مشاهده نسخه کامل
: ||||||||||| آموزش ساخت بازی استرا تژیک با گیم میکر ||||||||||
ehsan_wwe
09-06-2008, 23:13
خاهشن کپی برداری نکنید چون همه این آموزش ها و عکس ها و اسپرایت ها کار خودمه
سلام به همه ی بازی سازان گل کشورمان هدف از زدن این تاپیک این بود که به بالا رفتن سطح بازی سازی کشورمان کمک کنیم
دلیل دوم از این تاپیک این بود که تو هر انجمنی که میری یک تاپیک درخاست آموزش ساخت بازی استراتژیک می بینی ولی کسی به درخاستشون جواب کامل نداده
آموزش از امروز به صورت مدرسه ای شروع میشه
اگه کسی در این زمینه میتونه کمک کنه اگه کمک کنه ممنون میشم
دوستان هرگونه سوالی دارند حتی جلو تر از درس تو این تاپیک بپرسند تا جایی که بلد باشم کمک می کنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ehsan_wwe
09-06-2008, 23:16
اصولی که بازی را به سبک ایسو متریک ( استراتژیک ایرانیان ) تبدیل میکند
1- تمامی اسپرایت ها باید از زاویه بالا ( 45 درجه ) عکس گرفته شده باشند یا کشیده شده باشند
در این عکس شما زاویه اسپرایت ها را خواهید فهمید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیوار آدم ها و ...... همه از این زاویا باید باشند
2 باید اون اسپرایتی که بالا تر است (تو صفحه بازی ) باید زیر همه اسپرایت هایی باشد که در زیر این اسپرایت قرار دارند مثل عکس زیر ماله بازیه منه
3.استفاده از تایل های مناسب برای پشت صفحه
تمام تایل ها باید به صورت لوزی باشند از کنار هم قرار گرفتن این لوزی ها زمین بازی به وجود میاد
مثل
و
تو جلسه بعد به شما تایل و اسپرایت میدم برای ساخت یک بازی استراتژیک ( آموزش هم میدم ) :31:
ehsan_wwe
09-06-2008, 23:17
آوزش دوم : چگونگی وارد کردن تایل و اسپرایت به داخل بازی !
اول این عکس را در سیستم خود سیو کنید
عکس را به عنوان بک گراند در گیم میکر باز کنید تو پنجره بک گراند آبجکت تیک یوس از تایل و تیک ترانسپور را بزنید مانند عکس زیر :
حلا عکس پس زمینه بازیو وارد کردیم
فقط مونده تا نهوه استفاده آن تو روم را بگم
برای استفاده تو روم به سر صفحه تایلز برید از عکس پس زمینه را انتخواب کنید یکی از قسمت های عکس رو انتخاب کنید مانند عکس زیر پیش برید
اولین اسپرایت ( اسپرایت یک بازی ایسو متریک برای حرکت باید از 8 جهت بیشتر باشه )
دانلود استر *یپ یک جنگ جو ( حرکت )
جهت راست با اندازه طول و عرض 96 در 96 پیکسل
جهت بالا با اندازه طول و عرض 96 در 96 پیکسل
جهت پایین با اندازه طول و عرض 96 در 96 پیکسل
جهت چپ با اندازه طول و عرض 96 در 96 پیکسل
جهت بالا-راست با اندازه طول و عرض 96 در 96 پیکسل
جهت بالا-چپ با اندازه طول و عرض 96 در 96 پیکسل
جهت پایین-پپ با اندازه طول و عرض 96 در 96 پیکسل
جهت پایین-راست با اندازه طول و عرض 96 در 96 پیکسل
نحوه تبدیل استر *یپ به اسپرایت را در عکس آموزشی من میتونین ببینید
برای دیدن عکس در اندازه واقعی روی کلید زیر کلیک کنید
ehsan_wwe
09-06-2008, 23:17
