ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Dracula: Origin

bayern
09-06-2008, 09:44
سلام
این تاپیک زدم برای اونایی که عاشق بازیهای Adventure هستن
من این بازی همین الان نصب کردم و یک مقدار بازی کردم و دیدم بازی خوبی :10:البته طرفدارهای این بازی از مدتها پیش منتظر منتشر شدن این بازی بودن :8:
فعلآ چند تا عکس از محیط بازی براتون میزارم تا بعد در مورد داستان بازی هم اطلاعاتی بدم:5:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

capitan black
09-06-2008, 23:24
ای ول من عاشق بازیهای ادوانچر هستم..مخصوصا که دراکولا باشه..حالا این بازی جالبه ؟
یه مقدار از داستانش بگو..مرسی..

Desperados
11-06-2008, 21:04
بازي فوق العاده اي هست !!

Paradise_human
16-06-2008, 10:41
آقا من همون اولش گیر کردم کسی میتونه کمکم کنه؟

alan_wake
16-06-2008, 13:27
کسی هست که طلسم مرحله ی اول بازی رو شکسته باشه ؟ لطفا ما رو هم بی نصیب نذاره

pedramch
16-06-2008, 21:14
نمیشه یه توضیح کوتاه راجع به بازی بدین؟!

bayern
17-06-2008, 09:48
سلام alan_wake & Paradise_human
بیشتر توضیح بدید که کجا گیر کردین تا کمکتون کنم

rezaamir753
17-06-2008, 09:59
vaseye naghshe bayad jahaye zir ro be ham vasl konid
euston road---->st.george's cathedral
station----->national gallery
soutlt wark bridge----> art gallery
st.george's church------> victoria station

ramze dare otaghake ghabrestan =9698

jame gonahaye yeki az mojasameha mishe 1825

ro yeki dige az mojasameha bayad cheshaye 3ta gorg ba mar va ghurbaghe va ankabut ro ghermez konid
ro yeki az mojasameha bayad sare gonah kararo beborid
royeki ham bayad ensan haro az eblis ha joda konid
age moshkel bazam dashtid beporsid chon kheyli jelotar raftam

rezaamir753
17-06-2008, 10:03
man sare turk's letter gir kardam nemitonam maniye akshasho az ketab peyda konam f1 please

bayern
17-06-2008, 10:28
سلام rezaamir753
فارسی بنویس
خط اول اینجوریه: Weapon - With - Magical Powers - Within - Seker - Head

خط وسط: Cursed - Blood - Hidden - Under - North - Altar

خط پایین: Before - Enter - Darkness - Destroy - Guard - Curse be on you forever.

alan_wake
18-06-2008, 09:29
rezaamir میشه بیشتر در مورد وصل کردن اون نقاط در اول بازی به من توضیح بدی من هر جوری اونا را به هم وصل کردم ولی خبری نشد تشکر

rezaamir753
18-06-2008, 12:15
سلام تمامی خطوط از godaming manor می گزرن وقتی وصلشون کردی روش کلیک کن

rezaamir753
18-06-2008, 12:17
از راهنمایی ممنون تیم فقط bayern

byebye
18-06-2008, 23:28
آقا با آدمي چيزي ميري جلو يا فقط تو صحفه هي كليك ميكني ؟؟ :20:
بعد معماهاش فيزيكي هستند يا فكري و بايد زبون انگليسي بلد باشي ؟؟ :13:

rezaamir753
19-06-2008, 08:40
این بازی فکری هستش دانستن زبان انگلیسی برای بعضی از مراحلش لازمه (البته اگه می خواهید روش فکر کنید تا خودتون حل کنید ) این بازی سعی کرده از آنچه که ما تا حالا یاد گرفتیم استفاده کنه و یه معما باهاش درست کنه تو بازی شما یک پروفسر هستید که می خواد دراکولارو متوقف کنه

rezaamir753
19-06-2008, 08:43
سلام من تو مرحله ی تشخیص رنگ مواد شیمیایی گیر کردم اگه میشه کمک کنید (پیدا کردن رمز گاو صندق)

bayern
19-06-2008, 08:59
سلام rezaamir753
به این شکل عمل کن
اون لوله ها رو بزاز روی این رنگها :yellow, blue, green, black, red, orange, white

rezaamir753
19-06-2008, 21:27
آقا سلام من بازی رو تموم کردم ولی میشه بگید رمز محلولا رو چه طوری می شد فهمید؟ آخه روش فکر کردم نفهمیدم به پیانو چه ربطی داشت. از کمکتون باز هم ممنون.

Abolfazl3007
19-06-2008, 22:15
من امروز خریدمش معما هاش خیلی سخته
در ضمن از Gamespot امتیاز 7 گرفته

Barcelona09
20-06-2008, 15:47
:5:سلام به همگی
من تو بازی dracula origin رسیدم به یه جایی که باید چند تا الماس رو که به رنگ های مختلف هستن ، مرتب کنم . یعنی من کلید رو ساختم و رسیدم به اینجا .
ولی بلد نیستم اینجا چه کار کنم . اگر ممکنه کمک کنید

bayern
21-06-2008, 10:18
سلام Barcelona09
به شکل زیر عمل کن:

arian0007
23-06-2008, 13:54
سلام كسي هست كه مرحله قبرستان رو واسم توضيح كامل بده يا راهنماي كامل فارسي بازيو بزاره مغزم داره ميتركه كمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممك كنيد

hldv_lovable67
23-06-2008, 14:17
سلام من عضو جديد گروه هستم . از موزه كه اومدم بيرون نمي دونم بايد چيكار كنم . لطفا راهنمايي كنيد . ممنون.

