه اختلاف قیمت!

740 - 760 - 850 الا آخر، همه جورش بود!

همین موبایل فروشی کسری، که مال دوست خودم ( کسری:31: ) هست، میده 1250! من گوشی خودم رو از اون گرفتم، 3G Unlock factory هست، بعد همین گوشی رو که این میده 1250، گلسار دوستام قیمت کردن 1200! یعنی از سر شهر تا اونور، 50 تومن اختلاف قیمت! شاید تو یک میلیون، 50 تومن عددی نباشه، اما فکر کن با 50 تومن چقدر وسایل جانبی میشه واسه همین گوشی خرید!

یا همون HD2 رو، فقط یک نفر تو رشت میاره! اون تموم کرده بود، ما میرفتیم جایه دیگه، اونا همه زنگ میزدن به این ( این تیکش خیلی خنده داره! ) بعد این پای تلفن میگفت مثلا یه هفته دیگه 4تا میارم، 800 میدم بهتون، اینا میگفتن: من الان زنگ زدم نمایندگی، گفتن که همه ی گوشی های HD2 دوربینشون مشکل داره، شرکت داره جمع میکنه، درستش میکنه، دوباره تو بازار پخش میکنه!:18: آخه چرا دروغ میگی؟!!!!!!

بعد میرفتیم مغازه همون مرده، به اینا فوحش میدادیم:31:

Samba
21-12-2009, 15:22
البته الان هم میتونم بگم چی کار کنه تا درست بشه، اما ممکنه گوشیش آنتن نداشته باشه، که برای اونکار، باید یه سری عملیات دیگه انجام بده! اگه شما از بابت unlock بودن یا نبودن مطمئا بشین، میتونیم با تجهیزات کاملا کار رو شروع کنیم

خب حالا بگين چطور از طريق itunes گوشي رو restore كنم، براي داشتن خط هم اگه خط نداشت ازتون دوباره كمك مي گيرم

ممنون:40:

kasra_khan2003
21-12-2009, 15:46
خب حالا بگين چطور از طريق itunes گوشي رو restore كنم، براي داشتن خط هم اگه خط نداشت ازتون دوباره كمك مي گيرم

ممنون:40:

اول از همه با قیلتر شکن از آدرس زیر، آخرین نسخه آیتونز رو دانلود کنید:

حالا که دارید Restore میکنید، بهتره که آخرین ورژن فریم ویر رو بریزیم رو گوشی!

بنابراین از سایت زیر، آخرین نسخه ی فریم ویر رو دانلود کنید ( حجمش در حدود 200 مگابایت فکر کنم باشه ) فقط نسخه ی درست رو انتخاب کنید! من احتمال میدم مدل گوشی 3G باشه! نه 3GS! به هر حال، این دیگه چیز تابلویی هست! از دوستتون سوال کنید که مدل گوشیش 3G هست یا 3GS و از لیست پایینی سایت، فریم ویر 3.1.2/7D11 رو دانلود کنید. توجه کنید که سه نوع آیفون تو لیست هست! آیفون معمولی (2G) آیفون 3G و 3GS پست درست انتخاب کنید:

حالا آیتونز رو نصب کنید، برنامه رو اجرا کنید، بعد گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید، باید صفحه مثل پایین شده باشه:

اون دکمه ی Restore رو میبینید؟ خوب، دکمه ی Shift رو نگه دارید، حالا ازتون فایل فریم ویر رو میخواد، فایلی که از سایت دوم دانلود کردید. اون فایل رو بهش بدید، شروع میکنه به انجام عملیات restore.

در نهایت، از شما میخواد به اینترنت وصل باشید تا با سرور سایت ارتباط برقرار کنه و از رو سریال نامبر گوشی، تشخیص بده که آنتن بده یا نه! که حالا اینجا بسته به شانس و اقبال ما داره! شما تا اینجا برو، تا بعد...

halvled
21-12-2009, 19:36
سلام . من گوشیمو جیبریک کردم و سیدیا هم نصب شده مرتب و با iphonebux هم که باز می کنم مینویسه Iphone(Jailed) l
اما نمی تونم هیچ نرم افزاری رو با itunes بریزم توی گوشیم .
erore :
the application "name applacation" was not installed on the iphone becuase an unknown error occurred(0XE8008001)l
این واسه چیه ؟
من با گوشیم از داخل app store که میخوام دانلود کنم eror 1009 میده این واسه چیه ؟
ام ام اس رو چطور میتونم فعال کنم ؟

halvled
21-12-2009, 19:45
kasra_khan2003 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چند وقته که جواب مارو نمی دین چرا ؟

Samba
21-12-2009, 20:34
وقتي iphone رو به pc وصل مي كنم كامپيوتر شناساييش نمي كنه

نمي دونم چرا؟

براي شناسايي بايد اكانت داشته باشي، منظور از اكانت چيه؟

Samba
21-12-2009, 22:04
سلام

موفق شدم به كامپيوتر بشناسونمش

ولي اون فايل دومي رو كه گفتيد حجمش خيلي زياده

بايد حتما اون رو داشته باشم

kasra_khan2003
22-12-2009, 00:14
kasra_khan2003 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چند وقته که جواب مارو نمی دین چرا ؟

دوست عزیز من چندین بار اطلاعات لازم رو به شما دادم! اما توجه نمیکنید و کار خودتون رو میکنید!

اگر اشتباه نکنم، این Error برای این هست که نرم افزار فری نصب نکردید! برای این کار هم، نیاز به قیلتر شکن دارید، یا برنامه ای که ip شما رو پنهان کنه چون آمریکا ip های ایران رو تحریم کرده و اپل هم که یه شرکت کاملا آمریکایی هست!

من همیشه این کار رو میکنم، اول بدون قیلتر شکن میرم داخل app store برنامه ای که میخوام رو انتخاب میکنم، فقط قبل دانلود، ازتون میخواد که یه بار دیگه پسورد اکانت خودتون رو وارد کنید، لحظه ای که داره پسورد رو چک میکنه، ip هم چک میکنه! پس همون لحظه باید قیلتر شکن رو فعال کنید! یا اینکه از اون اول با قیلتر شکن کار کنید...

سلام

موفق شدم به كامپيوتر بشناسونمش

ولي اون فايل دومي رو كه گفتيد حجمش خيلي زياده

بايد حتما اون رو داشته باشم

بله! اگر دانلود نکنید، میتونید بودن نگه داشتن دکمه ی Shift دکمه ی restore رو بزنید، اما در این حالت هم خود itunes میره و اون فریم ویر رو دانلود میکنه و قسمت بد داستان اینه که وقتی کارش تموم شد، اون فایل حجیم رو پاک میکنه! در نتیجه در دفعات بعدی نمیتونید ازش استفاده کنید!

اما اگر دستی، خودتون فایل رو دانلود کنید و با نگه داشتن دکمه ی Shift فایل دانلود شده رو بهش بدین، دیگه دانلود نمیکنه، در این حالت، میتونید بعدها هم گوشی خودتون رو تو یه ربع ساعت، دوباره Restore کنید!

Samba
22-12-2009, 15:54
سلام

زده به سرم

ميگم آيفون رو بكوبم به ديوار

رفتم فايل فريمور رو دان كردم و لي انگار فرمتش ipcc نيستش بلكه فرمتش zip هست

اين فايل رو از ليست پاييني دان كردم نه اوني كه شما گفتيد

iPhone1_2_3.0_7A341_Restore.zip

به نظرتون چي كار كنم

بايد دوباره اون فايل شما رو دان كنم يا ...

ممنون

Samba
22-12-2009, 16:14
پسوند فايل بالايي رو به ispw تغيير دادم و برنامه itunes با اون شروع كرد به آماده كردن گوشي براي restore كه يهو ارور داد كه مشكلي پيش اومده

حالا هم وقتي گوشي روشن ميشه به جاي اينكه روي صفحه اي باشه كه آرم اپل هست و اونجا گير كنه

ميره رو صفحه اي كه وقتي iphone به كامپيونر وصل هست اون صفحه رو مياره

يعني عكس يه usb با يه فلش بالاش كه اون فلش به نرم افزار itunes اشاره كرده :41:

kasra_khan2003
22-12-2009, 17:30
پسوند فايل بالايي رو به ispw تغيير دادم و برنامه itunes با اون شروع كرد به آماده كردن گوشي براي restore كه يهو ارور داد كه مشكلي پيش اومده

حالا هم وقتي گوشي روشن ميشه به جاي اينكه روي صفحه اي باشه كه آرم اپل هست و اونجا گير كنه

ميره رو صفحه اي كه وقتي iphone به كامپيونر وصل هست اون صفحه رو مياره

يعني عكس يه usb با يه فلش بالاش كه اون فلش به نرم افزار itunes اشاره كرده :41:

بعضی وقت ها ( مخصوصا وقتی با دانلود منیجر کار میکنید ) فایل دانلودی به جای پسوند ispw پسوند zip میگیره که کار شما درست بود، باید پسوند رو عوض کنید...