دوستان اگه نوع برنامه نویسی من برای شما عجیبه منو ببخشید ( چون حتی این روش برنامه نویسی هم خودم کشف کردم )
بعد از ساخت اسپرایت 8 جهتی نوبت به برنامه نویسی میرسد برنامه نویسی یک بازی استراتژیک کار بینهایت سختیه اما من به شما کدهای آماده رو که خودم ساختمشونو بهتون میدم
من خودم هر کاری کردم نتونستم یک برنامه نویسی دقیق برای حرکت سرباز بسازم پس رفتم و فکر کردم تا این عکس رو برای کارم ساختم :
ما با زاویه ای که جلوی خط های پر رنگ است کاری نداریم فقط با بینشون کار دارید
مثلآ می خواهیم وقتی سرباز داره به سمت پایین حرکت میکنه می گوییم اگر زاویه حرکت سرباز از 292.5 کمتر بود و از 247.5 بیشتر بود اسپرایتش به اسپرایت رو به پایین حرکت کنه
این کد رو تو ایونت استپ قرار بدهید
بجای این کلمات (rast) که جلوی دستور اسپرایت ایندکس قرار دارند اسم اون اسپرایتیو بذارید که زاویش با نوشته من یکیه ( مثلآ راست )
حالا اکشن هایی که در عکس زیر هم میبینید را به ایونت استپ سرباز اضافه کنید
با مقدار های مشخص شده ( object1 همون علامت ضربدریه که وقتی ساخته بشه سرباز به سمت اون خواهد رفت )
پس یک آبجکت با اسپرایت ضربدار بسازید و اسم آن را object1 قرار دهید
Dark Prince
10-06-2008, 23:01
احسان خوبه ! ادامه بده .:10:
آقای احسان کارت خیلی درسته.
چون که ادعا نداری عمل می کنی.
پاینده باشی.
ehsan_wwe
12-06-2008, 02:51
چرا استقبال نمیشه ؟
آقای مارتین شما لطفتون رسوندین خیلی ممنون
دارک پرنس جان از شما هم ممنونم
حمید جان
12-06-2008, 06:32
سلام
خیلی کارت درسته.
ممنون
YAHYA-PRO
12-06-2008, 10:02
آقا خیلی ممنون میدونم چقدر برای نوشتن آموزش زحمت میکشی :10:
همونطوری که خودتم گفتی کمتر کسی پیدا میشه برای پیشرفت دیگران به خودش زحمت بده
من که میخوام آموزشها رو دنبال کنم پس امیدورم تا آخرش بری :20:
Soheil-Green
12-06-2008, 19:48
آفرین عالیه ادامه بده!
کمتر کسی پیدا میشه برای پیشرفت دیگران به خودش زحمت بده
موافقم
ehsan_wwe
12-06-2008, 22:12
تا به حال ما برای آبجکت اصلی یک برنامه خیلی ابتدایی نوشتیم ( همین ابتداییشم تو اینتر نت نیست )
اما ما هنوز آبجکت یک که در بالا اسمش باید تو اکشن وارد میکردیم را نساختیم پس یک آبجکت میسازیم با اسم object1
دباره میریم سراغ آبجکت1 براش به این صورت برنامه می نویسیم یک ایونت میسازیم با عنوان گلوبال لفت پرس ( مانند عکس زیر )
بعد درونش یک اکشن creat instans قرار بدهید ( از سر منوی mine 1 ) در قسمت x ها بنویسید mouse_x و در قسمت y ها بنویسید mouse_y حالا کلید ok را بزنید
بازی را اجرا کنید اگر ارور داد به من بگید
این آموزش های خرده ای منو تحمل کنید چون وقتی که تموم بشه دیگه یک بازی ساختیم تو سبک age of impiers
Moh3en_DDD
14-06-2008, 17:00
سلام .
خیلی عالیه . !
مخلصیم .
ehsan_wwe
14-06-2008, 17:11
قبل از هر چیز این بسته که حاوی اسپرایت های ایستاده است را دانلود کنید .
