ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه کسی بیشترین پستها رو در سایت داره؟

dokhtaroneh
08-06-2008, 22:17
داشتم یه گشتی تو کاربرا می زدم دیدم کاربری به نام WooKMaN تعداد 8999 پست داره که فکر کنم یه رکورد محسوب بشه. حالا اگه شما کسی رو سراغ دارید که از ایشون بیشتر پست گذاشته. اسمش رو بنویسید.
راستی چرا این WooKMaN با این همه پست هیچ مسئولیتی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shahedi
08-06-2008, 22:27
Amin

مدیر عزیزی که رفت ...

rvin@
08-06-2008, 22:27
چون بچه باحالیه دنبال مسئولیت پسئولیت و مصادیقش نیست!

ولی یه بچه باحال دیگه هم میشناسم که اسمش به گمونکم boy_iran باشه فکر کنم پستاش از همه بیشتر باشه.
ولی کلا من تعداد پست رو ملاک هیچی نمیدونم.
چه بسا افرادی رو دیدم که هیچی پست نداشتن ولی خیلی باحالم بودن . آخه اونا عضو این انجمن نبودن . اصلا انجمن و اینترنت نمیدونستن چیه بیچاره ها . :دی
خلاصه که خیلی بدبخت و فلک زده بودن:18: ( باز دوباره دارم قاطی میکنم)

حالا چیه واسه چی پی اون شخص میگردی . میخوای پستاشو بدزدی:21::31:

KambiaZ
08-06-2008, 22:35
18 هزارتا .....
ممد رونالدینو ..:دی
همون Boy Iran ....
الان هم سربازیه وگرنه خیلی بیشتر بود ....

در مورد رامبد (دی: ) بگم که خودش خواست از کاربر فعالی در بیاد .....

WooKMaN
08-06-2008, 22:36
چه توهمي ! 9.000 تا پست زدما ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اقا منو admin كنين ... اصلا راست ميگه ايشون ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه admin نشم همه ي اسمايلي هامو ميريزم تو فروم ، سرور بره هوا ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Wisdom
08-06-2008, 22:38
لیست کاربران سایت بر اساس تعداد پست :
تعداد پست ملاکی برای مسئولیت داشتن نیست !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آرسـام
08-06-2008, 22:43
چه توهمي ! 9.000 تا پست زدما ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اقا منو admin كنين ... اصلا راست ميگه ايشون ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه admin نشم همه ي اسمايلي هامو ميريزم تو فروم ، سرور بره هوا ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من موندم که شما چطوری تا در مورد شما حرف میزنن، سریع سر و کله ات پیدا میشه؟ :18:
نکنه کمین میکنی؟ :27:

Hadi King
08-06-2008, 22:44
منم فكر كنم boy iran باشه؟:20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد!:40:

dokhtaroneh
08-06-2008, 23:24
WooKMan در رتبه 5 قرار داره.(راستی چه زود سروکلت پیدا شد)
1. boyIran
2. Amin
3. Mahdi Hero
4. MaFia
5. WooKMaN

REGISTERED USER
08-06-2008, 23:34
کد:

حرف جالبی بید ... احسنت احسنت

WooKMaN
08-06-2008, 23:34

اون جمله ي دومت رو پاك ميكني يا كل يوزرت رو منهدم كنم محمودي ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته زورمون به خدمت رسانه وظيفه شناسه غيور مملكت نميرسه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من موندم که شما چطوری تا در مورد شما حرف میزنن، سریع سر و کله ات پیدا میشه؟ :18:

به جان خودم داشتم ميرفتم توي يكي از اين گروه ها ، يهو چشم خورد به عنوان تاپيك ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

WooKMan در رتبه 5 قرار داره.(راستی چه زود سروکلت پیدا شد)
1. boyIran
2. Amin
3. Mahdi Hero
4. MaFia
5. WooKMaN

به جواب نقل قول قبل مراجعه شود ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن جز اين حاجي مهران بقيه يوزر معمولي بيدند ، بخودتون افتخار كنين ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا من حدود 95 تا ديگه پست بزنم حاجي مهران ميشه 5 من ميشم 4 ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته برگرده روزي 500 تا پست ميزنه ميره بالا ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

--------------------------------------------

خداييش بزرگترين اسپمر پي سي فكر كنم خودم باشم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saviss
08-06-2008, 23:52
ایشون جزوامت همیشه درصحنه یp30میباشند...:3:

خداييش بزرگترين اسپمر پي سي فكر كنم خودم باشم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کم نه....:21:
اما اگه خدائیش خداروشکرکه پست های متفرقه حساب نمیشن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=======
آقایکی این تاپیکوببنده ...تاخین خین ریزی راه نیافتاده:دی

Gune Baxan
09-06-2008, 00:52
نگاهی هم به اینجا بندازید

از صفحه 1126 لیست کاربرایی که تعداد پست هاشون صفره شروع میشه. جمعا 4341 صفحه نام کاربرها هست و تعداد 30 کاربر هم که در هر صفحه هست در نظر بگیریم میشه در حدود 96450 کاربر که هیچ پستی ندارند. یه خورده زیاد نیست؟

rvin@
09-06-2008, 01:39
من موندم که شما چطوری تا در مورد شما حرف میزنن، سریع سر و کله ات پیدا میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif

منم هرچی فکر کردم نفهمیدم . فقط میدونم ووکمن 1 نفر نیست یعنی چندین نفرن دارن همکاری میکنن تا شخصیتی بنام ووکمن از آب دربیاد:27:
یا شاید این ووکی ما با ارواح سر و سری داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]