اون Error چی بود؟

فکر کنم وارد حالت recovery mode شدید!

خوب الان گوشی رو روشن میکنید و اون تصویر میاد، اگر وصلش کنید به کامپیوتر و آیتونز رو باز کنید چی میشه؟

بعد از چه مدت این اتفاق افتاد؟ یعنی اون نوار Loading که موقع Restore کردن میاد کامل لود شد؟

نگران نباشید! فوقش دوباره از اول Restore میکنید. تا حالا نشده گوشی رو ببینم که با Restore کردن مشکل نرم افزاریش حل نشه

Mah12
22-12-2009, 17:32
خب zip بوده باید unzip میکردی دیگه با خود ویندوز xp یا برنامه winrar
نمیخواست فرمت رو تبدیل کنی... به همون زیپ برگردون کلیک راست کن extract رو بزن... همین...

ممکنه حرف پست بالایی درست باشه...

kasra_khan2003
22-12-2009, 17:49
سلام

زده به سرم

ميگم آيفون رو بكوبم به ديوار

رفتم فايل فريمور رو دان كردم و لي انگار فرمتش ipcc نيستش بلكه فرمتش zip هست

اين فايل رو از ليست پاييني دان كردم نه اوني كه شما گفتيد

iPhone1_2_3.0_7A341_Restore.zip

به نظرتون چي كار كنم

بايد دوباره اون فايل شما رو دان كنم يا ...

ممنون

گوشی شما 3GS هست؟!!!

اگر نه که فایل اشتباه رو دانلود کردید! ضمن اینکه، اگر هم 3gs باشه، چرا آخرین ورژن رو دانلود نکردی؟! 3.1.2 رو میگم!

kasra_khan2003
22-12-2009, 17:53
خب zip بوده باید unzip میکردی دیگه با خود ویندوز xp یا برنامه winrar
نمیخواست فرمت رو تبدیل کنی... به همون زیپ برگردون کلیک راست کن extract رو بزن... همین...

ممکنه حرف پست بالایی درست باشه...

نه! به هیچ عنوان، باید نام فرمت رو عوض میکردن...

فایل Restore یکی هست نه چند تا!

این حرف شما فقط در حالتی صادق که، داخل فایل زیپ فقط و فقط یک فایل با پسوند ipsw باشه، وگرنه باید همین کار رو بکنن

Samba
22-12-2009, 17:55
براي اينكه كامپيوتر گوشي رو بشناسه مجبور شدم برم تو حالت dfu

آرم اپل بالا مياد و بعد از 3 ثانيه ميره رو همون تصويري كه گفتم يعني عكسي usb و ..

مدل گوشي 3g هستش

halvled
22-12-2009, 19:43
سلام .
آقا من مشکل گوشیم حل شده و الانم 9 صفحه نرم افزار نصب کردم روش
فقط یه برنامه می خوام که بتونه پسورد --- شبکه wirless رو بهم بده !! آیا هست ؟

mr_rayan
23-12-2009, 00:39

آرم اپل بالا مياد و بعد از 3 ثانيه ميره رو همون تصويري كه گفتم يعني عكسي usb و ..

مدل گوشي 3g هستش
گوشی شما رفته تو حالت ریکاوری و نگران نباش،وصلش کن به کامپیوتر و ریستورش کن،فقط همین.

kasra_khan2003
23-12-2009, 00:39
سلام .
آقا من مشکل گوشیم حل شده و الانم 9 صفحه نرم افزار نصب کردم روش
فقط یه برنامه می خوام که بتونه پسورد --- شبکه wirless رو بهم بده !! آیا هست ؟

تبریک میگم! پس خلاصه موفق شدید:46:

نرم افزاری برای خود گوشی نیست که این کار رو بکنه! اما روی لپ تاپ هست، که بحثش از اینجا خارج هست...

خودت جستجو کن و برو دنبالش، میتونی این رو جستجو کنی:

مدل گوشي 3g هستش

خوب شما کلا فریم ویر رو اشتباه دانلود کردین!!!:2:

رفتین فریم ویر 3GS رو واسه 3G استفاده کردین! چقدر گفتم به این موضوع دقت کنید!!!

نمیدونم چی بگم الان!

وقتی گوشی رو همون حالت dfu هست، وصل میکنید به کامپیوتر، میشناسه؟ کلا حالتی هست که از تو آیتونز دوباره دکمه ی Restore رو ببینید؟!

برای 3G باید این فریم ویر رو دانلود میکردید:

Spak
23-12-2009, 09:04
سلام یه سوال تکراری دارم . من درحال حاظر امنیا دارم . تا حالا هم آیفون دستم نگرفتم . هربار که باهاش کار کردم در حد 2-3 دیقه بوده . میصرفه برم آیفون بگیرم ؟ الان قیمتش چنده ؟(میدونم اینجا جاش نیست)ولی . . .
ممنون .

kasra_khan2003
23-12-2009, 16:19
سلام یه سوال تکراری دارم . من درحال حاظر امنیا دارم . تا حالا هم آیفون دستم نگرفتم . هربار که باهاش کار کردم در حد 2-3 دیقه بوده . میصرفه برم آیفون بگیرم ؟ الان قیمتش چنده ؟(میدونم اینجا جاش نیست)ولی . . .
ممنون .

نمیدونم! بستگی داره از گوشی چی بخواین!

دوربین؟ صدای قوی؟ فلش؟ هیچ کدوم از اینا رو آیفون نداره!

پرستیژ؟ LCD بالا؟ نرم افزار فراوان؟ یک MP3 پلیر فوق العاده؟! سهولت کار؟ جذابیت؟ امکانات خوب مثل GPS؟ اینا رو داره!

من هیچ وقت اون چیزایی که آیفون نداشت رو نخواستم! مثل دوربین 8 مگاپیکسلی و فلش زنون و یه جفت باند 1500 وات!!!

من هرگز از کار کردن با آیفون خسته نشدم، هیچ چیزیش تو ذوقم نزده! هرروز هم واسم شیرین تر میشه.

یه روز رفته بودم پاساژ علائدین، از مرده پرسیدم HD2 دارین؟ گفت نه قیمتش در این حدوده، همکارش گفت برو iPhone بگیر! گوشیمو در آوردم گفتم دارم! خندید و گفت میخوای گوشیتو بدی HD2 بگیری؟ تو اصلا از کار کردن با آیفون خسته میشی؟!

Samba
23-12-2009, 16:34
سلام

فايلو دان كردم ولي وقتي دوباره شروع مي كنه به preparing iphone to restore بعد از 2 دقيقه ارور ميده

چي كار كنم؟!؟!؟؟!؟!

Samba
23-12-2009, 16:39
متن اصلي ارور اينه

The iPhone "iPhone" Could not be resored. An unknowsn error occured(1604)

Spak
23-12-2009, 19:19
نمیدونم! بستگی داره از گوشی چی بخواین!

دوربین؟ صدای قوی؟ فلش؟ هیچ کدوم از اینا رو آیفون نداره!

پرستیژ؟ LCD بالا؟ نرم افزار فراوان؟ یک MP3 پلیر فوق العاده؟! سهولت کار؟ جذابیت؟ امکانات خوب مثل GPS؟ اینا رو داره!

من هیچ وقت اون چیزایی که آیفون نداشت رو نخواستم! مثل دوربین 8 مگاپیکسلی و فلش زنون و یه جفت باند 1500 وات!!!

من هرگز از کار کردن با آیفون خسته نشدم، هیچ چیزیش تو ذوقم نزده! هرروز هم واسم شیرین تر میشه.