این بازی بازم مشکل داره چون وقتی اون سرباز مس ایسته بازم درحال راه رفتن است برای حل این مشکل ما در همان قسمتی که دایرکشن های سربازو دادیم ( تو ایونت استپ سرباز) باید تمام دستور های قبل را در یک تگ بگذاریم و پشتش بنویسیم
بعد زیر این کدها یک مجومع کد دیگر وارد میکنیم که اگه سرعت مساوی شد با صفر اسپرایت ایستاده جای گزین بشه
اینم سیو gmk برنامه گیم میکر که توش تا به حال آموزش ما ساخته شده
ehsan_wwe
22-06-2008, 00:04
اسپرایت دشمن هم به همین صورت قرار بدهید اسپرایت دشمن تو یک آبجکت سوا
اسپرایت های هم نامو تو یک اسپرایت جهت دار باز منید یعنی تو هر اسپرایت 12 تا عکس باز کنید
انم لینک دانلود اینو بسازید تا مبارزه هم با هم بسازیم
hadibabaiy
11-08-2008, 20:04
احسان تو رو خدا یکم زودتر مطالبو بفرست خسته شدم از پس سر زدم و مطلب جدید نبود:41:
اما خداییش همه چیش عالیییییییییییییییییییییی یییییی بودا:11:
hadibabaiy
11-08-2008, 20:07
وای خدا چرا این آموزشا دیر به دیر میاد.
hadibabaiy
11-08-2008, 20:09
احسان کجانی.
ehsan_wwe
11-08-2008, 20:15
تا به حال این آموزش بریا یاد گیری ساخت بازی استراتژیک بود حالا باید یکی بسازی و از من تو جاهایی که مشکل داری سوال کنی
hadibabaiy
11-08-2008, 20:27
احسان میشه بگی این نسخه ی پرو رو از کجا آوردی،بگو ما هم دانلود کنیم.:20:
البته من یک کرک هم گرفتم اما وقتی از چیز هایی که تو نسخه ی اصلی قفله استفاده میکنی میگه فقط درپرو ادیتشن میتونی استفاده کنی و وقتی هم میای بیرون باز اون قفله ظاهر میشه و باز روز از نو روزی از نو.:19:
مخلصیم طرفدار پروپاقرصت هادی بابایی.:5:
راستی من هرجوری بخوای ازت همایت میکنم.:40::40::40:
hadibabaiy
11-08-2008, 20:28
فقط کجا سوال کنم آخه کللی مشکل دارم.
hadibabaiy
11-08-2008, 20:39
احسان احسان احسان احسان دست درد نکنه .
من به خاطر این آموزش از گیم میکر بیشتر خوشم اومد.آخه وقتی نجات بندرو دیدم هر چی سعی کردم نتونستم مثل اون بسازم اما تو به من کمک خیلی خیلی big کردی.
hadibabaiy
11-08-2008, 20:49
احسان پس چرا جواب نمیدی نکنه...
hadibabaiy
11-08-2008, 22:22
احسان من یه بازی دارم میسازم اما اسپرایت هاش همه زشت میشه اگه میشه بگو با چی اون اس÷رایت ها رو ساختی.:31:
ببخشیدا اما من یک سری اسپرایت از یک سرباز ایرانی میخوام لطفا برام درست کن.معذرت میخواما اما لازم دارم چون بازیم خوابیده.:10:.
راستی اگه فکر میکنی کسی بازدید نمیکنه کاملا در اشتباهی چون آدرسشو به چندتا از دوستام دادن اونا میگفتن این احسان عجب بلدها.اگه باورت نمیشه بیارمشون:46:
تورو خدا به این پیامای من جواب بده چون خیلی سوال دارم در مورد بازیم:27:
hadibabaiy
12-08-2008, 22:55
آخه آقای احسان تو که نمیتونی چرا این تاپیک رو زدی.
اگه دروغ میگم پس یکم جدی تر باش و آموزش بده.