hldv_lovable67
23-06-2008, 14:22
jame gonahaye yeki az mojasameha mishe 1825

ro yeki dige az mojasameha bayad cheshaye 3ta gorg ba mar va ghurbaghe va ankabut ro ghermez konid
ro yeki az mojasameha bayad sare gonah kararo beborid
royeki ham bayad ensan haro az eblis ha joda konid
ino ghablan ham yeki az bache ha gofte bood man baratoon copy sho gozasham

capitan black
23-06-2008, 23:52
سلام..من امروز بازی رو گرفتم ولی یه مشکلی که داره اینه که ظاهرا بازی طوری ساخته شده که مانیتورهای واید رو ساپورت نمیکنه..من 19 واید دارم ولی تموم صفحه نشون نمیده !...الان تموم بازیهای جدید مانیتورهای واید رو ساپورت میکنند ولی این...
دوستان واسه شما هم احیانا اینطوریه؟

arian0007
24-06-2008, 12:06
دوستان مشكل من اينه كه نميدونم چه جوري گناه مجسمه ها رو حساب كنم يا رنگ قرمز كه ميگيدو .توضيح كامل اگر واسم بديد يك دنيا ممنونم. من جلو هر مجسمه كه كليك ميكنم فقط يه توضيح مختصر ميده و ديگر هيچ:41::41::41:

Barcelona09
24-06-2008, 14:04
salam arian0007
تو چند کار باید انجام بدی بعد معمای مجسمه ها رو حل کنی .
اگه مشکل داری دقیق توضیح بده کجای بازی هستی تا راهنماییت کنم .:5:

hldv_lovable67
24-06-2008, 17:07
salam hishki mano doos nadare , agha zatoon khastam ke begin biroone mooze chikar konam hishki mahal nazasht , khodam belakhare toonestam radesh konam , hala hade aghal ye yeki be man bege ke chetori mitoonam moamaye dari ke ba pazele axe deracula hal misharo rad konam . please heeeeeeeeeeeeeeeelp

hldv_lovable67
24-06-2008, 17:19
salam arian0007
aziz vaghti miri too ghabrestoon bade in ke tamame Item haye sohbato ba oon ghabr kan anjam dadi va changako rooye oon maghbarei ke baghale rahpelas estefade kardi va maghbararo kamelan tamiz kardio toonesti esma va tarikhharo roosh bekhooni , miri soraghe kolbeyei ke daresh ghofle va kenare dare khoone va ba vared kardane ramze 9698 dare kolbaro baz mikoni va badesh chizayi ro ke too kolbe hast bar midari .2bare ba goor kan sohbat mikoni va az rahpele miri payin ba estefade az fanoos va bil va deylam neveshteye tooye oon maghbaeio ke dare milei dare mikhooni va be soraghe mojasame ha miri ba didane har mojasame va clik rooye un masalan gonaharo injoori hesab mikoni ye dasteye 1000tayi ye 500tayi ye 200tayi ye 100tayi dota 10tayi va yek 5tayi va rooye oon yeki mojasame vaghti ke rooye mojasame clik koni chanta heyvoon mibini ke bayad roo cheshmashoon clik koni ta rangesh ghermez beshe .ke tooye poste ghabli barat tozih dadam . rasti oonayi ke ghalade daran gorg nistan vaghti sheklo bebini khodet motevajeh mishi .

capitan black
25-06-2008, 23:19
دوستان من همون اولش گیر کردم...یکی میشه بگه اون جاها رو توی نقشه با چی به هم وصل کنیم؟

arian0007
26-06-2008, 00:25
دوست عزيزم سلام يك دنيا از راهنماييت ممنون اگه بازم مشكل داشتم ازت ميپرسم hld_laveble67

arian0007
26-06-2008, 01:12
بچه ها من همه معما ها رو حل كردم تو قبرستون اما اوني كه يه زن وسط مرده بقيه تو حالتاي مختلف دورش نشستن چه جوريه؟همون كه 2 تا ميله در 2 طرفش هست و پايين پله هاست.واسم توضيح كامل بديد من خنگمe]

arian0007
26-06-2008, 12:48
سلام دو ستان من الان تو مرحله قبرم.حتي اولين كليد رو برداشتم.حالا ميگه برو رو ميز كار خودت كليد جديد بساز با كمك گيره.من اره و تكه هاي چوب چكش و سوهان دارم.با قاشق و نخ و متر يه دستگاه ساختم.ميخ هم دارم حالا بايد جلوي اون دستگاه گيره چه وسيله داشته باشم تا بتونم كليد بسازم .كمك كنيد

bayern
27-06-2008, 10:01
دوستان من همون اولش گیر کردم...یکی میشه بگه اون جاها رو توی نقشه با چی به هم وصل کنیم؟

پایین نقشه رو نگاه کن یک مداد می بینی با کمک اون نقشه رو مطابق عکس درست بکش

bayern
27-06-2008, 10:05
سلام دو ستان من الان تو مرحله قبرم.حتي اولين كليد رو برداشتم.حالا ميگه برو رو ميز كار خودت كليد جديد بساز با كمك گيره.من اره و تكه هاي چوب چكش و سوهان دارم.با قاشق و نخ و متر يه دستگاه ساختم.ميخ هم دارم حالا بايد جلوي اون دستگاه گيره چه وسيله داشته باشم تا بتونم كليد بسازم .كمك كنيد

این وسیله رو ببر روی اونجایی امتحان که روی دیوار یک شمعدانی بود

arian0007
27-06-2008, 22:14
بچه هش با 12 ساعت بازي مداوم و تلاش بسيار موفق شدم به تريسيلوانيا برسم الان تو پازل عكس خود دراكولا هستم كسي اين پازلو بلده؟؟؟راهنماي انگليسيش خيلي گنگ

capitan black
28-06-2008, 13:52
سلام دوستان...من توی اون مرحله عربستان گیر کردم...بعد از اینکه از موزه میام بیرون و با مصطفی حرف میزنم و میرم توی کوچه پیش پیر مرده بعدش اصلا نمیدونم چیکار کنم..یکی میشه توضیح بده؟..مرسی..