یه روز رفته بودم پاساژ علائدین، از مرده پرسیدم HD2 دارین؟ گفت نه قیمتش در این حدوده، همکارش گفت برو iPhone بگیر! گوشیمو در آوردم گفتم دارم! خندید و گفت میخوای گوشیتو بدی HD2 بگیری؟ تو اصلا از کار کردن با آیفون خسته میشی؟!

ممنون من هم نظرم همینه توی 1 ماه شاید 2 بار از دوربین استفاده کنم چون خودم یه دوربین حرفه ای دارم و دوربین موبایل رو قبول ندارم . صدای گوشیم هم یا نصفست یا silent . من هم کلاس گوشی برام خیلی مهم بین iphone-hd2-touch pro2 گیر کردم .
این ورژن های 3g و 3gs خیلی باهم فرق میکنن ؟ قیمتهاشون رو هم بدید ممنون میشم .:40:

Mojtaba-MCI
23-12-2009, 21:03
از تهران تا رشت!

ببین، گوشی تاپ، همینه! به خدا دو هفته پیش رفته بودم تهران، از طبقه اول شروع کردم به قیمت کردن HD2!

از 740 قیمت گرفتم، تا 1200!!! باورت میشه؟! تو یه پاساژ، این همه اختلاف قیمت!

740 - 760 - 850 الا آخر، همه جورش بود!

همین موبایل فروشی کسری، که مال دوست خودم ( کسری:31: ) هست، میده 1250! من گوشی خودم رو از اون گرفتم، 3G Unlock factory هست، بعد همین گوشی رو که این میده 1250، گلسار دوستام قیمت کردن 1200! یعنی از سر شهر تا اونور، 50 تومن اختلاف قیمت! شاید تو یک میلیون، 50 تومن عددی نباشه، اما فکر کن با 50 تومن چقدر وسایل جانبی میشه واسه همین گوشی خرید!

یا همون HD2 رو، فقط یک نفر تو رشت میاره! اون تموم کرده بود، ما میرفتیم جایه دیگه، اونا همه زنگ میزدن به این ( این تیکش خیلی خنده داره! ) بعد این پای تلفن میگفت مثلا یه هفته دیگه 4تا میارم، 800 میدم بهتون، اینا میگفتن: من الان زنگ زدم نمایندگی، گفتن که همه ی گوشی های HD2 دوربینشون مشکل داره، شرکت داره جمع میکنه، درستش میکنه، دوباره تو بازار پخش میکنه!:18: آخه چرا دروغ میگی؟!!!!!!

بعد میرفتیم مغازه همون مرده، به اینا فوحش میدادیم:31:
آقا ممنون بابت توضیح کاملت!
میشه امیدوار بود قیمت این 3 جی اس بیاد پایین؟!
بالاخره 4 ماهی هست که اومده!یعنی نمی خواد بکشه پایین؟!

kasra_khan2003
23-12-2009, 21:59
ممنون من هم نظرم همینه توی 1 ماه شاید 2 بار از دوربین استفاده کنم چون خودم یه دوربین حرفه ای دارم و دوربین موبایل رو قبول ندارم . صدای گوشیم هم یا نصفست یا silent . من هم کلاس گوشی برام خیلی مهم بین iphone-hd2-touch pro2 گیر کردم .
این ورژن های 3g و 3gs خیلی باهم فرق میکنن ؟ قیمتهاشون رو هم بدید ممنون میشم .:40:

از نظر قیمت که آره، اما از نظر محتوا نه!

البته بعضی جاها گویا 3GS رو زیر 900 تومن میدن! باید بگردین و پیدا کنین ولی اکثرا بالای یک میلیون هست...

تفاوتشون هم تو دوربین، امکان فیلمبرداری ( تو 3G خودتون باید نرم افزارش رو نصب کنین ) ، CPU قوی تر هست.

kasra_khan2003
23-12-2009, 22:04
متن اصلي ارور اينه

The iPhone "iPhone" Could not be resored. An unknowsn error occured(1604)

این Error معمولا بخاطر این هست که iTunes مشکل پیدا کرده! سعی کن یه بار پاکش کنی و دوباره نصب کنی، در صورت امکان رو یه کامپیوتر دیگه هم تستش کن...

آقا ممنون بابت توضیح کاملت!
میشه امیدوار بود قیمت این 3 جی اس بیاد پایین؟!
بالاخره 4 ماهی هست که اومده!یعنی نمی خواد بکشه پایین؟!

والا چی بگم:دی

اما قیمت 3G که آنچنان پایین نیومد! شاید یه 50 تومن.

معمولا گوشی های نوکیا و سونی اریکسون خیلی افت قیمت دارن.

halvled
23-12-2009, 22:47
سلام .
مرسی
آقا فقط مشکل ام ام اس دارم !!!
چطور میتونم فعالش کنم ؟
بعد میگم من توی گوشی دوستم که آیفون 2g که پایینش مشکی و بالاش نقره ایه . قسمت sound که میرفتم تمامی آهنگ های گوشیش هم توی لیستش بود .. همه و همه چطور امکان داره اینکار ؟
من فقط به یه نرم افزار آهنگ مورد نظرمو کانورت میکنم و بعد واسه زنگ گوشیم میزارم ؟
آیا امکانش هست مثل گوشیه دوستم همه آهنگام توی لیست باشه ؟
ممنون و متشکرم

kasra_khan2003
24-12-2009, 01:18
سلام .
مرسی
آقا فقط مشکل ام ام اس دارم !!!
چطور میتونم فعالش کنم ؟
بعد میگم من توی گوشی دوستم که آیفون 2g که پایینش مشکی و بالاش نقره ایه . قسمت sound که میرفتم تمامی آهنگ های گوشیش هم توی لیستش بود .. همه و همه چطور امکان داره اینکار ؟
من فقط به یه نرم افزار آهنگ مورد نظرمو کانورت میکنم و بعد واسه زنگ گوشیم میزارم ؟
ممنون و متشکرم

راستش من نه تا حالا دنبال ام ام اس بودم، نه رینگ تون!

اما اگر اشتباه نکنم، برای ام ام اس، فقط باید تنظیماتش رو تو setting وارد کنی، تا خودش فعال شه! در ضمن سیم کارتتون هم باید روش سرویس ام ام اس فعال شده باشه!

halvled
25-12-2009, 00:32
سلام . میگم من نرم افزار iblutoth رو اول نصب کردم بعد پاک کردم بعز از cydia نصب کردم 15 روزه بود بعد با app crack ردیفش کردم . بعد الان میخوام یه فابل رو که بگیرم برنامه بسته میشه !اگه میشه لینک .ipa و کالشو بهم بدین .
بعد نرم افزار هایی مانند Air Mouse.app نصب میشن یعنی از راه کپی . آیکونشون میاد اما اجرا که میشه فورا بسته میشه ! ای واسه چیه ؟
ممنونم

Samba
26-12-2009, 17:32
این Error معمولا بخاطر این هست که iTunes مشکل پیدا کرده! سعی کن یه بار پاکش کنی و دوباره نصب کنی، در صورت امکان رو یه کامپیوتر دیگه هم تستش کن...

سلام

تستش کردم روی یه سیستم دیگه

بازهم همون ارور رو داد

Spak
26-12-2009, 18:28
سلام گوشی رو قیمت کردو : 16gig با تضمین ریجستر بودن فاکتوری 880 و بدون تضمین 800 ...
ولی بازم دو دلم . . . . :41:

ELVIS PRESLEY
26-12-2009, 18:59
ارور های سری 16xx به خاطر درست نرفتن به حالت dfu هست.

تو انجام مراحل دقت کنید.حتی یک ثانیه کم و زیاد دکمه ها رو بگیرید درست وارد دی اف یو نمیشه.

halvled
28-12-2009, 18:53
سلام .