آقا احسان ممنون چرا ادامه نمیدی من که هر روز سر میزنم اما نیست لطفا کمی عجله کن
مرســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــی
چرا وقتی آبجکت به جسمی میخوره از توش رد میشه همه کار کردم ولی نشد میشه کمکم کنید؟منمنون میشم
دوست عزیز این تاپیک واسه پارساله
برو بگرد ببین صاحبش هست اصلا ؟
shahabaliboys
13-08-2009, 13:49
احسان جون خیلی با حالی. این آموزش دشمنشم بزاری خیلی دمت گرم داری
ehsan_wwe
16-08-2009, 16:14
رو چشم اما فعلان سرم خیلی شلوغ شده با پوزش زیاد میوفته برای بعده تابستون :(
ehsan_wwe
16-08-2009, 16:19
چرا وقتی آبجکت به جسمی میخوره از توش رد میشه همه کار کردم ولی نشد میشه کمکم کنید؟منمنون میشم
شرمنده یک مدت نیستم ببخشید
برای این کار باید کاراکتری که حرکت میکنه یک بیضی باشه که نامرعی است و مرکز بیضی در زیره پاهاش باید باشه
بعد اون بیضی باید با ابجکت ها کلیشن داشته باشه و رستم فقت یک ابجکته که ایکس و ایگرگش با دایره تنظیم شده البته باید بنا به دایرکشن رستم اسپرایتاش عوض بشه
ehsan_wwe
17-08-2009, 12:52
مثل صفحه قبل سوال جواب میدم تا چند وقت دیگه که اموزشامو شروع کنم
آقا یه سوال :
من می خوام که وقتی بازیم شروع میشه ، دقیقا وسط صفحه یه نشانه برای شلیک باشه و تا آخر هم باشه
(بازیم هم ، 3ِD هست و اول شخص)
naalosar
02-09-2009, 15:05
خيلي ممنون.
ولي پس ادامش چي شد ؟
ساختن اون سربازه كه باهامون ميجنگه.
ساختن خانه . و......................
لطفا اول اينارو ياد بده تا بتونيم يه بازي كامل استراتژيك بسازيم...................................... ...................
بعدش مشكلاتمون رو حل كن.............................................. ...
بازم ممنون.
ما آموزش میخوایم یالا...........
ما آموزش میخوایم یالا...........
:20:
ehsan_wwe
21-12-2009, 19:43
رو چشم حتمآ فقط يكم صبر كنين فقط يكم
parvizamd
06-01-2010, 21:36
آقای orge به سورس های آموزشی برای ساخت بازی سه بعدی در گیم میکر بروید
فکر کنم تا صد سال دیگه این تاپیک کارش تموم شه
ehsan_wwe
27-03-2010, 18:01
دوستان گيم ميكر جواب گوي نصل حاضر نيست اگرم بشه باهاش بازي ساخت براي سال 2006 شايد ميتونست جواب گو باشه !
براي اين زحمتي كه ميكشيد حيفه كه بازيتون جواب گوي نصل حاظر نباشه پس بريد با انجين هاي جديد و حرفه اي تر شروع به ساخت بازي كنيد
منم ديگه دور گيم ميكر رو خط كشيدم كار كردن با انجين هاي كوچيك وقت تلف كردن دوستان عزيز
حالا خودت یه سورس نمی زاری؟
armin_555
22-04-2010, 11:13
آقا احسان سریع تر برگرد.:46:
armin_555
22-04-2010, 13:08
میگم آقا احسان اگه فعلاً سرت شلوغه می خوای من بقیه ی آموزش ها رو بدم.البته تا جایی که بلدم.:46:
برو کلاس ها رو کامل کن. البته قبلش از استاد بزرگ آقا احسان اجازه بگیر:32:
ehsan_wwe
22-04-2010, 17:50
میگم آقا احسان اگه فعلاً سرت شلوغه می خوای من بقیه ی آموزش ها رو بدم.البته تا جایی که بلدم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
بله عزيزم چرا كه نه :40:
آقا احسان این آرمین جان عشق بازیه استراتژی ساختنه. لطفا راش بنداز:40:
armin_555
22-04-2010, 22:38
آقا احسان دستت درد نکنه پس من از چند روز دیگه شروع به آموزش می کنم.:31:
کیان جان دست تو هم درد نکنه.خیلی باحالی!!!:46:
خواهش می کنم آموزش بده تا معروف شی.:46:
armin_555
23-04-2010, 11:38
باشه آموزش می دم!!!:46:
armin_555
23-04-2010, 16:23
خب از این به بعد آموزش ساخت بازی استراتژیک با گیم میکر با منه (البته تا وقتی که استاد گیم میکر آقا احسان برگرده) تا اینجا هر کی سوالی داره بپرسه.:46:
Arrowtic
23-04-2010, 18:27
برای سلامتی کیان و آرمینو احسان جان یه کف مرتب صلوات!
