ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انیمیشن : تست انفجار مدل نیسان 200sx

blackfox
09-06-2008, 15:26
همون طور که گفته بودم ، انیمیت انفجار نیسانم تموم شد . البته هنوز باید رو شیشه هاش کار کنم . بعد هم عوامل طبیعی مثل دود و گرد و خاک و شبیه سازی انفجار و چند تا ریزه کاری دیگه .
این انیمیشن که آپ کردم هنوز کامل نیست ، فقط یه رندر ساده هست که واسه تست انیمیشن هست .
نکته مهم اینه که قراره انفجار در عقب ماشین ( زیر باک بنزین ) رخ بده و به خاطر اینه لاستیک های عقب در میره .
حتما دانلود کنید و اشکالات کار رو بگید .

دانلود با حجم 1.86 مگ :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hadi665
09-06-2008, 16:08
حسین جان خیلی خیلی عالی شده
اما یه چند تا مورد
بهتر بود دوربینو تکون نمیدادی تا حرکت پرتابیه ماشین بهتر معلوم بشه
الآن معلوم نیست ماشین چتور میره بالا و بعد میاد پایین !!
بعدم اینکه ، هیچی دیگه بقیه عالی شده
آفرین :فروردین

AriA jOhaRi
09-06-2008, 16:35
سلام...

حسین جان
جالب شده ولی به گفته ی هادی
کاش دوربین رو تکون نمی دادی
ولی خیلی باحال شده
اگه کامل بشه چی میشه

^موفق باشی^

blackfox
09-06-2008, 20:36
باشه ، یه رندر بدون حرکت دوربین میگیرم ، راستی این دوربینش 35 میلیمتری از نوع تلویزیونی بود . به خاطر همین نزدیک تر از کادر واقعی دوربین رندر شده . این دفعه از 16 میلیمتری استفاده می کنم .

SSS_HHH_OOO
09-06-2008, 20:45
یکم کمحجمش کن بابا... حال ندارم 2 مگ رو دانلود کنم.....(یعنی دیگه نمیتونم پول اینترنت هوشمند بدم :تیر)

b3dnet
09-06-2008, 21:08
سلام حسین جان بابا ترکوندی این ترکوندنو ایول میگم اشکالشم بچه ها گفتن دمت گرم.....

Mostafa 3D
10-06-2008, 00:27
خیلی قشنگ شده بود فقط کاشکی یه رندر تمیز ازش میگرفتی و تازه آتیشش کو ؟

blackfox
10-06-2008, 06:51
از یه طرف شهاب میگه :

یکم کمحجمش کن بابا... حال ندارم 2 مگ رو دانلود کنم.....(یعنی دیگه نمیتونم پول اینترنت هوشمند بدم :تیر)
بعد نیکلاس میگه :

خیلی قشنگ شده بود فقط کاشکی یه رندر تمیز ازش میگرفتی و تازه آتیشش کو ؟

اگه بخوام کم حجمش کنم باید رندر رو ساده تر بگیرم ( رزولوشنش رو که دیگه کمتر از این کنم بی ریخت میشه ) و از اون طرف نیکلاس میگه چرا رندرت اینقدر ساده ست .
نیکی جان ( ! ) گفتم که این یه تسته . اگر از نظر فنی ok شد میرم سراغ آتیش و دود و نور پردازی و محیط اطراف .

hadi665
10-06-2008, 18:32
خوب باید بگم اگه ماشین در اثر انفجار نچرخه دوره خودش و فقط بره بالا و بیاد پایین خوب میشه
یعنی فنیش تاییده حالا برو سراغ آشتیشش

hrgh2
10-06-2008, 19:40
ایول حسین جان خوشم میاد کمر بستی همه چی را منفجر کنی ایول

blackfox
11-06-2008, 15:02
تا 14 تير ديگه به فروم سر نمي زنم ( بسوزه پدر كنكور ) . خدا حافظ تا اون موقع .

reza-mx-3d
11-06-2008, 20:47
سلام کارت عالی بود

اگه آتیش و دود و گردو خاک هم به هش اضافه بشه خیلی عایتر هم میشه.

راستی یه پیشنهاد داشتم:

من متخصص انفجار نیستم ولی به نظرم اگه انفجار پشت ماشین اتفاق میفته؛ طبیعی تر میشه اگه ماشین به جلو خم بشه و بعد چپ بشه . یعنی اول پشتش بلند بشه و بعد از جلو چپ بشه. نمیدونم رسوندم یا نه!!! راستشو بخوای خودم هم نفهمیدم چی شد.

حالا در کل خیلی عالی شده . یه تایمر انفجار هم برا بمبت بزار تا هیجان انگیز تر بشه.