آقا مشکل ام ام اس دارم !!!
چطور میتونم فعالش کنم ؟
و میگم من نرم افزار iblutoth رو اول نصب کردم بعد پاک کردم بعز از cydia نصب کردم 15 روزه بود بعد با app crack ردیفش کردم . بعد الان میخوام یه فابل رو که بگیرم برنامه بسته میشه !اگه میشه لینک .ipa و کالشو بهم بدین .
بعد نرم افزار هایی مانند Air Mouse.app نصب میشن یعنی از راه کپی . آیکونشون میاد اما اجرا که میشه فورا بسته میشه ! ای واسه چیه ؟
ممنونم

Samba
30-12-2009, 13:16
سلام راستی یه چیزی

وقتی itunes رو باز میکنم و بعد از اون گوشی رو به pc وصل میکنم باید حتما به اینترنت وصل باشه تا گوشی رو بشناسه

همیشه همینطوره(در حین ریستورکردن هم بعد از 10 دقیقه که فایلها رو extract میکنه و گوشی رو برای ریستور آماده میکنه اون ارور 1604 میادش)

ممنون میشم کمکم کنید

Samba
30-12-2009, 13:17
ارور های سری 16xx به خاطر درست نرفتن به حالت dfu هست.

تو انجام مراحل دقت کنید.حتی یک ثانیه کم و زیاد دکمه ها رو بگیرید درست وارد دی اف یو نمیشه.

دوست عزیز

حالا گوشی رو یه تصویر مونده و و قتی روشن میشه همون تصویر میاد یعنی یه usb با یه فلش رو بالا که tunes رو نشون میده

گمون کنم بدونید کدوم تصویر رو میگم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به لینک زیر برید

یا

Samba
30-12-2009, 14:11
وقتی میزنم رو restore/ مستقیم بدون گرفتن shift این ارور رو میده

Samba
30-12-2009, 14:29

mr_rayan
30-12-2009, 21:04
دوست عزیز شما هنگام ریستور کردن حتما باید به اینترنت کانکت باشید و همینطور حتما باید دکمه شیفت رو نگه دارید و بعد روی دکمه ریستور بزنید.

Samba
31-12-2009, 21:12
دوست عزیز شما هنگام ریستور کردن حتما باید به اینترنت کانکت باشید و همینطور حتما باید دکمه شیفت رو نگه دارید و بعد روی دکمه ریستور بزنید.

دوست عزیز باز ارور میزد

به نظرتون اگه itunes رو عوض کنم و نسخه دیگه ای نصب کنم میشه؟؟!!؟(با این سرعت حلزونی)

ELVIS PRESLEY
01-01-2010, 19:56
سلام راستی یه چیزی

وقتی itunes رو باز میکنم و بعد از اون گوشی رو به pc وصل میکنم باید حتما به اینترنت وصل باشه تا گوشی رو بشناسه

همیشه همینطوره(در حین ریستورکردن هم بعد از 10 دقیقه که فایلها رو extract میکنه و گوشی رو برای ریستور آماده میکنه اون ارور 1604 میادش)

ممنون میشم کمکم کنید

برای شناختن گوشی نیاز به اینترنت نداره.
اما برای ریستور باید اینترنتت وصل باشه.سرعت بالا هم نمیخواد.با دیال اپم کارت راه میوفته چون حجمه بالای رد و بدل نمیشه.
همون که گفتم.
خوب دندش جا نیوفتاده که این ارور رو میده.

دوست عزیز

حالا گوشی رو یه تصویر مونده و و قتی روشن میشه همون تصویر میاد یعنی یه usb با یه فلش رو بالا که tunes رو نشون میده

گمون کنم بدونید کدوم تصویر رو میگم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به لینک زیر برید

یا

خودش داره میگه مشکل از اینترنته.
سیستم ریستور تو ایتونز اینجوری که که وقتی ریستور میزنی میخواد اخرین نسخه فریمورو دانلود کنه.اونم حجمش حدودا ۲۵۰ مگه!!!!!
اما اگه شما موقع زدن دکمه ی ریستور کلید شیفتو بگیری ایتونز میاد از فریموری که قبلا دانلود کردین استفاده میکنه.

دوست عزیز باز ارور میزد

به نظرتون اگه itunes رو عوض کنم و نسخه دیگه ای نصب کنم میشه؟؟!!؟(با این سرعت حلزونی)

ایتونزت ورژن چنده؟؟؟
چون چند وقتیه که اپل زیاد گیر میده .حتما باید ایتونزت اپدیت به ورژن ۹ به بالا باشه.

اگه نیست برو کافی نت بگیر.
۶۰ مگ بیشتر نیست.

kasra_khan2003
04-01-2010, 17:04
سلام دوستان، یه مدت بخاطر عوض کردن سرویس دهنده ی ADSL ام نبودم.

من خودم به یه مشکلی بر خوردم! گاهی میشه که ( خیلی کم پیش اومده ) میام گوشیم رواسلاید آنلاک کنم، میبینم خواموشه!

بعد فقط با نگه داشتن دکمه ی Power هم بالا نمیاد! باید پاور و home رو با هم نگه دارم تا روشن شه، خیلی هم طول میکشه تا بالا بیاد.

کسی نظری نداره؟

halvled
04-01-2010, 21:16
سلام . نه حاجی . خود ت آخرشی . اونوقت ما بیاییم بهت بگیم ؟؟؟

halvled
04-01-2010, 22:20
سلام
میگم من واسه اس ام اس گوشیم یه شمارنده میخوام که بدونم چند تا حرف نوشتم ؟
این سورس داره ؟ نرم افزار داره ؟ چی داره ؟
مرسی

ELVIS PRESLEY
04-01-2010, 22:30
سلام
میگم من واسه اس ام اس گوشیم یه شمارنده میخوام که بدونم چند تا حرف نوشتم ؟
این سورس داره ؟ نرم افزار داره ؟ چی داره ؟
مرسی

sms helper رو از تو سيديا نصب كن.

اگه نداشتيش تو سورس زير هست

repo.beyouriphone.com

halvled
04-01-2010, 23:00
اقا دستت درد نکنه . درست شد
چند تا سوال دیگه
توی گزینه general\network گزینه data roaming va Enable 3g va location services واسه چیه ؟
بعد من سیم کارتم ایرانسل . ام ام اس هر کاری میکنم ارسال نمیشه
میشه تنظیمات قسمت celluar data رو واسه سیم کارت ایرانسل بهم بگید ؟
مرسی .

halvled
05-01-2010, 01:22
سلام
من سورس رو

اد کردم . بعد کلن سیدیا من خای شده و توش هیچی نیست !!!
این واسه چی اینطوری شد ؟

ELVIS PRESLEY
05-01-2010, 11:54
اقا دستت درد نکنه . درست شد
چند تا سوال دیگه
توی گزینه general\network گزینه data roaming va Enable 3g va location services واسه چیه ؟
بعد من سیم کارتم ایرانسل . ام ام اس هر کاری میکنم ارسال نمیشه
میشه تنظیمات قسمت celluar data رو واسه سیم کارت ایرانسل بهم بگید ؟
مرسی .

:46:

انیبل ۳ جی رو خاموش بذار. به کار ما نمیاد.
دیتا رومینگم خاموش
لوکیشن سرویس رو خاموش کنی تو مصرف باتری تاثیر داره.برای مکان یابی هست.هر وقت خواستی از مپ و جی پی اس استفاده کنی روشنش کن.

اینم تنظیمات ام ام اس برا ایران سرطان
فقط جاهایی که گفته رو پر کن.
بقیش خالی باشه.

APN: mtnirancell

MMSC Address:

pro-----xy: 10.131.26.138:8080

MMS max Message Size: 99999

سلام
من سورس رو

اد کردم . بعد کلن سیدیا من خای شده و توش هیچی نیست !!!
این واسه چی اینطوری شد ؟

این سورسش مشکل داره.
نباید نصبش میکردی.
الانم اگه میتونی پاکش کن.
اون سورس که پست بالاتر دادم بهت بهترین سورسه در حال حاظر.سرعین برنامه های کرک شده ی سیدیا رو میذاره.

halvled
05-01-2010, 14:11
سلام
آقا ام ام اس بازم نفرستاد . گوشيو ريبوت هم كردم .
آقا اين سيديا من كلا خالي شده . توش هيچي نيست . حتي نرم افزارهاي قديمش و كلي سورس هاي قديم كه داخلش داشتم
آيكون هاي گوشيم هم جابجا شده و يه سري هم تنظيماتم هم برگشته اول .
اس ام اس هلپر رو هم درست كردم مرسي

halvled
05-01-2010, 14:14
داخل ستينگ من يه گزينه اومده به نام reflective dock كه on / of داره ! اين واسه چيه ؟

kasra_khan2003
05-01-2010, 15:16
سلام
آقا ام ام اس بازم نفرستاد . گوشيو ريبوت هم كردم .
آقا اين سيديا من كلا خالي شده . توش هيچي نيست . حتي نرم افزارهاي قديمش و كلي سورس هاي قديم كه داخلش داشتم
آيكون هاي گوشيم هم جابجا شده و يه سري هم تنظيماتم هم برگشته اول .
اس ام اس هلپر رو هم درست كردم مرسي

برای من هم یه بار سایدیا اینطوری شد!