rezaamir753
29-06-2008, 11:39
سلام
راهنمای پازل دراکولا: ابتدا 4 تا مثلث بالایی را در پازل حذف کنید (هر یک از مثلث ها یک شکل را نشان میدهد ) سپس ان مثلث ها را به ترتیب جاهای خالی در پازل در جدول پیدا کنید
حالا رنگ هرکدام رو به ترتیب روی ستون های رنگی انتخاب کنید برای 4 تا مثلث سمت راست همین کار رو تکرار کنید

rezaamir753
29-06-2008, 11:47
سلام capitan black
از ابزارت برای صحبت کردن استفاده کن مثلا یکی از وسایلت رو انتخاب کن بعد با پیره مرده صحبت کن

Abolfazl3007
29-06-2008, 14:27
بچه هش با 12 ساعت بازي مداوم و تلاش بسيار موفق شدم به تريسيلوانيا برسم الان تو پازل عكس خود دراكولا هستم كسي اين پازلو بلده؟؟؟راهنماي انگليسيش خيلي گنگ
شما فقط رنگها رو درست کن
ستون افقی:(چپ به راست) سبز_سفید_آبی_آّبی
ستون عمودی:(بالا به پایین)سبز_سفید_قرمز_سفید
موفق باشی

Alireza.M67
03-07-2008, 23:29
پسر عجب بازی خفنیه .
من چند روزه که دارم اینو بازی میکنم و به همه ی کسایی که بازی فکری مثل نورهود دوست دارن اینو پیشنهاد میکنم .

amir_bdr
04-07-2008, 09:19
سلام
رمز این 6 تا ماه چی(روی سپر هستند) ؟ من دیگه گیر افتادم؟

capitan black
04-07-2008, 23:03
سلام
رمز این 6 تا ماه چی(روی سپر هستند) ؟ من دیگه گیر افتادم؟

امیر جون فکر کنم منظورت این باشه...روی سپر وسطی کار کن..:46:

amir_bdr
05-07-2008, 09:10
خودشه متشکرم

yasaman metal
16-07-2008, 10:18
رفتیم تو مرحله ی قبر این وسایل رو داریم(سوهان. اره . صلیب . کبریت . ظرف شیشه . میخ. قاشق.)یه مردی در اتاق بالا هست ود حال نشسته سوسک میکشد . و هر کاری می کنیم هیچ کاری نمی کنه یه در دیگه هم هست که توی اون هم نمی ره باید چه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ج ز ین وسایل هیچ چیز دیگه ای رو بر نمی داره و هیچ کاره دیگه ای هم نمی کنه ؟؟چرا؟؟؟

گیج شدم یکی محض رضای خدا به داد من برسه!!

Alireza.M67
16-07-2008, 18:51
رفتیم تو مرحله ی قبر این وسایل رو داریم(سوهان. اره . صلیب . کبریت . ظرف شیشه . میخ. قاشق.)یه مردی در اتاق بالا هست ود حال نشسته سوسک میکشد . و هر کاری می کنیم هیچ کاری نمی کنه یه در دیگه هم هست که توی اون هم نمی ره باید چه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ج ز ین وسایل هیچ چیز دیگه ای رو بر نمی داره و هیچ کاره دیگه ای هم نمی کنه ؟؟چرا؟؟؟

گیج شدم یکی محض رضای خدا به داد من برسه!!

اونجا که قبر کنه هست رو یه صلیب یه تور سیاه هست .
با اون تور سیاهه از دم در قبرستون باید پشه ها رو جمع کنی بعد بریزی تو شیشه و بعد بندازی جلوی اونکه پشه می خوره .:10:

dark night
23-07-2008, 23:36
این وسیله رو ببر روی اونجایی امتحان که روی دیوار یک شمعدانی بود
mamnoon man badjuri inja gir karde budam

M a r y a m
29-07-2008, 00:23
سلام فکر نمی کردم بازی اینجا طرفدار داشته باشه. خوشحال شدم تاپیکو دیدم :46:
من در عرض 4-5 روز متناوب بازی رو همین امشب تموم کردم و همچنان در جو بازی به سر میبرم!! :8:
یه walkthrough میذارم که کل بازی رو از اول تا آخر توضیح داده. انگلیسیش هم واضح و خوبه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته این دومین بازی من تو این سبکه اولی black mirror بود که اگه بازی کرده باشین اونم دقیقا همین جوری بود بازیش و اونم تو زمان خودش خیلی قشنگ بود.
ولی گرافیک این به نظرم دست هر چی گرافیکو از پشت بسته. البته تو سبک بازیهای پوینت و کلیک.
اگه کسی تموم کرده بازی رو بگه نظرش راجع به پایان داستانش چی بود؟ به نظر من می خواد یه سری جدید رو شروع کنه. و من نفهمیدم چه جوری شد که اونجوری شد!!

خطر لو رفتن پایان داستان!!
خطر لو رفتن پایان داستان!!چه طوری دراکولا آخرش دوباره زنده شد آیا؟!خطر لو رفتن پایان داستان!!
خطر لو رفتن پایان داستان!!