armin_555
23-04-2010, 20:42
مرسی مرسی مرسی!!!:46:
armin_555
24-04-2010, 13:35
آموزش رو با ساختن ساختمون ها ادامه میدیم برای اینکار اول این اسپرایت رو سیو کنید.
بعد اسپرایت رو لود کنید و Ok کنید.
حالا دوباره همین اسپرایت رو لود کنید و به قسمت Edit sprite بروید و در تب Transform روی گزینه ی Stretch کلیک کنید و برای قسمت quality گزینه ی Excellent را انتخاب کنید و تیک Keep aspect ratio را بزنید و برای قسمت
New Size در یکی از قسمت های Pixels عدد 150 را وارد کنید (اگر در یکی از قسمت های Pixels عدد را وارد کنید در قسمت بعدی نیز وارد می شود اگر وارد نشد حتماً تیک Keep aspect ratio را نزدید) حالا روی OK کلیک کنید و بر روی تیک سبز نیز کلیک کنید و باز هم OK کنید.
نام اسپرایت کوچکتر (همونی که تغییرش ندادیم) رو kochak و اون یکی اسپرایت رو bozorg میگذاریم.
حالا میریم سراغ ساخت آبجکت Castel یا همون قصر برای اینکار باید یه آبجکت کریت کنیم و اسپرایت kochak رو به اون بدیم و تیک Solid وVisible را بزنیم حالا OK کنید.اسم این آبجکت رو IconCastel بذارید.
باز هم یه آبجکت می سازیم و اسم اون رو Castel میذاریم و اسپرایت bozorg رو به اون اختصاص میدیم و تیک Solid و Visible را میزنیم و دوباره OK میکنیم.
دو باره یه آبجکت می سازیم و اسم اون رو Notvisca میذاریم و اسپرایت bozorg رو به اون اختصاص میدیم و تیک Solid و Visible را می زنیم و ایونت در Step گزینه ی Step را میزنیم و بعد این کد را در ایونت قرار میدیم :
{
self.x = mouse_x
self.y = mouse_y
}
حالا Add Event رو میزنیم و در قسمت Mouse گزینه ی Left Released را انتخاب می کنیم.
در ادامه ما اکشن Destroy Instance را که در قسمت mine1 است می کشیم و در قسمت Actions رها می کنیم و گزینه ی Objects را میزنیم و آبجکت Notvisca را انتخاب می کنیم و OK می کنیم حالا اکشن Create Instance را که در قسمت mine1 است می کشیم و در قسمت Actions رها می کنیم در منوی Applies to گزینه ی self را می زنیم و در قسمت پایین تر در قسمت Object آبجکت Camp و در قسمت پایینی یعنی x) ) mouse_x و در قسمت پایین تر یعنی (y)mouse_y را می نویسیم و تیک Relative را هم نمی زنیم و OK می کنیم حالا اکشن Set Score را که در قسمت Score است می کشیم و در قسمت Actions رها می کنیم و برای قسمت New Score پولی رو که می خواید با ساختن این ساختمون از شما کم بشه می نویسید البته پشت عددتون منفی (-) رو بذاربد (من عدد -2500 رو گذاشتم) و تیک Relative را میزنیم و OK می کنیم. برای پایان کار گزینه ی OK رو میزنیم.