یه سورس که بد Add میکنی، اینجوری میشه!

دقیقا یادم نیست، اما رفتم با iFunBox اون سورسی رو که اضافه کرده بودم رو پاک کردم، بعد درست شد.

خیلی چیز ضایعی هست! اون روز مجبور شدم دو بار Restore کنم!:2:

halvled
05-01-2010, 17:38
من نرم افزارهایی که با سیدیا نصب کردم همشون هستند . اگه سیدیا رو دوباره نصب کنم ذش blackr1n مشکلی بوجود نمی یاد ؟
البته همه این نرم افزار ها به جز آدرس اصلی سورس ها داخل rock من هست !!

kasra_khan2003
05-01-2010, 21:55
من نرم افزارهایی که با سیدیا نصب کردم همشون هستند . اگه سیدیا رو دوباره نصب کنم ذش blackr1n مشکلی بوجود نمی یاد ؟
البته همه این نرم افزار ها به جز آدرس اصلی سورس ها داخل rock من هست !!

نمیدونم میشه یا نه!

شما سورس رو درست Add نکردین، باید اون سورسی که درست اضافه نشده رو از آدرس زیر، با استفاده از iFunbox پاک کنی:

توجه کن که از هر سورسی دوتا فایل هست، هر دوتاش رو پاک کن.

halvled
06-01-2010, 00:20
سلام . اقا ممنون بابت همه چی
سیدیا م درست شد ام ام اس هم سند شد
یه دنیا تشکر
میگم یه عکس به صورت background اومده پس زمینه اس ام اس من . هرکاریم میکنم پاک نمیشه
عکسشو از داخلش هم پاک کردم + ریبوت . از توی winterbord هم نمیشه !!!
اینو باید چیکارش کنم ؟!!!

kasra_khan2003
06-01-2010, 00:51
سلام . اقا ممنون بابت همه چی
سیدیا م درست شد ام ام اس هم سند شد
یه دنیا تشکر
میگم یه عکس به صورت background اومده پس زمینه اس ام اس من . هرکاریم میکنم پاک نمیشه
عکسشو از داخلش هم پاک کردم + ریبوت . از توی winterbord هم نمیشه !!!
اینو باید چیکارش کنم ؟!!!

فکر کنم ویروس گرفتی:دی

عکس یه پسر هست که بالاش فکر کنم اینو نوشته:

ikee never is going to give up on you

یا یه چی تو این مایه ها

music
06-01-2010, 10:17
سلام
4 تا سوال دارم
1 - چجوری میشه تشخیص داد گوشی unlock factory هست یا با برنامه lock شده ؟ العان داره کار میکنه با سیم کارت 912
2 - چه محافظ lcd رو پیشنهاد میکنید(brand?) برای 3g و حدود قیمتش چنده ؟
3 - lock یا unlock بودن گوشی تاثیری رو downlaod و نصب برنامه از itune داره یا نه ؟
4 - گوشی رو مغازه دار برام فلش کرد قبله اینکه تحویلش بده و گفت این کارو میکنه که مطمعن شه unlock factory هست . خاستم ببینم iphone همچنین سیستمی داره که مثلا یه serial number داشته باشه و ثبت اش کرده باشه ؟ و من دیگه نتونم ثبتش کنم ؟
srry ke ziad shod
va tnx

kasra_khan2003
06-01-2010, 12:07
سلام
4 تا سوال دارم
1 - چجوری میشه تشخیص داد گوشی unlock factory هست یا با برنامه lock شده ؟ العان داره کار میکنه با سیم کارت 912
2 - چه محافظ lcd رو پیشنهاد میکنید(brand?) برای 3g و حدود قیمتش چنده ؟
3 - lock یا unlock بودن گوشی تاثیری رو downlaod و نصب برنامه از itune داره یا نه ؟
4 - گوشی رو مغازه دار برام فلش کرد قبله اینکه تحویلش بده و گفت این کارو میکنه که مطمعن شه unlock factory هست . خاستم ببینم iphone همچنین سیستمی داره که مثلا یه serial number داشته باشه و ثبت اش کرده باشه ؟ و من دیگه نتونم ثبتش کنم ؟
srry ke ziad shod
va tnx

1. باید ببینی کد مدل تو قسمت Setting-->General-->About چی هست! اون کدها، هر کدوم مال یه کشور هست که بعضی از اون کشور ها آنلاک فکتوری هستن. یه راه دیگه هم اینه که اگه cydia نصب هست، search کنی ببینی sn0w نصب هست یا خیر.

2. من خودم محافظ LCD استفاده نمیکنم! چون خودش به اندازه کافی ضد خش هست.

3. خیر، فقط به آنتن مربوطه

4. متوجه منظورتون نشدم:31:

halvled
06-01-2010, 15:30
سلام
اسمشو نمی شه گفت ویروس ! چون یکی از عکس های خودمه و هیچ متنی هم رورو برش ننوشته که مثلا بشه گفت ویروسه
خیلی طبیعی شده پس زمینه اس ام اسم
شما چیزه دیگه ای به ذهنتون نمیرسه !
اگه ویروسه چه طور میتونم پاکش کنم ؟

halvled
06-01-2010, 15:46
بازم سوال :ی
میگم سورس برنامه sendsong رو کی داره ؟

kasra_khan2003
06-01-2010, 23:17
سلام
اسمشو نمی شه گفت ویروس ! چون یکی از عکس های خودمه و هیچ متنی هم رورو برش ننوشته که مثلا بشه گفت ویروسه
خیلی طبیعی شده پس زمینه اس ام اسم
شما چیزه دیگه ای به ذهنتون نمیرسه !
اگه ویروسه چه طور میتونم پاکش کنم ؟

نه پس اونی نیست که من میگم!

نمیدونم چرا این عکس اومده، شاید یه برنامه ای نصب کردین...

halvled
07-01-2010, 00:10
سلام
عکسی که به عنوان زمینه اومده بود توی یه آدرس دیگه از توی ایفون باکس پاکش کردم و درست شد .
آدرس صداهای اس ام اس توی ایفون باکس کجاست ؟
سورس sendsong رو ندارین ؟

halvled
08-01-2010, 16:37
سلام . کسی نیست جواب بده ؟
میگم نمیشه این reloadin data توی سیدیا رو حذف کرد که اینقد الافش نشیم ؟

kasra_khan2003
08-01-2010, 16:49
سلام . کسی نیست جواب بده ؟
میگم نمیشه این reloadin data توی سیدیا رو حذف کرد که اینقد الافش نشیم ؟

نه! چیز خوبی هم هست، اگه ورژن جدید بیاد بهت اطلاع میده.

---------------------------------

من جدیدا چند باری پیش اومده که گوشیم یهو خاموش میشه! و برای روشن کردنش مجبورم که دکمه ی power و home رو نگه دارم!