مشکلی بود بپرسین کمکتون می کنم تا جایی که بتونم :10:

rama666
01-08-2008, 15:52
سلام rezaamir753
فارسی بنویس
خط اول اینجوریه: Weapon - With - Magical Powers - Within - Seker - Head

خط وسط: Cursed - Blood - Hidden - Under - North - Altar

خط پایین: Before - Enter - Darkness - Destroy - Guard - Curse be on you forever.
دمت گرم مدتها بود روي اين معما مونده بودم از كمكت ممنون:11::11:

Alireza.M67
02-08-2008, 23:36
این دراکولا جدیده که هفته ی دیگه قرار بیاد با این ورژنش فرق داره ؟

alex_pk
03-08-2008, 16:17
سلام فکر نمی کردم بازی اینجا طرفدار داشته باشه. خوشحال شدم تاپیکو دیدم :46:
من در عرض 4-5 روز متناوب بازی رو همین امشب تموم کردم و همچنان در جو بازی به سر میبرم!! :8:
یه walkthrough میذارم که کل بازی رو از اول تا آخر توضیح داده. انگلیسیش هم واضح و خوبه.
البته این دومین بازی من تو این سبکه اولی black mirror بود که اگه بازی کرده باشین اونم دقیقا همین جوری بود بازیش و اونم تو زمان خودش خیلی قشنگ بود.
ولی گرافیک این به نظرم دست هر چی گرافیکو از پشت بسته. البته تو سبک بازیهای پوینت و کلیک.
اگه کسی تموم کرده بازی رو بگه نظرش راجع به پایان داستانش چی بود؟ به نظر من می خواد یه سری جدید رو شروع کنه. و من نفهمیدم چه جوری شد که اونجوری شد!!

سلام
پس سبکش ادونچر
چون میگید مثل بلک میرور
اینجور بازی ها فارسی شدش خیلی بیشتر مزه میده
فارسیش اومده؟

rama666
03-08-2008, 18:20
سلام
همين الان بازي رو تموم كردم خيلي حيف شد كه تموم شد من فكر ميكنم ميشد آخرش رو بهتر تموم كنند ما اين همه راه رو رفتيم با اون همه معما كه دراكولا راحت بره كنار ؟ در هر حال بازي قشنگي بود از بچه هايي كه كمك كردند ممنونم

M a r y a m
06-08-2008, 02:21
سلام
پس سبکش ادونچر
چون میگید مثل بلک میرور
اینجور بازی ها فارسی شدش خیلی بیشتر مزه میده
فارسیش اومده؟

آره دقیقا سبکش ادونچره
و همه عناصر بلک میرور تو این هم بود ولی گرافیک فوق العاده بالاتر!! :18:
فارسیش نمی دونم فکر نکنم از اومدن خود بازی خیلی نمیگذره بلک میرور هم من فارسی بازی نکردم.
خدا زیاد کنه اینجور بازیها رو!!
فقط توی نقدش که خوندم و خودمم یه جورایی موافقم این معماهاش یه ذره خیلی بی سروته که نمیشه گفت همچین خیلی ابتکاری شده بود و با توجه به زیبایی روال بازیش آدم حوصلش نمیشد بشینه معما حل کنه. من که همه رو از روی walkthrough ش رفتم ببینم بعدش چی میشه! :دی. مثلا یه معما رمز آخرش رو گفته بود می زدم خلاص! اصلا وقت نمیذاشتم ببینم چی چی میخواد! :31:
در صورتی که بلک میرور رو همه رو خودم حل کردم فقط یه دونه خیلی سخته که همون پازل صور فلکی بود رو نگاه کردم.
خلاصه که خیلی قشنگ بود بازیش به طرفداران سبک ادونچر بدون اکشن (اویل مثلا اکشن اونچر با هم بود) شدیدا توصیه ش می کنم. :11:

Alireza.M67
06-08-2008, 22:51
آره دقیقا سبکش ادونچره
و همه عناصر بلک میرور تو این هم بود ولی گرافیک فوق العاده بالاتر!! :18:
فارسیش نمی دونم فکر نکنم از اومدن خود بازی خیلی نمیگذره بلک میرور هم من فارسی بازی نکردم.
خدا زیاد کنه اینجور بازیها رو!!
فقط توی نقدش که خوندم و خودمم یه جورایی موافقم این معماهاش یه ذره خیلی بی سروته که نمیشه گفت همچین خیلی ابتکاری شده بود و با توجه به زیبایی روال بازیش آدم حوصلش نمیشد بشینه معما حل کنه. من که همه رو از روی walkthrough ش رفتم ببینم بعدش چی میشه! :دی. مثلا یه معما رمز آخرش رو گفته بود می زدم خلاص! اصلا وقت نمیذاشتم ببینم چی چی میخواد! :31:
در صورتی که بلک میرور رو همه رو خودم حل کردم فقط یه دونه خیلی سخته که همون پازل صور فلکی بود رو نگاه کردم.
خلاصه که خیلی قشنگ بود بازیش به طرفداران سبک ادونچر بدون اکشن (اویل مثلا اکشن اونچر با هم بود) شدیدا توصیه ش می کنم. :11:

این بلک میرور که شما می گی خیلی قدیمیه ؟ منظورم اینه که میشه تو بازار گیرش اورد ؟
در ضمن اگه قرار باشه تقلب کنی که دیگه بازی نکردی ، وقت تلف کردی !

capitan black
06-08-2008, 23:57
بلک میرور هم قشنگه ولی به نظر من سایبریا از اون بهتر بود...

amita
09-08-2008, 15:12
اونجا که قبر کنه هست رو یه صلیب یه تور سیاه هست .
با اون تور سیاهه از دم در قبرستون باید پشه ها رو جمع کنی بعد بریزی تو شیشه و بعد بندازی جلوی اونکه پشه می خوره .:10:

واسه من با تور سیاه هر کاری میکنم پشه هارو جمع نمیکنه..
توروخدا کمکم کنید:41::41::41::41:

capitan black
09-08-2008, 17:16
واسه من با تور سیاه هر کاری میکنم پشه هارو جمع نمیکنه..
توروخدا کمکم کنید:41::41::41::41:
دوست عزیز کافیه از لیست وسایلت اون توری رو انتخاب کنی و بعد روی اون مگسها کلیک کن..به همین سادگی..بعدش طوری حاوی مگسها رو با یه تنگ شیشه ای ترکیب کن..:46:

M a r y a m
09-08-2008, 23:10
این بلک میرور که شما می گی خیلی قدیمیه ؟ منظورم اینه که میشه تو بازار گیرش اورد ؟
در ضمن اگه قرار باشه تقلب کنی که دیگه بازی نکردی ، وقت تلف کردی !