حالا به سراغ آبجکت Camp می رویم و گزینه ی Add Event را می زنیم و بعد از قسمت step گزینه ی Step را می زنیم. بعد می ریم از تو قسمت Score اکشن Test lives رو می کشیم و در قسمت Actions رها می کنیم و برای قسمت value عدد 1 و برای قسمت operation گزینه ی smaller than را انتخاب می کنیم و دست به تیک Not هم نمی زنیم و بعد گزینه ی OK رو می زنیم.حالا از قسمت Control اکشن Start of blockرا می کشیم و در زیر اکشن قبلی رها می کنیم بعد اکشن destroy the instance را از قسمت mine1 می کشیم و در زیر اکشن قبلی رها می کنیم و گزینه ی self را انتخاب می کنیم و بعد OK را می زنیم و بعد اکشن end of block را می کشیم و در زیر اکشن قبلی رها می کنیم و در پایان کار OK را می زنیم.
حالا بر می گردیم به آبجکت IconCamp و گزینه ی Add Event رو می زنیم و ازقسمت mouse گزینه ی Left Pressed را انتخاب می کنیم و میریم از قسمت mine1 اکشن Create Instance را می کشیم در قسمت Actions رها می کنیم و برای قسمت Applies to گزینه ی Self را انتخاب می کنیم و در قسمت Object آبجکت Notvisca را انتخاب می کنیم و در قسمت x mouse_x و در قسمت y mouse_y را می نویسیم و تیک Relative را نمی زنیم و OK می کنیم و در پایان کار باز هم گزینه ی OK را می زنیم. حالا میریم توی رومی که ساختیم و آبجکت IconCamp را در اون پایین سمت چپ صفحه میذاریم و تیک سبز بالای صفحه رو می زنیم.دیگه کار تمومه میریم و بازی رو شروع می کنیم می بینیم که اگه روی آبجکت اون پایین کلیک چپ بکنیم و کلیک را نگه داریم یه خونه ی بزرگ دنبال موس می ره و هر وقت کلیک رو رها کنیم خونه همون جا ساخته می شه.
اینم از آموزش ساخت یه ساختمون.:31:
عکساشم بعداً می زارم.:46:
منفجر نشی؟ خیلی خسته شدی نه؟ ببین تو این همه مایه میذاری کی میاد؟ بیخیل شو. اگه کسی بخواد میاد ازت می پرسه دیگه؟ این ملت بی ذوق بلا نسبت بعضیا یه تشکر نکردن؟ بنده خدا دایال آپ داره ها جدی جدی.
armin_555
24-04-2010, 20:08
راست می گی به جز چند نفر کسی نمیاد ولی من ول نمی کنم.:46:
armin_555
25-04-2010, 12:06
حالا می فهمم که آقا احسان چه زحمتی می کشید.:19:
AMIR REZAs
25-04-2010, 14:29
آقا آرمین خیلی خوبه ، ادامه بده...............
برای تری دی گیم هم میشه استراتژیک ساخت فقط یه 10 صفحه ای کد باید بنویسیم:18:
جالب شد. بازم ادامه بده...:46::46::46::46::46::46:
armin_555
25-04-2010, 16:20
حتماً حتماً حتماً ادامه می دم.:46:
پشت کارت منو کشته پس بقیه ی آموزش ها چی میشن؟ یه خورده هم اسپرایت و سورس بده رو اونا توضیح بده.
armin_555
26-04-2010, 12:31
باشه تا چند روز دیگه یه بازی استراتژیک که خودم ساختم رو بهتون می دم البته هنوز ناقصه.:46:
البته یه سری کد و اسپرایتشو از تو همین تاپیک برداشتم(با اجازه ی آقا احسان).:31:
armin_555
05-05-2010, 14:13
اینم از یه سورس بازی استراتژیک.:5:
کد :
هنوز خیلی ناقصه.:19:
ولی باهاش می تونین ساختمون سازی و حرکت دادن دوربین با موس و یه سری چیز های دیگه رو یاد بگیرید.:31:
البته خیلی از چیزاش ماله همین تاپیکه.(قبلاً هم گفتم.):46:
حجمشم تقریباً 1.8 مگه.:8:
Arrowtic
05-05-2010, 14:57
Persianupload به :8: هم نمی ارزه!!
