ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سئوال در #c

M-B-M
09-06-2008, 23:36
وقتی یک رکورد را از طریق برنامه تبث می کنم فقط در همان اجرای برنامه این رکورد وجود دارد و در هنگام اجرای بعدی این رکورد دیگر وجود ندارد. چکار باید بکنم تا این رکورد در دیتا بیس ذخیره شود؟ (از دستورات Sql برای اضافه کردن این رکورد استفاده کرده ام)

Ultimator
10-06-2008, 23:03
ضمن عرض دوباره ی اینکه اصلا عنوان خوبی انتخاب نکردید باید بگم اگه با دستور sql به دیتابیس مقدار اضافه کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد . شما با چه دستوری به دیتابیس رکورد اضافه کردید ؟ با INSERT INTO ؟

M-B-M
13-06-2008, 00:50
ضمن عرض دوباره ی اینکه اصلا عنوان خوبی انتخاب نکردید باید بگم اگه با دستور sql به دیتابیس مقدار اضافه کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد . شما با چه دستوری به دیتابیس رکورد اضافه کردید ؟ با INSERT INTO ؟

شما به بزرگواری خودتان این بار را ندیده بگیرید.
من از این دستور استفاده کرده ام:
INSERT INTO [dbo].[Customer] ([FName], [LName], [Tel], [Addr]) VALUES (@FName, @LName, @Tel, @Addr);

Bracket
13-06-2008, 01:30
شما به بزرگواری خودتان این بار را ندیده بگیرید.
من از این دستور استفاده کرده ام:
INSERT INTO [dbo].[Customer] ([FName], [LName], [Tel], [Addr]) VALUES (@FName, @LName, @Tel, @Addr);
خوب این که مشکلی نداره ظاهرا بعدشم که پارامترها رو مقدار میدی دیگه مشکل چیه اید دیتا بیست مشکل داره ؟

Ultimator
13-06-2008, 11:18
اگه میشه کد خودتون رو کامل بنویسین شاید یه مرحله رو جا گذاشتین ! مثلا اجرای دستور .

M-B-M
14-06-2008, 10:16
اگه میشه کد خودتون رو کامل بنویسین شاید یه مرحله رو جا گذاشتین ! مثلا اجرای دستور .

این هم کد اصلی:
Frm.customerTableAdapter.InsertQuery(TxtFName.Text , TxtLName.Text, TxtTel.Text, TxtAddr.Text);

Ultimator
14-06-2008, 12:12
به آداپتور نیازی نیست یه کامند ایجاد کنید و اون رو اجرا ( ExecuteNoneQuery ) کنید

M-B-M
26-06-2008, 09:48
به آداپتور نیازی نیست یه کامند ایجاد کنید و اون رو اجرا ( ExecuteNoneQuery ) کنید

لطفا کد را کامل بنویسید/
ممنون