بلک میرور مال حدودا سه سال پیشه. فکر کنم بشه هنوز پیداش کرد.
بعد هم اگه به نقد بازی دراکولا توجه کرده باشی خودش هم نوشته بود که بیشتر معماهاش واقعا روال منطقی نداشتن. یعنی مثالی که زده بود نوشته بود مثل این که بازی رو بذارن جلوت بگن بازی کن وسایلش برات ناشناسن.
اتفاقا به نظر من وقت گذاشتن سر تک تک معماهاش وقت تلف کردنه چون واقعا نه قوه خلاقیت آدم رو تقویت میکرد بیشترش نه چیزی. اگه بلک میرور رو بازی کنی و مقایسه کنی متوجه میشی چی میگم. معماهای اون واقعا زیبا، خلاقانه و منطقی بودن به طوری که وقتی ردش می کردی کلی حس میکردی چیزی بهت اضافه شده. :46:
اصلا توی بلک میرور دلت نمیاد از واک ترو استفاده کنی ولی دراکولا واقعا راهی برات نمیذاره غیر از این :8:

راستی داستان دراکولا رو هم قشنگ درآورده بودن به خصوص شخصیتهاش. یه مخلوطی بود از فیلم دراکولای برام استوکر-ون هلسینگ. باز دوستایی که دو تا فیلم رو دیدن متوجه میشن. مثلا شخصیت اون گور کنه یا خود ون هلسینگ و ...
داستانش هم تقریبا همون برام استوکر بود ولی این که چرا دراکولا دراکولا شد رو هم بهتر تغییر داده بودن. نمی گم بی مزه نشه.

ولی گرافیک این بازی شاهکار بود واقعا!!!!!! شاهکار!!!!!!!!1 :18::18::18::19::19::19:

M a r y a m
09-08-2008, 23:11
سلام
همين الان بازي رو تموم كردم خيلي حيف شد كه تموم شد من فكر ميكنم ميشد آخرش رو بهتر تموم كنند ما اين همه راه رو رفتيم با اون همه معما كه دراكولا راحت بره كنار ؟ در هر حال بازي قشنگي بود از بچه هايي كه كمك كردند ممنونم

راستی میگم دراکولا که راحت نرفت کنار اگه دقت کنی آخرش ...

دوستایی که نمی خوان بی مزه بشه نخونن خط بالایی رو...

amita
10-08-2008, 11:52
دوست عزیز کافیه از لیست وسایلت اون توری رو انتخاب کنی و بعد روی اون مگسها کلیک کن..به همین سادگی..بعدش طوری حاوی مگسها رو با یه تنگ شیشه ای ترکیب کن..:46:

منم وقتی می خوام اینکارو کنم به جای شکل دست شکل دوتا پا میاد.:18:
به نظر شما اشکال از کجاست؟

M a r y a m
10-08-2008, 23:03
منم وقتی می خوام اینکارو کنم به جای شکل دست شکل دوتا پا میاد.:18:
به نظر شما اشکال از کجاست؟

یه بار اسپیس بزن هه نقاط داغ صفحه معلوم میشه بعد تور رو بگیر درست همونجایی که روی مگس ها شکل دست میشه.
شکل دست میشه. شکل پا مال اون در پشتی هست که انگار استباه میگیری روش موس رو

amita
11-08-2008, 13:11
یه بار اسپیس بزن هه نقاط داغ صفحه معلوم میشه بعد تور رو بگیر درست همونجایی که روی مگس ها شکل دست میشه.

باورکنید منم همینکارو می کنم ولی وقتی می خوام روشکل دست کلیک کنم شکل پا میاد.
به نظر شما اشکال از بازیه یا سیستم من؟؟

M a r y a m
11-08-2008, 20:56
باورکنید منم همینکارو می کنم ولی وقتی می خوام روشکل دست کلیک کنم شکل پا میاد.
به نظر شما اشکال از بازیه یا سیستم من؟؟

فکر نمی کنم اشکال از هیچ کدوم باشه. اون مگس ها یه ذره مشکل پیدا میشه جای دقیقش. منم مشکل داشتم.
همونطوری که گفتم دوباره با دقت انجام بده درست میشه.
سعی ن رو دره نبری موس رو رو خود مگس ها باشی

Alireza.M67
11-08-2008, 23:18
بلک میرور مال حدودا سه سال پیشه. فکر کنم بشه هنوز پیداش کرد.
بعد هم اگه به نقد بازی دراکولا توجه کرده باشی خودش هم نوشته بود که بیشتر معماهاش واقعا روال منطقی نداشتن. یعنی مثالی که زده بود نوشته بود مثل این که بازی رو بذارن جلوت بگن بازی کن وسایلش برات ناشناسن.
اتفاقا به نظر من وقت گذاشتن سر تک تک معماهاش وقت تلف کردنه چون واقعا نه قوه خلاقیت آدم رو تقویت میکرد بیشترش نه چیزی. اگه بلک میرور رو بازی کنی و مقایسه کنی متوجه میشی چی میگم. معماهای اون واقعا زیبا، خلاقانه و منطقی بودن به طوری که وقتی ردش می کردی کلی حس میکردی چیزی بهت اضافه شده. :46:
اصلا توی بلک میرور دلت نمیاد از واک ترو استفاده کنی ولی دراکولا واقعا راهی برات نمیذاره غیر از این :8:

راستی داستان دراکولا رو هم قشنگ درآورده بودن به خصوص شخصیتهاش. یه مخلوطی بود از فیلم دراکولای برام استوکر-ون هلسینگ. باز دوستایی که دو تا فیلم رو دیدن متوجه میشن. مثلا شخصیت اون گور کنه یا خود ون هلسینگ و ...
داستانش هم تقریبا همون برام استوکر بود ولی این که چرا دراکولا دراکولا شد رو هم بهتر تغییر داده بودن. نمی گم بی مزه نشه.

