ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [انتخاب] - کدام لینکس سره؟

amin2000
09-06-2008, 16:17
.:سلام:.
به نظر شما من از کدوم لینوکس استفاده کنم خیلی خوبه؟
که شرایط من به اون بخوره:
سریع باشه با نصب چند تا نرم افزار هنگ نکنه؟ :41:
گرافیک کشنده ای داشته باشه ( خفن , زیبا باشه) ؟:31:
یه چیزی بود زیر دسکتاپ قرار میگرفت مثل سیستم عامل مک بود اونم روش کار بکنه؟:11:
من برنامه های گرافیکی مثل فتو شاپ رو زیاد کار میکنم . :40:
من برای مصرف خانگی میخوام.:20:
برادرم ویژیال بیسیک 6 کار میکنه او ن هم روش کار بکنه .:13:

مشخصات فنی:
2.4 cpu intel
hdd 120 gb
ram 512
vga 128

:40:

ممنون از کسانی که راهنمایی میکنند :40::40::40::40::11:
راستی از حرفه ای ها میخوام که کمک کنند :40::40::11:
و با تجربه ها :40:

خیلی ممنون↔ :10:

taia
09-06-2008, 16:40
با توجه به مشخصات سیستمتون اکثر توزیع ها خوب هستند.
ولی با توجه به پشتیبانی و وجود منابع فراوان آموزشی برای توزیعهایی مانند ubuntu و parsix فکر کنم یکی از این دو رو انتخاب کنید مناسب باشه، ضمن اینکه سی دی بسته های نرم افزاری جدید اوبونتو (هما) هم در ایران منتشر شده برای راحتی و عدم وابستگی به اینترنت.

amin2000
09-06-2008, 17:15
مگه اوبونتو نیاز به اینترنت داره یه جوری کار رو قطعی کنین که من امروز بعد از ظهر میخوام برم بخرم
یه توضیح در مورد هما ؟
و یک توضیح درباره معمولی؟
---
راستی شنیدم اوبونتو دو نوع دسکتاپ و سرور داره؟
قظیش چیه؟

sastwhc
09-06-2008, 17:44
1)قضیه (از دست این غلط املایی ها بالاخره من DCمیشم)
2)هما حاوی مخازن پرکاربرد برای اوبونتوست(کلی تلاش کردم نگم یوبونتو) که احتیاج به اینترنت را به حداقل میرساند.
نه تنها اوبونتو تمام لینوکس ها برای بروز رسانی و یشتر (استثناش توزیع های اصلی مثل دبیان و اسلک ویر)لینوکس ها برای نصب برنامه های جدید(وابستگی ها) به اینترنت نیاز دارند.

شما از دسکتاپ باید استفاده کنی که Gnome یاKDEداشته باشه

khatat
09-06-2008, 17:45
به نظر من صبر کن suse 11 بیاد برو اون رو نصب کن هم سیستم زیبایی هم سرعتش خوبه هم راحت النصب و راحت الاجرا هست (البته من خودم هنوز تست نکردم ولی اون طور که از لینکهایی که تو تاپیک suse بود متوجه شدم) دوم برا ویژوال بیسیک یه نرم افزاری هست که مشابه ویژوال بیسیک هست تو انجمن نرم افزار همین انجمن هم هست می تونی سرچ کنی و تو تمام توضیع ها هم قابل اجرا هست دوم برا اینکه دسکتاپت رو شبیه مک کنی فرقی نمی کنه از چه توضیعی استفاده می کنی حتی فدورا فقط باید یه سری تم رو نصب کنی سوم suse چون دی وی دی هست اکثر نرم افزارهای گرافیکی رو داره و تقریبا هرچی بخوای تو دی وی دیش یافت می شه منتها یادت نره suse 11 تا الان که این رو دارم می نویسم 9 روز دیگه منتشر می شه !!!‌
اما توصیه من : قبل از نصب هر توضیعی سی دی لایو (Live) اون رو تهیه کن و اون رو امتحان کن تا اگه خوشت نیومد ۱ ساعت برا نصبش الاف نشی راستی از همین الان ورودت رو به دنیای لینوکس تبریک می گم همین که ویندوز رو می خوای پاک کنی خودش خیلی خوبه :21::21::21:

راستی در مورد سوالت هر توضیعی تقریبا نیاز به اینترنت داره مثلا وقتی می خوای یه نرم افزار رو نصب کنی ممکنه اون نرم افزار به یه سری dependency (فکر کنم بشه همون dll های ویندوز) نیاز داره که وقتی به اینترنت وصل می شی خودش اونها رو دانلود و نصب می کنه بیشتر از چند دقیقه طول نمی کشه
اما درباره هما : ubuntu چون به صورت سی دی هست (البته دی وی دی ش هم هست) یه سری از نرم افزارها رو نداره بنابراین خودت باید بری دانلودشون کنی اما هما اومده همین کار کرده علاوه بر این فکر کنم update های امنیتی و .. رو هم شامل بشه کلا یه چیزیه مثل TOP CD
در رابطه با دسکتاپ برا سیستم عامل لینوکس چندین نوع دسکتاپ نوشته شده که دو نوع اون مشهورتره gnome و kde که باید خودت امتحانشون کنی چون نمی شه گفت کدومش بهتره ubuntu دسکتاپ gnome رو داره و kubuntu دسکتاپ kde (البته توضیع هایی که به صورت دی وی دی عرضه می شن مثل همین suse 11 که قراره بیاد هر دو نوع رو دارن که می تونی تو نصب انتخابشون کنی )

amin2000
09-06-2008, 19:02
من اوبونتو رو با کدی انتخاب کردم
آخرین نسخش چیه؟

ali zi zeperto
09-06-2008, 20:13
ببین دوست عزیز واسه لینوکس اگه گرافیک خوشگل می خوای.اگه ویژوال بیسیک می خوای هر چی می خوای قربون شکلت باید در کنار سی دی یا دی وی دی هر توزیعی که خریدی یه مودم adsl بگیری همین کاری که من کردم.لینوکس همه چیش به اینتر نت بسته است.اینترنت پرسرعت داشته باشی اصلا غم نداری و همه چیز طبق روال عادی پیش می ره.سی دی هما هم خریدی بالاخره یه چیزی پیدا می شه که توش نیست و اونوقت اول کاره که باید بری دانلود کنی بعد مثل من بیای بگی چرا کامپایل نمی شه بعد تو همین سایت بهت می گن که از sudo استفاده کن.sudo هم يعني اينترنت پرسرعت یا همون adsl خودمون.
جونم برات بگه از من به تو نصیحت سراغ فدورا نرو.اوبونتو چیز زیباییه و همه کارش هم با اینترنت ردیفه.خیالت راحت.ویژوال بیسیک توی لینوکس یه برنامه ای به اسم gambas كه از تو اوبونتو راحت با یه sudo حله.لینوکس یعنی اینترنت پر سرعت یا همون sudo این رو من معنی کردم اما هنوز جایی ثبت نشده. :6:

amin2000
09-06-2008, 20:16
من اینترنتم 64 کیلو است چطوره adsl هم هستش

taia
09-06-2008, 20:28
دوست عزیز ubuntu 8.04 آخرین ورژن هست.
برای انتخاب هم خودتون باید نهایتا تصمیم بگیرید!‌زیبایی رو در تمام توزیعها می تونید حس کنید حتی در توزیعهای نوعی مانند دبیان!
وقتی برنامه ای در یک توزیع نصب می شه یعنی در بقیه هم نصب میشه،‌حالا در یکی یک دستور ساده هست در یکی باید یک ۲ ساعتی وقت بگذارید.
برای ادامه بحث هم برای عدم پراکندگی مطلب در تاپیک شروع کار با لینوکس ادامه بدید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sudotux
10-06-2008, 21:05
با انتشار Linux Mint 5.0 که بر اساس ubuntu 8.04 منتشر شده و شامل بهینه سازی ها و امکانات بیشتری هست, دیگه فکر نمی کنم استفاده از ubuntu 8.04 توجیهی داشته باشه !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

m a j r i x
10-06-2008, 21:26
شروع کار با لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])