کسی به همچین مشکلی بر خورده؟

halvled
08-01-2010, 23:11
سلام
نمی دونم چه طور میشه درست کرد اما واسط از دوستام سوال میکنم ..
میگ نرم افزار ibrickr گوشیه منو نمی شناسه ؟ میگه No iPhone connected. Please connect your iPhone! Can't find iPhone
گوشی همه جوره روش نرم افزار نصب . چرا نمیشناسش ؟

halvled
08-01-2010, 23:19
راستی گزینه internet tethering توی تنظیمان network واسه چیه ؟
2 تا گزینه داره یکی کانکت با یو اس بی و دیگری با کانک با بلوتوس
و وقتی با این کانک میشم به کامپیوتر بالای گوشیم آبی میشه ومینویسه internet tethering . و کامپوتر هم مینویسه add new hardware iphone va ....

halvled
09-01-2010, 16:14
سلام
میگم مدل گوشیت چیه ؟

Iman Bala
10-01-2010, 09:41
سلام
ایفونم رو می خوام به روز کنم
carrier 2.9
version 2.2
model mb496t
می خوام version 3.1 رو به ریزم...
شنیدم که در برخی موارد وقتی ورژن جدید رو نصب می کنند گوشی دیگه روشن نمیشه و به کمک کامپیوتر باید روشنش کرد؟!؟!؟
آیا این صحت داره؟
پیشنهاد شما دوستان چیست؟

kasra_khan2003
10-01-2010, 14:27
سلام
ایفونم رو می خوام به روز کنم
carrier 2.9
version 2.2
model mb496t
می خوام version 3.1 رو به ریزم...
شنیدم که در برخی موارد وقتی ورژن جدید رو نصب می کنند گوشی دیگه روشن نمیشه و به کمک کامپیوتر باید روشنش کرد؟!؟!؟
آیا این صحت داره؟
پیشنهاد شما دوستان چیست؟

نه، همچین چیزی نیست.

گوشیتون 3G هست یا 3GS؟

با توجه به مدل فکر میکنم آنلاک فکتوری هم هست.

Iman Bala
10-01-2010, 15:18
نه، همچین چیزی نیست.

گوشیتون 3G هست یا 3GS؟

با توجه به مدل فکر میکنم آنلاک فکتوری هم هست.

با تشکر ، بله 3G ست و آنلاک باید باشه...
میشه توضیح بدید که چه طوری میشه تشخیص داد آنلاک هست یا نه؟
و یک سئوال دیگه که آیا اگر ورژن جدید نصب کنم می تونم SMS ها و Contacts را نگه دارم و پاک نشن؟ یا نه حتماً پاک میشن؟
باز هم ممنون...:5:

kasra_khan2003
11-01-2010, 00:22
با تشکر ، بله 3G ست و آنلاک باید باشه...
میشه توضیح بدید که چه طوری میشه تشخیص داد آنلاک هست یا نه؟
و یک سئوال دیگه که آیا اگر ورژن جدید نصب کنم می تونم SMS ها و Contacts را نگه دارم و پاک نشن؟ یا نه حتماً پاک میشن؟
باز هم ممنون...:5:

راه خاصی نیست که بشه تشخیص داد! الان بهترین روش استفاده از Version گوشی هست که تو پست قبلی دادید، من هم از رو همون تشخیص دادم. این کد نشون میده گوشیتون مال کدوم کشور هست که فکر کنم مال شما تو ایتالیا ساخته شده، اون کشور هم گوشیاش لاک نیست.

اگه iTunes رو نصب کنی و قبل از restore کردن یه دور sync کنی، Contact ها رو برمیداره یه بک آپ میگیره، Sms هم همینطور.

ببینید، تمام کار های لازم که باید انجام بدید، تو همین انجمن هست، من نمیتونم ریز به ریز بگم، مراحل رو میگم، شما نگاه کنید تاپیک هر کدوم هست، فقط لطف کن دقیق بخون!

اول نیاز به آخرین ورژن آیتونز داری، از سایت اپل دانلود کن

بعد نیاز به فایل فریم ویر داری، که لینکش هست. حجمش در حدود 200 مگابایت هست. ورژن 3.1.2 رو برای 3GS دانلود کن.

برای شروع، یه اکانت iTunes بساز ( آموزشش هست )

بعد گوشی رو Restore کن. ( آموزشش هست )

بعد جیلبریک کن ( آموزشش هست!! )

تمام شد. تا اینجا برو ببینم چی کار میکنی:31:

بردیا
11-01-2010, 22:10
برنامه هایی رو که دانلود میکنیم میتونیم به لایبرری آیتیونز انتقال بدیم یا نه؟

kasra_khan2003
14-01-2010, 10:43
برنامه هایی رو که دانلود میکنیم میتونیم به لایبرری آیتیونز انتقال بدیم یا نه؟

منظور شما چیه؟

برنامه هایی که نصب میشه روی گوشی، تو لایبری آیتونز میره! خود به خود

بردیا
14-01-2010, 13:49
منظور شما چیه؟

برنامه هایی که نصب میشه روی گوشی، تو لایبری آیتونز میره! خود به خود

نه
منظور برنامه هایی که خارج از اپ استور میگیریم
مثلا برنامه های متفرقه که از سایتای دیگه میگیریم
توی لایبرری آیتیونز میره بعد از نصب یا نه؟
چون وقتی از تو لایبرری میخوای برنامه بریزی(اگر از اپ استور بگیری)برنامه هایی رو که توش نباشن اتومات حذف میکنه

kasra_khan2003
14-01-2010, 23:11
نه
منظور برنامه هایی که خارج از اپ استور میگیریم
مثلا برنامه های متفرقه که از سایتای دیگه میگیریم
توی لایبرری آیتیونز میره بعد از نصب یا نه؟
چون وقتی از تو لایبرری میخوای برنامه بریزی(اگر از اپ استور بگیری)برنامه هایی رو که توش نباشن اتومات حذف میکنه

ببین، یه فولدر هست به اسم Mobile Applications که هرچی ipa نصب کردی، اون تو کپی میشه!

ase_pase
16-01-2010, 20:19
سلام ببخشيد اگه سوالم تكراري هست :

يك از آشناهام به زودي از دوبي مياد و من گفتم كه اگه ميتونه برام يك اپل 32 گيگ 3gs بياره .
توي سايت اژل زده كه قيمتش 299 دلار هست اما بعضي ها ميگن كه تيو دوبي هم مثل ايران خيلي گرون هست .
ميخواتسم بپرسم كه بالاخره قيمتش چند هست ؟ اگه غير آنلاك بگيرم قيمتش همون 299 دلار هست ؟ ميشه آنلاكش كرد ؟
قيمت آنلاك فكتوري چنده ؟ در مورد قيمت و... لطفا راهنمايي كنيد.

فقط توروخدا زود يگين چون بايد تا آخرشب بگم كه ميخوام يا نه .

بردیا
17-01-2010, 14:36
تو دوبی هم قیمتا مثل ایرانه
فرق آنچنانی نمیکنه ولی سعی کن آنلاک فکتوری بگیر

Iman Bala
20-01-2010, 15:43
سلام ...
آیا حتماً باید وقتی شماره ای رو ذخیره می کنیم +98 رو هم با اون ذخیره کنیم؟
تو سفری که داشتم شهر به شهر که رد می شدیم بعضی شهر ها +98 رو مینداخت...
و بعضی شهر ها نه
به همین خاطر بعضی مواقع شماره می افتاد بعضی اوقات به اسم...
راه حلی نیست؟:10:
حتی گوشی های ممولی همچین اتفاقی براشون نمیوفته:19:

kasra_khan2003
21-01-2010, 00:33
سلام ...
آیا حتماً باید وقتی شماره ای رو ذخیره می کنیم +98 رو هم با اون ذخیره کنیم؟
تو سفری که داشتم شهر به شهر که رد می شدیم بعضی شهر ها +98 رو مینداخت...
و بعضی شهر ها نه
به همین خاطر بعضی مواقع شماره می افتاد بعضی اوقات به اسم...
راه حلی نیست؟:10:
حتی گوشی های ممولی همچین اتفاقی براشون نمیوفته:19:

Caller ID رو از cydia نصب کن، درست میشه...