ولی گرافیک این بازی شاهکار بود واقعا!!!!!! شاهکار!!!!!!!!1 :18::18::18::19::19::19:

ولی من تمام معماهی دراکولا رو خودم حل کردم بجز یکیش. اون که باید شکلها و اسمهارو با هم مچ میکردی (تو مصر) . اون معماش لاینحله .
اما شاید حق با شما باشه معماهاش روند منطقی نداشتن .
ولی فکر کنم این بلک میرور با این همه تعریف که شما ازش کردی بازی جالبی باشه ، حتما باید بازی کنم :20:

چه جالب من نمیدونستم اسپیس بزنی نقاط مخصوص رو نشون میده .
ما رو باش چشم عزیزمونو واسه گشتن تو پیکسلهای مانیتور گذاشتیم .:31:

amita
12-08-2008, 14:10
فکر نمی کنم اشکال از هیچ کدوم باشه. اون مگس ها یه ذره مشکل پیدا میشه جای دقیقش. منم مشکل داشتم.
همونطوری که گفتم دوباره با دقت انجام بده درست میشه.
سعی ن رو دره نبری موس رو رو خود مگس ها باشی

من کل صفحه رو زیرو رو کردم ولی این مگسای لعنتی رو پیدا نکردم:37::37::37:.میشه خواهشا save بعد از این مرحله روبزارید؟
یا عکس جای دقیقه مگسارو بزارید ممنون می شم.

M a r y a m
12-08-2008, 21:16
ولی من تمام معماهی دراکولا رو خودم حل کردم بجز یکیش. اون که باید شکلها و اسمهارو با هم مچ میکردی (تو مصر) . اون معماش لاینحله .
اما شاید حق با شما باشه معماهاش روند منطقی نداشتن .
ولی فکر کنم این بلک میرور با این همه تعریف که شما ازش کردی بازی جالبی باشه ، حتما باید بازی کنم :20:

چه جالب من نمیدونستم اسپیس بزنی نقاط مخصوص رو نشون میده .
ما رو باش چشم عزیزمونو واسه گشتن تو پیکسلهای مانیتور گذاشتیم .:31:

خوب خیلی خوبه نشون میده علاقه ت زیاد بوده. من که خودمو درگیر بازی نکردم!! :27:
به هر حال فاتور حوصله رو هم در نظر بگیرین!! که من سر این بازی دیگه نداشتم. سر بلک میرور به قدر افی وقت گذاشته بودم! :31:
آره اون بازی هم تونستی پیدا کن خیلی قشنگه پشیمون نمیشی.

من کل صفحه رو زیرو رو کردم ولی این مگسای لعنتی رو پیدا نکردم:37::37::37:.میشه خواهشا save بعد از این مرحله روبزارید؟
یا عکس جای دقیقه مگسارو بزارید ممنون می شم.

ببینم شما مطمئنی آدرس رو درست میری؟ یعنی توی همون قبرستونه یه زاویه ای هست که در خروجی پشتشه یه چیز گلدون مانندی هم مثل سر ستون یا همچین چیزی سر نبش راهی که داری میری و ختم میشه به در وجود داره. روی اون گلدونه مگس ها دارن پرواز می کنن خیلی هم دیگه سخت نیست گرفتنشون که!

برای سیو هم والا من فولدر بازی رو گشتم ندیدم کجا سیوها ذخیره میشن وگرنه برات میذاشتم!

amita
13-08-2008, 17:51
ماکه بیخیال این بازی شدیم.:45:
ولی مطمئنم اشکال از بازیه.چون خودم تاحالا 20 تا بازیه ماجراییو تموم کردم.اگه چیزی بود حتما میدیدم.خلاصه حیف شد :41:

M a r y a m
14-08-2008, 00:29
ماکه بیخیال این بازی شدیم.:45:
ولی مطمئنم اشکال از بازیه.چون خودم تاحالا 20 تا بازیه ماجراییو تموم کردم.اگه چیزی بود حتما میدیدم.خلاصه حیف شد :41:

رفتم برات بین اسکرین شاتهای سایت بازی پیدا کردم صحنه رو!
ببین همونجایی هست که فلش زدم.
اگه اون یه تیکه بالای گلدون برات علامت دست نمیاد دیگه بازیت مشکل داره!! :41:
ولی دقت کن قبلش حتما باید بالا سمت چپ صفحه بازی که یکی از وسایل نشون داده میشه علامت همون تور سیاهه باشه. یعنی قبلش برو تو بخش وسایلت کلیک کن تا تور سیاهه بشه شی فعال توی صفحه بعد همونجایی که نشون دادم کلیک کن.
البته می دونم می دونی گفتم شاید یادت رفته باشه.
:46:

اینم عکس:

djmd
14-08-2008, 08:04
بازیش فکر کنم تو مایه های استیل لایف باشه نه ؟!!!

amita
14-08-2008, 10:48
مریم جان ممنون که عکس گذاشتی.فهمیدم اشکال از بازیمه
واسه من این شکلیه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دراکولا-73690.html)