4Shared آپلود کن.
armin_555
05-05-2010, 15:42
باشه.
حالا امیر جون مگه نمی تونی دان کنی؟:46:
armin_555
07-05-2010, 19:13
سورس هم که گذاشتم. خوب بیایید تو این تاپیک دیگه!
هیچ کی دیگه سوال نداره؟؟؟!!!
من حال ندارم بیست و پنج ثانیه از زندگیم رو تو پرشین آپلود بریزم آشغالی. برو یه جا دیگه آپ کن سوالاتم رو بپرسم.
armin_555
13-05-2010, 13:45
اینم لینک که تو 4shared آپ کردم ::46:
نشستم دانلود کردم خرابه وا نمی کنه فایل رو.:13::13::13:
armin_555
13-05-2010, 13:55
خب پس از تو همون persianupload دان کن.:46:
ربطی به اون نداره که. خود فایل خرابه.
armin_555
13-05-2010, 15:52
دانلود میشه؟؟؟:31:
دوباره آپ می کنم.:46:
آره دوباره آچ کن. آهگ هم اگه داره وردار حجمش کم شه.
armin_555
15-05-2010, 12:56
نه آهنگ نداره فقط دو تا صدای 2 ثانیه ای داره.:31:
hermamitr
16-05-2010, 00:55
دوستان به نظر من هم گیم میکر اصلا برنامه ی خوبی برای حرفه ای شدن در بازی سازی نیست.
من حدود 2 سال و نیم روش کار کردم و خیلی چیزا یاد گرفتم ، حتی یه بازی اتومبیل رانی 8 مر حله ای rally با همین اسپریت های reiner's tile sets که تو صفحه اول تاپیک دیدین ساختم ، که یه سری اسکریپت های خیلی خفن توش داشت مثل :
minimap drawing , goal chasing , replacing on road و ...
کلا خیلی باحال شده بود ، افکت ها بخصوص fade effect های داخل بازی هم قشنگ بود و هر مرحله هم توی یه شرایط آب و هوایی (باران و رعد و برق ، بارش برف ، خشک ، ساحل کنار دریا ، کوهستان و ...) بود، با همون 4 رنگ ماشین مسابقه ، یه بازی تقریبا کامل. ولی خب بیشتر از این چیکار می تونستم بکنم؟ اگه می خواستم بهتر از این کار کنم باید میرفتم تو کار 3d و یه بازی مثل بازی های رالی توی سایت هایی مثل رفلکسیو می ساختم.
اگر خواستین آپش می کنم ببینین بازیشو ، اما وقت گذاشتن رو این انجین آخر و عاقبت نداره ، برین سراغ چیزایی مثل udk.
داداش کوچیک من از الان روی udk کار می کنه و چون مدلینگ تو 3d max هم خیلی خوب بلده داره به جاهای قشنگی میرسه! البته اگه سال بعد کنکورش بزاره:دی
armin_555
16-05-2010, 16:21
هر کی بازی استراتژیک ساخته و می تونه آپ کنه لطفاً آپ کنه.:31:
armin_555
16-05-2010, 16:32
فقط بهتره که سورسشو آپ کنه ولی هر کی هم خواست می تونه فایل exe رو آپ کنه (سورس بهتره).:31:
گیم میکر واسه دو بعدی بهترینه. شما نگید چون سه بعدیش ر...ه بده.:13:
آموزش رو می تونین به صودرت تصویر یا یلم و... در بیارین
چرا عکس ها رو نمی گذاری؟:n13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.