بردیا
21-01-2010, 13:04
برای من که گوشیم جیلبریک نیست چی؟

من همه شماره هام رو به صورت+98 سیو میکنم ولی خب بعضی وقتا شماره به صورت 0912 یا کد شهر میفته که اسم رو نشون نمیده(البته اندکه تعداد این دفعات)

halvled
21-01-2010, 19:28
سلام
خوبین
من نرم افزار بلوتوثم خرابه
اولا دموست . بعدش هم هر وقت یه فایلی رو میخوام بگیرم برنامه بسته میشه !!!!
یه بلوتوث مرتب بهم بدین . به جز از توی سیدیا . یه لینک بهم بدین که کرک باشه و کامل
مرسی

Iman Bala
21-01-2010, 21:30
Caller ID رو از cydia نصب کن، درست میشه...
ممنون از راهنماییت..
ولی میشه اسم کامل نرم افزارشو بنویسی؟!؟!؟
الان تو cydia سرچ زدم ...
ولی نمی دونم کدوم رو نصب کنم.2 تاش رو هم که خواستم نصب کنم error URL داد؟!؟!؟!
بعد از نصب کاره خاصی باید انجام بشه؟:20:

kasra_khan2003
22-01-2010, 11:40
سلام
خوبین
من نرم افزار بلوتوثم خرابه
اولا دموست . بعدش هم هر وقت یه فایلی رو میخوام بگیرم برنامه بسته میشه !!!!
یه بلوتوث مرتب بهم بدین . به جز از توی سیدیا . یه لینک بهم بدین که کرک باشه و کامل
مرسی

بیرون cydia رو که نمیدونم! اما اگه سایدیا داری، یه نسخه هست که میگه واسه نسخه ی 3 به بعد هست، که این مشکل رو نداره ( خودم تست کردم )

ممنون از راهنماییت..
ولی میشه اسم کامل نرم افزارشو بنویسی؟!؟!؟
الان تو cydia سرچ زدم ...
ولی نمی دونم کدوم رو نصب کنم.2 تاش رو هم که خواستم نصب کنم error URL داد؟!؟!؟!
بعد از نصب کاره خاصی باید انجام بشه؟:20:

نه، کار خاصی نیاز نیست انجام بشه، جزء سورس های اصلی هم هست! سورس iSpazio البته من خودم از سورس سایت ------------ اضافه کردم، اما برای اینکه از اون سورس بگیرین، نیاز به پسورد دارین...

تو iSpazio اسمش هست CallerID and Format Fix

برای من که گوشیم جیلبریک نیست چی؟

من همه شماره هام رو به صورت+98 سیو میکنم ولی خب بعضی وقتا شماره به صورت 0912 یا کد شهر میفته که اسم رو نشون نمیده(البته اندکه تعداد این دفعات)

چرا جیلبریک نمیکنی؟! جستجو کن، باید به صورت دستی هم بشه درستش کرد، احتمالا با iFunBox باید یه فایل رو overwrite کنی!

halvled
22-01-2010, 13:16
آقا توی سایدیا من یه دونه ibluetooth بیشتر نیست که همون دموست ...
سورس ندارین ؟

hamed_bijari
22-01-2010, 14:14
سلام ببخشيد اگه سوالم تكراري هست :

يك از آشناهام به زودي از دوبي مياد و من گفتم كه اگه ميتونه برام يك اپل 32 گيگ 3gs بياره .
توي سايت اژل زده كه قيمتش 299 دلار هست اما بعضي ها ميگن كه تيو دوبي هم مثل ايران خيلي گرون هست .
ميخواتسم بپرسم كه بالاخره قيمتش چند هست ؟ اگه غير آنلاك بگيرم قيمتش همون 299 دلار هست ؟ ميشه آنلاكش كرد ؟
قيمت آنلاك فكتوري چنده ؟ در مورد قيمت و... لطفا راهنمايي كنيد.

فقط توروخدا زود يگين چون بايد تا آخرشب بگم كه ميخوام يا نه .

دوست عزیز اون قیمتی که تو سایت های خارجی شما میبینی قیمتی هست که اپراتورهای اون مناطق (یکی از بزرگترین هاش at&t هستش) گوشی رو با شرایط و یه سری تسهیلات به مشتریاشون میدن و ممکنه قیمت تموم شده ی گوشی چند برابر قیمت نقدش بشه ولی تسهیلاتی که روش میدن به نظر من ارزش داره
مثل مکالمه رایگان به میزان تعریف شده شرکتی که گوشیو میخری ازش ،یا اس ام اس ،اینترنت و... رایگان
امیدوارم که توضیحات کامل بوده باشه :11:

بردیا
22-01-2010, 19:30
چرا جیلبریک نمیکنی؟! جستجو کن، باید به صورت دستی هم بشه درستش کرد، احتمالا با iFunBox باید یه فایل رو overwrite کنی!

یه بار اینکارو کردم ولی خب سرعت گوشی کند شده بود
برنامه های cydia هم چندان جذبم نکرده بودش
بعدش که به خاطر یه مشکل اطلاعات گوشیم کلا پرید دیگه جیلبریکش نکردم
معمولا بازی یا برنامه های فری رو مستقیم از خود اپ استور آیتیونز میگیرم ولی خب یه سری برنامه های فیلمبرداری و اینام هستش که پولیه و دنبال کردیت کارت هستم:دی

Iman Bala
22-01-2010, 23:19
[QUOTE=kasra_khan2003;4597838]
نه، کار خاصی نیاز نیست انجام بشه، جزء سورس های اصلی هم هست! سورس iSpazio البته من خودم از سورس سایت ------------ اضافه کردم، اما برای اینکه از اون سورس بگیرین، نیاز به پسورد دارین...

QUOTE]
ممنون از راهنماییت:10:
اما همون تور که گفتم از تو cydia که می خوام نصب کنم ،خطای میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 404 Not Found
باید چه کنم ؟!؟؟! مشکل از چیست؟ نکنه فیلتره؟:18:

بردیا
23-01-2010, 11:03
لذت آیفون رو حالا میشه حس کرد
کردیت کارت گیر آوردم:دی
بازی world cup tennis tableچیز خوفیه
99سنت هم بیشتر نیستش
واقعا احساس میکنی که پینگ پونگ در حد لالیگا بازی میکنی:دی

kasra_khan2003
23-01-2010, 14:49
[QUOTE=kasra_khan2003;4597838]

QUOTE]
ممنون از راهنماییت:10:
اما همون تور که گفتم از تو cydia که می خوام نصب کنم ،خطای میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 404 Not Found
باید چه کنم ؟!؟؟! مشکل از چیست؟ نکنه فیلتره؟:18:

نمیدونم، با یه isp دیگه امتحان کنید، این جزء سورس های اصلی هست نباید مشکلی داشته باشه!

بردیا
23-01-2010, 19:57
یه برنامه پی دی اف ریدر خوب از اپ استور معرفی کنید لطفا که به درد بخور باشه

payamf1
23-01-2010, 20:33
لذت آیفون رو حالا میشه حس کرد
کردیت کارت گیر آوردم:دی
بازی world cup tennis tableچیز خوفیه
99سنت هم بیشتر نیستش
واقعا احساس میکنی که پینگ پونگ در حد لالیگا بازی میکنی:دی

چطور کردیت کارت گیر آوردی؟ میشه ما هم بخریم؟

بردیا
24-01-2010, 11:52
چطور کردیت کارت گیر آوردی؟ میشه ما هم بخریم؟

یکی از اقوام توی کانادا بود
اطلاعات اون رو گرفتم
البته هستن واسطه هایی که کارت اعتباری میدن که توی فرومای دیگه میتونید پیداشون کنید
نمونش اینجا هست(من تایید یا رد نمیکنم صحبت کارشو)

سينا سونيا
01-02-2010, 09:26
سلام به بجه هاي اين forumمن يك گوشي ايفون 3gsخريدم مخواهم انرا جيلبريك كنم .ورژن گوشي 3.1.2است وكسوروارد كننده
ab/b احتمالا امارات مباشد.لطفم كمك كنيد

halvled
08-02-2010, 16:57
سلام
خوبین
میگم کسی گوشیشو با آپدیت iPhone1,2_3.1.3_7E18_Restore آپدیت کرده ؟؟؟؟؟

JayR
15-02-2010, 00:40
سلام دوستان من هنوز مشکلمو با caller id حل نکردم از یه سورسی که بهم معرفی کردین هم استفاده کردم تو سیدیا ولی فک کنم سورسش مشکل داشت چون هیچ چیزی رو دانلود و اینستال نمیکرد و ارور میداد همون اول کار تو صفحه سیاهه!

halvled
15-02-2010, 13:31
سلام
اقا شما باید از توی سیدیا CallerID and Format fix f... نصب کنی و حله ..