بازی ماله شرکت پردیسه(pardis).میشه بگید واسه شما ماله کدوم شرکته؟

M a r y a m
15-08-2008, 05:54
مریم جان ممنون که عکس گذاشتی.فهمیدم اشکال از بازیمه
واسه من این شکلیه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دراکولا-73690.html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازی ماله شرکت پردیسه(pardis).میشه بگید واسه شما ماله کدوم شرکته؟

من از همین سایت پی سی گرفتم بازی رو.
یعنی تو این صحنه برا شما مگس نمیاره؟! عجیبه! :13:

Alireza.M67
18-08-2008, 00:29
خیلی جالبه ، چرا این دو تا عکس انقدر باهم فرق دارن ؟
یه نگاه به در قبرستون بندازید ...
راستی فکر کنم دراکولا جدید اومده .

M a r y a m
24-08-2008, 11:48
خیلی جالبه ، چرا این دو تا عکس انقدر باهم فرق دارن ؟
یه نگاه به در قبرستون بندازید ...
راستی فکر کنم دراکولا جدید اومده .

آخه این عکسه رو از سایت خود بازی گرفتم شاید یه فرقایی با نسخه ریلیز شده ش داشته باشه.
ایول اسمش چیعه؟

Omid_Sadeghvand
24-08-2008, 17:39
من عاشق این بازیها هستم ولی معماها خیلی سخت هستن اون هم به زبان En.

Alireza.M67
24-08-2008, 22:38
آخه این عکسه رو از سایت خود بازی گرفتم شاید یه فرقایی با نسخه ریلیز شده ش داشته باشه.
ایول اسمش چیعه؟

dracula 3 : path of dragon
به سبک دراکولای قدیمه (پاناروما)

Ali Pacino
10-10-2008, 09:46
من همون اول بازی گیر کردم جایی که باید رو تابلو نشون بدی چه اتفاقایی افتاده من از رو کتابا و یاداشتایی که تو اتاق هست جاها رو تو نقشه مشخص می کنم اما انگار نه انگار ترتیبشون مهمه آخه از رو تاریخشون از اول به آخرم رفتم هیچی نشد
کار خاصی باید بکنم؟!
لطفا کمکم کنید

Alireza.M67
10-10-2008, 10:38
من همون اول بازی گیر کردم جایی که باید رو تابلو نشون بدی چه اتفاقایی افتاده من از رو کتابا و یاداشتایی که تو اتاق هست جاها رو تو نقشه مشخص می کنم اما انگار نه انگار ترتیبشون مهمه آخه از رو تاریخشون از اول به آخرم رفتم هیچی نشد
کار خاصی باید بکنم؟!
لطفا کمکم کنید

تو هر روز نامه اسم 2 محل نوشته شده.
یکی جایی که مجرم بوده و یکی جایی که فرار کرده .
تو نقشه باید این نقاط رو دو به دو به هم وصل کنی و آخرش روی godalmin manor کلیک کنی (اگه اسمشو اشتباه ننوشته باشم)

Ali Pacino
11-10-2008, 21:16
حالا مرحله یبعدیش گیر کردم یه دره هستش که قفله رفتم تاریخ مرگه اون مرده و زنش رو در آوردم اون قبر کنه گفت باید اعداد رو قاطی کنی اگه اشتباه نکنم!
حالا کسی می تونه بگه رمزش چیه و چه جوری کشف می شه؟!

Alireza.M67
12-10-2008, 17:26
حالا مرحله یبعدیش گیر کردم یه دره هستش که قفله رفتم تاریخ مرگه اون مرده و زنش رو در آوردم اون قبر کنه گفت باید اعداد رو قاطی کنی اگه اشتباه نکنم!
حالا کسی می تونه بگه رمزش چیه و چه جوری کشف می شه؟!
اون 4 رقم سن اون 2 تاست که باید برعکسشون کنی .
مثلا 6 رو میکنی 9

Ali Pacino
12-10-2008, 19:49
بازم ممنون بابت راهنمایت اما بازم گیر کردم
الان فک کنم تو مصرم بعد اینکه از موزه همه ی آیتما رو گرفتم رفتم بیرون با چنگگه علفا رو از جلوی شترا برداشتم بعدش که با اون 2 تا مرده که یکیش کشیش بود صحبت کردم دیگه نمی دونم باید کجا برم و چی کار کنم هر جا می رم نمی تونم کار خاصی کنم موندم آیتمارو کجا استفاده کنم!!!
حالا باید چکار کنم؟!!!

rsh
13-10-2008, 12:54
بازی خوبی هست از نظر گرافیگی هم خوبه و با کارت گرافیگ های قدیمی هم روان اجرا میشه من فعلا تا اونجا پیش رفتم که تو مصر یک دری که باید یک کد شبیه عدد 4 رو درست کنی تا در باز بشه رفتم البته معما ساده هست اونم حل میکنم فقط یک عیب من تو این بازی دیدم و اونم اینه هر وقت spaec رو میزنی تمام ایتم های که میتونی برداری رو نشون میده این یکم بازی رو بی مزه کرده چون دیگه لازم نیست همه جا رو بگردی در هر صحنه اسپک رو بزن ایتمهای رو که میتونی برداری بردار

در ضمن من راهنمای این بازی رو به صورت انگلیسی هم دارم هر کسی هر جا گیر کرد بهم بگه کمکش کنم البته خودم سعی میکنم بدون کمک گرفتن از راهنما بازی کنم تا اینجا فقط برای حل دو معما از راهنما استفاده کردم یکی همون معمای اول بازی و دیگری معمای کتاب دراکولا

Ali Pacino
14-10-2008, 12:34
امروز تمومش کردم
آخرش چرا اونجوری تموم شد خیلی بی سر و ته بودش می شه توضیح بدین
دراکولا رفتش پیش اون زنه که پیانو میزد یعنی به جای مینا رفت سر وقت اون تا عشقشو زنده کنه؟!
درکولا 3 دنباله ی اورجین هستش یا اون داستانش به کل فرق می کنه؟!
ممنون می شم اگه کامل توضیح بدین

M a r y a m
15-10-2008, 12:09
امروز تمومش کردم
آخرش چرا اونجوری تموم شد خیلی بی سر و ته بودش می شه توضیح بدین
دراکولا رفتش پیش اون زنه که پیانو میزد یعنی به جای مینا رفت سر وقت اون تا عشقشو زنده کنه؟!
درکولا 3 دنباله ی اورجین هستش یا اون داستانش به کل فرق می کنه؟!
ممنون می شم اگه کامل توضیح بدین

منم بازی کردم اگه یادت باشه صحنه یکی مونده به آخر تو اون پشت بومه که دراکولا داشت مراسم رو انجام میداد ون هلسینگ کشتش. وای تو صحنه آخر می بینیم که دوباره برگشته و بازم دنبال اجرا کردن هدفش روی یه آدم دیگه هست. اینطوری هم یه جایی برای درست کردن نسخه های بعدی گذاشتن هم نشون دادن دراکولا شکست ناپذیر هست.

Alireza.M67
15-10-2008, 22:48
منم بازی کردم اگه یادت باشه صحنه یکی مونده به آخر تو اون پشت بومه که دراکولا داشت مراسم رو انجام میداد ون هلسینگ کشتش. وای تو صحنه آخر می بینیم که دوباره برگشته و بازم دنبال اجرا کردن هدفش روی یه آدم دیگه هست. اینطوری هم یه جایی برای درست کردن نسخه های بعدی گذاشتن هم نشون دادن دراکولا شکست ناپذیر هست.

dracula 3 pth to the dragon رو بازی کردی ؟
اگه به معماهای origin میگی غیر منطقی به معماهای دراکولا 3 چی میگی ؟

M a r y a m
16-10-2008, 02:37
dracula 3 pth to the dragon رو بازی کردی ؟
اگه به معماهای origin میگی غیر منطقی به معماهای دراکولا 3 چی میگی ؟

نه هنوز بازی نکردم. خدا بخیر کنه! این از اونم بدتره لابد! :5:

Alireza.M67
16-10-2008, 10:12
نه هنوز بازی نکردم. خدا بخیر کنه! این از اونم بدتره لابد! :5:

خیلی سخت تره ...
من که تا آخر بازی کارم به تیمارستان کشید .
سخت ترین بازی ای بود که تو زندگیم بازی کردم ...

kopol_420
10-12-2008, 19:28
سلام راهنمای فارسی این بازی پیدا می شه؟

love_iran1983
05-02-2009, 19:15
سلام rezaamir753
به این شکل عمل کن
اون لوله ها رو بزاز روی این رنگها :yellow, blue, green, black, red, orange, white

سلام اون جا که شش تا رنگ نه هفتا لطفا یک نفر کمک کنه . من چطوری این شش رنگ رو بچینم

sasimankan
17-06-2009, 17:42
من در اونجايي كه بايد يك كليد چوبي بسازي و يك در مخفي را وا كني من اونجا گير كردم وقتي ميرم توي او در مخفي يكم جلوترش يهك در هستش كه قفله و هيچ آيتمي براي برداشتن نيست اونجا بايد چيكار كنم.:41::41::18::18::41::41::37::37::37::37::37 :

sasimankan
27-06-2009, 18:51
من در اونجايي كه سير را گذاشتم ديگر نميدانم چيكار كنم:41::41::31::11::2::40::40::40:

alex_pk
28-06-2009, 19:39
اینو چند روز پیش داداشم تا آخر رفت میگفت چیز جالبی بود
البته نسخه فارسیش

منم داشتم بازیش رو تماشا میکردم
بچه ها نسخه فارسیش خیلی قشنگه.
و همانطور که M a r y a m جان گفت خیلی شبیه به Black Miror ولی گرافیک خیلی بهتری داره
داستان هردو هم عالیه
البته بلک میرور یه مقداری تو داستان بهتر عمل کرده البته این مورد چیزی از این بازی زیبا کم نمیکنه.

من دفترچش رو دارم هر جاش رو خواستید بیشتر توضیح بدید راهنمایی کنم.(چون خودم نرفتم)
باید اسم مکان رو بگید تا بتونم از روی دفترچه پیدا کنم.....

Alireza.M67
28-06-2009, 22:34
من در اونجايي كه سير را گذاشتم ديگر نميدانم چيكار كنم:41::41::31::11::2::40::40::40:

چی ؟!
سیر ؟!
من تو این بازی هیچ سیری رو یادم نمیاد ؟

alex_pk
28-06-2009, 23:00
چرا سیر هست

معبد مرموز:

وارد شده و روی درب رمزدار کلیک کنید..مراحل کار بصورت زیر است:
1-خورشید را در وسط قرار دهید
2-نان مقدس را در شکاف بالایی قرار دهید.
3-سیر را در شکاف راست بگذارید.
4-آینه را در شکاف چپ بگذارید.
5-آب مقدس را در شکاف چپ پایینی بگذارید.

پس از خواند ورد درب باز میشود.

وارد شده و نگاهی به اطراف بیاندازید
از کوزه سمت راست دبن مسی را بردارید.
کاسه را هم از سمت چپ بردارید.
از سمت دیگر اتاق هم میله فلزی و تکه ای از ستون را بردارید.
یک مومیایی روی زمین افتاده است و.....

اگه نیازه بگو بقیش رو هم بگم.