JayR
15-02-2010, 15:21
مچکرم ولی عرض کردم سورسی که من اینو ارش نصب میکنم خرابه نمیدونم چرا؟ دلیل خراب بودنشم بالا نوشتم... باید remove کنم سورس رو دوباره اینستال کنم؟ شما کدوم سورس رو میفرمایین؟

halvled
16-02-2010, 14:53
ارور چی میده ؟

بردیا
23-02-2010, 21:35
سلام
برنامه شمارش sms خوبی توی اپ استور هستش؟
یه سری برنامه sms counter هستش ولی فقط برای شمارش تعداد کاراکترای هر اس ام اس هستش و برای شمارش تعداد کل مسیجای فرستاده شده و دریافت شده برنامه ای پیدا نکردم

Xrender
09-03-2010, 23:39
سلام
بلوتوث روشن میشه discaverbale هم است
ولی نه شناسایی میشه و نه میفرسته

kasra_khan2003
22-03-2010, 13:05
دوستان امروز بعد مدت ها تونستم لوگوی همراه اول رو بجای اسمش بندازم رو status گوشی! با ایرانسل که هرچی سعی کردم جواب نداد، اما این یکی خیلی راحت جواب داد:دی

الان پسر خالم یه 3GS داره که فروشندش گاگول بوده، اینو به 3.1.3 آپدیت کرده! اینم اعصابش خورده! موندم مخش رو بزنم و گوشیم رو با گوشیش + یکم پول عوض کنم یا نه!!!

payamf1
24-03-2010, 09:20
دوستان امروز بعد مدت ها تونستم لوگوی همراه اول رو بجای اسمش بندازم رو status گوشی! با ایرانسل که هرچی سعی کردم جواب نداد، اما این یکی خیلی راحت جواب داد:دی

الان پسر خالم یه 3GS داره که فروشندش گاگول بوده، اینو به 3.1.3 آپدیت کرده! اینم اعصابش خورده! موندم مخش رو بزنم و گوشیم رو با گوشیش + یکم پول عوض کنم یا نه!!!
ایول ببینم میتونی بگیری ازش با یه قیمت کم.

راستی با حدود 400 هزار تومان میشه آیفون گیر آورد؟ کلا آیپاد تاچ بگیرم بهتره یا آیفون با این بودجه

mr_rayan
24-03-2010, 19:32
ایول ببینم میتونی بگیری ازش با یه قیمت کم.

راستی با حدود 400 هزار تومان میشه آیفون گیر آورد؟ کلا آیپاد تاچ بگیرم بهتره یا آیفون با این بودجه
کارکرده تمیز میتونی بگیری.

payamf1
25-03-2010, 15:31
کارکرده تمیز میتونی بگیری.

3G یا 2G ؟؟؟
اگر هم کسی داره دریغ نکنه به ما هم بگه

mr_rayan
25-03-2010, 21:37
3G یا 2G ؟؟؟
اگر هم کسی داره دریغ نکنه به ما هم بگه
3g میتونی بگیری.

عطارد
30-03-2010, 22:26
عکس هائی که می گیرم ذخیره نمی شوند ( 3G )
مدتیه که عکس هائی که با ایفون 3G می گیرم اصلا SAVE نمی شن. صدای کلیک عکس گرفتن هست اما خود عکس وجود نداره. چکار باید کرد ؟

yas_6969
03-04-2010, 16:17
عکس هائی که می گیرم ذخیره نمی شوند ( 3G )
مدتیه که عکس هائی که با ایفون 3G می گیرم اصلا SAVE نمی شن. صدای کلیک عکس گرفتن هست اما خود عکس وجود نداره. چکار باید کرد ؟

شما احتمالا گوشی رو تازه آپدیت کردی این یکی از مشکلات پس از آپدیت
با برنامه ترمینال درست میشه
تونستم آموزش و میزارم اینجا

yas_6969
03-04-2010, 21:51
برنامه Terminal رو نصب کنید وارد برنامه بشید و این دستور رو تایپ کنید:

su
cd /var/mobile/Media
chown -R mobile DCIM

بعد از تایپ su این پسورد را وارد نمایید: alpine
به کوچیکی بزرگی حروف و فاصله ها توجه کنید.
با تشکر از momeks

s_7_sh
05-04-2010, 14:56
با اجازه دوستان میخوام یه 3g بگیرم . نظرتون چیه ؟ گوشی خوبیه ؟
و اینکه هنگام خرید باید چه نکاتی رو توجه کرد ؟ سرم کلاه نره !!

yas_6969
05-04-2010, 16:25
با اجازه دوستان میخوام یه 3g بگیرم . نظرتون چیه ؟ گوشی خوبیه ؟
و اینکه هنگام خرید باید چه نکاتی رو توجه کرد ؟ سرم کلاه نره !!

اگه ميتوني هزينه كن يه 3gs بگير خيلي بهتره و فقط مراقب باش آنلاك فكتوري بگيري از كد پشته گوشي ميشه فهميد من كد 3gs ندارم وگرنه بهت ميگفتم

Eng.Mohammad
05-04-2010, 16:46
با سلام به همه عزیزان..
من قصد خرید3gs دارم، اما متاسفانه جاوا ساپورت نمیکنه... نخندین بابا یه کتابخونه الکترونیک دارم با بیش از 300 جلد کتاب که همه جاوا هستند.. نرم افزاری برای 3gs هست که بتونه جاوا رو اجرا کنه؟؟
ممنون.. آهان راستی اگه قیمت تهران کسی داره محبت کنه... مرسسییی

s_7_sh
05-04-2010, 17:32
از کجا بفهمم آنلاک فکتوریه ؟ (3g)

yas_6969
05-04-2010, 18:27
فكر نكنم نرم افزاري باشه كه جاوا را اجرا كنه فقط ميتوني pdf باز بكني

براي تشخيص اون البته اين راه ميگن رو 3gs هم جواب ميده سيم كارت ايرانسل بزار داخلش اگه نام MTN Irsncell اومد سيم لاكي هست ولي اگه اون عدد 435..اومد آنلاك فكتوري هست .

kasra_khan2003
07-04-2010, 11:06
بچه ها دیروز اعصابم خورد شد، آیفون رو زدم به دیوار با مخ اومد تو زمین. یکی از پیکسلاش فکر کنم سوخته:41: سیاه هست

s_7_sh
07-04-2010, 17:23
برای تشخیص آنلاک فکتوری فقط انداختن سیمکارت ایرانسل کافیه ؟

yas_6969
07-04-2010, 20:21
تو 3G اگه این کد هم پشتش باشه آنلاک A1241

kasra_khan2003
07-04-2010, 20:38
تو 3G اگه این کد هم پشتش باشه آنلاک A1241

با مال خودم چک کردم، درست بود. اما 100% نمیتونم تایید کنم:46:

mohsenfhm
07-04-2010, 23:03
بچه ها دیروز اعصابم خورد شد، آیفون رو زدم به دیوار با مخ اومد تو زمین. یکی از پیکسلاش فکر کنم سوخته:41: سیاه هست

چطور دلت اومد ؟؟؟ :27::27::27::27::27::27::27:

kasra_khan2003
08-04-2010, 00:47
چطور دلت اومد ؟؟؟ :27::27::27::27::27::27::27:

ای امان از دست این خانواده:41: البته یه خبر خوب! پیکسل نسوخته بود، ظاهرا یه تیکه آشغال بود که رفته بود بین LCD و صفحه تاچ، بردم پیش دوستم تا بازش کنه و تمیزش کنه، اما همونجا یهو دیدم که محو شده! :31: الان درست درسته

lord69
09-04-2010, 17:04
من یک مشکلی با گوشیم دارم.وقتی باهاش به وایرلس وصلم و دارم مثلا 1 چیزی دانلود میکنم(بعد حدود 1 ساعت) یهو اون علامت وایرلس از بالاش میره و دانلود هم قطع میشه.بعد وقتی میرم تو settings میبینم که هنوز وصله و ننوشته:not connected
(فکرم نکنم به کانکشن ربطی داشته باشه.)
کس دیگه ای هم همچین مشکلی داشته؟

yas_6969
09-04-2010, 17:24
اگه بزاری چراغ گوشیت خاموش بشه این اتفاق میوفته
اگه میخوای دانلود سنگین کنی چراغ گوشی و تنظیم کن خاموش نشه

SIMON137
09-04-2010, 17:26
به سلامتی آیفون جدید هم که قرار شد بیاد
پس این 3gs ارزون میشه دیگه به امید خدا ؟

lord69
09-04-2010, 18:58
بله اونو ميدونم.
Autolock رو غيرفعال كردم.ولي هنوز مشكل پابرجاست.
راه دیگه ای به نظرتون میرسه؟